Sziasztok!
Olvaslak Titeket minden nap, de már írni nincs erőm.
Vicky!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a vizsga, de majd legközelebb. Egyébként azt nem értem miért baj, ha neked van elsőbséged és lelassítasz - én is szoktam lasítani, mert hiába nekem van elsőbségem, nem biztos hogy megadják. Drukk a következőre.
Rita!
Iszonyatopsan sajnálom. Kitartást csajszi!!!!!!!
Judit!
Teljesen megijesztettél a vérzéssel, de hál istennek nincs baj.
Örülök, hogy S ennyire rendes, és rájött hogy mi a bibi.
Kisbeeka!
Szóval pihenni, enni a fincsi fehérjedús kajákat és inni tessék sokat. Minden oké lesz. Én nekem most jók a megérzéseim veled kapcsolatban
Ancsi!
Negatív gondolatok huss

, helyettek küdöm a pozítivakat
Ann!
Ezek az eredmények nem is olyan rosszak!
Heni!
Drukkolok nektek is. Remélem a doki csak jókat fog mondani.
Estella!
Drukkolok a dokilátogatáshoz. Amint tudsz gyere a csupa jó hírekkel.
Kispatak!
Annyira aggódom érted, hogy báránykáddal és veled mi is lesz. Képzeld példát vettem rólad és elmentem fogorvoshoz, pedig nem akartam - gyorsan 2 fogamat be is tömte röpke 12.000 pénzé, azt hittem elájulok mikor mondta. De még ültem a székébe Te jártál a fejembe, hogy Te ennél is többet kibirtál már.
Andi!
Vukkot küld már el Kisbeekához és Ancsihoz légyszi. Ne olálkodjon mostmár nálad, vannak itt csajok akik nagyon szeretnék egy kisideig a társaságát élvezni
Kubu!
Kitarást neked!!!! Remélem hamarosan kész lesz a szakdogád és többet tudsz majd jönni.
Lukácsné!
Gyönyörűségesek a gyerkőcök. Fillipről annyira jól sikerült a kép, hogy csuda. Pályázhatnál simán vele
Rólunk: Mi jól vagyunk, bár a csajomnak jön a foga. Bár ahoz képest egész jól tűri. Egyébként iszonyat egy dumagép, mi lesz majd ha megtanul beszélni

Ha valami nem tetszik neki azt szóvá is teszi. Haláli egy csajszi.
Majd hozok róla képet, de először beszeretném fejezni a takarítást amit szombat óta művelek, mert én hp. kitaláltam, hogy a szekrényeket is megcsinálom, de ugye baba mellett nem úgy tud haladni az ember. Már csak a konyha van. Ha azt megcsináltam, akkor hozom a képeket is.
Na megyek.
Puszi Nektek