A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Persze ha lány lesz és folyamatos hasfájással fog járni a terhesség akkor csakis Miss Mary lesz!!!..... :lol: csak vicceltem!

Kép
Kép
missancsi

Hahó!

Még annyit, hogy ma a metrón haza felé jó olvasmányom volt: egy kivonat, hogy mire is jó az ep.
És kiolvastam, hogy a férjemnek még több adó jöhet vissza. Nosza rajta, ma este secc-perc tettem is az ügy érdekében - egy fogra való pénzecske még visszajön jövőre.
Viccen kivül, a világ legjobb boltja ez a tagság - a rossz, hogy 2011. adóévben már nem lesz lehetőség ennyit visszakapni, de amit lehet kihasználunk.
Akit érdekel az egyéni befizetés/szja visszaigénylés, cselekedjék, mert hamarosan itt az év vége.

üdv kispatak
Vendég

Andi: klassz lenne,ha tényleg már kiskorukban összeismerkednének a gyerekeink!
Végülis csak 1-2 év különbség lesz köztük! :D
Rajtam nem fog múlni! ;)

Ancsi: A Marcell név nekem is tetszik,és nekünk is Marcink LENNE,ha fiú lenne,de nekünk Márk a választott név erre az esetre :)

Dorka is jó :)
És ha 2 lány lesz?
Vendég

..hát írtam, hogy Mary :lol:

Kép
Kép
missancsi

Lányok,
Ez a laptető most hadd legyen teljes mértékben Macsié.... szegénykém.... most olvasom milyen tuskó bánásmódban van része.....
Szegénykém, nem is tudom hogy bírja... én már ütnék ilyen helyzetben, az tuti ..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Azt hittem,azt csak a hasfájás esetére írtad :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi: elolvastam én is...
Én talán nem ütöttem volna,de anyum biztos..!!!
Hogy lehet valaki ennyire faragatlan,tapló?! Egy anyával így beszélni???? :shock: :shock: :evil: :evil:

Remélem kibírja szegény,míg muszáj...
Vendég

Béku, nagyon sajnálom a kis degut :cry:
Örülök, hogy ma jó napod volt.

Kubu, már Liza baba is szép nagy. :lol:

Kispatak, köszi a soproni lehetőséget, de most nem élnénk vele.
Férjem kapott ajándékba egy 2 éjszakás ingyen bont az egyik rendezvényen és oda akarunk majd jövőre elmenni.

Vicky, remélem Barbussal minden ok lesz!
Mikor mentek vizsgálatra?
Ja és szép méretek.

Missancsi, szépek vagytok :lol:
Ja és nekem is folyamatosan olyan érzésem volt, hogy meg fog jönni. Nagyon görcsöltem, de hát végül nem és most itt gögicsél mellette. Tehát holnapra nagyon drukkolok!

Lukácsné, jobbulást az egész családnak!

Zsuzsó, én a mensmentisbe jártam. Ott nézték a cukromat, mivel előtte is itt vették észre az IR-t.
És igen a saját reggelit kellett vinni (amit szoktam enni) persze a betartva a diétát. Így volt a 0 perces és 60 perces vérvétel. Majd másnap e-mailen az eredmény és 1-2 napon belül telefonáltak, hogy a dokinő mit üzen. De szerencsére nekem végig jók voltak az eredményeim. És most meg februárban kell menni teljes vérképre és cukor vizsgálatra, de az már a szokásos lesz.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Hol olvashatok Macs esetéről? Lehet, hogy hülye vagyok de nem találom! :?

Kép
Kép
missancsi

Woody: köszönöm,tényleg jól telt a mai,az előző este ellenére (is).
Még a holnapi van,amit együtt tudunk tölteni,de az a jó,hogy hétvégén 9 helyett 7-re "már" itthon lesz a párom,úgyhogy annyival is kevesebbet leszek egyedül :)

Most már kimehetek,és ha jó idő lesz,akkor töltök is kint a kertben pár órát :)

Aztán már csak a hétfőt és keddet kell valahogy kibírni,szerdán már eredmény,aznap du. már dolgozom... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De amennyiben +++ lesz a teszt,nem érdekel a munka sem,oda is vidáman fogok menni,azt a pár hetet már kihúzom,aztán irány a táppénz! :D
Nagyon várom már!!! :D
Vendég

Ancsi: küldtem p.ü.-t!
Vendég

Sziasztok lányok!

Olvaslak ám benneteket és mindenkinek nagyon drukkolok!

Missancsi holnapra hajrá++++++++++++++++++++

Kisbeeka azért csak lassan lassan és jövőhéttől jöhet a mennyország!!!!

Nálam nem történik semmi csak várok.
Várom, hogy mary jöjjön és utána hsg.
Inzulin eredményt is várom és remélem ha ez mind kész tényleg mehet januárban a lombik, de most csak várok várok, mint itt általában mindenki!!! :D :D

Mindenkinek mielőbbi pocakosodást!!!!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Woody,
köszi a választ, én is a MM-be jártam, R. Rita dokinőhöz, de most időpont híján telefonon tudtam csak beszélni vele. Sz doki viszont nem igazán örült hogy csak telefonon egyeztetünk. :-(
de akkor azt mondod nálad is úgy működött, hogy dokinéni csak megnézte a leletet, aztán telefonon egyeztettétek a továbbiakat?
bocs a sok kérdés miatt, csak eléggé aggódom emiatt a hülye cukor miatt. :-( :-(

Andi, Breki,
majd csinálunk baba-talit. :wink: :D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszi Breki!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi:
Holnapra egy kalappal!!!
Szoritok nagyon!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Szió!

Csucsu:
Heppibörzdéj túúúú júúúú!!!! :lol:
Kép

Judit:
Nagyon köszi a csomagot, úgy örültünk neki, tündér vagy!!! :)
Vérezgetsz még? Barátnőmnek is volt hematómája (Sz ügynökös ő is), szigorú fekvéssel és asszem Rutascorbinnal kezelődött, jan. 27-ére van kiírva a kicsi Szonjával! No para, rendben lesztek ti is! :)
S tök jó fej volt.

Estrella:
Micsoda @&# vendéglátók akik odabagzanak egy kismami orra alá?! :twisted: No comment...
Kolléganődet sajnálom, ez nagyon nehéz időszak számára.
Éljen apával a béke! A pasik nehezebben érzékelik a kismamiságot-apaságot, szerencse, hogy már megbeszéltétek. Apukád is kezd alakulni, sógornőd nagyon édi! :)
Csicsókát imádom, csak jól kell elkészíteni, spec. főzeléknek nem csinálnám meg. Kedvencem nyersen; ill. főzve, majd tepsiben kisütve. Sajnos pocsékul vagyok tőle, mert olyan bélgörcsöket okoz, hogy majd megpusztulok, pedig nagyon be tudnék belőle zabálni! IR miatt is jó lenne, de ez a hülye gázolás miatt el kell felejtenem.
Annyira örülök, hogy végre ki lehet kiabálni, minden rendben a picikétekkel! Annyit izgultatok, aggódtatok érte.
Éééés!!! Bódottágot Nevednapját!!! :)
Kép

Zsuzsó:
Vuk még kísért téged is, de legalább a vizsgálatok jó eredménnyel zárultak-nem is történhetett volna másképp. :)
Hellózott a drága? Én tuti nem bírtam volna tartani magam... Gratula nektek a csemetéhez!!! :)

Navi:
Szegény csöpped, még hasfájós? Kíváncsi vagyok ez a "hiszti-nem hiszti" korszak meddig tart még? Azért én szívesen "élvezném" már akár ezt a részét is a babázásnak. :) Pont most mutattam a pocakfürdető vödörről jutyubos felvételeket a Zuramnak, teljesen odavolt a vödörtől, no meg a babáktól is. Az egyik konkrétan bealudt fürcsi közben, szenzációs lehet ez a cucc. Azt mondják, hasfájósoknak ideális.

Lukácsné:
Ezek a fotók csodásak, ezért (IS!) érdemes feljönni a fórumra. Hanna már tündéri lehet, ahogy gügyög, olyan jól leírtad, hogy szinte látom magam előtt. :) Filip is kópé, hogy nem akart oviba menni. Gyógyhullámhegyeket küldök a családnak!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kisborsó:
Hogy érzed magad kedd óta?
A szívdobogásról nekem is egyből egy kis pánik jutott eszembe, talán sokat stresszeltél mostanság. :roll:

Missancsi:
Olyan helyesek vagytok a fotón is! :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Az Olivér nálunk is régóta befutós név. Fogad?

Béku:
Degukádat annyira sajnáltam, aztán meg titeket is... Közhely, de ha egy megy, jön más. Vígaszhullámok és nagy ölelés neked!
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Heni:
Januárra tervezem a 3. lombikot...

Andrea:
Szomszédunk, khm.... Hát ez van! :lol: Amúgy kedvesek nagyon, a légynek sem ártanának, de tényleg igazad van - elvarázsoltak. Talán egyszer jönnek a hercegnők és megcsókolják őket... Vajon mivé változnak majd? :roll: 8) :wink:
Pici Vuk még okés, de a buszon ne legyél már rosszul! Legalább volt aki észrevett és átadta a helyét.
Névnapozásotokat el tudom képzelni, ólvéjz sztendáp a párodtól! :wink: :lol:
GM koncert biztos szupi volt, én is imádta őket, nekem is nagy pofára hopp volt, hogy a fiúkat szereti. :?
Húúú, én nemtom elbírnék-e 7 hónaposan egy koncertet? Látom már megoldódott. Ne bánd nagyon, lesz helyette másmilyen koncert, rá két hónap múlva és szerintem ezt nem cserélnéd el semmiért! :)
4D-re drukk, remélem kiderül, mit rejt a lábaköze.
Új mikróhoz gratula!
Uck-muck-fuck :arrow: menten behugyozok!!! :lol: :lol: :lol:

Vicky:
No, majd a következő vizsga sikerál!
Úgy látom mindenki mikrózik :lol: , barátnémnak is bedöglött és most vesznek újat, Andrea is gyógyít egyet... :) Csajok! Ugye ezek már csak pozitív hullámokkal múúúkodnak? :lol: :lol: :lol:
Barbus csuda jól fejlődik, gratula!

Mia:
Drukk, hogy az inzulinos eredményeid is ilyen szépek legyenek! :)

Zsuzska:
Szorítok nektek, sikerüljön!!! Kép

Kubu:
Nálad még mindig havazik, gyógyuljatok meg!!!
Ezek a fotók haláliak!!! :D Örömcsöppek a hétköznapjaimba, köszönet érte! :)

Carla:
Drukkolok a kezdéshez! :)

Ann:
Szerintem szépen javultak az eredményeid.
Nagyon édi a szerelmes kislányos link. :)

Rita:
Mi az az ivig kezelés? :shock: :roll:
Energiák mennek tömkelegével, csak nyisd ki az ablakot!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GyIldi:
Naggyon aktív vagy! :)

Csutka:
Dejó, hogy párod melóhelyén rend lett! :)

Gyöngy:
Üdv nálunk, gyors babásodást! Én is Sz ügynökös vagyok és nagyon elégedett vele! :)

Mieza:
Én benne vagyok, hogy elvaterázzátok szomszédék lom-kertjét!!! :lol:
A 4D-s family-program szuper ötlet volt, kaptatok flottakedvezményt? :wink:
Hurrá, megvan a babakocsi is és még jótállásos.
Már megint milyet álmodtál, szerencsére a valóság sokkal szebb, hisz ott rúgkapál a kis focista! Vagy inkább nevezzük karate-kidnek? Így megdolgozni anya szerveit és bordáit?!

Woody:
Gyönyörű helyen voltatok, biztos a levegő is nagyon jó volt! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Sajt!

Köszi, hogy drukkolsz!
Veled mizu? Sokszor el vagy tűnve!!!!!! :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sajti: de jó látni Téged! :D
Köszönöm az ölelést,még így neten keresztül is nagyon jólesik!!!

A drukkokat is köszi!
Az előző napokban inkább csak "kivártam",ma először érzem igazán,hogy mit jelenthet a siker!!! :)

Ma nagyon derűlátó vagyok,nem tudom,mi okozza,de kicsattanok a boldogságtól!! :)

Hogyan kell JÓL megfőzni a csicsókát? :shock: :shock: :shock:
nekem elég undi zöld leve lett....
belenyaltam,aztán kuka :arrow: :arrow: :arrow: ....

Talán maradok a nyers változatnál ;)
Vendég

Jelentem én voltam szerdán nődokinéninél és az összes leletem negatív, 2 hét múlva a citólógia is meglesz - már csak ezt várom.
Közben megjött Méry a la Bládi, de mostanság csak éppen 4 napig van velem, amit nem bánok cseppet sem! :) Hétfőn urológushoz megyek, nemtom mit mond a nunámra, teccik-e majd neki? :wink: :lol: Zuram ódákat zeng róla - pláne, hogy most fegyverszünetet kell tartanunk jó ideje. :lol: Mi most orálisan se@elünk :arrow: értsétek úgy, hogy csak szavakkal... Annyira le vagyunk tiltva egymásról, hogy még poénból sem kerül fölém!!! :lol: :lol: :lol:

Csináltam sajtot, bazi jó lett! És még grillezni is lehet, mert nem folyik el közben.
Akit érdekel megosztanám:
http://csincsilla.blogspot.com/2009/10/ ... -sajt.html

Pá Drágáim!
sajt@

Mia: ahogy mondod,mennyország!!! :)

Zsuzsi: ok,akkor majd babatalizunk ;)
Vendég

Sajti sajtja fincsi lehet!!! :D
megnéztem a linket,nagyon jól néz ki!!! :)
Vendég

Sajt!Betojok a szövegedtől! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Sajti, igen-igen, karatefocista :)

Csajok, egy kicsit túlhíztam magam, szóval visszaálltam a diétára. Csakis egészséges dolgokat eszem Szóval, egy csomó fini dolgot csinálok. Eszter valami narkotikumot rakott a padlizsámkrémbe, de azóta rá vagyok kattanva. Minden héten csinálom :)

Babakocsi:
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/bebecar?cid=71549
Nem igazán jól látszik. Itthon csak Budaörsön, Siófokon és kb. 2-3 boltban lehet kapni. Nem is nagyon ismerik (pedig már láttam Teszveszen is).
Én olyan szinten belezúgtam és a párom is.
A lényeg:
3 funkciós, mi nagyon szerettünk volna egy normális, masszív (nem anyag) mózest, mert abban akarjuk majd kint a teraszon altatni, illetve ha megyünk az elején rokonokhoz, ott is abba fog aludni.
Ennek a babakocsinak az egyik legkönnyebb, de legnagyobb a mózese.
A fellelhető babakocsik közül ennek a váza a legislegkisebbre összecsukható, tehát bele fog férni a tetőboxba és akkor nem ezzel lesz tele a csomagtartó :)
A váz tök jó, mert terpes is, de városi is. (Felfújható kerekekkel, tehát szépen simul az aszfaltra). A váz lapracsukható, nem esernyős, sokkal stabilabb.

Szóval, néztük a boltban is, de az eladók sem nagyon voltak toppon, másrészt 230 ezer fölé jött volna ki. De neten megtaláltuk álmainkat. (színben még szokom, de jó, mert bézs-barna, neutrális). A teljes kollekció, mindenféle lábzsákkal, tetővel, szúnyog és esővédővel 80 ezer forint volt. 4 hónapig használták és ugye még van rá másfél év jótállás. (de volt egy csomó a neten, mert Prágában vettük és ott gyakori modell)
Szóval, most csodálgatom, 3 gyereket ki kell bírnia :)

Kép
mieza

Missancsi:
Bár én tojnék be a szövegemtől, mostanában szorulásom van... :?

Mieza:
RECEPTET!!! RECEPTET!!! :lol: Eszter hogy csinálta?

Pá Drágáim!
sajt@

Megint off-lok egy kicsit :)

A lényeg, hogy tudjátok, hogy egy kutyavédő szervezetben aktivkoskodom. Csinálok most nekik csodaszép határidőnaplót, amit adományért cserébe fogunk adni. Szóval, ha valakinek még nem tudjátok, hogy milyen ajeszt adjatok, akkor mindenképp gondoljatok ránk :)
(Nem lesz drága, de nagyon - nagyon igényes!!!)

A másik ilyen project, hogy egész évben kutya-kutya és ilyenkor karácsonykor szoktunk az emberekre is gondolni.
Minden évben kiválasztunk egy szervezetet, akinek segítünk. Idén rájuk esett: www.remenyseg.hu
Egy csomó gyerek megírta, hogy mire vágyik. De hihetetlen, hogy mennyire nem rontotta el még őket az anyagias világ. Ilyen kérések jöttek, hogy egy tolltartó, egy könyv...
Ha szeretnétek egy konkrét gyerek ajándékát megvenni, akkor tudok listát is küldeni :)

De ami miatt írok. Maga az is intézmény is nehezen gazdálkodja ki a működéséhez szükséges dolgokat. Ezért keresek most olyan CÉGEKET, akik tudnának segíteni.
Tehát légyszi nézzétek meg ezt a listát és ha van olyan termék, amire van ötletetek, hogy kit kellene megkeresnünk, akkor jelezzétek :)
Sok cég szokott karácsonykor adományozni és vannak akik még nem választották ki, hogy kinek... Minden segítség jól jön, akár pár kg liszt is. (ha nézitek a listát, kb. tök mindegy, hogy mit kapnak) Olyasmit már rá sem mertek írni, hogy csoki, vagy ivólé, mert az nekik luxus.

A link:
http://www.futrinkautca.hu/img/ceges_aj ... acsony.doc

Itt olvashattok többet a programról:
http://www.futrinkautca.hu/Karacsony_2010.html

Köszönöm, ha eszetekbe jut valami :)

Kép
mieza

Mieza: ez nagyon szép kezdeményezés,természetesen ránk is számíthatsz :)
én azt a konkrét ajándéklistás dolgot szívesen fogadnám! :D
Vendég

Sajti, nem kaptam meg az Eszterét, de ezt szoktam mostanában és isteni (picit kevesebb fokhagymát rakok bele) és nagyon gyors is és majdnem olyan jó, mint az Eszteré.

Majd ha jössz Eszter, nézd meg, hogy te mit csinálsz másképp :)

http://www.desszert.eu/padlizsankrem

Kép
mieza

Békus, küldem privit :)

Kép
mieza

Jó reggelt mindenkinek és csodás napot!Ancsi nagyon drukkolok neked!
gyongy35
Mezőfalva

Kép Reggeli tesztem??????????

Kép
Kép
missancsi

az ilyenkor megszokott halk, de határozott GRATULA!!! 8)

Táblázatba rólam annyit, hogy 2011.03.30 a kiírás, fiú. Név minden nap változik :lol:
kpn

Ancsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Miattad.... illetve MIATTATOK keltem fel ma korán!!!!!! ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉsssssss megérte!!!!!!!!!! :)
Ez bakker ott van!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Ugye tudod, hogy örülök!!!!!!??????? :)

andrea-1

Ancsi!Gratula! :D
gyongy35
Mezőfalva

Ancsi,
gratulálok! :-)
érdemes volt korán benézni! :-)

Sajti,
végre előkerültél. remélem urológusnál is nega lelet lesz és folytatódhat a Matisz-módszer! drukkolok. :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Szia Sajti!
És a többiek!

Elő kerültem már nagy nehezen!Nagyon sok új név van már!!Röviden valaki leírná kivel mi újság?Sajtikám mi van veled?hogy vagy??Hogy állsz a baba dologgal?Dec,ha minden igaz tudok jönni mert itthon leszek meg vagyok táppénzen!Küszködünk mint mindenki más!De már nem sokáig kell bejárnom dolgozni!Mint ahogy az egyik ismerősöm mondja nem érünk rá elmenni dolgozni!És ez már 2,3,hónap és mondhatom ezt!Ja és jövő héten mütenek!a Babadologal kapcsolatba meg jövőre folytatjuk!röviden ennyi!
Puszi mindenkinek!

Kép
rózsa11

Hosszú leszek, mert sokat olvasok most vissza.

andi: Az új mikró jól szuperál és egész szép is, bár most már a konyhánk nem elég modern hozzá. :) Még nem tudom mikor viszem Barbust, de anyósom azt mondta hogy Tamásnak és a tesójának is volt szívzöreje. Jó kis örökség, de még ki is nőheti.

judit: Jól tetted, hogy az ideivel kérted a pénzt, én is ezt szerettem volna elérni tavaly. Nekem sajnos nem ment.

zsuzsi: Nekem még régebben az endokrinológusom adta a szakvéleményt a pcos-ről és ez alapján írta a gyógyszert a háziorvos. Sajnos ez a doki már nem elérhető, de a nőgyógyászom endokrinológus is. Gondolom majd ő figyeli a hormonjaimat. Terhességem alatt diabetológushoz jártam két hetente.

zsuzska: A sógornőmék el is kezdték a 3. lombikot. A hormonrendszer leállítása közben lett terhes. Ő sem hitte el, de Lóri már 7 hónapos. Ha jól emlékszem neki laparral nézték, de majd megkérdezem.

estrella: A páromnak nincs is jogsija és ezért nincs kocsink sem. És a caaládunkban aem volt autó, szerintem ezért is vagyok olyan bizonytalan. De ha most vissza lehet lépni a magánnyugdíj-pénztárból, akkor abból a pénzből veszünk szerintem valami kis olcsó autót. Nekem tetszett a Mína, csak inkább a Minát szerettem, de ezt nem lehet így anyakönyveztetni. Viszont a Vilhelminát lehet így becézni és nem tucat név. Párom nem rajongott az ötletért.

kisbeeka: Colin kisfia már most az én kis vejem. Nagyon jól el vannak egymással. És Remény és Lökiblöki kisfia. Szóval itt van választék a lányomnak.

mieza: Gratula a babakocsihoz, használjátok egészséggel. Jó vétel volt.

missancsi: Gratula! Mondtam hogy ne keseregj előre.
vicky79
Budapest III. kerület

Ancsi:gratulálok!!!!! :D :D :D :D

Mondtam én,hogy ne keress "B" megoldást...!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ezt valahogy imitálnom kell 5 nap múlva......!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku:
Készülj, Te leszel a következő!!!!!!!!!!! :)

Vicky:
Reméljük kinövi!!! Amúgy klassz lehet a kiscsajnak ez a hárem a kiskrapekokból.... :wink:
Nekünk sem volt soha kocsink (otthon)....azután meg mindig a pasik vezettek körülöttem.... Szerintem nekem nem is lesz már soha jogsim, mert bizonytalan lennék és félnék.. :( Szerencsére Rajónak van... majd egy kocsi fog kelleni, de amíg 4 hitelünk fut párhuzamban, addig nem tudjuk biztonsággal bevállalni ezt az extra kiadást.... Na sebaj jövőre meg utána évben már 2-nek lejár a futamieje... Meglátjuk... :shock:

Rózsa: Szeirntem olvass vissza, manapság sok a történés.... :wink:

andrea-1

Andikám: be is vagyok tojva!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon remélem,hogy nekem is 2 csíkos lesz,bár nem tervezek itthon tesztelni,félnék tőle... :oops:

Amúgy a vezetéssel épp így vagyok,mint Te!
Nekünk ugyan mindig volt autó (régen persze csak trabi),de egy 10 évvel ezelőtti baleset miatt én soha nem fogok vezetni,és nem is nagyon ülök be más kocsijába,ha igen,akkor csak rövid távon....

Mi motorral mászkáltunk a városban egy évvel ezelőttig párommal, de ha autót is szeretnénk (megvagyunk nélküle!!),akkor is ő vezet majd,persze előbb le kell tennie a jogsit arra is.
Vendég

Mieza: köszi a mailt! :)
Azt sajnálom,hogy a kreatívabb része már foglalt :D Mert persze egyből a listát kezdtem el nézegetni,majd csak utána olvastam el az instrukciókat!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ancsi, mit mondtam én a görcsökre! (nem kell figyelni)
Halk GRATULA, várom a beszámolót majd!!!

Zsuzsó, nekem is ő volt az orvosom.
Én még nem is beszéltem vele telefonon a vérvételek után. Hanem mindig a recepciós lány hívott fel, hogy a dokinő mit üzen.
De nekem mindig jók voltak az eredmények, ezért csak azt mondták, hogy ok minden és 4 hét múlva ismét vérvétel ezt a 32. hétig csináltuk.

Mieza, tök szupi a kocsi, és nagyon jó ára volt!

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Na,most jól kiakadtam.....
Tudom már 2 napja,hogy ma kapok meglepetést páromtól,azt is kitaláltam,hogy a kedvenc kajám,de arról nem volt szó,hogy a kaja mögött anyósom áll MINDEN értelemben...!!! :? :? :evil: :evil: :evil: :evil:

Azaz nemsoká idejön kettőnk szabadnapját elb*szni azzal,hogy órákig főzőcskézik a konyhában,és utána nyílván velünk eszik,és tölti a délutánt.... áááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!

És a legdurvább az lesz,ha nővérem közben hazaér,mert ugye anyósom itt lakott,és miután nem fizetett annyit,mint kellett volna,és egyik napról a másikra csak úgy elköltözött,gondolhatjátok,hogy a kettejük kapcsolata sem éppen rózsás...
És emiatt kellett nekünk is elhagyni a lakásunkat előbb,hogy helyette álljuk itt a költségeket...
Vendég

Sziasztok,

jöttem ahogy tudtam, kivi voltam nagyon Ancsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: halkan de gratula.

Sajti,
hajrá további jó eredmények.

Kisbeeka,
fél szemem rajtatok.

Liza forog, oda-vissza, vége az eddigi látszólagos nyugalomnak, kész vagyok a kiscsajtól, teljesen más mint Marci, szinte látom a szemrehányást a szemén hogy neki miért kell még feküdnie és nem mászhat, mehet mint a többiek ?
dumál egész nap, segítség :lol: :lol: :lol:

azért írtam fél szemet, mert az egyik eltünt, asszem kötőhártya, durva, konkrétan csak egy szemmel létezek, nagy a nyomorom, bőgtem már egy csomót

ja és hogy a lelkem jó legyen anyám tegnap Pesten shoppingolt egész nap, szerintetek ? felhívott ? :(

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Ancsi!

Én is várlak a beszámolóval, amúgy puszi mindenkinek!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heniiiiiiiii :)))))))))))))))))))))))))

Béku: Sajnálom... valszeg én sem lennék túl hepiséges hasonló szituban.... de próbálj ne idegelni.... mert az az, ami a legkevésbé hiányzik.... Párod egyébként úgy mégis ezt hogy gondolta, mit mondott???

Kubu: Gyógyhullámok szemedre: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Anyádat meg inkább nem kommentálom.... csak annyi, hogy sajnálom, hogy ismét csalódnod kellett benne... :evil:

andrea-1

Andi: párom annyit mondott,hogy miért mondta volna el,ha egyszer meglepi???! :shock: :shock: :shock:
????!!!!!!!!!!!

Nem tudom,hogy gondolta,hogy anyósomnak,mint meglepinek örülnék ma....
Finomat főz,ez kétségtelen,arra kértem múltkor páromat,hogy szerezze be nekem a receptet,mert főzni én is tudok,nem arra,hogy szerződtesse szakácsnak...!!! :shock: :shock: :? :? :?

De mint mindig,elértem a célom,anyós storno,megyünk sétálni a közeli új parkba,aztán ikejááááázni!!!! :D :D :D
Nagyon szeretem az IKEÁT! :)

mint (leendő) kismami,már mindjárt jobb ott nézelődni,tervezgetni :)
klassz dolgok vannak,és a süti....hmmm... bocsi,asszem ezt nem részletezem... :roll: :roll: :roll:
Vendég

Beku ne idegeskedj!Vigyázz magatokra most ti vagytok az első próbálj meg nem törődni a boszorkánnyal!
gyongy35
Mezőfalva

Kubu: jaj,annyira sajnálom,hogy mindig akad valami újabb leküzdendő probléma...!!!
Szemednek jobbulást!
Remélem semmi komoly baja nincs,gyorsan nézesd meg-amint tudod... :? ,nehogy rosszabb legyen!

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Liza tündéri lehet,ahogy dumál folyamatosan! :D :D :D
Az az egyik legaranyosabb korszak a babácskáknál,én legalábbis imádom hallgatni :D
(no persze nekem nem napokig kell egyhuzamban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: