A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

köszi a laptető részt, már meg is nyugodtam. :-)
nekem még az alacsony is alacsonyabb lett, azért vigyázz vele!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vicky: János... hát legközelebb majd már konkrétan a mai esetet fogom felhozni, ..... csak ugye az ember nem pattog nagy bátran, mikor a másiknak van a kezében a tű.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy másik helyeken nem szokott gond lenni, mint írtam, ott szinte mindig humánus vv-s csajokat fogtam ki :)... bízom benne, hogy legközelebb majd megint azokon a helyeken lesz a csapolás :)
Amúgy ez a hely is jó lett volna, és talán nem is lett volna gond.... ha kicsit meghallgat engem is a csaj, nem sokkolt volna pszichésen is a vv.. :wink:

Zsuzska: Még ne add fel... Teszt előtt pár nappal nekem is volt egy leszállóág hőileg, aszitem meg is fog jönni... ( :arrow: :arrow: :arrow: borfesztiválra gyanútlanul el is mentünk.. :)..)

Kispatak: Hát igazad van, ezt a hátteret én nem tudtam.... úgy sajnálom, hogy ennyirer hárító a gyerek... De bízzunk benne, hogy jobb belátásra tér.... :shock: :shock: Szorítok érte!!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Zsuzsó: nekem eleve nagyon alacsony a vérnyomásom.
de hogyan tornásszam feljebb ilyenkor?
Kávét nem iszom,meg azt nem is annyira szabad :)
Vendég

Sziasztok!

Na itt vagyok már! Bocsi hogy a 7végén nem jöttem, de Eszterem beteg lett (láz, hányás) úgyhogy volt elég...
Viszont: ma voltunk dokinéninél, felszívódott a hematoma, úgyhogy lehet picit mozogni!
Ééééés ami még ennél is sokkal jobb volt: a babácskánk úgy táncolt a pociban, hogy majd megszakadtunk a nevetéstől! Nagyon édi volt, ülőmagassága 4 cm, már látszottak rendesen a kezein az ujjak is :shock:
Ja, és dokinéni azt mondta, ha ilyen ügyesek leszünk akkor januárban visszamehetek egy kicsit dolgozni!
Szóval fel is hívtam a főnököt az igéretemhez híven, és mondtam neki hogy dec. 20-tól kivenném az idei maradék szabit, és ha minden OK, akkor jan 4-től visszamennék egy kicsit....először habogott, hogy ze egy új felállás, meg erre nem számítottak, stb. Aztán abban maradtunk hogy megbeszéli a többi nagyfejjel, aztán visszahív hogy milyen melót tudnának ajánlani...persze arról, hogy mindent adjak vissza már szó sem volt :roll:

Zsuzsóm,
itt mennek a cukorjavítók :arrow: :arrow: :arrow:

Vicky,
drukk a vizsgához :arrow: :arrow: :arrow:

Andikám,
ezekkel a vv-kel jól megjárod :(
De az nagyon jó lehetett hogy babácska jelzett :)

Ann,
nem lesz semmi gáz most már, ott lesz a fa alatt a zebra :wink:

Zsuzska,
ne add még fel!!! Nem emlékszel hogy Andi is írta hogy volt neki barnázás? aztán nézd csak meg a vonalzóját!

Estrella,
én is azt tervezem hogy ha minden jól megy akkor április végéig dolgozok majd. A munkahely végülis kényelmes, irodás állás, az autózásra meg most dokinéni feltételesen rábólintott.

Ja, és a legfontosabb majdnem lemaradt:
képzeljétek, a dokinéninél találkoztam Rodinával és Kittivel!!!
Gyönyörű kislány, és aludt mint a bunda, pedig ott örömködtünk a feje fölött :)

Kép
judit0713

Judit: nagyon örülök a jóhíreidnek!!! :)
klassz,hogy eltűnt a hematóma! :D

Nem kaptál véletlenül egy fotót? :D
Vendég

Lányodnak jobbulást!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Béku,
nekem is ugyanezek az érzések voltak az elején..ééés, hát elég nehezen múlik, kb 2 napja hogy kicsit jobban vagyok 8)

Kispatak,
nagyon rossz lehet így várni az ünnepeket, hogy gyermeked ilyen elzárkózó...talán majd ha egyszer neki is lesz gyermeke, és átérzi milyen szülőnek lenni....de tudom, addig még sok-sok idő, és neked sajnos rengeteg keserű perc :(
Bár tudná az ember, hogyan lehetne hatni ilyenkor a lelkükre :roll:

Kép
judit0713

Andi
Áááá, jó kis vérvétel volt, basszus!!!
nekem sincs vénám, de én valahogy nem félek tőle, meg eddig ügyeseket fogtam ki.
Infúziót sem lehet nekem bekötni, csak kézfejbe…

Béku
Tünetek vannak, de legalább van visszajelzés…
Nekem nem lett szuperorrom, a szagokat bírom rosszul, cigifüst, mosdatlanság…

Zsuzsi
Tudom, hogy cukros leszek terhesen, remélem az inzulint megúszom… Drukkolok Neked!!!

Vicky
Köszi a tippet, majd eszem sajtot meg felvágottat!
Bár azt mondta a nőci, hogy két étkezés közben ne egyek.
10 CH-s utóvacsim van, csak sokszor addigra annyira rosszul vagyok, hogy nem tudok enni… A tejet viszont nagyon kívánom, azt néha iszom, tudom, szabálytalan, de baromi jó a gyomorégésemre.
Mondtam is ma a gyereknek, hogy jól nézzen körbe, mert most van utoljára külföldön egy ideig :)
Főleg, hogy most a munkám miatt ingyen megyek szállodákba, hát ez meg fog szűnni…

Zsuzska
Ne add még fel!!!

Kispatak
Aranyos vagy, nem komoly a megfázás…
Remélem lesz erőm a munkához.
Báránykát sajnálom, gondolom, hogy a karácsony a legnehezebb :(

Judit
Jobbulást Eszternek!
Huh, csupa jó hír, hematóma felszívódott, pici jól van :)
Akkor te is április végéig dolgoznál, szerintem az úgy jó, még marad idő pihenni :)

Kép Kép
estrella22

Juditkám... tényleg barnázásom is volt :))))) Már el is felejtettem...

Szuper, hogy jó híreket hallottál!!!!!! :) Remélem a melóhelyen is rendben lesznek a dolgok :wink:
Most akkor megbeszéltétek már teljesen S-sel, hogy hozzá fogsz járni?
Eszterednek jobbulást kívánok!!!!!!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ja igen, van fotó, de csak holnap tudom feltenni, mert a laptopra közvetlenül nem lehet scennelni, Eszterem meg már lefeküdt aludni.

Kép
judit0713

Judit: ezernyi tüneteim közül Neked melyek voltak?

Végül legyűrtem a brokkolit is,ittam is csomót,meg a desszert nagy részét megettem (volt benne tartalom),és olyan,mintha ma még nem ettem volna,kong a hasam az "ürességtől"... :shock: :shock: :shock:

kezdhetem előlről,pedig még alig jutottam túl az ebéd maradékon...

A hasam fájdogált most este,de szerencsére mellé csak a Crinone csurgott víz formájában...

Szerintem megúsztam a hányást,vagy végigaludtam,mert épp úgy érzem magam,mintha utána lennék!
Vendég

zsuzsi: Holnap megyek vizsgázni 11:10-re és előtte még vezetek 1 órát. Nagyon remélem hogy ez most már sikerül.

kispatak: Igazad van, nehogy már a farok csóválja a kutyát. Bár elég nehéz ezt kimondani, mert lehet hogy többet nem látja az ember. Szerintem én már elraboltattam volna és addig nem engedem el, amíg meg nem jön az esze. :D

andi: Jaja, legközelebb már tényleg hivatkozhatsz erre. De azért nem lehetett jó a dolog.

kisbeeka: Ha annyira alacsony a vérnyomásod, akkor szerintem a kávé nem árthat. Az alacsony vérnyomás miatti szédülés rosszabb. Esetleg igyál kólát vagy fekete teát.

estrella: Nekem mindig a tej volt az utóvacsim. Vagy valami joghurt. Egyébként az éhezés sem tesz jót, szóval hajrá. Nekem is akkor volt Olaszországban a gyerek amikor 17 hetes voltam.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: szabad feketeteát inni?
Vendég

Most nézem,holnap vizsga? Akkor Neked is csippentünk egy kis laptető-részt!!!! :D

Beindult a nyerő széria,biztos Neked is jól fog menni!!!!! :)
Drukkolok!
Vendég

Huh!

Tegnap merre jártatok? Ma annyit irtatok, mint máskor 3 nap alatt?!

Judit: örülök, hogy minden rendben babával. Lányodnak jobbulást. Na akkor okozol meglepetést, hogy vissza dolgozni. Csak vigyázz. De jó lehetett Rodinát látni Kittivel, gondolom 6 hetes vizsgálat. Nem mondta miért nem ir? Jaj meg akartam keresni priviben aztán szépen elmaradt. Pedig azért néha olvasok róluk, ott ahová ritkán ir.

Igen, nem tudtátok mi a helyzet a gyerekemmel, és sok mindent nem is tudhattok, de nem is terhellek vele titeket. De én azt mondom, segíteni csak annak lehet, aki hagyja, hogy segítsenek. Ma se irt egy büdös sort se. Pedig az apja holt fáradtan irt neki a saját postafiókjáról, amelynek még a jelszavát is meg kellett keresni - csakhogy ne az enyémről menjen az a pár jó szó. És igen, majd akkor lesz ez más, ha neki lesz gyereke, ha lesz. De még olyan fiatal, 22 év, tehát addig én még ebbe simán beleőszülök. Hogy milyen a Karácsony, nem kivánom senkinek, de az üres szobát se, amit jó lenne lassan pakolni, csak nincs hozzá erőm - lélekben. A viditó, hogy az orchideák benne vannak, és egyre több virágzik.

Mára jó éjt

kispatak
Vendég

zsuzska, tudom, hogy már rengeteg pénzt költöttetek midnenfélére, de esetleg megérne egy próbát ez:
http://www.hormonharmonia.hu

Én már régóta levélváltásban vagyok innen a hölggyel, készségesen segített, és egy 3 hete megvettem tőle a krémet is. Inszem előtt kifejezetten ajánlja.

Olvasd el az oldalt, és ha gondolod, privátban megadom az emailcímét, mondd el a kórtörténeted, biztos segít!

Judit, jobbulást a nagylánynak!
Vendég

Judit,
de jó hírek, hurrá! :-) Kitti édes lehetett. :-)
S. végleg elvállalt?
Eszterednek jobbulást, el ne kapjátok tőle!

Breki,
pár csepp cola vagy gyenge kávé nem árt meg szerintem. a szédülés veszélyesebb, nehogy vetődés legyen belőle. a felkelésnél lassan mozogj, akkor nem szédülsz meg hirtelen.

Vicky, mára nagyon drukk!!!!

Estrella,
dehogy leszel cukros!!! a diétával ügyesen megelőzöd. :idea:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

kisbeeka: Egy kávét is lehet, ha előtte kávézott az anyuka. Szerintem ha alacsony a vérnyomásod, akkor mehet egy kis tea.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: én sosem kávéztam,úgyhogy gondolom nem most kéne elkezdenem :)
inkább nézek akkor egy kis teát!

hasfájásom elmúlt,talán tényleg csak az ideg miatt volt,de a szédülés rajtam van most is,és olyan üresség-érzésem is van,mintha egy hete nem ettem volna,de éhséget vagy különös étvágyat nem érzek mellé...
Vendég

Zsuzsó: asszem igazad volt,hogy az alacsony vérnyomás okozza,találtam is róla egy cikket:

http://www.kismama.hu/babavaras/alacsony_vernyomas/1839/

nem kelek fel gyorsan,de nem is fekvésből állok fel,addig is csak ültem.
Asszem most durva lenne ilyen állapotban dolgozni...
Vendég

Ancsi: nagyon várom a híreidet,meg a fotót!!! :)
drukkolok ezerrel :D
Vendég

Nagyon türelmetlen vagyok,és most ki kell mennem a levegőre picit,párom itthon felejtette a lényeget...
Remélem nem esek össze a buszon... :?
Vendég

Ancsi, Vicky,
hol vagytok már a jó hírekkel???

Béku,
az összes amit felsoroltál passzolt: üres gyomor érzés de nem kívánok semmit, savanyú szájíz, fáradtság, sokszor szédülés...
Ebből a szédülés már nem jellemző, a többi még megvan, talán már enyhül egy picit :roll:

Zsuzsó,
igen, végül elvállalt S, jan 3-án kell visszamennem.
Ő persze hiányolta a kiskönyvemet! Úgyhogy pénteken le is sétálok a védőnénihez :)
És persze adott vv beutalót, merthogy az első harmadban is kell laboreredmény ( a másik dokihoz a 12. héten kellett volna visszamennem, tehát ott ez se lett volna meg!).
Nameg a Bolgárkerék utcát is fel kell havnom, ott megcsináltatni a 12. heti genetikát. Szóval adott feladatot rendesen :roll: :roll:

Kép
judit0713

Judit: no akkor ki lettek adva a feladatok! :D

Annyira nem kívánok semmit,hogy ma még csak pár szem egészséges kekszet ettem...

már nagyon várom,hogy leteljen ez a 8 nap,és mehessek megnézni a babácskát!!!! :)

Olyan messzinek tűnik,csak várom,hogy teljenek a napok,még a Mikulás se hozott lázba,az is csak egy nap volt a sokból,aminek telnie kell :D :lol: :lol: :lol: :lol:

szerzek valami tápot is,mert lepusztult a hűtő....
csak nem tudom,mit vegyek,amit képes leszek megenni. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.07.25 20:38-kor.
Vendég

Eszter jobban van már?
Vendég

Csajok! Péntek pincujóóó! S fogja csinálni, Sz aznap nem lesz.
Nem mondom hogy nem izgulok, mert ...izgulok.
ann74

Ann: ez klassz!!!! :D :D :D
Tudjuk jól,hogy S is nagyon jó szakember,Judit is neki köszönheti a babácskát,úgyhogy a legjobb kezekben leszel! :)
Én a jóhírt köszönhetem neki :D
Vendég

Igen, alakul! Láz már nincs, szigorú diéta van...mondjuk nem is éhes. Holnap megy vissza a dokihoz.

Ha carul vagy el ne indulj busszal!!!
Emlékszem anno Simonnal voltam terhes amikor kidobtam a taccsot a Kökin...mindenki azt hitte, másnapos kis liba vagyok...nagyon kellemetlen volt az egész szitu!
Kaja: hozzám holnap jön anyós, lencsefőzelék vagy sóska, spenót lesz a menű (még nem tudtam eldönteni)

Kép
judit0713

És a szomszédom is S-es!!
Ma még lesz este utsó szuri, és holnap semmi, el sem hiszem. Holnap reggel, de Sz telonál, mikor adjam a tüszirepit.
Ezt hogy kell dni? Mert 2 db-ot kaptam. KÉszeri szúrással külön külön, vagy egybe feloldani a két port?
A pasikat mikor küldik el mintaadásra? Előtte remélem nem fogja látni hogy bemegyek a műtőbe, ugye? Vagy hogy megy ez?
ann74

Ann,
ez szuper!!!
S-nek nagyon jó keze van, tuti fájdalommentes beavatkozásra számíthatsz :wink:

Kép
judit0713

Bocs, nem mintaadást akartam írni...
ann74

A tüszőrepit fel tudod oldani egyben, így csak egy szuri!

Apát nálunk csak a leszívás után hívták adakozni, így bizony látta ahogy ki-be tolnak, nameg jót nevetett rajtam kómában :oops:

Kép
judit0713

Vicky
Nagyon drukkoltam, remélem megvan a vizsga és már ünnepelsz!!!

Szóval akkor nem gáz a tej, mint utóvacsi?
Tízóraira ti mit szoktatok enni?

Zsuzsi
Sajnos tudom, hogy nagyobb esélyem van a cukorbetegségre, de kit érdekel, itt van a gyerek a pocakomban, majd diétázok szépen, mint eddig...

Judit
Na látod, mégiscsak kell a 12. hét előtt a kiskönyv!
Én ma megyek házidokihoz, kapok amjd vérvételekre beutalókat... Nem szúrkáltak még idén eleget :)
Ja, a védőnő nézett nagyokat, hogy miért van AIDS szűrésem :)
Ha van BMC-s hepatitis vizsgálatom, akkor azt már nem kell, ugye?

Béku
Egyél rendesen!!! Pár szem keksz nem étel egy kismamának!

Ann
De jó!!!! :)

Terhes barátnőm teljesen fel van pörögve, hogy olyan rég jött meg neki, hogy akár a 8. hétben lehet... Próbálom megnyugtatni, hogy ha szombaton még negatív tesztje volt és hétfőre lett halvány csík, akkor max 4-5 hét, főleg, hogy tünetei sincsenek...

Kép Kép
estrella22

Judit,
édes feladatok. :-) szupi, hogy S elvállalt.

Ann,
minden oké lesz pénteken! drukkolok.

Vicky, Ancsi,
merre vagytok? gyertek már!

Estrella,
az én tízóraim: keksz + tej vagy joghurt

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!Minden OK!!! :lol: Láttuk(egy kis maszat volt,persze még nem pulzált!),1 manó van és jó helyre fészkalta be magát!Kaptunk sztárfotót is de, ha nem haragudtok nem rakom fel, mert nem sok minden látszik rajta!21-én megyünk újabb fotóért! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi,
akkor most már nagyon hangos gratuládé nektek! :-D :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszi!Ari vagy!

Kép
Kép
missancsi

SZUPER ANCSI!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor lehet ma láttuk egymást??
Amúgy képzeljétek ma 9kor össz vissz 2-en voltunk Sz várójában, úgy hogy senki nem volt bent nála...
ann74

Ancsi
Gratulálok!!!! :)
21.-éig hagynak még várakozni?

Zsuzsi
Milyen keksz, Korpovit? Én már lassan rá se tudok nézni, bár mostanában semmire :(

Anyukám tegnap megnyugtatott, hogy sokkal tovább volt velem rosszul mint 12 hét... na köszi

Kép Kép
estrella22

Mi elég későn értünk oda,kb.:10:30körül,gondolom akkor te már nem voltál ott?!Vagy igen?! :)

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a biztatást,nagyon aranyosak vagytok,de sajnos ma bebizonyosodott,hogy ez a kör sem volt sikeres,beköszöntött Mary.Ma nem volt valami szuper napom,de azt hiszem,hogy a nehezén túl vagyok.
Most csak ennyi,majd késöbb jövök.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

ó Zsuzska,
ölelések neked, most szomorkodd ki magad, de aztán csak előre szabad nézni!

Estrella,
párom vett cukor stop nevű kekszet, egész jó. a korpovitnál sokkal ehetőbb. :-)

Andi,
lassan ugye te is végzel a mai uh-n?! nagyon várlak!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Táblázat címe:BABAÁLMOK ?

Kép
Kép
missancsi

Hol is tudom megnézni?

Kép
Kép
missancsi

Missancsi, ott voltam még bőven akkor. 10kor lementem trécselni a fsz-re és olyan 1/2 11 körül jöttem vissza. Még vv eredményre vártam. Párod nem laptopozott?
Vagy te voltál kék tunikaszerűben?
Én rajtam barna és fehér felső volt. Aztán feljöttek csajok (hsg volt ma nekik) kettőjüket ismertem, egyik volt kolléganőm, másik nagyon régi áltiskolás bírinőm volt, és velük beszéltem még, aztán mentem.
ann74

Ancsi,
itt ni:
BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Zsuzska,
mára vigaszölelések (((o)))
holnaptól pedig remény és pozitív energia-bogyók a folytatáshoz :arrow: :arrow: :arrow:

Ancsi,
neked pedig nagy-nagy gratula a kis babszemhez!!!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Zsuszka: sajnalom, de fel a fejjel, a kitartas meghozza gyumolcset, higgy benne!

Ancsi: nagy-nagy gratula! sose felejtem el, milyen jo volt latni a petezsakot, alig vartam, hogy feltunjon a kepernyon a fekete maszat:) a sziv pulzalasat is ugyanilyen jo lesz latni, nekem hangot nem mutattak a BMC-ben, a magandokimnal hallottam eloszor 10 hetesen:)

Vicky: remelem sikerult a vizsga es mar azt unneplitek:)

Andi: ma voltam en is AFP-n a Janosban. Olvastam, hogy neked nem sikerult tul jol a vervetel, en mar ugy hozzaszoktam, hogy meg sem kottyant, bar szerencsem van, mert jo venaim vannak (amit a sportnak koszonhetek). De fura egy noci volt, aki csinalta, majdnem ossze-vissza keverte a neveket es ampullakat:) Jot mosolyogtunk egy lannyal, akivel egyutt voltam! Hetfon pedig voltam Lintner dokinal is meglesni a Picurt, minden rendben vele, eppen fejjel lefele mozgolodott a hasamban! Varom mar, hogy megerezzem a mocorgasat en is, orulok, hogy neked mar jelzett! Te mikor mesz majd a 18. heti UH-ra? Jo lenne egyutt menni:) Fent vagy az iwiw-en? Csak hogy megismerjuk egymast eloben is:)

Breki: te irtad a cici viszketest? az is jo jel, nekem volt:)

Zsuzso: remelem rendezodik ez a franya cukor es meguszod az inzulint!

Udv Mindenkinek,
Oroszlan

Kép
oroszlán

Húúú Ann!Hol ültél?Mosdónál?Fennt vagy iwiwen?Megkeresnélek!..egyébként én voltam tunikában! :D Párom nem laptopozott!"le is ütöttem"volna! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Judit,
nem válaszoltam múltkor bocsi :oops: de szerintem tök jó ötlet hogy kor helyett születési idő kerüljön a tábliba.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: