A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Estrella: jáááj,ezekkel a rokon- és egyéb látogatásokkal mindig megjárod...

Köszi a laptetű-részt!!! :D
Vendég

Köszi csajok!

Nem vagyok erős,csak próbálok az lenni.
próbálom elfelejteni ezt a sok szörnyűséget.Ja. egyébként van megoldás az altatószer csípős fájdalmára.Kaptam 0,6 lidocaint,így minden ok volt.Lombiknál majd bepróbálom.

Béku!
drukkolok ezerrel! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Ancsi!
Hajrá dec 7.nem sok már!

Majd írok,és olvasok!

Andi!
Annyira édes ahogy leírod.én is úgy vágytam erre az érzésre.
Szemét az élet.de hiszem,hogy a következő babánk érdekében volt minden.

az orvosoknak jobban együtt kellene működni.Ez Fülöp é Sz. között nem működik.
mire tavasszal vissza megyek a bmcbe,már F.javaslata meglesz így kénytelenek lesznek elfogadni.
Csak miért kellett ehhez 4 babánknak meghalnia.!?
Dühös vagyok.!!!!Sok fájdalommal a szívemben.

Kép
Kép
ritabmc

Amúgy megmondom őszintén,annyiszor bennem van,hogy én is megfognék egy olyan nagy pocakot,hisz nem az enyém,azt se tudom,milyen érzés! :D
Aztán szerencsére ott volt a barátnőm,úgyhogy őt nem zavarta,még azt is megmutatta,hogy ha a pocak egyik oldalára rakja a tenyerét,akkor oda vándorol a baba,ha a másikra,akkor átvándorol :D :D :D

De attól én is megvesznék,ha mindenki elkezdene taperolni...!!! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Estrella:
Hát nem könnyű, de ne engedjetek beleszólást a dolgaitokba túlságosan, ne legyen nyomás, mert az nem jó se Neked, se a babának....

Nekem anyu mondja mindig, hogy mennyire szar volt, mikor az öcsémet várta, és az apám anyja végig azzal basztatta, hogy ha a gyerek fiú lesz, Gyulának kell majd hívni, mert az ő halott férjét is úgy hívták.... :shock: :shock: Anyám meg útálta ezt a nevet, végig abban reménykedett, hogy lány lesz az öcsém is.... Sírt is szegénykém, hogy fiú lett, mikor megszületett...:shock: :oops: :shock: :oops: :shock: ..aztán végülis Csaba lett az öcsém, de második névnek ezt az útálatos Gyulát kellett adnia, mert kiszekálta a vénasszony a világból.
Persze az a legkevésbé sem értekelte a nagyanyámat, hogy anyám végigidegeskedte a faszsága miatt a terhességet, mert mindennapos témája volt ez a kurva név.... :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Béku
Hát nincs szerencsém a családdal, az biztos!
Engem alapból csak az zavar, ha fél, vagy nemfél-részeg emberek taperolják a hasamat, főleg, hogy még nincs mit, mivel icipici a baba…
Az a baj, hogy anyunak voltak alkoholproblémái gyerekkoromban, mikor váltak, és azóta egyszerűen hidegrázást kapok az alkoholistáktól, após meg tud inni, na akkor egyszerűen nem tudom elviselni!

Rita
Dehogynem vagy erős!!!
4 baba? 2 vagy 3 után nem vizsgálják automatikusan, hogy miért történt??? :(
Egy volt osztálytársam ugyanezért vesztett el 2 babát (összeférhetetlenség), és utána a harmadik baba megmaradt azonnal, ott már kapta a kezelést!
De neki tuti, hogy nem kellett 6 hónapot várnia, mert a 3 baba mind abban az időben volt, mikor mi vártunk a mienkre…
Miért kell mégis lombik?

Andi
Nem kell félteni, nem fogom hagyni magam, meg a gyerekemet sem!
Anyukád helyében nem adtam volna a Gyula nevet semmi esetre sem…
Férjem kérdezte, hogy tetszik-e az Erika név, mondtam, hogy nem, de ha ezzel szeretne „tisztelegni” a halott barátnője előtt, akkor felőlem 2. névnek mehet, de mondta, hogy nem, ez nem tiszteletadás…
Hát nagyon remélem, hogy gyerekem bemutat a családnak és kislány lesz, aztán a második már lehet fiú, csak úgy szeretnék egy csajszit…
Lehet lassan kéne vonalzót csinálnom…
estrella22

Estrella: addig is,vonalzó híján: hol is tartasz? :)

Nem értem,miért ilyen problémás ez a név-dolog sokaknál...
Mi azt csináltuk még évekkel ezelőtt párommal,hogy külön-külön végignéztük a naptár összes nevét,és mindet kiírta ő is,meg én is,ami számításba jöhet,és a végén megnéztük az egyezést :)

Fiú névből egy volt csak anno,azóta én már nem annyira szeretném: Gergő (helyette lett a Márk és Noel).
lánynév volt jó pár,akkor került felszínre Lili és Maja,azóta kitartunk,és csak így hívjuk most is leendő gyerekeinket :)

Van tartalékban fiúnév is,de nekünk lányaink lesznek :)
Vendég

Most sokkal jobban viselem a várakozást,hogy tudom,nem liheg senki a nyomomban,hogy mondjam már meg,hogy mikor megyek vissza dolgozni,stb. :)
Most párom nyomában lihegnek ezzel,én meg kikapcsolva tartom a telefonomat,átirányítva hozzá a hívásokat,így nyugi van :D

megvan a heti beosztásom...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.28 19:03-kor.
Vendég

Próba

Kép Kép
estrella22

Csajok, mit hova illesztek? :(

Kép Kép
estrella22

írtam p.ü.-t! :)
Vendég

Béku:
9+6-nál tartok azt hiszem…
Én is régóta tudtam a neveket, de azóta az összes tucatnév lett, és én azt nem szeretném.
Bocs, de a Lilitől is hidegrázásom van már, pedig szép név, unokahúgit is csak a 2. nevén szólítom…
Gergő is rengeteg van, pedig az is szép.
A Márk is, a Noel az tőlem távol áll..
Jó lett a beosztásod?
estrella22

Na most?

Kép Kép
estrella22

Mindjárt megnézem,miért nem jó,amit küldtem,nekem jó volt az előnézetben...

Lilit már sokan nem szeretik,állítólag tucat....
Soha nem ismertem még Lilit,Woody Lilije az első,akit ilyen néven ismerek,se családunkban,se ismerősi körünkben nem él senki ilyen névvel azóta sem,hogy kiválasztottuk,és szerintem is szép név,és egyike azon keveseknek,amik illenek párom nevéhez... :D :D

Beosztásom tűrhető,nem tudom,miért nem kaptam szabadnapot szerdára,így rohannom kell a teszt miatt,utána estig meló,másnap meg szabad leszek... :? :?
Vendég

Bocs csajok, bénázom...

Kép Kép
estrella22

Sziasztok!

Olvasok ám, csak überlusta voltam írni a hétvégén :oops: :oops: :oops:
Nameg anyumék is itt voltak újra, megint telepakolta a hűtőmet: babgulyás, töltött paprika, brassói...szóval majd a hét második felében kell főznie a páromnak, de én már most kitaláltam hogy dijoni mustáros tejszines csirkét ennék rizzsel :roll:

Estrella,
bizony, készítsd csak elszépen a vonalzót, hadd lássuk mekkora a pocilakó :wink:
Mivel S. szigoró fekvést javasolt, úgy gondoltam kivárom a dec. 6-ot amíg újra megnéz, és azon a héten látogatom majd meg a védőnénit. Így 11 hetes leszek az első alkalommal, de a 12. heti vizsgálatok legalább már benne lesznek a kiskönyvemben :)

Mieza,
nagyon köszi a János kh. infókat! Azt nem kérdezted véletlenül hogy EDA van-e? Én Simont simán szültem, Esztert meg érzéstelenítve...hááát ég és föld a különbség, én ragaszkodnék az EDA-hoz! (ezért is gáz Vác, mert ott nem adnak simán, csak ha fizetsz még külön egy anesztest is :evil: )

Andi,
simizd meg helyettünk is a pocit, hátha megint érzed a babót :wink:
De legalábbis Ő érzi!!! Nagyon-nagyon jóóó érzés lehetett, énisénisénis szeretném máááár!

Ritám,
brutál volt amit a műtétről írtál...de olyan jó volt utána olvasni, hogy már előre nézel, és várod a következő lehetőséget!
Biztos nem lesz könnyű a kezelés, de ez eljuttathat a várva-várt babához!!!

Breki,
már csak két nap, mert a mai este már hip-hop elszáll :wink:
Természetesen én is várom ám az sms-t, és azonnal dobom is fel a jóóó hírt, hogy ne kelljen mindenkinek tűkön ülnie!

Kép
judit0713

Most jó lett,de miért spanyol nyelvűt csináltál? :D
Vendég

Jó lett a vonalzó :wink: Ezek szerint egyszerre szülünk majd???

Breki,
hát ez így elég car lesz, bmc-ből egyenesen melóba futni :?

Kép
judit0713

Béku, nagyon-nagyon köszönöm!!! :)
Na akkor jó, nekem az tette be a kiskaput, hogy az összes ismerősömnek Lilije van :(/Meg majd ugye az óvoda és iskola is tele lesze/
De mindenki azt választ, amit szeretne, nekem még egy épkézláb nevem sincs, szóval fogjam be a szám :)
Sajnálom, hogy nem kaptál szerdára szabadnapot! :(
Na megyek terhestornázni…

Kép Kép
estrella22

Judit: persze,hogy küldök Neked is ;)
meg most már Andinak is,hogy ne kelljen várnia,ő már legalább annyira izgul,mint én!! :D
Vendég

Judit, igen, egyidősek vagyunk, csak nem értem, neked miért 200 nap van, nekem meg 212 :)

Béku, spanyol szakos voltam gimiben, és az a favorit nyelvem...
Utána a német és az angol hátul kullog, azt nagyon utálom, csak hát muszáj...

Kép Kép
estrella22

Estrella: óóó,hát innen a névválasztásod :D
imádom a spanyol nyelvet,legnagyobb bánatomra nem azt tanultam,az egyetemen kezdtem el spanyol órára járni,de nem volt jó az időpont,pedig a tanárnak szimpi voltam,amint túljutottunk a "clase" kérdésén,hogy mikor felolvastam a szöveget,miért mondtam mindig hosszú ss-szel :lol: :lol: :lol:

aztán megfejtettük,mert én németes voltam (Klasse) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
azért tartott ellenben ígéretesnek,mert latin előtanulmányom volt,és attól már csak egy ugrás a spanyol.
Persze mára már nem emlékszem ezekre...
Vendég

Lányok,nem lesz valami jó melóba sietni,de üzentem,hogy úgy írjon be a beosztásba,hogy nem tudom,hányra érek be.
Így aztán annyira nem érdekel! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha kedvem van,akkor előbb még ünneplek párommal a cukrászdában,vagy ilyesmi :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze amint kezemben a +++ eredmény!! :)
Vendég

Na jövök egy kicsit, persze zanzásítva,

mindenkinek nagyon nagyon ! Bajokat, autókat Ann, Carla nagyon sajnálom. Hah 17 oldal az elmaradásom, van egy órám esetleg, úgyhogy rákeresek kubura és azokra válaszolok :-)

Vicky,
Drukkolok bölcsis protekcióhoz, mi íratjuk Lizát január 5-én, habár apa (és én is picit) azon gondolkozunk hogy jó lenne ha mindkét gyerkőc a magánba járna továbbra is, meglátjuk.
Sajnálom vizsgát.
Szépek a méreteitek, szívzörej: reméljük minden rendben lesz !

Estrella,
Mózes, nekünk nem volt, sok barátnőnél gond volt bébike sehol nem tud elaludni, náluk a mózes vált be, lekopogom mindkét gyerekem bárhol (akár földön), bárhogy (nagy zajban) elalvó, juppé !

Sajti,
Jelentem Barnus kifakult.
Leadtam a héten egy csomó dolgozatot, még van 5 az elkövetkező 3 hétre, aztán akkor kezdődik is a vizsgaidőszak, 9 tantárgy brrrrr.
Hurut, hát igen meleg idő kedvez neki, de lekopp talán elhagy minket.
Szomszédotok nem semmi, amikor mutatták a tv-ben őket, ki voltam akadva hogy hogy lehet így élni :-)
Ki az NDK-s főorvosasszony ?
Fáklya együttes: jaj Te annyira drukkolok Nektek !

Kisbeeka, Kispatak,
Gyógyszerbeadás elromlott az elemlenyeléses kórházasdikor, mert akkor 13 ml barna csokiszirupos cuccot kellett beadnom hashajtóként, és hát Marci nem nagyon szerette, azóta bizisten fóbiája van a fecskendőtől.
De olyan jó gyogyit kaptunk (fenistil csepp és sinecod) hogy azokat a teájába rakom, nem módosítja annak az ízét.
Ja és olyat is csináltunk hogy ledemóztuk a gyerekek előtt a gyogyibevételt és akkor Marci is abban a pillanatban akart olyat amit mi ettünk.

Lukácsné,
Képek annyira jók, sajna ujjszopi nálunk is van, agybajt kapok tőle. :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Rita, megírod, hogy mi pontosan ez az ellenanyag dolog? Mert te vagy a héten a 2. akitől ezt hallom. Én is rh- vagyok és azt hittem ez az ellenanyag dolog majd csak a 2. terhességnél lehet gond. Legalábbis mindenki ezt mondta.
Sajnálom nagyon, de legalább mondtak valamit…
Nagy ölelés!

Carla, autót sajnálom :) ((

Csajok, megy valaki szerdán bmc-be? :)
Sajti, kb. 7-ére lesz kész a határidőnapló, most is azon dolgozom. Nem túl nehéz, kb.30 g-ra jön ki, de lehet, hogy könnyebb. Szuper képet sikerült szereznem a címlapra. Most ezen nagyon pörgök, hogy a lehető legjobb legyen :) A5-s formátum és spirálos lesz, hogy rendesen ki lehessen hajtani.
Jaj, de jó étterem, még decemberben, babó előtt el akartunk menni egy nagyon luxusost kajálni, mert utána már nem nagyon lesz időnk egy pár hónapig lelkiismeret furdalás nélkül :)Én az Experidance-en voltam végre, de hihetetlen nagy élmény volt. A közepén már aludt Berci, feladta a rúgkapálást :)

Estrella, én kb. a 27. héten untam meg a folyamatos, (kérdezés nélküli!!!) pocaksimit. Most be lett fenyegetve a család, hogy ha még egyszer hozzányúlnak, akkor nem láthatják fél éves kora előtt. Mindenki jól megijedt :)) De olyan édesek, mert főleg após volt a nagy tapizós… brrr… A múltkor mutattam anyósnak hogy hogy focizik bent. Jó közel hajolt. Mire após pont jött be a szobába és így szólt: Persze, neked lehet, nekem meg nem? Anyós gyorsan mondta, hogy nem ért hozzá, csak nézte. Após megkérdezte, hogy ő is nézheti-e :) Olyan édesek voltak majdnem meglágyultam, hogy ilyen gonosz vagyok, hogy betiltottam a tapit, teljesen bestresszeltem őket :))
Szerintem ne menj após közelébe amíg terhes vagy :)

Kubu, nem tudom, hogy apa mennyit lehet bent? Mert ha maradhat jó sokat, akkor lehet, hogy egyágyast kérnénk… Ez, hogy megy a Jánosban?
Igen, én is férj, mint apa :) Viszont apa elmegy egy dúlához január elején, hogy jól kioktassa, mit kell csinálnia. Ezt apa egyedül intézte ám :)) Én meg mosolygok és véletlen sem töröm le a lelkesedését :)
Szerdára nagy drukkokat kérünk CSUCSU-nak. Kezdenének :)

Andrea, hova mész a kismamis csajhoz? Mármint helyileg hol van?
Én a Valóvilágon akadtam ki és Bucin.. nem szabadna képernyőn lennie…

Kép
mieza

Ancsi, egy Algopyrint lehet fejfájásra, mert az elején nekem is olyan migréneim voltak, hogy pislantani sem tudtam

Köszi Kisbéka :)ÉN azt gondolom, hogy szeretnék minden pózban vajúdni, de szülni a szokásos módon. Mert ha beavatkozásra lenne szükség, akkor valószínű az a legjobb póz :)
Igen, mindenképpen tudni szeretnénk az eredményt hamarabb, mint este!!!

Jöhetnek képek csajok?

Kép
mieza

Zsuzsi,
Orrszívó-porrszívó, áldott egy dolog mindenesetre, mert tényleg jól ki lehet „takarítani” az orrot. Hál istennek már túl vagyunk a nehezén, kisasszony is meggyógyult, az a gond hogy M mindent hazahoz a bölcsiből és végigfertőz minket.
Az biztos, hogy azok a napok nagyon kemények amikor egész nap itthon van, nagyon sokat foglalkozunk akkor is vele, de brutál hogy mennyi energiája van.
Hugiék jól vannak, Barnus már nem sárga, szépen eszik-hízik.
Szülinapot tervezem, itt lesznek anyósomék, sógoromék, hugiék és mi. 22-én még vizsgázom, hazarongyolok, sütök egy tortát http://www.ritakonyhaja.hu/nassolda/tor ... ecept.html tetejére thomas kép kerül, lesz egy csomó kaja és sok műanyag tányér és pohár.
23-án 10-12 között hugiék nélkül karácsonyozunk, aztán jönnek hugiék és 13-kor köszönjük Marcust.
Nagyon örülök hogy minden rendben van veletek.

Andrea,
Éljen 4d, nagyon várom dec 17-i híreket.
Buszos rosszullét ÁÁÁÁ.
Hurrá mikro, képet kérünk.
Dejódejódejó hogy éreztétek tökmagot !
X-faktor: nemtom minek nyal Geszti ennyire Keresztesnek.

Kisbeeka,
Yes Marcit húsvéti nyuszi tojta :-)
Minden rózsaszín, már beteges, habár most vettem egy kocsicsizmát, az beige.
Marcus a vonatokat szereti, leginkább chuggingtont, de persze van thomas is, csak előbbi tortadíszt nem találtam teszen.
Nem tudja még a drágám a szülinapot, habár ki tudja, most a mikulásra készülünk nagyon, sokat mesélünk róla.

Gyoreneildi,
Hajrá fogzás !

Estrella,
Örülök hogy jól vagytok !

Woody,
De szép helyen voltatok.
Lili olyan édes.
Hát igen Liza 62-3-4 cm és 6500 gr, halad a csaj, de hova ?

Kispatak,
Állás nincs továbbra sem, de nem baj legalább apa itthon van velünk.

Ancsi,
Édes a kép rólatok.
Fejfájás: remélem nem fog fájni a fejed, sajna én nem tudok tanácsot adni (Lizával szinte mindennap bevettem egy algot (olykor demalgot), Marcinál csak a 2. trimeszterben tömtem magamba a gyógyit).

kubuspace

Carla,
Titkos recept hogy hogyan is és mitől is bírom ? Talán apa állandó dicsérete, a gyerekek mosolya és Marcus szemlátomást fejlődése ad erőt.
R….jon meg az aki elviszi másnak az autóját ! huh, ilyenkor a hitellel mi lesz ?

Zsuzska,
Csodák pedig vannak !

Judit,
Főnök rendi, bónuszt mindenképpen erre az évre !
Nem engem kérdeztél de EDA van és mindenféle + ktg nélkül.

Estrella,
Ja persze jobb így anyu nélkül, csak sokkal zenzitívebb vagyok így az ünnepek közeledtével, meg én is hasonló okok miatt nagyi nélkül nőttem fel, gyerekeimnél dettó ugyanez van most, és nagyon fáj.
Vuk húzzon el.
Férj nagyi rendiség hurrá.
Rokonyok, jáj !

Mieza,
Na apud sem semmi, hogy ott van a közeletekben és nem megy el Hozzátok.

Rita,
Ölelésem Neked.

kubuspace

Judit, Edát most fogom megkérdezni. De Kubu jókat mondott :) Majd jön és elmeséli, remélem :)

Kép
mieza

Kép Albert

Kép Cukipofa

Kép
mieza

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a képdicsiket.

Utólag a köszöntések.

Estrella boldog névnapot.

Csucsu boldog születésnapot. Krosszolok !

Padlizsánkrém: én nem teszek bele fokhagymát, illetve sózom, borsozom, sőt most is le van fagyasztva egy rakat amit csak ízesíteni kell.

Liza fordul, „jön-megy” asszem nálunk járóka büntetés lenne, ergo nappali egész szőnyeg az övé, habtapit leraktam, rá egy puha pléd és azon pörög egész nap, brutál hogy mennyivel másabb mint Marci.
Ja és olyan mint aki megevett egy macskát, egésznap nyávog, mármint nem negatív értelemben, de olyan édesen érdekes hangot ad ki.
Örül ha lát minket, állandóan mosolyog, nevet és dumál.

kubuspace

Látható valamennyire? :) Állítólag az arca már nem nagyon változik :) És az ott a szeménél nem árnyék, hanem igazi szempillák :)

Kép
mieza

Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó de gyönyörű !!!!!

kubuspace

Jaja, közben már meg is jött a válasz, szupi!

Köszi Kubu!
És persze küldök egy kis energiát (nekem most úgysem kell a fekvéshez) még a sulihoz + gyerkőcökhöz :arrow: :arrow: :arrow:
Szülinapi készület zúzósnak hangzik, de Marcus öröme majd kárpótol! Remélem lesz kép :wink:

Kép
judit0713

Mieza,
Lemaradtam: milyen naptár készül ?
Apa annyit van bent amennyit akar, reggel 8-tól este 8, 9-ig is, senki nem szól de komolyan, egyágyasban is igaz ez, de többágyasban sem volt gond, nálunk egyébként most a többágyasban úgy oldottuk meg hogy este már ott a folyosón voltak a látogatók. (engem egyébként az sem zavart ha bejöttek a többiekhez bármikor).
Abból a szempontból tényleg jó az egyágyas hogy 3-an tudtok együtt lenni. Én Marcinál voltam így, igaz karácsonykor és egyébként is síri csend volt a kórházban, M egész nap aludt, én meg tökre unatkoztam, ezért döntöttem a többes mellett most.
Hajrá apa lelkesedése, nagyon aranyos !

Eda: Totál nem volt kérdés, amikor kértem/orvos javasolta kaptam is abban a pillanatban. Mi nem is készültünk rá annyira mármint az orvossal, Marcinál látta hogy fájásgyenge vagyok, szólt és jöttek is beadták. Lizánál úgy készítettek oxival (többet kaptam) hogyha Eda kell akkor ne kelljen várni arra hogy a szükséges oxi lemenjen, de most nem volt eda.

kubuspace

Mieza,
ez csodaszép!!! Itt örömködök a képek fölött :) Még emlékszem ám amikor repültél kifelé mosolyogva az eredményhirdetés után...most meg már ekkora nagyfiú van a pocakban :shock: Na és az enyémben is egy nagyobbacska babszem :)

Kép
judit0713

Istenem,de gyönyörűűűűűűűűűűűű!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Igen,Mieza,tudom,hogy beugratós kérdés,de ha még ezen az oldalon nem hangzott el 100X: ÉÉÉÉÉN megyek szerdán bíemszíbe!!! :D :D :D :D :D :D :D

Küldöm az sms-eket mindenfelé,aki csak kéri! :lol: :lol: :lol: :lol:

Aztán lehet pityeregni rajtuk!! :D
Vendég

Kérünk pocakfotóóót is!!!! :D
Vendég

mieza: Szép pofija van Albertnak.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát nagyon beindultatok estére!!!

Estrella: nem semmi ez az akku story. Hajrá,hogy sikerült megoldani. Hát a vendégeskedéssel megjárod mostanában, ,szegény babát nem hagyták enni? Ki örül, ha nem ehet békén, főleg egy pici baba, és szétkürtölik, amit titkolni akarsz - sajnálom. vigyázz magadra, főleg ha elutazol, nem igazán lesz/van jó idő. A nyári lakban is kitört a tél, itt fogalmunk sincs róla - bár neked igen, ott a budai oldalon.

Rita: remélem, többet már nem jársz igy, nagyon szorítok a sikerért!

Kubu: hajrá tanulás és vizsgák, és erre hogy van időd gyerekekek mellett csak csodálni és gratulálni tudok. Képeket kérünk!! Jaj de jó lenne dajkálni őket, főleg hercegnődet.

Mieza: már nagyon nem sok időd van. Elhiszem,hogy nem jó a pocaksimi de már biztos a nagyszülők is várják az unokát. Na majd megtudod, ha neked is lesz - de addig még egy pár terhesség meg sok-sok évtizednek kell eltelni. Megnyugtatlak, az idő nagyon-nagyon rohan. UH kép meseszép, pocakfotó kéretik!!! Apa a szülésre biztos maradhat ill. az egyágyasban is. A háromágyasban tuti nem. Amugy Kubu biztos ir neked erről ill. János kh topicja is eléggé jól müködik, néha oda is be-benézek.

Breki: sms-t én is kérek majd irom a számot még egyszer.

Na mára lelép, holnap meló a köbön

üdv kispatak
Vendég

Húú Mieza! Fantasztikus, gyönyörűséges a picur!! Számomra hihetetlen hogy ennyire jól látható az arcocskája.

Estrella, sajnálom hogy ilyen apósod...ahogy teheted, tényleg kerüld. Nem is tudom létezik olyan család ahol nincs egy problémás após vagy anyós, vagy sógornő... Nekem sajnos alapból anyósfóbiám van.
Figy próbáld meg, hogy egyiken be, másikon ki, ne izgasd magad. Most ti vagytok a legfontosabbak.

Békus, ne aggódj, ha nem tudsz eljutni templomba. Hidd el templom nélkül is meghallgatnak fent!!

Kubu, Mieza, Sajti és más padlizsánkészítő mesterek. Mennyi ideig sütitek a padlizsánt? Készítettem pénteken, de olyan furi íze lett. 2 db-ot 1 óráig sütöttem 180 fokon, félbevágva. De a tetejük megpirult, olyan kemény lett, azt próbáltam levakarni. De maradt benne. Lehet amiatt lett kicsit kesernyés? Vagy a fokhagyma miatt? Direkt fakanállal szedtem ki és műanyag villával kevertem össze, hogy ne érjen hozzá fém. Na persze muszáj volt összebotturmixolnom. Lehet ez volt a baj?? A lényeg, hogy köze nem volt Eszter fórumtalis padlizsánkréméhez.

Andi szerencsére nekem eddig nem is voltak csatornáim évek óta a tv-ben. Péntek óta van parabolám, de nem láttam most x-factort, csak neten visszanéztem 1-2 énekesnek mondott vkit. Hát számomra szánalmas volt :((( Anyuéknál láttam néha 1-2 adást. Nekem leginkább a zsűritől égnek a hajam. Amennyire régen bírtam Ildikót, még koncertjeikre is jártunk sokat, na most annyira idegesít a megjátszott grimaszos stílusa. Ha meg nem megjátszott, az még rosszabb. Gesztiről meg ne is beszéljünk... említésre sem méltó számomra.
ann74

Hú, mennyit írtatok, amíg tornáztam!!!

Judit
Anyud jó fej, hogy telepakolta a hűtőt! :)
Szóval akkor Mikuláskor mész dokihoz :) Engem 14.-ig most nem vizsgálnak :(
Látom már megelőztek, de barátnőm is kapott EDA-t a kórházban…
Szóval jó az az érzéstelenítés, azt mondod?
Vácon külön kell az anesztesért fizetni??? Hát basszus, nem ezért fizetjük a TB-t??? Komolyan az eszem megáll!
Nem ül ott amúgy is?
A Margitban úgy van, hogy minden doki be tudja adni, így nem kell külön anesztes…
Meg állítólag ott eléggé ajánlják is, szóval nem kell külön könyörögni…

Béku
Igen, innen a nevem, lebuktam :)
Hát igen, a német nem sokat segít a spanyolban, de legalább nem is kavar be…
Én is alapvetően németes vagyok.

Kubu
Na akkor már csak azt kéne előre tudni, hogy milyen alvó lesz a gyerek :)
Hülye vagyok, arra nem is gondoltam, hogy a gyerekek miatt szar, hogy nincs nagyi, bocs :( Vagyis van, csak hát… Mi lesz karácsonykor?
Köszönöm a köszöntést!

Mieza
Nem szeretnék belekotyogni, de ez nem az RH-s ellenanyag dolog, hanem a nő és a férfi valahogy összeférhetetlen és ezért nem marad meg a baba. De persze Rita majd jobban leírja…
Experidance-en én is voltam nemrég, nagyon jó volt!
Na nekem meg az jutott eszembe, mikor nem tudtál WC-re menni és a rokonok simogatták az ezért megnőtt pocidat :)
Majd én is bevetem a fenyegetést…
Nem vagyok ilyen merev, de csak úgy ne nyúlkáljanak a hasamhoz!
Akkor Téged is após tapiz! :)
Amúgy sógornő mondta, hogy élvezzem ki ezt a helyzetet, hogy mindenki velem foglalkozik, mert ha megszületik a gyerek, engem már le sem fognak sz@rni... :)
Jaj, Albert nagyon szép, szép kis pasis arca van!

kispatak
Férj elég ideges volt az aksi miatt, de sajnos a kocsinál mindig vannak ilyen nem várt kiadások….
Nagyon tapintatlan ez a rokonság, amúgy jó szándékúak, csak én nem bírom ezt…
Mikor férjjel megismerkedtünk, elég hamar bemutatta őket, biztos azért, hogy elmenekülök-e :)
Még nem tudom, vonatozunk-e Bécsbe, vagy kocsival megyünk…
Itt megint eszik, jól behavazta a tetőtéri ablakokat megint :(
Tavaly volt, hogy napokig nem láttunk ki miatta :(

Ann
hát igen, mindig van problémás családtag… Após legalább örül az unokának, csak olyan, amilyen…
Rossz anyóstapasztalataid vannak? :)
A padlizsánt úgy kell sütni, hogy betekered héjastól alufóliába és addig sütöd, míg jó puha nem lesz. Anyu még tovább is szokta és akkor jó füstös íze lesz…

Kép Kép
estrella22

Andi,
köszi ha jól leszek kedden, szívesen csatlakozom hozzád a varrónénihez. bár most még korai, de előbb utóbb úgyis megnéztem volna magamnak a helyet. :-)
tel.számomat megírom priviben, majd egyeztessünk, hogy mikor hol legyek.
terhesfelkészítőn még nem gondolkoztam de jó ötlet. azt a Jánosban tartják?

Mieza,
csodásak a képek. hihetetlen hogy mikor megismerkedtünk még ti is csak vártátok a csodát, és hamarosan kezetekben Albert!
család letiltáson jót mosolyogtam, elképzeltem a rémült arcú anyós-após párost. :-)
János nekem elég szimpi azok alapján amit írtál a cukros víz kivételével.
apa milyen jófej a dúla továbbképzéssel. :-) :-)

Estrella,
hajrá vonalzó, csini lett. család szörnyű lehet, az ivást én nem tolerálnám ilyen jól, lépnék le azonnal. :?

Breki,
a munkáltató köteles minden vizsgálatra elengedni, úgyhogy mindegy hányra érsz be szerdán. :-) :wink:

Kubu,
milyen jól haladsz a sulival. karácsony-szülinap nem lesz egyszerű menet!

Judit,
pihengess csak szorgalmasan. 11. hét az szerintem teljesen jó, pont be tudják írni a fontos dolgokat.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

A legjobb videó, amit mostanában láttam :)
Estrellának és Lukácsnénak kiemelve küldöm :))))

Nálunk pont így volt. Ahogy a stressz részt magyarázta, nálunk a lombikra való reagálás pont ilyen volt :)))

http://www.youtube.com/watch?v=K9yXyy5F ... ata_player

Kép
mieza

Mieza,
nem tudtam mikor jössz legközelebb, írtam mailt.

Andi,
csicsókát nem ismerem, de kíváncsi leszek neked beválik-e. asszem ar ir-re jó lenne a ch tartalom miatt.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Breki,
van 1 jó és 1 rossz hírem...
a rossz: Sz. azt mondta nekem múlt héten, hogy szerdán elvileg szabin lesz. most állt csak össze hogy ez a teszted napja.
a jó: az én tesztemnél sem volt bent, Ú. doki mondta meg a jóhírt!!! :-) :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszönöm a kedves Albertes örömködést :))

Kubu, meggyőztél, egy ágyasban leszünk :)
Mivel első baba és apa jó lenne végig velünk lenne. (nem kell még otthon másik törpire vigyázni és úgy is kivesz szabit, minek ülne itthon egyedül:)
Viszont attól iszonyodom, hogy valaki más apuja ott ül bent mással, miközben én épp rakom össze a bedurrant cicimet, szétvarrt testemet… nem… egyágyas lesz így elsőnél. A másodiknál már biztos rutinosabb leszek, akkor jöhet nekem is két vagy 3ágyas :)

Ann, csak fél órát sütöm. Lefelé fordítom és ha nem vagyok biztos, megnyomom. Ha plöttyed, akkor jó :)Az első nekem is megpirult, de leszedtem a felső réteget. Ahogy a linken volt, belsejével lefelé süsd :)
Én is turmixoltam fémmel és villával kevertem. Lehet, hogy sok volt benne a fokhagyma? (De inkább az, hogy túlsütötted szerintem)

Kubu, lesz egy kutyás határidőnapló, azon dolgozom :) Majd küldök képet :)

Kép
mieza

Zsuzsó! Sz csak annyit mondott neked, hogy szerdán nem lesz? Kedden lesz vajon?
ann74

Mieza, köszi a tippeket a padlizsánhoz. Sztem a fokihagyma is valszínű sok volt és a sütési idő is. Nademajd a következő!! :)
ann74

Laptető? Csak nem??? :)))

Kép
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: