Nagyon-nagyon köszönöm a névnapi köszöntéseket!
Vicky, Barbusnak így utólag is Boldog névnapot!
És persze jobbulást neki!
Sajti, én végig kentem magam krémmel. De az utolsó 1-2 hónapban jelennek meg igazán a csíkok. Tehát most lenne hatásos a barátnődnek a dolog. Ja és szülés után is jó dolog. (én utána is használtam ami maradt)
Még van is egy kicsi valamelyikből.
Tényleg lányok, van egy csomó tavalyi Kismama, anyák lapja stb… magazinom. Mindig kaptam egy ismerőstől, ha kell valakinek szóljon. És van egy fél doboz testápolóm is….
Csucsu, Hajrá kezdés!
Jobbulást!!! Sok-sok mézes tea!
Andi, nálam csak a 36. hét környékén jött ki megnézni Lili szobáját és hogy mindent beszereztünk-e. Persze teljesen el volt ájulva, hogy mindenre felkészültem. Majd hazaérkezésünk után 1 nappal és 1 hónapos koráig hetente jött ki. De a gyerekorvos is. Ja egy jó tanács, kezdj el most kérdezősködni a gyerekdokiról, mivel elég változóak az orvosok. Nálunk csak 3 közül lehetett választani, de az egyik elment szülni, így maradt 2 doki. (egy török pasi és egy idősebb nő)
Pancsi, Hatalmas GRATULA!
Sok-sok tejcsit kívánok!
Lukácsné, nagyon édes Hanna!
(nekünk is ilyen türcsink van)
Ancsi, holnap Uh!!!
Annyira szép lesz látni a kis petezsákot!
Kubu, nagyon édesek a gyerekek!
Liza szép nagy lány!
Mi szerdán megyünk oltásra és mérésre.
Vicky, Holnapra nagyon drukkolok! Tuti sikerülni fog, csak nem szabad idegeskedni!
Nava, az első mosoly ami nem álmában volt, tehát tudatos 2 hónapos kora előtt volt 1 héttel. Azóta folyamatosan.
És 3 hónapos korábban van egy fejlődési ugrása, ekkor többet eszik és van már fent a baba. Nálunk ez tényleg így is volt, mint a könyvekben… Mászni 8 hónaposan már elkezdhet, de van akinél később, az nem gond (de előbb a kuszás lesz náluk).
Ja és egyre jobban kezdi a külvilág érdekelni, boltokban már fent van, nem alszik, és szopi közben is folyamatosan figyel, tehát én pl. nem tudok úgy szoptatni ha valaki beszél hozzám v. ott van mellettem, mivel Lili folyamatosan őt figyeli és mindig rá néz szopi közben, az meg nem igazán jó. Ezért arra a 15 percre elvonulok a szobájába.
Ildi, Lilit megzabálom olyan édes!
Brumi, ezt nem is értem. Most miért lesz terminált, mi az indok?
Kispatak, sajnálom a fiadat. Remélem azért karácsonykor megenyhül a szíve!
Béku, örülök a döntésednek! Azért amit te csinálsz az más meló, mint ha egy irodában ülnél (jó melegben).
Rózsa, Szia, mi van veled?
Hétvégén nagyon rohanós volt, így nem is tudtam jönni.
Anyukámék végre átköltöztek az új házba. Náluk is voltunk, persze még mindenhol dobozok vannak, de annyira jó hogy csak 10 percre lesznek tőlem.
És Lili mikulás ajándéka a nagyitól (saját készítésű):