Sziasztok!
Először is babák gyönyörűek!!!!

Nagyon jók a fotók!!!!
Rólunk: Lilla gyönyörű, nőtt is hízott is, és a kis értelme is nagyot fejlődött egy hét alatt. Úgy tűnik boldog!
Nekem nehéz,mert még nem vagyok csúcs formába,el is fáradtam így estére, és hát a rendszer is más lett etetés, altatás, és egyebek ügyében.
Sissy!
Vasárnap ügyeletre kellett mennem mert elviselhetetlen fájdalmaim voltak, már ott olyan erős fájdalomcsillapítót kaptam hogy nem szoptathattam volna két napig. Na ettől a fájdalomcsillapítótól estére olyan rosszul lettem hogy ki kellett hívni megint az ügyeletet. Végül is ez az orvos irányított ideggyógyászatra, mondván ideggyulladás van a hátamban és az tud vándorolni is az ideg mentén / már több helyen volt fájdalmam elől, hátul/. Hétfő ideggyógyászat, ahova időpont kellett volna /egy hónapos előjegyzés/,de bekönyörögtem magamat, és az a doki mondta hogy olyan idegfájdalom nincs ami mindkét oldalon jelentkezik. Így tovább küldött a tüdőgondozóba,mert mellhártya gyulladásra gyanakodott. Én jót röhögtem magamban, hogy ez megint zsákutca, és sose lesz vége ennek a kegyetlen fájdalomnak... A tüdős doki megnézett röntgennel, és közölte kétoldali tüdőembóliám van, folyadékkal a tüdőmben!

életveszélyes állapot, haza se jöhettem ruhákért, azonnal kórház.
Ott két napig vizsgálatok, meg se mozdulhattam, mobil wc meg ilyenek,fel se állhattam. Aztán szerencse a szerencsétlenségben, kiderült csak kétoldali tüdőgyulladás, folyadékkal a tüdőmbe.
Öt napi, napi 22 darab gyógyszer....stb.
NA így derült ki a dolog. Sose gondoltam volna, lázam egyszer se volt, csak a fájdalom.
Cherryke!
Karácsonykor valószínűleg anyósomék itt lesznek, menü: majonézes kukorica, tojássaláta, francia saláta, halászlé /ezt anyukámtól hozzuk/, oldalas, halrudacska, krumpli püré, párolt káposzta,tartármártás. Aztán egy-két desszert,de olyan amit veszek,nem én csinálom azt már.