[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

pedi! akkor most már pihenj le!finomságokat csináltál nyami!:)

nem sikerült kihevernem,ráadásul a horpadást is megcsináltatom így 70ezer és hétfőn lesz kész:((

KépKép
dike
 
 


Pedi, nem semmi mennyi energiád van, ennyit sütögetni...! Ügyes vagy!
Köszönöm én jól vagyok, tegnap szinte egész nap émelyegtem, ma csak reggel:)
Akkor holnap jöttök is haza??? Most már pihenj, és vigyázzatok magatokra!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok!

Nita, boldog évfordulót!

Csillag, de aranyos vagy, köszönöm szépen! :D

Rita, nagyon ügyes vagy, gratula!

Pedi, kati, ejnye, azért pihenni is kellene!!!

Voltam dokinál,minden rendben, nst is, ha nem indul meg a szülés korábban, 38 héten császár. Vett kenetet is, mert mondtam, hogy bővebb a folyásom, (betadine kúpot kell dugdosnom 5 napig, szóltam, hogy ne kliont) egyúttal akkor elintézve a streptococcus szűrés is, kaptam magzatmozgás-számláló papírt, szóval erősen a finishbe léptem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

 
 

Sziasztok!!!!

Előszőr is Zsuzsi,hát annyira szép Zsófi baba,nem győzök gyönyörködni benne,nagyon édes!!! :D

Tegnap voltam a korházban elhoztam az eredményt,majd utána doki!Aztmondta teljesen jó az eredményem,szóval most megnyugodtam,elmondtam neki a rosszullétemet meg minden és aztmondta ez mind az miatt volt mert keveset ittam,leesett a vérnyomásom és ezért ájultam el!Szóval sokat kell innom,de iszok is,tanultam belőle!Most csak beszélgettünk,nem vizsgált meg,de kaptam időpontot tőle 13-ára!

Még egy jó hír: december 7-én 18.20-ra megyek 4D-re!!!! :D :D :D :D :D :D
Nagyon Várom már hogy láthassam a kislányunkat!!!!!!! :D

Mindenkinek Szép Hétvégét Kívánok!!!!!

Itt nagyon hideg van,fúj a szél is hó még nincsen!
Esetleg valahol esett?
Vendég
 


Rita:csini vagy,a diszek meg egyszerűen gyönyörűek,nagyon tetszenek!Ügyes vagy! :wink:
Vendég
 


sziasztok!

csillag: vettem a dádádádádát!!! pedinek is küldjél, légyszi. tényleg visszaveszek, mert tegnap éjszaka fájt a pocakom.
igen, azt a magnéziumot kell szednem, amit írtál. eldöntöttem, hogy délben fogok kettőt bevenni, egyébként egyet-egyet, ha pedig front van, akkor a 2x3at. örülök, hogy gergő jó kisfiú.
bencus pedig alakulni fog. nehéz neki. ilyenkor is azt szeretnénk, ha felnőttként viselkednének, de ők még kisemberek.

mona: örülök, hogy a durva rünetek elkerülnek.

mia: gratulálok és nyugodj már meg. kuraihoz mentek 4dre?
mi is készülünk még a 32. héten egyszer.

beze: sajnálom, hogy marci makacskodik és nem fordult meg. nagyon telik az idő, nemsokára találkozhatsz a lusta fiacskáddal. ő eldöntötte, hogy nem kűzdi át magát azon a 15 cm-en, hanem kiemelteti magát. lexi kezdi "felfogni"? ki fog rá vigyázni, ha mennetek kell és amíg bent leszel?

brita: szééééépek a díszek. ügyes vagy! reginek gratulálok, hogy nem sírt. igazán bátor.

nika: drukkolok, hogy ne legyen piri, hanem karácsonyi ajándék legyen zsófi baba nektek.

nita: gyönyörű karácsonyotok lesz. irígy vagyok a családokra!!! de jövőre már az én manókám is kuksizni fogja a fát. remélem le még nem borítja majd.
nálunk csak a karácsonyi zene marad bogival. nagyon be tud indulni, amikor bármilyen zene megy.

pedi:te sem sokat pihengetsz!!!! bennem dúl az energia és jól érzem magam. és a kislányom is hatalmasakat nyújtózik. és táncol, amikor apa zenél. egyik nap hallgattunk komolyzenét. és jó volt neki, mert úgy hullámzott a hasam. de csak olyan lassan, nyugodtan. nem rugdalt, hanem mocorgott. meg zabáltam.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csajok, nálunk eső esik csak!!!! pfúúúúúúúúúúúúúú!!!!!! irigy-irigy a hóesésre!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Nálunk szép fehérbe öltözött a táj, most pedig ragyogóan süt a nap. Csodálatos!!!!!!!!!!!!! A házunk rettentő nyugis helyen van, így csak a színtiszta fehér hó borít be mindent, nem pedig a latyak, amit az autók hagynak maguk után. :D

Pedi, Neked is küldök ejnye-bejnyét! Nagyon sok dolgot csináltál tegnap és tudjuk, hogy a mai napod sem a pihenésről fog szólni. Vigyázz Magatokra, kérlek! Nem szabad ennyi mindent egy napra betervezni...

Beze, nekem is azt a kúpot kellett használnom pár héttel Gergő születése előtt és szerencsére 5 nap alatt teljesen rendbe tett. (Bár így utólag azt mondanám, hogy nálam nem is a folyással volt a gond, hanem a nyákdugó apróbb darabkái miatt hittem azt, hogy esetleg valami nem stimmel...)

Kati, az jó, ha Bogi szereti a zenét. Ha van olyan, amit sokszor hallgatsz, biztos, hogy megismeri majd születése után is.
Nálunk Gergő pont akkor van fent és ficereg, amikor Bencust szeretném lefektetni. Emiatt elég nehézkes az ágyba jutás... de aztán eszembe jutott, hogy amikor még a pocakomban volt, akkor is ilyenkor mocorgott a legtöbbet, amikor Bencével hülyéskedtünk lefekvés előtt.

Mia, örülök, hogy minden rendben Veled! Tessék sokat inni!!!!!!!! (Irgum-burgum... na ma jó kis dorgálós napom van. :P )

Mona, ennyi rosszullét elég is lesz! Nagyon izgulok hétfő miatt!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: irigy, irigy a táj miatt... persze, hogy gergő olyankor mocorog. szeretne szerves része lenni a családnak és részt venni a közös programokban. :lol: :lol: :lol: aranyos tündérke lehet!!!

ma pihengetek. most sütöttem pár palacsintát, mert hortobágyi palacsintát sütök ebédre, de ez hamar kész. délután pihi lesz. babácskám ma különösen aktív. olyan jó érzés... én annyira szeretem őt!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mia! örülök a csupa jó hírednek!!!! :lol:

beze! ez már tényleg finish hajráá!:)

itt is sok hó esett :lol:

lányok, reggel az ágyban 2 szer egymás után 5 perces szünettel annyira de annyira begörcsöltem, h azt hittem ott maradok,elmondhatatlanul fájt:(((( :( miééért?de nem akarok mindenért dokihoz rohangálni:( de nagyon rossz érzésem van.

KépKép
dike
 
 


dike: sajnálom, hogy fájsz!!!! szerintem nyugodtan csörögj a dokidra!!! ezért vállalt el, te ezért fogadtad meg!!! (mellesleg ezért fogsz nem kevés pénzt fizetni neki...)
remélem semmi komoly!!! biztos minden oké, csak helyezkedik a babóckád...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


sziasztok nálunk is fehérben minden de már olvad is :(:(

Kép

ez ma készült :) tescóba menet :)ez meg ház előtt :)



dike: szerintem is beszélj dokival inkább egyszer többször nézzen meg mint egyszer kevesebbszer.de amíg nincs vérzés addig nincs nagy gond de beszélj dokival .Megfogadtad szóval szerintem ebben benne van hogy bármikor hívhatod.

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


szóval a második készült a ház előtt :) nem oda tette ahova én akartam :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, nagyon cukik vagytok Gergővel! Annyira édes mosolygós kissrác!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hó nálunk is olvad ezerrel, a fákon már nincs is, pedig reggel csodaszép volt ahogy a sok fenyőfa ágain fehér hóréteg tündökölt.

Dike, szerintem is beszélj a dokiddal. Ha jól emlékszem fel is fogadtad, ami azzal jár, hogy nyugodtan "zargathatod" bármikor, ha kérdésed, panaszod van!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Kati, jól teszed, hogy pihensz egyet.
Ma gofrit sütöttem Bencusnak (nekünk olyan jó nagy sütőnk van.) Rögtön be is puszilt egy egészet! :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Júj de irígy vagyok a hóra :!: Itt nem esik semmi,csak a szél fúj és jó hideg van!

Kati:igen,hozzá megyünk ide kecsóra :D
Vendég
 


Sziasztok!

Tudom, igazatok van, és nem szabadott volna mindent egy napba zsúfolnom, ez most így jött ki. Most viszont pihenek. A lányokat letettük aludni(egyik 4,5 éves, másik 2,5éves), fiúk elmentek a Dechatlonba, engem pedig ágyba parancsoltak és kaptam egy laptopot netezni. :lol:

Beze! Nektek tényleg már csak pár hét és 4tagú a család hivatalosan is. Remélem, a Karácsonyt már otthon töltheted. Tényleg, Lexit hogy oldod meg, amíg kórházban leszel. Ő elvan nélküled, sorolod már neki, hogy hamarosan be kell feküdnöd? Drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Kati! A hortobágyi húsos palit mi is szeretjük. Én babazenét hallgatok minden nap a babócámmal, annyira szeretem, remélem, Ő is. :) Meg minden este felhúzom neki a zsiráfot, amit a DM-ben vettem. Én is imádom ezt a kis manót, olyan édes mozgásokat csinál, de néha már fáj is, ahogy fészkelődik.

Dike! Biztosan nincs semmi baj! De nyugodtan hívd fel a dokidat, vagy menj be az ügyeletre, ha az megnyugtat. Nikának igaza van, amíg vért nem látsz(márpedig nem fogsz!), addig nincs baj. Pihenj! Szigorú fekvés!

Nika! Jaj, de irigy vagyok, elsősorban amiatt az írtó helyes kis pasi miatt, aki a fiacskád! :lol: Én is vártam a havat. Mondjuk útközben Solttól felfelé mindenhol van hó.

Csillag! Gyönyörű lehetett nálatok a reggel, nem csináltál képet róla? Katinak igaza lehet, Gergő nem akar kimaradni semmiből! :lol:

Mia! Örülök, hogy minden ok! Látod, mi megmondtuk, hogy nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.

Mona! Köszi Neked is az aggódást! Igen, ma este hazamegyünk.

Szép hétvégét Mindenkinek!
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!

Virág Mátéval is nehéz...ő már sajnos néha rácsap Barnira.....ki idegel már.......

szerintem nyugodtan kiviheted Gergőt!!!!!!!!!!!!
Barnit már 7 naposan kivittem.... Mátét szintén ekkor pedig ő téli baba...kell nekik is a legeő na meg neked is!!!!!!!!!!!!!

Pedi micsoda finomságokat csináltál:))))))))...nyamííííííí:)))))

Beze tényleg a finisbe vagy már...olyan izgi!!!!!!!!!!!!:))))

Kati gyönyörű lesz már idén is a karácsonyotok......jövőre meg még ennél is szebb!!!!!!!

DIke bármilyen problémád van tessék csak dokihoz fordulni..ha ez nem tetszik neki akkor váltasz!!!!!!!

Nika nagyon helyes Gergő:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


én nem irigykedem a hó miatt,mert kismamiként jóval parásabb vagyok és nem csak magamra kell vigyázni hanem a picire és csuszos uton elég veszélyes.szoval én nem bánom ha kibirja januárig,pedig amúgy nagyon szeretem a havat,olyan szép :)

csillag

hogy vagytok?milyen ujra babázni?éjjel jó fiú? :)

KépKép
bettike83
 
 


Bettike, nagyon jó újra babázni. Gergő pedig még mindig igazán tüneményesen viselkedik! (kop-kop-kop) Éjszaka csak enni kér és már alszik is tovább, illetve most éjjel egyszer azért nyöszörgött kicsit, mert kaksiznia kellett, de pikk-pakk elrendezte a dolgot, kicseréltem a pelusát és már aludt is. Reggel van 1-2 óra amikor nézelődik (kb 8-10 óra között) meg estefelé fürdés előtt vagy után.
szóval nem panaszkodhatom!
Bence is sokkal türelmesebb lett az elmúlt két napban (de azért ezt sem szeretném még elkiabálni), már nem vinnyog, csak néha-néha. Mondjuk biztos, hogy az is közrejátszik a dologban, hogy tegnap és tegnapelőtt is aludt délután, így nem volt fáradt.
Most vagyok velük először egyedül... kíváncsi vagyok estére is ilyen lelkesen számolok-e be a napunkról. 8)

Olvastam a blogodban a listát, amit a kórházba szeretnél vinni. Annyi mondanék hozzá, hogy betétből azért többet vigyél, mint egy csomag. Kelleni fog. 2-3 óránként kötelező kimenni a mosdóba még akkor is, ha nem érzed, hogy kellene pisilned. Ez azért fontos, mert ha van pisi a hólyagodban, akkor nem tud úgy tisztulni a méhed és panghat benn a vér... ez nagyon nem jó a fertőzésveszély miatt!
Én akkor is mindig cseréltem betétet, amikor csak kicsit volt véres (most is így csinálom itthon) a higiénia miatt... Ha jól emlékszem 3 csomag fogyott el a kórházban...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

akkor örülök h minden rendben veletek :)

köszi a tippet,amúgy nem egy csomival akarok vinni,ezt a listát a ntről szedtem le.sztem 3 csomaggal viszek,meg bugyiból is jó pár darabot.a kórházban adnak hálóinget,kérni fogom,legalábbis az első napon,akkor ugyis véres lesz.de viszek magammal sajátot is,2 hálóinget meg 1 pizsit,de állitolag 3 napot vagyunk kórházban ha minden oké igy nem kell olyan sok dolog,itthon meg már mindegy,meg amúgy sem szeretem a hálóinget,azért nem is akartam rengeteget bevásárolni belőlle.

melltartóból mennyi kell?

KépKép
bettike83
 
 


Bettike, örülök, ha segíthettem!
Melltartót én nem hordtam az első napon, nekem kényelmesebb volt nélküle (mondjuk nem vagyok dúskeblű...). A tej nem fog csorogni a melleidből az első napokban, akkor még csak előtej van. Amikor Bencét szültem, csak a 3. napon indult a tejtermelés, így addig nem hordtam melltartót.
Most már másfél nap után bedurrantak a cicik, na onnantól kezdve volt rajtam melltartó. (A védőnőm mondta, hogy többedik szülésnél hamarabb indul meg a tej, mert a szervezet már emlékszik arra, hogy mi a feladata.)
Szerintem napi egy melltartó elég.

A kórházban 72 órát kell minimum bent lenni, ami ugye 3 nap, de ha úgy jársz, mint mi, hogy este vagy éjjel szülsz, akkor majdnem 4 napig leszel bent. Gergő vasárnap este született és a 72 óra szerda este telt le, de olyankor nincs elbocsátás a kórházból. Meg kellett várnunk a következő napot. (Nálunk du. 2-3 között engedik haza az anyukákat a babáikkal.)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Elkezdtem mosni,jó pár forduló volt,erre nem el kezd esni az eső :evil:
igazán birhatta volna :?

csillag

akkor majd kiderül hány nap lesz,mondjuk a végén már ugyis sietnénk a megszokott környezetbe,de ez függ sok mindentől.

én is úgy gondoltam h kb 1 melltartó elég naponta,ha nem is kell de legalább legyen nálam,meg melltartó betét is,biztos ami biztos.

KépKép
bettike83
 
 


Betti én imádtam a havat terhesen is....valahogy még bátrabbnak éreztem magam...de mégis vigyáztam..........

melltartót én 3-at vittem be és melltartó betétet is rengeteget mert nekem mindegyiknél hamar már a szülés után másnap bedurrantak a cickók és ömlött a tej belőle.....

mi is úgy voltunk mint Virág........én is mind a kettőt este fél tíz fele szültem mind a kettőt csütörtökön...így mind a kettővel hétfőn mentem haza:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nem volt túl nagy mozgás hétvégén! Ki mit csinált?

Képzeljétek, mi végül mégis ott aludtunk Pesten szombaton, mert estére nagyon lefagyott az út. Tegnap kora du-án értünk haza, és utána semmit nem csináltam, szó szerint, csak lezuhanyoztam, és feküdtem az ágyban. Recepteket olvastam, meg tv-t néztem. Zoli ma mától szabin van szerdáig. Befejezzük végre a lakást! :D
Ma reggel a védőnőnél kezdtem, az elmúlt egy hónapban híztam 3kg-t. :evil: Azt mondta, nem vészes, mert összességében még 7,5kg-nál tartok. Hát, sejtettem, hogy most kb itt tartok, de még max 3kg-t engedélyezek magamnak, de attól tuti több lesz. Na, mindegy a gyerek legyen egészséges, a többi meg majd megoldódik. :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi tuti fogsz még többet hízni...az utolsó hónapba fog felmenni a több kiló.....de szülésnél rengeteg le fog menni!!!!!:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pedi: ne parázz a kilókon majd leadod utána:) a lényeg hogy a baba jól van. én 13-at híztam és ugye nem vagyok egy nádszál de az a 13 mind lejött rólam és még csak nem is fogyóztam mi lett volna ha igen :)

nika70
Salgótarján
 
 


én elsőnél 17-et a tökmagnál meg 6-kilót híztam:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Itt még most is minden fehér, bár a fenyőkről már eléggé leolvadt.

Ha esetleg nem jönnék, akkor bekrepált a gépünk, negyedszerre tudtam bekapcsolni, úgyhogy most gyorsan lementem (ha egyáltalán van mire :oops: ) a fontos dolgaim, főleg képek. Bár a párom nem nagyon tud net nélkül létezni, úgyhogy talán sokáig nem leszek távol tőletek. Nem tudom mi lehet a gondja a gépnek. :roll:

Bettike
Jópofa a vonalzód. Újévi baba lesz? :)

Csillagvirág
Inkább kihagytam a gesztenyés részt (szerencsére csak a közepe volt az), nem akartam vitázni, falun nem ajánlatos mindenki ismer mindenkit. Nem ér annyit az egész. Legközelebb csakis islert veszek. Az finom náluk.

Bettike
Én otthonra sem nagyon használtam a szoptatós melltartóm, inkább csak ha elmentem valahova. Egyébként sport melltartót hordtam, amiben nincs merevítő, meg semmi, az kényelmes volt éjjelre is, és a melltartó betétet is jól tartotta. Szerintem most a kórházba is azt viszek.
Hát itt nálunk elég necces a közlekedés, konkrétan ha onós eső van, akkor itt ragadtam fent. Valamikor napközben azért leszórják homokkal a szurdikot, de addig életveszélyes, vagy szakadék, vagy hegyoldal. Ez utóbbinak érdemes kormányozni, ha már csúszik.

Pedi
Én 27 hetesen +8 kg-nál jártam, szóval ne aggódj, nem lesz gond. Az utolsó harmadban kevesebbet fogsz hízni.

Most csak ennyire volt időm, majd még képet én is rakok.
Délelőtt Győrben voltunk anyukámmal, tiszta latyak minden, átázott a csizmám is, úgyhogy most sízokniban ülök, kicsit kiolvadok.
Vendég
 


Brita már neked is "csak" 10 hét van Zalán érkezéséig:):):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


rita, így már értem a cukrászdás dolgot... helyi cukiban én sem mernék szólni, ha valami nem lenne okés... ott tényleg mindenki ismer mindenkit.
Ami a melltartót illeti, kezet foghatunk, itthon én sem veszek. Nekem is kényelmetlen lenne. Én is vagy sportmelltartóban vagyok, vagy egyszerűen egy testhez simuló trikó van rajtam, amibe beleragasztom a melltartóbetétet. (A DM-ben kapható melltartóbetétnek van egy kicsi ragasztója.)

pedi, én is azt mondom, hogy ne foglalkozz a kilókkal, majd úgyis megszabadulsz tőlük előbb-utóbb! A fényképek alapján nem az az alkat vagy, akinek aggódnia kellene emiatt!
Rólam például nem ment most le szüléssel az összes feljött kg, pedig csak kb 10 kg volt rajtam amikor mentem szülni. Más meg több, mint 10 kg-ot is otthagy a kórházban. (Mondjuk valószínűleg azért maradt rajtam valamennyi, mert egyáltalán nem vizesedtem.)
Gergő még csak 2 hetes, de -gondolom a szoptatás miatt- másfél kg már le is csusszant rólam mióta megszületett! :) (pedig egyáltalán nem fogom vissza magam az étkezésben... :oops: sőőőőőőőőőt, édesség evésben sem... :oops: :oops: :oops:

Nika, mi újság Nálatok???? Piri? Nem piri???????????

Mona, gyere majd a hírekkel!!!!!!!!!!!!! nagyon sokat jársz ma az eszemben, mennek a drukkok!

Dike, beszéltél végül a dokiddal?

Kati, merre csavarogsz????????????????????

Mia, Tomika????????

Nita, volt évfordulós ünneplés????????????

Beze, hogy vagytok?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág nem volt ünneplés......... :( szerintem eszébe se volt.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska
10 hét már nincs, a doki szerint is meglesz hamarabb, ráhúzni meg valószínűleg nem fogok. Kb két hónap. Több nem valószínű.
A vonalzóm nem pontos, csak a hivatalos dátum szerint állítottam be, de valójában január vége az időpont, csak itt nem nagyon akarnak modósítani, ragaszkodnak a menzesz dátumához. Én viszont szinte biztosan tudom, hogy már jónás napon megfogant a pici, és nem hiába volt 4 napos előtte a ciklusom, a sors akarta így. Előtte évekig nem volt ilyen rövid ciklusom, ha májusban nem így lett volna, akkor a jónás napokat sem próbálhattuk volna meg.

Még gyorsan dobok néhány képet, szombaton készült. Aztán megyek még ablakdiszeket meg egyéb dekorációt készíteni. Az adventi fa is már kész, csak a kis csomagokat kell ráraknom, holnap este (ha már Regi elaludt). A verseket meg még ma kigyüjtöm. Annyi dolgom lenne, bár csak nem 24 órából állna egy nap. :roll:

Kép Kép udvarban Kép hintánál, hátul Kép Kép győr széchenyi tér - adventi vásár
Vendég
 


Nita, sajnálom... és nem jegyezted meg csak úgy finoman, hogy most volt az évfordulótok?????? Tudod, a pasik sokszor nem figyelnek az ilyenekre...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Rita, ja de gyönyörű Regi!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szuper az overallja is!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillagvirág
A DM-s melltartóbetét valóban jó, meg a dm-s cuccok általában. WC fertőtlenítőt, meg papírülőkét, stb mind ott vettem. Jövő héten veszek ilyeneket, aztán majd január elejére már összerakom a pakkom. Nagyjából már itt van minden, hálóingek, köntös, stb kimosva, ha esetleg menni kellenne, de inkább ne kelljen, mert a karácsonyt, és a szilvesztert itthon szeretném tölteni. Utána meg már max szülni megyek. :wink:
Vendég
 


Brita bocsi..mindíg oda szoktam írni hogy papiron van annyi időd:)
nagyon helyes kis csaj Regina:):)

Virág dehogy nem...mondtam neki nem is 1x.............de nembaj.......jön még ő hozzám... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Rita, most változtattak a DM-es melltartóbetéten... szerintem a régi jobb volt, de azért ez sem ázik át.

Na, léptem... az én első számúm úgy döntött, hogy ma nem alszik... nekiállok egy kicsit takarítani, mert mióta megszületett Gergő Úrfi, itt bizony senki nem csinált a porszívózáson és a felmosáson kívül semmit... :? Ma a fürdőszobának esek neki. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csajok megvan az ovis fotó mindjárt teszem

Kép

és ez a mi kis adventi koszorúnk :):):)nem elszólni nem vagyok kreatív nagyon és a kézügyességem sem a tuti de a célnak megfelel :):):):):)
Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Köszi a biztatást kg ügyben. Igazából máris túl tettem magam rajta. A férjem azt mondta, hogy a Világ legszebb kismamája vagyok(persze elfogult, meg nem is látott túl sok kismamát életében), és hogy egészséges vagyok meg a baba is, és ez lényeg, így aztán már nem is érdekel az egész. Meg aztán a kezdeti köldök alatti pocakhoz képest a pocakom most a mellem alól indul, és alig tudok enni vmit, olyan, mintha össze lenne nyomva a gyomrom, meg a savam...hát szörnyű! :( így aztán ebéd után nagyjából semmi a kajám. Max egy alma, egy bögre tej, vagy a múlt héten vettem magamnak müzlit az Aldiban, isteni finom, még azt ettem hideg tejjel. Gondoltam, az majd a székletben is segít. Mert az is gyalázatos. :(
Na, de hogy ne csak panaszkodjak, ma végre kész lett a laminált padlózás! Szegény Zoli szabit kért, de egyfolytában csörög a telefonja, alig tudott haladni. Olyan szenya a főnöke, a múlt héten akart eljönni, akkor nem engedte. Erre ma kitalálta, hogy holnaptól megszünteti az egyik kis belső cégüket, ami ugye nem kevés elintézni valóval jár.

Brita! Nagyon tündér Regi, és szupi az overáll is! Majd kérünk képet a többi díszítésről is! :)

Nita! Sajnálom, hogy a párod "elnézett" az évforduló felett! Reméljük, azért majd kiengesztel vmivel! :wink:

Nika! Nem a kreatívság a lényeg, hanem a megemlékezés, rajta van a 4 gyertya, és ez a lényeg. Én sajnos még elő sem tudtam venni az adventi koszorúmat, de a héten mindent kidíszítek, csak egyszer legyen csütörtök! Még mindig nem lehet tudni a verseny végeredményét? Gergő nagyon "elbűvölő" a képeken!

Csillag! Hogy döntöttél a levegőzéssel kapcsolatban? Bence most nyugodtabb?

Kati, merre jársz? Tud vki vmit?
Beze! Te is gyere!
Mona! Várunk az uh hírekkel! :wink:

Este még jövök!
Holnap van az uccsó munkanapom! (Ami egyből két órából áll, mert holnap este megyünk dokihoz, így nem tudok visszajönni du-án :lol: )
pedi
Kalocsa
 
 


a sportmelltartó szerintem is tök kényelmes.nem is veszek szoptatós melltartót.jók lesznek a sportok is.

KépKép
bettike83
 
 


nika! jó lett az,nekem bejön:) ovis fotók nagyon aranyosak!

rita! nagyon szép Regi.élvezi a havat mi?

csillag! nem beszéltem vele.

ma vettem a férjemnek egy nagyon jó cipőt(gant) huhuu, most adtam oda neki szülinapjára:)))nagyon nagyon örült!ez a karácsonyi ajándéka is,mert nagyon drága volt:( de neki ez 5 évig remélem cipő lesz!:))

autóm kész van:)

KépKép
dike
 
 


nita

le tudod nekem irni priviben a csoda homeopátiás szereid nevét.?mostmár be kell szereznem :)

KépKép
bettike83
 
 


Hoztam Nektek két mai képet!
Alkotó kedvében volt ma az én drága férjem! :)
Kép
Kép

Ezek az új szobánk falánál készültek! :D Én tisztára oda vagyok ettől a színtől!
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Most nem olvastam vissza, fáradt vagyok már!

Minden rendben van, 20 mm :) A Baba kisebb egy kicsivel, de pontosat nem mondott a doki! Csak annyit, hogy minden rendben van! Képet sem tudott adni, fényképezni meg nem tudtam, mert nem látszott nagyon semmi!
Nem valami jó az uh-ja, mert inkább a nagyobb terhességet mutatja jól!
Utro-ból szerinte elég 3*1.

Dec. 27.-én kell mennem legközelebb, akkor már 11. hetes lesz a Babóca:)

Megkaptam a beutalót a védőnőhöz, a héten fel is hívom majd!

Jaj Csajok annyira boldog vagyok, el sem tudom hinni!

Vigyázzatok magatokra, holnap visszaolvasok majd!

Puszi Mindenkinek, és köszönöm, hogy gondoltatok rám!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


pedi! nagyon széép vagy,komolyan,alakod,pocakod...ez az egész fotó olyan meghitt,és a fal szín is nagyon el lett találva.

mona! csodálatos hírek, nagyon örülök!!!!

KépKép
dike
 
 


Pedi, nagyon jól nézel ki!!!!!!!!!!!!!!!!! A férjednek pedig gratula a csodálatos fotókért!
Ami pedig a kilókat illeti, most már aztán tényleg tessék elfelejteni a parázást... TÖK VÉKONY VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bencus változóan viselkedik, bár szerintem jobb a helyzet, mint pár napja. Hétvégén például semmi gond nem volt vele, még akkor sem, amikor hármasban voltunk Apa nélkül.
Ma viszont kimaradt a délutáni alvás és az este már nem volt olyan könnyű. Volt egy kis hiszti... szegény Apa segíteni akart nekem, hogy amíg én szoptattam Gergőt, ő meg akarta fürdetni Bencust, erre szegény kicsi fiam úgy kiakadt, hogy márpedig ő CSAK ANYÁVAL szeretne fürdeni, hogy jött az éktelen sírás... Apa meg csak erősködött, hogy de igen is majd ő megfürdeti. Na erre Bence még jobban sírt, aztán én is sírtam... és inkább elküldtem Apát, hogy nyugodtan menjen és csinálja a dolgát a színházban, mi meg majd csak valahogy megoldjuk a fürdést és fekvést. Nem is volt aztán semmi gond, fél nyolckor ágyban volt mindkét gyerkőc. (csak a lelkem fájt nagyon, mert veszekedtünk Apával... de most már jobb, mert beszéltünk telefonon azóta...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mona, nagy-nagy puszika Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Úgy örülök a jó hírnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Csillag, köszi, Lexi és én vírusos akármivel küszködünk, neki ömlik az orra, nekem meg a lerakódás nem igazán akar feljönni.

Rita, nagyon édes Regi!

Pedi, nagyon szép kismama vagy!!! :D

Nita, sajnálom... :(

dike, ugye azóta minden rendben? Lexivel nekem is voltak iszonyatos görcseim, mégis egészségesen megszületett. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Mona, örülök nagyon! :D

Pedim ígértem képet, az első 33 hetes, a 2. mai, azért rakom fel a korábbit is, hogy lássátok, mennyivel lejjebb ment a hasam. :roll:

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jaj, drága Csillag! Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Ez most teljesen természetes. Hidd el, hamarosan majdcsak kialakul minden. :wink: Apával meg majd letisztázzátok szóban is, de ilyen helyzet adódik még úgy is. Szerintem-abból, amit leírsz- így is szuperül kezeled a helyzetet!
Köszönöm a képdicsit! Ezek tényleg jól sikerültek!

Dike! Apának boldog szülinapot! Mi is olyanok vagyunk, hogy inkább egyszer veszünk normálisat, mégha drágább is! Szuper, hogy kész a kocsi! :wink:

Mona! Szuper hírek, gratulálok Nektek!
pedi
Kalocsa
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: