A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lukácsné: de aranyos vagy!!! :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.07.25 20:04-kor.
Vendég

Sajti!

Nem nagyon van írnivalóm, most vagyok a ciklusom 2. harmadában, megint szép trifázisos de már nem reménykedem annyira nehogy koppanjak...majd jőni kell ha jőni fog(Vörösmarty után szabadon)

Sokat kutyázunk, jó kis társaság van a kutyaoviban,jófejek a sulisok is, hétvégenként szombat-vasárnap is ott vagyunk.
Suliban év végi hangulat, gyerkőcök múltkor úgy tapadtak az ablakra amikor havazott, mint légy a... :D :D :D

Béku, én azt nem tudom, eddig, babó nélkül is hogy bírtad...

Kicsi Kittikének én is nagyon örültem ma! Csoda egy pöttöm!
Vendég

Kahlan: nem tudom :roll: :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.07.25 20:05-kor.
Vendég

Sziasztok,

Most csak gyorsan... :)

Pancsi: Gratulálok én is!!! Hú, milyen nagylány!!!... Csak lestem.... Fotót kérünk majd!!! :)

Woodynak és Barbusnak névnapjára sok szeretettel gratulálok!!! :)

Békus: Én a helyedben már holnap sem mennék be!!!... Eddig azt mondtad, hogy azért mész be majd, mert nem akarsz a kollegáiddal kib..szarintani... Na most ők mi az anyjukat csinálnak szerited ezekkel a beszólásokkal????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Őszintén: Ez kell Neked, mint a mai nap??? :shock: :shock: :shock:
Bocs, ha kemény vagyok, de nagyon féltelek, mert nem volna szabad még ennyit sem stresszelni, azok után amin Te keresztül mentél.???.. az meg hogy ott az a hideg... egy percet nem vállanám.
Tényleg nem akarok beleugatni, de szeirntem aludj rá egyet, aztán reggel még mindig eldöntheted, hogy betelefonálsz-e?????? :roll: :roll: :roll:

Most megyek.... majd holnap jövök.... vigyázzatok Magatokra!!! :-*

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Hahó!

Istenem az imák meghallgatásra találtak! Kitti anya karjaiban! Hurrá!

Breki: nem tettél semmit rosszul, de nagyon jól gondolod, hogy hétfőtől otthon maradsz, csak a babára és magadra gondolj! Ilyen körülmények közé nem szabad visszamenni, és még meg sem becsülnek. Akkor keresseknek más bolondot!

Nem tudom, sikerült-e belépni az ep-be, volt-e lehetőség rá? Ez azért is fontos lehet aki meg tudja tenni, mert a kiesett kereset visszaigényelhető, a sok-sok minden más mellett, amire ez a tagság jó. De csak annak, aki az idén (is) befizetett SZJA-t amit vissza tud igényelni.

üdv

kispatak
Vendég

Huh!

Most látom Andi mit irt. Hm én nem akartam ezt irni, de teljesen igaza van, én már holnap se mennék be, főleg ha a doki visszamenőlegesen fel tud venni betegácsira!

Vigyék a széküket a nem létező fenyőfa alá te meg pihenj és nem törődj velük!

üdv kispatak
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.07.25 20:07-kor.
Vendég

Kép esti fürdés után

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Béka!Neemennnyééébee!Kell ez Neked?!

Kép
Kép
missancsi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.07.25 20:08-kor.
Vendég

Lukácsné, nagyon édes! :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzsi.bmc 2010.12.04 20:30-kor.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

De tündéri Hanna!!!! :D :D

Ancsi: már csak 3 nap,és látod a babszemet!!!! :D :)
vannak már tüneteid??

nekem a fáradtságon kívül semmi...!
Vendég

Semmi extra tünet!Viszont 3-4 óránként csipegetnem kell 1-2 falatot,különben már most korgat bentről! :D ..de próbálok nem zabálni!Ha korgat és nem eszek akkor picit émelygek,de ahogy van vmi a pocakban,minden o.k :D

Kép
Kép
missancsi

kedd :lol: izgulok

Kép
Kép
missancsi

Jahh dee!A derekam könnyen elfárad.Néha fájdogál.

Kép
Kép
missancsi

Nekem ami a fáradtságon kívül van,pici fejfájás,és szédülés...
Tegnap eltartott jó darabig. :?

Elég sokat szédülök,pedig eszem is,és iszom is :D

Nagyon várom a beszámolódat!!! :)
Remélem kapsz képet is! Én nagyon szeretnék,hogy a fa alá rakhassam! :)
Vendég

Azt nem értem,hogy ha nekem 5.hét3.nap megnézik,akkor te miért csak köv.héten mész?Hiszen pénteken már te is ott fogsz tartani?

Kép
Kép
missancsi

várom már nagyon Vukot,megnyugtatna!!! :D
könnyebb lenne kivárni az UH-t,ha jelezne egy kis émelygéssel a bébi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Micsoda mazochista vagyok,mi? Először a szúrkálás,most meg Vuk?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ancsi: az eredményhirdetéseink alapján azt gondoltam,nagyjából tartjuk az 5 napos különbséget...

Ezért gondoltam,hogy nekem 12-én kéne menni UH-ra (ez vasárnap),tehát inkább hétfőn,13-án.
De végül 14-15-én kell menni,amelyik szimpatikusabb.

pedig mentem volna előbb is,de örülnék,ha valamiféle pulzálást már látnék!!! :D
Vendég

Én bárminek örülök,csak jó helyen legyen és baba legyen! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ha még nálam nem lesz pulzálás akkor újra kell majd mennem uh-ra?Esetleg Kari előtt?

Kép
Kép
missancsi

Hm. Hanna tündéri, nagy huncut, és nagyon hasonlit bátyóra!!!!!

Breki: akkor azt a holnapot még bird ki, aztán valahogy pakolj össze - ne vegyék észre. Szerintem holnap ne mond nekik, hogy hétfőn nem készülsz bemenni - annál nagyobb lesz a meglepetés, és nem kell végighallgatni a ba--st, és lesz--m tabletta addig is! Remélem szépen nő a baba és Mancsinál is, de Vuk nem kell feltétlenül, sőt! Nekem nem volt soha, de volt helyette sok minden más - elég rosszak - senkinek se kivánom.

Lassan itt a névnap - vajha tudnám mit irjak, ha már itthon maradunk. De azt már annyit hallottuk, hogy sokat kell dolgozni és tanulni - ezen kivül pedig minden más tabu. Nyáron se nagyon volt más téma, igaz akkor az évhalasztást meg lehetett kérdezni, amit szintén találtunk ki - mert ezt sem lehetett megmondani őszintén. Azért utaztunk a 35 fokban, a kvázi semmiért. Na ennyi, ez is bőven sok itt.

Jó éjt kispatak
Vendég

jöhetek egy (két képpel ?)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kép

azt a nézést :-)
Kép

apának egy mosoly :-))) kis husim 62 cm 6600 gr :-))))
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Köszönjük a köszöntéseket.

A mai napunkat most nem részletezem, jó sűrű volt. A részleteket elolvashatjátok a blogunkon. Röviden csak annyit, hogy egy car éjszaka után reggelre jól volt, így eljutottunk a bankba a Mikulás ünnepségre. Vettem hársfa teát, ami nagyon ízlett neki és a torkának is jót tett. Kapott stodalt is, de most megint köhög. Úgy látszik a vízszintes testhelyzet nem tesz jót neki. Az orra most nincs legalább bedugulva.

woody: Boldog névnapot.

pancsi: Gratula a nagy lányhoz, jó egészséget az egész családnak.

kisbeeka: Az idegesség tényleg nem tesz jót (ne izgulj azért, ennyivel nem ártottál még szerintem), de ha látni akartak volna még karácsonyig akkor valamit valamiért. Hát most így járnak. Egyébként meg vannak terhes nők, akik meg végig kórházban fekszenek, ez is előfordulhat bárkivel. Én sem gondoltam hogy gond lehetne, az ember nem gondol ilyenekre. De ha egy ilyen nehezen megfogant baba egészsége érdekében csak annyit kell tenniük hogy ülsz, akkor ezt én rohadtul nm érzem soknak. Egyébként én úgy jöttem el táppénzre, hogy még a munkámat sem tudtam átadni, amikor mondta a doki hogy megrövidült a méhszáj, aznap betelefonáltam hogy holnaptól nem megyek. És tudod mi volt a reakció? Ne idegeskedj, majd megoldjuk. Néha felhívunk, de ha zavarunk vagy pihensz, akkor kapcsold ki nyugodtan. Hát így is lehet. Sajnálom hogy mások nem ennyire megértőek.

kispatak: Sajnálom hogy mégsem hoz találkát a Mikulás. Küldök itt egy virtuális virgácsot a fiacskádnak.
vicky79
Budapest III. kerület

Woody,Barbus:
Nagyon-nagyon boldog névnapot!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Utólag is boldog névnapot!!!
Fiacskámnak is ezt kívánom a közelgő napra a virgács kiséretében. Hát mostanság kellett volna menni, vagy jönni. Talán még észhez tér valamikor. Óránként jár a vonat, még ha messze is van.

Breki: remélem, ma lesz az utolsó napod, aztán pihi ezerrel!

Barbusnak jobbulást!

Liza is óriási, és nagyon apa és bátyó!!! Hurrikán és pelenka???

majd még jövök

üdv kispatak
Vendég

Barbus már jobban van, inkább éjszaka köhög. Az orra is csak fekve dugul.
vicky79
Budapest III. kerület

Békú:
Köszi az érdeklödést,nagyrészt itthon vagyok,de majd holnaptol indul a meló.
Nem akarom a sikerszériát megszakítani,amit tudok megteszek,legalábbis megtettem mindent amit csak lehetett,de sajna a höm kezdett vissza esni,ami nem jelent semmi jót az én esetemben.Ez minden hónapban igy van sajnos,már teljesen elbizonytalanottam,úgy érzem,hogy hiú ábrándokat kergetek.
Sajna ez van.
De azért még nem adom fel!

Látom,a melóhelyen nem valami rózsás a helyzet,de úgy döntsél,hogy a picinek és neked legyen jó!!!!
Most Ti vagytok az elsök!!!!

Kubu:
Gyerekek annyira édesek,Liza tipikus bratyó hasonmása.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vicky, Boldog névnapot kicsit megkésve.
Barbusnak gyors gyógyulást!

Kisbékus, számomra érthetetlen, hogyan állhatnak így hozzád bent. De valóban, ha ők ilyenek, ne hagyd magad, nem éri meg.

Hanna nagyon kis zabálni való, Kubu gyerekek is nagyon édesek.:))

Kispatak, kitartás, kitartás, biztos vagyok benne, hogy eljön még a ti időtök, remélem mihamarabb!!!

Én tegnap reggel már adtam a cetrotide-ot, este meg a fél luverist. Olyan 2 körül felkeltem hajnalban, kibotorkáltam a mosdóba. Ne tudjátok meg, olyan émelygésem volt, hányingerem, de szerencsére nem hánytan, annyira nem volt erős, lehet inkább erős émelygésnek jellemezném inkább. Aztán visszafeküdtem, azt gondoltam elmúlik, de nem. Órákig fent voltam, mert folyamatosan szarul voltam. Reggel már jól voltam. Szerencsére hasam nem éreztem, úgyhogy feltételezem csak sima mellékhatása a szuriknak. Méregettem magam, nem is lettem nehezebb. Hát most kicsit tartok a köv. éjjeltől, jó lenne végigaludni, mert akkor átaludnám ezt a hányingeres érzést. Holnap meg már vv és kontroll. Jaj nagyon szurkoljatok, hogy minden rendben legyen!!
Amúgy saját autómat visszakaptam a szerelőtől, még egyszer elviszi mert még le kell polírozni. Meg a tankkal is történt vmi, mert másodpercenként leáll a pisztoly ha beletankolok.
Csodálatos hír pedig, hogy kiderült az állam átsoroltatta az autómat környezetvédelmi szempontból másik kategóriába. Ennek örömére nem kaptam meg a műszakis matricát, csak a papírt, h. megvan MERT BE KELL MENNI okmányirodába, ahol kiadnak majd egy új forgalmit a jó körny.védelmi kategóriával.Na próbáltam időpontot foglalni, de csak 13-a után van, és mivel fogalmam sincs velem akkor mi lesz, nem tudtam foglalni. Mondták menjek be s húzzak sorszámot. Hát köszi, ezt most pont kívánom, egyrészt el kéne kéredzkedni megint, másrészt nincs kedvem millió ember között sorban állni. Na kitaláltuk, ma elmegyünk a központi okm.irodába. Vasárnap!!!! pihi helyett, hát állat program. Képzeljétek, a cégkivonatnak eredetinek kell lennie vagy hitelesítettnek, de 3 hónál nem régebbinek. Na ez nem stimmelt, úgyhogy visszadobták. Azt hittem ráborítom a nőre az asztalt, na jó szerencséje volt, nem volt asztal, tudom már miért rakják őket üveg mögé. Mondanom sem kell, az előttem lévő ő2 ügyfélnek sem tudta elintézni a dolgot, mert vmi kifogást talált. Ez egy agyrém, komolyan mondom... Ja, és még fizetni is kell majd mindezért az ügyintézésért, hogy az állam átsorolta az autót más kat-ba és másik forgalmi kell. Megáll az eszem, hihetetlen...
Asszem még bedobom a szunyát most a szar éjszaka miatt...
ann74

Zsuzska! Még tényleg ne add fel!!
ann74

Ann:
Drukkok mennek holnapra!Szorítok nagyon!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

ann: Idióta szabályok mondjanak le!
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska Ann: kitartás.

Ann: vasárnap is van ügyfélfogadás, nem mondod? Amugy tudod-e, hogy Zuglóban kora reggeltől késő estig van ügyintézés. Én itt lakom, igaz messze a hivatal. Nyári lakból is idejöttem, amikor meglett a jogsim. www.zuglo.hu, nézz szét mit irnak. Hát remélem, lesz még mi időnk, csak azt nem, hogy mikor. Tul sok már ez a 3,5 év.

Vicky: remélem, hamarosan neked is okm. iroda kell. Oda is kell kis pénz, bár már csak ott tartanál. Mikor lesz vizsga??
Én várom, hogy hétvégén legyen valami egyhébb idő, mert akkor végre vezethetnék kicsit, nagyon hiányzik már, mint ahogy a nyári lak is.

Többiek????

üdv kispatak
Vendég

Mindenkinek boldog Mikulás napot és sok sok ajándékot kivánok!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

kispatak: Kedden lesz a következő vizsga, remélem az utolsó. Ha nem sikerül, akkor nem tudom hogy lesz-e egyáltalán a rengeteg beleölt pénz ellenére, mert ha műtétre mégis mennem kell, akkor utána már nem lesz még egyszer pénzem pótórákat venni. Nálatok a névnap végleg befuccsolt? Vagy csak napolódik?
vicky79
Budapest III. kerület

Hali!

Kahlan:
"... a nagyszerű halál..." ? :shock: Ugye nem így akartad folytatni?
Jó dolog a kutyasuli, Zénuram is járatta a nagyobb méretű ebét, meg is látszik rajta. Aztán megismert engem és kibuliztam, hogy csöpp vérebet is vigyük suliba, a naggyal együtt. Ő totál leírta, hogy nem okos, felesleges belefeccölni az energiát, de nekem lett igazam - mára sokmindent tanult és szófogadó.
Gyerkőcök cukik lehettek az ablaknál! :)

Kispatak:
Én is csatlakozom a virgácsküldők táborába, akárhogy is, de így hanyagolni a szülőket nem szép... Nektek meg a remény van, de az rogyásig, egyszer csak lesz jobb is!

Lukácsné:
Micsoda szépség!!! :)

Kubu:
Váóóó!!! Kiskrapek is zabálnivaló, ahogy mindkét kezében van némi elfoglaltság! Igazi fontosemberke!!! :)
Liza egyszerűen gyönyörű, azok a szemek - megjegyzem tiszta Marci! :D

Zsuzska:
Azért én még bízom bennetek, voltak itt már csodák! :)

Ann:
Ezt az émelygést azért említsd meg a dokkernak. Küldök egy kis közérzetjavító-alvássegítő energiát: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ügyintézési herce-hurcát sajnálom, az emberben megvan a szándék , közben meg annyira erős bürokrácia van. :?

Pá Drágáim!
sajt@

Mi mézeskalácsokat sütöttünk a rokonyékkal, náluk; nagyon jó kis csapat vagyunk együtt! Minden szupi volt!!!
Jelzem, én nem vagyok nagy macskás - tudjátok... :oops: Nekik van egy fekete cic, aki bejelentés nélkül az ölembe ült és egyfolytában dorombvol, kicsikarta, hogy simogassam, ha abbahagytam, balhézott és bújt kezem alá. :lol: Haláli fickó, nagyon megkedveltem! :D ÉN!? :roll: :lol:

Holnapra kinek-kinek a megfelelő ajándékot kívánom, vagyis minen szépet és jót, teljesüljön minden vágyatok, álmotok - váljanak valóra!!! Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Woody, Vicky-Barbi!!! Nagyon boldog névnapot így utólag is!!! :D

Erika, csodás a kiscsaj!!! :D

Kubu, szintén csodás gyerekek!!!
És gratula okosanyu-hoz.... én is nyerni szerettem volna :D

Lányok, a babucik kb. mikortól vannak fent többet és mikor kezdenek el igazából mosolyogni (anyucira, apucira...)? És mászni??? :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Sok Boldogságosat kívánunk az Ünnepelteknek!!!!

Csokoládéban és ajándékokban gazdag MIKULÁST Kívánunk:
Kép

Holnap majd próbálok jönni és reagálni mindenre!
Puszika

gyoreneildi

Sziasztok Lányok!

Ildi: Tündéri ez a Mikulás-kisasszonyka!!!! :)

Én mindenkinek azt kívánom, hogy Mitulá Báti mindenkinek a vágyaszerinti meglepetést hozza!!!! :wink:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Judit, szomorúan olvasom amit a céged tesz… Emlékszem, amikor írtam, hogy mindenki nagyon figyeljen, az is akinek a cége szuperül támogatja, mert bármikor fordulhat a kocka. Engem az első lombik alatt végig támogattak, segítettek… aztán ismeritek a storyt… Tényleg legyetek résen, mert Judittal is nagyon jó fejek voltak, aztán…

Csucsukám, a tűket gyűjtsd és majd add le a bmc-ben a vérvételnél :D Pancsinak nagy-nagy gratula!!

Andi, hozzám is jött a 13. héten a védőnéni :D Azóta már 3x volt.. (de legalább nem nekem kell menni a beteg gyerekrendelő mellé :D )

Békus, látom, folytatódott a buli a munkahelyen…
Azért hadd mondjam el, hogy Békus kb. alig ült a széken, mert egyfolytában le-fel ugrált, pakolt, emelgetett, csomagolt… Ahogy megláttam, gyorsan rá is kérdeztem a párjánál, hogy ugye ez nem így megy egész nap…
És azt a pörgést… nem is tudtam vele beszélgetni, mert nem nagyon volt olyan, hogy ne álltak volna sorban.
Én azt gondolom, hogy ha nem egy nyugis, irodás, 5 órás munka (amit el lehet húzni 8 órára), akkor egy lombikos ne kockáztasson, mert elég pénz, idegesség, könny és remény van már mögötte. Ezt kár kockáztatni…

Lukácsné, ez nagyon édes kép!!!

Kép
mieza

Ildi, Kubu, ezek csodaszép gyerekek ám!!!!

Kép
mieza

Szép estét!

Breki kismami,
Hatalmas gratula :D :D :D !!!! Vigyázz magatokra és pihenj sokat

Csucsu,
Hajrá kezdés!
Nekem nem kellett soha 10 merionál, de nekem rövidebb is a ciklusom. Most is olyan jól reagáltam fél merionálra, hogy a 10. napon egy 23mm tüszim lett. Jobban örültem volna 2-nek, mert az elmúlt 3 alkalommal napi 2/3 adagtól mindig2 tüszi lett. Hallottam olyat is, hogy volt akinek 5 tüszivel csináltak inszemet.

Pancsi,
Gratulálok, sok boldogságot kívánok!

Ildi, Lukácsné, Kubu,
Nagyon édesek a gyerkőcök :D !

Woody, Barbus,
Boldog névnapot kívánok!
Kép

Judit,
Bárcsak odaírhatnád a nevem mellé, hogy sikerült!

Andi,
Édi a mikicica :lol: :lol: :lol:

Ann,
Örültem volna a találkának, de sajna nem megyek holnap, mert elmarad megint az inszem….
Álommanót küldök :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Rólunk:
Megint elmarad az inszem…Én ezt nem hiszem el, hogy miért vagyunk ennyire szerencsétlenek. Reméltem az augusztusi után, hogy ez többet nem fordul elő és mégis….Pénteken minden összeesküdött ellenem. A rossz hír, hogy elmarad az inszem, a gyógyszertár zárva volt és rohanom kellett repi szuriért. Ott álltam bőgve a gyógyszertár előtt, hogy most mi lesz, mert abszolút ismeretlen vagyok Budán. Végülis a Déli pu-nál lévő gyógyszertárból sikerült szereznem. Eléggé zaklatott vagyok azóta.
Feltettem magamnak a kérdést, hogy mi értelme van járni egy meddőségi kp-ba ha
1. nem derült ki, még mindig mi a gond
2. miért kell 4 hónapot várnom egy inszemre, mert ugye eddig minden második terminált lett.

Amit még mindig nem értek, hogy az első inszem után, már Sz említette a lombikot a kevés katonaszám miatt, majd ugye októberben S is, hogy csináljunk egy kontroll vizsgálatot, mert lehet érdemes lenne inkább lombikot csinálni. Most meg az van, hogy mégsem.
Ha tudtam volna, hogy megint elmarad az esemény nem szurogattam volna a hormonokat, mert egyébként is van pé-m, szóval lazán elég lenne egy repesztő is vagy még az sem és a szervezetem sem terhelném…
Eléggé el vagyok keseredve, és nagyon úgy érzem, hogy hiába vannak szakemberek mégis nekem kell állandóan ezen agyalni…
Szívem nem adja fel ezt a hónapot, kár hogy az agyamat nem lehet kikapcsolni, mert az teljesen mást mond.

Bocs, ha megint hosszú voltam és negatív, de annyira szeretnék már én is jó hírt hozni a fórumba.

Ha van valami jó tanácsotok erre a szitura, szívesen várom.
brumi24

Megjöttem!!!! :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.07.25 20:12-kor.
Vendég

Brumi: köszönöm szépen!!! :D :D :D :D
Vendég

Brumi: annyira sajnálom ezt a mizériát...!!!! ((((((((()))))))))

Totál megértelek!!! Én is el lennék keseredve,nekem már a 3 hónap várakozás is sok volt :?
Azt remélem,hogy gyorsan összejön Nektek is,akár spontán...( :) ),és az elfeledtet Veletek minden fájdalmat,és csalódottságot!!!
Vendég

Lányok,émelygés még mindig nincs,de a fáradtság az nagyon ott van,plusz mellé az egyre erősebb szédelgés...
És olyan hirtelen tör rám!

úgy szédültem ma is többször,hogy azt hittem,elájulok,teljesen elment az erőm hirtelen...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.07.25 20:13-kor.
Vendég

Köszi mindenkinek hogy gondoltatok a lánykámra.

navared: Hú, nem is tudom mikor kezdett el Barbus igazából mászni. Valamikor nyáron. Szerintem fél éves kora körül valamikor. Mosoly: talán 2 hónaposan, ekkortól volt már többet fenn.

ildi, kubu: Babucik nagyon édesek.

brumi: Sajnálom a termináltakat. Nem indokolták meg miért nem lesz inszem? Ennyire jók lettek a sperma-eredmények?
vicky79
Budapest III. kerület

Laptető Kittikének megy. Meg persze egy pici nekem is kell belőle keddre, hogy letudhassam végre a vezetést.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: