Itt vagyok, itt vagyok, itt vagyok
Szóóval, Poszi, üdv közöttünk! Remélem pirid jelentkezett már és túl vagy a szondázáson
Kretty, mi az első lombiknál u.így jártunk, nekem kb. 15 tüszőm volt és 4300nál magasabb ösztradiolom. Mi nem vállaltuk a leszívást sem...amit egy-egy rosszabb pillanatomban nagyon tudok bánni...mert ki tudja hogy alakult volna utána,de igyekszem ezen nem törni már a fejemet...
Nekem annó azt mondta Dévisz,ha megvan a punkció akkor a következő mensivel lehet menni a fagyibabókért
Ha leállsz, akkor sajna fennáll a veszélye annak,h a tüszőkből ciszták lesznek...így nem lehet kezdeni...én így jártam
Kérdezted még a fagyasztást, a szeptemberi lombiknál enyhe hiperstimum volt így csak egy babát kaptam vissza két babóka ment a fagyioviba

Fizetnünk nem kellett érte és nem is mondták,h kellene. Fel kellett írnunk,h meddig vannak az oviban, de kérdezem én ki tudja ezt elfelejteni

(Halottak napján Dévisz fele mentünk a Farkasréti temetőbe, így "köszöntünk" a bogyókáknak

)
Huh, azt hiszem egy kicsit elragadtattam magam az írás tekintetében

és még nem is szóltam mindenkihez
Csutim, jól vagyok köszi, úgy néz ki piri a közelben van
Katapetra, azt hiszem leszünk egy páran január-február környékén, így nem kell majd egyedül árválkodnunk reggelente!
Krisztom, drukk a spontánkodáshoz ++++++++
Lor, hogy vagy? Magadról nem írtál egy sort sem
Leeda, pirid jelentkezett?
Melcsi, örülök,h mindent rendben találtak a babókáknál! Szép nevek az egyenlőre kiválasztott nevek
Nyuszika, ti végül melyik genetikai vizsgálat mellett döntöttetek?
Sajó, mikor lesz meg a vizsgálati eredményetek?
Emerenc, hogy vagy? Hol tartasz?
Mné, Kagyló Ti most még vizsgálatgyűjtés alatt vagytok?
Micikém, Szimbáék, Anim, Tulipán gyertek néha ti is…
Puszi mindenkinek és igyekszem sűrűbben jönni