A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na, mehetek gondolkodni :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Végre itthon, csak nem sokáig, mert mindjárt indulok Bercóért. De legalább bevásároltam. Élveztem is az egyedüllétet. Ráadásul közben megérkezett a megrendelt parfümöm. Éljen, éljen.

De a nap fénypontja mindenképpen az, hogy beszéltem Rugóval telefonon. :lol: :lol: :lol: Nagyon édes hangja van!!!!

Irina, estig éreztem a nyomát, de más nem lett, meg sem látszik. Sajnáltam szegénykét. Hááát, lehet, hogy egyszer bekerülök vele a tévébe, mert jól megfenyeget általában. Mondtam neki, hogy én nem fogok visszaütni.

Most ennyi.
dmaggie

Szia Maggie.
Ezt azért beszélgetésnek nem mondanám :roll:
Ettől azért ügyesebben tudja nyomni egy kicsit :roll:

Amúgy az orchideás cserépig még most sem jutottunk el :oops:

Kép
vindolanda

Na látod Vindo már telefonál is!

Gyorsan megnéztem katalógusban, de nem látok 3500 ért overált :(

Heni
KépKép
heni81

Életképek.

Uzsonnázás könyvvel, telefonnal és füstölő-alátéttel Kép

R. eljátssza a tegnapi buszozást, hátizsákot vesz, mert rajtam is az volt tegnap. Nyaklánccal, strandpapuccsal - ezek nem voltak. Mutatja ezeket.
Kép

Pózol. Kupit ne nézzétek. Kép

Nejlontasakot húz a fejére hozzá Kép

Elfut vele Kép

Visszajön egy fotellel a fején Kép

Heni, a beszédbeli lemaradás soha nem gátolta a telefonálásban :wink:

Kép
vindolanda

Maggie azt mondta, egy pirosat vett Bercónak 110-esben :roll:

G. fellép, este jön.

Kép
vindolanda

Lehet nincs benne a katalógusban :roll:

Vindo rugó nagyon lelelményes :D

Heni
KépKép
heni81

Vindo!
gondolkoztál :lol: :lol: :lol: 8) kész vagyok Rugótól :) ugye tudod :) :)
jaj lesz Nektek ha elkezd beszélni :) :)

Heni!
ezek a popók :) szerintem azért szedd le gyorsan,pedofilok miatt :(

Panndi!
tudod hol láttam (igaz nagyon nem néztem) overált Dkeszin? a lakótelepen az OTp mögött a kínaiban :) :)

Bercónak és Gergőknek boldog névnapot :) nem jár erre élő lelkiismeretünk :wink: (Regi :wink: )

ma ismét nem tudtam norm. dolgozni :( Ida megkért menjek már vele Önk. -ba Apu után járó dolgokat intézni,ott szinte "pillanatok" (értsd kb. 1/2 óra alatt) végeztünk :) aztán OTP .... csupán 2 ÓRÁT töltöttünk ott,Nagyi már panaszkönyvért kiáltott :) én meg közben elsétáltam csekket feladni,gatyát nézni,innit venni,Apát hívni kaját fejezze be(kissé elsózta :) )és 1re hazaértünk (9kor indultunk) ...közben felvettük Dedust,mert ma összevont csoportok voltak :)

kicsit lefáradtam(tegnap este még öccsel üvöltöztünk 1 jót,kocsiban hazafele+B. ma hajnal f5kor felkelt) friss és kipihent vok
ráadásul Rnak ma osztálytalálkozója is van :)

Meli,bocs este kicsit hisztisre sikerült,szerintem majd holnap hívunk :)

:arrow:

KépKép
viranka

Bizony, bizony. :lol:

Nem is nagyon akartam hinni a szememnek. De tavaly is a Coraban vettem overalt Bercónak, de akkor mintha több lett volna. :roll:

Nagyon édesek az életképek. :lol: :lol:
dmaggie

Ja, a katalógusban 4900 vagy mennyi az ára :shock: Nagyon cselesek.

Tudod, Viranka, már ott tartanánk, akkor jó lenne :wink:
Mi tartott az OTP-ben két óráig?
Az önkormányzatos félóra elég emberbarát :roll:
MIn üvöltöttetek?

Én már olyan régen üvöltöttem, nem is emlékszem rá. Mondjuk, három-négy alkalomtól többször szerintem nem is sikerült életemben úgy igazából üvölteni. Ebből egy a nagyobbik bátyámmal, a többit Gáborral még régebben.

Köszönjük. Hát, Rugóval nagy élmény az élet, az biztos :roll:

Kép
vindolanda

Vindo,oda leírtam,de ismét sikerült kiakasztania uazért... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
viranka

Na, gyorsan:

http://www.youtube.com/watch?v=_B22ZTCD2e8

Rugó skype-ozik.

Viranka, megyek olvasni, ha hagyja :x

Kép
vindolanda

A skype meg sem volt nyitva, csak folytatta a beszélgetést Gáborral magától. Ő kattintott rá az ikonokra is. Sajna a felvétel egy része fejjel lefelé készült :lol: :oops:
A végén az "apa, szia" hallható, mikor az entert megnyomta.

Kép
vindolanda

Hú, de álmos vagyok.

Viranka, nagyon köszi. Valaki kérdezte, ezeket ünnepeltük vasárnap. :lol: :lol:

Én töredelmesen bevallom, hogy tegnap elvertem B. kezét. :oops: :oops: Hisztizni volt kedve. Amíg csak a társasjátékok bábuit, stb. szórta szét, nem is volt baj. De amikor a párátlanítót, ami majdnem tele volt vízzel, elborította és a víz folyt mindenfelé, elszakadt a cérnám. :oops: :oops: Mondjuk egyértelműen direktben csinálta. Már megtörtént, de nagyon nem vagyok rá büszke.

Viranka, duracellt hova teszed? Vagy akkumulátorral működsz? Mindjárt olvasok én is. Hogy állsz az adventi naptárral. Én sajnos nyűgös, öreg, fantáziátlan anyika lévén ma vettem csokisat és kész. :oops:

Tényleg, már akartam írni, hogy Móninak az ötletét meg szabadalmaztatni kellene. Ügyes, okos.

Vindo, nekem azért leesett az állam rendesen. :lol:
dmaggie

Nem is írtam. Holnap este dorbézolni fogunk. Az apa iskolájában szalagtűző lesz és odamegyünk édes hármasban: apa, Gergő és én. Anyukám jön majd és vigyáz Bercóra, (meg Dávidra :wink: :lol: )
dmaggie

Na, jól leírtam az előbb. Különösen az anyika a jó. :oops: :oops:
dmaggie

Maggie!
sehogy :( rendeltem teszveszen 1 csajtól fonalat,de mivel pár db hiányzik,megdumáltuk nem küldi.Vmit kreálnom kell,mert nincs még nekik :(

KépKép
viranka

Viranka piros és fehér zoknik fellógatva egy lécre :D
nagyon egyszerű és jól is néz ki
holnap 9 körül indulunk :D

Maggie milyen ötletemre gondolsz :roll: ?

Vindo video a skypoló Rugóról :lol: :lol:
csúcs a kicsi fiad :lol: :lol:

mennem kell, kijöttek a fürdőből :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo, én is ezerszer leírtam már, de Rugó frenetikus. :) Aaaanyira vicces dolgokat csinál. :)

Viranka, OTP-nél én is kiakadtam volna...

Ohh, nálunk is csokis lesz. Örülök, hogy egyáltalán eszembe jutott...

Megyek, tanulok... Nyugi van. :)

Jó éjt.

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Negyed órája keltünk 8) Éjszaka sokáig dolgoztunk, de mivel R. ilyen jól aludt, frissen ébredtünk :P És fel vagyok dobódva, nagyon jól haladtam a statisztikákkal, olyan jó összefüggéseket találtam (a dec. harmadikai konfira készülök).

KÖszönjük a Rugó dicséreteket. MIndig azzal vigasztalom magamat, hogy ez a világ rendje, valamiben le van maradva, másban meg ügyeske :wink:

Semmink sincs itthon, de szó szerint, így nagy bevásárlást kell majd csapnunk.

De előtte hajmosás, mert egy zsír-csíkot húzok magam után. MInt a csigák :roll:
Le is kell vágatni. JÖvő hét pénteken gólyabál, és vsz. ott alszok majd a kollégiumban, mert a bál este héttől kezdődik, reggel nyolctól meg vizsgáztatok szombaton :roll:

Szép hétvégét mindenkinek.
Tejes kávézok :arrow:

Kép
vindolanda

hali

mi is megvagyunk. mosok, főzők.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok

Dani baba boldog szülinapot!!

Gergőknek boldog névnapot!!

Mi is megvagyunk de elég borzalmas volt a hetünk...

Móni: Köszönöm megkaptam a képeket!!

Nos a hétfőn Peti ment a Petráért uzsi után mikor kihozta volt 3 pötty az arcán elkezdte öltöztetni és rá 10 percre elöntötték a testét na nem pöttyök hanem nagy duzzadt foltok.Hívott hogy azonnal álljak fel a melóhelyen és jöjjek mert megyünk a gyerekorovoshoz aki épp ott van ahhoz csak valaki nézzen rá(rossz ötlet volt hogy nem kórházba vittem egyből) mert nagyon csúnya Petra egész teste.De főleg a hajlatok ez aki ott volt egy vén csotrogány nagyítóval nézegette a testét és elkezdte mondogatni hogy lehet bárányhímlő...ja persze a nagy duzzadt foltok..adott két szem claritine-it hogy egy felet törjünk össze és adjuk a gyereknek a fenistil és a calcium mellett. Bárányhímlő gyanúra claritinet? hm érdekes nem? Hazaértünk és Petra nem tudott lábra állni mert felvizesedett a térde meg a bokája is. Felhívtam a saját dokinkat aki ellátott jó tanáccsal meg valami kúpról kérdezgetett hogy azt miért nem írt fel a csotrogány? Mondom nem tudom...mindegy figyeljük őt és ha nem váltzoik egy órán belül írány a kórház...persze Petra közben elaludt igy vártunk hogy mi lesz az éjjel..de szerencsére nem rosszabodott az állapota.Igy másnap visszavittük a sajátunkhoz aki adott kúpot meg amit kell. Akkor elugrottunk kajálni a közeli tesacoba a don pepébe és az én drága kislányom ül mellettem és sírva fakad hogy beszorult a keze a padba ahol ültünk megpróbálom kihúzni nem megy és üvölt.Akkor Peti próbálja neki se sikerül én kezdek közbe pánikba esni....Petra folyamatosan értem üvölt...Látom Petit hogy nem tudja kiszedni mindenki minket néz persze senki nem segít csak bámul..akkor szólok a csajnak aki kiszolgált hogy kérjen vagy hívjon segítséget mert baj van.Erre a csaj háát nálunk telefon se lehet...most mit csináljak na akkor én és ha valaki megfullad a kajátoktol akkor boccs de nincs telefon nálunk nem tudunk mentőt hívni? Erre oda küldött egy 40 kg-os lányt segítsgül..Peti nem tudja majd a csaj nem? Közbe PEti próbálkozik kiszedni a kezét és ahogy forgatja az ujjati aluról üvölt Petra jobban azthittük eltört az ujja. ÉS mire visszamentem volna olajat kérni addigra kiszedte Peti. Kicsit megdagadt a keze de jól van. És még ezen a napon a gondozónőnk az az egy aki elejétől van a gyerekekkel mert a másik a mienk elment szülésire közli hogy ő se lesz dec.1-től kilép.Ez aztán még jól esett igy a hétre...
Dióhéjban ennyi volt a hetünk de úgy érzem pont elég...

Kép

Kép
agica1126

A foltok azóta már elmúltak a héten nem mehetett bölcsibe.

És a lényeg mi itthon nem nagyon eszünk sőt nem szeretjük a mákot és az volt az uzsi. Mákos rigó és valószinű arra allergiás de a doki néni nem küldött el allergia vizsgáltra mert állítólag a mákot nem lehet kimutatni...De már evett máskor is mákot bent és nem volt baj meg karamell volt mellé inni. Az ebéd meg tojás és zöldborsófőzelék az tuti nem gyanús..Igy felnőtt koráig hanyagoljuk a mákot a doki néni szerint. Amit be is tartunk....

Kép

Kép
agica1126

Szegény Ágiva:_( Szegény Petra:-( rögtön gondoltam, hogy ételallergia :evil: a himlő nem jön ilyen hirtelen...nem értem, hogy az orvos, ha nem értett hozzá, miért nem rögtön küldött tovább kórházba, ott kapott volna rögtön egy kúpot és lemegy. Nálunk is igy volt, csak nálunk gyógyszerallergia lett,na az is csúnya jelenség :evil:

JAj ezeknek is szokott beszorulni a kezük , lábuuk, nem is értem mire dugdossák be mindenhová :evil:
NEkem az a módszerem, ha be ment ki is jön. Először megnyugtatni és utána együtt próbálni kivenni, ez bejön. MErt ha sir, még fesziti is az izmait és úgy nehezebb, meg mi is plusszban idegesek vagyunk.

Érdekes, hogy én az ilyen helyzetekben annyira nyugodt tudok maradni és mindig tudom mit kell tenni ösztönszerűen, pedig hirtelen ideges természetű vagyok... :oops:

Eddig a legmeredekebb Áron félrenyelt ropija volt :evil: de akkor is végig nyugodt voltam, ha bepánikolok Árika megfullad:-(

Mi ma beugrottunk a városba, vettem magamnak egy cipőt, meg apánknak papucsot. Péterke is lerúgta mind az orráta cipőjének, de neki megfelelőt nem találtunk :evil: igy továbbrais jár a lerúgott orrúban :roll:

Heni
KépKép
heni81

Szegény Petrus! :-) sok puszi neki!

Emma alszik, apa el tárgyalni....

A novemberem munka ügyben irtó rosszul ment, pedig mentem mint a hülye..csak kifogtam. :-( még van 1 hét 2 nap..amin behozhatom....remélem....

Adventi naptár még sehogy, ajándék már van bele való..és köszi Móni a beváltható kupon ötlete szuper!!!:-) bevetjük!!!

hétvége pihenés....

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, hazajöttünk.

Szegény Petra. Ilyenkor tényleg irány a kórház, ha megoldható :roll: A klinikán mondták, hogy ez a biztos, mert ha a légcsövüknél is elkezd bedagadni, megfulladhatnak.

R. szteroidot kapott, és egy fél óra alatt javulni kezdett az állapota. Megértem, min mentél keresztül, mert az a sokk bennem is élénken él :roll:

A keze meg. Szegény.

Kaqk, hátha karácsony környéke jobban fog menni :!:

Amúgy az eladóktól-boltosoktól kivagyok néha. MOst R. talált egy fésűt a praktiker kirakodós részében. Nem volt rajta vonalkód, de nagyon tetszett neki, gondoltam, beüt valamit az eladó. Erre meg nekünk esett, hogy biztos mi bontottuk ki, meg miből szedtük ki, mert az egy egységcsomagban volt. Hát basszus, legközelebb kiviszem a táskámban, úgysincs rajta semmi sípolós izé, én hülye, még ki is akartam fizetni :roll:

Na, enni :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, az aldiban vettünk az asztalra lila csillogós átlátszós terítőt, Rugónak nagyon tetszett. Meg lila gyertyát hozzá. Mikor hazajöttünk, lepakolta az asztalt, hogy rakjuk is fel rögtön.

Kép
vindolanda

Most aztán már nagyon szépek vagyunk 8) :lol:
DE ott simogatta lelkesen, mikor kész lett :lol:

Kép
vindolanda

Az interspar előtti könyvsátorban is voltunk. Van, ami 60-70%-kal van leárazva. Rugó három könyvet kapott, elég olcsón megúsztuk.

Kép
vindolanda

Bilibe kakált :shock: 8) 8) 8)

Kép
vindolanda

Gondolkodni :arrow:

Ma is mondott új szavakat: piros, tilos, hasa, állat (megpucoljuk a kályhát, mint állat - ebből jött), japán (ez utóbbit nem tisztán).

Hív :arrow:

Kép
vindolanda

Hiába gondolkodok, nincs itt senki :?

A férfiak a galériában citeráznak, én meg megyek bilit súrolni :roll:

Kép
vindolanda

A végén teleírom az oldalt.

Anyósomék jövő hét szombatra bejelentkeztek, de egész nap nem leszek itthon :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Az élet néha megkínál minket ajándékokkal 8)

Tényleg megyek bilit súrolni.

Kép
vindolanda

Ágica! Ha legközelebb ilyen előfordul, kálciumot adj Petrának. Ha ödémásodik, vagy ha megcsípi egy darázs. Ha a torka kezd el dagadni, az elzárja a levegő útját! Ilyenkor segíthet egy szétszedett toll, amit be tudsz neki dugni - na de ez már durva fokozat.
A kálcium a duzzanatot húzza le, ezért is szokták allergiásoknak ajánlani. És igen, ilyenkor irány a kórház.
Szegény kis drága! Jobbulást neki!

Mi jól vagyunk, ma volt itt egy nagy vendégsereg, Apa öccséék ünnepelték az eljegyzésüket a rokonsággal, mi meg biztosítottuk a helyet. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

+Fenistil csepp,ezeket adhatod nyugodtan (B. mogyoró okozta fulladásos tüneteinél ezt adtam+az ügyeletes doki telefonon is ajánlotta) máskor hívj!!!!!!!!!! puszi Petrusnak :)

KépKép
viranka

Halihó!

Ágica, mindkét történet miatt nagyon sajnállak Titeket, de ez, hogy egy orvos egy allergiás reakciót nem ismer fel... :shock:
A csajok csupa jó dolgot írtak. Én egyszer a régi gy.orvosunkat kikérdeztem erről, ő a következő sorrendet javasolta (érdemes mindegyik gyógyszert tartani otthon): Fenistil cseppek, ha durvább: Rectodelt kúp, ha még durvább: Calcimusc injekció. Ez utóbbit (kis ampullákban van) a szájba is lehet tölteni, nem kell nekünk beadni ;-) Engem azóta megnyugtat, hogy ezek vannak itthon.

Vindo: japán :lol:

Mi ma családoztunk, kollektíve megbeszéltük, hogy csak Ádit ajándékozzuk. Nekem ez szuper hír, én már régóta ezt akartam. Amúgy is lesz ünnepeltünk még, S szenteste előtti nap született. Már csak a másik családnál kéne ezt elérnünk (és az lesz a nehezebb).
irina

Jó reggelt!

G. az egyetemen dolgozik, mi ketten nyomulunk. Próbálok takarítgatni is, mert előfordulhat, hogy du. vendégeink lesznek.

Rugó reggel kicsit nyűgi volt, de most békésen játszik a telefonommal.
Annyit kell neki mondani, hogy lépj be a saját fájlokba, válaszd ki a zenéket, és csinálja is, lejátssza vele a számokat. Na, nem dicsekszem tovább ilyenekkel.

Porszívózás, portörlés áll még előttünk a délelőtt során. Meg felöltözök, mert pizsamában vagyunk.

Irina, anyai oldalon mi így ajándékozunk egy ideje (mióta négy unoka van), apai oldalon megvalósíthatatlan.

Hív.

Kép
vindolanda

Szóval egy idő után olyan sokan lettünk a gyerekekkel együtt, hogy követhetetlen lett a dolog karácsonykor :roll:
Csak az én oldalamon kellett volna venni vagy 12 személynek ajándékot, és ez csak a legszűkebb család (testvérek, azok gyerekei, apu, anya férje, anya, nagyszülőknek valami apróságot).

KÖzben enni kezdtünk, Rugó megéhezett.

Takarítás időben eltolva
:roll:

Kép
vindolanda

Letöltök Rugónak egy Eperkét. Reggel nézett egyet, és ebéd közben eszébe jutott (a tálon eper-minta volt), mutogatott a tévére. Megpróbálok majd akkor porolni, ha nézi 8)

Ő sem lesz egy alfahím :lol:

Kép
vindolanda

Bazé, ez egy rajzolt eperke, nem az az animációs :x
Szegény Rugó csalódott.
Pedig még pisilt is előtte, hogy tudja nézni nyugodtan :x

Kép
vindolanda

Vindo kiírjam Rugónak az Eperkéket?
van pár rész belőle :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, azért csak elkezdek takarítani :roll:
Majd segít legfeljebb :roll:

Kép
vindolanda

olvastam ám mindent de szinte semmire se emlékszem :oops:

Vindo nyugodtan dicsekedj ám, hogy milyen ügyes Rugó :D
olyan jó olvasni róla :D

Ágica ez rosszul hangzott :(
ahogy a csajok írták, kálcium és fenistil-cseppek legyen mindig otthon.
úgy tuti nem lesz gond

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Vindo, nálunk nem nőtt a létszám, Ádit leszámítva, a családban, így nem ez az oka annak, h én már évek óta a kis karácsony mellett voltam.
- A szüleim pl. nem is várták el soha, h mi ajándékozzuk őket, meg nem is igen kezdtek semmit az ajándékokkal, igazából azt láttam, h nekik teljesen mindegy, kapnak-e valamit, nekem meg rosszul is esett, hogy még órák múlva sem bontották ki (nem, nem az ajándékokkal volt a baj, ezt tudom).
- Nem tartottam fairnek, h pl. a húgom hármónknak is vegyen ajándékot, mi meg neki egyedül, de akkor kompenzálni akartuk, h akkor ő vmi drágábbat, de az egy idő után nem ment.
- Igazából nekünk semmi szükségünk semmire, ami olyan, évközben megvesszük, mindegy, h az embernek van-e egy plusz dvd-je, dezodora, képkerete vagy ilyesmije.

Nálunk is az apai vonal leszerelése lesz nehéz, mert
1) ők ünnepekkor kompenzálják azt, h évközben hanyagolják a gyereket
2) ha meg is beszéljük velük, h nincs ajándékozás, vmit azért hoznak, tehát nem tartják magukat a megbeszéléshez (ez mondjuk egyre kevésbé érdekel)
Na és velük is a totál felesleges ajándékozások zajlanak: illatszerek, több tonnányi édesség. Sosem értettem, mire jó ez. Senki sem igényelte, viszont jó sokba került mindig mindenkinek.
irina

Hát, egy öt percet nem ült a fenekén. De kapott egy kis rongyot, törölgetett végig.

Kép
vindolanda

Na, itt vagyok, leült egy kicsit.

Móni, köszönjük 8) 8) 8)
Lehet, ezt a felajánlást elfogadjuk, mert a torrentes helyünkön csak az a rajzolt van :x

Irina, értem én :wink:
Ja, a tusfürdőknek nincs párja. Nekem a kedvencem a parfüm ajándékba. Mielőtt tájékozódnának, hogy milyeneket kedvelek. Van vagy 4-5, amit kaptam, és virágillatúak (ezeket nem szeretem), meg olyan, hogy max. 50 fölött fújja magára az ember, de akkor is csak estélyiben.

Egy szocos cikkben olvastam egy elemzést arról, hogy lehet az elhanyagolt emberi kapcsolatokat etetéssel, pénzzel, meg hülye ajándékokkal kompenzálni.

Szülők - ja, a legjobb, amikor fél év múlva sem használják pl. a hajszárítót, és egy kis ócskával fújják a hajukat helyette, ami mindig lerobban :roll:

Rakok fel portörölős képeket.

Kép
vindolanda

Kép

Kép

Kép

Na, még hátra van a rendrakás, a teregetés meg a porszívózás. G. még sehol :roll: Szerencsére a vendégek sem :roll:

Kép
vindolanda

Ja, kedvencek még anyósoméknál:

1. végigveszekedett karácsonyi vacsora, majd rögtön utána ajándékozás a szeretet jegyében.
2. apósom, aki soha senkinek nem vesz ajándékot, de mindenkitől elvárja, hogy kapjon. Figyel az értékére is, nem lehet egy forinttal sem olcsóbb, mint amit anyósom kap.
3. egy döglődő zenélős fényfüzér, ami úgy adja elő a kiskarácsonyt, hogy a röhögőgörcs fojtogat, és amit minden évben öt-tíz percig kell hallgatnunk a már említett családi karácsonyi vacsora után.

Teregetni tényleg :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, nagyon édes a pakoló Rugó :-D
Éneklő fényfüzér :lol: :lol: :lol:
És amúgy mit szoktatok anyóséknak ajándékozni? Nekem ötletem sem lenne...
irina

Kislámpa, hajszárító, dvd-lejátszó :roll:
Oda kell tennünk magunkat általában.

Jöttek a vendégek, meg G. is.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: