A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vicky:
Nekem is volt már ilyen mütétem,ne aggodj nem vészes.
Az nap már haza is jöhetsz.Én azután mondhatni semmit nem éreztem.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi drága: tudom,hogy igazad van...,ahogy a dokinak is!
Egyszerűen a csapattal nem akarok kiszúrni... Tudom,hogy nem rájuk kéne gondolnom,csak az a para,hogy más se gondol rá,pedig kellene helyettem embert szerezniük,de sz*rnak rá :?

egyedül az álmosság aggaszt,de szerencsére 5 év alatt csak 1x hibáztam,az se volt annyira vészes,hozzá vagyok szokva,hogyan figyeljek oda nagyon fáradt aggyal is,emiatt nem félek,csak attól,hogy ájulásig fáradt leszek,nem tudom,hogy bírok majd annyit ülni... :)

Holnap nézek egy olyan gagyi tesztet :D

Úúúúúgy várom a szerdát,hogy megerősítsék a gyanúmat :D
Remélem úgy lesz!

Tudom,hogy halvány csík is csík,de szeretnék most már egy erősebbet is!!! :D
Vendég

ó, ez a laptető milyen hihetetlen! :-) 11.30 a szülinapom. :-) :-)
kicsit most önző mód a cukromra megtartok belőle, holnap úgyis vérszívással kezdek.
a többit viszont bedobom a közösbe, vigyétek. :-) Macsnak még egy darabot hagyjuk a kórházi mizériához!

Zsuzska,
köszi. ha már nem bírod a pihit, szerintem napközben sétálgass egy keveset, az jót tesz a hasi vérkeringésnek. állítólag. :-)

Andi,
nekem jó a 2 a főbejáratnál. akkor a címet hozd mindenképp. :-)
Miezával együtt jöttök vagy ő másfelől? holnap én sem leszek gépközelben, úgyhogy marad a teló esetleg.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jaj Vicky, szorítok!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsó, cukOR MONDJON LE!!! :)

Kép
mieza

Vicky: ezt a csonkolás dolgot nem igen vágom...kaparást csináltak nekem is már,bár csak utólag tudtam meg,hogy csinált olyat a doki...

Remélem hat a gyógyszer!!!
Vendég

Mieza,
azon vagyok, hogy távozzon Vukkal együtt, meglátjuk...
épp Andival egyeztetünk. neked jó lenne a talihely és időpont?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: iwiw-en láttam a holnap aktuális ünnepet!!
Előre is Isten éltessen!!! :D
(csak mert holnap úgyis el lesztek mindenfelé a csajokkal ;) )

A benne levő 13-as meg nekem hoz szerencsét!! :D :D :D
Vendég

Andi, én mennék a Blahától veled. Hm?
Fél 3-kor ott. Dobsz mailt, hogy hol pontosan és a telefonszámodat?
(mailcímemet tudod :)

Kép
mieza

Breki,
köszi és nem bánom, a 13 rész a tiéd. :-)
egyébként én is megfontolnám a melót, de első nap után úgyis érezni fogod ha a baba nagyon tiltakozik. szerintem a fáradtság ellen megpróbálhatsz végső esetben pár korty hideg light cola-t.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: mikor kezdődik a Vuk?
A light colát majd kipróbálom,ha nagyon szükség lesz rá,de amúgy nem nagyon iszom ilyesmit :D
Vendég

Mieza írtam privit!! :)

Béku: Bocs, hogy ezt mondom, de egyszer az a jó szíved fog a sírba vinni.... Kéne egy kis önzést is tanulnod már végre!!!!! :) De komolyan.... Nem hiszem hogy bárki akár a kollegid közül is (bár nem ismerem őket) másokat helyezne előtérbe a saját érdekével szemben..... :shock: Főleg úgy, hogy nem pikkpakk jön össze a bébi!!!
Kívánom hogy jól legyél és ne legyen semmi gubanc, de ígérd meg, hogy amint a legkisebb jelét látod, hogy valami unfrankó, azonnal elhúzol tp-re!!! :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Breki,
nekem asszem olyan 8-9. hét körül jött el Vuk. :?
a cola legalább jobban hat, ha nem vagy hozzászokva. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsi: Ne izgulj, nem lesz baja a babának ha 7 alatt tudod tartani a cukrodat. Senki nem tud Barbusra vigyázni, néha vagyok olyan pofátlan, hogy megkérem Colint hogy vigyázzon a gyerekre. Legutóbb csak így tudtam elmenni vizsgázni. Egyedül volt a két törperombolóval. De sajna rajta kívül senki, mert az összes rokonunk Miskolcon van. Apa meg dolgozik.

zsuzska: Kaparás vagy méhszáj csonkolás? Nem is azzal a nappal lenne bajom, hanem hogy állítólag egy ideig nem emelhetek. Akkor hogy látom el Barbust? Ő már 7,5 kiló.

kisbeeka: P3-as lett a cytológiám és a fertőzött részt ki kell vágni a méhszájból mert állítólag elrákosodhat. Persze csak akkor ha most is P3-as lesz (de nem lesz).

Munkahelyi álmosságra a megoldás a munkahelyi alvás. :D És a feladatok átpasszolása egy kevésbé álmos kollégának. Már ahol megoldható.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: ezt megígérem!!! De komolyan,a saját egészségem és a babácská(k)é fontosabb,mint a nyamvadt cég,emiatt ne aggódj! :)

Zsuzsó: akkor legalább Vukot még elkerülhetem pár hétig :D
Vendég

Vicky: sajnos én az emberek szájában dolgozom,egész pontosan a boltunk kasszájában én vagyok napi 8 órában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szóval ha én elalszom,le is húzhatjuk a rácsot :lol: :lol: :lol: :lol:
ezen kívül mindent intézek ott,ami a vevőinkkel kapcsolatos,sajnos korántsem irodai a munkám,de még ez a jobbik rész a következő hetekre,mert így most dobozokat nem kell pakolnom :D

egy széket ígért nekem a főnököm a kasszába,és csak merjen beszólni a ter. vezető,ha bejön ellenőrző látogatásra,hogy miért ülök,vagy bárki más,azonnal pakolok,és jövök haza!!!
Vendég

kisbeeka: Hát sajnos a vevők előtt nem aludhatsz el, ez igaz. Nekem sokkal könnyebb volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Érdemes ezt a cikket elolvasni, szerintem nagyo jó!

http://www.nokert.hu/index.php?option=c ... cle&id=672

Kép
mieza

Beeka??????
Már 3 szor benéztem, és te sehol.........mai teszt???? :)

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Szép jó reggelt!! :D
Itt máris süt a nap!!! :D

Lányok,nyugtassatok meg,hogy nem marad halovány holnapra a tesztem,azaz JÓÓÓÓÓ helyen tapadt meg a bébi!!!

Ma veszek 20-as tesztet,csak kérdés,hogy milyet?
Andi: a gagyi rossmannos teszt saját márkájuk,vagy csak náluk lehet kapni?

Akiknek a 10-es teszt halvány volt,a 20-as meg jó,milyet használtak (mármint 20-asból)?
Vendég

Heni: vagyok én! :D
Ma is csináltam tesztet,élőben mintha hangyányit erősebb lenne,de alig látható a különbség.

Talán csak holnapra duplázódik a HCG-m,illetve ma veszek jobb tesztet,ez úgy látszik ócska :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Így néz ki ma reggel:
látszik???
Kép
Vendég

Jó reggetl Mindenkinek!

Zsuzsó!
Boldog Születésnapot!

Béku!
hajrá holnap! :wink:
vikus82

Béku!
Én látom! :D :D :D :D :D
vikus82

Vikus: köszi!!!! :D :D :D
Neked is jó reggelt! :)

erősebb a mai ide feltéve,mint a tegnapi?
Vendég

Béku, én is látom! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem is nagyon halvány volt a 10-sel a 14. napon. Ezért is féltem annyira, hogy minden ok legyen a BMC-s tesztnél.

Heni, mi volt a dokinál? (IR eredmény miatt)
Lehet, hogy írtad már de nem emlékszem...

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: köszi :)
A 14. napot honnan számolva?

ma vagyok beülti után leszíváshoz képest 13. napon,és holnap már eredményhirdetés!!!!! :D
Vendég

Béku én is látom! :D
gyongy35
Mezőfalva

Lili már 3 hónapos,3 hetes és 3 napos? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Istenem,hogy rohan az idő!!!

Nemsokára már szaladozik is!! :D :D
Vendég

béku: Szerintem is jobban látszik a csík.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Béku!!!EEEEz látszik!!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Tegnapi (alsó):

Kép

Mai:
Kép

Talán így könnyebb a hasonlítás :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ancsi,Vicky:
Jujj,de jó,hogy Ti is így látjátok!!! :D
Vendég

Most már színe is van a másik csíknak,halványan rózsaszín :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok!
Mire számítsak jövő héten az első uh-kor?Sima hüvelyi uh?Ha minden o.k. akkor hogy tovább, milyen vizsgálat,vérvétel fog következni és mikor?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: írtam vissza p.ü.-t! :D
Vendég

elolvastam! :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Béku!
Nagyon szorítok nektek!
Ez szuper.!!!
El vagyok keseredve,és te felvidítottál.Nekem mindannyiszor a dm ben is kapható Corax direct nagyon bejött.Próbáld meg!
Munkával kapcsolatban annyit,hogy Fülöp doki azt ajánlja,hogy ilyenkor feküdni kell,mert jót tesz.Persze nem egész nap,de semmi kép nem dolgozni,mert a legkisebb ideg is kilökődést okozhat, főleg lombiknál.
Erre neki van tuti szere,de csak fekvés mellett.
Én nem mennék,a te helyedben.Nem eleget küzdöttetek érte?Ha baj történik nem bocsátod meg magadnak SOHA!
és ha baj van akkor már késő a betegállomány.Ne vagánykodj kérlek!Kérlek!
Puszillak!
Remélem nem voltam durva!tanulok Fülöptől.engem most ő tett helyre agyilag.
:roll: :roll:

Kép
Kép
ritabmc

Béku, a leszívástól képest 14. napon hívnak vissza vérvételre téged. Nekem inszemem volt és ott inszem napjától 14. napon teszteltem, de a BMC-be csak 17. nap kellett menni (az 2009. nov. 26 volt). :lol:

Igen, már jó nagy lány!
Kép

woody

Elmúlt az agylövésem!!.Már alig várom hogy újra babánk lehessen.! :wink: :wink:

Kép
Kép
ritabmc

Ha sikerül csinálok vonalzót a kezdésről,hogy teljen az idő.engen fülöp 2 hétig nem enged dolizni,mert állítólag nem mindegy hogyan gyógyul a seb a következő babóhoz.Nagyon óvatos. :wink:

Kép
Kép
ritabmc

Bocsi nagy betűvel!

Kép
Kép
ritabmc

Rita: holnap tovább boldogítalak a HCG eredményemmel!!! :D
Woody gyönyörűséges Lilijét látva csak babára lehet vágyni!!!!!! :) :) :)

Tündéri ez a kiscsaj :)
Vendég

Ancsi, hüvelyi uh lesz. Petezsák vizsgálat, ilyenkor még nincs szívhang az a köv. uh-nál lesz. A petezsákvizsgálatnál még látható a szikhólyag. Az nagyon jó, mert abból táplálkozik majd a baba az elején.
A 12. héten van már hasi uh....
A szívnhang után bocsátanak el a BMC-ből a saját dokidhoz. Ott lesznek majd a többi vizsgálatok és ő kéri majd a teljes vérképet stb....

woody

Lányok,köszönöm,hogy ennyire aggódtok értem!!!

Megígérem,ha a doki azt mondja,hogy tilos a meló,NEM megyek be!!!
Sőt,ha úgy érzékelem,hogy gond van,akkor sem,vagy eljövök!
Vendég

Köszi Woody!

Kép
Kép
missancsi

Woody: és a szívhang hanyadik héttől van? :D
Vendég

Asszem alszom tovább... 7-kor keltem,és máris újra álmos vagyok... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nem mondja hogy tilos!nekem sem mondta Sz.

Te döntesz.Kérlek ne menj!Ez már egy drága bébi!legyél erős.Ne törődj senkivel.Ők sem törődnek veled.ez lombik,nem spontán.vigyázz rá!
Várom a további boldogítást.
Ha nem megy a vonalzó írhatok Béku?

Kép
Kép
ritabmc

ha minden ok.Akkor már 5+5 től Lehet,de 6+5 től tuti.H.K szerint.

Kép
Kép
ritabmc

Rita: persze,szívesen segítek Neked! :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: