Andi
Igen, holnap már megyünk megnézni… Utánanéztem, most 26 mm-esnek kéne lennie, remélem legalább akkora lesz!
Rajó meg nagyon aranyos, ahogy óv, én is félnék a koncerttől, főleg, ha nem tudsz a popsidon maradni
Béku
Remélem olyan a sors, hogy ha már ennyit vártunk a babára, akkor nem lesz vele gond…
Nagyon bízom benne, hogy csak az eleje volt nehéz!
Mondjuk a kolléganőm úgy volt vele, hogy az ő babájának semmi baja nem lehet, de persze jobb így, mintha mondjuk beteg baba születik.
Elég jó kajákat kapsz
Tudsz már eleget inni?
Ja, egy ismerősöm azt mondta, hogy ő úgy csinálja a túrógombócot, hogy főz tejbegrízt, ha kész, abba bele a túró, gombócokat formál belőle és meghempergeti pirított zsemlemorzsában… Én nem heteek az IR miatt, de te nyugodtan, állítólag nagyon finom és egyszerű…
Nem hiszem, hogy 2 kilót híztál volna pár nap alatt, talán csak víz...
Judit
Na, jó, hogy elmentél a dokinőhöz, legalább tudják, mitől vérzel és nincs több idegeskedés. A többi doki nem látta???
Zsuzsó
Na de jó, akkor minden rendben veletek!!!
Én holnap megyek dokihoz, drukkoljatok!!!
Addig nem szeretnék vonalzót csinálni, nem vagyok babonás, csak még nagyon kétesélyesnek mondta a dolgot...
Csajok, ez a csicsóka ehetetlen
Anyu jót akart, én meg örültem neki, hogy milyen sokat ehetek, mert alig van benne szénhidrát, de szerintem hazamegyek és kidobom a maradékot