Béku
Na ezt a csipkebogyó-evést még tanulnom kell, úgy érzem
Jobban vagy már, nincs hőemelkedésed?
Annyira sajnálom a kis degut
De én is azt mondom, hogy jön helyette az új lelkecske, nálam is így volt és a barátnőmnél is sajnos, mindketten temetéssel kezdtük a terhességet...
Ancsi
Drukkolok holnapra nagyon!!!
Andi
Igen, Te megmondtad, hogy később fogant
Gyorsan elrepült ez a 3 hét...
Viszont nagyon furcsa, tegnap óta szinte megszűntek a tüneteim. Nem vagyok már annyira fáradt és hányinger is kerül...
Most vagy azért, mert iszonyúan megkönnyebbültem, vagy... Na erre nem is gondolok!
Tegnap óta merek igazán a picire gondolni, eddig próbáltam magam nem annyira beleélni, ahogy a doki mondta...
De mióta láttam, hogy milyen kis ufó, egészen más... Férj is köszönt már neki ma reggel
A táblázat szerint tegnap voltam 9+2...
Köszönöm a virtuális puszit
A kombinált vizsgálatra tudsz valamit mondani???
Ugyanazt csinálják az istenhegyin, mint nekem a kórházban?
Az Izabella tetszik nekem, a Mína nem.
Benedek is nagyon szép név!
Na jól megjártad ezzel az EKG-val...
Én már azon önszorgalomból túlvagyok, mivel nincs rendben a szívem, gyorsan elmentem 1-2 hete a dokimhoz.
Ez a rosszullét nagyon szarul hangzik, mondjuk durva, hogy pont egy nyugdíjas adja át a helyét... A hasad látszik már kabátban?
Mieza
Nekem is elküldted a komód linkjét, ha Andi nem szeretné, bár lehet, hogy nálunk is fehér bútorok lesznek...
Az álombabakocsitok nagyon érdekel, írj majd róla!!!
Albert nagyon megkínoz téged...
Jó lehetett a családi 4D mozizás!
Zsuzsi
Csupa jó hír, gratulálok a negatív vizsgálatokhoz!!!
Vagyis ez a cukor nem az, 100 gr CH nagyon kevés!!!
Woody
Nagyon szép helyen voltatok...
Lánykád nagyon helyes volt beöltöztetve
5 napot tudok bőven várni a kombinált szűrésre, ha ugyanazt csinálják, mint fizetősben...
Dec. 14.-re kaptam időpontot, karácsony előtt akkor az is meglesz.
Kispatak
Kolléganő nem buta, csak nyilván megrázta az abortusz.
Elég későn találkozott a férjével, viszonylag gyorsan össze is házasodtak, nem tehet róla...
Carla
Köszönöm a gratulációt
Vicky
Férjed nem tud vezetni, vagy nincs autótok?
Na majd hamarosan meglesz a jogsi, drukkolok!!!
Remélem Barbussal minden rendben lesz! Mikor mentek a kivizsgálásra?
Az ismeretlen vizsgaútvonaltól én is megijedtem volna... Persze, tudom, hogy mindenhol kell tudni vezetni, csak más úgy bénázni, hogy nem ül mögötted a vizsgabiztos...
Zsuzska
Köszönöm a névnapi köszöntést!
Férjam elfelejtette reggel, aztán mikor anyu hívott, pont jeget kapart az autóról, így akkor sem jutott eszébe... Aztán fél9-kor hívott, hogy ő mekkora bunkó, hogy nem jutott rögtön eszébe, de este elvisz vacsizni
Judit
Tök rendes a főnököd!
Jó így karácsony előtt egy kis pluszpénz
Ann
Ne add fel, látod, vannak csodák!!!
Nálunk annyi munka van most, hogy nem is tudom, mit fogok csinálni...
Jövő héten meg már zárás, kész vagyok...