Bocsánat a ritka jövetelért, én is úgy vagyok vele, h ha lemaradok az írással, akkor utána már nehéz mindenkire reagálni, csak magunkról írni meg nem akarok, azmijenmár.
Mégis muszáj leszek slágvortokban írni egy-egy dologról, abból is csak arról, ami eszembe jut.
Nagyon édesek a képek!
Betegeknek mielőbbi jobbulást!!!
Móni, gyönyörű a fiacskád, láttam róla korábban képeket, és hát elbűvölő, igazi kis herceg!
Anyósod egy agyrém, megkaphatja a fődíjat. Bár ez az 5 hónaposnak karácsonyfadíszt tényleg jó poén, persze csak a kívülállónak.
Mesi, Nektek mielőbbi jobbulást! Óvatosan, mert a ki nem pihent/feküdt betegségek visszaütnek. Nálunk emiatt szívunk folyamatosan. Mondjuk ettől még nem tudunk pihenni.
Vindo, remélem, Rugó náthája elillanóban van már.
Ádit is a nátha borítja ki a leginkább, napokig-hetekig vacakul alszunk akkor éjszaka.
Gica, hogy vagytok? Ovizás?
Niki, a fűtéses kálváriátokat rossz volt olvasni, örülök, h rendeződött.
Vizsgákhoz meg nagy kalappal,
Dóri, Neked is!!! Tényleg csak görbüljön...
Verus, igennnnnnnnnn, nekem nagyon tetszett a HP, szerintem a legjobb film eddig, nem kapkodtak el semmit, nem bírom az agyongyorsított filmeket. És Neked, Nektek hogy tetszett?
Ádiéknál az oviban pénteken jön a Mikulás, két dalt is tanultak rá, egyiket sem ismertem, de baromi jó a szövege, meg ahogy rázzák hozzá az öklüket (az utolsó két sorban), kb. így szól (Ádi előadásában):
Ajjaj, jön már a Mikulás,
csizmát, bundát, piros ruhát,
a lányoknak cukrot hozott,
a fiúknak vesszőt hozott,
így igazság, úgy igazság!
Hm, a második sorban sosincs állítmány, ez gyanús...
Öltöztetés: szerintem egyelőre a vastag harisnya + gatya elég, a bélelt gatya még sok lenne, főleg ha mozognak az oviban (elvileg mindig kiviszik őket, de azt nem tudom, mennyi időre).