Kispatak:
Ilyen fórumelhagyásra ne is gondolj, szerintem nem bántottál meg senkit, csak más a véleményed, nem úgy sikerált leírni, ahogy valóban érezted, te így próbáltál vígasztalni. Viszont én is Andreával értek egyet, de szerintem ezzel semmi probléma - így színes a világ!
Örülök, hogy jót kirándultál és szép volt az idő. Fogbeültihez kitartás, báránykád pedig talán észhez tér idővel. Fel a fejjel, ez nehéz időszak, de egyszer mindennek vége lesz, nemigaz?
Judit:
Azért csínján azzal a karácsonyi lakoma-csatával, ne fáraszd magad annyira (he-he, bagoly mondja...).
Hétfőre drukkolok nagyon, cél a kiskönyvecske!!!
Dokitémában hallgass a belső hangra!
Andrea:
Hivatalosan mikor kéne Vuknak lemondania?
Mikulás után mentek Sz-hez? Ez aztán a program, vajon mi lesz a puttonyában, szerintem csupa jó hír!!!

Hátha akkor már nem lesz szégyenlős a pöttyömkétek, annyira kíváncsi vagyok én is mit rejt a lába-köze!
Köszi a három képet, annyira jópofák, égi jelnek tekintem én is!
Navi:
Alakultok maj, lesz ez jobb is a kis bosZorkával (ez mennyire találó és vicces beszólás tőled!!!

)! Húúú, még most is olyan hihehetetlen, hogy kibújt, bennem még a pocis Navi képe él...
Missancsi:
Orvos kellett? Szerencsére már jól vagy!
Gratula a két blasztócskához, most ennek kell örülni és szurkolni!!!
Swanny:
Milyen cukorfalat lehet már a "kis" Mór, ahogy beszél-rizsázik!
Estrella:
Bírom, hogy már vásárolgatsz! Azt a nacit én is megvettem volna a helyedben, ráadásul ilyen klassz áron!
Apósod és sógornőd öröme kárpótoljon apukád ... nem írom le milyen hozzáállása miatt.
Pároddal vhogy "béküljetek" ki, én nem vagyok haragtartó - ez szerencse, sosem alszunk el úgy, hogy nem beszéltük volna ki a sérelmeinket és meg is békültünk.
Lukácsné:
Anyósod jól kiosztott, szerencsére bocsánatot kért. Hát igen, őt is megértem (no nem a kiabálását), de nem véletlenül módosítgattad az ip-okat és még ezek mellett is igyekeztetek odaérni hozzájuk.
Hanna már ugye jól van?
Micsoda szuper fotók!!!

Hmmm és az a süti...
Béku:
Ez a crazy bird haláli!!!
A 14-es mnyh nagyon szuper, nekem talán sosem volt még akkora! Gratu a beültihez, nagyon szurkolok nektek!
Párod fizuja-melóhelye is rendeződött, Johhny Depp altatásban - mi kell még? Ja, gyerekek, no azok meg már ott vannak a pocidban!
Vikus:
Barbusnak már gyógyul a szája? Így elesni...
Na nem is csodálkozom, ha a plafonon engeditek mászni!!!

Láttam ám a fejjel-lefelés fotót róla, no comment!!!
Mia:
Szuper, hogy sikerült fagyasztani a hadsereget!
Elég bonyolult ez a hsg-zés nálad... Sajnálom a PCO-t, de nem biztos, hogy IR is lesz, ne parázz előre.
Hajni:
A kórházi ügyeletre telefonálni tök fölösleges, inkább be kell menni a nőgyógyászatra, max. megnyugodva mész haza - miután értő kezekbe kerültél, akik megvizsgáltak.
Kahlan:
Annyira együttérzek veled, gyászold meg jól...

Később napról-napra jobb lesz picit...
Nem szabad a testedre haragudni, inkább szeresd minden porcikád, hogy eddig is segítette a babásodást - most ennyire futotta, de a következő sikerülni fog, csak hidd el!!!
Avarka:
Nahát, szegény kisfiú, legalább engednék örökbefogadni!!!
Veletek mizu?
Oroszlán:
Gratula a kombi-teszthez!
Vikus:
Miért jössz zavarba Sz-nél, más dokinál is szoktál?
Ha nem múlik el a cisztád, szerintem Norculutot fogsz kapni rá...

Az tuti kipucolja, addig is masszírozni, masszírozni, masszírozni!!!
Rita:
Sajnálom, ez borzasztó, nagyon együttérzek....
Vigaszöleléseket küldök ((((((((((((((((((((((((((o))))))))))))))))))))))))
Heni:
Én is turiztam mostanság, egy banyára rá is kellett szólni, mert folyton fejbe - szembe- háton ütött a cuccaival. Még neki állt feljebb, aztán annyira felhúzott vele, hogy letaplóztam, volt szájkarate rendesen, amit én nyertem. Aztán elkotródott, végül egy néni félve-halkan mondta nekem, hogy már vele is próbálkozott az előbb. Szegény, ő tuti nem mert beszólni neki.
Kisborsó:
Drukk nektek!!!
Van konkrét IR-diétád, úgy értem tudod, hogy hány g szénhidrátot ehetsz meg 1 nap?
Vaya:
Noni csodaszép!!! Csöp-csöp...
Woody:
Jó utat, majd gyere mesélj, hogy sikerült az utazás, kislányka jól bírta-e?
Zsuzska:
Szurkolok a keddi inszemre! Szépen hangolódj rá, már most elképzelheted ahogy spuriznak a spermácskák a petesejt felé és szépen befúrja magát a nyertes, aztán gyönyörűen elkezdődik az osztódás.
Valyoni:
Hajrá spontánkodás - most sorstársak lettünk, de mégsem annyira, mert én még el vagyok tiltva tőle... Gyakoroljatok helyettünk is, jó?!
Kubu:
Barninak fakulást kívánok, a lényeg, hogy jól vannak tesódék.
Szakdolizz szorgosan, egyszer vége lesz ennek is és akkor dagadhat a kebled!!!
Ann:
Ezt a pechet, de van benne jó is - hiszen ajándék lestt a vizsgáztatás!
Decemberre drukkolok nagyon!!!