A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!Köszi Brekus!
Csucsu!Fennt vagyok iwiwen,keress meg, jelölj be!..és igen holnap megyek Sz-hez!
Már tiszta hülye vagyok!Ha semmit nem érzek az a bajom, ha meg érzek pl.:pici szurkát a hasamban, akkor meg az a bajom!Remélem holnap már megnyugodhatok kicsit?!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: dettó.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
már nem tudom én sem,mit kéne vagy nem kéne érezni... :shock: :shock:

ma alig bírtam kikelni az ágyból,csak a konyhába mentem,meg mosdóba. amint felkelek,szédülök folyamatosan,pedig ettem is,ittam is! :? :?

Te legalább már holnap megtudod,meddig vagytok egymástól eltiltva pároddal :lol: :lol: :lol:

Én páromnak meg legalább a szülinapján lesz az UH :)
Jön a húgom is,persze kint vár meg,de magától kérte,hadd csatlakozzon :D
Vendég

A cici-érzékenység is alább hagyott,mondjuk szenvedtem vele éjjel,de érintésre már nem fáj,inkább viszket :lol: :lol: :lol: :lol:

A Vuk legalább egyértelmű tünet lenne :lol: :lol: :lol:
Vendég

Azt hiszem ma nem sokat fogok aludni!Tényleg, hogy lesz holnap?Páromat is és a biológust is behívják?..én szétrakott lábakkal vizsgálón és mindenki ott skubizhat?Nem mintaha zavarna,csak próbálom elképzelni a szitut! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Hát most estére van egyfajta pocakom!Rem. nem lesz baj?!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: a párod és a biológus valószínűleg az "iroda" felől kukocsolják a monitort,Sz lesz csak a lábaid között :lol: :lol: :lol:

De azt hiszem egyikőjüknek sem lenne ismeretlen a látvány... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

elég izgalmas lesz,úgyhogy nem ez lesz a legnagyobb gondod,hogy ki mit néz :roll: :roll: :lol: :lol:
Én már most nagyon várom az én UH-omat!!! Rossz,hogy ilyen sokat kell várni.
Aznap már 6 hetes+1 napos leszek :D

(bár az egyik fajta számítással épp aznap leszek 6 hetes,nem értem,melyik mi alapján számol,mert a szülést ugyanakkorra rakják...)
Vendég

Olyan gyönyörű HCG-vel,mint a Tiéd,tuti nem lehet semmi baj!!! :D

Meg persze az enyémmel sem,mert Karácsonyra kell nekem a fotó a pulzálós babszemről!!! :) :) :)
Vendég

Vicky: Remélem a fiacskám ügyében lesz valami változás, csak azt nem tudom mikor.
Karácsonyra biztos fel hív, ez még soha sem maradt el, ez az egy biztos nap az évben, a többi teljes kilátástalanság, és már a 4. Karácsony jön nélküle – merthogy nem jön haza, hisz itt sem volt azóta és nem is akar. Hogy mit tettem meg érte, csak ő nem tudja, vagy nem akar rá emlékezni, ezt az időszakot „lezárta” – hát szép.

Amugy azt tanácsolom, próbálj valamit kikapcsolódni. Sok feszültség van most rajtad. A kislánnyal pedig türelmesnek kell lenni, mert ő egy tünemény. Huh az én gyerekem is tudott ám hisztizni, a semmiért kicsi korától fogva. Tudom nagyon nehéz, de próbálj türelemmel lenni iránta. Ha menni fog, még sokkal rosszabb lesz, az tuti. Ezért is írom mindenkinek, hogy megfontoltan a tesóbabával, több év korkülönbség vagy állandó segítség. Vizsgához egy nagy kalappal.

Brumi, Lujzi: türelem. Tudok én olyanról, akinek 13 év után sikerült, hamarosan 1 éves lesz a kislány.

Csucsu: jobbulást, ha nem vagy jól, irány házidokker. Fogdokkertől tessék ne félni.

Ancsi. Uh hirek jöhetnek, várjuk, hányan laknak odabent.

Ann szurkolok de türelem

Breki: mit szóltak, hogy otthon maradtál, amit nagyon jól tettél. Pihi, evés, séta és nőni fog a pocak, benne a baba.

Eszter: azt irta korábban hogy külföldre megy.

Macs: olyan jó olvasni rólatok, naponta többször teszem.

Woody: Lili irtó édes. Igy van szoptatni csak nyugiban anyával, azon járjon a kis esze, hogy épp mit kell tennie, enni.

Este még benézek

Üdv kispatak
Vendég

Tényleg Breki!Mit szóltak bennt a melóhelyen, hogy nem mész?...egyébként meg úgy kell nekik!!!Te+baba vagytok a legfontosabbak!!!

Kép
Kép
missancsi

Nem örültek,hogy ki lettem írva,de nem tudnak mit tenni!
Legalább a dokim már nem fog s*ggbe rúgni,ahogy ígérte,mert tiltása ellenére dolgozni mentem! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi: Neked van nőgyogyód,akihez mész,ha elbocsájtott BMC?

Kispatak: azt nem lehet,hogy Nála ünnepeljetek Karácsonykor?
akkor talán együtt lehetnétek,még ha ő nem is akar feljönni!
Vendég

Egyenlőre még nincs nőgyogyóm, de pont tegnap ajánlott az egyik ismerősöm egyet, ő most fog szűlni nála!Mikor fognak BMC-ből "kirúgni"?

Kép
Kép
missancsi

Béka!Írtam privit!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: nem tudom,még,hogy BMC mikor rúg ki,majd szólnak! :D

válaszoltam :)
Vendég

Sziasztok!

Ann: Ne haragudj, nem mentün vissza a bmc-be.... nem sikeredett teljesen zökkenőmentesre a mai vv.... aztán inkább jöttünk el, így sem tudtuk a mára betervezett dolgoknak csak egy részét kipipálni.... :shock:
Örülök, hogy jól haladsz, hajrá csütörtök!!!!!??? :)

Kispatak: Virgácsot küldenék egyelőre a tekergőnek én is ha Mikulás lennék....de tényleg, Ti nem mehettek esetleg hozzá??? Enyhíteni ezen az áldatlan állapoton? :shock:

Ancsi: HOlnap!!!!!!!!!!! :))))))))))) Yeeeeeeeeeeeee :) Mi is megyünk csak délutánra majd.... De alíg várom, hogy mit írsz! :)

Békus: No para... Most pihenj, ez a legfontosabb..... !!!! :wink:

Csucsukám: Jobbulást kívánok Neked!!!!! Gyógysugarak: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Én: Képzeljétek, asszem üzent ma a bébink!!!!!!!!!! :) Ültünk a villamoson, egyszer csak a hasamban azon a részen, ahol a dudorgás szokott lenni... olyan valami (?) volt, mindha egy bugyborék szétpukkant volna :) Csak egyszer éreztem, de szerintem Ő lehetett :)))))))))

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: de klassz!!!!! :D :D :D
Alig várom már én is a bugyborékolást!!! :) :) :)

hogy viselted a mait? eredmény is van,vagy csak később?
mi nem ment zökkenőmentesen? :shock: :shock:
Vendég

Eredmény később lesz...egyik fele 2 hét múlva.. másik fele meg majd a 24. hétre lesz csak meg.... :shock:

Mai vv-t nem részletezem inkább (nem akarok itt hisztizni, mert tudom, hogy sokan még így is mennyire cserélnének velem...) nem viseltem jól, annyit mondok csak.... de ez nálam sajnos mindig benne van a pakliban, ma kevésbé volt szerencsés a szitu .... :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Andi: sajnálom,hogy így sikerült,azért jó,hogy Rajó Veled tudott lenni!!!

Nyugodtan írd meg,hogy mi volt,tény,hogy legtöbbünk cserélne Veled,de mindenkire saját csoda vár,amit később nem cserélne el semmi pénzért!! :)

Hanyadikán mentek megnézni a baba nemét? :D
Vendég

Andi ne hülyéskedj már!! De mindenesetre sajnálom hogy nem láttalak kispocival:) Gondoltam rád amúgy, hátha látlak... Szegényke, megkínlódsz ezekkel e vv-kkel.
Tőlem ma olyan frappánsan vettek vért a bmc-ben hogy csak néztem. Abból a karomból, amelyiket múltkor a terhelésesen 3szor szúrtak de nem jött vér..na abból elsőre levett 3 csővel. A központi laborba le is vittem 2 csövet, azt képzeljétek, a főbejáratig állt a sor, végig a lépcsőn majd befordulva a nagy kapuig. Hihetetlen volt. Milyen jó, h. a bmc-ben ilyen szempontból lerendeznek minket.

Missancsi, sztem Csucsu szerdán megy bmc-be, én megyek holnap újra. Nem csodálom hogy izgulsz, de minden rendben lesz, légy nyugodt.
ann74

Béku
Látom a mizériádat, örülök, hogy már otthon vagy!
Az álmossággal nem tudsz mit kezdeni…
Kollégák hihetelenek voltak amúgy, ez zavarta őket, hogy te ülsz…
Bár ezt még el lehetne viselni, a hideget nem!
Igen, más is dolgozik terhesen, pl én is, egy fűtött, meleg irodában nyomogatom a billentyűzetet, picit más…
Szívhang amúgy nekem a 6. héten volt, 5.-en még csak petezsák… Szerintem előtte nem érdemes dokihoz menned.
Kit választottál végül dokinak?

Judit
Tudom, hogy a pasi kollégák máshogy nézik a dolgokat, én 200 pasival dolgozom együtt, kb 10-en vagyunk nők… Ez a része nekem sem lesz könnyű :)
7 hónaposan államvizsga? Az azért nem lehetett könnyű…
Én májustól szeretnék otthon lenni, június végére várom ugye a picit…
Remélem bírni fogom.
Ami szar lesz, hogy nagykabátban nem fog látszani a pocim, így nem is számíthatok rá, hogy mondjuk átadják a helyet a villamoson…
Bár múltkor is én álltam fel egy öreg néninek, miközben ott ült egy kissrác, mondtam is, hogy én meg terhes vagyok, erre egy hatvanas nő akart felállni, hogy üljek le, de nem hagytam… A kissrácnak eszébe sem jutott megmozdulni, hát ez van…

HATALMAS GRATULA PANCSINAK!!!!
Szép nagy baba, és ilyen rövid szülés…

Sajti
Jó, hogy mondod, kéne kenegetnem a hasam :)
Taknyosság múlik már???
Anyósom sem tökéletes, de amúgy nem lehet rá egy rossz szavam sem. Van bőven másokra a családban, mindenkinek megvan a maga keresztje :)

Woodynak és Barbusnak boldog névnapot kívánok így utólag!

Zsuzska
Ne add fel, nagyon drukkolok!!!

Ann
Elég rosszul hangzik ez az éjjeli rosszullét, remélem hamarosan már mástól lesz!
Te is jól megjártad az ügyintézést… Remélem nem kell túl sokat fizetni…
Nálunk férjnek járt le a személyi ig.-a, persze mi vagyunk a hülyék, mert nem tudtuk, hogy előre be kellett volna fizetni a pénzt a postán… Úgyhogy sorszámot húztunk, elrohantunk a postára fizetni, aztán visszarohanni a sorba…
Mondjuk nem értem, ezért miért kell fizetni, útlevél, jogsi OK, az „extra”, de a személyi… Na mindegy, nem volt drága, csak nem értem…

Gratulálok a sok tüszőhöz!!! És mennek a drukkok a leszíváshoz!

Vicky
Egy kalappal a vizsgához!

Brumi
Ó, a francba!
Én sem értem, miért erőltetik a termináltat, nekem is azt akarták…

Andrea
Mikorra lesz meg az AFP eredménye???

Mi megjöttünk Bécsből…
Elég vegyes volt…
A szálloda csúcsszuper, és a Hilton-reggeli verhetetlen :)
A város tele volt magyarokkal a rosszabb fajtából, kilométerekről ki lehetett szúrni őket, pálinkásüveg meg leopárdmintás műszőrme kabát és társaik…
Eléggé utáltam a tömeget vasárnapra, meg nagyon fáztam is, szerintem meg is fáztam picit…
Tegnap viszont találtunk véletlenül egy eldugott kis adventi vásárt, ahova szinte csak helyiek jártak, volt zenekar, nagyon szép kézműves termékek, nem volt tömeg, tülekedés, szóval ez az, amit kerestem…
Gyerek viszont visszaküldte a bécsi sültkolbászt, másnap a virsli sem tetszett neki, pedig itthon állandóan a kolbászt kívánom, úgy látszik, csak a hazai kell neki :)

Barátnőm viszont azzal fogadott, hogy babát vár :)
Október elején jött meg neki utoljára, 2 napja még negatív volt a teszt…
Össze-vissza volt ciklusa, szóval kész csoda, hogy elsőre összejött…
Mostanában ez a két véglet van körülöttem, vagy elsőre, vagy évekig semmi..

Kép Kép
estrella22

Andi
Na most látom, mikor lesz eredmény…
Sajnálom a vérvételt…
Én múltkor borultam ki, csak gondoltam nem írok, mert velem is sokan cserélnének, egyik este már majdnem sírtam, hogy éhes vagyok és semmit nem ehetek és más ilyenkor azt töm magába, amit nem szégyell, nekem meg minden jó tilos… Utána megnéztem az étrendemet és simán nem volt meg a napi CH-m, biztos ezért voltam hisztis…

A dietetikustól nagyon kikapnék, ha látta volna, miket ettem Bécsben, de nem tudtam tartani a diétát… Remélem 2-3 nap nem árt meg…

Kép Kép
estrella22

Andi,
de jó hogy a baba jelt adott. :-) :-) én is nagyon várom már ezt a pillanatot.
holnap gyere majd az afp után!!

Csucsu, Breki, Ancsi,
no para minden oké lesz. két baljós tünet van alapvetően: erős vérzés és görcsök. minden más tünet a babátokat jelzi. a nincs tünet is. :-D drukkolok.

Csucsu, szerintem inszem valószínűbb jövő hét, de sok múlik azon mit látnak szerdán.

Breki, köszi a receptet. :wink:

Ann,
drukkok mennek neked is.

Judit,
merre vagy? dokinéni mit mondott?

Kispatak,
sajnálom. a karácsony remélem jobb lesz. szívből kívánom.

mi: voltunk a cukros dokinéninél, sajnos nem jók az eredmények :-( egy hetet várunk még, hátha a diéta javít rajta. nagyon aggódom, mert ugye a karácsony közeleg, az inzulint meg csak kórházban tudnák beállítani... aki tud, küldjön nekünk cukorjavítót lécci. :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ann én is sajnálom...csak nagyon kóvályogtam, úgyhogy a nagy ijedelemre elmentünk adni egyet az IR-nek és toltunk egy mekis reggelit.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy a sztori "csak" annyi, hogy hiába volt ott Rajó, a vv-s hölgy nem engedte bejönni, pedig szóltam, hogy gond szokott lenni, ezért van itt a férjem is..... utána egyik kezemen se talált vénát, vagy 5 percig nézte felváltva.... + buzi meleg volt abban a szobában... na én már ettől alapból rosszul voltam ... akkor már persze ő is látta, lefektetett.... valahogy nagy nehezen talált egy vénát, de valahol mélyen (???) mert tényleg nagyon fájt + beszédültem,még fekve is... Na akkor már ment ki a férjemért, hogy hogy gyorsan jöjjön be mert gond van... Amíg feküdtem utána egy db-ig Rajó nyomkodta a nyakam.. úgyhogy azért jobb lett.... Csak az utóbbi időben már egész klasz vv-s élményeim voltak...hát ez a mai nap nem sikerült fényesre... Délután aludtam is 4 órát.... :shock: :shock: :shock:
Persze reggel kellett volna inni, hogy jobbak legyenek a vénák, csak épp full hányingeresen ébredtem, úgy hogy még a víz se ment le.... így nem csoda hogy össze voltak esve a vénáim.... :shock:

Mindegy túléltem.... és a rendes gyerek is jelzett ma, úgyhogy ez kárpótolt bőven :)

andrea-1

Estrella: no,akkor Nálad rendesen vannak tünetek! :D
a kolbászt én most nem kívánom,sőőőt,semmilyen húst,bár a minap megettem pár sült csirkeszárnyat,azt kb. este 11-kor mondtam a páromnak,hogy mi lenne,ha sütnénk... :lol: :lol: :lol: :lol:

de ma nemigen kívánok semmit,édeset még kevésbé,azért magam elé vettem egy túlédes desszertet,hátha legalább ennyi kaja lesz bennem... :?

nem jön vissza,de az a baj,hogy le se megy,mert nem bírok semmire ránézni! Nem tudnám megmondani,mit kívánok,mert gyakorlatilag semmit!
2 napja nagy nehezen beugrott,hogy brokkolit ennék,párom nagyon örült,hogy tud végre valami konkrétat,most nem is tett megjegyzést a brokkoli szagára :lol: :lol: :lol: :lol:

Apropó szagok!! Az érzékenyebb szaglás olyan,mint mikor hirtelen kitisztul az orrod mondjuk a friss levegőn,és élesebben érzed a dolgokat?

pár napja idegesítenek bizonyos szagok...
Múltkor a buszon valaki.... ráadásul elég messze állt,mégis annyira zavarta az orromat :?

Ami még furi,hogy akármit eszem,a falat után savanykás íz marad a számban,de azonnal utána...
ma meg olyan érzés,mint mikor ég a gyomrom,csak ugyanez a torkomban...
Vendég

Brumi,
a termináltat indokolták valamivel? hétvégére esne az inszem?? nem értem miért erőltetik...

Zsuzska,
merre vagy?

Esrella,
2-3 nap nem árt meg, de vigyázz a diétával, mert a terhesség alatt biztos romlani fognak az eredmények még gyógyszer mellett is sajnos. az oscillococcinum jó megfázásra és most is szedheted, nekem segített.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

andi: A kézfejeden nem lenne jobb vénát keresni? Csak mert láttam már olyat, aki rögtön mondta hogy ne is keressenek máshol. Hátha akkor nem lenne gond ha nem turkálnának a karodban a tűkkel. A buboréknak örülök, bár én nem éreztem ilyet, vagy csak nem tudtam hogy ez a gyerek. Nekem olyan volt, mintha a szívdobogásomat érezném a hasamban, de amikor oda figyeltem mindig elmúlt. Akkor derült ki hogy tényleg ez az, mikor a védőnő a szívhangot akarta meghallgatni és azt Barbus utálta és mindig kimászott a fej alól (jelzem még szülés közben is) és akkor lettem biztos benne hogy ezt éreztem.

kisbeeka: Nekem is ilyen nem megy le érzéseim voltak a 11. hétig. Fogytam is majdnem 3 kilót.
vicky79
Budapest III. kerület

úhh Andikám ez tényleg marha szar lehetett...legutóbb nekem is frankón fájt és éreztem a tűt, átérzem mit érezhettél. de milyen fura, hogy nem engedték be a párod. idióták!! Na de végre túl vagy rajta!!! És tényleg a picurka milyen édes, hogy így kárpótol:)) Biztos megérezte, hogy ma még valami jó dologra van szükséged :)
ann74

Háááát,ez nem lehetett valami jó!!
Nekem mázlim van,(a MÁV kivételével) még életemben nem volt gond a vénáimmal,elsőre sikerül gyakorlott vv-eseknek! :D

Az említett helyen is csak azért sikerült asszem ötödszörre,mert egy doktornő csinálta,és hát nem az ő feladata lett volna...
Eldurrantotta pár eremet,mire végül a karhajlatomba szúrta a branült,nem volt kellemes ott...

Zsuzsó: megnyugodtam! :)

újabb tünetet produkálok,fáj a gyomorszájam... :shock: :shock:

éjfélig még biztos lesz pár ismeretlen tünetem,aminek semmihez sincs köze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

estrella: Ne izgulj, az én dietetikusom sem tudta miket ettem Olaszországban. Elég ha annyit mondok hogy 2 adag fagyi utóvacsira. Egyébként ne csináld, hogy nem eszel amikor éhes vagy. Csak valami olyat egyél, amiben nincs sok ch. Pl. felvágott, sajt, ilyesmi. Nekem ezek váltak be. A 20 gr-os utóvacsid is van? Én azt már alig akartam megenni, de így nem hypóztam éjszaka. Milyen ch-kat ehetsz? Bocsi ha már írtad. Bécs biztos szép lehetett. Élvezd ki, mert jövőre már csak olyan programokat tervezhetsz, ahová a gyereket is tudod vinni (ahol van pelenkázó, szoptatási lehetőség, mikró ilyesmi). Néha az ember tudná értékelni a régi életét egy pár napra, bár nem panaszkodás képen mondom. Kárpótol Barbus arca mikor meglát valami újdonságot. Mikulást, havazást, kivilágított karácsonyfát az utcán. Azt az elképedt pofit látni kéne. A tekintete azt mondja hogy eeezzz meg miiiii? :D
vicky79
Budapest III. kerület

kisbeeka: Pedig a gyomorszáj akkor kezd fájni, mikor nő a baba haja. A tiéteknek máris van? :D :D :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: akkor hogyan oldottad meg,hogy változatosan étkezz,és 4-5x naponta?
semmire se bírok ránézni :(
mondjuk tuti lelki okai is vannak,de gondolom egy részét a baba produkálja...

pár szem kekszet eszegettem (cukor-stop-os háztartási kekszet-elég rossz íze van,de rágcsálni jó),meg kesudiót.
Van még korpovit nálam,de ezek nem túl laktatóak....

Ma a hal se ízlett,a brokkoli se igazán :?

Egyszerűen nem tudok annyira éhes lenni,hogy bármit megegyek! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andikám,
nem is értem mit cseszekednek a kísérővel, nyilván nem véletlenül van veled főleg ha még szólsz is! áááá, idióták!
engem egyszer a nagyapámmal nem engedtek be egy vizsgálatra, pedig szóltam hogy nem hall... majd amikor öt perc után rájöttek, hogy sehogy nem boldogulnak, behívtak. tiszta idiótának kezelik a betegeket... :evil:

Breki,
én sem tudtam enni, húsra meg ránézni sem bírtam. :? mindent keserűnek éreztem és a szaglásom gigamértékben javult. sajnos a szaglásom még most is túl érzékeny. :? ezek előbb utóbb javulnak, elmúlnak... :-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vicky: Aranyos vagy, hogy mondod.... de szóltam ám, hogy gond van a vénákkal mindig és legutoljára a kézfejből vett vv volt a legkevésbé gond közben is és utána is... de a hölgy kb. mintha meg se hallotta volna... :shock:
Ez a terhesgondozó.. legalábbis kb. ez jött le nekem a helyről ma az első tapasztalat alapján...... tipikusan az a hely lehet, ahol nem a páciens diktál, van egy kialakított rend és ehhez alkalmazkodsz... Szóltam a férjem miatt, kaptam egy nemet.. szóltam a véna miatt... úgy gondolta megmutatja talán(???), hogy az az ő szakmája... mindegy... a bmc-s vv-k is és egy kivétellel a központi labor is csillagosötös volt eddig.. ami az én számból hallva talán a legnagyobb dícséret lehet... ennyi még belefért... bár még most is curvára fáj a vv helye... de el fog múlni...

Zsuzsókám, ez a kórház verzió nagyon rosszul hangzik.... cukor rendbetevőket küldöm ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
De ne agyalj rajta kérlek, mert ideg miatt is rossz lehet a cukor, tudod...... :wink: :roll:

andrea-1

kisbeeka: Hát akkor még én sem ettem nagyon, mindig csak keveseket. Utána megjött az étvágyam, de akkor meg nem lehetett. Egyébként annak is meg van a haszna ha az ember nem ehet meg bármit. Az a -8 kiló, amivel a kórházból kijöttem. Csak ne jött volna vissza.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
elnézve,hogy mi mekkora hajjal születtünk a tesóimmal,a mi babánk biztos már most belehúzott,hogy elérje a normát!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

akkor mitől fáj az én gyomorszájam? Mintha jóóól belekönyököltek volna (kívülről)! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicky,
a gyomor akkor fáj, ha nő a haj??? ez komoly? nekem szokott néha és mindig parázok tőle...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vicky: hát rólam most nem csusszanhat le egy kiló sem,mert így is híznom kéne! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

talán még pár szem brokkoli :roll: :roll: :roll:

Zsuzsó: küldök Neked cukor-javítót!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Sziasztok!

Megvagyok Én is,csak sajnos nem a legjobb hangulatban.
Tegnap már irtam,hogy a höm kezdett lefele menni és ma délután kezdett valami barna trutyi jönni és görcsöl a hasam.Az elözö inszemnél is ugyan ez volt úgy,hogy hamarosan beköszönt az undok Mary barátosném.
Sajnos most jobbat nemtudtam irni.Bocsika a negativ hangulatért.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

andi: Ne hagyd magad, mert ez már egy előkészület hogy fogsz tudni majd a gyerekért kiállni. (Nem egy egyszerű dolog, mert az ember azért nem szeret vitatkozni, de így a csecsemősök zsebre is tettek szülés után rendesen, legközelebb már okosabb leszek) Ne hagyd hogy megszúrjon, ha te tudod hogy el fogsz ájulni. Játssz rá egy kicsit. Hol is fogsz szülni? Mert szerintem ilyen vérvétel lesz azért még a terhesség alatt. Nem kérhetsz máshová beutalót?
vicky79
Budapest III. kerület

kisbeeka: Akkor rögtön edd, amit megkívánsz. Legalább ez maradjon meg De egyébként ezek a kilók bőven vissza táncolnak majd, ha túl van az ember az első trimeszteren.

zsuzsi: Később mondják azt ha ég a gyomorszájad hogy nagy lesz a baba haja. Barbusnak nem volt túl sok, mégis égett a belem elég sokszor Szerintem ilyenkor rendeződnek a belső szervek és ettől fáj az ember gyomra

zsuzska: Sajnálom. Nem lehet hogy több progeszteron kéne?
vicky79
Budapest III. kerület

zsuzsi: Most nézem hogy nem lett jó a cukrod. Én 4 napig voltam bent az inzulin beállításon. Mit jelent az a nem lett jó?A terhelésesed nem lett jó, vagy a diéta mellett az 1 órás amit te mértél? Csak mert nekem a kórházban derült ki hogy rossz volt az előző cukormérőm. Car volt bent lenni, de mi kijárhattunk sétálni és az egyik éjszakára még haza is mehettünk, ha az esti mérést még ott néztük és reggel 6-ra vissza tudtunk menni.
vicky79
Budapest III. kerület

Most annyira úgy éreztem,hogy ennek sikerülnie kell.Most utolag bánom,hogy itthon voltam közel két hetet,most meg annyi a munka,hogy Karácsonyig biztos halálra dolgozom magam.
Soha nem elég okos az ember.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska,
lécci-lécci azért még ne add fel!!!! próbálj bízni benne hogy sikerül. tudom hogy nem könnyű ilyenkor!

Vicky,
ez érdekes. :-)
végülis hogy alakul a vizsga dolog? mikor mész? tudsz még órát venni előtte?

Breki,
köszi. tényleg nem fogyhatsz, úgyhogy egyél ezerrel, szinte bármit! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzska: kérlek ne add még fel!!!
tudod jól,hogy barnás izé a terhesség alatt is lehetséges,és a hő is táncolhat össze-vissza!!

Várd ki azt a pár napot,addig bizakodj még!
Vendég

Zsuzsó: igyekszem,de ebből így tényleg össze-vissza evés lesz :?
Isten ments,hogy fogyjak! :D

De azért jó,hogy fityiszt mutathatok jópár károgónak,hogy csak akkor tapad meg a bébi,ha hízok még....

No,asszem csicsis jön,nagyon szédülök...
Felálltam az ágyról,és jól beszédültem,még a fejem is belezúgott... :shock: :shock: :shock:

Vagy lehet,hogy ki kéne menni a levegőre picit?
talán felöltözöm,és megyek pár lépést a kertben,gondolom jó friss a levegő... talán......
Vendég

Zsuzsó, fránya cukor monnyonle!!! Mennek a cukorjavító hullámok!!!!!
ann74

Vicky,
az lett rossz amit én mértem. napi 4X mértem most 5 napig. a 20 mérésből 4-5 lett 7 fölött, főleg az estik rosszak, de ma pl az is jó lett. még nem a világvége, meglátjuk 1 hét múlva...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vicky,
az lett rossz amit én mértem. napi 4X mértem most 5 napig. a 20 mérésből 4-5 lett 7 fölött, főleg az estik rosszak, de ma pl az is jó lett. még nem a világvége, meglátjuk 1 hét múlva...

Breki,
nincs vérnyomásmérőd?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vicky: ha fáradt vagy és kimerült, ezekből az élményekből táplálkozz, ahogy a gyermeked rácsodálkozik a világra. Ezek az élmények sokáig fognak tartani, pl. anyáknapja óvodában, iskolában, farsang stb stb. Ne sird vissza a régi életed, élvezd azt ami most van, mert oly hamar elmegy, hogy azon kapod magad, hogy kirepült a fészekből, és már csak az emlékek vannak a gyermekkorról, ehhez nem is kell elmennie otthonról.

Andi. sajnálom a vérvételt. Egyébként igen-igen, ez a baba volt, buborék, aztán hamarosan lesz már kaparászás, aztán jó nagy rugdosás, némely bizony fájni is fog.

Estrella: hát féltettelek meg ne fázzál. Jó hogy elmentél, de remélem nem szedtél össsze semmit. Jó sokáig tervezed a munkát, kivánom legyen erőd hozzá, de ha mégse, tessék otthon maradni! A tél még rendkivül hosszu!

Breki: te már jó helyen vagy, az otthon melegében.

Ancsi: remélem találsz dokkert, de azért azt is nézd meg, melyik kh-ban dolgozik. Ahová Breki készül, igencsak jókat mondanak, Lukácsné a megerősítés, hiszen ott szült és ódákat zeng. Amugy én hallottam, hogy valakit igen hamar "kiraktak" a BMC-ből a saját dokkerhez.

Érdekes téma, hogy mi menjünk - a baj, csak hogy hová? Én a cimét nem tudom hol lakik, és nem is mondja meg. Azt tudom kinél - inkább ne kérdezzétek. Eddig mindig mi mentünk éveken át, idén nyáron is: meg volt adva x. napon x órára x étterembe, és a szöveg ua. sok munka, sok tanulás, semmi konkrétum. Vagy ha mégis, akkor gyors témaváltás, nehogy megtudjunk valamit, hol lakik, mit csinál, mit dolgozik, kik a barátai stb stb. Ez mind tabu téma. És az idén volt először, hogy a mama szül. napjára eljött könyörgések után, de nem hozzánk, hanem rokonhoz - ez is haladás, a semminél több. Szóval most már elég volt, hogy járulhatunk a saját gyerekem szine elé: üljön már fel a vonatra és jöjjön már el legalább egy pesti étterembe. Amugy multkor itt ment el a házunk előtt, mikor anyósnál volt látogatóba 5 percre köszönteni. De mi egy tel. hívást és semmit se érdemeltünk meg, szóval nekem ez betette a kaput. Ha akar jöjjön, szeretettel látjuk akárhol, de ne játszunk már kiskirályt. Menjünk mi kvázi parancsszóra és még vigyünkk is, nem is keveset.

No mára ennyi

üdv kispatak
Vendég

Zsuzsó: mindig alacsony a vérnyomásom,ezt már megszoktam,de egész nap nem szoktam szédegelgni...
Annyit azért ettem ma,hogy ne essek össze :?
Vendég

upsz... :shock: :shock: :shock:
asszem ez jelezni akar,hogy minden okés! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska,és Zsuzsó,ez most legyen a Tiétek! :)

(persze Kittikének leválasztva egy rész :) )
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: