Hello Csajoook, itt vagyok! Csak tegnap nagyon későn értünk haza, és ki voltam rendesen,azért nem írtam!
Háááát, nem tudok jó hírekkel szolgálni......

A jobb petefészkem továbbra sem működik normálisan, D szerint lehet, h nem jó a vérellátottsága. A balban pedig csak kettő lett szép nagy.......nem tudom miért!!!! Remélem a többi 4-5 esélyes még hétfőig tovább nő, de én annyira de annyira elkeseredtem...

Ott ültem az UH után D-ékkel szemben könnybe lábadt szemmel, és nem bírtam semmire válaszolni amit kérdeztek...nem fogtam a jeleket..alá kellett írnom, h a tanácsa ellenére vállalom a leszívást.
Amíg benn voltam az intiben, tartottam magam, de gondolhatjátok, h a kocsi felé menet rendesen eltört a mécses..egész a podmaniczky utcáig bömböltem, szegény párom nem bírt megnyugtatni....
És persze nem tudom, miért! Én egy éve hőmérőzöm magam, excel táblázatba , grafikonon vezetem a ciklusomat, mindig a 12. cn körül van peteérésem, szép rendesen felváltva fáj a jobb és baloldal ahogy nyomják a bazi nagy tüszők....ennek ismeretében én rohadtul nyugodt voltam, h semmi baj nem lesz!!! (nálunk a párom katonáival van gond amúgy - legalábbis eddig CSAK VELE VOLT) Fogalmam sincs, h a stimura miért nem reagálok!!!
Szóval hétfőn punkció...és ha semmi nem lesz a tenyeremre rajzolva utána, akkor aztán nagyon nagy lesz a sírás...

úgy félek...és persze még akkor nem beszéltünk arról, h még ott vannak a katonák is, meg h megtermékenyül-e egyáltalán vmi...jajjj.
Figy, annyira kivoltam, h egy csomó mindent nem kérdeztem meg D-től...segítsetek! Ma kell beadni az éjfélit, ovitrelle. Ugye beadhatom magamnak, és nem kell elmenni ügyeletre? hasba kell adni vagy fenékbe? és akkor az jól van ugye, h ma éjfélkor beadom és aztán hétfőn punkció? És a páromnak hétfő reggel ott kell leadni a katonákat??

(csak mert amíg UH-ra jártam, soha nem láttam ott a punkcis csajok faszijait lézengeni, és furcsállottam)
Kriszto, Bari, ti is tegnap voltatok?? én fél 9 után voltam ott kb és fél 1 körül mentünk el. Jajj én is lelkendeztem a 2001-es számon...megnyugtató
Peace&love
P