A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szóval akkor ezek szerint ha 2 hét múlva megyünk,akkor akár már"búcsúzkodhatunk"is a bmc-től? :)

Kép
Kép
missancsi

Szeritem sanszos... ha valami gond, probléma van, vagy iker, talán akkor tartanak a 12. hétig úgy tudom??

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: en a szeptemberi eredmenyhirdetes napjan kaptam kiutest a progeszteron injekciotol - 14 adagot kaptam addigra es ugy tunik telitodott a szervezetem. Engem is tovabb akartak kuldeni gyogyszer-allergia kivizsgalasra, de mondta az allergologus (akihez egyebkent pollen allergiaval jarok), hogy nem valoszinu, hogy a varandossag alatt megcsinaljak es abszolut magandokit ajanlott, ha gondolod majd megadom a nevet es tel.szamat. Annyit tudtak valoszinusiteni, hogy nem magara a porgeszteronra vagyok allergias, hanem az injekcioban levo egyeb segedanyagra, ami tortenetesen mogyoroolaj volt... 2-3 napig szenvedtem tole, az egesz testemen vandoroltak a voros foltok es orulten viszketett, de calciumon kivul nem kaphattam mast. Borzalmas volt, senkinek sem kivanom es nagyon feltunk, hogy mi lesz a Picurral odabent, de eros volt es azota is szepen fejlodik odabent!

De jo, hogy neked ilyen reszletes uh-od volt es hogy mar sejtheto, hogy kislany:) Engem nem nezett meg a dokim ilyen reszletesen, csak annyit, hogy megfelelo eletmozgasok vannak:) Majd a 18. heti uh-n lesz tuzetesebb vizsgalat. Az lehet, hogy nekem is januarra csuszik, ezek szerint nem baj, ha nem a 18. heten van?

Kép
oroszlán

Szeritem sanszos... ha valami gond, probléma van, vagy iker, talán akkor tartanak a 12. hétig úgy tudom??

andrea-1

Oroszlán: Hát felhívtak a magánklinikától is..... ott is ugyanaz a helyzet mint az államiba.. majd terhesség-szoptatás után..de olyan szinten horror áraik vannak, hogy oda biztos nem fogunk tudni elmenni... :shock:
Szerencsére a másikon Linh összeszedte nekem a számításba jöhető hatóanyagokat (amikre már biztosan volt allergiás reakció) , úgyhogy majd ezeket megbeszélem a házidokival és leadom Sz-nek..
Hát még csak sejthető, de nem éljük bele magunkat amíg biztosra nem mondja... mindenesetre jó volt hallani már ezt is :)
Legközelebb Neked is részletesebbet fog csinálni, esetleg szólj, hogy kíváncsi vagy mi mi.. és mutassa meg legyen olyan kedves... :)
Vagy menjetek el egy 4d-sre esetleg ha gondoljátok, az kifejezetten az esztétikai élményre megy, ahogy eddig láttam...

andrea-1

Lányok,azt vigyétek a beavatkozásokra,ami a papíron szerepel,plusz azon kívül ZOKNIT, és mindenképp WC-papírt!!!!

A zokni miatt első lombikomkor jól lecs*sztek,mire közöltem velük,hogy nem volt rajta a papíron....

Szóval a műtőbe KELL zokni,hogy ne fagyj meg!
WC-papír meg csak azért,mert olykor nincs.... :roll: :roll: :roll:

Múltkor mindenki az enyémet használta,mert csak én vittem,aztán ott is hagytam az utánam következőknek!!! :)
Vendég

Ancsi: köszi,én egészen elvagyok!
A szédelgős állapot viszont nem múlik :?

De itthon végülis ez nem annyira zavaró,van hova leülni,ha para lenne :)

és továbbra is: éhség van,étvágy nincs...

Egy hét,és én is láthatom a manócskát :) Remélem szép kis pöttyöcske lesz! :D :D :D
Vendég

Estrella,
a semminél a fehér liszt is jobb meg szerintem az a napi pár szem nem gáz. de úgy látom a többiek már le is beszéltek a cukor stopról. :-) azt hiszem férjem a sparban kapott.

Andi,
a múltkor a diabetológusnál ahogy vártam 3 nyugger majdnem összeverekedett, hogy ki jön. Magyarország 2010... no comment... és szerintem csak egyre rosszabb lesz...
lista jó ötlet, ha mondod hogy allergiás vagy úgysem fognak kockáztatni, biztos mindenre van helyettesítő szer.

Judit,
szuperek a képek, gratula. :-) a nagyrutinra kell pisi, első reggeli középsugaras. és a vérvétel miatt éhgyomor.
de jó nektek is itt van mindjárt a 12hetes uh!!!!!

Ann,
nekem Sz. dokker a sima aranyér elleni kenőcsöt ajánlotta, hogy azt lehet első trimeszterben is, de azért olvasd el, mert én végül nem használtam, csak rákészültem.

Csucsu,
inszemre szerintem vigyél: pizsi vagy hálóing (mindegy melyik, utána vissza tudsz öltözni magad), köpeny, zokni!, papucs, wc papír, esetleg egy kisebb törölköző, víz, kaja. reggeltől kettőig fogsz ott dekkolni, tuti megéhezel. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Lányok, köszi a tanácsokat!! Most dolgozom, vagy inkább próbálkozom, de annyira álmos vagyok. Szerencsére a hasam nem nagyon érzem, pedig aztán ülök a tojásaimon :)))
Van már hálóingem, hát sajna jó drágán tudott venni a párom a kerületben..lehet meg kellett volna nézni 1-2 kínait is :((
Na mind1, megadjuk a módját :)
ann74

Ann: legalább szépet vett? :)
láthatod,miben tetszenél neki ;) jóra jön az még később!!! ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Annyit tudok, hogy narancssárga, de sztem nem volt tőle elájulva. alapból nincs oda a hálómicsodákért. De megígértem neki hogy ebben megyek majd szülni :) Ja igen, ő inkább a csini szexy hálóruhákat szereti rajtam. Na persze abban mégsem lehetek a kórházban :lol: :oops:
ann74

Ann,
én is vettem egy hálóinget a sikeres beavatkozás előtt. :-) féláron is horror pénzbe került, de végül megérte. :-) remélem te is ezt mondhatod majd. :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Én is kaptam 2 hálóinget,az elsőt még a cisztás műtétem miatt,azon nyuszik vannak,egyszerű fekete hosszúujjú valami :)

A másikat nyáron szereztem be,Snoopy-s... :)

Nekem fillérekért volt mindkettő! :D

Én köntöst viszont múltkor már nem is vittem,mert azelőtt is mindig felesleges lom volt :D
Misi kérdezte,hogy melyik az enyém,és elcsodálkozott,mikor mondtam,hogy nem hoztam :lol: :lol: :lol: :lol:

de megértette,mikor mondtam,hogy eddig se volt rajtam,hiába hoztam be minden alkalommal :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ann: Pedig Misi hogy örült volna, ha belibbensz egy selyem bébidollban, harisnyatartó-combfix kombóban :))))))))))

Én szeretem a pamut hálóingeket... Tessóban időnként nagyon jókat ki lehet fogni egész normális árakon... Ott vettem már többet is :wink:

andrea-1

Zsuzsó:
Még arra gondoltam, hogy a listát majd beletűzöm a kiskönyvbe, így ha bármi van részletesen ott lehet, hogy mit NE..... :shock: Gondolom ebből baj csak nem lehet....

andrea-1

Andi: nem lesz semmi para a gyogyókkal!
Amiről nem tudnak biztosat,tuti nem adják!

Nekem is pamut hálóing a nyuszis,nagyon kényelmes!!
Asszem a Cora-ban vette nekem anyum,tőle kaptam :D
kb. 1500 Ft volt :D
Vendég

ja Andi, és az aznapi fiúk is mosolygósabban mennének a kabinba :lol: :lol:
ann74

Andi,
dehogy, tök jó ötlet, nekem mindent beírt oda a védőnő. holnap megyek hozzá újra, remélem nem másfél óra lesz most is. :?

Breki,
kismamáknak szédülésre homeós szer: Bryonia 9 CH napi 3X5 golyó
oka lehet: vérszegénység, alacsony vérnyomás

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: köszi a tippet! :)
ha nem múlik,majd kerítek homeós bogyót!
Amúgy hol lehet ilyeneket kapni?

Az utolsó pillanatig nem szoktam semmit bevenni,általában minden elmúlik nálam magától :)
Vendég

Breki,
patikákban árulják, de nem mindegyikben.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Békus, rendelésre már aznap du-ra, vagy másnap reggelre tudnak adni.
ann74

Ti aztán termeltek….
Alig tudtam visszaolvasni.

Ancsi, gratulálok a kis petezsákhoz! :lol:

Vicky, nagyon ügyi vagy GRATULÁLOK a vizsgádhoz! :P

Béku, nagyon szép ez a teszted is.
Képkeret elég egy kicsi 10x15 és egy fehér lapot majd kell a háta mögé rakni, mivel kicsi a kép!

Csucsu, nagyon ügyi vagy! Jól növesztgetted a drágákat! (szép nagyok)

Andi, bocsi, hogy csak gyorsan írtam le a dolgot. Csak nem akartam, hogy feleslegesen menjél el, illetve ezek az gyógyszer allergiák elég veszélyesek lehetnek még a vizsgálatok is.
Nem tudom, hogy mennyire emlékszel velem a szülés után is volt gond. Tiszta kiütés lettem, az egész testem. Csak fekve tudtam szoptatni, mivel akkor nem dörzsölte a gyerek a hasam stb… Borzalmas. :evil: A bőrgyógyász sem tudta, hogy ez mitől lehet. Vagy mégis kaptam a szülésnél valamit amire allergiás voltam, vagy olvastam a Suttogó c. könyvben, hogy az is lehet, hogy az oxitocinra vagyok allergiás (amikor elkezd a nő szoptatni ez a hormon dolgozik, tehát saját magamra). Hát ki tudja, most semmit nem lehet csinálni amíg szoptatok. De azért ki akarom deríteni, hogy a következő szülés után ne legyen ez gond.
Juhuuu és kislány! Nagyon szuper a kis kép.
A genetikai uh-n már tuti lesz a neme. Nálunk is akkor lett tuti, előtte 90%-ra mondta, hogy lány!

Voltunk ma oltáson oda rohantam, mivel gyerekem elaludt. Nem akartam felébreszteni, de így is kb 45 percet kellett várni szegénykémmel.
2 szuri volt most, a másodiknál sírt a drága, de a kezemben már szerencsére megnyugodott.
Már 63 cm és ruha nélkül 5870g, ruhával 6310-et mértek.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: szépen megnőtt Lili!!! :D
jó,hogy túl vagytok az oltáson! :)

Akkor előkészítem a képkeretet! Köszi az infót! :)
Igen,már szebb ez a teszt,bár utólag jöttem rá,hogy megint párásan fotóztam le,tehát ennél szebb a valóság :D

ezek szerint Te is bekeretezted? :)
Vendég

Vicky. hát helyesbítek, mert rosszul emlékeztem. Dieseles autón tanultam vezetni, most benzines van - és ez szeret lefulladni. Indulás előtt pörgetni kell a motorját rendesen. Tudod az én vizsgám már régen volt, el is felejtettem ami rossz volt. Most már mennék. Pl. ma, ha jöttem volna korábban és nem lenne este és vizes ut, hétvégén ismét komoly tél. Hát akkor ez kimarad.

Labortéma:

Ha én valamit nem tudok, szépen felhívom őket telefonon, de még jobb du. megkérdezem személyesen. Innentől fogva nincs kérdés. Ezt tettem, mikor hormonvérkép kellett. Arra házidokker nem adhat beutalót, csak ker. nőgyogyi. De megcsináltattam szépen ingyen bérmentve - szerencsém volt, mert a nőgyogyi is rendes itt. Szóval Breki hajrá, nem fogsz rossz kezekbe kerülni!

Ma fogdokker

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: bízom benne,hogy jó helyre kerülök!
Írtam már,hogy nővérem is hozzá jár? Csak ő sima rendelésre :)

Mondta,hogy teljesen korrektnek tűnik a doki,nincsenek nála "felesleges körök" :)
Gondolom épp mint Sz :D

Lukácsné: Te melyik dokinál szültél? :D
Vendég

Szégyen ide vagy oda hát most jól benyomtam egy jó nagy adag földimogyit! :? Valami normit is kéne ennem!
Apropó hálóing!Nekem ócsó, Tessós rózsaszín, fehér baris hálóingben jött össze a manónk! :lol:
Amúgy 12 mm-es volt tegnap a petezsákunk,kérdeztem Sz-t,azt mondta az jó!Szerintetek is? És még vmi olyasmit is mondott, hogy tüszőmaradványokat is lát,az nem baj, vagy azokkal mi lesz?Nem úgy láttam az arcán, hogy az baj lenne!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: gondolom azok simán felszívódnak!
Ne aggódj,ha olyan dolog lenne,amiért aggódni kéne,szólt volna!!!

Klassz lehetett látni,én is nagyon várom már!!!! :D
Vendég

Ancsi: bent volt végül Nálad is a biológus megnézni a petezsákot?
Párodnak hogy tetszett a látvány? :)
Vendég

Ancsi,
nekem még a következő ciklusban is volt egy rakás tüszőm, a szervezet még nem tudott teljesen átállni a hormonos kezelés után, de a dokker azt mondta, ez normális lombikos anyáknál.
Ha nincs semmi probléma, akkor szívhang-kukucs az utolsó akció a bmc-ben, tehát készülhettek a búcsúra :wink:

Andi,
örülök hogy így megoldódott a dolog :)

Woody,
Lilidnek vigaszpuszi :arrow:

Zsuzsó,
köszi az infót! A középsugaras az egy kicsit necces lesz, mivel az éjszakai piss után reggel alig van :roll:

Kép
judit0713

Köszi Judit! :wink:
Békus!A biológust is behívják,viszont nálunk nem volt bennt :cry: , mert pont aznaptól már nem volt, nem dolgozik már mert ő is kismama, így sajna már nem tudtunk vele találkozni!De szerencsére sikerült telefonon elérnünk, így tudtunk vele pár szót váltani!Nagyon kedves volt!Megkérdeztem tőle a hajfestést is(hiszen ő is kismama és festve van a haja...és biológus...így gondoltam ő tud ebben tanácsot adni)és azt tanácsolta, hogy a 12.hétig ne festessek,amíg a baba fő szervei kialakulnak és utána is óvatosan, szineztessem, vagy ammóniamentessel festessek!Végül is nem lenne nekem létfontosság a festés, ha ne őszűlnék kétoldalt!Az előbb fel is hívtam a fodrászomat és lemondtam a pénteki festést,így csak vágatni fogok!Január végéig kihúzom a festést és úgy gondolom, hogy utána is csak satírt rakatok majd bele, hogy az a pár ősz hajszálam ne látszódjon annyira!..semmiképp nem akarok ártani a babánknak!
Párom élvezte az uh-ot!Nagyon boldog volt, hogy bennt lehetett!

Kép
Kép
missancsi

béku
én dokinénim Dr Lajis Tímea.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: köszi! :)

Ancsi: ezek szerint ugyanaz a vöröshajú lány a biológusunk!!!!! :D :D :D :D :D

Azt sajnálom,hogy akkor nálunk sem lesz bent...
Pedig S azt mondta az ő jelenlétében,hogy ő is részt vesz majd ezen az eseményen... :?

Akkor jó,hogy még az eredményhirdetéskor megpuszilgattam őt is! :D
Vendég

..hát igen!Akkor ezek szerint már nálatok sem lesz bennt! :cry:
Nekünk ő nagyon szimpi volt!(persze a többiek is szimpik),de ő nagyon az volt!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: Pont az előbb írták egy másik fórumon, hogy a földimogyorót sem lehet terhesség alatt... :shock: (én ma 2 sor egészmogyorós milkát benyomtam....)

Baris hálóing??? Pont baris??? :lol: :lol: :lol: ... Hopp erről mi is jut eszembe: emlékeztek csajok még nyáron arra az eszementre, aki több néven is irritálta itt a társaságot???? :)

Juditkám: meg nem oldódott, de van amivel nem lehet szembe menni, úgyhogy azonnyomban fel is adtam .... majd óvatosak leszünk, ennyi amit meg tudunk tenni.. :shock:

andrea-1

Amúgy Ilona volt a mi biológusunk is... :)... Múltkor figyelgettem is a pociját, mikor láttam bmc-ben... :wink:

andrea-1

Ancsi: nekem is nagyon szimpi volt!!! Már az előző bogyókákat is neki köszönhettük,úgyhogy mikor a bogyónézéskor megláttam,hogy megint ő segít nekünk,nagyon megörültem! :)

Talán mikor S mondta a jelenlétében,hogy ő is jön az UH-ra,még biztos nem tudta,hogy mikortól nem dolgozik!ű

Látod,ezért (is) sikerült mindkettőnknek,mert ő csinálta,és szerencsét hozott nekünk az is,hogy már akkor kismama volt! :D
Vendég

Húúú akkor most ez gáz,hogy benyomtam egy tál mogyit?Mi baj lehet belőle?

Kép
Kép
missancsi

Andi: miért nem szabad földimogyorót enni??
az én Mikulás csomagomban is van pedig egy csomó....

mikor sok fehérjét kellett enni,ez volt az egyik forrásom....törökmogyoró híjján...

Össze kéne írni lassan,mi mindent nem szabad még...

Mindenhol hallok-olvasok erre vonatkozóan ezt-azt...

PL. a teákról...,a camembert...,sushi...-ezt egyszer ettem életemben,hát nem épp most kellett újra megkívánnom?? :?
most nem is jut eszembe,mi mindent nem szabad,már zsong tőle a fejem... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi: jaaaa,emlékszem a birkapásztorunkra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Valami olyasmit írtak, hogy terhesség alatt allergia lehet???... Csak én ugye ettől a szótól, hogy allergia..... ma falnak megyek!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Amúgy én ami jólesik megeszem...kivéve talán a tatár, mert az ugye nyers... pedig hú de k.-ra szeretem :)))))))))

andrea-1

Utána néztem, allergén dolog!De remélem nem okoz vetélést meg ilyeneket, mert akkor inkább gyors lenyúlok a torkomon! :)

Kép
Kép
missancsi

andrea-1

Óóóóóó,Andi köszi!!! :D

eszembe jutott,virslit se szabad....
imádom az ikejás hotdogot JÓÓÓÓ sok majonézzel... :(
Vendég

Na ne paráztassuk magunkat... 1 adag nem árt... lényeg hogy ami tilos (nyers cucc) azt hagyd ki.... ami mogyoró bent van... az meg váljon egészségetekre!! :wink:

andrea-1

Virslit(megfőzve) meg mi a fenéért nem lehet?? :shock:

Kép
Kép
missancsi

Rosszat mondtam a baris hacukával??? :?

Kép
Kép
missancsi

még jó,hogy az egyik sorban cukor helyett a mézet javasolja édesítésre,pár sorral lejjebb meg már kerüljem a mézet is.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Neeem Ancsi dehogyis!!!!!! :)... Csak a barika akkoriban szállóigévé vált a fórumon... asszem akkor még Te nem voltál itt.... :)

andrea-1

Annyira nem tartok ezektől a dolgoktól,de amiket nagyon nem szabad,azokat azért kihagynám...
csak nem tudom,miért kell nyomozni azután?
miért nem adják az ember kezébe,hogy mket kerüjön el lehetőség szerint? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én ettem már virslit... főve v. melegszendvicsen.... :shock:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: