Béku
Nem lesz könnyű a munkába állás, ha mégis mész, én tényleg állandóan álmos vagyok...
Én megértem, hogy nem akarsz kiszúrni a csapattal, én is ilyen kis „hülye” lelkiismeretes vagyok
Tegnap szentül meg voltam gyõzõdve, hogy nem aludtam el a filmen, küzdöttem végig, erre mikor megkérdeztem, hogy mi lett a vége, azt sem tudtam, mirõl beszél férj, kiderült, hogy kb az elsõ 5 percet láttam
Én az 5. héten már picit émelyegtem, de a 6.-tól lett igazán rossz... Hányni még nem hánytam, de állandóan rosszul vagyok.
Szívhang szintén a 6. héten volt nekem, 5.-en még csak a petezsákot látta a doki, de egy héttel rá már lüktetett az egész
Sógornő szült az Uzsokiban és nagyon dícsérte.
Az új szárnyban van, nagyon normálisak a kórtermek.
Neki Mecsér volt a dokija, úgy tudom, nincs is tarifája, sógornő 30e-t adott neki (vasárnapi szülés), aki mellette feküdt, ő 20-at.
Terhesgondozásra végig SZTK-ba járt hozzá, úgyhogy én is erősen gondolkoztam rajta...
És nagyon meg volt vele elégedve.
Mondjuk viszonylag könnyű szülés volt, csak hatalmas baba (4390 gr)
És egyértelmű a 2 csík!!!
kispatak
Én is hajlok rá, hogy kocsival menjünk Bécsbe, remélem jó lesz és nem fogok kockásra fagyni...
Akkor majd elmenekülök a szállodába

Jó helyen leszünk, a Hiltonban és ráadásul ingyen, szóval tuti jó lesz!
Zsuzsi
Fel a fejjel!
Bízom benne, hogy segít a diéta! A dietetikus azt mondta, hogy 4%-nak kell csak inzulinoznia magát, reméljük nem leszünk benne!
És BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Hú, hozzád egész későn jött Vuk...
Vicky
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy segítsen a gyógyszer!
Ancsi
Az első Uh sima hüvelyi, szívhang még nem lesz, csak a petezsákot fogja látni a doki...
Nekem a 6. héten pulzált először, megmérte akkor is, meg megmérte a 9. héten...
Ez mind hüvelyi...
Nekem a következő állomás: 12. héten down-szűrés...
Woody
Nekem ugyanez volt, itt olvastam először az IR-ről, és ahogy elkezdtem a diétát, terhes lettem...
Sz. mereven elutasította, hogy adjon beutalót vérvételre, gőzöm sincs, miért nem a protokoll része ez a hülye terheléses vérvétel...
Ja, és azért nem kaptam beutalót, mert szabályos a ciklusom!
Ann
Gratulálok a kezdéshez!!!
Remélem minden rendben lesz a miómákkal!
Sikerülnie kell!
Én ma voltam a védőnőnél. 1 órán keresztül. Másnak is ennyi ideig tartott?
Sok újdonságot nem mondott, de szimpi amúgy...
Ja, vagyis azt mondta, hogy mivel 4 éve házasodtunk össze, valami frissítést kell kérni az anyakönyvvezetőnél, hogy a gyerek megkapja a férjem nevét.
Na ezen teljesen kiakadtam... Már erről nyilatkoztunk a polgári esküvőn, baszki, most még a házasokat is elkezdik csesztetni, hogy nem kaphatja meg automatikusan az apa nevét a gyerek???
Másnak is volt ilyen, vagy engem szívatnak?
Amúgy 9:07-kor végeztünk, nekem 9:01-kor ment el a vonatom a szomszéd utcából, utána 1 óra a következő...
Lebaktattam a buszhoz, elvileg 10 percet kellett volna rá várni, gyakorlatilag volt vagy 25, ami nem nagy élvezet ebben a hidegben... 11-re be is értem a munkahelyemre, rohadt jó, mert most estig itt kell ülnöm