Gratulálok Bezének, jó egészséget kívánok neki és Marcellnak is!!
Hű, jó sokat írtatok!
Snowball: nos, szóltam a férjemnek, hogy a rénszarvasos függönyünkkel elbújhatunk.... Nagyon- nagyon jó az autódísz!!!!
Tényleg jó hír, hogy ott tud lenni Anyud a szülésnél!
Érdekes, amit a magyar emberekről írtál. Valóban történnek itt meglepő dolgok, és nem mindig viselkedik mindenki udvariasan, sőt, még azt sem tudják sokan, hogyan kell szeretni... Nekem voltak olyan pácienseim, akik az érintés (masszázs) és beszélgetés (normális hangnem, tisztelet..) miatt jöttek, mert máshol nem kapták meg.. Szerintem ez elég szomorú... Annál is inkább, mert voltak köztük fiatalok is... Szerintem nem hazaáruló, aki kimegy külföldre, ugyanis kinek ez van "megírva", kinek az. Többször próbáltam kimenni, de valami mindig közbejött, úgyhogy elkezdtem gondolkodni, hogy lehet, hogy itt van dolgom?
Majdnem a szívbajt hoztad rám a mellszívó kipróbálással, de láttam, már megírták mások, hogy nem szabad!
Kat: igen, nagyon sok ember nincs tekintettel a másikra... A férjem tesójáék a hetekkel megbeszélt családi találkozókról rendszeresen átlag 1,5 órát késnek (ez lehet 1 és lehet 2,5 óra is..), mert lehet, hogy éppen akkor gondolják úgy, hogy beugranak moziba... Ami a legérdekesebb: még a temetésekről is késnek, elég sokat, kb. a végére érnek oda.. Az én Tesómék az ilyen családi ünnepségekről nem késnek, viszont cserébe nem segítenek Anyumnak elpakolni az asztalról, stb, azt mindig én csinálom.. Vagyis csináltam eddig, ui. most már nem fogom, sőt, megmondtuk mindenkinek, hogy idén kettesben (esetleg már hármasban
Tyuntyi: no, most akkor egy kicsit megnyugodtam. Én sem látom magamon a hízást, de a Babóca szerintem is egyre nagyobb.. És ahogy csuklik!!! Hajnalban nagyon jó érzés, ui. addig nem tudok elaludni... De nem is baj, ezek szerint kortyolgat!
Rekuja: Isten hozott köztünk!
Csicsi: nem írtam, hogy mit csináltam, de egy irodában ültem, és üzleteket kötöttem, több (száz) milliósakat, külföldi cégekkel, stb. Árut vettem, tehát még arra is kellett figyelni, miből mennyit milyet veszek, ui. nagyot lehetett bukni... 3-an feleltünk egy 4000 tonnás raktárkészletért, ez a lényeg....
Amúgy most már én sem akarok máshol aludni, mert mégiscsak a saját ágyamhoz szoktam hozzá, és szerintem a Baba is, mert máshol nem alszunk olyan jót...
Nyufó: Meskára a cuccokkal!!!
Képzeljétek, holnap én is megyek a nődokimhoz! Kíváncsi vagyok, mit fog mondani! Ma beszéltem a háziorvossal is, sőt, felkértem a gyerekorvost is, hogy legyen majd az orvosunk!
Képzeljétek, a páromtól kaptam ajándékot Mikulásra, annak ellenére, hogy megbeszéltük, hogy nem ajándékozunk! Nagyon meglepődtem, nagyon cuki!!
No, most már befejezem, eddig is jó sokat írtam....