A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

sziasztok!

Béku, örülök, hogy sikerült Nektek!!

Valyoni, igen, vagyunk még egy páran akik várnak. Nekem nem nagyon volt mondanivalóm, ezért nem nagyon folytam bele a dolgokba, de azért olvasok! :D

Macséknak én is nagyon szorítok...mostmár inkább azért, hogy bármi jön ,legyen elég Ember körülöttük, és adjon nekik erőt ez a csöpp kisfiú!

Enyhül a fájdalom, ha szóba lehet önteni, s ha rokonszív is együtt érzi azt.
Eötvös Károly

Szeretlek én, Élet,
mert te olyan jó vagy hozzám.
Ha néha el is vettél,
később mindent bepótoltál.
Quimby
Vendég

csucsu: Én gyűjtöttem a tűket és amikor mentem valamelyik dokihoz, ahol vért is vesznek, ptt beleöntöttem a dobozukba. De volt hogy csak kidobtam, csak féltem hogy esetleg belenyúlúnk ha leesik róla a kupak.
vicky79
Budapest III. kerület

Juditkám: Laptető...... :wink: Szerintem hétfőn jó híreket kapsz S-től!!! :)

Csucsu: remek!!! Na akkor végre sínen vagytok Ti is, mint József Attila :shock: :wink:
Én nem voltam olyan rendes, hogy gyűjtsem a tűket, de van aki gyűjtötte és leadta... szóval, ha gondolod..
Bébit még nem érzem mozogni.. a múltkor sem éreztem mozgást, csak hogy dudorog egy helyen a hasam... mondjuk azt azóta is tapasztaltam párszor de még nem mozgott, pedig figyelem....
Hasam az már nől.. Zsuzsó látta, majd megmondja, mint kívülálló... Szeritem nagyobb mint kellene... :shock: :shock: Házidoki szerint is, ő azt mondta, hogy szerinte ez a gyerek hamarabb fog jönni... :shock: De hát alapból volt pocak... úgyhogy valahol ez érthető...

Képzeljétek, hozzám meg bejelntkezett az előbb a védőnő.... Jönni akar ide lakásra.... Meglepődtem, hogy ilyen hamar meg minek, de végülis egy jövő hét utáni időpontban (16-a) megegyeztünk.... Máshoz is ment ki ilyen hamar....??? Mondjuk itt semmi gyerek dolgot nem fog még látni, mert még egy db kisruhánk sincs.... :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi,
nem baj ha még nincsenek gyerekholmik, ilyenkor inkább azt nézik, hogy a lakás komfortfokozata megfelel-e egy babának (fűtés, meleg víz van-e, nem dohos, penészes, stb)
Éééés láthatja hogy Andi-kismami milyen lelkesen készül az ünnepekre :D
Remélem S tényleg jó híreket mond hétfőn, bár a párommal most épp azt beszélgettük, hogy a 12. heti genetikai vizsgálatot még megvárom táppénzen.
Aztán karira robban a bomba a főnöknél :lol:
Amúgy sem akartam szülés után ide visszamenni, egyrészt mert nagyon messze van (napi 3 óra utazás), másrészt mert ilyen a társaság :?

Csucsu,
ügyesek vagytok, megy ez mint a karikacsapás!
Mi mindent gyűjtöttünk (ampullák, tűk, stb.), egyrészt hogy lefotózzuk honnan indult a babánk, nameg hogy az egészet szépen egy veszélyes hulladék tárolóba dobjuk a végén.

Kép
judit0713

andi: Nálam akkor járt először kint a védőnő, mikor Barbust haza hoztuk. Úgy látszik ez is mindenhol máshogy van.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Upppsz :shock:
Oké, betudom annak, hogy ez a mienk most itt új és lelkes..... :shock:

Juditkám: Ha nézelődni akar, hát tegye... Ez a környék egyébként 4 éve épült, a címből mondjuk kb. tudhatja is, mert az egész utca új építésű.... tehát lakhandi komfortfokozatával probléma nem is lehetne... :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

judit: en is szeretnek "megfertozodni" es bebabasodni.
A munkahelyeddel vigyazz,vagyis nem is veluk hanem magatokra,ha beleis vagsz ebbe, ellenuk, akkor nagyon vigyazz magadra nehogy idegileg kikeszulj, o inkabb nem is kellene, ertem en,hogy szemet banda, de aggodom,nehogy bajotok legyen.

andi: a kis edes, kidudorkodik, biztos kitolta a popsijat,de aranyos.

a decemberi honap ismetelten eltolva, vernyomas problemaim adodtak, olyan rosszulletek tortek ram, majd elajultam, 140 fole szaladt a vernyomasom, lehet,hogy a parom nagymamija meghalt szegenyke, es ezen nagyon kiakadtam,megviselte az egesz csaladot.A pulzusom meg most is 110 folott van, kalimpalok rendesen,kaptam vernyomas merot es rendszeresen mernikell+amikor sz@rul vagyok. igy nem merek belekezdeni a beultibe,igaz,hogy addig van meg 2 het, de inkabb hagyom most, majd januarban.
Elmegyek az itteni nogyogyimhoz es kerek en is IR-re bis eutalot, megnezetem,meg sosem neztuk.
na de aztan januarban most mar tenyleg ugy fokuszalok,hogy kezdhessunk.

kahlan: ti hol alltok? Mikor mentek a bmc-be?

eszter? Ok is most indulnak ujjabb stimura,nem?
valyoni

Sziasztok!

Judit! Macson, kivül, most leginkább te jársz az eszemben:

Kérlek ne törődj ezzel a munkahellyel. Leírtad szép a táj, közlekedni alig lehet, napi 3 óra út. Szükséged van neked erre, vagy arra, hogy valami baj legyen? Hát azt hiszem tudjuk a választ: babának rád van szüksége meg a 2 nagyobbnak is - most tél jön és nem tavasz vagy nyár, azt még ki kell várni. Utána ráérsz a munkán gondolkodni, kell még sokat dolgozni sajna!!!

Örülök, hogy a többiekről is lehet kicsit olvasni.

Andi: gondolom ti ott a lakóparkban laktok. Megszívtuk már az utat egy párszor arra - de hála találtunk már egy másikat. Olyan keskenyek az utak, parkoló autókkal tele, forgalom mellettük valami katasztrófa. Ja amit még kérdezni akartam, van ott valami üzlet, mert nyomát se látni. Többet a nagy lejtőn se megyünk fel/le csak a V kereszteződésnél, ahol végül is van valami bolt féle, bár ez szerintem tőletek odébb van.
Majd fogod hamar érezni babácskát, egy pár hét és buborékozni fog.

Végre péntek jaj de jó, engem ma a BKV akasztott ki, elment már nekik a panasz, nem hagyok semmit annyiban, szórakozzanak mással - a busz fél óránként jár, orrom előtt bevágja az ajtót.

Breki. vigyázz te is magadra. Azt mondod nincs sok vevő, hát kevés a pénz sajna.

üdv kispatak
Vendég

Macséknak kitartást kívánok én is :(

Andi
Azt mondta a védőnő, hogy anyakönyvvezetőhöz kell mennem a Hak miatt...
Hú, jól néz ki a farmer, ezt én is néztem az oldalán!
Teljesen jó árban van...
Illetve én még ezt találtam, csak picit messze van:

http://www.kismamaruci.hu/index.php

Jól teszed, hogy még kiveszed a szabijaidat...

A védőnőt meg nem értem, nekem azt mondta, az a szokás, hogy egyszer jön ki a 8. hónap környékén, de nyilatkoznom kellett róla, hogy az elég, mert ha többet szeretnék, jön többször... Mondtam, hogy elég :)

Judit
Én most nagyon népszerűtlen leszek, de én nem érzem azt, hogy a céged nagyon bunkó lett volna...
Legalábbis nekem teljesen természetes, hogy utolsó nap leadom a mobilomat meg mindent, nyilván ha lenne céges kocsim, azt is leadnám...
Tudom, hogy Te is érzékenyebb vagy a hormonok miatt, de szerintem ilyenen ne akadj ki... nem akarlak megbántani, csak én így gondolom.
Na várom a hidegvizet a nyakamba :)

Más: olyan babamedált vettél, vagy hogy hívják? Hol? Milyen?
Jól emlékszel, enem is a 9. hétre hívtak vissza, most rágom a körmömet, 14.-ig nem lesz semmi :(

Sajti
Köszi, remélem jó lesz Bécs, nincs túl szép időnk...
Hastaperoláshoz szokj hozzá gondolatban, mindenki feljogosítva érzi rá magát, csak azért, mert terhes vagy...
Remélem jó lesz a pipiteszted eredménye!
Pocikrémnek én a barátnőmtöl kaptam a DM mamalove vagy milyen olaját... Hát vicces, este levetkőzöm és jól bekenem magam olajjal, mint valami iszapbirkózó :)
Jobban vagy már?

Ann
Nekem szerencsém van ezek szerint anyósommal, mert elég könnyen elengedte a fiát...
Együtt is éltünk és akkor sem telepedett ránk.

Béku
Gratulálok mégegyszer a szép eredményhez!
Vigyázz magatokra nagyon!!!

Csucsu
Drukkolok nagyon!!!
Engem érdekelnének esetleg a kismamafelsők, abból még elég rosszul állok...

Most eltűnök pár napig, megyünk Bécsbe, meg a munka is sok, sosem fogok végezni :(

Kép Kép
estrella22

Sziasztok,
képtelen vagyok jönni, néha bekukk és csak az oldalszámok rohamos növekedését látom.

Csucsu,
jobbulj, hívtalak, de pont foglalt voltál, aztán utána már jól elfelejtettelek újrahívni. Köszönöm megkaptam :-)

Ann,
ügyesek legyetek, prividre válaszolok majd :-)

Kismamik sokat gondolok Rátok vigyi Magatokra.

védőnő: nálunk is jött nem tom mikor, és leültünk a nappaliba beszélgetni, a végén kérdezem hogy szétnézni ??? totál meg volt döbbenve, hogy ugyan ehhez nekik semmi közük hogy körbejár mindent megnéz, azt mondja már messziről látta rólunk hogy értelmiségi házaspár vagyunk biztos minden rendben is van.
mondjuk énvédőnéni nagyon jó a kapcsolatunk, imádom, ő az asszisztensünk is a gyerek egészséges rendelésnél

holnap mikulás parti 1, hétfőn 2, kedden 3 ha másban nem majd képekben beszámolok, és valamelyik hajnalban zanzában de olvasok :-)

puszilok Mindenkit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Estrella,
igen, ez nekem is egyértelmű volt, hogy az utolsó napomon leadom...
DE mikor lesz az utolsó napom??? Jelenleg táppénzen vagyok, kvázi akár holnapra meggyógyulhatnék és újra dolgozhatnék.
Soha, egyetlen szóval nem mondtam nekik, hogy szülésig én már nem megyek dolgozni.
És ami igazából felháborított, az az, hogy nem várták meg a kritikus 12. hetet sem! Konkrétan ha jövő héten valami baj lenne - persze nem lesz! - akkor mit csinálnának? Bocsi, nem így gondoltuk?
Szóval amiért bosszús vagyok, az az eljárás maga. Hogy a 10. hétben felhívnak, és telón közlik hogy ők így döntöttek.

Na mindegy, ne ragozzuk ezt! Meg fogom oldani, úgy hogy lesz nekik mit tanulni belőle!

Lánc: Bola medálnak hívják, az a kis csengettyűs cucc. Igazából nem cseng, éppen hogy csak rezeg, egyáltalán nem zavaró. A babamosoly.hu-n lehet rendelni, van legalább 6-8 féle, nagyon szépek, kb. 7000 pénz.

Kispatak,
ne féltsetek, természetesen nem teszek semmi olyat, ami a babámnak árthat!!! Természetesen ő az első!
Először is ebben a csudiszép decemberben kiveszem a maradék szabimat, az a 12. hét után éppen kitart év végéig.
Aztán kérhetek csökkentett munkaidőt, stb. Ha meg végképp nem megy, még mindig bármikor újra tp-re mehetek.
A lényeg, hogy felébredjenek, hogy nem lehet egy munkavállalóval bámit megtenni!

Kép
judit0713

judit: Az én munkáltatóm rendes volt velem, de én is kihasználtam minden lehetőséget, amit a törvény ad. Ezért vannak. És egyébként már miért is ne dolgozhatna az ember végig, csak azért mert meddőségis a baba? Én is napi 3,5 órát utaztam naponta és még cukrosan is jártam. Amikor elkezdődtek a méhszájjal a gondok ott mondtam azt hogy akkor tp. De lehet hogy legközelebb a rövidülővel még dolgoznék. És mi így is nagyon megszenvedtük a tp-t, hogy a 20. hétig dolgoztam. Az sem tesz jót, ha éhen haltok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.12.03 17:43-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok!
Segítsetek lécci. Barátainknak ma volt a beültije Sznél, és elfelejtette megkérdezni, hogy a progi hüvelygélt ma már használja? Nekem erről még fogalmam sincs, várom a válaszokat,köszönöm
ann74

Ann,
a Crinone-ra az van írva, hogy ajánlott reggelenként használni, így én a beülti után másnap reggel kezdtem el.

Kép
judit0713

Andi, most csak gyorsban neked (lehet már más írt), szóval a védőnőnek kötelező kimennie státuszt (remélem, jól emlékszem) csinálni, azaz felmérni a terepet és pár kérdést feltenni. Közben megnézi, h. milyen körülmények közé jön a baba, de nem pofátlanul, csak azért gondolom vannak néha meglepetések... :shock: persze nem nálatok! :wink:
Hozzánk is hamar kijött, aztán utána még egyszer, de csak mert én nem voltam túl jól, amúgy normál esetben csak amikor megszületik a babuci.. addig te mész látogatóba 4 hetente (itt legalább is ez a módi!)

Kép
Kép
navared
Szfvár

Judit,
igen, ebben igazad van, hogy 12. hét még nincs meg, azt meg nem tudtam, hogy nem beszéltétek meg, hogy már nem mész dolgozni...
Hát, nehéz ügy, az biztos...
Én dolgozom, amíg tudok, egyrészt az anyagiak miatt, másrészt szerintem most még megőrülnék itthon egyedül...
A kollégáimat meg nagyon szeretem, ők legalább elszórakoztatnak :)

Kép Kép
estrella22

Estrella: nekem is jó volt picit emberek között lenni újra a sok pihenés után! :)

Itthon már nem tudtam hogyan helyezgetni magam,hogy kényelmes legyen,és amint lábra álltam,valahogy kevésbé fájtam :D

A pocim viszont feszít most is!

Volt egy jópár percig húzódó időszak ma,amikor rámjött a szédülés :?
Bementem,leültem,nehogy kint elájuljak,vagy ilyesmi.

Most elvagyok,de eléggé álmosan,mint kb. 3 óta folyamatosan :? :?
Vendég

Békus ittál ma eleget?

figyu, még mindig a barátaink. Vajon mindegy milyen helyzetben fekszik az ember a beülti után? vagy a hátonfekvés lehet a legjobb?
Te is csak másnap reggel használtad a crinone-t utána?
ann74

Lányok,ezt találtam Nektek a neten a hajfestéről:

[quote]K írta:érdés:
Azt olvastam, hogy a várandósság időszaka alatt nem tanácsos a hajfestés. Arra azonban nem találtam információt, hogy ez milyen veszélyeket rejt. Azt szeretném kérdezni, hogy ez csak a festésre vonatkozik, vagy a gyengébb színezésre is? Mind a 9 hónapra érvényes, vagy csak az első 3-ra?

Válasz:
A hajfestékek bizony a gyakori allergiát okozó ágensek közé tartoznak. A terhesség viszont egy immunhiányos állapot, a szervezet (éppen a félig-meddig testidegen magzat védelme érdekében) csökkent ellenálló képességgel bír. Ez az állapot igazából a szoptatás befejeződése után áll csak helyre.
Dr. Nagy László
A terhesség alatti hajfestéssel kapcsolatban (és ugyanez érvényes például a műkörömre is) nem az a gond, hogy a felvitt festékanyag esetleg felszívódna, és így okozna károsodást, hanem az, hogy a festés időtartama alatt az oldószer gőzeit-gázait szívja be a kismama. Ezért, ha jól szellőző helyen történik a művelet, akkor különösebb baj nem származhat belőle.
Dr. Ács Nándor
Vendég

Ann: azért nem értem a dolgot,mert a progeszteront nem a beültitől kezdtem el,hanem a leszívástól!!

amúgy egyik nap 13h-kor raktam csak fel a Crinone-t,mert előtte volt az eredményhirdetés,és oda fél7-kor elindultam,ott a mosdóban meg nem éreztem rá késztetést.... :roll: :roll: :roll:

De én most utrogestannal kezdtem,azt lehetett volna már utána is,mert azt 3x kellett!

Szóval én elkezdtem volna azonnal a progeszteront,amint vége a műveletnek! elvégre azzal támogatja a terhességet!
Bajt nem okozhat vele,ha pár órával később rakja fel,inkább abból lehet baj,ha kihagyja!!!
Vendég

Ann,
hason nem nagyon fog tudni feküdni, legalábbis nekem nem ment, sem a pocakom sem a cicik nem kedvelték :oops:

Breki,
köszi a hajfestéses dolgot!
Álmosságon kívül jól vagy? Hétvégén végig dolgozol?

Estrella,
kollégák/beosztottak nálam is nagyon kedvesek...mondjuk a közvetlenül velem egy szinten dolgozó ill. felettes managerek mind pasik, így teljesen másként nézik ezt a terhesség dolgot. Mondjuk ha az ő nejük lennék...De majd meglátom. ha nagyon felhúznak hagyon a fenébe, a baba egészségét nem kockáztatom!
Mondjuk nekem is fura itthon ülni, mikor Simonnal 7 hónapos koromig laborban melóztam, Eszterrel meg 7 hónapos terhesen államvizsgáztam a BME-n!
Te meddig szeretnél bejárni?

Kép
judit0713

köszi csajok a válaszokat.
háát ezt a progeszteronos témát én sem értem Békus...
ann74

Judit: köszönöm,mára egész fittnek,egészségesnek,boldognak éreztem magamat,mint egy igazi kismama :)

Míg az álmosság és a szédülés elő nem jött...
De ezt és a pocifeszülést leszámítva egész jól vagyok! :D

Émelygés még mindig semmi,de nem is siettetem,mert ha már említem,tuti hogy holnap beköszönt Vuk :lol: :lol: :lol:

Remélem segít,amit a hajfestéssel kapcsolatban találtam! :D

Hasonló kérdésekre itt van még válasz:
http://www.babanet.hu/rendelo.php?group=1812

No,én még mindig nem fogtam fel,hogy van egy babó a pocakban! :D
És az a vicces,hogy az az ócska 10-es netes teszt még mindig halványan mutatja Pingyurkát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pancsi hírek!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma 16.50-kor 4270 grammal.és 58 cm-vel megszületett Palmira Anna!!!!!!
Itt is hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!

Többet még nem tudok,nem akartam zavarni,majd holnap megcsörgetem.
csucsu99
Budapest

Tudtok tippet adni,hogy miket egyek most?
Kell még folytatni a fehérje-dús táplálkozást?

Azért kérdezem,mert munkaidőben mindig nagyon összevissza ettem (nem ettem...),és hát most ezt nyílván nem szabad,de fogalmam sincs,mit egyek 5-6x egy nap.

Ti mit ennétek a helyemben?
Bárcsak lenne egy minta étrendem,amit követhetek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csucsu,
köszi a jóóó hírt!

Kicsilány,
üdv köztünk a nagyvilágban!
Hosszú, boldog életet kívánunk Neked és családodnak!

És íme a legfrissebb tábli:
BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Breki,
ha nem tudsz bent meleget enni, akkor próbálj meg tízóraira, uzsonnára túrórudit, joghurtot, krémtúrót enni. És persze otthon vacsira se árt a fehérjedús meleg kaja!
Na és kismamaként a szénhidrát bevitel is fontos, reggeli nélkül el ne indulj, és próbálj lassan lebomló CH-t enni hogy hosszan kitartson (pl. tejeskiőrlésű kenyér)

Na persze mindez itthon könnyebb :roll:

Kép
judit0713

Judit: köszi a tippet!! :D
Vendég

Pancsi,
szívből gratulálok, jó egészséget kívánunk Nektek.
millió puszi !!!!

kubuspace

Woody, Barbus !

nagyon boldog névnapot kívánok Nektek !!!!

kubuspace

Jó reggelt!

valyoni: februárban megyünk majd vissza ha addig nem sikerülne babóca.

Én is üdvözlöm Pancsi Annáját!Néha rossz, néha elkeserítő ez a világ, de azért sok jó is van benne...pl. egy gyermek. Isten hozott!
Vendég

Hahó!

Üdv az új babának és mamának, minden szépet és jót nektek.

Breki. szerintem változatos étrend,amennyire lehet. Nem tudsz egyébként oda rendelni valamit? Nálunk ez van. Hozzák a kaját a melóhelyre, a férjemét meg ide haza. Egyrészt sokkal olcsóbb, és semmi gondom a főzésre. Az étlap pedig igen változatos. www.totalfood.hu

üdv kispatak
Vendég

Pancsi,
gratulálok, sok örömet és boldogságot nektek. :-D

Csucsu,
köszi a jóhírt. belejöttetek a szurizásba? :-)

nem emlékszem ki kérdezte. igen Andinak nagyon helyes pocija van már. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Pancsi:
Gratulálok és sok sok örömet kivánok nektek!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ki merre? Máskor alig lehet követni titeket, és most?
Vendég

pancsi
gratulálok sok boldogságot a kicsi lányhoz.

hajfesték, szinező, ma vettem, garnier color ammónia nélkül áfonyaolajjal.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

PANCSI:

Kép

Hatalmas Gratuládé!!! :D :D :D
Azta, mekkora babátok lett, szép méretek! Remélem jól vagytok és szép élmény volt a szülésed. Ha lesz majd ingerenciád, erőd - kedve, kérünk fotókat és a születés-történetet! :)

Isten hozott Palmira Anna ezen a bolygón, gyögyörűszép, hosszú, szerencsés és boldogságos életet kívánok és legyen sok-sok tejcsi is !!! :lol:
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Barbusnak és Woodynak: :D
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Valyoni:
Gyerkőcöd édi lehetett, ahogy hazavárja a télapót és az ovit. :)
Ezt a vérnyomizást sajnálom, tuti, hogy lelki eredetű. Sokat stresszeltél mostanság, ugye?

Ann:
A tüszők hamar durrannak, a Cetro ezt blokkolja vhogy. Látom Judit már válaszolt is, akkor hajrá! :)

Andrea:
Macsiékat én is olvasom, be vagyok tojva, amikor megnyitom az oldalt... Ez a tehetetlenség a legrosszabb, szerintem Macskusz is ettől van leginkább kibukva, no meg a sok herce-hurcától, bánásmódtól, de legbelül mégis az a tény, hogy ő mindent megtenne a picilányért, de sajna Kittikének egyedül kell megbirkóznia mindennel. A szeretetük és óvásuk, amit biztos érez ez a csöppség - úgy gondolom, nagyon sokat számít. Minden tiszteletem Macsiéké, ennyi erőt nem is tudom honnan szednek?
Sajna innen mást nem tehetünk, csak lélekben rájuk koncentrálunk és küldjük a pozi energiát... Kittike csuda erős kis harcoska!

A védőnénis téma megint előkerült, ahány ház, annyi szokás. :) Szerintem csak bekukkant hozzátok egy rövid látogatásra, aztán annyi. Hajrá 16-a! :) Ha nem tecc, akkor passzold át hozzám, de gyereket is hozzon vhonnan! :lol:

Judit:
Hétfőre drukkhegyek, hogy hema hussanjon!!!
Aztán tényleg csak dirigálva csinosítsd a kecót, nemám erőlködni! :)
Melóhelyeddel kapcs. elsőre féltettelek és a babát is, de ha te úgy érzed, hogy bírod... Azért elég sokat utaznál :? , aludj még rá párat...

Csucsu:
Háááá dejszen megyeeeez!!! :) Elképzeltem párod, ahogy kutyulja a löttyöket! :lol: Aztán beugrott a Zénuram mámoros arca, amikor szinte élvezi, hogy döfködhet a tűvel!!! :lol: :lol: :lol:

Kahlan:
De jó, hogy előkerültél! :) Néha írj pár sort, hogy mi van veletek! :)

Kispatak:
Jól tetted, hogy panaszkodtál BKV-apónak! Talán Mikire megkapják a virgácsukat! :)

Estrella:
Köszi a pocikrémes infót! :)
Taknyosság mardt, szerintem hosszú ördögűzés lesz :arrow: iszom -rágom a gyömbért és szedem a cövitamint, majdcsak jobb lesz.
Teanyósoddal nagy szerencséd van, akárcsak nekünk! Másoktól sok panaszt hallok, nagyon nehéz lehet nekik...

Kubu:
Hajrá Miki-buli! Mutaaaa képeket, ha kész lesz!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.07.25 19:57-kor.
Vendég

ma jót írt Macs a körülményekhez képest!
Macs innen is sok ölelést küldök!

Woody, Barbus,
boldog névnapot nektek! :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Breki,
hülye kollégák monnyanak le! majd visszasírják, ha már nem mész dolgozni és mindent nekik kell csinálni...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Pancsi: gratulálok Palmira Annácskához!!! :D :D :D
Csodaszép életet,és nagyon nagy boldogságot kívánok Neki is,meg a szüleinek :)

Kép
Vendég

.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.07.25 20:00-kor.
Vendég

Most olvastam Maccs sorait,máris folyik a könnyem...Istenem,milyen megható!!!
Csodás érzés lehetett végre megfogni,dédelgetni,puszilgatni...!!
Hihetetlen csoda Kittike!

ezért imádkoztam,meg egy lehetséges még nagyobb csodáért...
Vendég

Zsuzska: merre jársz? :)
nemsokára érted izgulunk majd!!! :D
Már nagyon várom,hogy Neked is legyen egy zebrás teszted!!! ++++
Vendég

Pancsi !
Gratulálok a nagy kislányhoz!Gyönyörű a neve!

Breki!
Látod erről beszél a Füli doki!
Ez az ideg egyáltalán nem kell neked most!

Kép
Kép
ritabmc

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.07.25 20:02-kor.
Vendég

Úúúú,úgy megkívántam a brokkolit sajttal a tetején,hogy szegény páromat elugrasztottam,hogy mire hazaérek,vegyen hozzávalókat... :roll: :roll: :roll:

Ő már nagyon edzett egy ideje a kívánósságomra,de még nem is sejti,hogy milyen extra dolgokkal fogok olykor előállni,előre sajnálom emiatt :lol: :lol: :lol:

De olyan aranyos,már eszem is a vacsit!! :)
Vendég

Barbik boldog névnapot kívánunk.

béku
leszarom tabletta naponta többször ha kell az igényekhez mérten, jó nagy dózisban :)
igen én is dolgoztam az 5-ik hónapig, de nekem ülő munkám volt és mindent megengedtek, akkor mentem a wc-re meg küldtek állandóan sétálni amikor akartam, nem hogy beszójjjjanak, monjad meg nekik nyugodtan még írásba is adom !!!!!! vagy 7-re vagy 8-ra lehetett menni, de mivel nem bírtam már 4ik hónaptól 7.re beérni így nekem külön engedéllyel 7:30-ra mehettem be , na monjad nekik ilyen feltételek mellett lehet addig dolgozni meleg irodában és nem pofádba köpködve , köhögve hogy te is beteg legyél....... na erre varrjanak gombot !!!!!
szóval leszarom tabletta ne felejtsed.

macséknak én is örülök hogy ilyen jó erős a kis Kittike, és hát Balázskának nagy gratula hogy ilyen ügyesen gyarapodik.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: