A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Jobbulást Nimródnak!

Csibe jelöltelek iwiwen...visszautasítottad :? sajnálom

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

tike!
basszus te voltál.ne hari.megnéztem,h hova jártál suliba aztán annyi...
közös ismerrőst nem is néztem pedig szoktam és akkor ott tuti
rájottem volna,h te leszel az aki bejelölt.

Kép
Kép
csibe83

Zugolvasok :twisted: .

Pocok!

"...linket küldtem..." :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk apa hősiesen beül a gyerekkel a 37 fokos vízbe, amit fokozatosan hűtünk 30 alá. Játék közben nem igazán tűnik fel neki, ráadásul a fokozatos hűtés hosszabb ideig, ér is valamit, míg az egy-két perces hidegzuhany szerintem csak a carnak egy pofon :( .
Huss-huss láz :wink: .

Botond fürcsi előtt bepisilt a nappali közepén, majd odaszaladt hozzám, és mutatott a pisire, hogy Ó-ó :roll: . Azt hittem megzabálom :lol: :lol: :lol: . Persze nem csesztem le, sőt megdícsértem, hogy szólt, csak kértem, hogy leközelebb próbáljon előtte szólni :roll: :lol: . Nem is értem honnan tudta, hogy ez "baki", mikor eddig egyszer pisilt be: tegnap a kanapéra :twisted: , de azon meg tökre röhögtünk, és azt is együtt feltakarítottuk. Szóval nem értem, honnan tudta :shock: .
Meg pl. a múltkor megtalálta a garázsban a benti seprűt, és nekiállt vele felsöpörni, pedig mi soha nem söprünk, csak porszívózunk (igen, mi :twisted: :lol: ). És több ilyen dolga is van, ami számomra totál rejtély :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ma van a férjem születésnapja, és a nagy örömre ittam némi ( jó sok :oops: ) forralt bort, szóval az esetleges elütéseket kéretik elnézni.

Na akkor most már én is kiszámoltam:
A nőgyógyászomnak mindennel együtt adtam 115 ezer forintot (terhesgondozás és szülés) és ebben az is benne van, hogy megfejeltem a tarifáját a végén 20 ezerrel bónusz címén. Szülésznőt nem választottam de adtam 10-et az ügyeletesnek (Juli kedves), mert a kövibéjbit is tutti nála szülöm 8)
Az Istenhegyin otthagytam emlékeim szerint 55 ezret.
Tehát a vége: 180 ezer pénz.

Csibe!

Porszívó tök jó :)
Igen, akkor amit te adtál az a szó szerinti hálapénz.

Tike!

És ez melyik kórház volt? Kaposvár?
Mikulás :arrow: Nálunk olyankor nincsenek ajándékok, csak csoki, és meg is tartjuk ezt a szokást.
Ti mézzel hol kereskedtek? Csak ott helyben?
Naptár szééép :)

Katy!

Petrának jobbulást :)

Nyuszi!

Lili már ilyeneket mond?? :shock: :shock:
Én gyerekem továbbra is csak a szamurájosan egy szótaggal válaszol mindenre :oops:

Boo!

Gondoltam rád én is :cry:

Autópálya :arrow: Először egy FP-s autó műszerfalat (minden megvan rajta kormány, váltó, index stb.) néztem ki, mert múlt héten Zétény arra lelkesedett vásárlás közben, de most egy csapásra kiütötte ez a pálya nyeregből :)
Én hörcsögöm pont így csinált :wink: A pofazacskójukba nagyon sokat be tudnak gyömöszölni. Anno gyerekként egész aranyhörcsög kolóniám volt, a csúcs 36 hörcsög volt egyszerre.

Dodi!
És zizegsz már az államvizsgára? :wink:
Csipcsip csókázni az én gyerekem is akar mindig, de ő kevésbé verbálisan inkább metakommunikatív módon fejezi ki, szembe áll velem, kezemet megfogja, mélyen a szemembe néz, és ütemesen rángatni kezdi :)

Pocok!

Olyan nincsen ám hogy kötelező amnio :wink:
Sőt a mai állás szerint egyre kevésbé végeznek futószalagon ilyen vizsgálatot szimplán a kor miatt.
Hajdú Kriszta? :arrow: Hát mert ő az istenkirály :lol:
Nimród bölcsis alvása :arrow: nem semmi :shock: :shock: (sztem engem is enne a fene :oops: :oops: :oops: )
Szegényke jobbulást neki :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csibe. azért írtam ide, mert gondoltam valami ilyesmi lehet :roll: egyébként én is csak Kiaráról ismertem rád :oops: :oops: Tesóbaba nagyon édi!! :lol: :lol: :lol: Tudtok már valamit állásinterjú ügyben?

Lois: Kórház: igen
Mikulás. Én csokit nem akarok neki, csak egy jelképes csoki Mikul,é,003,3, ( Hédi is ír) lesz, meg gyümölcs, meg a hernyó.

Méz: hát helyben a legkevésbé, mivel egy csomó méhész van a környéken. A vegyes mézet egy balatoni felvásárlónak szoktuk eladni, az akácot meg "háztól" ami azért idézőjeles,mert a legnagyobb mennyiséget ausztriába, győrbe meg tatabányára vitték idén :lol: :lol: :lol:

tike

köszi tike!

és végre sikerül ide is felraknom kistesóról képet...

Kiara tesó:
Kép

Kép
Kép
csibe83

Boo!
Igen, sok rossz eredményi kombinált tesztes(vagy AFP-s) kismamát ismerek aki nála kötött ki a végén, meg a kaáliból is egyenes út vezet ide (kb. 150 m.-re van egymástól a két intézet) Anno az én kaális dokim szerint a drnő az ország legjobb genetikusa és eszméletlen szeme van. Én egy fillért sem sajnálok abból, amit náluk hagytam. 12.-ik, 18.-ik és 28.-ik héten skubizta meg a Dedemet.

Már miért látszik a bor?? Szerintem egész összeszedetten írtam
8)
Hörcsögök :arrow: Anyukám csak sodródott az árral :roll: Aztán azért leredukáltuk, meg rájöttünk hogy "születés-szabályozni" kell.
Kocsik :arrow: Szerintem ez nem a lenyomós fajta. Annyira nem tudom mi mechanizmusa, én sima gurítósra tippelek.
A brüm-brüm versenypálya tele van meglepetésekkel a babának.
Speciális versenyautók melyek egy forgó golyóval vannak felszerelve szórakoztató csörgő hangot, amikor a baba mozgatni kezdi. Lehet gurítani a rámpán amit fény és egyéb jelzéseket ad.
Az autók versenyezhetnek a pályán amíg a kockás zászló alatt át nem haladnak.
Versenyhangokkal villogó fényekkel és zenével valódi szórakozást nyújt.

Tike!
Zétény sem kap még csokit, ez csak egy általános irányelv, hogy nincs "rendes" ajándék a gyerekeknek, csak nasi. Én sk. kicsi kacsómmal szoktam mikuláscsomagokat összegyártani. Zétény természetesen olyat kap, ami fogyasztható számára. A másoktól kapott csokiját kénytelen leszek én elpusztítani :roll:
Méz :arrow: Értem, ezek szerint nem postáznátok mondjuk nekem :roll: Árakról írsz esetleg privit?

Csibe!

Milyen jó kép, nagyon édes :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!
köszi lois,Boo!!

Boo!
hát én kislányt szeretnék,de a párom most fiút.
ráadásul a lány jobban jönne,m akkor Kiara ruháit megörökli,bár nem
nagy anyagi kiadás a ruha,de mégis...
és ezek miatt sajna nem 100%-os a megérzésem,pedig Kiaránál tudtam tutira...

Kép
Kép
csibe83

Lois!

Miki nálunk is csak csokit meg nasikat szokik hozni :lol: .
De Botond még nem ehet csokit, mi ilyen gonosz szülők vagyunk :twisted: . Mogyorót se akarok neki adni, az meg hogy kap egy kiló mindarint nem vmi ünnepi :roll: :lol: .
Szóval idén még kap egy-két tárgyi apróságot, és majd jövőre lesz a csokizás :wink: . Tavaly is ilyen apróságokat kapott, és már akkor is együtt kerestük a bakkantyút :wink: .

Államvizsga-zizi abszolút nincs :wink: . Biztos lesz majd, de eddig minden szigorlatom , és prezentációm 5-ös lett, és most is olyan intenzitással, és módszerrel tanulok, így remélem minden rendben lesz. Én igyekszem legalábbis :roll: :D . 5-öst szeretnék, vagy 4-est, 3-assal már szomorú lennék, államvizsgán sztem az gáz :roll: .
Amúgy nem haladok vmi jól, és a hátam közepére se kívánom az egészet :? . Nem izgulok, csak nagyon várom már a keddet, hogy túl legyek rajta :wink: .
De majd ezt kérdezd meg mondjuk vasárnap is :twisted: :lol: :lol: .

Csibe!

Csudaédes a kistesó :D :D :D :D .
Kisfiú :!: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

köszi Dodi!
te is fiúnak gondolod???!!!
többiek:
ti mire tippeltek,h milyen nemű pocaklakóm van?!

mikivel valahogy úgy vagyok,mint Dodi...semmi nasi...tőlünk idén
babaszánkót kap...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csibe: Én már az elején tudományosan levezettem, hogy kiscsaj :wink: ( ehhez képest ahogy mondtad az uh-n behozta a lemaradást, szóval lehet, hogy fiú? :lol: :lol: :lol: :lol: )

tike

Csibe!

Igen,és apa is :wink: . Aztán lehet, hogy koppanunk, de ez volt az első benyomásunk. Neveken gondolkodtatok már?
Nekem mostanában minden héten más tetszik meg, szóval mi majd a leendő gyerekeinknek is úgy fogunk nevet választani, mint Botondnak, kb. a 44. héten :oops: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na akkor leírom mit fogok a csomagjába tenni:
-mandarin, narancs
-győri édes kismackó
-müzliszelet (csonthéjasmentes)
-Kinder Hippo
Ennyi kábé.

Dodi!
Jóvanna, stréber vagy látom :wink: Most véded a diplomamunkádat is?

Csibe!
Sztem lány :wink:
Figyi, már lusta vagyok visszakeresni, a decathlonos hójárótok fűzős??
Visszavittem a boltba a kölyköm hóbakancsát, mert ez a tépőzárasdi nem Zétény-kompatibilis :? És most kéne másik hamar. Holnap megyek Bp-re és útba tudnám ejteni . Arra emlékszem, hogy a tiétek tetszett.

Boo!
Hmmm, enyémgyerek azért lát nasit :oops:
Ezt kaphat:
Kinder tejszelet vagy túrórudi :arrow: Napi egy este, ő választ közülük
Apa sütije (ma is sütött túrós mazsolás sütit) abból evett kicsit
Mást nem. Krémtúró stb. nem bejövős neki.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo: Akkor én biztos nem vagyok elég gondosanya, mert nálunk a krémtúró nem számít édességnek :roll: :oops: :oops: sem a túrórudi csoki nélkül....és a kinder tejszelet is gyakori ( végülis csak piskóta, meg tejeskrém) Én édesség alatt a CSOKI-t értem ( bár Hédi már kóstolt szaloncukrot is :roll: ) Nem ehet alatt pedig azt értem, hogy nem kap rendszeresen, de hogy egy harapást kóstolt a szaloncukorból az még elmegy. Szerencsére imád minden gyümölcsöt, így abból van a nasi nagy része :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek új szavunk van: szia Ma este sikerült először kimondani és olyan édes volt ahogy utána csak azt hajtogatta :lol: :lol: :lol: Egyébként szinte mindennap meglepődök, hogy milyen ütemben nyílik az értelme. Ma már egész jól elbeszélgettünk. Micimackós mesekönyvben néztük ahogy nyuszi répát meg salátát termel. Kérdezem tőle, hogy te is szereted a répát? nem ( tényleg nem) és a salátát? nem Mit szeretsz enni kincsem? Pa ( parizer az új sláger) és még? hú ( husi)

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike!
A krémtúrót én sem nasinak szántam, hanem inkább uzsonnának :oops:
Amúgy az én gyerekem ha választhat a sült oldalas vagy a túró rudi közül, akkor az utóbbi megy a levesbe. Annyira ragadozó hogy csak na.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

De nem Mironnak szánod, igaz?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok,

hulla vagyok, szegényem egész nap nyűgös volt, (4kor ébredt, fél6tól aludt vissza) csak 3kor aludt el, egész nap kapott Nurofent ami működött, de este megint 39,1el raktuk le aludni...
Ja, gyerekorvost hívtam a rendelési ideje után 9 perccel - elhajtott hogy hívjam az ügyeletet... Közben Apa elaltatta, így várunk. De holnap tuti elviszem dokihoz mert ez már durva.

KépKép

KépKép
kispocok13

Nálunk is krémtúró vagy joghurt játszik tízóraira vagy uzsira. De kapott már tízórai gyanánt tejszeletet is. Érdekes egyébként, hogy Hédi váltig állítja hogy a husit szereti, viszont gyaktran kiköpködi :roll: Bár szerintem csak akkor ha keményebbre sikerül és még nem tudja jól megrágni ( azzal a fél rágófogával :lol: )

Boo: Haggyá má ezzel az ónosesővel!!! Szerda az egyetlen nap amikor nálam a kocsi és megyünk csiribirizni meg kimozdulunk a traktorok és tyúkok világából. Erre már az apukám is felhívott Németországból, hogy eszembe ne jusson holnap autóba ülni. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Tele a hírek a nagy havazásokkal, apum szerint egész európa be van havazva, itt meg semmi. Na nehogymá az ónosesőt megkapjuk :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Dodi!
hát fiú nevekben nincs közös,esetleg a Beni...
nekem nagyon tetszik a Botond,apa viszont kiüldöz a more neveivel...
mint pl valentino és valentina...
ha lány akkor nekem a Bianka lenne a befutó,de apának nem tetszik,
igy esélyes a Mimi vagy a Zoé meg még van,de most nem jut eszembe :oops: :oops: :oops:

eléggé megoszlanak a tippek,megérzések.
de a kinai naptár szerint ismét lányom lesz.
Kiaránál is bejött nekem.
na meg amit tike is irt,h a fogantatás miatt lány...

lois!
igaz voltunk a decatlonba,de a bakit azt a deichmannba vettük 5ezerért
http://www.deichmann.hu/site/hu/catalog ... ct=1026207

Kép
Kép
csibe83

Pocok nincs valami erősebb lázcsillapítótok? Nekem a múltkori torokgyulánál azt mondta a doki, hogy nurofen az gyenge és írt kúpot. Remélem Nimród hamar jobban lesz. Van valami más tünete? vagy csak a láz? Remélem csak ilyen 3 napos láz...Arra mondják, hogy 3 napig ilyen magas aztán mintha elvágták volna...
Gyerekdoki: k@cs@g :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Boo!

Hávájámá, azt nem mondtam, hogy az én csokikámból nem kaphat egy kicsit :roll: :lol: . De azt nem tartom korrektnek részemről, hogy veszek neki egy mikicsomagot, amiből ő kap 3 falatot a többit meg benyomjuk mi (természetesen csakis az ő egészségének védelmében :twisted: :lol: ). Én nem vagyok vaskalapos, Botond szinte mindent kostolt már, és azzal sincs bajom, hogy mások mit adnak, mert nem olyan kicsik már.
De tényleg nem lesz nagy eresztés: egy mondókás könyv, az a püfölős cucc, meg a kindercsomag (részben anyának :twisted: ). És mi karácsonyra se tervezünk nagy ajándékdömpinget, nálunk nem szokás :roll: . Egy kikötés van, a meglepetés :wink: . Ez kötelező érvényű minden ünnepen. Meglepi kell, hogy legyen :wink: .
És tudom, ahány ház...de nálunk lesz Mikulás, meg angyalka, meg Jézuska, meg mindenke, amitől varázslatosabb az ünnep :lol: .

(Most elárulom nektek, hogy van egy régi vágyam, amit szeretnék megkapni apától,és titkon remélem, hogy idén megkapom :roll: . Karácsony után elmondom megkaptam-e :twisted: .)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja meg ha van germicidetek akkor makacs láz esetén lehet úgy adni, hogy 2 óránként váltva a germicidet és a nurofent ( max 4x egy nap) gyógyszerész nagynéni ajánlásával :wink:

tike

krémtúró,joghurt,puding,tejszelet nálunk is megy tizóraira...

Kép
Kép
csibe83

pocok!
Nimródnak jóbulást.
gyerekdokiról no comment...

Kép
Kép
csibe83

Szerintetek nagyon gáz, ha nem 6-án reggelre, hanem 5-én reggelre jön nálunk a mikulás? Mondván akkor legalább apa is itthon lesz az ébredésnél, meg a család többi része vasárnap akar jönni Mikuláscsomagotátadni :roll:

Dodi: nálunk is lesz minden, de minden láthatatlan. Én rosszul vagyok a szomszédpistabácsibeöltözöttmikulásnak jelenetektől :roll: :roll:

tike

Pocok!
Dokira hadd ne mondjak semmit :?
Szegény Nimród :?

Ónos eső :arrow: Ez annyira jellemző, muszáj holnap Bp-re mennem :evil:

Dodi!
Nálunk is lesz minden, Jézuska naná, én varászlatot akarok neki :lol:

Csibe
uppsz, akkor jól összekutyultam a D-betűsöket :oops:
Végignéztem, fiúsat nem találok tetszetőset :?
Valentina :arrow: Bocs akinek tetszik, sógornőm lányát hívják így, én mindig azt gondoltam, hogy tisztára prostinév :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike!
Sztem Hédi nem fogja szemrehányón a hétfőt mutogatni a naptárban a hernyóval a kezében vasárnap :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
elefanten van fiúsba,viszont drágább kicsit.
http://www.deichmann.hu/site/hu/catalog ... uct=979766

ami meglepett a deichmannba,h egy anyuka lila baki próbált a fiával :shock: :shock:

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Nem olcsó, ennyibe került a Falconja is. NA majd szétnézek :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

tike!
ezen már én is agyaltam hogy legyen és valahogy én is ilyesmire jutottam,
főleg,h náunk apa tök korán megy melózni,szóval esélye sincs megvárni,
h felkeljen Kiara.

lois!
decatlonba is volt hótaposó,de pont abba a méretbe amibe nekünk
kellett volna nem volt,csak 18-19,25-26 és ettől felfelé

Kép
Kép
csibe83

Tike,

köszi, ez jó ötlet, Germicid van! (Apa most nézte, még mindíg meleg, pedig 8kor kapta a Nurofent) Asszem felkeltjük nemsokára és kap egy kúpot)

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois: Én is erre gondoltam, úgysem tudja hányadika van :lol: :lol: :lol:

Tegnap este fürödtem, hallom apa beszélget a lányával, egyszercsak megüti a fülemet, hogy apa lelkesen ismételget valamit. Számolni tanította Hédit :lol: :lol: :lol: Lelkesen mutogatta az ujján, hogy ez egy, ez kettő. Hédi mint a papagáj szépen visszamondta a kettőt. Jöttek ám nagy lelkesen és bemutatták a produkciót. Hédi annyira élvezte, hogy apa annyira örül a saját és az ő sikerének, hogy akkor nem volt szívem apát felvilágosítani, hogy nem alakult még ki a fogalom nála, csak szépen visszaismétel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma azért leteszteltem és tényleg nem alakult ki még a mennyiség fogalom sem, nemhogy aszámfogalom nála

tike

Közben megnéztem a Decathlonban nincs is ilyen kis méretű téli csuka :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
ezt inkább meg sem emlitem apának,m tuti beleszeret és akkor
jaj nekem...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo :wink:

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo: Apa befutó fiú neve a Márk :roll: én meg magamban mindig hozzá teszem, hogy ami a lábat illeti :lol: :lol: :lol: :lol:

Fura ez a név kérdés, nekem megvolt előre, hogy ha lány akkor aztán mindenképp Sára lesz...és amikor már a pocakban volt, de még nem tudtuk, hogy mi lesz valahogy úgy éreztem, nem Sára, valahogy nem illett rá. Fogalmam sincs hogy lett Hédi pedig én választottam, de hogy honnan jött???

tike

Boo!
Muszáj mennem, férjem lányát viszem a Heim Pálba, C. kisírt neki egy idei időpontot, nem lehet elhalasztani. Mert akkor csak a jövőre van :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

apának a Vince túl snassz...
hát nagy menet lesz ez sztem...

már úgy várom a dec 17-et.akkor megyünk 4D-re és megtudjuk a nemét...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jajj, annyi mindnre írnék, de mennem kell... :( .

Csibe!

Ez a Botond, vagy mi nem rossz :lol: . Én tinikoromban egy Zoé Kira nevű kislányra vágytam, szóval a Kiara mellé áldásom a Zoéra :lol: . Nagyon összeillenek sztem,és ez nálam komoly szempont. :wink: Mondjuk a Botond ebbe sorba nekem nem illik :? . Az nagyon magyar a Kiara mellé. Alexander (Alex)? Beniből egy ovis csoprtban 4 van minimum, szóval sztem emiatt ne adjátok. :roll:
Bár mióta mi adtuk a Botondot anyu rendszeresen mondja, milyen felkapott lett,pedig mi törekedtünk az ellenkezőjére :twisted: :lol: .
Apaelőszörszétfikázta a Botondot, de én újra,és újra feldobtam, és sztem egyszerűen megszokta :lol: . a végén meg úgy csinált, minthaő találta volna ki :lol: :lol: :lol: .

Tike!

Botond Áron volt hónapokig, de éreztem, hogy nem az a neve, és képzeld, apa is :wink: . Tök érdekes dolog ez!

Kispocok!

Én éjszakára élből Germicidet adok, az tovább is tart, ha meg hajnalban megint megy fel, akkor szoktam rányomni a Nurofent. Sajnálom, hogy nem múlik :( .Nincs jobb ötletem nekem sem.

Boo!

Hááát, nem is tudom elmondjam-e :roll: . Állítólag már megvan a meglepim,és nem akarom, hogy visszajusson a fülébe, hogy mit szeretnék, mert aztán meg csalódott lesz, hogy nem azt vette. szóval ez a hajó már elment :twisted: :lol: . De pár hete elég nyílvánvalóvá tettem neki a dolgot, kerek perec megmondtam, hogy azt szeretnék :lol: . Csak hát pasi: egyiken be, a másik meg falra hányt borsó :? :lol: .
De vmi azt súgjameg, kapom :wink: .
Azért mindenesetre igyekszem majd "hihetetlenül örülni" a rózsaszín fülvédőnek is, ha azt kapok :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: