[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

nita: dá-dá-dá-dá!!!! csak bogi nőtt!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati tudom hogy Bogi nő:)
:twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


ízig-vérig nő!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

dike

nekem a 12+0 adataim ezek:

crl:51mm

nt:1mm

nb:1.9mm


nika

nekem is volt toj fehérjés folyásom,de inkább vizszerű,nem olyansűrű valami mint pékor.előtte pedig pár napig fehér folyás,pont abban az időben ahogy meg kellett volna jönnie.

ezek a jelek nagyon biztatótak :D

KépKép
bettike83
 
 


Kati
Nagyon helyes a pocid, ahhoz képest, hogy a 3 trimeszter elején, nem nagy. Nekem nagyon kifelé nőddögél, most kicsit lefelé, úgyhogy már szerencsére nem nyomja a tüdőmet, ennek mondjuk örülök.
Én is inkább dokira hallgatnék. Nekem se a védőnő, se a doki nem mondta, hogy szedjek D vitamint.
Valószínűleg, én is fáradt vagyok állandóan, nekem se megy 90 főlé a vérnyomásom, sőt a per érték is alacsony 45-50.
Inkább mozogj egy kicsit, és már nem is érzed magad olyan fáradtnak, vagy ha megteheted aludj, pihenj egyet. A baba mellett ezt úgysem teheted meg.

Csillagvirág
Köszi, elfogadom. Ezeket hányadik héttől kell szedni? Reginél az egyik barátnőmtől kaptam homeós bogyókat, azt meg szülés után gátsebre kellett szedni, és tényleg enyhítette a fájdalmat. Ő egyébként május 4-re volt kiírva, én meg május 2-re. Aztán mégis ő szült előbb, két héttel, szóval ezért is tudta odaadni a megmaradt bogyókat, ami nekem is kitartott 10 napig. Jók ezek a homeós cuccok. Most biztos ki fogom próbálni. Majd ha nektek is jó, elugrunk érte valamikor, vagy ahogy neked egyszerűbb.
Jó turizást. Én már erre az évre befejeztem. Utolsó vásárlókörútamat péntekre (az uh utánra) tervezem. Aztán max az uram megy be apróságokat venni, én meg a helyi kisboltból szerzem be a friss husikat, meg hozzávalókat az ünnepi ebédhez.

Feltöltöttem a képeket a gépre, ide is rakok jónéhányat, annyira jók lettek, szombaton készült, és sütött a nap, meg temérdek hó. Kép szánkóhúzás Kép így pihenünk a nagy séta közben Kép itt még felfelé bandukolás Kép mókás! Kép így síelek Kép beeeee! (kidugta a nyelvét a kis hamis) Kép séta Kép gyakorlás
Vendég
 


Én leginkább sétáltam, meg fotóztam, néhány képet még megosztanék veletek.
Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1291724410.1529.jpg[/img] hó a napfényben
Kép hangulatos nyaralók télen
Kép
Vendég
 


És még az ablakdiszekről is, amit múlt héten csináltam, bár még nem teljesen kész, de azért teszek képet.
Kép Regi adventi-naptár-fa
Kép Regi szoba ablakdisz Kép konyha ablak dekoráció Kép előszobai ablak Kép lépcsődisz :) Kép ajtónál két oldalt van ilyen füzér
Kép mikulások és csomik
Vendég
 


:twisted: csillag köszi :):):) egyenlőre mensi sehol tojásfehérje van :):):) nincs tesztem.lh teszt kimutatja, mert akkor reggel csinálok azzal egyet .)

Én is szedtem az utsó két hónapban d vitamint annó :):)
Kati nagyon csini vagy :)és a képek :) szenzációs lehetett :) gyönyörűűű

Nita: mármint tojásfehérjés váladékod volt két héttel a pé után?

Bettyke: ez totál ugyanolyan mint mikor pém van :)
nem véletlen volt hogy négy napig volt két hete :):) ilyen sosem volt még mindig csak egy nap volt aztán rá pont 14 nap múlva meg is jött. most viszont már pé után vagyok a kb 16.napon pénteken nega volt a teszt:(

nika70
Salgótarján
 
 


nika

azért ne add még fel,mostmár erős lehet a teszted ha van baba :)

KépKép
bettike83
 
 


kati! nagyon szép vagy, abszolut nem híztál sokat!!!!

virág! nagyon szépen gyarapszik Gergő, ez igen, ügyi vagy!!!!

nika! nagyon nagyon drukkolok!!!!!!


Bettike!megnyugtattál kicsit.:)

rita! nagyon szép helyen voltatok,kislányod édi:)

KépKép
dike
 
 


Rita! szépek a dekorok!

ma egész délután dekoráltunk olyan széép lett minden huhuuuu!!!!!! :lol:

KépKép
dike
 
 


Dike
Mi itt lakunk, vagyis hát ez itt van a szomszédban, csak elsétáltunk egyet. Csillagék is ilyen helyen laknak, szeretem ezt a nyugalmat, bár a lejutás a faluba nehéz ügy, mikor havas, jeges, latyakos, de akkor sem laknék máshol.
Majd tegyél képet a dekorokról ha tudsz. Még én is akarok ilyen mézfenyőket vágni, holnap még ráérek, nekiállok annak is. Meg még a szobában is akarok egy kis karácsonyi hangulatot, az étkezőben már meg van. Még a sötétítő függönyt is lecseréltem bordóra. A hálóba meg szép narancssárga (de nem élénk, hanem olyan szép színe van) ágyterítőt turiztam, feldobja a szobát, az előző kék kicsit elütött a sárga faltól. Sötétbarna díszpárnákat is raktam. Imádok szobát átrendezgetni, sajnos itt, a hely miatt nem lehet, úgyhogy maradnak a kiegészítők, meg az ünnepi diszítések.
Csütörtökön meg fodrászhoz megyek, úgyhogy kicsit magamat is rendbe tetetem. Így legalább az uh-ra lesz valamilyen fejem. :lol:

Bevágtam 2 narancsot, de még úgy ennék. :oops: De akkor tuti égni fog a gyomrom. Meg még tojásos lecsó lesz vacsira is, szerintem én már csak egy falatot eszek.
Vendég
 


Brita szuper jók a képek.........nagon szép a táj meg a lányzó is:):)
gyönyörű helyen laktok:):)

Nika valami hasonló...hol kicsit világosabb hol sötétebb fehéres valami volt......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nika nagyon szorítok Neked! Ha reggel az első pipiből csinálod, akkor kimutatja!!!!
Mondjuk és kb. 6 hetes lehettem, amikor csináltam du-án is ih. tesztet, és akkor is full. pozi lett!!!Drukkolok!!!!++++++++++

Rita, nagyon ügyes vagy, szépek a díszek! Nagyon cuki a Kislányod!!!

Kati, hát rajtad sincs felesleg, nagyon szép Kismami vagy!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


dike: milyen a figyelő? megnyugtat?

brita: nagyon irigy vagyok a táj miatt. mára már elolvadt a hó, ugye?

csillag: hogy sikerült a mai nap?

nita: nem küldesz képeket?

mia????????????????????

lányok, itt most betti lesz a következő??? aztaaaa! még most jött a teáival és a pozi tesztjével!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati elküldöd a számod.......nem találom a telómba.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: keresd még!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


hahahaha:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


mona, dike, csillag, nika és a többiek. atanyosak vagytok, de felesleg van rajtam rendesen, csak optikailag a pocakomra terelődik a hangsúly.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati :lol: őőőőőszintén?????szerinteeeeed???már csak röhögök magamon!!!hétfőn mikor volt sz uhu is délután 2 perc alatt megtaláltam...utána délután megakartam mutatni anyunak semmi, ma az előbb megnéztem semmi sehol..szét basz az ideg :lol: :lol: :lol: de nem érdekel...tehát annyira nem...de áhhhh majd holnap :lol:

KépKép
dike
 
 


dike: nekem csak reggel és este működött. amikor valakinek meg akartam mutatni soha nem ment.
próbáld meg, szinte a szeméremcsont felett keresni. én annyira meglepődtem, hogy annyira lent találtam csak meg. ja! testápolóval jobb volt, mint a gyári zselével.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Rita, örülök, hogy elfogadod a homeós cuccokat! Én is sokáig gondolkodtam, hogy szedjem-e őket vagy ne, aztán végül is szedtem és látod, mindennel együtt másfél óra alatt megszültem Gergőt! Szóval lehet, hogy segített! Ártani nem lehet vele, ha meg használ, akkor miért is ne szedegetnéd...
Egyébként van bontatlan is, pont az amit mondtál, hogy szülés után kell szedni. Itthon felejtettem ezeket amikor mentünk a kórházba (ugye én csak NST-re mentem , csak vittük a pakkomat), aztán szülés után meg teljesen kiment a fejemből, hogy vettem ilyen bogyókat, így bontatlan maradt a regeneráló bogyó.
Majd elmondom hogy hogy kell szedni.
A férjem egyébként hétfőnként a falutokon keresztül megy dolgozni (fél 12-12 között valamikor), így ha Neked jó, akkor megbeszélhetjük, hogy mondjuk a templomnál odaadja Neked a bogyókat.
Gyönyörűek a fotóid és a dekorációid, Regina pedig tündéri kiscsaj! Látom Ti is hasonló környezeten laktok, mint mi, csodálatos a táj!!!!!!!!!!!

Nika, szerintem nyugodtan ellőheted reggel azt az lh tesztet!

Nekünk jól sikerült a mai délután, legalább is ami a gyerekeket illeti. Pikk-pakk fel tudtam öltöztetni őket és mentünk Anyuékhoz. Olyan büszkeség töltött el, hogy már két gyerkőc ül mögöttem az autóban!!!!!!!!!!! Amit viszont át kell gondolnom, az az "egyéb" cuccok mennyisége. Ugye vittem Gergőt a hordozóban, próbáltam fogni Bencus kezét + a pelustáska meg a női táskám. Hááááát ez így épp elég... olyan voltam, mint egy karácsonyfa, akire mindent ráaggattak... Visszafelé meg már szinte kivitelezhetetlen volt egy fordulóval bemenni a házba a kocsiból, mert ezen kívül volt még 3 szatyrom.
A turiban sajnos nem jártam sikerrel, pedig 2 helyen is voltam. Egyáltalán nem voltak már kabátok, pedig pénteken cserélték az árukészletet. Úgyhogy megnézem majd a Teszveszen vagy a Vaterán, hátha találok valamit. Végül is csak játszós kabi kell, így nem zavar, ha nem pont olyan amilyet elképzelek.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csajok! fel vagyok háborodva, de tényleg!!!!!!

délután voltam tekkóban és vettem két kiscsomag pelenkát 2-4kgig. az egyik libero a másik pampers. szerintetek az normális, hogy a liberon nincs elől semmilyen színes minta? csak sima fehér az egész. mint valami darabos olcsó kimérős pelus. :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Kati! Nagyon csinos kismama vagy, szép kislányos pocakod van. Nekem egy kicsit hegyesebb, de tudom, ez nem jelent semmit. Gratula a kg-hoz! Látod, hiába paráztál, hogy sokat híztál! :wink:

Brita! Köszönjük a képeket! Nagyon szép helyen laktok, Regi meg annyira cuki a képeken! Szépek a díszek is, ügyi vagy!

Dike! Tőled mikor kapunk már pocakképet?

Mona! Hogy vagy?

Nika! Hajrá pozi teszt!

Csillag! "Szuperanyu" címmel tüntetlek ki az éjszaka és a mai nap miatt! :wink: :lol: Szurkolok, hogy a ma éjszaka is így teljen! Sajnálom, hogy nem találtál semmit a turiban.

Ez az időjárás változás az én picuromnak sem tetszik, keményedések vannak továbbra is. Lassítottam a tempómon, ez van. Ő a legfontosabb most, a többi nem számít!
pedi
Kalocsa
 
 


kati: az olcsó is mintás :):):):)

ok akkor ellövök egyet reggel az lh-ból :)

nika70
Salgótarján
 
 


pedi: már hiányoztál!!!!
nekem akkora lett hírtelen a pocim, hogy ma magamnak akartam leszedni a bundámat, mert a kozmetikusomhoz nem jutottam el, de már gázul néztem ki, de elég nehéz mutatvány volt. sőt! ahogy görnyedtem meg is fájdult a pocóm.

lassítsál, mert nem éri meg!!!! nekem most nagyon bejött egy szuper olcsó magnézium. magnesii citrii a neve. 131 ft/ doboz/10 szem. a dokim írta fel, de a tájékoztatójéban az van, hogy vény nélkül kapható. igaz 500as, de csillag azt írta, hogy nem szívódik fel teljesen.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, ezekben a magnézium készítményekben nem 500 mg a Mg tartalom, hanem jóval kevesebb, csak vannak mellettük egyéb anyagok, amik segítik a Mg felszívódását. (Azt a dokim mondta, hogy ebből nem szívódik fel olyan jól a magnézium...)

Pedi, köszönöm a "szuperanyu" címet, drága vagy!!!!!!!!!!!!! Én is remélem, hogy jó éjszakánk lesz, azért elfáradtam rendesen ebben a délutáni csavargásban. Mondjuk az is igaz, hogy délelőtt sem pihentem... volt egy újabb adag vasalás, főzés meg a szopik...
Örülök, hogy saját magad döntöttél úgy, hogy lassítasz a tempón! Nem szabad ilyenkor már végeláthatatlan tennivalókat szervezni és csinálni. A keményedések nem feltétlenül jelentenek rosszat, de azért nem szabad kísérteni a Sorsot! Pihenj amikor csak tudsz!

A turiból azért nem jöttem haza üres kézzel, vettem Bencusnak egy tök jó sapkát 390 Ft-ért, Gergőnek későbbre nagyon jó minőségű vadonatúj előkéket, egy angol nyelvű nagyon szép pancsolós könyvet, egy színes-tapizható-zörgő-börgő nagy macit, egy csörgőt meg egy szintén új "rongyit". :D
Arra sajnos nem volt időm, hogy magamnak is nézegessek valamit...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, azt a Liberot mindenki szidta a novemberi topikban... az egyik csajszi felhívta a gyártót, aki azt mondta, hogy új gyártósoron csinálják, azért nincs rajta minta.
Én nem is vettem ilyen kicsi pelust. Mi rögtön a 3-6 kg-os Pampers-szel kezdtünk és soha nem folyt ki belőle a cucc. Nálunk Bencénél is nagyon bevált a Pampers. (Én azért szeretem, mert nagyon vékony, puha a betétje. a Libero olyan vastag és kemény... szerintem tök kényelmetlen lehet egy babának...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati! Elfelejtettem Neked írni, hogy most már én is szedek D-vitamint. A dokim nekem sem mondta, de a védőnő nálam is erőltette, és a legutóbbi dokilátogatásnál kiírattam. Talált egy olyat a dokim, ami drazsé és csak heti két szemet kell szednem belőle. Köszi, a Mg-od nevét, már törtem az agyam, hogy áttérek vmi erősebbre. Hogy Te milyen ügyes vagy, hogy már pelenkátok is van. Én ehhez képest baromira le vagyok maradva.:oops:

Csillag! Végülis a babuci jelzett, ha mondhatjuk így, hogy lassítsak. Du-án lepihentem tegnap egy órára, majd indultam volna lambériát takarítani. De ahhoz fel kellett másznom a létrára, majd onnan még nyújtózkodni, és folyamatosan le-és felmászni, mert ugye közben arrébb kellett tenni a létrát is. Na, ez az ami nem ment. Meg nálunk az emelet és a földszint között 12 igen meredek lépcsőfok van, na az az ami még nem igen kellemes, főleg amikor egy teli kosár vizes ruhát hozok fel teregetni. Na, így most a lépcsőn is szép komótosan sétálok fel, és kétszer is meggondolom, ha fent hagyok vmit, hogy arra mennyire van éppen szükségem. Ma egész nap nem csináltam semmit, csak jöttem-mentem. Meló után bevásárlás, majd keresztanyáméknál eltöltöttem két órát. Disznótor volt és kint az udvaron pakolászott, így én is levegőztem. Majd sétáltam egy nagyot a barátnőmmel és 9hós kislányával. Majd utána még a férjemmel is átsétáltunk anyósékhoz, mert eléggé légszomjam volt, és nem akartam úgy ágyba feküdni. Így aztán ma mondhatni egy percet sem pihentem, de nem is csináltam semmi megeröltetőt. Viszont, jól elment a napom. :roll:
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi, erre azért nem mondanám, hogy semmit sem csináltál... :shock: :shock: :shock: Egy kismamának a sima séta is "munka", ezt ne felejtsd el! A pihi azt jelenti, hogy fogsz egy plédet, kinyújtózol a kanapén (vagy ágyon) és mondjuk a kezedben egy könyvvel eltöltöd a fél délutánt! :wink: Ami pedig a teregetést illeti, kezet foghatunk. Nekem is fel kell cipelnem az emeletre a ruhákat 17 lépcsőfokon 180 fokos fordulóval... Pocakosan (mivel veszélyeztetett voltam) mindig a férjem cipelte fel a rucikat! Úgy időzítettem a mosást, hogy akkor legyen kész amikor Ő itthon volt!
Egyébként én is tudom, hogy milyen várandósan egy lakásfelújítás. Mi akkor bővítettük a házunkat, amikor Bencét vártuk. A 7. hónapot kezdtem mire végre megkaptuk az engedélyt és indulhatott az építkezés... iszonyú fárasztó volt! És szülés előtt pár héttel lett kész. Remélem Ti hamarabb elkészültök és tényleg rá tudsz pihenni a szülésre és az azt követő időszakra!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: ezért pedinek fenékre dá-dá jár!!!!! ezt te szoktad osztogatni!!!! csalódtam! :x :x :x

pedi: amit csillag nem tett meg, majd én! :twisted: :twisted: :twisted: ezért a nem csináltam semmit napért dá-dá jár a fenekedre!!!!!! tessék lassítani. létrát elfelejteni!!!!
ne gondold, hogy jól állunk. csak tegnap a tekkóban, gondoltam megveszek egy csomaggal a pelusból és a törlőkendőből.
nagyon sok minden hiányzik. nincs még hordozó, másik kiságy, mindkettőbe kell matrac, hazahozós ruci, törölköző, ápoló szerek, szekrény, cumisüveg, mellszívó és még sok.sok dolog.

csillag: hogy szuperál a hordozó???? én is olyat veszek, vagy besafe-t. mennyire stabilan áll a kocsiban? kell plusz kötözgetni, vagy tényleg csak a talp van bekötve.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


itt a vejem a nagy tesójával! (nita, ismerős???? :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sajnos nekem is lassitani kell kicsit mostanában.egyre nehezebb egyre többet keményedek,feszül alul a hasam derekam fáj,görcsök..ugyhogy mostantól minden csak ligtosan megy,pedig a multhéten még olyan fürge voltam.

ha bármi van akkor ki lesz a hirhozó? :)

KépKép
bettike83
 
 


Kati
A magasabban fekvő részeken még van foltokban, de egyébként tegnap délutánra mind elolvadt. Sőt hétfőn késő este is olyan meleg volt, hogy amikor kinyitottam az ablakot fürcsi után, hallottam, hogy csordogál víz, olvadt minden rendesen, a háztetőkről, stb.

Csillagvirág
A hétfő jó nekünk is, majd azért telefonon még pontosítunk. Nyílt nap lesz az oviban, úgyhogy kb 10-ig ott leszek, aztán meg anyuékhoz megyek. Úgyhogy amúgy is a faluban leszek.
De azért ezek a homeós bogyók nem olyan olcsók, szóval valamilyen árat mondj rá. :wink: Főleg ha még bontatlan csomag is van benne.
Pénteken én is voltam bent, de elég gyenge áru jött. Legalábbis gyerek cuccok alig voltak. Pizsamát tudtam jó minőségüt, meg hálóinget, de azonkívül nem nagyon volt semmi érdemleges. Meg hétfőn még egy ágytakarót a lakástextilből. Gyerek kabátok azért voltak, bár nem néztem át, úgyhogy gondolom akkor ezekszerint inkább a nagyobb méretekből.
A plüssök most nagyon szépek voltak. Én is turiztam egy közepes-kis méretű mackót, Regi nagyon szereti az ilyeneket, minden nap mást visz az oviba. Meg itthon is azzal alszik. És idén is az a terv, hogy a nagyobb ajándékok mellett több kis apró csomag is legyen.
A darabáras gyerekturiban voltál?
Én már mostanában nem megyek turizni, talán még ha lesz energiám január elején a 36-37. hét környékén. De árucserére már nem. Babának mindene meg van. Inkább nekem kéne még egy-két hosszú újjú felső, ami gombos, a szoptatás miatt.
A pampers pelus állítólag a fiú babáknak nagyon jó. Reginél liberót használtunk 2-4 kilósat először. De Zalánnál szerintem mi is pampers-sel indítunk, vagy az egyszerű Lidl-ssel. Reginek az egyik pampers pelustól durva allergiája lett.

Bettike
Azért most már a 36. hétben vagy, érthető, hogy nehezebben viseled, ilyenkor már azért komoly súlyt cipelsz. Kitartás, csak néhány hét. Nagyon izgi. Én is úgy várom már az utolsó hónapot.
Vendég
 


pedi! tennék én de most meg lemerült,nincs itthon elem hozzá,majd veszek! :evil:

KépKép
dike
 
 


Most csak dicsekedni jöttem... majd később reagálok (bocsi :oops: )

Csak meg akarom mutizni Nektek ezt a képet Gergőről. Szerintem annyira szép... (de persze én elfogult vagyok...)

Kép

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág, nyugodtan lehetsz elfogult, annyira gyönyörű a Pici Fiacskád! Olyan kis formás, tényleg nagyon szép!!!

Nika megcsináltat a tesztet? Egész délelőtt Rád gondoltam, hogy vajon.....???
Gyere a hírekkel!!!!!!

Bettike, ha gondolod írhatsz Nekem, és hozom a híreket a Többieknek! De ahogy gondolod....
Most már pihengess és gyűjts erőt a Nagy Találkozásra!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


sziasztok!

bettike: nekem is írhatsz, megírom a számomat.
lassíts! már csak 1-2 hetet kell kibírni egyben és minden oké lesz! mész még dokihoz ünnepek előtt?

csillag: amikor megláttam, az jutott az eszembe: zimonyi :lol: :lol: :lol: :lol:
helyes, bájos, szép......

mona: hogy vagytok?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag! gyönyörű kisfiú!

nika drukkkk!!

Kép



csajok..nem így nézek ki...minden képet át kell méreteznem 600×600ra és olyankor egyből megnyújtja,szal nem vagyok ilyen vékony!Smile

KépKép
dike
 
 


dike: akár vékony vagy, akár nem-nagyon cukin kezd kerekedni a pocid. de neked sincs óriási pocakod!!! de ez nem baj, majd megnő nekem is ekkora volt kb.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag: van már napirendetek? vagy gergő még igény szerint eszik?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Nem kell nekem dádá, most már tudom, hogy nem szabad rohanni. Amúgy ma sem vagyok toppon, remélem, az eső és meleg miatt. :roll:

Bettike! Neked már meg van engedve, hogy lassíts, alig pár heted van. De nekem még hónapok!

Dike! Nagyon cuki pocid van, nekem is ilyen picuri volt még ekkor. :wink:

Nika! Tesztet! Tesztet! :lol:

Csillag! Köszönöm az aggódást és az együttérzést! Tényleg legyél nyugodtan elfogult, nagyon nagyon szép baba Gergő!

Kati! Akkor megnyugodtam, ha még Nektek is ennyi minden van hátra! :D

Nita! Nagyon jó a laminált, a srácok meg annyira cukik! Gratula hozzájuk! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Megjöttem, mindkét fiú az ágyikójában... :D remélem így is marad még legalább másfél órán keresztül, ugyanis most semmi dolgom és csak és kizárólag ülni szeretnék a sejhajomon. :P

Köszönöm a dicséreteket Gergő nevében is, aki most éjel is egy kisangyal volt! Csak evett, aztán szunya. :D Éjjel 11-kor és hajnali 2-kor is kb 15 perc alatt végzett a kajálással, így én is hamar vissza tudtam aludni. YES!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bettike, jól teszed, hogy visszaveszel Te is egy kicsit a tempóból. Rá kell készülni a dolgokra nemcsak lelkileg, de testileg is.
Neked fogadott dokinál lesz a császárod?????????????? Tudod már, hogy mikor?

Kati, a hordozónk jó-jó, de azért jobbra számítottam. Annyira nem stabil, viszont ha az anyósülést pluszban rátolom, akkor szuper. Az oldala magasabbra jön fel, mint a régi hordozónknak, szóval a baba mélyebben csücsül benne, ami jobban megvédi oldalirányból. Meg ugye az a fura (és ez Nektek is így lesz), hogy a sok téli cuccban elveszik benne Gergő. Alig látszik ki az arcocskájából valami.
Gergővel a napirendet próbálom következetesen tartani, de ebből egyelőre az esti fürdés az, ami stabil pontnak nevezhető. Azt mindig este 6-6:30 között próbálom csinálni. Utána kap enni és még nézegethet, pl azt hogy hogy fürdik Bencus vagy hogy vacsizik a család, Aztán amikor Bence megy aludni, előtte Gergőt is elaltatom. Az etetések abszolút igény szerintiek ilyenkor még, de szerencsére 2 óránál hamarabb soha nem kér. Nagy átlagban 3 óránként jelez, hogy üres a pocak. Éjszakánként most már napok óta 10-11 között, 2 körül, 5 körül és 7:30-8:00 óra körül kér enni. Ez annyiból jó, hogy Bence is fél 8 körül szokott ébredni. Ilyenkor mindkét gyerkőc jöhet a mi ágyunkba és lustálkodunk meg játszunk egy kicsit. Gergő aztán délelőttönként nézeget pár órát, közben szopizik és ilyenkor ebéd után alszik egy nagyot. Általában egy ébredéssel nyomja a szunyát az esti fürdetésig. Az ébredése után, ha az időjárás engedi, akkor kimegyünk levegőzni a kertbe.
Hát ez most így néz ki, de tudom, hogy még nagyon képlékeny. Bencével kb 2 hónapos korára alakult ki minden.

Pedi, tényleg aggódom és próbállak nyugtatni amiatt, hogy ne érezd tehetetlennek magad azért, mert nem bírod megcsinálni azokat a dolgokat, amiket pocak nélkül simán meg tudnál tenni. A várandósság egy "más állapot". Van aki bármit megtehet meg sem kottyan neki és van, aki végig fekszi az egészet. Nem vagyunk egyformák... a legjobb az, ha a testedre hallgatsz! Ő (és rajta keresztül a Babád) megmondja Neked, hogy mit szabad és mit nem. Hidd el pontosan tudom, hogy mennyire nehéz elfogadni azt, hogy az egyik pillanatban még pörögsz és mindent csinálsz, a másikban pedig csak a korlátokat érzed... nagyon frusztráló tud lenni, DE (!!!!) most csak és kizárólag a Baba és a Te egészséged a fontos!!!!!!!!!!!!!! Lesz még elég időd a későbbiekben szaladgálni a kis Csodátok után! Puszillak!

Dike, milyen helyes kis picur-pocak! Nekem is ilyen volt az első terhességemnél. Kb. a 16-17. hét tájékán kezdett el látványosan nőni.

Nita, nagyon szép lett a padló, de még szebbek a gyerkőcök! Olyan kis huncutok! :D

Rita, majd telefonon egyeztetünk a hétfővel kapcsolatban! Pénzt tényleg nem kérek a bogyókért... van olyan, amit én is úgy "örököltem". :) (Ha mégis kellemetlennek érzed így a dolgot, akkor küldj egy szelet csokit Bencének! De semmi mást!!!!!!!!!!!!!!!!!)
(Majd mellékelek egy levélkét a bogyókhoz amiben leírom, hogy hogy szedtem őket.)

Mona, hogy vagy? Az ünnepek alatt/között leszel valamikor szabin?

Nika, ???????????????????????????????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

fogadott dokim van,de h mikor lesz a császár azt nem tudom még pontosan.dec 28án megyek a kórházba utolsó uhra és akkor meg kell keresnem és ad időpontot a császárhoz.

be vagyok tojva :?

amúgy tényleg szép kis pasid van :wink: :)

dike

már látszik a pocidon :)

kati

mikor megyek nstkre akkor találkozom még a dokimmal a kórházban,de már magánba nem kell mennem.

aki vállalja az küldjön nekem tel.számot :wink:

KépKép
bettike83
 
 


pedi

de ha nem vagy jól akkor igenis pihenni kell,és azért már nekem is van elég nagy poci,teher és fájhat bármi.én olyan 20.héttől aligtudtam kikelni az ágyból ugy fájt a csipőm.akkor jött pár jobb hét,most meg 2 hete a combom tágul vagy nem tudom de alig tudok megfordulni.egyre nehezebb lesz idővel,ez tapasztalat.pihenj mikor csak kell.

KépKép
bettike83
 
 


Bettike, nem lesz semmi baj! Egyébként szerintem a sima szüléstől is be lennél tojva... :wink: (én legalább is nagyon féltem az elsőtől... most viszont már nem :D )

Tényleg Lányok, olyan régóta szeretnék írni már Nektek a szülésem lelki oldaláról... valahogy még kikívánkozna belőlem... remélem nem baj. :roll: (majd este, ah nyugi lesz kiírom magamból)

Kati, még annyit akartam Neked mondani, hogy a Tekkóban nagyon jó minőségű mintás cseh tetra fürdőlepedőt lehet kapni. Kb 2000 Ft körül van, de sokkal jobb az anyaga, mint a bababoltokban kapható Disney-mintás hasonló fürdőlepedőknek.
Én úgy szoktam kivenni Gergőt (és anno Bencét is) a kádból, hogy leteszek egy 100X150 cm-es frottír fürdőlepedőt félbehajtva a pelenkázóra, arra teszem ezt a cseh tetra fürdőlepedőt és ebbe bugyolálom be a kis fejét meg a törzsét amíg bíbelődök a köldökével, az olajozással meg a pelussal (kb 2 hetesen esett le a köldökcsonkunk). A frottír törölközőt azért szeretem alá tenni, mert az is melegíti Gergőt alulról.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Ezt még meg akartam osztani Veletek, akik szülés előtt álltok.
(Hosszú és akkor jó, ha nyugiban olvasod végig, de nekem a fülemben csengtek szülés közben az itt olvasott mondatok...)

http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=406

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


sziasztok :)bocsika dolgozni voltam reggel mostanában értem ide :):):)


mensi sehol tojásfehérje még van :)mensis hasfájás is van :) azt hittem egész nap hogy na most fog megjönni :(:) de nem :)
nem bírtam vettem egy exepil tesztet igaz 25-ös érzékenységű és most csináltam délután de full nega volt:(:) reggel nem értem rá de holnap megcsinálom az lh-t nem lövöm még a hcg-t a másikat el :)

csillag: nem vagy elfogult tényleg nagyon szép kiskrapek Gergő :):)

nika70
Salgótarján
 
 


nika! én továbbra is drukkolok! méhszájadat nem szoktad vizsgálni? én abból sejtettem...igaz csak akkor néztem meg mikor megtudtam h sikerült, h van e különbség.és tényleg volt el se értem,előtte mikor megjött mindig itt volt lent.

hallottam ma a dopplerrel a babánk szívhangját olyan jóó most minden happy!!!

KépKép
dike
 
 


Kép

na így az eredeti a pocak:)

KépKép
dike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: