[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

nem bírtam ki és ellőttem az utsó tesztet de nega lett piri rendesen még nincs de már fáj a hasam :(:)

nika70
Salgótarján
 
 


NIka de este nem jó tesztelni............
sikerülni fog a baba...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nika! én nagyon drukkolok!

nita! fránya piri! :evil:

csillag! elhiszem h fáradt vagy,én is kérném vki segytségét a takarításhoz,most is kérem:)))

bettike! minden rendben lesz, majd szorítunk nagyon!

KépKép
dike
 
 

 
 

nita

igazad van,ezt elfogadni ugysem lehet teljesen,majd max sodrodok az eseményekkel,más nincs.tudod én soha nem gondoltam h császáros lehetek,ez az ez meg sem fordult soha a fejemben..és mit hoz a sors,farosak vagyunk és 99%a császár esélye.felfogtam és megbarátkoztam vele csak nehéz,meg persze néztem egy két videót és az sem dobott fel,ahogy felvágják az embert mint 1 malacot.

dike

remélem minden rendben lesz,és úgy is lesz :)

rita

nagyon ügyes vagy,jól bevásároltál.különben én is energikus vagyok jó pár hete,csak nehezebb felkelni meg fáj a bal combom,de amúgy semmi gond.

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Betti! Nem szabad most ilyen videókat nézni! Irgum-burgum! Hidd el, minden rendben lesz! :wink:

Nika! Szerintem sem lett volna szabad tesztelned! Ne adjuk fel!

Brita! Hú, de szupi dolgaid lettek megint. Én is a hátamra tervezem leginkább a tornát, mert most már szinte minden nap végén majd beszakad.

Mondjuk ma sem pihentem. Reggel elvittem a férjem dolgozni, hogy legyen napközben kocsim. Utána elmentem dolgozni arra a két órára, majd vásároltam, postán voltam. Utána kimentem apukámért(Ők 5km laknak tőlünk, falun, ahol felnőttem), Ő eljött még velem a Spar-ba bevásárolni, mert a derék fájás miatt már nem akarok cipekedni, emelgetni. Utána begyújtottam, palacsintát sütöttem, amiből rakott palit csináltam, meg muffint. Apu felszerelte a lámpákat a nappaliban, végre megint van villany ott is! :lol: Holnap még jön villanyt szerelni az új hálónkba. Utána hazavittem, majd vittem anyóséknak is palit, meg muffint. Szegény Zoliért fél8ra kellett mennem, és utána még elmosogattam. Szóval, ma az én napom is hosszúra sikerült. Holnap sütök tortát apumnak, mert szülinapja lesz, ebédet főzök, takarítani is kellene a nappalit, mert ha minden igaz, visszapakoljuk végre. De legkésőbb vasárnap.

Csillag! A pogi elfogyott mind egy szálig. De küldök egy kis muffint! :wink:
Kép

Remélem látjátok, hogy Mikulásos a papír! :lol:

Mia! Elképesztő ez az óvónős sztori. :shock:

Dike! Te ma mit csináltál?

Kati! Irigy vagyok a pizzázás miatt! Nektek azért egészségetekre! :wink:

Cham! Mona! Többiek!
Beze! Ti ma voltatok dokinál?

Jaj, de hosszú lettem, bocsika! :oops:
pedi
Kalocsa
 
 


Dike, nekem nem is takarításhoz kell a segítség, hanem ahhoz, hogy valaki lefoglalja egy kicsit Bencét amikor Gergő alszik, így meg tudnám csinálni a dolgokat úgy ahogy én szeretném...

Délután egyébként nem bírtam magammal és nekiestem törölgetni meg lehúztam, kimosta és kiteregettem az ágyruhákat... Nálam ez jelenti a "rendetlenséget", mármint ha ezek nincsenek megcsinálva.
Nem akartam ilyeneket csinálni csak a férjem mondta, hogy holnap eljönnek babanézőbe a tesójáék családostól (3 gyerkőcük van) és én nem szeretem, ha poros polcok, szekrények vannak olyankor ha vendégek jönnek.
Ja, és az én drága férjem közölte, hogy az jó lesz, ha sütök egy kis kakaós csigát nekik, mert azt úgyis szeretik a gyerekek. Na erre szépen mosolyogva mondtam neki, hogy majd jó lesz az a bolti mézes puszedli vagy keksz vagy chips is ami a szekrényben van... ne várja el tőlem, hogy még sütögessek is. Pár hét múlva úgyis nálunk lesz a nagy karácsonyi családi összejövetel (a férjem egész családja itt ünnepel nálunk), úgyhogy épp elég lesz akkor ugrálnom mindenkinek. (Azóta van nálunk az ünneplés mióta meghalt az anyósom.)

Nita, a Zuramnak nem esik nehezére ha segítenie kell nekem a takarításban, csak most nagyon keveset van itthon. Délelőtt meg az utat takarította, hogy el tudjon menni dolgozni ebben a nagy hóban.
Most egyébként már csak a konyhámat kellene egy kicsit kipuccantani és utána hátradőlhetnék egy kicsit.

Bettike, természetesen volt már kint nálunk a védőnő. Amint hazajöttünk a kórházból, másnap már jött is (ez kötelező nekik), utána pedig hetente. De szerencsére nem jellemző a mi védőnőnkre, hogy bejelentkezés nélkül jöjjön, előtte fel szokott hívni telefonon.

Nika, ha beágyazódás miatt van a barna, akkor még nem kell kimutatnia a tesztnek... :wink:

Kati, jó pizzázást! Mi holnap itthon azt fogunk sütni ebédre! Nyami-nyami...

Pedi, köszönöm a muffint, nagyon guszta!
Jó fárasztó napod volt, le a kalappal előtted, hogy mennyit bírsz! Kezet foghatsz Ritával!

Rita, már megint milyen jó dolgokat turiztál. A jövő héten én is el szeretnék menni majd, mert kellene Bencének kerti játszós télikabát. Remélem találok... mindegy hogy milyent, csak meleg legyen és ne ázzon át.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag nem hiszem hogy két hétig tartana mire beágyazódik ugyanis kb két hete voltunk együtt apával.szóval az nem lehet.ha sikerült is akkor esetleg amiatt lehet hogy most kéne megjönnie ha a pére gondolok amikor négy napig volt tojásfehérjés váladékom.szóval passz.

nika70
Salgótarján
 
 


Betti drága nem szabad ilyen videókatnézned!!!!!!!!
csak riogatja az embert.....
én annó mikor Mátét vártam én császárral akartam szülni mert féltem a fájdalomtól..de a dokim hajthatatlan volt .nem engedte a csaszit........simán szültem....és Barninál ugyan ezek játszódtak le bennem..........

de bízom és drukkolok hogy a második...harmadik babát simán hozd a világra!!!!!!!!

Pediiiiiiiiiiiiiiiiiiii..............ne kinozz ezekkel az incsiklandozó muffinokkal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)
kééééééééééééreeeeeeeeeeeeekkkkkkk!!!!!!!!:):):):):):):):):):)

Virág bocsi........remélem nem bántottalak meg?:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nika! Nem kell ezt érteni, csak ne jöjjön meg! :wink:

Csillag! Kár, hogy ilyen messze vagyunk! Én szívesen segítenék Neked a nagy karácsonyi sütés-főzésben. Egyébként, milyen menüt tervezel? Nálatok a férjed egyáltalán nem főz semmit? Nálunk szerencsére Zoli igen, pl: halászlevet én még sosem főztem, így azt most is Ő fogja készíteni 24-én. Nekem már az is nagy segítség. Azért remélem, Neked a rokonság besegít kicsit. Nem igazán tudom elképzelni, hogy egy csecsemő mellett, aki szopik és egy örökmozgó mellett, hogyan lehet több fogásos menüt készíteni több főre?!
pedi
Kalocsa
 
 


Nita! Nem kell mást tenned, mint utazni 110km-t és máris ehetsz a muffinomból! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

kati, bocsi, szóval vagy anyával lesz, vagy a férjemmel, ezt még nem tudjuk, attól függ, Marci mikor jön.

Pedi, igen, beletörődtem, ez van. Én is kérek muffint. :)
Jól gondolod, ma voltam dokinál. Nem túl jó híreket kaptam, egyelőre minden rendben Marcival, ami ugye jó, átlagos mennyiségű magzatvíz, normál uterus, szívecskéje is rendesen ver. Viszont ha jövő péntekig elkezdek erősebben vérezni, vagy elfolyik a magzatvizem, akkor itthon kell szülnöm, mert előreleshet a köldökzsinór a harántfekvés miatt. Ha csak fájásaim vannak, akkor mehetünk. Azonban ha eltelik az 1 hét, és nem történik semmi, be kell feküdnöm a fehérvári kórházba, legalább 1 hétre, és utána lesz a császár. Eléggé magam alatt vagyok, a kislányom is borzasztóan fog hiányozni. Az már csak hab volt a tortán, hogy az m7-esen történt kamion-felborulás miatt 2 óráig tartott, mire kijutottunk a városból a szokásos 10 perc helyett...

A kislányunk viszont meglepett: este először belepisilt a bilibe, olyan büszkék vagyunk rá. Szólt, hogy pisi, és rohant a bilihez!
:D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze! sajnálom :( de minden rendben lesz!kislányod nagyon ügyes!

KépKép
dike
 
 


Beze: nagyon ügyes Lexi :):) grat.jó uton haladtok :)

Piri nem jött még :)Tesztem nincs csak lh.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Ó, Beze! Hát ezt igazán sajnálom, a lehető legrosszabb az, amikor az embernek előre bent kell rostokolnia a kórházban. Elég kibírni azt a pár napot is szülés után. Bár én ezt nem tapasztalatból írom, de mindenkitől ezt hallom. Most már csak egy vmi vigasztalhat talán. Gondolj arra, hogy már csak max 3 hét és otthon vagy az egészséges gyermekeid és szerető férjed társaságában! Nagyon drukkolok Neked!

Nika! Akkor még van remény! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Jaj, hát Lexit elfelejtettem megdicsérni! Szuper ügyes csajotok van! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Nita, dehogy bántottál meg! Pusszantyúzlak!

Beze, nagyon sajnálnám, ha be kellene feküdnöd a csaszi előtt, mégis inkább azt mondom, hogy még mindig jobb lenne, mintha előreesne a köldökzsinór...
Lexike okos,értelmes kislány, - az igaz, hogy hiányozni fogsz neki - de biztosan nagyon jól ellesz Apával meg a Nagyival!
én is féltem attól, hogy mi lesz majd Bencével, ha a kórházban leszek, mert a férjem munkája miatt szinte mindig én fürdettem, az altatást (esti kis szertartásainkat) pedig kizárólag csak én csináltam, mégsem volt semmi gond abban a 4 napban amíg távol voltam.
A bilibe pisiléshez nagy gratula a Kisasszonynak! :D (Nekünk a kakilás még mindig nem megy a bilibe... kicsit égő... bár gondoltam, hogy Gergő érkezése hátráltatni fogja a dolgokat, ezért nem is nagyon erőltettem.)

Nika, így már értem, akkor tényleg nem beágyazódás... de a lényeg, hogy nem jött meg!

Pedi, a férjem szerencsére nagyon jó szakács, így ő biztosan segíteni fog nekem a karácsonyi készülődésben. A húsokat mindig ő szokta csinálni, én "csak" a keze alá dolgozok, megpucolom, összevágom amit kell meg megcsinálom a köreteket illetve enyémek a sütik. Hát ezzel vagyok most bajban... 2-3 féle sütit szoktam csinálni köztük mákos- és diós bejglit), de nem tudom, hogy lesz-e erőm, időm ezekre... Ha nem, akkor meg fogom kérni Anyukámat, hogy süssön nekünk valamit.
A másik ami nehéz lesz, az a szó szerinti "körbeugrálás". A tálalás, az tányérok leszedése a kiszolgálás... de úgy gondolom, senki nem neheztelhet majd rám, ha épp szoptatok és távol leszek az ünnepi asztaltól. Végül is van egy sógornőm meg itt van a férjem is, majd ugrálnak ők!

Bettike, én is azt mondom, hogy ne nézz ilyen videókat! Nem szabad!
Egyébként totál úgy voltam Bencus születése előtt, mint Nita... az én fejemben is ott motoszkált a gondolat, hogy jobb lenne császárral szülni, mert féltem a fájdalomtól, de aztán a végén örültem, hogy simán jött ki. Most meg már eszembe se jutott a császár.
És az is igaz, hogy ettől még nyugodtan szülheted a következő babát természetes úton. Nekem van egy barátnőm, akinek az első babája császárral jött a világra, azóta viszont kettő másikat sikerült simán megszülnie.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Már máskor is néztem csásázros videót,ugyhogy tudom milyen.legalább tudom mire készüljek.de nem nézek már több ilyent :)

KépKép
bettike83
 
 


Kati
Én is pizzát sütök vasárnap, hawait.

Pedi
Látszik a mikulásos kosárka. Nekem még maradt tavalyról karácsonyi, meg vettem is újakat, úgyhogy azokba sütök valami finomat majd. Majd a kicsiknek (ovis társaknak) is akarok sütni, de nem muffin lesz.
Hátam nekem is fáj, de nem minden nap, nekem van gerincferdülésem is, szóval ahhoz képest még elég jó. Például tegnap az álmosságon kívül nem volt semmi bajom, semmim nem fájt. Úgyhogy ebből is látszik, hogy kell a mozgás. Még ebéd előtt megyünk egyet sétálni. Gyönyörű itt minden, hó és napsütés. Jó lenne, ha lenne egy kis színem is.

Betty
Csak frissen, fitten. Reginával én sem hagytam el magam, még az utolsó nap is majálison jártunk kelltünk, órákat álltam, meg se kottyant.

Csillagvirág
Voltak jó kabik, biztos fogsz találni, és még jövő héten sok újat fognak kirakni. Egyébként a pizsik, hálóingek megérték, de már úgy érzem nem éri meg árucserére menni, mert zsákokba berakják azonnal a jobbakat. Szóval az első héten sokkal jobb dolgokat találsz.

Beze
Nagyon ügyes ez a kislány. Meglátod napról-napra ügyesebb lesz.
Vendég
 


Sziasztok!

Pedi ha vonattal kell mennem nem gáz.IMÁDOK VONATOZNI!!!!!!!!!

Beze bízzunk benne,hogy nem kezdesz el vérezni meg ilyenek.

Virág én is pusszantyúzlak!!!!!!!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Pedi, dike, nika, Csillag, Nita, Rita köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok.Péntekig igyekszem mindennap írni, gépet nem viszek magammal, nem lesz netem. Ha nem írnék, akkor az itteni kórház vendégszeretetét élvezem. :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


sziazstok!

beze, drága! nagyon szorítok értetek. főleg, hogy nehogy elkezdj vérezni. a kórházban maximum egy hetet leszel egyedül, utána már marci is veled lesz, ha jól értelmezem a történteket.
lexinek nagyon gratulálok. ügyes kiscsajszi.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati, nagyon köszönöm, drága vagy! Igen, jól értelmezted! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze: akkor már csak két hééééét!!!!!! dejó!!!! és már marci nem lesz korababa!!! hiszen betöltöttétek a 36. hetet!!! GRATULÁLOK!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Beze, mi itt mindannyian fogjuk a kezedet a következő napokban és együtt drukkolunk Neked és Marcinak!

Nálunk mindkét gyerkőc alszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Ma VÉGRE elfogadta Bence Apa segítségét a fürdésnél és az esti kis szertartásoknál. Amíg én szoptattam Gergőt, ők beszélgettek egy jót Bencus szobájában (ez az esti szertartások egyike). Én már csak puszit adni mentem be és most pihizek! Jaj Csajok, hogy ez így mennyivel könnyebb, mint egyedül... 8) 8) 8)

Ma voltak itt a sógoromék családostól, megnézték Gergő Úrfit és megállapították, hogy jó sz@rul nézek ki... azt mondták, hogy nagyon sápadt vagyok. Mondjuk én is így látom ha a tükörbe nézek... nem tudom, hogy nem lehet-e egy kis vashiány a háttérben. Nálam nem kellett pótolni a terhesség alatt a vasat, viszont azt olvastam, hogy szülésnél, a gyermekágyas időszakban és a szoptatás miatt bizony jól kiürülnek a szervezet vasraktárai. Tud erről valamelyikőtök bármit????????????????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: gratulálok a ma estétekhez! bencusnak biztosan jó apa is és jót beszélgettek, mint férfi a férfival.
a szopis vashiányról sokat olvastam már és létezik. de egy két perces vérvételből kiderül. szerintem megéri. de a vasat sem lehet ebben az állapotban "túladagolni".
biztos fáradt vagy és leharcolnak a teendők!!! pihengess te nőőőő!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, köszi az info-t, egyébként MOST ÉPP PIHENEK! jeeeeeeeeeee...olyan jóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nézed az X faktort????? Anyira jó ez a Nikolas!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág jó hogy nem vagy fényesebb állapotodban..3 hete szültél...
majd leszel te még fittebb mint valaha:):

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, úgy legyen!!!!!!!!!!!!!!!!! Érdekes különben, mert mozogni, tornázni lenne kedvem, de azért még nem merem. A 6 hetes kontrollt mindenképp megvárom, (de lehet, hogy még többet is várok) mert a napi teendőktől estére majd leszakad az alhasam...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


kati, igen, ezt már féllábbal is kibírom. :wink:

Csillag, nagyon drága vagy, köszönöm szépen! Egyetértek katival, a vasat pótolni kellene. El tudnál menni vv-re?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


csillag: igen nézem, de közben teszek-veszek. nerég indítottam el a mosógépet, meg leszedtem az előző adag ruhát, meg kivasaltam, meg elmosogattam.
közben hallgatom őket. hajrá veca!(pedig emberileg nem bírom, de nagyon tehetséges!)

beze: szuper, hogy így látod te is! azért ne állj féllábra, mert marcikád elránt!!! :lol: :lol: :lol:

nita: fiúk? máté pocakja?

az én kiscicám végig ugrálja az x-et. még nem fekszek le, remélem ő is elfárad egy kicsit és hagy engem aludni.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati köszi.fiúk jól vannak.Barni már alszik Máté meg anyuékkal tv-zik még.itt vagyunk anyuéknál mert nálunk laminált padlóznak.ha minden jól megy holnap hazamehetünk.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


de jó nita! biztosan szép lesz. kazánotok megy már?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


megyek feküdni. vagyis felteregetem még a ruhát a gépből. puszilok mindnekit.

jó éjt!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati sajna nem.arra most nincs pénzünk:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csillagvirág
Nekem a vasam az utolsó vérképig jó volt a terhesség alatt. Aztán a 34. hetesnél nagyon alacsony lett, úgyhogy a 36. héttől extra nagy dózisban szedtem a vasat, és a szülés után is kellett még 6 hétig. Szóval szerintem szedhetsz vasat. Vannak jó készítmények vény nélkül is, az is elég erre az időszakra.
Vagy ihatod még a Hipp Natal-t terhes vitaminját is, abban 100 %.-os a vas.

Mi jó nagyot aludtunk délután, úgyhogy én még egy darabig fent leszek. Regit viszont leteszem, csak még az X-factort nézi, szombaton meg van engedve, hogy fent legyen sokáig.
Holnap babalátogatóba megyünk. Bár már elég nagyok, de valahogy nem jutottunk el eddig. :oops:

Jó éccakát!
Vendég
 


Szia Brita....

még én is vagyok egy darabig.amíg öcsém meg nm jön.az ő löptopját kölcsön vettem:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt Csajok!

Most nincs időm senkinek reagálni!

Hírt hoztam!

"7óra 37 perckor császárral megszületett Mármarosi Marcell 56cm és 3440g. Ő is és az anyukája is jól vannak!"


Beze küldte az sms-t egy órája!
Szerintem nála vmit nagyon elszámolhattak, mert 36 hetes korához óriási gyerek! Mások 40hétre sokkal kisebbel születnek!
Írtam neki vissza, kérdeztem, hogy végül, hol született? Meg hogy, ha tud, majd írjon!

Majd később jövök!
Puszi Nektek!
pedi
Kalocsa
 
 


Beze: aztaaaa:) jól megleptél minket :):):) de legalább karácsonyra már beáll a napi ritmus és élvezhetitek a fenyőfát és a karácsonyi ajándékot :):):) szép méretei vannak Marcellnek :):):) sok sok gratula és sok tejcsit ne aggódj császár után lassabban indul be a tejcsi de be fog :):):

nika70
Salgótarján
 
 


Beze, micsoda boldogság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szívből gratulálok Nektek! Jaj, itt ugrálok örömömben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó egészséget, gyors felépülést és sok-sok tejecskét!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Beze GRATULÁLOK Nektek! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek, nah és persze sok tejcsit! :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, sziiiiiiiiiiaaaaaaaa, már épp akartam írni, hogy jól eltűntél... remélem minden rendben Veletek és csak azért nem jössz, mert fáradt vagy

Csajszikáim, itt nálunk -9 fok van... hajnalban be kellett gyújtanunk, mert szétfagytam és Gergő sem tudott visszaaludni... hajnali 3-5-ig fent voltunk. Szopizott, bef@sott, kicseréltem a pelusát, erre közben szembepisilte magát, akkor azért sírt, utána büfi, megint szopi, bújás, puki hegyek és sorolhatnám... Sokat nyüszögött szegénykém és én úgy sajnálom, hogy csak később jöttem rá, hogy a megszokott 23 fok helyett csak 20-21 volt a szobában és ezért nem ment neki a visszaalvás... Aztán amikor jól körbetekertem egy pléddel, akkor hipp-hopp el tudott szunyálni az ölemben és be tudtam tenni az ágyikójába, ahol majdnem 8-ig húzta a lóbőrt.
Szóval egy tanulság, jobban figyelnem kell a szobája hőmérsékletére... :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Szia Virág!
Olvastalak Benneteket, csak nem volt időm, energiám írni! Tegnap elkezdtem a nagytakarítást, volt egy rakás vasalni valóm, meg sütöttem bejglit! Ma folytatom a takarítást, mert a fürdő vissza van még, meg a mi a szobánk!
Egyébként minden rendben van velünk, api még ma is dolgozik, este későn ér haza majd!
Nálunk is nagyon hideg van, -4 volt amikor jöttem haza melóból!
Te hogy vagy? Szívesen elmennék hozzád lefoglalni Bencust amíg takarítgatsz, de mondjuk abba is szívesen besegítenék Neked!!!
Bogiról nem tudsz valamit?

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Beze! hatalmas gratulaaaa!!!de szép méretek!sok boldogságot, tejcit, egészséget!

nika mizu mensi semmi ugye?drukk

velem semmi kül...tegnap jól összevesztünk:( -13 volt reggel brrrr.
holnap uhu szorítsatok!!!

nem tudja vki h Székesfehérváron hánytól van uhu?

KépKép
dike
 
 


dike sajnálom .(

Mensi még nincs de most már vagy legyen mensi vagy egy + tesztem mert nem tudom mi van.Amúgy holnap kéne nem megjönnie ha a pére számolok vissza.

nika70
Salgótarján
 
 


beze: ÓRIÁSI gratuláció nektek! nagyon örülök, hogy végül a "természet" megoldotta és elindult marci!!!

csillag: szegény gergő! és szegény te is. de én is pont ekkor voltam fent. a kislányom legújabb heppje, hogy a bordáim alá dugja az édes kis talpait.

mona: azt hiszem te kérdezted csillagot bogiról. jól van. dolgozik, készül a költözésre, de nem foglalkozik a babás témával. néha szoktunk levelet váltani.
nálad is nagyon telik az idő! tünetek?

dike: megy holnapra a drukk!!! ez már a genetikai lesz? nevetek van már?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nika: nagyon drukkolok neked is!!! mondjuk, ha két hete voltatok apával együtt, akkor már a beágyazódásnak meg kellett lennie! de lehet, hogy ez egy lusta csajszika!!! nálunk is hasonló volt a szitu, de mi mondjuk voltunk a ciklus második felében is együtt.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, légyszi írd meg majd legközelebb Boginak, hogy puszilom, és sokat gondolok rá!
Azt hiszem tünetmentes vagyok :) , nagyon ritkán, este mikor lefekszem, akkor van egy kicsit hányingerem, de ennyi.
Az olvastam a neten, hogy aki elevitet szed, azoknál van ilyen, hogy nincs hányinger, hányás, és társai...
Mindjárt betöltöd a 30. hetet, repül az idő....Te mikorra is vagy kiírva???

Dike nagyon drukkolok holnap! És várom a fotókat!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


mona: én is elevittel kezdtem, de kétszer hánytam, miután bevettem és azután a 14. hét körül áttértem a hip natalra.
megmondom boginak.
én febr 21re vagyok kiírva, de majd most 21-én megyek a 30 hetes uhura és lehet, hogy módosítjuk, mert a múltkor annyira nagy volt, hogy majd két héttel mért többet a doki. így abban maradtunk, hogy meglátjuk, de ha így is marad a számolás, akkor a cél a 36.hét. utána jöhet, mivel tényleg nagyon bizonytalan a fogantatásunk.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mona: 200. oldalon laptetőőőő!!! nem semmi!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati! hát az a 12 hetes uhu,ahol mérnek tarkoredőt,down kor szűrés stb...

Ármin vagy Laura lesz:)

köszönöm a drukkokat!

KépKép
dike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: