A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jóó reggelt!

Itt a hideg! :lol: Gyermekem aklimatizálódik, az ő szobájába reggel 18 :shock: fok van. Az a leghidegebb szoba télen nyáron meg a legmelegebb :twisted: hiába tetőtér :twisted: :lol:

Csibe

Örülök, hogy minden ok és üdvözöllek a 2.trimeszterben :lol:

Ami velem és a kórházakat illeti az egy komikum..Mindenesetre megállapítom, hogy borzalmas egy világban élünk és minden a pénzről szól s ha nem fizetsz pluszba akkor menj a qva anyádba hiába egy valag lóvét odaseggeltem az államnak(TB)..áááá.. sikítani tudnék az itteni rendszertől :twisted: na mindegy.

Rolónak 23-as superfit goretexes bakija van télre, béléses. Crocsék nem gyártanak olyan csizmát gyerekben amilyenre én gondoltam volna :twisted: De nem a számozást kell figyelni, hogy melyik hányas hanem a belső talphosszt. Mivel Fiam lába ~14cm-es ezért a 15 cm baki pont jó, zoknikával.
Aszem anno a liliputiban mondták, hogy 1 cm-nél nagyobb hely ne legyen a lábuknál... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Ja és én a teszveszen vettem a bakit 5ezer hufért, hibátlan állapot, még a blokja is megvan amit a Brendonba vettek tavaly decemberben 18ezerért....látszik, hogy alig használták, gyakorlatilag nem is látom.....szegények, egy valag pénzt ráköltöttek anno és most meg húgyért szarért tudják eladni...
És gondolom Roló is idén használja csak.... :roll: :twisted:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Nekünk is olyasmi lehet, mint nektek. Mi 7-ért vettük megaakciósan :wink: . Annyiért nem rossz, bár így se olcsó :? . Azzal szoktam magam nyugtatni, hogy majd jó lesz a kistesónak, de én már egyfiúra is csak csukott szemmel adom ezt rá, szóval ha lányunk lesz, majd eladom vkinek a vaterán 5000-ért, és azt mondom 18 volt :twisted: :lol: :lol: . Az eredeti ára tényleg annyi, vagyis ennek 14 volt, mert ez nem a leghosszabb szárú fazon, hanem az eggyl rövidebb, de így is vádliig ér, csak sztem ebbe könnyebb menni. Így is olyan benne, mint egy birodali lépegető :lol: .

Egészségügy: én ugyan nem perkálok senkinek, de van protekcióm 8) :lol: . Anélkül eret vágnék, apa meg már lemészárolta volna a fél orvostársadalmat :twisted: . Halanotok kéne ahangnemváltást, mikor benyögöm, hogy kinek a kije vagyok. Ez megérne egy esettanulmányt :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

boo!
akkor sztem élek a lehetőséggel és írok majd neked,akár éjszaka is...
és tényleg meg is látogathattok majd nyugodtan...

ronmay!
köszi szépen!
basszus most látom,h te meg már túl vagy a félidőn...
mikorra is vagy kiírva?

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
itt a vörösvárin van egy bolt az sztkval szemben és pár hete
nagyon sokféle fajta szinű overált láttam ott...én is tervezem,h
lenézek oda,m nekünk még csak egy van és illene egy váltó azért...
az első együttesünk a bababörzén vettük,de mi is csak két részest
kaptunk(kantáros naci és hozzá egy kabi) a méretébe össz-vissz 3000ezerért.

Kép
Kép
csibe83

Boo!

M&Ms nagyon cuki együtt :lol: . Ettől Botond is becarik örömében :lol: :lol: :lol: . Apa nyáron azt csinálta, hogy a légkondi elé tartotta a fújót, így eszméletlen sok bubi lett, és az egész konyhát belepte :shock: :D . Még én is odavoltam a gyönyörtől :oops: :lol: :lol: .

Asiatól én nem hányok, csak sose jutok el :? . Sztem ott is lehet venni normálisat, sőt már cipőt is vettem ott, csak annyi kitötésem volt, hogy beül bőr legyen :wink: .
Mellette szól amúgy, hogy a pár hónapja vettem egy csillivilli soseveszemfölsehova diszkólányfelsőt a nyújorkerben kb. 4000-ért, erre pár nappal később, mikor bnőmmel mentünk egy kínaiba parókáért (tudjátok a barbiszőkéért :oops: :lol: ) megláttam a felsőmet 2100-ért :shock: :evil: . Csontra ugyanolyan volt. Anyag, szín, minőség, minden. :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, és valamelyik nap láttam a facebookon a 17 éves unokahugomat egy ugyanolyanban egy diszkós képen :twisted: :lol: . Őőőő, attól tartok neki jobban áll, mint nekem :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ronmay,

mi húzott fel ennyire az egészségügy-ön?
(anno én is pont ezt mondtam, mikor a körzeti reumatológus nem volt hajlandó MR-re küldeni, aztán elmentem magándokihoz vagyonokért, MR-re vagyonokért, ahol diagnosztizálták a porckorongsérvet. A körzeti meg közölte hogy sérvem az nekem tuti nincs :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Nálunk Nimród szobája a leghűvösebb nyáron, télen meg a legmelegebb, mert az a legkisebb, és ott van a termosztát érzékelője - ha ott megvan a kellő hőmérséklet, leáll a fűtés, én meg sz@rrá fagyok a nappaliban :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

14cm-es tappancs? Nimródé még csak 12cm :oops: :oops: :oops: :oops:

Boo,

mostanában volt hogy én is elnéztem az Asia-ba, pl gyerekzoknit találtam jót (mást még sajna nem) - ja, de, az egyik kedvenc játszós farmeromat, amit szinte azóta megállás nélkül hordok, kemény 2500-ért :lol: :lol: :lol: :lol: és még azért is jó, mert olyan a dereka mintha kismamanaci lenne, tehát még beleférek a hájamtól :roll: :roll: :roll:

Mozit jegyeztem :lol: :lol: :lol: :lol:

És nem azért hogy fényezzem a gyerekem, de ma már nem is sírt, mikor átvette az óvónő. Örültem is meg nem is :oops: :oops: :oops: :oops:
(viszont mikor mentem érte, és rohant hozzám az udvaron óriás kurjongatások közepette, taknyolt egyet homlokra - nem vette észre a szintkülönbséget a járdán - és most van egy harci seb a homloka közepén :? :? )
Amúgy valószínűleg sok neki az új inger, mert este nagyon nehezen alszik el, és tegnap éjjel meg felsírt, amit nem szokott - olyan kis nyüglődős-semmisejó sírással...

TeApa pulcsikommentjét inkább szó nélkül hagyom :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Dodi,

belinkelnéd még egyszer a szupertakarítórobototokat? Asszem beszélek a Jézuskával...

Enyémapa ma hazahozott a melóhelyről tesztelésre egy iPad-et... hogy ez mekkora hülyeség így elsőre... olyan mint egy bazinagy telefon, fura hogy tök lapos és nincs külön képernyője ami más szögben áll a billentyűzethez képest... (mondjuk még nem próbáltam ki úgy igazán)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

Igen, az esése naggggyon cuki volt amúgy... meg még a macis sapija is volt rajta, meg egy pufi dzseki, tehát viccesen is nézett ki :lol: :lol: :lol: :lol:
TerminátorMiron :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Takarítóroboton azért gondolkodom, mert a t@k@m tele van hogy minden csupa morzsa meg szösz, már fél nappal a porszívózás-felmosás kombó után - ezt meg csak szabadoneresztem, aztán hadd' szóljon :wink: :wink: :wink:

iPad - olyan mint az iPhone, csak kb négyszer akkora és nem telefon hanem számítógép 8) 8) 8)
http://www.hwsw.hu/hirek/43846/apple-ipad-tablet-ebook-itunes-app-store-ibooks.html
http://mobilarena.hu/teszt/apple_ipad_csodalatos_jatekszer/mi_ez_hogy_nez_ki.html

KépKép

KépKép
kispocok13

ja, ma valami megint lehetett a levegőben, mert Nimród is aludt mint a bunda, pedig már elhúztam a függönyét, kikészítettem a ruciját, stb...
Aztán hangosan kezdtem pakolászni, na így háromnegyed 9-kor fel is ébredt... még szerencse hogy közel a bölcsi, 9.05-re ott is voltunk (viszont így a reggeli kakicsomagot a dadus nyerte meg :P :P :P )

KépKép

KépKép
kispocok13

ez a szett volt ma is rajta amikor elesett
Kép
Kép

és így aludt ma reggel fél 9-kor még
Kép
Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

Boo!
nekünk hasonló bubifújó pisztolyunk van.nekem nagyon tetszik,m
csak a gombot kell nyomni és jönnek a bubik:
Kép

irobot:
ha érdekel valakit anyum nekik könyvel és lehet tudok kicsit az árból
alkudni...

Boo!
mikor is költöztök??

pocok!
Nimród nálam még mindig tuti befutó...egyszerűen megzabálom...

Kép
Kép
csibe83

Boo,

Hihi, bocsi, nem akartalak ennyire felcsigázni az iPad-el :oops: :oops: :oops: :oops:

kesztyű: macisapihoz tartozik, de nem viselte még eddig el a kezén... majd még próbálkozom...

hálózsák - eddig ujjatlanban nyomtuk mi is, kb két hete installáltuk az ujját (le lehet zippzározni)

Csibe,

köszi, megmondom neki hogy még mindíg a hódolója vagy :lol: :lol: :lol: :lol:

ennek a takarítókütyünek meg mostmár rendesen utánanézek, és lehet hogy majd jelentkezem :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

végigolvastam, de olyan fáradt vagyok, hogy csak nézek bambán, tátott szájjal, kis híján a nyálam is kicsordul :shock: :oops: :lol: :lol: . Tuti az időjárás, mert pár napja úgy is ébredek 7-8 óra jó alvás után, mintha felet aludtam volna :shock: . :arrow: na megyek nyálcsorgava aludni :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodikám,

ez igencsak plasztikus volt...
Aludj jól :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jó reggelt ismét! :lol:

Csibe

2011.március 3. a kiírt időpont...és basszus tom, hogy pikk pakk itt lesz :wink:

Pocok

Khm...leírom, de picit hosszú:

Az egész úgy kezdődött, hogy ugye TB alapon akartam megcsinálni a terhesgondozást, mint Rolónál. De mivel az a kórház qva drága lett néznem kellett másikat. Szempont volt még hogy közel legyen, így lett a János kórház. Anyós anno ott dolgozott és körbe kérdezett, hogy melyik doki a jó..stb. Ajánlotta ezt a Márkus f@szt. Aki addig kedves volt míg minden alkalommal el nem mondtam, hogy de én az xynak vagyok a menye vagy mi. Aztán, mikor nem mondtam, már az ingyenes kombinált tesztért leakasztott 5ezret..mondván ilyen világban élünk. Képzelheted hogy sokkolt, de én mivel jó fej vagyok kifizettem. Aztán utána minden alkalommal elmondta, hogy jó lenne ha mennék magánba hozzá a Bartók Bélára. Mondtam nincs lovetta de ha lenne akkor is elv... :roll: és akkor se őt választanám(persze ezt nem mondtam). Persze volt szájhúzás meg minden. Aztán volt egy olyan hogy a terheskönyvemre még a legelején rápecsételt hogy hozzátartozom, így a drága asszisztens nő minden leletemet a Bartók bélára küldte...ahonnan nem került vissza a mai napig. Cirka 2,5 hónapja :twisted: Szóltam, hogy most mi van, erre közölte, hogy félreértés történt és ha nem járok magánba nem szülünk együtt. Mondtam oké, ezek után nem is akarok. És akkor történt egy olyan dolog, hogy a váróban találkoztam egy kismamaával , aki UHuról jött. Elmesélte hogy olyan kedves volt vele az orvos egy másik hogy ihaj, értsd a következő beszélgetést:
-CSókolom, maga mit keres itt?
-Márkus doktor küldött...
-miért nem ő vizsgálja meg?
-Nem tom, de már 2 órája várok...
-Na jó üljön fel...
-Doktor úr láthatnám a picit? ezer éve nem láttam...
-Nem moziba van hölgyem
-jóó, jó de legalább a méreteit szeretném tudni..
-Nincs nálam colostok!
Na ezek után, úgy döntöttem nem akarok a Jánosban szülni, kitudja milyen baromhoz kerülök. A szülésznőm a Téténybe van, csak hát mint kiderült nem lehet csak úgy odamenni. Vagyis megtettem minap szülésznőm kérésére, de úgy elhajtottak mint macskát szarni. olyan megalázó volt az egész, hogy bevágódtam az alléba és magamba tömtem jóó sok fagyit és közben nyeldestem vissza a könnyeimet...
Itt vagyok 26 hetesen és talán a Téténybe fogok szülni, de addig még a kötelező dolgokat a Jánosba kell csinálnom...
Szal, ha nem mész magánba akkor szarul bánnak veled, pedig elvileg orvosok és ez a feladatuk...
Felháborít az is, hogy gyakorlatilag csak visitre kellene menni magánba, ugyanis az összes vizsgálat a kórházi kütyükkel történik, ergo teljesen felesleges a + lóvé.
No mindegy..dióhéjban ennyi. Még voltak külön storyk de egyszerűen már nincs kedvem erről beszélni. :x

Jóó kis bundában alszik Nimród...Roló sztem ki van fagyasztva, neki ujjatlan a hálózsákja, vékonyabb is..igaz betakarjuk...na de nálatok már téli szerkó van látom...

Megyek pakolok..ma Debrecenbe megyek anyámhoz a gyerekkel. Apa itthon szereli a galériát....

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay!
apám barátjó asszem a Márkus vagy pedig én születtem nála a Jánosba,
de nagyon ismerős a neve...
viszont...
ha nincs messze nektek a Margit,akkor gyertek sztem ide...
itt külön van a terhesgondozás és nem kell választott dokidnak lennie hozzá...
nekem sincs és nem is tervezem...
nekem nagyon tetszett Kiarával is.max a csecsemősöktől nem
voltam elájulva,de amúgy mindenki tök rendi volt sztem.
terhesgondozóba kicsit megfáradt az a két dolgozó aki ott van,de
amúgy velük sincs akkora baj...
minden nap legalább 2orvos rendel is ott...
bár a szülések miatt lehet késnek,de sztem elviselhető...

Kép
Kép
csibe83

ja meg nem tudom,h neked pozitív nagy negatív dolog,de én
örültem,h nem jöhetnek be a látogatók,hanem neked kell kimenni
hozzájuk és az üvegajtóba megmutathatod nekik a babót.
bár van vip szoba és oda bemehetnek hozzád a látogatók...
de én örltem,h a szobánk nem volt átjáróház.
a Jánosba viszont be lehet menni...
nem is értem hogy,higy a amrigt a jánoshoz tartozik...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
hát nálunk itthon amikor jöttek látogatóba nagyon betartattuk a kézmosást.
ráadásul olyan folyékonszappanunk volt itthon akkor,mint a kórházi...
és ha valaki elfeledkezett a kézmosásról,annak igenis szóltam...
főleg mivel dohányoznak,nekem ne nyúljanak nikotinos kézzel hozzá...

én tényleg meg voltam elégedve a Margittal...
pedig nem nagy szám...de mindenki normális...kedves...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

köszi, de már nem iktatok be egy harmadik kórházat...ráadásul ha nem vagy kerültei lakos és nincs választott orvosod vagy bábád, nem járhatsz oda terhesgondozásra, legalábbis a Tétényiben is ezt mondták..
Biztos hogy az Sz. Imrébe akarok szülni, ott van a szülésznőm és hát nekem nagyon fontos szempont most a gátvédelem. Hogy legyen lehetőségem rá, és nem pedig az orvos más szemlélete miatt ne próbálhassam meg. Az Imrében elég sok orvos gátvédelmes, ezért se választottam, hisz remélem jóhoz kerülök majd.

ÓÓ, én nem akarok kellemetlenséget, szal ha megkérhetlek addig míg nem szülök addig nem említenéd Apudnak?

Ki tudja mi lesz még..stb...

Boo

Igen gondoltam rá, hogy a Fókuszba beírok, hogy vizsgálják ki az egészet. Igazából az a szörnyű, hogy a Tétényiben is azt mondták, hogy ha nem megyek el havi egyszer magánba nem lehet ott szülni. Éljen a TB. Ilyenkor azért megkérdezném, hova pumpálom azt a sok pénzt....
Miron még alszik délelőtt???? :shock:

KépKép

KépKép
ronmay

ide pomázról is járnak,szóval szerintem meg lehet próbálni,de ha gondolod
megkérdezem...

Kép
Kép
csibe83

meg a második keresek is járhatnak ide sztem,hisz mondom a János
kórházhoz tartozik a Margit is...

Kép
Kép
csibe83

hmm...elgondolkodok rajta..de bevallom eléggé elfáradtam már a kórház keresésben, mindenesetre megfontolom..köszi! :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

ronamy!
amíg gondolkozol,addig én azért megérdeklődöm a gondozóba,h
hogyan is működik,de én úgy vettem ott észre,h semmiből sem
csinálnak ott nagy ügyet...

Kép
Kép
csibe83

Huhh, tiszta szájenszfiksön nekem mindig ez a bp-i kórházasdi (bár persze nem feltétlenül van a budapestin a hangsúly), én gyakorlatilag apróbb bosszúságokon kívül csak szépet és jót tudnék írni a terhesgondozásomról :oops:

Boo!
Én meg azt sem tudom hun van az Asia center :oops:
Amúgy én sznob vagyok és nem megyek kínaiba :oops: Egyszerűen behányok attól a tömény ragasztószagtól ami mindegyikben van :oops:

A csudiszép (tényleg az, a kép nem adja vissza) csokiszínű overallját a gyereknek A C&A-ban vettem kemény 4, azaz négyezerért. Volt még rá 50 %-os kuponom, de végül nem is erre sütöttem el, hanem egy szintén akkor vásárolt mellényre ami drágább volt. Szóval azért messze nem a 30 ezres árkategória :wink:
Az új cipik:
Hóbanjáró:
Kép

Szép időre:
Kép

És lábon:
Kép

Pocok!

Szegény bibis Nimród :?
Örülök, hogy minden heppi a bölcsiben :) Mackós sapi tündérédes :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

És Boo-nak még lógtam az új babakocsis képpel:

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Rapid, tanulok :? .

Csak muszáj megosztanom veletek, hogy momentán akkora király vagyok, hogy mindjárt szobrot emeltetek magamnak :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Kellett csinálnom egy számteches beadandót, amihez annyi közöm volt, mint a 8000 méteres turbulenciazavar-elhárításhoz :evil: :lol: . Végül a tesómmal szövetkezve megcsináltam, majd közölte a tanár, hogy szép munka, csak egy kis ez meg az.... Na a lényeg, hogy egy hónapja szívat a kocsog feladatával, pedig már rég le kellet volna zárnia, mivel mindjárt államvizsga. Reggel írt megint, hogy mi nem jó neki, amin finomítsak (ja mert nála csak 5-ös van, vagy 1-es). Erre írtam neki egy nagyon udvarias, kedves levelet, aminek velősen az volt a mondanivalója, hogy "lecarom a tárgyadat, nem kell az ötös, adj egy kettest, oszt csókolom." Erre visszaírta hozzám hasonlóan barokkos körmondatokban, hogy kapjam be, nem enged át, carik a bajaimra, csinájjam meg. :evil: :evil: :evil: :evil: Azt hittem odamegyek, és homlokonfújom buborékfújóval :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: . Szépen összeszedtem a gondolataimat, és minden tudományomat, és rémcizzelláltam megírtam neki, hogy megcsinálom a feladatot de.... Értsd: akkora sííípsíííp vagy, hogy én még ilyet nem láttam, és hogy lehetsz ekkora tetü, hogy ezzel a carral szivatsz, mikor minden a feje tetején áll az életemben éppen. Nekem ez így is g*cinehéz volt, szóval lsugvblksgbfsbvfjbdkjb-d meg magad!!!!!!! :evil: :lol: :lol: :lol: . Mindezt persze számtalan érvvel, és tényszerű adatokkal támasztottam alá 8) :lol: :lol: . Erre az előbb visszaírt, hogy meggyőztem, és látja nem volt hiábavaló az elmúlt 3 év kommunikáció szakon.... :shock: :lol: :lol: :lol: .

Basszus, most nézem, 5-öst adott :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Most tudtam meg, hogy az egyik lány, aki meghalt a Lágymányosin, Debi, alattam járt pár évvel az egyetemen. Szegények, úgy sajnálom őket :cry: . Tudjátok, az az a lejáró, ahol le kell jönni a Kopaszihoz... :cry:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szakad a hó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi: tanár : :lol: :lol: :lol: :lol:

Látogatás a szülészeten: Nálunk rota járvány miatt senki se ki se be, a csomagokat az ajtóban ülő biztonságissal küldték be. Az jó lett volna, ha a szülés után apát beengedik pár percre, egyébként naggyon jó volt, hogy egyáltalán nem lehetett látogatni. Apának persze nagyon rossz volt, hogy nemhogy a szülőszobára nem jöhetett be, azt a röpke 12 órát az épület előtt kellett eltöltenie, amikor megeredt az eső, akkor mondta a biztonságisnak, hogy őt aztán nem érdekli,de bejön :arrow: adtak neki egy széket. Hédit kb 10 másodpercre látta, amíg a műtőből levitték a szülőszobába, ahol ellátták. De még mindig inkább ez mint látogatók hada. Lehet,hogy ufo vagyok, de nekem az is jó volt,hogy Hédit 3 óránként hozták ki. Olyan fejfájásom volt, hogy nem hiszem,hogy el tudtam volna látni :oops: :twisted: :oops: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Végre ide értem :oops:

Pocok! Szegény Nimród :wink: De azért édes lehetett.
Lábméret: azt hiszem mi vezetünk:Lilinek 11,5 a belső talphossza :oops: Mi kaptunk egy vadiúj,decathlonos hótaposót az unokatesómtól,egyszer sem volt a kislánya lábán,de 20-21-es van ráírva és elég nagy még rá,úgyhogy muszáj vennem neki egy hótaposót. Amúgy megnéztem,ez a fajta 10 ezer Ft a dechatlonba :shock:

Dodi! Gratulálok az ötöshöz :wink:

Ronmay! Ez tényleg gusztustalan. Szerintem is megérne egy levelet ezt nyilvánosságra hozni :wink:

Boo! Lili is nagyon dumál,egész nap be ne áll a szája,konkrétan mondatokat mond,de egyelőre a maga kis nyelvén,csak 1-1 szót lehet felismerni.Olyan édes,megzabálom!

Tike! Hóesés :D meg is marad?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!
Kiara is velem aludt az ágyban éjszaka...(de ezt itthon már nem
vezettem be)
nálunk első éjszaka a csecsemősöknél volt megfigyelésen.
ott ez a szabály,h első éjszaka nem lehet velünk,de amúgy egész
nap velünk lehetett,csak fél7kor vagy 7kor kellett visszavinni fürdetni.
meg reggel is be kellett vinni,h a gyerekorvos megnézze...

tike!
de jó!!!
nálatok már esik a hó...kiváncsi vagyok hozzánk ideér-e és milyen
formában...

Kép
Kép
csibe83

Esővel indult, így nagy a licspocs, most már csak egy kicsit szállingózik, de arra jó volt, hogy fehér minden. Mindenesetre reggel nem kell szánkóval menni a boltba :roll:

Boo: Azért itt biztos sokat számít,hogy sima vagy csaszis szülés, én sem aludtam aznap éjszaka, a fényképét nézegettem a telefonban és nagyon hiányzott. Az nagyon rossz volt, hogy csak másnap reggel kaptam meg először. De akkor még hatott az érzéstelenítő...na másnaptól jött a neheze, két szopi között annyira el voltam foglalva a saját bajaimmal, hogy az a 3 óra ripsz-ropsz elszaladt. Olyan fejfájást én még a legnagyobb ellenségemnek sem kívánnék. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Beszéd: Hédi a néhány értelmes szaván kívül, most már mindennek mondja az elejét. Az első szavak megjelenése után ez nagyon gyorsan jött, most viszont mintha megállt volna ezen a szinten. Mondjuk megértem, mert mindent amit akar el tud nekünk így mondani.

Hédinek 23-as hótaposót vettünk :roll: Remélem nem lesz 40-41-es lába, mint nekem :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

ronmay!
itt találsz a kórházról képeket és 1-2 dolgot:
http://www.margit-szuleszet.hu/szulesze ... eszet.html

itt meg a második bekezdésben irják,h bárki jöhet a terhesgondozásra:
http://www.margit-szuleszet.hu/szulesze ... logia.html

Kép
Kép
csibe83

Itt is esik giganagy pelyhekkel :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: