A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Dodi!
Árokbalandolás :?
Egyszer én is lerepültem az autópályáról hóátfúvásban :?
Ropi meg sajt nálunk is simán überel mindent. Főleg a sajt.

Niki!

Szépek a Dedek :D

Nyuszi!
Ááá, nem mentünk fel tegnap, C. kisírt egy másik időpontot, jövő héten újra megpróbáljuk. A kertből is fél óra volt kijutnom tegnap, kocsimon másfél centis jégpáncél, plusz befagyott a kapu is.

Boo!
Halotti AK mindig mindenhova vinni kell, akkor is ha már korábban bemutattad.
Zille :arrow: Egerszegi Krisztinánál halottam először, szerintem csodaszép név. Meg amúgy is a gyengéim a Z-betűs nevek :D

Tike!

Autós napod innen mókás csak tudom :wink:
Hédi sziája nagyon ééédes :D

Pocok!
Hogy vagytok? Hátad? Nimród?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

JA és csak halkan jegyzem meg, hogy a tegnap reggeli kioktatás után, apa volt az aki árokba csúszott a kocsival :twisted: :twisted: ( szerencsére nem lett semmi baja neki sem, meg a kocsinak sem)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Lois, semmi baj, nem tudhattad, hogy nekem ilyen hiper-szuper kulonleges labzsakom van :lol:
Az also reszen az a kocka a hatuljara van ravarrva, es elore van forditva, igy zarja le az aljan a lyukat. Ha az a kocka nincs eloreforditva, akkor csak kozepen siman ossze van huzva a cipzar, az aljan pedig nyitott.

Itt nagyjabol lathato, csak visszafele, a kozepso kepen latszik, hogy nyitott az alja, a sunis mintas kocka hatulrol van rahajtva es igy zarja le a nyitott aljat.:

Kép
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Azért ha vennél egy tesztet az nem ártana :wink: :lol: :lol:

tike

Boo, igen, a tappancsos polar anyag, akkor legyen ugy? tudunk csinalni olyant neked az autosulesbe, mondjuk az egyik fele a gyapju, a masik a polar, igy mindket fele hasznalhato lenne.. ha erdekel, irok privibe arat is, meg akkor irj legyszi, hogy vegles-e a dontesed a zsakkal kapcsolatban :D
Vendég

Áááá, ne csesztessétek Boo-t a teszttel, végülis csak az összes létező terhességi tünetet produkálja :twisted: . Majd ha 3 hónap múlva megmozdul a bébi, az is a menszi jele lesz :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Én már priviben szoktatom a gondolathoz, hogy bővül a csapat :wink: . Én úúúgy örülnék (örülök :twisted: ) neki! :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi van itt a faluban egy nő ( nem kissebbségi, átlag normál család) aki a 2. gyerekét!!! epegörcsnek titulálta... :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

tike

Csibe: Nagyon Boldog Szülinapot! :lol:

tike

sziasztok!
tike!
köszi szépen!!!hát vénebb lettem egy évvel sajna :roll: :roll: :roll:

Boo!
sztem is tesztelhetnél egyet.
nekem még maradt egy ha gondolod neked adom szivesen.nekem
már úgysincs rá szükségem...

niki!
nagyon jók ezek a cuccok...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
köszi neked is!
hát én most eléggé öregnek és lestrapáltnak érzem magam...
amúgy tény,h lehet idegi alapon,de azért vasárnap tesztelhetnél
tényleg...
asszem nekem két tesztem is nega lett,aztán rá pár nap múlva pozitiv...
ráadásul nekünk elég volt egy együttlét apával...

Kép
Kép
csibe83

Boo, tesztelj, tesztelj!!!! :D Kispocok mar nyilatkozott kerem szepen! Postakoltseg elfelezve, szoval irj, mi kell!! :D

Csibe, boldog szulinapot! Mennyi, hogy oregnek erzed magad?!
Vendég

niki!
27 lettem ma...

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

nagyon boldogságos szülinapooooooooooot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boo,

nyilatkoztam délután priviben Nikinek, így részemről mehet a buli :lol: :lol: :lol: :lol: (amúgy én is pont azokat néztem ki, amiket te 8) 8) 8) végül a katicásat kértem, így tiéd lehet a tappancsos)
Amúgy alig tudtam választani, mert tetszik a gyapjú-virágos is, meg a csillagos polár, meg a fekete-fehér virágos, meg a barna alapon pöttyös is, meg... ááááááááááááááááááá, kell egy csajszi is a családba!

Ja, jut'eszembe, nekem is van tesztem, átsétálhatok vele bármikor :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: teszteljé' má'!!!!!!!!!!!!!! Mekkora lenne ha babás lennél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe ha vígasztal én idősebb vagyok nálad :wink: , lestrapáltnak? na ne viccelj, a kismamik a legcsinosabb nőcik a világon :wink: :lol:

tike

pocok!
köszi...
és te hogy vagy??
na és a kis csávóm Nimród??

Kép
Kép
csibe83

tike!
kivéve én...
főleg,h lenövesztem a hajam és kicsit hülyén nézek most ki...
na mind1...
de viccet félretéve pár napja én is alszom Kiarával délután,m
annyira fáradtnak érzem magam...

Kép
Kép
csibe83

Boo: Ugye ismered a mondást, hogy amelyik családból távozik valaki, oda hamarosan érkezik egy új élet :wink:
( remélem nem kavarlak fel ezzel :roll: nálunk egyébként bevált, nagyapám távozása után 2 hónappal terhes lett a sógornőm, cs. nagymamája és keresztanyja 3 hónap különbséggel távoztak, cs. tesója és a mi Hédink közt 3 hónap van, igaz ők 6 hónappal később fogantak)

tike

Csibe: emlékeim szerint ez hamarosan elmúlik és kirobbanó formában leszel :wink: :lol: Én nem is tudom, hogy csinálnék végig egy olyan álomkóros időszakot Hédi mellett :roll:

tike

tike!
ezt amúgy már én is hallottam és lehet benne valami...
nekem párom nagymamáját augusztusban veszitettük el és októberben
fogant meg Kiara

Kép
Kép
csibe83

tike!
nekem Kiarával ez az álomkór a 25. hétig tartott kb...
viszont utána tele voltam energiával...
hát ezt a Kiara mellett kétlem...

Kép
Kép
csibe83

ja bermudaháromszögre visszatérve: Apa ma a szomszéd faluból jött haza este ( 12 km), ahol délután esett kb 10 cm hó. Szerintetek itt? eső :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Apám válik, az is veszteségnek számít?! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én a mostohaanyám helyett bevállalok egy gyereket :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nálunk a mindent überelő nasi az Activia és a banán.
Mondjuk ma a banán kudarcot vallott :arrow: szerintem az antibiotikum szétcseszte szegényem gyomrát, mert szinte alig evett egész nap viszont volt furi hasmenése. Kiutaltam neki Normaflore-t.
(reggelire egy szelet sonka + Activia, ebéd semmi, uzsira két mandarin és két mini péksüti, vacsira semmi, plusz elalváshoz sem ivott tejet... kíváncsi vagyok, felébred-e éjszaka hogy éhes... ami azért lesz vicces, mert Apa bulizik, vagy nem lesz itthon vagy itthon lesz de khmmmm alkoholos befolyásoltság alatt, tehát kivenni nem fogja a kiságyból, nekem meg majd jól leszakad a hátam megint)

Amúgy már jobban van, tegnap is és ma is csak minimál hőemelkedése volt este :lol: :lol: :lol: :lol:

Mára az én hátam is javult, meg tudtam mozdulni :? :? :? :?
Mondjuk Apa felrendelte Anyóst, aki itt is volt 2-re, úgyhogy délután ő szórakoztatta Nimródot főleg :-)

Árokbacsúszás - egyszer autópályán pördültünk meg az exemmel hóesésben, nyári gumival... k@cs@g belgák a céges autót télen nyári gumival adták ki.... normálisak? Mi meg a német autópályán jól meglepődtünk...
Viszont imádok télen (is) vezetni, két éve végignyomtam egy ausztriai sítúrát hegyen, erdei úton eltévedéssel, szakadó hóesésben, Nimróddal a pocakban :lol: :lol: :lol: :lol:

Nevek - nálunk a lány-nevek voltak meg (azóta mind storno,mert sok van belőlük), fiú nagy kérdőjel volt. Nimród utsó pillanatban jött elő újra, miután Apa kiszórta az elején, én megint felvetettem, akkor meg már tetszett. A másik befutó a Kolos volt.

Tike,

jó kis napod volt tegnap... remélem, azóta lehiggadtál :P :P :P

Boo,

orrod hogy van? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A Zille nagyon szép név... kár hogy S-re végződik a vezetéknevünk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vaníliáskarika... nyammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

KépKép

KépKép
kispocok13

attttyauuuurrrristen.... csibe, 27 es oregnek erzed magad????? ne is idegesits!!!! :lol: en jovo honapban 39 leszek... :x
en is 27 akarok lenni!!!! :cry:
Vendég

Álomkór? :arrow: én szinte minden nap alszom Nimróddal (az utóbbi két napban együtt a hálóban, mert nem tudom betenni a kiságyba), és nagyon élvezem :lol: :lol: :lol: :lol: ha kimarad a szundi, ki vagyok akadva... nem tudom, mi lesz ha dolgozni fogok, mert akkor a mostani 8-as kelés helyett fél7kor kell kelnem kb, és szundi sem lesz :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe!
Isten éltessen :D :D
27 évesen húdeöreg??? ....hát erre csak egy szavam van :arrow: Nyazsgem :twisted: :twisted: :D :D :D :wink: :wink:

Niki!
Igen értem :) Tök jó. Na majd megskubizom Pocokékét, hogy miként válik be.
Arra mondjuk amire Boo írja szerintem nem elég, legalábbis én nem raknám ebből át téli ruha nélkül babakocsiból a csonthideg autóba. De a téli szerkó kiegészítéseként jó ötlet.
Ti a 2007.szeptemberiek többen is így alkottok?? Gremesével már jópárszor bizniszeltem :wink:

Boo!
NA reggel pisijjé' le egy tesztet irgumburgum!!! :o

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois, jajaja, nekem is ilyesmi jutott eszembe (nyasgem) de probaltam lehiggadni, es emotikonokat hasznalni... :roll: :D biztos tetszeni fog Pocok es Nimrod takaroja! :D
Kreativ szeptemberiek: igazandibol a vegso loketet gremesetol kaptam, mivel mar regota voltak a fejemben otletek, csak hezitaltam meg... aztan emese inspiralt :D egyebkent az angol ebay shopomban gremese mei tait is arulok :D kooperalunk :D
Vendég

lois!
köszi...

értem a problémátok és tudom,h viszonylag még "fiatal" vagyok,de
magamhoz képest öreges...

Kép
Kép
csibe83

Pocok: Az idegességem átment hülyeségbe :twisted: :lol: :twisted: :lol:

Apa jön haza, hogy megy a kocsiért, adjam oda a műszakira félretett pénzt. Veszem elő az otthoni dugihelyünkről, volt benne még egy 20ezres, amiből tudtam,hogy apa elvitt 10-et. hiányzik a másik 10-es. Kérdezem tőle te vetted ki? ő nem, én sem ( emlékeztem rá) tudtam, hogy vasárnap zsebre vágtam, de aztán nem költöttem el és visszatettem vagy mégsem? átkutattam az összes táskámat, gatyámat, kabátomat, pénztárcámat. pénz sehol. Elkezdtük levezetni, hogy ki mit vett a héten és miből, frankón levezettük, hogy ja tényleg hiszen felváltottam stbstb ( én azért magamban tudtam, hogy nem,de nem mertem apának szólni :oops: :roll: ) Közben elmentünk a kocsiért, hazaérve ránézek az asztalon a pénzestartónkra.....benne van a 10.000 :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Én a munkahelyemen szokatm nyitott szemmel szundizni ebéd után :roll: :lol: Nekem ez strapásabb, mert ott ültem egész nap, Hédi viszont 5 percre nem marad meg a fenekén :lol: :lol: :lol: :lol: ( megjegyzem kevesebb kiló vagyok, mint amivel terhes lettem)

tike

[quote]E írta:gyébként nem őt védve, tényleg nem érzem magam annak terhesnek
- ja csak csokiért ugrasztod teapát mi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tike

Na vagyok...

Csibe!

Boldogságosat :D :D :D !
Ne viccelj, kiscsibe vagy még :lol: :lol: :lol: . A terhesség vág haza, nem a 27 év :lol: ! Én terhesen olyan voltam, mint egy nyúzott 40-es :oops: :lol: .

Pocok!

De jó, hogy jobbultok :D :D :D .
Húúú, a Kolost kérem :twisted: ! Boton mellé király lenne sztem :wink: . Nem :roll: ? Vagy betartjátok majd a 2.-nak?

Mi van te is terhes vagy? :twisted: :lol:
Mondjuk én is alszom, mint a bunda, de én medve vagyok :oops: :lol: :lol: .

Boo!

Én elhiszem, hogy teapa észveszejtően ügyes volt, és időben kivette az hím vesszejét, de hacsak (és most próbálok nagyon szépen fogalmazni) nem csak finoman telt ajkaidat, vagy esetleg az hátsó domborulataidat illette legkecsesebb tesrészével, akkor...
kezdhet örömködni, mert simán lehet, hogy kovászt tett a cipóba :twisted: :lol: :lol:
Há' ne kelljen mán tényleg Bravósan kiokítani :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, mégsem én vagyok a korelnök a bandában :lol: :lol: :lol: (bocsi Niki :P :P :P :P :P )

KépKép

KépKép
kispocok13

köszi Dodi!

Kolos nekem is tetszik,de asszem Boo irta a Ziillét,na az sem rossz...
sztem apa leszavazná mindkettő nevet,de holnap megkérdem kiváncsiságból...

Kép
Kép
csibe83

Tike,

hülyeség :lol: :lol: :lol: :lol:

kevesebb kiló - de jó neked, rajtam ott van a plusz 5 és látványos :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Niki,

Emese cuccairól én is csupacsupajót hallottam :lol: :lol: :lol: kismamamaffia 8) 8) 8) 8)

Dodi,

Kolos-ért Lois-al kell megküzdened, már ő is rástartolt :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem tudom, megtartjuk e a másodiknak majd, még nem igazán került szóba ... mondjuk nekem a Kristóf tecc már régóta, de az apa szerint b@zis...

Ja, terhes vagyok kb 16 hónapja, mióta Nimród van :lol: :lol: :lol: :lol: nem, nem, csak kábé fél éves kora óta alszom... én is mormota lettem :wink: :wink: :wink: :wink:

aztaaaaa, de cizelláltan fogalmaztál Boo okítását illetően :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: te nagyonhülye vagy! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok, igen, mar a multkor olvastam, hogy azt gondoltad, hogy te vagy, en meg csak lapitottam :D de az igazsag elobb-utobb kiderul :? (18 eves a nagylanyom.. :? holott en erzem magam annyinak...na, nem testileg, hanem szellemileg :lol: )
Vendég

Nekem is emese féle mei-tai van, jó, csak kár, hogy Hédi nem viseli el a bekötözöttséget :roll:

Pocok: bár a kiló kevesebb, de a forma :twisted: :twisted: :twisted: na hagyjuk....pont tegnap állapítottam meg, hogy a kialakult szupercickók visszamentek minivé és még lógnak is, ja és nem tudom milyen lesz, ha Hédi már egyáltalán nem szopik :roll: :roll: Akkor jön majd a tesó és újra én leszek a pamela anderson :lol: :lol: :lol:

tike

:arrow: aludni sziasztok

tike

Tike,

én is ilyesmiben reménykedem :lol: :lol: :lol: :lol:
Jóccakát :lol: :lol: :lol:

Niki,

te kis hamis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De ez tök jó, hogy van egy ekkora nagylányod is! Én is szerettem volna mindíg fiatal anyuka lenni (merthogy én késői egyke gyermek vagyok, és anno nem szerettem hogy idősek a szüleim) aztán majd' 35 évesen meg is született az elsőszülöttem... na mindegy, ennek biztosan így kellett lennie :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Igen, én is ezt kérdezgetem Nimródtól, hogy akar-e az okos és nagy bátyja lenni egy kishuginak? Még nem válaszolt...

Ja, Kristóf furi a Nimród mellé, lehet..

Hát, Teapa merész :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!

Köszi a dícséretet :lol: .
Apa kőműves ismerőse úgy közölte velünk, hogy terhes a bnője, hogy küldött egy sms-t, hogy "megkötött a gipsz" :lol: :lol: :lol: :lol: . Na ő volt igazán stílusos :lol: .
Ja,és a durva, hogy Ricsi ebből kb. 15 mp gondolkodás után rájött :shock: . Amúgy 3évig próbálkoztak.

Boo!

Apa szava járása :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Óóó, hátén még ilyesmit nem is hallottam :twisted: :lol: .
Apa pár napja vmi gyönyörű grafikájú küldetéses játékkal játszik, amiben Machiavelli-t a "főnöke", éslovagi ruhába rohangászik, közben meg olyanokat káromkodik, hogy szótárat lehetne belőle összeállítani. Hát nem vicces! Főleg, hogy nem disztingvál, ha ott a gyerek :evil: .
Najó, de vicces, mert olyanokat mond, amik nem is léteznek, de azért utálom, hogy felidegeli magát :twisted: :lol:

Sajnos nálunk ez vn télen: nem tudnak egész napkint lenni, ezért apa játszik. Nem sokat,meg ugye sokat van velünk, ezért nem gát, csak utálom, hogy felizgatja. (De velünk nem ideges emiatt :wink: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

ez a gipszes dolog nagyon vicces :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

na, ezeket az online játékokat még mindíg nem tudom felfogni, hogy miért jó... jó, mondjuk elképzelem Ricsit ahogy felidegeli magát, na az vicces :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

szép álmokat mindenkinek!

KépKép

KépKép
kispocok13

Tényleg vicces, mert nagyon keményket mond :lol: !
Ajj, most nem tudok idézni, de van, hogy szinte nincs is benne csúnya szó, csak szitozódik,mint egy vén cigányasszony :lol: . De azt is értelmetlenül :lol: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: