[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Kati ilyen sajnos előfordul...én sokat voltam fönt a terhességeim alatt.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Tegnap este írtam egy jó hosszút, de elszállt... most talán sikerül újra nekifutnom.

Nita, Nagyon jó az új frizurád!!!! És ne mondd azt, hogy nem vagy fotogén, igenis csini vagy a képen!

Cham, sajnálom, hogy ma sem vagy jól... rendesen megkínlódsz ezzel a betegséggel. A srácaid hogy vannak?
A hajad hogy bírja a sok festegetést? Milyen ápoló bigyót használsz rá? (gondolom van valamilyen csodaszered...)

Kati, Neked is csak jobb éjszakát tudok kívánni. Szerintem most jött ki rajtad az utazás okozta fáradalom és ezért volt ez a semmi se jó érzés.
A kórházban most végig pizsamában voltam. (Bencénél hálóingben) Ezerszer jobban éreztem ettől magamat, utálom a hálóinget. Természetesen volt rajtam bugyi is, hogy a betétet megfelelően rögzíthessem, de semmi gondot nem okozott az, hogy fölötte ott volt még a pizsigatyó. Nekem azért volt így komfortosabb, mert az újszülött részleget nagyon melegre fűtik a babák miatt és így nem éreztem feszélyezve magam amikor kitakaróztam. Nyugodtan, kényelmesen (már amennyire a gátseb engedte), felhúzott lábakkal és megtámasztott háttal tudtam üldögélni az ágyban.

Beze, lassan eljön a Te időd is... kívánom, hogy teljesüljön a vágyad és legalább dec. 10-ig bent maradjon Marci.

Bogi Drága, tudom, hogy már nem olvasod, de azért így a távolból is ölellek és köszönöm azt a sok biztatást amit Tőled kaptam a nyűgös napjaimon. (Majd írok Neked privit, hátha az eljut Hozzád.)

Rita, annyira jó olvasni a lelkes készülődésedről az adventi vásárral kapcsolatban! Nem fotóztad le azokat a koszorúkat amiket csináltál? Nagyon kíváncsi lennék rájuk!

Mona, hogy vagy? Van valamilyen tüneted? Dokihoz mikor mész majd? biztos leírtad már, csak én vagyok zizi még az ilyenek észben tartásánál...

Pedi, istenien néznek ki a sütijeid! Abba a képviselőfánkba úúúúúúúúúúúúúúúgy bele tudnék harapni!!!!!!!!!!!!!
Te pedig gyönyörű kismama vagy! Nem is tudom, hogy miért panaszkodsz a kilók miatt, én olyan vékonynak látom a karodat a fényképen! Ha sokat híztál volna, akkor az ott is látszana... :wink:

Nika, én is nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy hol végeztek Gergőék a szavazáson. Ez annyira gáz, hogy utólag kell vizsgálódni, hogy ki hogy és mennyire csalhatott...

Na, és akkor most magamról egy kicsit:
Hurrá, juppi és minden egyéb hasonló... vasárnap óta 1 kg lement rólam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Előbányásztam a nadrágjaimat is és örömmel nyugtáztam, hogy van pár amibe beleférek. 8) Jó-jó, nem úgy állnak rajtam, mint szülés előtt, mert a szélesebb csípő miatt jobban feszülnek, de szerintem teljesen jók lesznek így is. Aztán remélem pár hónap múlva a csípőm is úgy gondolja, hogy jobb lesz neki összébb húzódni... 8) 8) 8)
Ami viszont nem annyira okés, az a gátsebem... két napja megint annyira fáj, hogy csillagokat látok. Gond biztos, hogy nincs vele, mert érzem, hogy megy le körülötte a duzzanat. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy a bent maradt felszívódó varratoktól feszülhet most megint. Na meg az is közrejátszik, hogy tegnap volt egy olyan napom, amikor nem tudtam napközben leülni a s@ggemre egy kicsit pihenni. Nem azért, mert Gergő sírt, csak mindig volt mit csinálni. Pakolgattam, szoptattam, játszottam Bencével, főztem (mondjuk csak egy gyors spenótot) és itt volt a gyerekorvos is a kötelező első látogatáson. Szerencsére mindent rendben talált Gergőnél, úgyhogy csak felírt pár cuccot, amit ki kell majd váltani a patikában.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillagvirág
Nagyüzemben csináljuk a koszorúkat, kopogtatókat, asztalidiszeket, meg fákat, úgyhogy fotózni nincs időm. De remélem elkelnek, kiváncsi vagyok az enyémek kinek fognak tetszeni.
Ma asztalidíszeket csináltunk, tál, és benne a szivacs, arra építettük a zöldet, a gyertyát, és a diszítést.
A belső varratok lassabban gyógyulnak, sőt én fél évig éreztem a szülés után, ha összebújtunk a párommal. Meg a frontokat is megéreztem jó egy darabig. A külső részről 10 nap alatt lement a fájdalom, addig viszont ülni sem tudtam, otthon sem.
Nyárra már tuti alakod lesz, remélem nekem is. :wink:

Beze
Drukkolok, hogy 10-ig még bent maradjon Marci, egy biztos karácsonyra meglesz. :)
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Beze! Akkor drukkolok, hogy 10nél előbb ne jöjjön Marci! :wink: Egyébként, most mennyinek saccolja a gép a súlyát?

Kati! Jaj, de sajnálom, hogy így érezted magad. Vmi lehetett tegnap a levegőben, mert én is nagyon gyenge és fáradt voltam. Viszont én hatalmasat aludtam.

Brita! Hú, de mennék Veletek én is kreatívkodni, már alig várom, hogy rendben legyen a lakás és én is díszíthessek.

Csillag! Enyje-benyje! Neked még minden nap pihenned kellene! Anyukád már nincs ott, hogy Te főztél tegnap? Gratula a kg-k miatt! :wink: Köszönöm a dicséretet. Igen, a kezem az vékony. Hát, jövő héten majd kiderül most mennyit híztam, hétfőn van jelenésem a védőnőnél. Kedden pedig megyünk a következő "babamozira". :lol: Már annyira várom!

Cham! Remélem, jobban vagy már!

Én ma sokkal jobban vagyok, mint tegnap. Főztem nagyon finom krémlevest(sütőtökös karfiolkrémlevest, magam találtam ki a receptet :lol: ), meg tepsis krumplit. Most pihizek egy picit a du-i műszak előtt. Este még próbálok jönni! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Én brokkolikrémlevest csinálok, fel is rakom a brokkolit párolni.
Vendég
 


sziasztok!

pedi: ez a leves annyira jól hangzik, hogy engem érdekelne a recept!!! nyami-nyami!!!
már sokkal jobban vagyok, vagyis jól vagyok.
tegnap k.rva erős front lehetett.

csillag: sajnálom a sebedet, de gratulálok a kilók miatt!!! gergő még mindig jó baba? bencúr? babázik? apa? tud mit kezdeni az új családtaggal?

beze: hajrá 10-e. nagyon drukkolunk!!!

képzeljétek, ma voltam a cukros és vérképes eredményemért a védőnéninél. a cukrom az 6, ami tökéletes, viszont a vasam határeset. 121. és 120tól mondják jónak. de nem szedtem vitamint a vérvétel előtt direkt. így abban maradtunk a védőnénivel, hogy szedjem és egyek sok-sok céklát és 2-3 hét múlva csinálunk egy kontroll vérvételt, mivel az idő előrehaladtával csökken a vas.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, a vérvételnél nekem 118-nál sem kellett még pótolnom a vasat. Azt mondta az orvosom, hogy ez terheseknél teljesen normális érték még akkor is, ha nem éri el a 120-at, mert hígabba vérünk. Az elemzést automata végzi, ez pedig nem tudja, hogy kismamák vagyunk, ezért csillagozta meg nekem a 118-at.
Gergő még mindig egy kisangyal, egyáltalán nem sírós. :D Persze elkiabálni még most sem szeretném a dolgot, bízom benne, hogy a hasfájás messze elkerül majd bennünket. (Bence se volt hasfájós.)
Egyébként néha szopi után már nézelődik. Meg tudnám zabálni ilyenkor ahogy meregeti azokat a gyönyörű kék szemeit, vágja a pofákat, "elmélkedik", mint egy ókori bölcs.
Bencus kezd egy kicsit kibukni a változás miatt... Nem mondanám, hogy vészes a dolog, de többször előfordul, hogy ha nem az van, amit ő az adott pillanatban szeretne, akkor elkezd éktelenül sírni. Pedig róla aztán soha nem mondanám, hogy valaha is sírós lett volna... ami a szerencse ezeknél az eseteknél, hogy pár perc alatt vége van. Utána ugyanúgy viselkedik, mint régen. Nagyon sokat beszélgetek, foglalkozok Vele (még jó, hogy Gergő engedi :) ) és továbbra is bízom benne, hogy pár hét és "beletörődik" a változásba.

Pedi, igazad van, pihennem kellene még... de sajnos nem tudok. anyukám csak pénteken volt itt, azóta a férjemmel és a gyerkőcökkel nyomulunk itthon négyesben. tegnap és ma nem dolgozott, de -hogy egy kicsit panaszkodjak- ennek ellenére nem segít (segített) nekem úgy, ahogy kellene. Nem nagy dolgokat várnék Tőle, de jól esett volna, ha pl. étkezés után nem csak a mosogatógép mellé sorakoztatja a tányérokat, hanem bepakol, ill. miután végzett a gép, akkor kipakol belőle. Nekem nagyon nehezemre esik még lehajolni. A konyhai kézi mosogatóba is csak belekészítette az edényeket amiket én mostam el ma reggel is és ebéd után is. Mindezek felett pont tegnap döntött úgy, hogy újratelepíti a mobiltelefonját, ami azt jelentette, hogy dél körül beült a számítógép elé és gyakorlatilag estig fel sem állt onnét. Akkor elment itthonról zenekari próbára és amikor hazajött, folytatta a dolgot. Emiatt a Bencével való játszás is rám maradt.
Gergőt meg meri fogni, de azért benne van még ugyanaz a félelem, mint ami a bátyus érkezésekor is tapasztalható volt. Csak akkor nyúl hozzá, ha megkérem. ezért egyáltalán nem neheztelek rá, mert tudom, hogy a férfiaknak idő kell amíg kialakul bennük az a késztetés hogy ŐK akarjanak foglalkozni a kisbabával.
Emellett a munkatársai, barátok előtt nagy büszkén mondogatja, hogy milyen aranyos, helyes az Ő kicsi fia meg mellét kidomborítva mutogatja a fotóit, szóval a maga férfi módján éli meg a "kispapaságot". A helyzet majd akkor fog igazán változni, amikor Gergőt is lehet dögönyözni. Azt hiszem, akkor jön el a apukák igazi ideje.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Ja, köszi a velem örülést a -1 kg-nak. (Azért még így is maradt 2,5...) Mondjuk most nem vagyok olyan zabagép, mint Bencénél. Vele állandóan éhes voltam a szoptatás alatt... :oops: 8)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: én apától pont ilyen magatartást várok! egyik este kifakadtam, hogy nem túl sokat beszélget a csajával, meg simikézi, meg hasonlók. persze mindig megkérdezi, hogy mi újság velünk, de mintha nem is a baba érdekelné, hanem én. másszor pedig tündérkém így, tündérkém úgy.
és ő is nagyon büszkén meséli a barátoknak, hogy kata hasán kidugta a micsodáját, meg majd őt már ketten fogják kémyeztetni.
nem neheztelek rá, csak néha, amikor én is gyengébb vagyok.
az anyukája jegyezte meg egyik nap, hogy kezd apukásodni. igaz nem tudja megfogalmazni a változást, de ő így látja a picike 31éves egy szem fiacskáját. remélem ez így van jól...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csillagom! Hát elhiszem, hogy ez rosszul esett. Sajnos a férfiak sokszor egyáltalán nem érzik át a helyzetünket. Mondjuk én háztartási munkában bármire számíthatok Zolira, Ő már megtanulta beindítani a mosogatógépet, de szívesen elmosogat kézzel is. Egy dolgot nem tud, a mosógépet beindítani. De most pl én is küzdök vele. Hétvégén Pestre mennénk a barátainkhoz, és eredetileg ott alvós lett volna a téma. Hát, sajnos Ő soha sehol nem akar ott aludni, mindig veszekedéssel indul az egész, aztán meg nem győzi sorolni, hogy milyen jól érezte magát. Ha nem 6hónapos kismami lennék(hozzáteszem nem akarok mindig ezzel jönni), simán belemennék, hogy egy nap menjünk és jöjjünk haza. DE! Menni akarunk az Ikeába, meg a Vörösmarty téri karácsonyi vásárra, meg este megnézzük az X-Faktort és még utána akar hazaindulni. Na, mondtam, hogy erre én a jelenlegi állapotomban nem biztos, hogy vevő vagyok. Arról nem beszélve, hogy most a kiságyért(tőlük kapjuk kölcsön) megyünk fel. Meg kapok még kismami gatyókat, meg elhozom a szopi párnát, amíg nem születik meg a manó, jó szolgálatot tesz majd nekem éjszakánként.

Kati! Hát, ne legyél elkeseredve! Zoli meg inkább a külvilág felé nem szereti hangoztatni a babával kapcsolatos dolgokat. Mondjuk otthon nagyon jókat elviccelődünk. A múltkor pl reggel, amikor megszólalt az ébresztő, odabújtam hozzá. Olyankor mindig mozog a picur, és jó szorosan odabújtam, és így Ő is érezte a saját bőrén a mozgást. Jaj, nagyon tetszett neki. Előtte meg olyat csinált, hogy zuhiztam, odajött hozzám, lehajolt a pocimhoz, és rázendített: "Hahó, én vagyok az apukád! Én foglak majd mindenért letolni!" :lol: Mindig poénkodik!
pedi
Kalocsa
 
 


Virág köszönöm.....aranyos vagy:):)
nekem is ilyen volt az első időszakom...mindíg csak pörögtem........

Virág anno emlékszel én is modtam hogy api nem segít semmit....én se kértem nagy dolgokat....de 1x kibuktam és sírva mondtam neki hogy te pihensz én meg ugrálok mikor alig szültem meg..........ő ugyan úgy szart rám.......mai napig mindíg azzal jön hogy ő dolgozik......ki a szart érdekel....más is dolgozik még keményebben is de segít otthon.....
néha már nagyon elegem van.....ilynkor azt mondja nem kötelező itt lakni.......

tegnap is olyan dolgokat vágott a fejemhez........

bocsi hogy elkanyarodtam a témától...de nektek tudom igazán elmondani a gondjaimat......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Virág, jövő hétfőn megyek dokihoz, húú már nagyon várom, hogy halljam a Picikém szívverését :)
Ma többször volt hányingerem, de nem vészes, nem tartott sokáig!
Gratulálok a fogyáshoz, de vigyázz ám magadra! És pihenj, amikor csak tudsz!

Kati gratulálok az eredményekhez! Jobban vagy már?

Ma találtam egy csodaszép babaágyat a neten, januárban, vagy februárban megvesszük majd, ha nem tudjuk megcsinálni azt ami még az enyém is volt.

Hoztam Nektek képet is róla, várom ám a véleményeket!!!

Kép

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


mona: ma nagyon jól vagyok! most voltunk anyóséknál és jól bezabáltam friss abáltszalonnával és kenyérrel. a kislányom azóta olyan aktív, hogy csak na... nem tudom, hogy ez mit jelent. a lényeg, hogy nekem jól esett.

ez csodaszép ez a kiságy!!!

pedi: néha szokott apa is ilyeneket. meg egy-két percet figyelgeti, amikor én este játszok vele.
az én csajom, amint rátesszük a kezünket a pocakomra abbahagyja a mocorgást. lehet, h nem bír minket??? :lol: :lol: :lol: apa szerint egyszerűen megnyugszik. hát lehet.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mona, ez az ágy csodaszép!!!!!!!!!!!! Gergő ágya is ilyen színű, én nagyon szeretem a cseresznye színű bútorokat! Méretre mekkora? 60x120-as vagy 70x140-es? Van kivehető rácsa? (csak azért kérdezem, mert az egy idő után nagyon hasznos tud lenni...)

Nita, gyere és panaszkodj nyugodtan. Tényleg nem normális dolog azt mondani a Párod részéről, hogy mivel Ő dolgozik, Te csinálj otthon mindent... Nálunk azért ennyire nem gáz a helyzet, a férjem sok mindenben segít, csak most valahogy magától nem jött rá, hogy a megszokott dolgokon (porszívózás, befűtés....stb.) kívül egy kis plusz segítségre lenne szükségem.

Pedi, teljesen igazad van amikor azt mondod, hogy egy nap alatt nem tudsz ennyi dolgot megcsinálni, ennyi helyre elmenni. Ez nem kényeskedés! Én fele ennyi dologra sem voltam képes 6 hónapos kismamiként... :oops: Csodálva olvasom mindig azt is, hogy festegetsz meg rendezkedsz otthon. Nekem az ilyen dolgok sem mentek volna.
Remélem sikerül rávenni Zolit arra, hogy ott aludjatok a hétvégén!

Most mennem kell, ébredezik Gergő. Kb. 6-6:30 körül próbálom fürdetni, aztán szopi és szunya. Utána vacsi Bencével, fürdés, esti összebújás, mese és szintén szunya. Bencus 7.30-8:00 körül kerül ágyba.
Most azon dolgozom, hogy ez legyen az esti menetrend!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


MOna nagyon szép a kiságy...de próbáljátok a tiédet megcsinálni..sokkal többet ér és szerintem jobb is mint ezek a maiak........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati! Az enyém is abbahagyja! Sőt, van olyan, hogy felhúzom gyors a felsőmet és csak nézem. És akkor is! Kis szégyenlős! :lol: Egészségedre a finomsághoz! Este leírom, hogy csináltam a levest! :wink:

Mona! Nagyon szép az ágyikó! Hú, de jó, hogy hétfőn doki! "Hajrá" hányinger, nekem is ilyenkor kezdődött! Ez azt jelenti, hogy a picuri fészkeli magát rendesen! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Virág, ezt találtam az ágyról:
"Szafari babaágy cseresznye/ vanília színben 60x120 cm
60 x 120 -as babaágy fekvőfelülete három magassági fokozatban állítható. A kiságy rácsaiból 2 db kivehető."

Köszi Mindenkinek a dicséreteket! Majd még kiderül, hogy mi lesz, nem tudom, hogy javítható e a régi ágy!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


még vizsgálják az eredményeket :(

Na apa már nem kap semmit karácsonyra :) na jó valami apróságot azért kap még :)
megvettük neki a ZTE Blade telefont részletre:) ez volt a vágya:) most nem kellett semmit fizetnie és 9x1880 ennyit megért aboldogsága :) tavaly én kaptam telót most ő :)

Mona: szép nagyon az ágy :) az egyszerűsége a nagyszerűsége :)


Brita: feldobod ide a képeket és egyből elkapkodjuk :):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Csillag, Brita, Pedi, kati, köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok!

Csillag, az én férjem is szokott segíteni, de ő az a fajta, akinek magától nem jut eszébe, mindig meg kell kérnem. Előfordul, hogy többször is. Hiába, férfi... :roll:
Grat a fogyáshoz, és tényleg pihenj többet, tudod, gyerekágy!

Nita, a párod nagyon b.kó, már bocsánat, a háztartás se szórakozás, sőt, a gyerekek ellátása is tud nagyon fárasztó lenni!

Pedi, 33 hetesen saccolta a gép Marcit 2790 grammra. A hétvégével kapcsolatban teljesen igazad van!!!

Mona, szép az ágy nagyon! :wink:

kati, örülök, hogy jól vagy! :D

Lexinek folyik az orra, remélem, nem lesz nagyon beteg...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


pedi: én felhúzott pizsivel órákig el tudom nézni. olyankor mozgékony a drágám, amíg hozzá nem nyúlunk.

többiek off! pedinek szakmai:

-van vodás netünk rúterrel. annyira sz@r, hogy a rúter 2 méternél többet nem bír ki távolságban a nappaliban. azt meg nem is próbáljuk, hogy a nappaliban van a rúter és a hálóban gépezni, pedig csak egy sima 10es tégla válaszfallal van elválasztva a két helység. a távolság kb 4 méter. ez normális? 3Gt fogjuk stabilan, de csak bizonyos pontokon. visszavigyük a rútert? anno azt kérdezte a csaj, hogy 20 méternél nagyobb távolságban akarjuk-e használni a két gépet? hát mi majdnem 2 métert sem tudunk menni a kütyütől. vélemény?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bocs, hogy így eltűntem, de hazaérve a melóból vacsiztunk, majd szomszédoltunk egy kicsit. Babáztunk, meg beszélgettünk.

Kati! Szerintem vissza kellene vinni, az nagyon nem normális, hogy ennyit se bír. Anno arról volt szó, amikor bejött, hogy egy panel tömbben, a IVe-n lakó routerétől kaphat netet akár az elsőn lakó is. Szóval, szerintem vigyétek vissza!

Később még jövök! Most kell a gép a drágámnak!
pedi
Kalocsa
 
 


Na, itt vagyok!

Nita! Sajnálom, hogy a párod így viselkedett. Mindenkinek vannak rosszabb napjai. De azt utálom, amikor egy férfi nem nézi semmibe a nőt, aki reggeltől estig készenlétben van. Én néha abban elfáradtam, ahogy a barátnőmet néztem, miközben főz+ellátja két kislányát. Bezzeg, ha nekik kell egyedül a gyerekkel lenni, folyton csörög a telefon, hogy anya mikor ér már haza. Bízom benne, hogy Zoli nem ilyen lesz.

Csillag! Ez jó kis menetrendnek tűnik. Drukk, hogy sikerüljön megvalósítani. Aztán pikk-pakk hozzászoknak majd a fiúk! :wink:

Beze! Jesszus! :shock: Akkor Marci tényleg hatalmas baba! Lexi mennyivel született? Te szedsz vmilyen kismamivitamint? Szurkolok, hogy Lexi ne betegedjen meg. Én már azért is várom a hideget, hogy a sok baci megpusztuljon.(már bocs)

Cham! Jobban vagy?

Nika! Tök jó, hogy máris megvan apa ajándéka. Gergőnek gyűjtögeti már a "Mikulás" az ajándékokat? És a "Jézuska"?

Jaj, már annyira várom, hogy végre kész legyen a lakás, és rendben legyünk. :roll:
pedi
Kalocsa
 
 


Beze igazad van.........fejéhez is szoktam vágni.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pedi, Lexi 3300-al született, a mérés meg valószínűleg nem pontos, a dokim is mondta, hogy a haránt miatt nem tudja megmérni. Igen, szedek vitamint, Lexivel is végig szedtem. Mondjuk az is igaz, hogy általában a fiúk nagyobb súllyal születnek, illetve a 2. nagyobb. :wink: Elhiszem, hogy várod a végét, kitartást, gondolj ara, milyen szépek lesztek! :D

Nita, ez az, mondd is meg neki!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


köszi, nem nagyon vagyok jól ésma egész nap a suliban rohadok...plusz a tanulással is sz@rul állok, a feléig nem fogok az anyagnak eljutni :x :x :x

szebb napokat mindenkinek, rohanok, így is lógom az első órát
chamomilla
Pécs
 
 


mérések meg csak közelítő adatok, nekem mindkét fiút közel 5 kg-re saccolták és 1 kg-val könnyebbek voltak. (általában BPD alapján kalkulálnak..ha meg kicsit nagyobb a feje :shock: )
chamomilla
Pécs
 
 


Pedi: mikulásra nem kap sok mindent mert nálunk ugye karácsony után hamar van a szülinapja is Jan.21.Szóval a mikulás apróság :) csomag vagy valami meg kap egy verdás fekete péter kártyát :)
jézuska még nem tudom mit hoz neki :(

Cham: jobbulást :)::) Gergőt is már a 36. héten 4500 gnak saccolták és négy héttel később 4150-el született úgy hogy a babák az utsó hónapban már elég sokat híznak

nika70
Salgótarján
 
 


kati

ez általános probléma,én éjjel több soron felébredek,de ez már jó pár hete igy megy.hol itt fáj,hol ott fáj,zsibbad stb és igy nehéz aludni.és mostmár még nagyobb a poci is és nehéz mocorogni,megfordulni.szoval egyűtt érzek veled. :)

KépKép
bettike83
 
 


Rita

köszi a tanácsot :) dec 6tól lesz szülésfelkészitő,gondolom ott majd elmondanak mindent amit tudni kell.muszáj lesz elmennünk mert a párom be szeretne jönni és ahhoz kell ez a tanfolyam,de végülis hasznos lehet.37 hetes leszek mire vége,3 hétfőn lesz.

Párdolgot már össze készitettem a csomagba,de teljesen nem vagyok bepakolva.

KépKép
bettike83
 
 


betti: örülök, hogy jöttél. nálatok is jöhet lassan lassan a babóca. bár még 4-5 hetet maradjon fecóka. nagyon telik ám az idő!!! még nemrégen jártál dokihoz, hogy miért nem jön a bébike. aztán tessék! lassan kifelé készülődik.
babaszoba?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


26 hetes babalak:
Kép

művem:

Kép



még adós vagyok a múlt heti képekkel, de mentségemre legyen, hogy a férjemnek megint nincs itthon a gépe.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam védőnőnél és sajna volt cukor a vizeletemben,elmeséltem neki ezt a korházas dolgot,hogy rosszul lettem és bevittek stb. Aztmondta beszéljek az orvosommal és hozzuk előbbre a cukorterheléses vérvételt,még tegnap felhívtam az orvosomat és mondta kérjek beutalót a vérvételre és pénteken találkozunk,addig meg lesz az eredménye a vérvételnek...
Most értem haza a beutalóval,holnap reggel megyek a vérvételre...
Állítólag ez is okozhatja a rosszulléteimet,ezt az ájulásos szédülést,mert sajnos mióta elájultam azóta visszatér a szédülés... Sápadt is vagyok lehet kevés a vasam is,teljes vérképet kellene csinálni de majd pénteken beszélek a dokival hogy hogyan tovább!Mindenesetre egyedül nem merek elindulni már sehova,félek ha rosszul leszek,mi lesz!
Kicsit kivok,félek ettől a hülye cukortól :cry:

Remélem ti jólvagytok,nem olvastam vissza még :!:
Vendég
 


mia: nyugalom!!! tök jó, hogy megnézik már a cukrotr. és nincs korán, mivel 24-26.héten aktuális és te beleléptél a 24-be. minden rendben lesz. egyél sok-sok céklát, abban rengeteg a vas. és nyugodj meg, drága!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


butorokról képeket tettem fel a blogomba.ott megnézhetitek.majd ha minden szépen meglesz csinálva akkor teszek az egész szobárol képeket.

addig is pocifotó. Kép
Kép

KépKép
bettike83
 
 


Kati: köszi,aranyos vagy,de úgy félek :!: :roll:
Vendég
 


mia: tudod!!! nem szabad félni, csak rosszabb!!! ma már az orvosok nagyon sok mindenen tudnak segíteni és az a jó, ha kiderül lehet, hogy diétáznod kell, vagy nem tudom, de ez mind-mind értetek történik, hogy egészségesek legyetek!!!

betti: szépek vagytok nagyon!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


betti: gyönyörűek a bútorok. a kiskádunk pont olyan, csak piros. nektek is kiskacsa van a fejénél?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


hahóóóóóóóóó!!!! többiek????!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mia

ne idegeskedj.remélem nincs nagyobb baj.
nem tudom mennyire szoktál édeset enni,ha igen akkor probáld kicsit visszafogni és hátha jobb lesz.

én is voltam rosszúl,ájulásig éhes tudok lenni és össze tudnék esni,de nekem pl majdnem alacsony lett,3.6 acukrom.

KépKép
bettike83
 
 


Mia, nyugi, nem lesz semmi baj! Azért vannak a dokik, hogy segítsenek, ha szükséges! Ha magas a cukrod, van rá megoldás. Nem kellemes dolog a diéta, de úgy kell felfogni, hogy a kicsi Lányotokért teszel mindent. De inkább nem is festem az ördögöt a falra... reménykedjünk abban, hogy nincs semmi ilyen jellegű problémád!

Kati, ej de szépen növöget Bogi baba! Ahogy látom jól fent van már a bordáidnál a pocak teteje.
Gyönyörű az adventi koszorúd is! Én annyira sajnálom, hogy idén nem tudok újat csinálni... teljesen kiment a fejemből, hogy még pocakosan beszerezzem a kis bigyókat hozzá. Apa meg ilyenekhez nem ért. Meg sem tudnám mondani neki, hogy mit vegyen, mert úgy szoktam csinálni a koszorút, hogy bemegyek a virágboltba, ahol árulnak külön alapanyagokat is és abból csinálok valamit, ami épp megtetszik. Szóval ilyen "meglátni és megszeretni" koszorúim szoktak lenni.

Betti, szép pocak! Indul lassan a visszaszámlálás... :D Babókád befordult már? Mikor mész uh-ra?

Mona, tetszik az amit küldtél a kiságyról. Mint már tegnap is írtam, nagyon jó, ha van kivehető rácsa, mert biztonságosabb. Így ha megtanítod a gyerkőcnek, hogy ott ki lehet mászni, akkor (talán) nem fent próbál majd kijönni belőle.
Bence egyébként kb. 2 éves koráig aludt az ekkora méretű ágyikójában.

Beze, Gergőt is nagyobbnak mérte a gép, de a dokim megnyugtatott, hogy tapintás alapján nem lesz olyan nagy. Ő 3,5 kg-nak tippelte és végül 3,62 kg-val született. Úgyhogy neki volt igaza. Az tényleg igaz, hogy azt mondják, hogy a 2. gyerek általában nagyobb az elsőnél, nálunk viszont ez sem jött be. Bencus 30 dkg-mal nagyobb volt amikor született. Hosszra csak 1 cm volt köztük, de az is Bence javára. :)

Pedi, tényleg jó menetrendnek tűnik amit tegnap írtam Bence és Gergő fektetéséről. Most viszont azt is látom, hogy egy gyenge pontja van, mégpedig Gergő esti szopizása és ágyba tétele. Sajnos sokszor vagyok (leszek) egyedül esténként és Bencus folyton ott ugrál, játszik... abban reménykedem, hogy Gergő hozzászokik majd ahhoz, hogy "ricsajban" is el tudjon aludni...
:roll:

Nika, a Mikulás nálunk sem hoz extra ajándékot. Én nem gondolom, hogy ez egy olyan ünnep, amikor csokin, gyümölcsön (esetleg virgácson :twisted: ) kívül bármi mást kapniuk kellene a gyerekeknek.

Nálunk Gergő elkezdett szépen nézegetni. Bár nem tudom meddig láthat most el, de nagyon vizslat mindent. Olyan édes!!!!!!!!!!!!!
MA délutánra elvitte a férjem Bencust a szüleimhez. Csak este jönnek haza, úgyhogy ma lesz nekem az első gyermekágyas délutánom. Nem fogok csinálni semmit, csak heverészek, illetve gyűjtöm az energiát holnapra. Nagy nap lesz, mert délután 3-tól egyedül leszek itthon a két gyerekkel. :shock:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Igen majd kiderül,köszi nektek!Csak azt nem értem,mikor a mentőben mértek cukrot jó volt,aztán a korházban a vizeletben első nap nemvolt cukor,csak másnap,meg tegnap ugye a védőnőnél,de aztmondta hogy ez nem vészes mert a teszten a legalsó nyíl szineződött el...
Mindegy,nem agyalok rajta tovább!

Betti:hát szoktam enni,de próbálom lecsökkenteni...

Kati:szép poci :wink:

Virág:Bence hogy viselkedik Gergő babával?éjszakák milyenek?
Vendég
 


csillag: igen, bogika felfelé kúszik de rendesen. tegnap és azelőtt is este hányingerem volt, sőt egyszer kétszer olyan (bocsi) visszanyeltem érzés is volt. kezdi bántani a kicsi a nagyot. mondtam, hogy jól nézünk ki, ha a végére leszek hányingeres. de ha így lesz, azt is túl fogjuk élni.
én is olyan vagyok, hogy bementem a hobby boltba. tudtam, hogy valami pasztell szín kell, mert az megy a berendezésünkhöz, de sem a formájával, semmivel nem voltam tisztában, de ez lett.
pihengess, használd ki ezt a délutánt!!! holnapra töltődj!!! szerintem gergő simán fog aludni zajban, nem szokott gondot okozni a babáknak, főleg ha nincsenek úgy szoktatva. ha álmosak, alszanak...
annyira aranyos lehet, ahogy nézeget. lassan jönnek a hungarocell figuráink. nagyon kíváncsi vagyok rájuk. ti mivel tettétek fel? a férjem nem nagyon akarja kétoldalú ragasztóval, mert leszedi a festést. én még a gyurmaragacsra gondoltam. remélem a huzat nem fogja levinni, amikor szellőztetek.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, gyurmaragasztóval tettem fel a hungarocell figurákat. Csak néhány pöttyöt tettem rájuk és még egy sem esett le. (Mondjuk nálunk lambérián van, bár szerintem a falról sem esik le, mert a suliban a nagy kartonból készült plakátokat is ilyennel szoktuk feltenni.)
Gergő elalvásánál én is azt remélem, hogy ha a zajhoz szokik hozzá, akkor így is tud majd aludni. Egyébként még mindig nagyon jó baba, azon az egy napon volt kicsi sírás az ágyikóban amikor írtam is Nektek, azóta NEM. :D (kop-kop-kop) Éjszakánként is csak enni kel fel, na meg persze kakilni... :P majdnem minden pelusba megkapom a "jussomat". :P Sőt, tegnap fürdés után a törölközőbe is kaptam egy adagot egy csomó pisivel együtt. :P :P :P

Bencével egy kicsit nehezebb. Néha elkezd sírni (kisbaba hangon) és nem lehet megnyugtatni... :cry: hiába bújik közben az ölembe, nem tudom megvigasztalni... :cry: és ez nem olyankor jön elő, amikor Gergő fent van vagy netán épp szoptatom, hanem csak úgy. Ha valami nem tetszik Bencének, ez a reakció. Egyelőre úgy tudom átsegíteni ezeken a nehéz pillanatokon, hogy megpróbálom terelni a figyelmét. Csak nem mindig sikerül elsőre olyan dolgot kitalálnom amire vevő...
De nem vagyok elkeseredett emiatt, tudom, hogy idő és sok-sok türelem kell és alakulni fog a dolog. Talán jobb lesz majd, ha már én is és Gergő is ki tudunk mozdulni a házból és újra az egész család megy sétálni vagy bevásárolni.
(erről jut eszembe, ma akartam először kivinni Gergőt pár percre a levegőre, erre nem szemerkél az eső????? :twisted: :twisted: :twisted: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

nem tudom h befordult e,én mindig keresztben érzem,de lent is érzem sokszor.sztem vándorol.1.én megyek uhra.

KépKép
bettike83
 
 


képzeljétek! sütöttem mandula formát. egy az nem sok, de annyi sem akar kijönni a formából, őedig kivajazgattam mindet egyesével. nagyon mérges vagyok!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Betti: a cukorterheléses vérvétel nemtudod hány órától van? elfelejtettem megkérdezni...
Vendég
 


Sziasztok!

Beze! Igen, tudom, hogy ez a mérés relatív, de max fél kg-t tud csalni, nem? És a 33.hétben így is úgy is sok a 2700gr. Egyébként, nálunk is a nővérem volt a nagyobb (3kg 75dkg), bár én sem voltam kicsi (3kg 45dkg). De azért, mint minden más "tényként" közölt dolog, ez is megdőlhet olykor. Na, a lényeg, hogy bízzunk Marciban! :wink:

Kati! Jaj, de sajnálom a sütidet, és mi lett volna belőle? Kárpótlásul itt a tegnapi levesem receptje: Fél fej karfiolt és olyan 20dkg sütőtököt apróra vágva, egy fél szál sárgarépával és olyan öklömnyi burgonyával puhára főzünk. Én raktam bele egy erőleves kockát, és egy pici sót. Kevés vizet öntöttem csak alá, amennyi éppen ellepte. Amikor minden megpuhult, leturmixoltam, kevéske vízzel hígítottam. Megvártam míg forr egyet, majd olyan 1,5dl tejszínnel "sűrítettem". Végül egy csipet szerecsendiót szórtam bele. Isteni finom, komolyan. (Nem csak az én véleményem volt ez róla!) Nagyon csinos vagy a képen, szép a pocid. Az adventi díszed is nagyon szép. Én is készülök már elővenni a koszorúmat, de lehet, hogy új lesz belőle.

Csillag! Hát, Gergő egy tünemény, ha csak eszik meg alszik. Sajnálom, hogy Bencus viszont "szomorkodik" . Hamarosan itt a Mikulás és a Jézuska, hátha majd "tőlük" jobb kedvre derül. :D Szorítok a holnap du-hoz, de ügyes vagy és megoldod majd egyedül is!

Mia! Bízzunk benne, hogy nincs baj. Szorítok nagyon, gyere az eredményekkel!

Bettike! Szépen megnőtt a pocakod, és már visszaszámolhatsz! (irigy-irigy :oops: )

Nika! Nem az ajándék mennyisége és ára a lényeg szerintem, fontosabb, hogy gyerek tényleg tudja értékelni az ünnepet! Jaj, én ebből a szempontból már annyira várom, hogy felfogja a dolgokat. Bár jövő ilyenkor még tuti nem érti majd, ki is az a Mikulás, de a Karácsonyfa biztos tetszeni fog már neki! Jaj, olyan izgi, és tök jó is! Úgy várom ezt kis pockot!

Cham! Gyógypuszik repülnek továbbra is!
pedi
Kalocsa
 
 


Hú! Ezt a laptetőt most elteszem a keddi dokilátogatásra!
pedi
Kalocsa
 
 


mia! drukk holnapra h ne legyen olyan magas a cukrod!vagyis jó legyen!!

bettike! szép pocid van,tényleg mindjárt itt a cél:) drukk 1.re,és h beforduljon!

kati! nagyon szép a pocid neked is! alkotmányod nagyon tetszik! :D

csillag! örülök h szépen telnek napjaitok!

én ma elmentem Fehérvárra csomó dolgom lett volna, de elő utam a kórházhoz vezetett,a beutalóért,amit ott hagytam. nem volt parkoló hely...én kerestem...és durr neki tolattam egy fának,pedig néztem a törzsét,viszont az ágat nem vettem észre..kitörött az egész hátsó szélvédő! :cry: mehettem a szervizbe,ott is hagytam. az üveg meg munkadíj 50 ezer de ha a horpadást is megcsináltatom akkor 70.ezer. :cry: ez is kurva jókor :(
még jó h anyum Fehérváron volt és vele hazajöttem, ja azért bementem a kórházba, de senki nem volt a meddőségin, így beutalót se tudtam elhozni.

még mindig fáj a hasam, de csak ha megyek:(

KépKép
dike
 
 


mona! nagyon tetszik a kiságy,ezt már én is kinéztem magamnak, csak zsiráf volt rajta.

pedi! drukk keddre!

KépKép
dike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: