A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Juditkám: Nagyon jól látszik ez a kis csöppség!!! Tesók mit szóltak Hozzá????? :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

kispatak: Ez nagyon édes tőled, ha tudom jövök korábban, csak még sétáltunk Barbussal a napsütésben. Eü. könyvem van, januárban bejelentkezek. Az utakat majd megtaláljuk, van ismerősöm aki jobban ismeri ezeket a dolgokat. Meg persze nem ártana kipróbálnom egy benzines autót. Hogy mikor fullad le. És szerintem megkeressük majd Szentendrén azt a tanpályát ami nem elzárt és a kézifékest gyakorolni fogom, mert abban nem vagyok valami jó. Meg a parkolásokat is jobb szomszéd autók nélkül gyakorolni. De mindezt már csak a sajátommal (vagy a bátrakéval akik kölcsön adják a kocsijukat).

andi: Dita járt úgy hogy nagyon kislányt szeretett volna és Milóka a 25 hétig meg is hagyta ebben a tudatban. Mindig takargatta magát. De imádja azóta is a kis tököst természetesen.

zsuzsi: Csak annyit, hogy a hozamot adómentesen ki lehet venni, de csak az infláció feletti részt. Na most én az elszámolás alapján a teljes hozam összegét ismerem, nem tudom mennyivel voltak a befektetéseink infláció fölött. Ha a teljeset ki lehetne venni, az nekem 459.000 lenne. De ennyi már nem lesz, ez tuti. Mondjuk nem számítok nagy pénzre, mert nem voltam merész kategóriába.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: ááááááááá,már látok mindent!!!! :D :D :D :D :D

Köszi a részletes magyarázást,minden mondat után megnéztem,hogy miről írsz,és így már okés!!!! :)
Magamtól nem jöttem volna rá.. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Judit: de durva!!!! 10 hetesen ennyire látszik mindene??? :shock: :shock: :shock: :shock:
nagyon klassz!!!
Vendég

Hahó!

Nem tudok aludni, de lassan igyekszem:

De jó babóképek, szóval csak egészség legyen, aztán majd a következő baba csak más nemü lesz.

Vicky: de jó lehetett séta, nekem már csak sötét marad reggel/este olyan rossz, de mit tegyek.

Itthon szerencse, hogy nem kell tanpálya a parkoláshoz, mert van itt egy kihalt parkoló box-okkal, A házunk elé soha se fogok bejönni, mert ez itt horror, annyira szük. Ablak alatt lehet ferdén parkolni az még megy. Legjobb párhuzamosan két autó közé beállni, azzal nincs gondom. Itthon még az idén nem gyakoroltam, és nem is tudom mikor lesz ebből igy valami, pedig mennék már nagyon. A kerti lak az egész más, országut, ami sokkal könnyebb, pedig azt hittem, hogy nehezebb - ez nem igaz. Valóban a városo forg. a nehéz, és nekem most ebből van kevesebb gyakorlatom.
Te dieseles autóval mentél, vagy hogy? A benzines szeret lefulladni, de ez bárkivel megesik akármennyi gyakorlat mellett.

No olvasd majd a könyvet, én is előveszem esténként majd

üdv kispatak
Vendég

Hozom én is a tesztes képet,csak hogy a terhesség minden lehetséges hetéről legyen valami fotó ma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ez az 5. hét:

Kép
Vendég

kispatak: Igen, benzinessel csak az elején mentem. A nagyobb rész dieselesen ment le.
vicky79
Budapest III. kerület

Huh Vicky én nem tudom milyen a dieseles autó, majd a férjem megkérdezem. De benzines autón tanultam, nekünk is az van. (francia kocsi ill. fr lic. alapján gyártott a másik)
várom a jobb időt, mikor mehetek. Ma fogdokker lesz, de ilyen sötétben apa visz, mert a világ vége, és elég rosszak az utak.

üdv
kispatak
Vendég

kispatak: Állítólag a dieseles nehezebben fullad le.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska
Szívből sajnálom :(

Zsuzsó
Hol vettetek cukor stop kekszet, nem tudod?
Az nem gáz, hogy fehérliszt van benne?
Vettem én is valami diabetikus kekszet, ami nagyon finom, viszont fehérlisztes... vagy ebből a két szemből, amit megeszek, ne csináljak problémát?

Luca
Én itt a fórumon kaptam a tippet, Major doktornő rendel itt csütörtökön 9-14-ig, én azonnal kaptam időpontot, talán holnapra is van még, ha keddig nem szeretnél várni:
http://www.professional-kft.hu/

Ann
Jól teszed, pihenj csak szépen!
Hú, nálam is úgy néz ki a lakás, hogy már lassan sírok, de este inkább pihenek...
Hányinger nem múlik?

Vicky
Gratulálok, ügyes vagy!!!
Sok múlik a vizsgabiztoson sajnos...

Andi
Csupa jó hír :)
A végén teljesül az álmotok, és kislány, de jó!

Judit
De jól látszik a pici!
Csak én nem kapok UH-képet :(

Tegnap voltam házidokinál...
Volt időpontom 6-ra, nem volt a váróban senki, azért odaálltam az ajtóhoz, mert múltkor elfelejtettek behívni...
Na 5 perccel 6 előtt berontott egy házaspár, nem baj, hogy ott álltam, gondoltam biztos gyógyszert iratnak, pár perc... Tudjátok, mikor jutottam be??? 6:50-kor, azt hittem, megölöm őket! Persze az ajtó zárva volt és hiába kopogtam, nem jött ki az asszisztens...
Ha még ennyi nem lett volna elég, megjelent egy cigány a nőjével. Csodálkoztam is, mert felénk nem nagyon van...
Beültették mellénk az asszisztenshez a váróba, hát azt hittem, elájulok a szagtól. Persze előadta az életét, hogy elvesztette a munkáját és összedőlt a háza és van két gyereke, a polgármester meg nem segít rajta, de ő majd elvágja a torkát, meg megveri a feleségét, és mindezt azért, mert ő cigány...
Persze soron kívül bemehetett, mondjuk már csak utánam, mert különben én vágtam volna el a torkát, ha megpróbál előttem...
Lányok, én annyira ideges voltam, mire bementem... 145 lett a vérnyomásom, a házidoki már nem is akart mától dolgozni engedni. Mondjuk alig foglalkozott velem, 7-ig volt rendelés, én ugye 7 előtt jutottam be és még ült kint vagy 6-7 ember...
Nem is tudom, hogy mindenre kaptam-e beutalót.
Ja, és csak helybe mehetek vérvételre, ahol külön időpontot kell hetekre előre kérni... A munkahelyem közelébe szoktam jönni amúgy, mert beérek még dolgozni, de így...

Kép Kép
estrella22

Estrella: nem lenne jobb tényleg,ha nem mennél dolgozni?
sok más dolog is fel fog még idegesíteni...!!

én is vettem cukor-stopos Detki "háztartási kekszet",hát az íze mint a fűrészpor,nem édes egyáltalán,kb. olyan mint a Korpovit,de abban legalább jó ízű a szezámmag...

eszegetem ezt is,de elég durva...
párom arcát kellett volna látni,mikor gyanútlanul belenyúlt,hogy ő szereti a háztartási kekszet..!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vissza nem köpte,de nagyon kiakadt! :lol: :lol:
Vendég

már csak 1 hét,és láthatom Pingyurkát a monitoron!!!!! :D :D :D
Vendég

Estrella: Látom megjártad a dokinál.... bakker... :shock:

Mondjuk rám is hasonló sors vár úgy látom... reggel óta azon telefonálok, hol csinálják meg ezt a szar gyógyszerallergia vizsgálatot... Na nem is tudom hanyadik helyen (8-ker Mária u. Bőrklinika) legalább csinálnak ilyet, persze beutalóval... oké az még nem gond, házidoki ad...DE!!!...
Menjek be reggel fél 8-ra, tépjek sorszámot azt majd egyszer sorrakerülök, a nap folyamán, mert minden hely be van tellve!!.... Tehát üljek ott naphosszat mindenféle redves-orbáncos kórságos szutyok között??? Amúgy is szar a gyomrom, reggel is Vukkal kezdtem... szó nem lehet erről... :twisted: :twisted:
Próbáltam finoman kérni az időpontadó nőt, hogy segítsen már, kismama....blah-blah.. nem nagyon hatottam meg.... aztán nagy nehezen végülis kinyögte, hogy akkor telefonáljak a jövő héten, mert akkor tud már adni januárra esetleg időpontot...
Hogy a nemlétező faxomat kapja be az az összes mocskos gennyláda, aki így szétb...ta ezt a tetves magyar egészségügyet!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

andrea-1

Andi: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ez durva... Sz nem tud valami elérhetőbb lehetőséget?
javasolhatna valamit,ha már elküldött a vizsgálatra,nem?
Vendég

Sziasztok!

Na akkor egy kis jó hír is az eü-ről, igaz hogy ez persze maszek!
De: elsőre felvették a telót a Bolgárkerékben, és kaptam is a dokinő által preferált dec. 21-re időpontot a 12. heti uh-ra, sőőőt, a vv-t is megcsinálják ugyanakkor :)
Mondjuk most pénteken a nagyrutin nemtom milyen lesz a Rókusban :roll:
Csajok, ez ugye éhgyomor és pisit is kell vinni???

Keksz: cukorstop nálunk se jött be senkinek :x , akkor már inkább a korpovit, bár azzal meg már tele a padlás :roll:

Andikám,
ez a kálvária nem semmi!
Vagy felkelsz hajnalok hajnalán hogy tiéd legyen az első sorszám, vagy ott rohadhatsz egész nap ? :twisted:

Vicky,
nekem az első céges Astrám benzines volt, aztán dieselre cserélte a cég...hát, hazafelé csak háromszor fulladtam le vele, úgy, hogy akkor már 5 éve vezettem, több mint 300ezer km-en voltam túl :shock:

Kép
judit0713

Andi,
az tényleg felháborító, nem is tudok mit írni rá. Ilyenek miatt én is nagyon felcseszem az agyam...
Most menj csilliómillióért magánba??? áááááááááááááááá!!!!!!!!!

Békus, segíts már lécci, vagy valaki. az ovitrelle-ről egyszerűen leszedhető az a kupak vagy mi a csoda? olyan bonyesznek néz ki, még soha nem láttam ilyet. Reggel telefonált is SZ, este 20.30kor kell beadnom. Gondolom akkor már 20.20kor ott fogunk tűkön állni, hogy 20.30kor bemenjen a szuri. Csak az a hülye kupak. AZt egyszerű levenni? Nyugtassatok meg...
Na ma elkezdtem picit vérezni, megint kicsit előjött az aranyerem...áááááhh nem hiszem el. És a krémemet úgy láttam terhesség első harmadában nem is nagyon szabad használni. Úgyhogy még leszívásig nyomom, örülnék ha addig elmúlna. A sok fekvés miatt utána úgyis nehezebb lesz majd "produkálni" Bár ne így lenne!!
ann74

Juditkám: félre ne érts!!!!! Nem lesz enyém az első sorszám ha a fejem tetejére állok se.... vagyis az lehet, hogy sorszám lesz, de attól még ott kell ülnöm akár egész nap, mert MINDEN IDŐPONT BETELT!!.. lutrira ott ülök, azt egyszer majd besuvvadok a rendszerbe, ha szerencsém van!!.. Ha nem, volt egy napom a redvesek között... Mert ez is sanszos. Erről szól(na) a történet... de ezt télvíz idején biztos hogy nem vállalom be.. :shock:
Most nézem a maszekokat... ha valakinek van valami ötlet, szóljon... :(

andrea-1

Ann: megmondom őszintén,párom vette le a kupakját az Ovitrellnek,de mi a tűjét lecseréltük.
Egyébként nekem is kettőt kellett szúrni belőle,de a tudat már megnyugtatott,hogy ez a vége,és utána jöhet a baba!! :)

Nézd meg,mit ír a szöveg a kupak levételéről,emlékeim szerint elég hosszan leírják ezeket a nem túl bonyolult műveleteket!

A vérzésre és aranyérre nem tudok semmi okosat,nekem ilyenekkel nem volt gondom!

Az étkezéseket viszont tudod úgy variálni,hogy könnyebben tudj majd "produkálni"!
Úgy tudom a kismamáknak amúgy sem szerencsés,ha akadozik...

De a gyakorlottabb kismamik megmondják,hogy pontosan mit hogyan érdemes!!

Ha nem boldogulnál az Ovitrelle-el,megkérdezem email-ben páromat,hogyan kellett leszedni a kupakot,mert én nem nagyon figyeltem oda......
Vendég

Andi drága,úgy segítenék,de protekcióm az sajna nincs....

Ehhez a gyógyszer-allergiás vizsgálathoz kellene időpont,ugye?
Mit kéne pontosan nézetned?
Utánaérdeklődök,hátha valaki tud valami okosat....
Vendég

Békus, semmit nem írnak a tűkupaklevételről a leírásban, csak hogy add be oszt kész.
ann74

Andi,
ez így még carabbul hangzik :twisted:
Asszem én is inkább a maszekot fizetném magamnak kari-ajira!

Ann,
már emlékszem, nekem is volt egyszer ovitrelle! A kupakját simán le lehet húzni! Azért néz ki olyan bonyolultnak, mert az áttetsző műanyag külső alatt egy fekete gumidugó van, abban van a tű. tehát simán olyan érzés lehúzni mintha egy radírból húznál ki egy tűt :wink:

Kép
judit0713

Béku
Nem gáz a munka, tudod, irodában ülök, csak a rendelőben ment fel a pumpa, azért lett szar az eredményem :)
Szóval Detki sem egy csodafinom keksz, hát jó...

Andi
Végülis csak 1 órát kellett várnom, azért lettem ideges, mert ha időpontra megyek és amúgy SENKI nincs a váróban, akkor ne kelljen már egy órát várnom!
Az asszisztens képtelen ellátni a munkáját, mert hívja be azokat, akik időre jönnek, plusz utána akinek sorszáma van, ne engedjen már be mindenkit, mert ismeri, vagy mert cigány és balhét csap a váróban!

Hű, a Mária utca elég húzós, én is voltam már ott jó régen...
Sehol máshol nem csinálnak ilyet??? Ez durva!
Nincs ötletem maszekra sajnos!

Judit
A kombináltra én is simán kaptam a Margit kórházba időpontot szerencsére...
21.-én mész? Én 14.-én...
Igen, a mostani éhgyomri és kell vinni pisit!
Szerintetek az gáz, hogy én nem tudok az első trimeszterben menni??? Labor ugye időpontos, és mire kaptam, az már a 13. hét...
Még jó, hogy nem haldoklom, vagy ilyesmi...

Na, ma szerettem volna venni egy fehér komódot az Ikeában, hogy abból lesz pelenkázó későb, de már nem akciós :( nem az én napom...

Kép Kép
estrella22

Béku: Terhesség és szülés során adható gyógyszerekre kellene rávizsgáltatnom.... amit írtam kettőt tegnap (augmentin, penicillin) kérdezett rá külön Sz.... ezekből augmentinnel nem volt dolgom, amit meg tudok gyerekkoromból az a Maripen nevű gyogyó, amire érzékeny voltam... az penicillin tartalmú. :shock:

andrea-1

Estrella: Most találtam egy maszekot.... Budai Allergia Központ... rögzítővel.. várom, hogy visszahívjanak.... Ha sikerül, megérdeklődöm a lehetőségeket.
Mária utcát nem ismerem... de mivel nyócker, vannak előítéleteim... :?

andrea-1

Estrella,
nekem direkt kérte S, hogy ne pont a 12. héten menjek, hanem pár nappal később, mert még mindig látszik egy icipici a másik babó petezsákjából (az oldalnézeti képen a baba fejével egy magasságban egy fekete kis folt). Azt mondta, jobb lenne ha minél inkább felszívódna, nehogy bekavarjon az eredményekbe. Ezért lett 12+5 a dátum.

A laborba időpont kell??? Mindenhol?
Nekem S csak annyit mondott, hogy a beutalóval a reggeli órákban slattyogjak el a Rókusba, de ne a kp-i laborba, hanem a nőgyógy részleg kislaborjába, ott egy profi néni leveszi a cuccot. Eredményért nem is kell visszamennem, mert azt ő megkapja, majd jan. 3-án kielemezzük.

Kép
judit0713

Judit, köszi szépen ez így már nagyon jól hangzik. :)
Akkor mára para kikcsapcs.
Akkor ezek szerint már reggel 9körül túl leszek rajt pénteken!!!
ann74

Vicky: akkor kösd fel a nagdrágot, mert a sima autó nagyon hamar szeret lefulladni. Az elején még nekem is, de ma már tudom, hogy mit kell tenni, hogy ez ne legyen.

Szegény Estrella: nincs valami másik labor valahol, ahol fogadnának? János Kh vagy I./II ker SZTK? Ez a háziorvosi történet se akármi.

Andi: Mária utca se lehet akármi, de hát mit van mit tenni.

Luca: reméljük jó hireket kapsz, és legalább van dokker.

Breki: szerintem te is érdeklődj előre telefonon mi merre hány m, nehogy valamiról lemaradj.

üdv kispatak
Vendég

Ann,
épp azt számolgattam hogy talán még kari előtt megtudjátok az eredményt!
De jó kis ajándék lenne :)

Kép
judit0713

Judit! Csuda édes a kismanód!!!!!!!!! :D

Andi, lehet, h. mégis puncis lesz? :wink:

Béku, nagyon szép a 2 csíkod!!!!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Andi: Azért a 8. kertól ne féljél! Az összes klinika ott van, állítsom sok világszinvonalu. A holmidra vigyázz, de ez bárhol előfordulhat mindenkivel.

kispatak
Vendég

Bocsi, csak az utolsó oldalt olvastam el.
Andinak gyorsan, mivel megyek oltatni a drágát....

Én is Penicilin érzékeny vagyok, én mondtam is a Jánosban a felvételnél...
A lényeg, hogy nekem sehol sem akartak csinálni ilyen vizsgálatot, még a magánban sem. Mivel ha egy kis adag penicilint is kapok (a kéznél csinálnak egy kis karcolást) és tényleg érzékeny vagyok, akkor komoly gond is lehet (ott helyben).

Tehát ennek, jól kérdezzél utána!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Navi: köszi!! :D

Ez már komolyabban néz ki,mint amivel kommandózni kellett,hogy látszódjon,ugye? :) :) :)
Vendég

Judit, csodálatosak a képek!
Gratula!!!

woody

Woody.. köszi, hogy szólsz... ba...sza meg már bőgök.... :( :( :( :(
Most mi a fenét csináljak akkor....?????

Felhívom őket megint, mert eddig mondjuk csak az asszisztenciával beszéltem (nyóckeres helyen) de direkt mondtam hogy kismama és egy szóval nem mondták, hogy akkor nem csinálják.....

andrea-1

Andi, ne sírj kérlek!!!
A lényeg, hogy penicilin helyett is tudnak adni egy csomó mindent.
Nekem gyerekkoromban volt csalánkiütésem a penicilintől, ezért folyamatosan minden kartonomon ott van.
A házidokim és a bőrgyógyászom sem engedte a vizsgálatot. (mondták, hogy nem is lehet, ha egy kicsi esély is van rá, hogy tényleg érzékeny vagyok)
Ez a vizsgálat meg nem függ össze, hogy kismama vagy. Ha nem lennél, akkor is rá kell kérdezni, hogy tuti meg csinálják-e.
Azt azért mondjad nekik, ha beszélsz velük, hogy már voltál érzékeny rá és így is megcsinálják?
A lényeg nyugi, ne legyél ideges, hiszen kismama vagy, és a kicsi megérzi ezeket!!!
Most tényleg megyek, délután leszek....

woody

Igen Judit, nagyon nagyon jó lenne, erre gyúrunk :))
Aztán utána 10-12 hét kis izgulás, tudod a miómák miatt óvatosak leszünk...
ann74

Sziasztok!!

Most csak gyorsan:
Voltam Sz ügynöknél uh-n,minden oké!!!!!
Mnyh:7 mm
Jobb oldalon:15,14 mm
Bal o: 12,17 mm.

Na ezért fáj az Én hasam.Ma és holnap még szúrunk,aztán pénteken reggel uh,kaptam repesztő receptet is,de azt mondta még ne váltsam ki,majd pénteken meglátjuk. :roll: :roll:
Valószínű hétfő vagy kedd lesz a nagy nap!!!!

Valaki írna egy listát mit vigyek magammal az inszemre??? Persze Apán kívül. :lol: :lol: :lol:

Andikám!!

Hát ez akép,valami csúúúúcs.gyönyörűűű,kész vagyok teljesen,kislány hurrráááá.Na sírj kérlek,nyugi.

Judit!!
Váóóóóó!!!Csúúúcs a kép!!!És miylen szépen kivehető. :D Puszillak.

Breki!!
Hát igen,ez a teszt már tuti csíkos,bár a múltheti sem volt piskóta,na de ez... :D Remélem pihozel ezerrel.

Ann!!
Akkor pénteken összefutunk??Én is megyek.Remélem Skriba keze szerencsés lesz.Hogy Én már másodjára futuk bele,remélem olyan jó kedve lesz,mint multkor. :D
Hányra mentek??
csucsu99
Budapest

csucsu, örülök, hogy minden ok. Inszemes tüszőkhez nem értek, de biztos tuti jók:)) Úhh nekem volt 23-as, 21-es, 18, 17,15...ös is.Olyan 20 összesen biztos, reméle sokban lesz érett petesejt!!

Pénteke mész kontrollra te is Skriba? Mi fél8ra megyünk sztem, és feltételezem olyan 1/2 9-9 lesz a beavatkozás, gondolom, ha ma 1/29re kell adnom be a szurikat.
Te hányra mész?
Meggyógyultál már?

Köntöst szerintem vigyél, papucsot, vmi tisztálkodószert, hálóinget.
Csajok segítsetek, nem elég a pizsi? Nekem nincs hálóingem!!!!!!!!Ez komoly!! Vagy ma még veszek gyors egyet:)
ann74

Ann!!

Én sem értek hozzé,de Sz nem mondta,hogy nem oké,szóval biztos minden jól alakul.Bár azt nem tudom miért nem válthattam ki a repesztőt,miért azt mondta majd meglátjuk. :roll: :roll:
Igen,pénteken Skriba lesz :shock: Én is úgy 1/2 8 körül ott leszek,lehet még előbb is.Cserélhetnénk telószámot,és keressük egymást. :wink:
Van 1 hálóingem,nemrég vettük,sztem a pizsi is jó,max az alsót nem veszed fel.Én kínaiba vettem,halál jól néz ki,szürke,és Micky egeres. :D :lol: És ócccsssóóóó volt.ű

Igen meggyógyultam,talán még kapar a torkom,de se lázam se köhögés.
csucsu99
Budapest

Ann... jobb a hálóing!!!!!!!!!! :) Vegyél egyet, vagy ha van férjednek egy jó hosszú póló, az is jó.. lényeg, hogy amikor jössz-mész ne legyen kellemetlen.. ( pl. mikor bemész a saját lábadon a műtőbe... illetve a szobában ha felébredsz esetleg bent lehet másnak a párja és alulról nem fognak félálomban felöltöztetni, mielőtt kitolnak a műtőből, az hótziher...).. szóval valami ami ápol és eltakar...

Gyerekek, probléma asszem kipipálva.... Igaza volt Woodynak.... beszéltem egy dokival, terhesen nem fogják megcsinálni a gyógyszerallergia vizsgálatot (nem kockáztat senki).. A javaslata azt volt, mivel gyerekkorban volt gond, + családi halmozódás... penicilint ne kaphassak. Aztán majd szoptatás után esetleg járjak utána.... :shock:

andrea-1

Andi
Próbálj megnyugodni és beszélj az Allergiaközponttal, biztos tudják, mi a teendő ilyenkor!
Na közben látom megoldódott…

Judit
Köszi, megnyugtattál, akkor nem gáz, ha én is később megyek…
Én sem hallottam még ezelőtt, hogy a laborba időpont kell, teljesen megdöbbentem!
Pont volt ott tegnap egy lány, aki panaszolta az asszisztensnek, hogy 1 hete nem múlnak a panaszai, de a laborban még mindig nem fogadják, csak ha új beutalót kap, hogy srgős…
Eddig a 11. kerültebe jártam, ott nem volt ilyen.

Kispatak
Szerintem ezzel a beutalóval csak ebben a laborban fogadnak, a francba!
Ráadásul a védőnő kért RPR ellenanyag vizsgálatot, és szerintem az rajta sincs, annyira kapkodott a doki…

Ann
De jó kis karácsonyi ajándék lenne…

Lányok, most utánaolvastam a magas vérnyomásnak, és összefüggésbe hozták a toxoplazmózissal, amitől amúgy is félek, mert az elején ettem kolbászt meg hurkát!
A francba, mekkora hülye vagyok…
Tegnap rá is akartam kérdezni a dokinál, de nem volt rá idő :(
Amúgy ilyen eredményeim lettek:
Kardiológus: 135/90
Házidoki első mérés: 145/90, azt mondta, ezt nem írja rá
Újat mért, az 131/75 lett…
Előtte meg kifejezetten alacsony volt a vérnyomásom…

Kép Kép
estrella22

Csucsu: inszem előtt ne felejtsd el "lekapni a bekecset", ahogy egyszer itt vki a fórumon mondta... :-)
Szóval szőrteleníteni kell teljesen. :-)

Kép
lujzici

Szerintem inszemnél nem gáz a pizsama. Ott nem altatnak. Mondjuk én is vettem hálóinget, Barbust abban szültem utána. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Én csak fazoníroztam, de sosem borotváltak.

estrella: Lehet fehér köpeny szindrómád. Méregesd otthon.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Ann-nak nem inszem lesz, hanem lombik.... ha jól emlékszem.. azért írtam a hálóinget.... :shock:

andrea-1

Ja és lányok a lényeg: a műtőben hűs van, és a papucsot az előterében le kell venni..... úgyhogy bárki bármire megy, zokni legyen rajta.... :wink:

andrea-1

Azt hittem Csucsu kérdezte a pizsit.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi csajok!
Már beízzítottam páromat vegyen egy alkalmas hálóinget ha ma megy vásárolni :) Vmi odaillőt, mondta ne legyen nagymamás, de se sexy :)) Én addig me még ma dolgozom.
Úgyhogy lesz hálóig, ma kimosom, rá fürdőszobai radiátor, aztán pénteken uzsgyi vele :)
ann74

Sziasztok!
Inszem előtt úgyis ad Sz.egy papírt, azon rajta van, hogy mit kell magaddal vinni(hálóing!!!,papucs,köntös,tisztálkodószerek).
Béku,hogy vagy?Én egész jól viselem a dolgokat,csak még mindig 4 óránként korgat a kis mocsok! :lol: Most nyomtam be egy tojásrántottát, jó sok hagymával(mostanában ezt mindig megkívánom!Édes dolgok szóba sem jöhetnek!)
Tényleg mikor fogják nekem az mondani a BMC-ben, hogy ágyőő?Köv.uh-ig?Vagy 12.hétig??
Már nem sok van vissza és Béka te is láthatod a kismanódat!De jó lesz!

Kép
Kép
missancsi

Rosszul kérdeztem:szóval mikor tessékelnek majd el:köv.uh.után, vagy 12.hét után mondják báj-báj? :)

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: Azt hallottam, hogy szívhang után már a saját dokihoz lehet menni.... :wink:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: