Dodi???
Képzeljétek ma bementünk a bölcsibe, hogy mehetne -e Hédi előbb. Február 7-től bölcsis lesz a nagylányom

Amíg elrendeztük a papírokat, egy gondozónővel bement a csoportszobába. Mikor mnetünk a vezetővel körbenézni, ott ült a többiekkel egy kis széken és kukoricapufit falatoztak, elfogadta a teát is, szépen pohárból. Mikor jöttünk haza a többiek mentek ki az udvarra, ő is akart és egy kisfiú odaszald hozzá megsimogatta a kezét é sközölte, hogy szép baba vagy
A napirend ugyanaz, mint itthon nálunk, 8kor kapnak reggelit, valamilyen tejes ital, mivel Hédi nem issza meg, vihetek neki actimelt vagy teát kaphat, felvágott, kent kenyér, zöldség. 10 órakor gyümölcslé a tízórai, fél 12kor ebéd.Vihetjük, sőt kell is vinni a cumit, alvórongyit, kedvenc játékot. Kötött foglalkozás nincs, sokat énekelnek,mondókáznak, gyurmáznak,gyöngyöt fűznek és ujjfestés is van. Lezs saját kis szekrénye, amibe bepakolhatom a cuccait, váltóruha, pelus, popsitörlő stb
Úgy láttam Hédi jól érezte magát, bár a vezető azt mondta az első héten általában minden happy, utána azért szokott lenni sírás. Azt tanácsolta, hogy ne lássa rajtam, hogy engem is megvisel...Első n ap 10-re kell mennünk és 1 órát maradunk, utána mindig nyújtjuk az időt. Általában a 2.héten próbálják meg lefektetni ebéd után, ha elalszik akkor anyukát odahívják, hogy mire felébred legyen ott. Összességében szimpatikus volt a hely.
Utána bementünk a céghez, mondom a főnökömnek, hogy akkor ha kell tudok jönni április 1-től. Behívja agazdaságist, hogy egyenlőúre úgy néz ki, hogy mégis maradhatok otthon

Bölcsit nem mondhatom vissza miután kisírtam egy korábbi kezdést, elmondom a főnöknek, hogy na ne csinálja már meg mi van. Ma nagyon normális és empatikus volt és mondta hogy higyjem el ők sem tudják mi lesz. Hatalmi harcok dúlnak a fejük felett, el akarják venni tőlük az irodát, ha új szervezeti egységhez csatolják akkor jobb ha visszamegyek, ha nem felőle maradhatok otthon, vár vissza. Egyenlőre abban maradtunk, hogy Hédi megy bölcsibe, fél napra amíg nem kell visszamennem és amint tud valamit szól...Sőt felajánlotta,ha a nyelvtudásomat frissítem és nem akarok az új főnök kezeközé kerülni, valószínűleg tud helyet keresni más szervezeti egységben is ( gyógyfürdőben)