A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lapalja-Laptető...... :lol: legyen a finisben levőké!!!!!!!!!!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi te is lombikos voltál?
gyongy35
Mezőfalva

Nem... nekünk legnagyobb csodálatunkra spontán baba lett :)

Viszont mikor még nem Hozzá jártam, akkor Ő mondta legelőször, hogy PCO-m van.... Megtudakoltam mi is ez a szar....onnan már egyenes út vezetett hogy elmentem IR vizsgálatra, kaptam Metet... (én ennek tudom be a spontán sikert, hogy 7 hónapja szedtem ezt a gyógyszert, mert előtte 4,5 évig egy árva szál pozitív tesztet sem tudtam produkálni)
Szóval év eleje óta Hozzá jártam... bár Nála sem sikerültek sajna a beavatkozások... de Tőle tudtam nyugodtan kérdezni, nem ceccegett, nem éreztem, hogy feltartom a kérdéseimmel, ha nem értettem meg elsőre valamit elmondta mégegyszer, érthetően.... mindenben együttműködő volt, a 3. inszem után (amit már Nála csináltunk) nem húzta az időmet és lombikra válthattunk... és hab a tortán, hogy spontánként is elvállalt terhesgondozásra, ugyanolyan alapos az első perctől kezdve, mintha a lombikkal sikerült volna a baba... Egy rossz szavam nem lehet... :wink:

andrea-1

Mieza:
De jó rollad is hallani,csupa öröm lehet az Albert szorakozása,vigyázz magatokra!

Judit:
A táblázatban léccike ird bele,hogy az eredmény várható idöpontja dec. 10. Köszike!!!

Zsuzsó:
Gyere már a jó hirekkel!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Nekem is csak jó tapasztalataim vannak a dokiról,bár két probálkozásunk volt sikertelen.Nem szeretnék váltani
gyongy35
Mezőfalva

Én is elfogult vagyok Sz dokival kapcsolatban,nem váltanék semmi pénzért!
Nagyon rendes,alapos doki,ráadásul ami nekem még külön tetszett,hogy nagyon udvarias is!!

Remélem a 2. lombikkal nekünk is gyártott egy bébit (legalább) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gyöngy: és melyik protokollal stimulált a lombikoknál?

andrea-1

Andi:
Még csak most tünt fel,hogy mennyire pörög az idö,már a 15-dik hétben vagy.
Most volt,hogy boldogan ujságoltad a nagy hirt a BMC-be és már is itt tartasz.Ez annyira szuper!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

sziasztok,

megvolt ma a genetikai uh és vv, mindkettő negatív lett. köszönöm mindenkinek a drukkokat.
babánk először aludt, de szerencsére felébredt. :-) onnantól aztán izgett-mozgott, megfordult, dokinő szerint integetett is hogy helló. :-) és tényleg látszik a dvd- hogy emeli a kezét és nyitja a kis tenyerét. hihetetlen élmény volt. :-) apának is. :-)
kívánom mindenkinek ezt a csodát. :-)

a cukrom viszont rém pocsék lett, a 2 órás 9,4. :shock: ennyire rossz még életemben nem volt. :shock: Sz azonnal dietetikushoz parancsolt. szerencsére tudtam beszélni a régi dokimmal, ő azt mondta szigorú diéta és kontroll 2 hét múlva... persze az is a baj, hogy a kötelező 160 gCH helyett egy Vuk-os napon jó ha 100 gCH-t megeszek... :-(

bocs, hogy most csak magamról, este vagy reggel még jövök.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jaja... tényleg.. nem is olyan rég volt az az extázisos nap !!! :)
Amúgy nem a betöltöttnél van majd a 15. hétben???? Én még úgy mondom hogy .... omlósz.. (áááááá ütném azt a hülyegyereket míg mozog....!!!).. szóval én még úgy mondom hogy 14 hetes a bébi.... :lol:

andrea-1

Andi: 14 hetes a bébi,de a 15. hetet kezdte meg :)

ááááá,annyira utálom azt az "omlósz" reklámot!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsó: de klassz lehetett látni a kis bébit!!! :D
Apa elérzékenyült? :)
Vendég

Zsuzsó Szívem.... úúúúúú tényleg nem kevés az a 2 órás cukor (én már a magam 6,8-ától is fostam, mikor megláttam... :shock: )... Te ugye leálltál teljesen a Mettel???

Örülök viszont, hogy rendben volt az Istenhegyin minden!!!!!!!! Csodás lehetett, elhiszem :) Nem pityeredtél el??? :wink: Tarkóredő mennyi lett? Meg az arányok?

andrea-1

lányok,mi az a tarkóredő,amit szoktak mérni,és miért olyan lényeges?
Vendég

Andi!Priviben megírnád nekem ezt a Thököly utcai intézet (kórház??)pontos elérhetőségét,fennt van eseleg neten?Érdekelne engem is!Persze csak péntek, szar hír esetére!! :wink:

Kép
Kép
missancsi

Béka: Én azt a gyereket péklapáttal tudnám agyoncsapni....de azt is aki ezt a fasz dumát kitalálta abba a buzi reklámba :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :x :x

andrea-1

Andi 15. hét, az utolsó napon töltöd be a teljes hetet. :-) nekem se ment az elején, azért tudom most már ilyen jól. :-)
most voltál bent nálam a teszteddel. :-) :-) sosem felejtem el. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andikám: erre céloztam én is,csak nem volt képem megírni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

amint meghallom,a plafonon vagyok tőle!!! :twisted: :twisted: :twisted: még a hangja is irritál...!!
Vendég

Jóvan, akkor én mindenhol rosszul mondom ... mert 14 hetesnek mondom :)))))))))))

Zsuzsókám: jaja ..... hát az a nap enyhén szólva is felfokozozott volt :)

Békuci: itt tök jól le van írva a tarkóredő duma:
http://www.gendiagnosztika.hu/nogyogyas ... ultrahang/

andrea-1

Ancsi!!! Nem lesz rá szükséged... Péntekig ne is zargass minket ezzel az elérhetőséggel!!!!!!!! :)
Amúgy Kispatak-anyánk szokta tudni a hely nevét, elérhetőségét :wink: De NEKED NEM FOG KELLENI!!!!!!!!!!!! :)

andrea-1

Kép
mieza

Andi: köszi :)
érdekes dolgokat néznek :shock: :shock: :shock:
orrcsont... :)
Vendég

Azt pl. a down miatt......

andrea-1

Zsuzsó:
Örülök,hogy ilyen csodás élményben volt részetek és minden rendben van.
A cukros mizériát sajnálom,de gondolom a szigorú diéta majd rendbe hozza.Addig is szurkolok neked.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Gyöngy, én is Sz doki párti vagyok, második lombik jött össze :)
De ha megnézed a babaálmok táblát, ott láthatod ki kihez jár :) első simaliba volt, a második long.

Judit, 3 hét... szóval, nem volt nagyon mókás, de amikor megértettem, hogy nekem most az a feladatom, hogy feküdjek és ne türelmetlenkedjek, és ezt kell a lehető legjobban csinálnom, minden hipp-hopp el is tünt :)

Zsuzsó és nem mondtak, mint látnak? Nunit vagy kígyót? :)

Kép
mieza

Andi,
1,5 a tarkóredő, 6,26 a baba.
a többi szám nekem semmit nem mond, elhittem a biológusnak, hogy ok.
erre gondolsz? free h-hcg:1,15; papp-a: 0,85.
igen, én elhagytam a metet. majdnem volt pityergés.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó:
Hát nekem folytak a könnyeim....de Rajó szemén is láttam hogy elég páradús lett :)))))))) Arany csillagom.. Ő olyan macsónak mutatná magát... pedig csupaszív érzékeny nagy maci :)

Az istenhegyis papíron van ott lejjebb kicsit egy olyan táblázat szerű felsorolás, hogy down, edwards, patau.. és a kor szernti arányok meg a vv szerinti ... na a vv szeirnti érdekelne, ha publikus :)
Nekem a free b-hcg: 27,63, a papp-a meg 1,825 lett

Amúgy lehet, hogy ez a cukor felszaladás a met miatt van.. mármint hogymost már nincs met, nem??? Erre nem mondott egyik doki se semmit?? Nem Te mondtad pár hete, hogy elhagyjátok a metet, de ha a terhelésnél gáz lenne, akkor esetleg visszatértek a témára?

andrea-1

Zsuzsó,
végre itt vagy!

És íme az új tábli, Zsuzsó-kismamival (majd dátumot és nevet kérek!!!)
BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Sziasztok!

Látom Sz fan club alakult Én is csatlakozom! :D :D :D :D :D :D

Kubu!
ez jó hir Nekem,megvárom mit csinál a gyógyszer,lehet Sz ukk-mukk csinál tüszőrepit és megtermékenyit! :D
vikus82

Vikus... az uck-muck után kihagytad a fuck-ot.....emellett nem mehettem el szó nélkül :lol: :lol: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:

andrea-1

Andrea,Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :oops: :D :oops: :D
vikus82

Andi!Azt hiszem nekem mind kétszer a rövid protokol volt,csak két hétig tartott a stimuláció.Az első alkalommal 1 másodjára 3 petesejtet ültettek vissza.
gyongy35
Mezőfalva

Üdv mindenkinek!
Hazaérkeztünk….
Minden szuper volt, nagyon jól éreztük magunkat. Egy kis panzióban voltunk és nem is volt más vendég ott. De a lánykám nem is sírt, éjjel is minden ok volt pedig azt hittem, hogy az idegen helyen nem fog olyan jól aludni, de szerencsére mindig 7 körül ébredt.
Bécsben volt egy kicsit nyűgösebb, mivel ott is voltunk 2 napot. Már kint vannak a karácsonyi dolgok, de csak hétvégétől kapcsolják fel a világítást, de azért nagyon szép minden.
Kispatak nem volt hó, csak fentebb, de sílifttel nem mentünk fel Lilivel, mivel ülős és nem kabinos volt.

Bocsi lányok, csak az utolsó pár oldalt tudtam elolvasni….

Vicky, sajnálom a jogsi dolgot. A köv. tuti sikerülni fog!!!
Viszont én vennék több órát, akkor lesz nagyobb rutinod.

Estrella, nagyon örülök, hogy minden ok a babával. De én nem is gondoltam másra, csak hogy tuti minden szuper!
A kombinált szűrést sok kórházban ingyen megcsinálják, mivel a Sejtbank támogatja. Csak itt nincs meg azonnal az eredmény kb. 5 nap, az istenhegyin még aznap megvan.

Kubu, kitartás drága!

Béku, +++++++++++++++ sok-sok babaragacs!

Missancsi, nyugi nekem sem volt semmi tünetem. Csak hogy nagyon meg akart jönni, ezért nem is bíztam már benne. De aztán egy hétfői napon ott volt a 2 csík a teszten!

Ildi, már jön a lánykád foga, hogy repül az idő! Várjuk a képeket!

Lukácsné, nagyon jó képek! Skarlát az oviban, az durva…

Mieza, már a 29. héten is túl vagy. Nem semmi, hamarosan szülsz!
Albert nem hazudtolja meg magát, akkor még mindig focista lesz belőle!

Zsuzsó, szuper, hogy minden ok, a babával!
Sajnálom a cukrot, vigyázni kell vele az tuti. Most tényleg be kellene tartanod a diétát, tudom nehéz de kell!

És egy-két kép...
Kép itt laktunk
Kép Lili a síliftnél
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: köszi a babaragacsokat,remélem az előző adag is megtette hatását! ;)

Gyönyörű helyen voltatok!!! :D
Lili cuki így beöltöztetve :)
Vendég

Uram elkéredzkedett előbb,mert 8-ig van az állatorvos,úgyhogy rohan haza,hogy kicsi degut elvigye a dokinénihez...

Kérlek drukkoljatok,hogy csak valami csipcsup dolog legyen csak!
Nagyon szeretem azt a kis picurt!
Hajnalig vidáman futott a kerekében,úgyhogy nem tudom,miért ez a hirtelen változás... :?
Még ha nem is szeretitek a kis állatokat,azért gondoljatok rám...!
Vendég

Huh!

Tényleg annyit irtok, hogy nehezen követem.

Rita: tényleg fel a fejjel, remélem minden jól alakul, gyermekednek örülsz és lesz kistesó! Egy lev. Társam épp 2 napja szült tesóbabát, bár ő nem lombikos.

Ann: hajrá kocsi!

Vicky: gyakorlás, és önbizalom! Nagyon sajnállak, de amit leírtál, sajna egyértelmű bukás, index nélkül nincs vizsga és jogsi! Óvatosság kell, de menni is kell. Velem is türelmetlenek voltak, főleg a megfordulásnál a Bánkut utcán, tudod ahol a villamos is jár. Első bukta ezért volt, másik egy balra kanyar miatt. Pótóra ha nem kötelező, sajna akkor is kell, gyakorolnod kell még! És utána fogsz igazán tanulni. Én a hétvégén sajna nem tudok menni, mert már nem megyek nyári lakba, a férj meg nem lesz itthon.

Borsó: gigadrukk!

Judit és kedves Többiek! Tudom, hogy jót akartok, reméljük sikerül, de egyelőre nem ugy haladunk. Várom, a ki tudja mit és meddig, és hát tényleg szenvedek, lélekben. Ehhez képest terhesség és szülés semmi se volt, legfeljebb fizikai fájdalom, de az elmult, ez meg?

Estrella: hajrá babó és férjnek is örülök. Ugy hallottam, hogy Margitban csinálnak valamit ingyen. Hivd fel szerintem a kh. Terhesrendelését, az csak egy telefon. Koll.nő butácska, minden baba megszületik valahogy, anélkül nem megy, hogy gyerek legyen. De meddig várna, 36 év azért már elég sok!? Sajnálom ám szegény, és minden jót neki is!

Carla: ez a diéta hogy müködik?

Ildi: hajrá fogdokker. Vigasztallak, itt sokkal drágább minden! És tényleg sokkal többet kell kibirni, bár nekem teljesen mindegy mit tesznek nálam és hányan nézik. Multkor egy kis csapat várt, 4 ember a rendelőben, tanulók is akadnak, nem baj. Fotót várunk lánykáról, és hajrá fogacskák!

Lukácsné: gyerekek tündériek és jobbulást!

Ancsi: hajrá zebrás teszt meg fogdokker. Fel a fejjel, ki lehet ezt is birni, csak egy kicsit drága. Nekem multkor 3 db-t csiszoltak, nem volt semmi. Zöld Arnica Montana –ezt szedem napi 15 bogyó és tényleg jó.

Andi: te is Örs környékén – sokan laknak erre!

Gyöngy: üdv itt, tőlem sikert nem hallhatsz, de biztatlak. Majd a lányok mesélnek, sokakat ért itt már spontán siker is, hajrá! Ha valami jó tanács kell egyéb ügyben, csak irjál, sok mindenben próbálok itt segíteni. Pl. egészségpénztár téma. Hamarosan következik a befizetésem

Mieza: hajrá ujra itt. Szóval Albert focizik már bent, kint is fog! Én fiacska is azt tette

Zsuzsi: hajrá kisbabó

Thököly út: www.kramakft.hu

Woody: szuper baba szuper mami szuper helyen! Ha esetleg érdekel még téged vagy bárkit soproni utam eladó (márc. közepéig jó http://www.hotelsaphir.hu/index/

Mára jó éjt

Üdv kispatak
Vendég

Estrella,
gratulálok, szuper hír. :-D le a kalappal milyen jól vetted a 3hetes várakozást. tök jó hogy apával is meg tudtátok beszélni a dolgokat. :-)

Ann,
sajnálom a tortúrákat, most már tényleg csak jó jöhet.

Lukácsné,
édes képek. Filipnek jobbulást, Hanna el ne kapja!!!

Judit,
köszi a javított táblit, de drága vagy hogy ilyen naprakész vagy. :-) hamarosan követsz te is. :-) remélem Sajti előkerül az átadásra! :-)
szülés ideje: 2011.06.08. nevünk sajna nincs még, Apa majd akkor akar gondolkodni rajta ha tudjuk a nemét... :?
ja és 1 hét múlva már 36 leszek...

Vicky,
jogsit és pénzt sajnálom. :-( egyetértek Judittal, érdemes lenne rákérdezni erre a fizetős dologra sajnos.

Woody,
de jó hogy ilyen szuper volt minden, Lili nagyon édes, jól be van öltöztetve. :-)
diétát igyekszem tartani, de van, hogy 160 helyett mondjuk csak 100-at tudok enni Vuk miatt és az is nagyon árt sajnos. :-(

Mieza,
jó hogy jöttél. :wink: mennyit utaztatok, jóég! 30. hét, szinte hihetetlen hogy megy az idő!

Breki,
deguval remélem minden oké és csak elpilledt.
mai babaragacsok úton. szülinapom után 1 nappal tesztelsz, hozzon szerencsét! ja és aznap töltjük a 13. hetet. :-) tudom hogy nálad ez jó jel. :-) :-)

Sajti, Eszter,
merre vagytok?

Andi,
az infok: t21 6 143, t18 72 506, t13 170 682
hcg 50,25 1,15; pappa 2,991 0,85.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: köszönöm!!! :)
A jelek tökéletesek!!!

Degu már a dokinál van,most azon imádkozom,hogy hazajöjjön párommal.
Ahogy észrevettem rajta,a baloldalát nem tudja használni,nem bírt feltápászkodni,gondolom ezért inkább csak aludt egész nap...

A szülinapod tuti szerencsét hoz majd! Most minden szerencsére szükség van :D
Vendég

Nincs már degum..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

remélem a sírással nem tettem rosszat....fizikailag...
Vendég

Woody, olyan édes a babakocsiba!!!

Békus, sajnálom... MI volt a baj? Nekem is volt degum, nagyon szerettük!!!! De tudod, ha egy lelkecske lemegy, jön egy másik. Nekem a jó hírek előtt pont az egyik mentvényemet veszítettem el...

Andrea, írtam levelet :)

Kép
mieza

Mieza: köszönöm,egy tündér vagy!!
Azt mondta a doki,hogy idegrendszeri bibi,valószínűleg beltenyészet miatt...
Borzasztó,hogy minden állatkámat a beltenyészet miatt veszítem el idő előtt... mégis mindet annyira szerettem...

Az összes maradék pénzemet odaadtam volna,ha meg tudja menteni a doki!!!
Viszont az egyetlen előnye az volt ennek a helyzetnek,hogy épp a gond miatt nem érzékelt fájdalmat..

Ne haragudjatok,hogy ilyen negatív lett az este,sajnos ezt én sem terveztem :?

Holnaptól igyekszem ismét pozitívan nézni előre!
Mondtam is páromnak,hogy tartozik eggyel a Jóisten cserébe,mert ez nem volt szép Tőle...!
Remélem az az egy már a pocakomban van!!!
Ez most nagyon kéne!!!
Vendég

Breki:

Privi ment. Még egyszer nagyon sajnálom a kis állatkádat. Semmi se pótolhatja, főleg nem baba. De remélem baba is lesz, legalább egy, aztán állatkát is tudsz még szerezni. Annyi van árván.

Szorítok neked és mindenkinek

üdv kispatak
Vendég

Kisbeeka,
óóó de sajnálom.

Mieza,
de jó hogy jól vagytok !

jöhetek pár képpel ?

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

ravasz

Kép

nagy a szerelem !

Kép

nem tudom kiszedni a szájából :-(

Kép

Kép

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Kubu: tüneményesek! Szóval bármennyire fáradt vagy, fel a fejjel, megéri!! Apa állás????

Én állás megvan, hát kicsit unalmas, de nincs más.

Figyelem!

Most kaptam levelet az egészségpénztártól.

Aki egyéni tag (mint én) vagy egyéni befizetést teljesít az idén még 30% a visszaigényelhető SZJA, de jövőre CSÖKKEN! kb 20% lesz, sajna. Ez rossz hir! Viszont most még be lehet fizetni a 30%-os szabály szerint. A héten intézem, legkésőbb dec. 10-ig indítani kell.
üdv

kispatak
Vendég

Kubuspace!Nagyon édesek a gyerkőcök! :wink: Felismertem 1-2 plüss játékot, amikkel már én is játszottam :D , Ikeás kígyószerűfelismerhetetlen állatkánk nekünk is van, imádom mert univerzális,néha fejem alatt van, néha pedig átölelem, kitámasztva így magamat, pl.:ha fájdogál a cicim! :D

Brekus!Annyira sajnálom!Én is nagyon kilennék ha pl.:Muki kutyusum elmenne!Egyenlőre ő a családunk szeme fénye, anyukám 2.,anyósomék 1.számú unokája!

Csak, hogy lássátok miről(kiről)is beszélek: Kép Missék:)

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: köszönöm!
édes a kutyusod,nekünk is van kutty is,meg cicó is,ő azóta itt vígasztal mellettem! :)
Vendég

Annyira érzik ezek a kis állatkák is ha rossz kedve van az embernek vagy szomorú,jönnek és csak bújnak,próbálnak megvígasztalni!Régen,amíg nem volt kutyunk nem is gondoltam volna ezt!Most meg már annyira hozzánk nőt!Ő az első állatkánk!Imádom!
Breki!Simogasd meg a többi állatkátokat,gondolom most ők vígasztalnak!Egy pici szomorkodás azért most megengedett,aztán gondolj a babykre a pocakodban és rájuk kell koncentrálnod!Degu valószínűleg azért búcsúzott el, mert most helyére a babyk jönnek!

Kép
Kép
missancsi

Jó estét

Estrella gratulálok, tényleg hősiesen álltad a bizonytalanságot, ügyicsodaság!
Lukácsné: tényleg tündérek a gyerekek
Zsuzsi: örülök nagyongratula
Vicky: sajnálom, legközelebb sikerülni fog, jól bevonzzuk Neked a titokkal. Én már látom is a kezedben a jogsidat
Woody: Lili nagyon cukorfalat a jegesmaci felszerelésben, gyönyörűséges helyen voltatok….álom.
Béku: nagyon sajnálom szegénykét. Én teknőslánykámat vesztettem el nemrég
Ancsi: holnap mááár csütörtök Csak 1 napot kell kibírni Hajrá fogdoki!
Kubu: minden tiszteletem….az energiabomba titkosrecepetet kérem megadni! Nem fogom fel, hogyan csinálsz ennyi mindentMilyen nagy már Liza! Nagyon szépecskék
Andi: vigyázz magatokra nagyon! Frász jött rám…
Izabella szép név, IziIgazi csajos. Nekem tetszik a Rajmund, de igazad van, van amikor elég A Benedek is tetszik.
Judit: pihizzél sokat, férj ari lehet, ilyenkor kellene őket jóóó sokat fotózni, hogy később is megmutassuk nekik, milyen cukik voltak
Kispatak: írtam pü.

Puszi
carla1227

Nem értem, word-ben szerk. és nem rakja át a sok mosolyomat, brbrbrbr :twisted: :twisted: :twisted:
carla1227

Ancsi: az a furi,hogy a beülti óta a cicám nem jött oda,pedig szeretett rajtam feküdni,vagy közvetlenül mellettem,nekem dőlve.
De mióta hazajöttem,mintha eltiltották volna tőlem. :)
Érzett valamit!

Most meg,mikor párom elment a deguval,én meg itthon sírtam,tündér volt,és odajött...nyávogott,és mellém feküdt...!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: