Judit
Háát, tegnap nagyon jól jött volna, ha tudok vezetni, lerobbantunk, meghalt az aksi, én meg nem tudom most ugye betolni az autót… De egy hülye p… annyira ránk állt ferdén, hogy én rutin nélkül nem mertem. Szerencsére ott volt a közelben egy Norautó, ott tudtunk venni új aksit jó drágán, férj meg kicserélte… Mondjuk így hónap végén nem hiányzott ez a kiadás, pont a jövő heti bécsi utunk útiköltsége volt
Úgyhogy mondta férj, hogy mától gyakorlunk vezetni, kéne is majd a gyerek mellé, de most kidőlt, picit megfázott…
Na hát ez a váci doki elég érdekes…
/Amúgy akkor eléggé egyidősek vagyunk, nekem szerdán volt 26 mm a pici

/
Jó fej ezzel a kiskönyv-kiváltással…
Menjetek S-hez, bár már úgyis eldöntötted…
Mikor tervezed kiváltani a kiskönyvet?
Én szerintem kedden megyek, hetente egyszer „rendel” a védőnőm, később zűrös lenne… Remélem nem gáz a 10. héten.
Béku
Örülök, hogy párod ilyen gyorsan megoldotta az anyós-kérdést
Nagyon drukkolok szerdára!!!
Én is mindig szerdán kaptam a dokitól a jó híreket, neked is szerencsét fog hozni!
Nekem is tetszik a hó, itt a Pilisben gyönyörű, és amit az ablakból látok…
Kubu
Hogy van a szemed???
lukacsne
Sógornődék nem semmik, basszus!
Ancsi
Mégegyszer nagyon gratulálok!!!!
Fejfájást próbáld meg kibírni…
Első trimeszterben nem nagyon kéne gyógyszert szedni, én vettem ugyan valami homeós bogyót (talán Belladonna), de hazudnék, ha azt mondanám, hogy segít…
Rita
Sokat gondoltam rád!
Sajnálom ezt a tortúrát és a hosszú várakozást!
Ha jól értem, akkor legalább kiderült, hogy miért nem maradt meg a pici…
Bár ez sem lesz könnyű menet, de most már sikerülni fog!
A műtét nagyon rosszul hangzik, nem tudom, miért bánnak így az emberrel, nem egy felelőtlen tini vagy (bár velük se bánjanak így)
Kolléganőmnek azt mondta a doki, hogy a műtét előtt maszturbáljon, hogy táguljon a méhszáj, szegény köpni-nyelni nem tudott…
Carla
De dühítő ez az autólopás!!!
Tudom, hogy késő bánat, de az Allianznak van lopáscascoja…
Egy hónapra én 2600-2700 Ft-ot fizetek, szóval nem egy nagy tétel, érdemes megkötni.
Sajti
Hát nem tudom, miért mentünk vendégségbe, mindig bízik az ember a változásban
Remélem hétfőn jó lesz a pipiteszt eredménye!
Ma főztem egy jó kis gulyáslevest, kárpótoltam magam az étteremért
Ez a Ráspi étterem nagyon jól hangzik!
Ann
Szerintem is jó, ha kedd reggel mész Sz.-hez!
Andi
Kipróbáltam a palacsintareceptedet, egész jó az íze, de valószínüleg nem tetszett neki édesítőszer helyett a nyírfacukor, totál leragadt, így császármorzsa-szerű lett
Lányok,
én azt hiszem, egyre elviselhetetlenebb vagyok…
Voltunk tegnap férj nagymamájánál ebédelni, na nem csak minket hívott, hanem az egész pereputtyot, akiket nagyon nehezen viselek el… Évente egyszer még talán.
Após mindenkinek elmondta, hogy terhes vagyok, de olyan embereknek, akiket szinte nem is ismerek, meg a nevüket sem tudom… Nálunk alig tudja valaki, még a saját testvéremnek sem szeretném elmondani a 12. hét előtt, erre ő elmondja az egész városnak. Rohadtul felkaptam a vizet, meg különben se taperolják a hasamat!
Próbáltam apósomat leállítani, hogy babonából nem szeretnék róla beszélni, de hiába… Már ivott is, szóval szerintem nem is emlékezett rá.
Nekik nagyon fontos, hogy a hülye grófi nevüket továbbvigye valaki, meg persze ugye fiút akarnak, sógornőnek (a lányuknak) persze nagyon jól esett, hogy az ő gyereke már nem is számít…
Ja, meg kérdezték, hogy hogy fogják hívni, férjem mondta, hogy ezzel még nem foglalkoztunk így a 9. héten, erre nekiestek, hogy miért hagyjuk az utolsó pillanatra, majd a szülőszobán találjuk ki?!
Szóval tudom, nekem semmi sem jó, se az, ha örülnek neki, se az, ha nem, de nem lehetne valami középutat???
Sogornő meg próbált szoptatni, erre a nagyanyja kb 5 percenként cipelt bele valami kb vadidegent, hogy nézze meg az unokáját. Szegény meg csak mondogatta, hogy épp etet, de volt pl egy nő, aki nem volt hajlandó elmenni… Ott állt 10 perce, akkor sógornő levette a gyereket a ciciről, hogy akkor megmutatja…
Hát kemény nap volt!