[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Szijjjaaaaaaaaaa Beze! De jó, hogy jöttél! :lol:

Hú, mekkora poci! Tök fiús, és neked mennyivel lejjebb van mint nekem! :roll: Persze tudom, hogy a vége felé jársz, de az is igaz, hogy talán korábbi képeken sem láttam nálad ennyire fent, mint most nekem, Sajnálom, hogy betegek vagytok! :( Nekem a múltkor nagyon rossz volt az állandó köhögés, de legalább nekem felszakadt. Én Stodal-t ittam a köhögésre, homeos az is.
pedi
Kalocsa
 
 


beze!azóta hasi görcs nem volt, csak ma délelőtt végbél görcs, az sokszor van,mint ha kést forgatnának a seggembe :oops:

beze! sokkal lejjebb van!jajj de várom már h nekem is ekkora legyen!

tényleg görcsöltél?lehet holnap felhívom a dokit,hátha behív egy uhura és megnyugodhatok.

pedi! köszöni:)

KépKép
dike
 
 


Pedi, köszi a tippet! Lehet, hogy veszek is, már gondoltam rá, csak elmaradt. :oops:

dike, konkrétan fetrengtem az ágyban, annyira fájt, ez előfordult 2x. Ettől eltekintve jobb, ha felhívod az orvosod. Neked is lesz nagy pocid, majd meglátod. :wink: Bár az enyém nagyobb, mint Lexivel volt.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

 
 

Pedi nekem is nagyon sok volt a savam Barninál..vegyél RENÉÉT..szuper jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
basszus nagyon csinos vagy!!!!!!!!!!!

Bettike holnap előkeresem vagy asszem Virágnak leírtam........

Mona szerintem i selég utróbol 3x1.én is ennyit szedtem.....ez erős bogyó:)

Virág ilyen nálunk is volt és néha van is sajnos......de hát nem tudunk két felé szakadni.......

Beze nagyon sokat ment le a hasad.........:):)):

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pedi: nagyon csini kismami vagy :):):)


Beze: aztaaaa: tényleg lejjebb van már :) lassan finisben leszel :)

Mona: jaj de jóóóóóóó minden ok vigyázzatok magatokra :9

nika70
Salgótarján
 
 


sziasztok!!

előkerültem ám!

mona: gratulálok a 20mm-hez!!! irány a védőnéni! ez micsoda csoda, ami veletek is történt. és azt mondják, hogy csodák nincsenek. de vannak!
ugye kíméletes életmódon vagy a munkahelyeden? nem mész el táppénzre? vagy kevesebb órára dolgozni?

pedi: jujj, de jó, hogy jól sikerült a hétvégétek. miket vettetek?
gratulálok az utolsó munkanapodhoz és emelem a kalapomat, hogy eddig bírtad. stram csaj vagy! gyönyörű a pocakod! és a szoba fala is szép színű.
ti hogy álltok babamotyó, kórházi motyó stb...????

nika: gergő nagyon helyes!!! pisilni fognak a csajok utána. de már gondolom most is van jelentkező az oviban. nálad piri?

nita: apa még szorulni fog, amiért nem ünnepelt veled!

brita: regi nagyon-nagyon helyes! és csinos az overallja. végre, hogy egy kislányon nem csak rózsaszínű ruha van!!! zalán baba, hogy viselkedik?

beze: gyönyörű a pocakod! és mennyire lent van és mennyit nőtt két hét alatt!!! már csak pár nap és már nem lesztek korababák!!! és már lehet, hogy csak két hét és kezedben foghatod marci babát. szobája? veletek fog aludni? lexivel?

csillag: sajnálom, hogy bencus így dolgozza fel, de ti ne veszekedjetek apával, mert ez teljesen normális egy 3 évestől. ez van. és főleg te ne pityeregj!!!! nem szabad!!! te jó anyuka vagy és kész!!! a karácsony jó hatással lesz bencusra, mert majd leköti magát a sok-sok játékkal, amiket kap. meg van, már minden?
gátsebed? aranyered? remélem javulgatsz.

mia????


mi jól vagyunk. pár napja megint nem pihentem, mert intéztem a lakhatási engedélyünkhöz a papírokat. meg vasárnap vásárolni voltunk karácsonyra a rokonságnak.
boginak két ünnep között megyünk fel az outletbe és MINDENT, ami hiányzik megvesszünk. addig még jegyzetelgetek, meg gondolkozok.
ma pihenés van.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Pedi
Nagyon csinos kismama vagy. Neked természetesen ilyen szép sötétbarna a hajad? Én is ilyenre szeretném belőni végre, de a festékkel nehezebb elérni. Ha a nap rásüt, világosabb barna, kevés fénynél meg fekete.

Mona
Gratulálok! Vigyázz magadra/magatokra!

Beze
Tényleg lejjebb ment a pocid. Én is azt várom, talán karácsonykor nekem is jön a megváltás, mert már sokszor kínoz a légszomj. És a bordáim is fájnak.

Kati
Nekem is tetszik ez a kék szín, egyszer ha sok pénzem lesz, magamnak is veszek egy zöld v. kék columbia kabátot. :lol: Talán majd jövőre. Bár Regi nagyon ragaszkodik a rózsaszínhez, de ennek nagyon örült. Meg én is, mert pont van egy fehér és egy kék meleg sapija. Szóval kiegészítőket nem kellett hozzá vásárolni.
Zalán baba meg se áll, éjjel-nappal mocorog. Bár a hasam most nem nőtt látványosan, de a baba tuti, egyre kevesebb a helye, ezt érezni. És talán már be is fordult, de ebben nem vagyok biztos. Majd a jövő heti 32. hetes uh-on kiderül.
Írj listát, mert sok minden kell egy babának.

Tegnap lics-pocs, olvadás, ma meg minden lefagyott. Még szerencse hogy nem kellett megállnom a szurdikon, mert nem tudom hogy indultam volna el, ha egy kicsit több gázt adtam neki, már pörögtek is a kerekek. :roll: Nagyon szép itt meg minden....de a közlekedés nagyon macerás.

Megyek, mert még a gépen is van dolgom, plussz varrás, főzés, kinti-benti dekoráció. Nem is tudom melyikkel kezdjem. Meg egy kisebb fürdő takarítás is jó lenne (WC, mosdó). :roll:
Vendég
 


piri sehol de én még semmibe nem élem bele magam mert vasárnap lesz két hete hogy először volt tojásfehérjém
igaz passzolom miért volt négy napig de ha beágyazódás miatt akkor jó ha nem akkor hétvégén kiderűl :)

nika70
Salgótarján
 
 


hahooo itt egy boldog kismama:))

felhívtam reggel a dokit, azt mondta menjek be. odaértem felhívtam a szülésznőt, aki lehozta a beutalót(amit múltkor ott hagytam, a kiskönyvem mert azt is ott hagytam,meg a vérvétel,pisi eredményeket. azt majd részletezem mindjárt ami csillagos.

dokihoz bevitte a kiskönyvem,kicsit vártam és behívott. megvizsgált kézzel,c 3000 minden renben,utána mentem vele az ultrahangra. drágám nagyon mozgott minden fele,csodálatos látvány volt, 43mmes kukis:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

doki: na mit lát?
én: mit? semmit?
doki és most?
én: az egy kuki?
doki: az, az:) nem tudtam h nevessek, v sírjak...de inkább nevettem. teljesen be vagyok zsongva.

nem bírtam ki h ne mondjam el szüleimnek, apa örült, anya nem akarta elhinni, biztos szar a gép stb...nagyon rosszul esett.annyira de annyira lányt szeretett volna.hát sajnálom...én is inkább lányt,de most is boldog vagyok, nagyon örülök a kisfiúnak is. amióta elmondtam viszont teljesen megváltozott a hangulatom...lehet felhúztam magam rajta,nem tudom,de fáj h nem láttam rajta azt a nagy örömöt.tesom nagyon örült!!!!!!
anyós, áhh ne is beszéljünk róla. mondom neki..ő jajj de jó én tudtam akkor zolika lesz..mondom nem lesz az..Ármin lesz..jajj mért ne mondom de!szóval jobban tettem volna ha nem mondom el, addig felhőtlenül boldog voltam!de próbálom leszarni.....és újból örülni.ha kell csak magamba egyedül!

KépKép
dike
 
 


dike: juhéééééééééééééééééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

én nagyon gratulálok a kukishoz!!!!!

téged kihagytalak délelőtt, bocsánat!!! gratulálok a kocsidhoz, hogy kész lett.
mi is drágább cipőt veszünk, elég ritkán a páromnak, mert addig hordja, amíg le nem szakad róla.
magammal már más a helyzet. én megveszem az olcsóbb, divatosabbat is. mondjuk van egy-két márkás jobb és bevallom, főleg azokat hordom, mert az a kényelmes...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!!!!

Dike:gratuláloka kukishoz :D :D :D

Pedi:szép kismama vagy :wink:

Nika:nagyon szorítok neked :wink:

Beze:hú mekkora poci,lentebb van tényleg :D
Vendég
 


Lilike csuklik,még nem éreztem,de jóóóóó :D :D
Vendég
 


nika! én nagyon drukkolok neked!

mia!huu milyen érzés?:)

KépKép
dike
 
 


Dike: nagyon gratula itt is :wink:
Örülj az örömödnek a többiekkel meg ne foglalkozz:) az a lényeg hogy egészséges és hogy te jól vagy :)

nika70
Salgótarján
 
 


dike

üdv a kisfiút váró anyukák táborában :)

mona

jaj de jó hirek :) úgy örülök nektek :)

nita

köszönöm ha megkeresed.

pedig

csini vagy és szépek lettek a fotók.én még nem is tudom h fiad vagy lányod lesz e?erről a beszámolódról asszem lemaradtam.

KépKép
bettike83
 
 


Dike, nagyon örülök és gratula a kis kukishoz!!!!!!!!!!!!! Hidd el, imádni valóak tudnak lenni ezek kis pasasok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is rettentően utáltam a terhességem alatt azt, hogy amikor az ismerősök, kollégák megtudták, hogy megint fiam lesz, akkor sajnálkoztak, hogy jaj de kár, hogy nem kislány és szinte kivétel nélkül hozzátették, hogy na jó azért a fiú is jó... Miért ne lenne jóóóóóóóóóóóóó?????????????????? kérdem én... a lényeg, hogy egészséges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beze, bizony-bizony jól leköltözött Marci... meg is értem, hogy miért nem örülsz ennek annyira... legalább is nálam igaz volt az, amit mindenfelé írogatnak, mondanak, hogy a többedik babánál csak szülés előtt "száll le" a pocak. Gergő szülés előtt pár nappal csúszott úgy igazán le... (mondjuk akkor már szinte éreztem a kis buksiját a medencecsontomnál...) Remélem, hogy Marci marad még legalább 10 napig odabent.

Kati, köszi a kérdést, a gátsebem nagyon szép már, tegnap pont kiesett egy varrat is. Az aranyerem is visszavonulót fújt, tegnap este már nem kúpoztam és még mindig tudok kényelmesen üldögélni, úgyhogy remélem így is marad a helyzet. Most már csak a medencémnél meg a csípőcsontomban van egy kis fájdalom, de az is napról napra jobb. :)

Nika, nem is írtam, hogy mennyire tetszenek Gergő ovis fotói... :oops: :oops: :oops: Imádom a mosolyát (még mindig)!!!!!!!!!!!!!!
Neked ez a hónap az, amikor hosszabb szokott lenni a ciklusod??????????

Mia, ezek szerint LILI lesz a kislányotok neve?

Rita, Te aztán jól bírod szusszal! Le a kalappal. Keményedésekkel hogy állsz? Még mindig sokszor feszül a pocakod?

Én nemrég jöttem haza, itthon hagytam a család férfi szakaszát és leléptem egy röpke 3/4 órára megtankolni a kocsimat meg Tecsózni egyet. Meg kellett venni Bencus és az unokatesók mikulás ajándékait és azt ugye nem lehet úgy, hogy a gyerkőc is ott van, különben elveszne a varázs. Nagyon jól esett a lelkemnek ez a kis kimozdulás!
Képzeljétek el, az egyik régi farmergatyómban mentem és NEM VOLT KÉNYELMETLEN!!!!!!!!!!! Tegnap néztem magam a tükörben és ha állok, akkor nem is látszik a hasamon, hogy két hete szültem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most nem vettem fel alakformáló bugyit (Bencénél 2-3 hétig hordtam) és úgy vettem észre, hogy jobban visszament a hasam. (Valószínűleg anno az alakformáló fehérnemű miatt nem a saját szöveteimet, izmaimat kényszerítettem arra, hogy tartsák azt amit kell nekik. )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Betti, ha jó Neked, akkor estefelé (ha Gergő engedi) megkeresem a homeopátiás bogyók nevét és szedésének módját.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Dike! Gratula Nektek a kisfiúhoz! Örülj neki, mindegy, hogy mi, csak egészséges legyen! :wink: A többivel ne foglalkozz!

Kati! Végre, végre! Már kezdtem aggódni! Küldhetnél priviben egy telószámot! :wink: Egyébként, most hétvégén venni szinte semmit nem vettünk, inkább csak nézelődtünk. Egyelőre nem tudnánk hová tenni a dolgokat! Így megbeszéltük a barátainkkal, hogy január közepén megyünk újra, és akkor megveszünk mindent. Meg az az igazság, hogy most nem is akartunk ilyenekre költeni, ebben a hónapban az új ágyunkat szeretnénk beszerezni, meg az új szobába beépített szekrényt. Meg aztán itt az ünnep a nyakunkon, és még senkinek semmi aji! :roll:
Töredelmesen bevallom, én még elég rosszul állok mindennel. A babaruhák megvannak az első időre, de annak 80%-át kaptuk. Egyelőre bőröndben vannak, én januárban fogok hozzá a mosáshoz, vasaláshoz, meg a kórházi motyóhoz. Ahhoz is még be kell szereznem egy csomó dolgot. (papucs, hálóingek, új türcsi, szopis melltartó stb...)

Nika! Azért megy a drukk, micsoda karácsonyi ajándék lenne! :wink:

Mia! Ezek szerint Lili lesz, mostmár végleg eldöntöttétek a nevet? Egyébként, a Lili nagyon szép név!

Nita! Köszi a tippet, én is Renit szoktam szopogatni, de azt csakis az uccsó esetben.

Brita! Igen, ez nekem saját hajszín. Festve még sosem volt, csak régebben, még tini koromban színezve. Az én babám is egyre többet mozog, most már olyat is csinál, hogy ide-oda kidugja vmijét. Sőt, most már éjszaka is egyre többet ébreszt. Szerintem Ő is nagyot nőhetett, ma kiderül, már alig várom!

Este jövök a hírekkel!
Addig is puszi Nektek!
pedi
Kalocsa
 
 


Bettike! Nekünk meglepi lesz a neme, mert nem kérdezzük meg! :D

Csillag! Gratula a gatyóhoz! :wink: Örülök, hogy el tudtál szakadni egy kicsit otthonról, szerintem ez is fontos!
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi, köszönöm! Nagyon várom az estét, kíváncsi vagyok, hogy mekkora a pocaklakótok!!!!!!!!!!!!

Itt megnézhetitek a mi kicsi kék szemű Gergőnket!

http://www.youtube.com/watch?v=f4qKgyDX2E0

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: EZ GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ!!! pityeregtem, ahogy megnéztem!
örülök, hogy napról-napra jobban vagy. mennyire jó, hogy el tudtál szakadni kicsit otthonról. gratulálok az alakodhoz!

mia: simán lili, vagy liliána, vagy lilien, vagy lilla, vagy hogy lesz?

pedi: húúúú! el is felejtettem, hogy te ma mész! hajrá!!! még mi is így állunk a cuccokkal. ma már a táskának a tetejére dobtam a kimosott köntösömet. lassan lehet, hogy elkezdem összerakni.

zsuzsival mi van?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok Csajok!

Bocs, hogy megint eltűntem, de nem valami egyszerű mostanában. Holnaptól kicsit könnyebb lesz, mert Panka oviba megy :) Felvették a miklósi oviba, így egy kicsit egyszerűbb lesz az életem. Zsófi egy zabagép, nagyon sokat eszik. Egy etetésre 100-150 grammokat. Azt nem tudom, hogy hány kiló most, de a kaját azért tudom, mert tápizik is, és az mérhető. Szóval durva... :D :D

Csillag: Te kérdezted, hogy Panka milyen a tesóval. Nagyon szereti, de mindent velem akar csinálni, ahogy Bencus is a fürdést. Nálunk azért elfogadja apát is, ha nagyon nincs más megoldás. Most pl. ordít a szobájában, mert nem kapott csokit. Amúgy sem egy egyszerű gyerek, de ez az egész megviselte. Holnap ovi, már várja.

Mona: Gratulálok!!! Ez csodás hír!!! Annyira örülök! Sok boldogságot nektek!

Dike: Gratula a kisfiúhoz! Csodálatos! :D

És akkor a részletek rólunk, amire kíváncsiak voltatok: Szóval... a két hónap kórház nagyon kikészített, nem volt egyszerű. A császármetszés nem volt rosszabb, mint Pankánál, de egyszercsak közölte az altatóorvos, hogy elaltat, mert nem tudják elállítani a vérzést. Előtte hallottam, amikor mondja a dokim, hogy törlést, törlést, a legnagyobbat. Szóval eléggé vérzett. Ezután következett egy 2.5 órás műtét, ahol élet-halál között voltam, már az összes doki a műtőben volt. Kaptam egy csomó vért és kivették a méhemet, nem tudták megmenteni. A lepény teljesen ránőtt a régi császárhegre, nem tudták leválasztani. Ezután felvittek az intenzívre... Ott is kaptam vért. Az egész szülészet-nőgyógyászat rólam beszélt, hogy majdnem meghaltam, mire lekerültem a szülészetre, addigra mindenki tudott rólam. Tök fura volt. A hasamból lógtak a csövek, mindenem fájt, de másnap mentem a gyerekért, szoptattam, mindent csináltam. Csodálkoztak is rajta, de muszáj volt. Azóta is mindent csinálok itthon is.
Lelkileg nem viselt meg, mert a dokim mondta, hogy esetleg ez lesz. Mondjuk azt ők sem gondolták, hogy ennyi vért fogok veszíteni. Szerencsére vége van, van két gyönyörű gyerekem, semmivel sem tartozik nekem az élet. Azt hiszem, minden így tökéletes.

Bocs, hogy nem írtam személy szerint mindenkinek...

Puszka nektek, majd még jövök...
:wink:

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi: éppen most írtam, hogy mi lehet veletek! örülök, hogy jöttél és köszönjük a történetet! te egy nagyon erős csaj vagy. testileg és lelkileg egyaránt. az utolsó mondatodon én is elgondolkodtam és igazad van!!! örülj annak, hogy vannak neked!!!
puszillak!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csillag! Gyönyörű szép baba Gergő, gratulálok Nektek! Olyan kis formás buksija van, és a vonásai is olyan kis cukik!

Zsuzsi! Jaj, de jó, hogy tudtál jönni! Sajnálom a sok viszontagságot, amin keresztül kellett menned, de igazad van, nem szabad hátra nézni, csak előre! A lényeg, hogy most már jól vagy, és van két szép egészséges gyereked! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


pedi: te még otthon??? mikorra mentek???

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati! 18:15-re van időpontom! Még most kezdek készülődni! :oops:
pedi
Kalocsa
 
 


Dike
Gratulálok a kisfiúhoz!

Csillagvirág
Kevesebbet keményedek, már pár napja csak napi 4 magnerotot szedek. Viszont 2-3 olyan erős keményedésem szokott lenni, ami eltart másfél percig is, és nagyon fáj. De ezt leszámítva teljesen jól vagyok. Fura, hogy ilyen erős, és sokat mozog, ülni sem tudok tőle akárhogy, mert nyomja ki magát, ha előredölők.

Zsuzsi
Szebben nem is fogalmazhattál volna. Valóban az a lényeg, hogy te is és a gyerkőc is rendben van. Ügyes vagy, hogy így nagy műtét után már elláttad a babát. Le a kalappal!

Pedi
Drukk a dokihoz! Én is 18.30-ra kaptam időpontot csütörtökre. Holnap meg védőnő.

Megyek, még verseket vadászok az adventi naptárhoz Reginek. Aztán este megcsinálom, ha elaludt, reggel már bonthatja is az első kis csomagot. :)
Vendég
 


vérképemben a következők mellett van csillag:


hemoglobin ref.tart. 120-155 nekem 115 vas hiány(de az meg külön jó lett) v vérszegénységre utalhat..arról se tudok h az lennék

hematokrit ref.tart. 0.37-0.45 nekem 0.34 ez is hasonló

Sol.transf.receptor ref.tart. 1.9-4.4 nekem 1.40 ez nem tudom mit jelent.

glükóz szérumból ref.tart. 4.1-5.9 nekem 3.4 ez az éhgyomi cukor? ez baj h ilyen alacsony?


vizelet:

fehérvérsejt 0-4/látótér nekem 7. ez baj? gyulladás van?

vörösvsejt 0-2 nekem 3 szintén gyulladás?

baktérium: 0-500/látótér nekem 580-pfff húgyuti fertőzés?

fehérvérsejt kevesebb mint 35 nekem 37

baktérium 1000 nél kevesebb nekem 3218 ez rengeteg!

szóval azért kurva sok a csillag, na de majd kielemezzük.a dokival vagy a védőnővel?

KépKép
dike
 
 


csillag! nem semmi h már beleférsz a gatyódba! annyira jó neked gratulálok!szupi anyuci!!!! annyira szép kisbaba azok a gyönyörű kék szemek!!!!!


mia! nekem is nagyon nagyon tetszik a Lili név!

pedi! este gyereeee!!!!!

zsuzsi! sajnálom amin keresztül mentetek, de nagyon igazat írtál!

a toxoplazma negatív lett.

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Először is köszönöm Mindenkinek a gratulációkat! Nagyon aranyosak vagytok!

Virág, Gergő baba csodálatos, annyira édesen nézelődik!
Szuper, hogy ki tudtál mozdulni!

Kati hogy vagy?
Most még nem megyek táppénzre, a munkatársaim nagyon rendesek, kímélnek, vigyáznak ránk nagyon! Nem hagynak semmi olyan dolgot csinálni, ami megterhelő lenne! Talán valamikor februárban lesz majd leltárunk, vagy januárban, addig dolgozom még, és majd utána elmegyek táppénzre! Most elég light-os a forgalom, a tél mindig ilyen, de nekem ez most nagyon jó!!! :)

Dike gratulálok a Kis Kuksishoz! Tök jó, hogy már ilyenkor meg tudják mondani! Képet kaptál? Hozz majd poci fotót is nekünk! Te táppénzen vagy ugye?Nagyon vigyázz magadra és a Kis Babykére!!

Nika húú nagyon szorítok neked! Hányadik napon vagy?
Gergő nagyon cuki a képeken! Olyan kis huncut...!

Beze, tényleg lejjebb van már a pocakod, de ne aggódj, Marci tudja, hogy még bent kell maradnia pár hetet! Hidd el, nem lesz semmi gond! Írsz majd valakinek, ha megszületik a Picike?

Pedi, nagyon szuper képek! Annyira szép Kismami vagy!!!!

Nita hogy vagytok? Fiúk????

Zsuzsi, de jó, hogy írtál. Annyira megható a történeted! Megkönnyeztem...Igazad van, Két Csodálatos Gyermeked van, és ez a legfontosabb! Vigyázz magatokra!

Mia, biztosan fantasztikus érzés.....már annyira várom, hogy én is érezzem a babánkat,ahogyan mocorog :)

Húú most kicsit hosszúra sikerültem! Bocsi.....
Remélem nem hagytam ki senkit! Ha mégis, akkor ezer bocs...:)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


mona!köszike! igen még táppénzen vagyok! nagyon vigyázok rá!
most nem kaptam képet,szerintem majd hétfőn és akkor csinálok majd pocakfotót is oké?onnantól meg hetente:)

KépKép
dike
 
 


Dike már nagyon várom! Most mész hétfőn a 12 hetes uh-ra????

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


dike: te ma miért is voltál uh-on???? bocsi, de most gondolkodtam csak.

mona: szuper, hogy kikímélnek a munkahelyeden. örülök nagyon. neked a pocakod? nem nő még?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


lányok! annyira kűzdök az esti savval!!!!! egyre rosszabb. lehet, hogy venni fogok rennit, mert tényleg sz@r, hogy a torkomban érzem a vacsit, vagyis az még 4kor történt, hogy ettem. azóta nem...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jöttem kicsit! :D

Hát Lilien vagy Liliána lesz,de még nembírtuk eldönteni,ami biztos hogy Lili a beceneve :lol: :lol: :lol:

Bogárkával mi van?nagyon elvan tűnve :roll: Remélem jólvagy!

Zsuzsi: annyira rossz volt olvasni amit írtál,belegondoltam és kirázott a hideg!De a lényeg,hogy jólvagy mostmár!van 2szép gyermeked ez a legfontosabb!

Kati:sajnállak,biztos rossz lehet ez a sav,vegyél rennit remélem segíteni fog!

Ma lettek kész a karácsonyi ovis fényképek,megmutatom nektek,de sajna a telóm nem csinál jó képeket így sorry érte :!:
Vendég
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Mindenkinek köszönöm a dicséreteket, Gergő nevében is!

Zsuzsi, de jó, hogy tudtál egy kicsit jönni!!!!!!!!!!!!! Annyira stramm csaj vagy! Nagyon nehéz napokat éltél át és minden tiszteletem a Tiéd amiért így állsz a dolgokhoz! Teljesen igazad van, szeresd a két csodálatos kislányodat meg a Férjecskédet, más nem is kell!
Ölellek!
Egy kicsit irigy vagyok arra, hogy Panka ovis lesz... :oops: na nem nagyon, tényleg csak egy kicsit. 8) 8) 8) Néha én is elgondolkodom azon, hogy mennyivel egyszerűbb lenne, ha Bencus óvodában lenne. Így azért elég fárasztó. 8) 8) 8) Na, de nem panaszkodom, inkább feladatnak tekintem a két lurkó együtt nevelgetését!

Mona, örülök, hogy nem terheled túl magad a munkahelyeden! Nem is szabad! A munkatársaid is aranyosak, hogy odafigyelnek Rátok!

Kati, nem irigyellek a sav miatt. :? Nekem szerencsére ezzel nem volt gondom, talán csak a vége felé, de soha nem kellett szednem rá semmit.

Mia, nagyon szépek Tomika fotói! Biztos lesz egy-két könnycsepp amikor megkapják a rokonok ajándékként.
(Bogárka nem fog jönni mostanában, úgy érzi hanyagolnia kell a babával való foglalkozást... egy kis levegőváltozásra van szüksége.)

Pedi, várom nagyon a híreket!

Dike, majd a dokid kielemzi a vér- és a vizeletvizsgálatod eredményét és ha kell kezeli a problémákat. Emiatt ne izgulj! Az ilyen bajokra mindig van megoldás!
Egyébként pedig nem kell megijedni a sok csillagtól a vérképednél, mert az elemzést automata végzi és a gép nem tudja, hogy kismama vagy. Emiatt sokszor olyan dolgok mellé is csillag kerül, amik egy várandósnál még nem azt jelzik, hogy gond lenne. :wink:
A toxoplazma negativitása miatt viszont óvatosnak kell lenned. Vigyázz arra, hogy semmiképp ne egyél nyers húst, illetve minden zöldséget nagyon alaposan meg kell mosni. Érdemes egy kicsit utánaolvasni, hogy milyen óvintézkedésekre lehet szükség.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Na, sziasztok!

Minden a legnagyobb rendben! Méhszáj zárt, babóca tökéletes! :lol: Most 925gr-nak írta a gép. Korának teljesen megfelelő. Azt mondta a doki, hogy a keményedés belefér napi 8-10.

Kati! Üdv a "klubban"! Sav ügyben én is tudnék mesélni. Én ma kaptam rá még egy tippet, Salvus vizet kell inni. Csak szörnyű íze van, de én azért kipróbálom.

Dike! Ahogy Csillag is mondja, majd a doki megmondja, mi a helyzet! De ne képzelj be előre semmit. Terhesség alatt normális, hogy kicsit rosszabba az ember véreredménye! Szedsz vmilyen vitamint?

Mona! Ha jól esik a meló, akkor menj is ameddig bírod! :wink:

Mia! Nagyon aranyos Tomika a képeken! A nevek pedig nagyon tetszenek! Akármelyik jó választás! :wink:

Na, megyek alukálni! Holnap jövök!
Puszi Nektek!
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a pocakhozzászólásokat, aranyosak vagytok!

kati, én szeretném, ha velünk lenne, férjem a saját szobájába rakná, ez még nincs eldöntve. Majd meglátjuk! :wink:

Csillag, de édes Gergő, puszi neki! Hallod, eszembe se jutott, hogy többediknél szülés előtt megy le. :roll: 10-éig még szeretnék egybe maradni. :roll:

dike, gratula a kukishoz, a negatív hozzászólásokkal pedig ne foglalkozz! :wink:

Mona, Pedi száma van meg, úgy gondoltam, neki írok, bár ő még nem tudja. :oops:

Zsuzsi, igazad van, és le a kalappal előtted!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


csillag: aztaaa nagyon édes Gergő baba :):):) én is én is :) nem tudom éppen hogy merre de talán igen most van a hosszú honapom :)

zsuzsi: aztaa nem semmi történet de a vége a jó és tényleg van két csodaszép gyermeked .nézd a jó oldalát:) mostantól nincs piri :):):):):)

Dike: ne foglalkozz a csillagokkal hiszen te most várandós vagy azok az értékek meg normális emberekre nem terhesekre van kalibrálva :):):) ezért a sok csillag :)

mIa: neked is nagyon huncut a kisfiad :):):)

chamomil: remélem meggyógyultál és a vizsgáidnak is lassan vége :):):)

Bogi te is hiányzol gyere azért néha :) hátha már bekopogtatott zebra bácsi hozzátok :)

nika70
Salgótarján
 
 


mia, szép nevet választottatok. :D

Pedi, szuper hírek, örülök nagyon! :D

kati, nekem a rennie semmit nem ért, konkrétan sz.rt se, remélem, neked használni fog.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze! Naná, hogy nekem írj! Meg is sértődnék, ha nem így lenne! :lol:
Na, tényleg megyek aludni, mert itt alszom el, bár picur ezerrel táncol itt a pocakban! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


szép havas jó reggelt!!!

itt szakad a hó. annyira jó!!!! sajnos nincs hólapátunk, de ma beszerzek egyet, különben bent ragadunk a házban.

pedi: örülök, hogy minden rendben veletek!!! én legjobban a babám súlyára vagyok már kíváncsi. mi csak 21-én megyünk. addig hízlalom a tündérkénket. nekem szinte teljsesn eltűnt a keményedésem azúj magnéziumtól. tegnap egy sem volt és még ma sem, pedig reggel mindig szokott lenni.
ma mit csinálsz? akkor vége a munkának két évig????

beze: már csak két nap és szuper minden, de még tutira bírja tovább is. legalább 10-éig. de ez már csak 9 nap. hihetetlen.
de így már tudod a császár időpontját?

dike: a dokid fog mindenre magyarázatot adni. azért sok értéked határértéken van. egy-két értéket tutira kezelni kell, de ezek a mai világban apróságok és jó, hogy kiderülnek.


nekünk szuper éjszakánk volt!!! olyan jót aludtunk. babócám egyet-egyet mozdult, amikor én is, de megkímélt a bulizástól. végre. reggelig folyamatos tente volt. fél 7kor pisijárat, majd visszafeküdtünk, de huncutkodott és ugrált, táncolt, de megbocsájtom neki, mert éjszaka rendes volt.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jó reggelt!

Kati, de jó Nektek! Itt a rohadt ónos eső esik! :evil: Én annyira vártam a havat, komolyan mondom, ha egyszer sok pénzünk lesz, Dunántúlra költözünk, az tuti! Hát, képzeljétek Karácsonyig még minden reggel bejövök 8-10ig, meg majd hétvégente is besegítek. Amúgy, ha most befejezem, nem tervezek visszatérni két év múlva, mert szeretnénk egyből testvérkét. Persze, majd meglátjuk, hogy jön össze, de úgy indulunk neki, hogy gyorsan! :D
Veled ellentétben, nekem szörnyű éjszakám volt. :( Egyszerűen nem értem magam. Én mindig hason alvó voltam, ami most ugye nem megy. Ezért most este oldalra fordulva alszom el úgy, hogy mindig veszek vmit a lábam közé. Erre minden egyes alkalommal arra ébredek, hogy hanyatt fekszem, és fáj a hasam. Rohadt idegesítő, mert nem tudom befolyásolni. Most éjszaka 3szor voltam fent. A másik bajom, hogy a hajnali pisijárat után egy-másfél órán át csak forgolódom. :roll:

Egyébként, ma meló után megyek haza, Zoli ma még otthon van, fest. Én meg ebéddel készülök, mert anyósék elutaztak egy pár napra és ebédre jönnek Ők is. Tegnap főztem annyi levest, hogy mára is elég legyen. A második pedig zöldborsófőzelék lesz rántott husival.

Te mit csinálsz ma a hólapát beszerzésén kívül?
Többiek?
Cham, régen jöttél, remélem, minden ok!
pedi
Kalocsa
 
 


pedi: sajnálom, hogy rosszul aluttál mi sokmindenben hasonlítunk én is hason alvó voltam és oldalt alszok el, aztán hanyatt, hasfájósan ébredek, de szerencsére hamar visszaalszok.

én ma rakott palacsintát csinálok. egyéb programom nincsen.
már itt is ónos eső esik. pfúúúúúj!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Itt szakad a hó! A férjem azon parázik, hogy hogy fog menni dolgozni... nézte neten az utak állapotát és egy csomó helyen félpályás vagy teljes útzár van műszaki mentések miatt... :? :? :?

Bocsi, hogy most nem írok többet, de Gergő nyüszög.

Majd jövök később. Addig is puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nálunk is behavazott,jó hideg lett :?

csillag

persze h jó lesz,várom és lehet be is szerzem őket nemsokára.kb mennyibe kerültek amúgy?

pedi

jó hogy ti kibirjátok,én nem birtam volna,tudni akartam a nemét a kis lurkónak :)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!!!!!!!

Kati ügyi legyél a jegyzetélésnél:):)

Brita eleven baba már most is Zalán:):)

Dike gratula a kis kukishoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)):
anyósodat szard is le....nehogy már ő adjon nevet a gyereknek..mrá nem divat az első gyerek apa nevét kapja.......

Virág én is imádtam az első időkbe gyerek nélkül kimozdulni......
a homekat neked küldtem el ugye?
TÜNEMÉNYES GERGŐ AHOGY NÉZEGET!!!!!!!megzabálom:):):)

Pedi én a renéét sajnos non-stopp ettem mert meghaltam úgy kínzott a sav:(....néha sajnos most is kezdődik:(
Zsuzsi én most kicsit elérzékenyültem ahogy olvastam mi történt veled a kórházba:(

Mona köszi jól vagyunk.....én még mindíg takonykóros...elegem van már...nem tudok menni sehova se babázni mert nem tudok teljesen megy gyógyulni.........folyamatosan folyik az orrom:(

Mia nagyon szép fiú Tomika!!!!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Pedi, köszönöm, megbeszéltük. :wink:
Sajnálom a rossz éjszakát. :(

kati, nem tudok még konkrét időpontot, annyit csak, hogy 38 hetesen lesz valamikor, ha ugye nem indul el előbb Marci. Szerintem el fog.

Nita, jobbulást!

Itt is ónos eső esik, Pedi, pedig dunántúliak vagyunk... :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


most már itt is ónos eső esik a nagy hóra és fúj a szél is.........
útálom ezt az időt..........
ráadásul reggel már volt is Szigethalmon egy baleset......az autós volt a hülye....előzni akart és az árokba landolt.........Pestre a bejutás lehetetlen......Szigethalmon a sor vége.......... :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: