[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Virag, dejo, dejo! Micsoda ket klassz sracod van! Vagyis 3!:) Nagyon faradt vagy? Ugye jo mar otthon? Gergoci gyogyuljon meg hamar, gyorsan, puszi Neki, Neked is! Bencur pedig egy kis hos!
Vendég
 


Mia, csini pocak!!!:):) Szep formas Greta lak!:)
Vendég
 


Bogi, köszi a dicsérő szavakat, azért még nem akarok elkiabálni semmit...
Igen, baromira fáradt vagyok. Annyira, hogy fent Gergő szobájában 24 fok van, az tök jó nekem is, de az alsó szinten csak 21-22 fok van és már vacogok... ez a fáradtságtól van. Fáj az egész medencém meg a gátsebem, de azért majd összekapom magam, csak muszáj lepihennem napközben is.
Ma most tudtam először leülni pár percre a fenekemre. Itt volt a védőnő, megdicsért bennünket. Gergőt 3360 grammal bocsátották el a kórházból, most meg 3480 g volt már úgy, hogy nem is etetés után mértük. szóval szépen elindult a súlya felfelé, ami azt jelenti, hogy jó és elég neki a tejci. :D

Jó, hogy itt van most Anyukám, mert Ő főzi az ebédet meg ki fog vasalni egy csomó ruhát. A mosógép tegnap óta megy, mert a Zuram "elfelejtette" elindítani amíg a kórházban voltam... :twisted: Múlt szombaton uszodában voltak Bencével és még a vizes törölközők (amiket persze belevágott a szennyestartóba a többi ruhára :evil: :evil: ) ott vártak rám. :twisted: :twisted:
Azt mondta, hogy nem volt rá ideje... :twisted: :twisted: :twisted:

Na, megyek, eszem ebédet, mert nemsokára jön a következő szopi.

(Ne haragudjatok, hogy nem reagálok senkinek, de ahhoz még kell egy kis idő.)

Puszillak Benneteket és nagyon hiányoztatok!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

 
 

hali, megjöttem a turiból :D :D :D na nem megyek mostanában, asszem most kiéltem magam....alig bírtam felszállni a buszra a sok cuccal....Komolyan, lefotózom miket vettem és hogy mennyiért (csak a mai adagot, a tegnapi mosásban van) :shock: :shock: :shock:

Közben meg "sztár" lettem réka oldalán, el kezdtek vad idegenek elárasztani levelekkel 8) 8) 8) hú de kemény, na ezek után merjek megint meghízni a terhesség alatt :oops:

na majd jövök és visszaolvasok, de most ruhákat fogok próbálgatni és eszem vmit :D :D :D
chamomilla
Pécs
 
 


virág, nagyon örülök Neked! Gergő tündéri, hogy hagyott aludni is kicsit. Én Marcimnál elszúrtam, mert mindig adtam neki cicit, amikor kért....aztán egy idő után éjjel csöcsözés lett belőle, így mellettem feküdt :oops: rámfordult, aztán kész.én meg aludtam közben :oops: :oops: :oops: 8)

nika, drukkolok, hogy nyerjetek. Az a lényeg, hogy bekerüljetek a döntőbe és akkor majd dönt a zsűri. Valahol ez jó is így és nem kell mérgelődni :wink:

mia, szép pocid van!

na én meg töltöm az aksiját a fényképezőnek, dobtok majd egy hátast, miket vettem! előre az árat megmondom: 1565 Ft-ot fizettem 8) (ma 200 Ft/kg volt )
chamomilla
Pécs
 
 


Sziasztok!

Hát, Nika, én is csak lestem, amikor megláttam, hogy Csepel ennyivel előttünk van. Azért amennyit tudok, én is szavazok.

Csillag! Szuper, hogy tudtál jönni kicsit! Első éjszakához képest, egészen jól telt. Gergőci nagyon cuki. Pihenj is, amennyi lehetőséges csak nyílik rá!

Mia! Szépen nődögél a pocid! :wink:

Bogárka! Musz volt kiokítanom magam homepátia ügyben. Eddig sem voltam gyógyszer párti, de most meg ugye nem is lehet szedni semmit. Úgyhogy innen a "nagytudásom"! :lol:

Képzeljétek! Semmit teszek! Délelőtt megvettük a laminált padlót meg a festéket. Ki akartam festeni az új szobát, de a férjem azt mondta, ne csináljam, várjam meg Őt! Így most fekszem, és a heti Váratlan Utazás adagomat nézem! :oops:
pedi
Kalocsa
 
 


Cham! Izgatottan várom az új szerzeményeket!
pedi
Kalocsa
 
 


pedi,jó pihit!!!

na én meg fotóztam, kicsinyítek és rakom őket
chamomilla
Pécs
 
 


a lényeg, hogy magamnak is találtam egy Burberry blézert, mintha rám szabták volna! A barna az

Kép

ezen kívül még van 4 kabát....egyik GAP, másik Mango, aztán egy Marks & Spencer, a fekete az New Look

Kép

magamnak 4 naci, a kord az GAP, a barna meg térd alá ér, rohadt jó együtt a Burberryvel!!! A padlizsánlila meg tök jó vastag gyapjú, a másik az ilyen nyári vékony, de jó benne a seggem :8

Kép

fiúknak is találtam azért

Kép

magamnak pulcsik, a fehér Next, tök szupi garbós

Kép


Kookai szoknya a rózsaszín, a felső meg egy Benetton, nagyon csini felvéve a barna nacival meg a blézerrel.

Kép

itt az egész kupac, élmény volt vele hazamászni. Ott középen meg van egy jó kis bőrcsizma:)))))

Kép


A tegnapi adagom is szuper volt, de a mai viszi a pálmát....mindez 1565 Ft-ért! :D :D :D
chamomilla
Pécs
 
 


az semmi csajok de esztergom hogy a fenében csinált fél nap alatt több mint 5000 szavazatot??? már ők az elsők pedig végig hátul kullogtak.Na mindegy nem is foglalkozom vele mert csak felidegesítem magamat.azt már biztosan megbuherálták remélem hogy három csapat jut be mert mi a harmadikok vagyunk és a előttünk lévőket sajna már szerintem nem tudjuk befogni bármit csinálunk.hacsaknem valami szg progival :)

cham :):):) nagyon szupi nagyon ügyes vagy :) és ennyi pénz nem pénz érte:)

nika70
Salgótarján
 
 


jaj szegény nika...remélem azért döntősök lesztek! Szerintem ki fogják zárni a durván csalókat a versenyből....(aki ilyen hamar ennyi pontot szerez.) Szépségversenyeken is mindig ez van.

nagyon örülök a ruciknak, csak a mosásnak nem :D
chamomilla
Pécs
 
 


cham: nagyon jó cuccok,és ennyi pénzért?? szupi :wink: jó sok mindent vettél,nagyon megérte :D
Vendég
 


sziasztok!!!!!!!!!!!


Gergő alszik úgyhogy most leírom gyorsan Nektek a mi szupergyors szüléstörténetünket.
Vasárnap reggel NST-re + ASK-ra kellett mennem a kórházba, a dokim pont ügyeletes volt és ASK előtt megvizsgált. Azt mondta, hogy bő két ujjnyira nyitva vagyok (jelzem nuku fájással :P ), ezért délután 5-re menjek vissza, hogy megnézzük tágulok-e tovább. Ha igen, akkor megrepeszti a burkot és hipp-hopp meglesz Gergő.
A baj csak az volt, hogy ebben a hónapban ez volt az a nap, amikor dupla előadást kellett játszania a színházban (zenekarban játszik). Na, elkezdődött a szervezkedés, hogy valaki (egy régi kollégája) üljön ott mellette a színházban, hogy ha telefonálok, hogy "SZÜLÜNK", azonnal tudjon jönni. Ez így is történt. Az első előadást sikerült végigjátszania. Én egyedül bementem a kórházba. Amint odaértem és mentem fel a lépcsőn gyenge összehúzódások is jelentkeztek. A doki megvizsgált és azt mondta, hogy kicsit tovább tágultam, így már semmiképp nem enged haza, nehogy a liftben vagy a kocsiban szüljek. A férjem 6 után ért be a kórházba a cuccaimmal, akkor engem előkészítettek, kaptam egy "fincsi" beöntést :oops:, majd lezuhanyoztam. 3/4 7-kor kerültem a szülőszobára, ott rövid időn belül megrepesztette a dokim a magzatburkot. Szerencsénk volt ezzel a félig meddig indítással, mert már zöld volt a magzatvíz (reggel még nem...). Utána magamra hagytak fél 8-ig, hogy megnézzük, lesz-e eredménye a burokrepesztésnek. Sajnos csak kicsit erősödtek a fájások, ezért 19:40 körül bekötöttek minimális cseppszámmal oxitocin infúziót, illetve kaptam egy nospa szurit meg még valamit, ami állítólag arra jó, hogy puhuljon a méhszáj. Na ettől tényleg beindult a dolog, kb 2 percenként jó erős hosszú fájásokat produkáltam. A szülésznő néha kérdezgette, hogy nincs-e székelési ingerem, amire egyszer csak jött a rövid válsz, hogy DEEEEEEEEEEEEEE és már éreztem is hogy nyomnom kell. Alig volt idő arra, hogy felállítsák a szülőágy lábtartóját illetve odaérjen a szomszéd szobából a dokim. Kb 5 perc alatt, 3 nyomásra volt kint Gergő 20:17 perckor. :D
A gyorsaság miatt sajnos nem úsztam meg a gátmetszést... viszont ha azt nézzük, hogy a szülésből mindössze 35 perc volt fájdalmas, akkor azt mondhatom, hogy az igazán szerencsések táborába tartozom. :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag! Azt hiszem én egy hasonlóval is kiegyeznék. Köszönjük, hogy megosztottad velünk, nagyon szép történet! :) Kérnék majd még képet is!!! És meséld el azt is, hogy a nagy és okos bátyó mit szólt a kis tesóhoz!

Anyám, Cham! Ezek q..va jók! Olyan sárga vagyok, hogy... :oops:

Nika! Szerintem Cham-nek igaza van, ezeket tuti ki fogják zárni. Nehogy már pár óra alatt 5ezer szavazatot összeszedjenek!

Kati! Mi a helyzet arrafelé?
pedi
Kalocsa
 
 


Csillagvirág,
gratulálok a picihez, nagyon sok boldogságot és tejcsit kívánok nektek! Tényleg gyorsan szültél, ügyesek voltatok!
A hosszú szopik miatt ne aggódj, előfordulhat ilyenkor 1-1,5 órás is, mert ez nagy feladat, ezt meg kell tanulni rendesen. Majd kialakul a napirend, de az nem megy pikk-pakk.

Mia,
nagyon szép a babalak, a pici is biztosan nagyon elégedett.

Köszönöm lányok a dicsérő szavakat a kincseimre a párom nevében is! :wink:

Cham,
ájulat, milyen ügyesen turiztál és mennyi mindent!!!

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


húúú csillagocska nagyon ügyesen meglett Gergő :D:D:D

Nem hiszem hogy kizárják őket mert ezért találták szerintem ki hogy lesz még egy kőr:)Remélem három ovi jut be a döntőbe mert a másodikoknak is már behozhatattlanul sok szavazatuk van :(
Nem baj majd legközelebb ha most nem sikerül :) de szerintem valami apró ajándékot a harmadikok is kapnak :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Virág, de jó, hogy jöttél, és elmesélted mindezt Nekünk!
Majd hozz nekünk képeket, ha lesz időd, erőd! Vigyázz magadra!

Bogi, végül is elvasaltam tegnap, meg csináltam aranygaluskát :)

Cham, nagyon jó ruhákat vettél!

Lyly, de jó, hogy újra jöttél! Küldenél Nekem is fotókat??

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Bogi holnap mész dolgozni? Nem beszéltél még mindig a főnökkel???

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Rita! nekem úgy van azóta is, h ha görcsöl a hasam, elmek wcre és tudok is,ma is hígabb volt, de nem vészesen bocsi....lehet a magneb6tól nem? hát jobban örülök ennek mint a szorulásnak.

bogarka! alvás továbbra is egy szenvedés.

mia! na neee h 23 hetes pocaklak???aztán lehet te vagy az élő példa h én is ilyen nagy hasú leszek..mivel h már most nagy. :lol:
dobnál egy legkorábbi fotót amin már látszódott a hasad?
amúgy nagyon szép a pocid!

cham,te kis sztár:) nagyon jó dolgokat vettél és ilyen olcsón...büszke vok rád!:)))

csillag! szerintem mindenki ilyen szülésről álmodik.legalább is én igeeeen! nagyon ügyesek voltatok tényleg.és tök jó h ilyen nyugodt baba...pihenj amennyit csak tudsz,puszii!!

nika! sajnálom--pedig én is sokat szavaztam...:(

ma elmentem a háziorvoshoz beutalókért....utána időpontot kérni éééééés képzeljétek belgyógyászatra január 5.re kaptam időpontot :shock: undorító ez a rendszer ami nálunk van,sőt a vérvételre úgy h szóltam h muszáj lenne 12.hétig levenni,úgy kaptam dec 7re!!:((

az új fájdalmam a végbelemben van..nem tudom mi lehet..sokszor nem tudok normálisan leülni:(( belső aranyér talán?

KépKép
dike
 
 


ja holnap 8 15re megyek uhura!:)szorítsatok!!!!

KépKép
dike
 
 


nem tudom eldönteni h fogadjak e szülésznőt,anyum szerint felesleges..segítsetek.azt tudom h belehet jönni a vajúdóba másnak pl párom anyum...véleményeket kérek..kinek volt kinek nem?

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!!!!!!!

Barnikám reggel hányt és fosott is egy jó nagyot.....de azóta semmi....kop..kop....viszont hőemelkedése is volt folyik az orra és köhög:(((
de jó a kedve mert játszik........:):)

Bogi mennyi a jegy Londonba???????

még ki száll be Kati babakocsijáért ha már nem kell neki......???????eddig én meg Bogi:):)

Brita igen a 36.héten kell:)

Mia olyan szép pocakod van:):)

Virág akkor nagyon rendes Gergő:)reméljük ilyen is marad:):)
kezet foghatunk a gyors szülések miatt!!!!!!!!!!!

Pedi de jó hogy tudod nézni a Váratlan Utazást.......úgy szerettem annó nézni........

Mona kismam hogy vagy?????:)

Dike.........ha rám halgatsz szülésznőt fogadsz dokit nem.........
Máténál volt fogadott doki+szülésznő is......
Barninál csak szülésznőm volt......anyagilag nem mindegy...meg a doki szart se csinál szülés alatt......max belekönyököl párszor a gyomrodba.........

szóval szerintem fogadj szülésznőt......ő csinál mindent szülés alatt.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gyerkőcök alszanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Már látom, hogy hogy is lenne jó a napirendet alakítani.

Arról nyilatkozni még korai lenne, hogy Gergő milyen baba, hisz ilyenkor még minden bébi "jó gyerek". Ha jól tudom, a hasfájás csak később kezdődik... 8)

Bence egyelőre jól viseli az új szitut. Vannak neki furcsa megnyilvánulásai, de abszolút kezelhető. Most állandóan velem szeretne lenni, mindenhová követ, de azt hiszem, ez teljesen érthető. Ma volt egy nagyon cuki megnyilvánulása. Épp szoptattam Gergőt, Ő meg fogott egy macit, felhúzta a pólóját és Ő is szoptatott. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira aranyos volt!!!!!!!!

Cham,isteni cuucokat vettél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Irigy-irigy...

Dike, nagyon drukkolok holnapra! (Az aranyerem most baromira kijött... soha nem volt még, de már a szülőágyon éreztem, hogy gáz van odalent. :oops: :oops: :oops: Nem elég, hogy fáj a gátsebem, még ez is...)

Mia, nagyon szép a pocid!!!!!!!!!! Tényleg, kíváncsiak vagytok az enyémre???????????????????? Elég jól húzódik vissza, olyasmi lehet, mint Bencusnál. Szerencsére megúsztam striák nélkül, úgyhogy hajrá nyár, hajrá bikini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8)



Na, és akkor még egy kis érdekesség Gergő születési dátumát illetően. Azt már tudjátok, hogy 14-én volt az anyósom névnapja, illetve, hogy én is 14-én születtem. DE... van itt még más is. Tavaly, igaz, hogy nem novemberben, hanem decemberben (a szülinapomon) ment el tőlünk a kis Angyalkánk, most pedig 14-én jött Gergő. :shock: Most pedig a kórház szülészetén a 14-es szobában feküdtünk. Jó, mi?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág érdekesek a dátumok...van bennük valami!!!!!!!!!!

Bence édes lehetett ahogy szoptat:)))))

hasfájás....általában 1 hónapos korig alakul ki ....én Barninak az első perctől adtam az Infacolt........./ez ugye nem gyógyszer/...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, Barnikának gyógypusszancsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dike, nekem szülésznőm nem volt, dokim igen. Irtó kedves, rendes, fiatal szülésznővel hozott össze a sors, úgyhogy nem bántam meg. Én azért nem fogadtam szülésznőt, mert elmondások alapján itt Győrben mindegyik nagyon rendes.
A doki nekem nagyon fontos volt. Ő irányította végig a dolgokat, hozzám a szülésznő nem is nyúlt ott lent, csak a dokim.
A doki vizsgálta vajúdás alatt a méhszáj tágulását és ez alapján döntött, hogy mikor milyen dolgot adjon (szuri, infúzió), hogy könnyebben születhessen meg a baba. Nem tudom, hogy egy ismeretlen orvos mit tett volna... ha nem kapom az oxitocint meg a szurikat, valószínűleg még hosszú órákon át kínlódtam volna arra várva, hogy igazi, "Jó" fájásaim legyenek.
Az igaz, hogy a szülésznő volt az, aki megfogta Gergőt miközben nyomtam, de ezen kívül csak az előkészítésben (beöntés) vett részt, illetve ő ellenőrizte folyamatosan az NST görbéit, kérdezgette, hogy milyenek a fájások, hogy érzem magam. Miután megszületett Gergő, a dokim összestoppolt, majd a szülésznő megmosdatott ott lent majd miután letelt a két óra megfigyelési idő, megpisiltetett. (magamtól nem sikerült, így katéterrel :oops: )
Hát ennyi...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nita köszönöm jól vagyok/vagyunk! Jobbulást a Picurnak! Ez biztosan valami vírus, mert sokan mondják, hogy "ilyen betegségük" van!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


csak rinyálni jövök, kimostam 30 fokon a Burberryt és gyapjú volt a bélése...KUKA :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: tényleg megsirattam. Még soha nem csesztem el ruhát......eddig tartott az örömöm :x :x :x :cry: :cry: :cry:
nem is rontom a levegőt
chamomilla
Pécs
 
 


Itt egy fotó Gergőről (1 naposan). A kórházban csinálták egy internetes lapnak.

http://www.infogyor.hu/babafotok/adatlap/5498/

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Sikerült egy soron kifestenünk a szobát! Hú, hulla vagyok, de nagyon jól esett. Imádok festeni! :lol:

Csillag! De jó, hogy tudtál jönni mesélni! Én kíváncsi lennék a pocidra! :wink:

Nita! Sok-sok gyógypuszit repül Barninak! Foga nem jön esetleg, hogy attól lenne?!

Dike! Nekem az első 12.hétben volt ilyen a székletem. Mondjuk nekem minden nap csak egyszer, és reggel, de akkor mintha hasmenés lett volna. Ez lehet a hormonoktól is. Meg hát, azért gondolj csak bele, micsoda változásokon megy most keresztül a pocakod belül. Én már tegnap is említettem a holnapi uh-ot, tudtam, hogy holnap mész! Szóval, drukkolok, és várlak a beszámolóval! :wink:

Mona! Az aranygaluskát "tetőtől talpig" Te csináltad? Ha igen, akkor ezek szerint Te is szeretsz sütni-főzni. Én imádok, ma életemben először képviselőfánkot sütöttem. Illetve még csak a tésztája van meg, vasárnap szeretném frissen betölteni a krémmel. Búcsú lesz a faluban, ahol felnőttem.
pedi
Kalocsa
 
 


Csillag! Ezt a képet Brita jóvoltából láttuk már! De nagyon cuki Gergő. Szép formás baba! Én olyan képet várok nagyon, ahol a tesóval van! :wink:

Cham! Ó, de sajnálom! Egyszer én is jártam így egy turis pulcsival. Pedig iszonyú jó volt az is.
pedi
Kalocsa
 
 


Mona örülök hogy jól vagytok!!!!!!:):)
Virág annyira édes Gergő:):)
Pedi nem hiszem hogy fog lenne.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Holnap csinálunk családi fotókat és ígérem, hogy megmutizom őket. Ma egész nap nem volt itthon a férjem, ezért nem tudtam ezzel foglalkozni...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Aranygaluska, képviselőfánk????????????? Én is!!!!!!!!!!!!!!! Küldjetek nekem ilyen finomságokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág várjuk ám a fotókat:)))))
és most hess feküdni..használj ki minden percet a pihenésre!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Dike
Nekem a Béres MagneB6-tól ment a hasam, akkor tértem át a magnerotra. Ajánlom neked is, mert a tartós hasmenéstől irritálódhat a végbél, nem kellemes a viszketés meg fájdalom.
Én az utolsó NST-n fogadtam szülésznőt, ismerős útján (egyik barátunk barátnőjének az anyukáját). És sokat segített, a doki nem tudott állandóan ott lenni, mivel ügyeletes volt, és velem együtt egy másik kismamája is szült (10 perc különbséggel). Természetes szülésnél mindenképpen nagy segítség. Utána is sokat segített, a hasamra tett borogatást, ellenőrizte a vérzést, hogy minden rendben, szóval nagy segítség.
Nekem egyébként nem jött újra elő a hasmenés, úgyhogy talán csak az epém, szokás szerint. Illetve egy kis gyomorrontás, mert nem hánytam.

Csillagvirág
Nekem is kellett a katéter (igaz csak arra a néhány másodpercre), pedig próbáltam pisilni, de hiába, a szülésznő szerint ilyenkor összecsúsznak az izmaid, nem tudod őket jól használni. Persze 2 órával később már semmi gondom nem volt, magam mentem ki WC-re. De valóban nagy segítség a szülésznő. Engem is megmosdatott, stb. Olyan igazi anyai gondoskodás, ami ilyenkor jól esik.
A fotóval már megelőztelek. :wink: Remélem nem baj, de úgy örültek neki a lányok.
És tényleg ilyen jó kis napbarnított szine van, vagy csak a fények?

Nika
Sajnálom, de a dobogós hely még jól hangzik.

Chamomilla
Jó vételt csináltál. Én is jártam már így gyapjúval, turis volt a pulcsi, és összement, de szerencsére nem kukába került, hanem egy 10 éves kislányhoz. :) Neki pont jó volt.

Pedi
Váratlan Utazás-ból én is sokat láttam, jó film.

Mia
Szép a pocid, pont akkora mint amennyinek ennyi idősen lennie kell.

Na most lépek aludni, mert reggel időben kelünk, és megyünk Reginek síkabátot, meg sínadrágot venni, magamnak meg egy pocakkenőcsőt, mert nagyon viszketek. A hasam meg a cicim mindenhol. :roll: Most hogy utánaolvastam a viszketésnek, ami lehet kóros is, most már mindenhol viszketek, úgyhogy kiiktatom magam mára. Zalán meg egy percre sem áll meg a pocimban, úgyhogy igazán aludni se tudok tőle, illetve elég fura ugráló pocival pihenni.
Vendég
 


Jó reggelt!!!!!!!!!!!

Megint jó éjszakánk volt! :D Gergő 2,5-3 óránként kelt (összesen 3x kellett mennem hozzá) és ebből a középső etetésnél volt a legügyesebb, amikor 20 perc alatt megvolt a szopi és a büfi is, Így hamar mehettem én is szunnyantani. Egész kipihentnek érzem magam... :D

Brita, egyáltalán nem baj, hogy megmutattad a fotót Gergőről. :D A szülésznő az én hasamat is sokszor megnyomkodta szülés után a két órás megfigyelés alatt. Ilyenkor éreztem, hogy jó sok vért kinyomott. (bocsi...hogy így részletezem...) Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, de már most alig vérzek. Emlékeim szerint Bencével erősebben véreztem még ilyenkor.
Gergő bőre még nem tudom, hogy milyen színű lesz. Egyelőre a sárgaság miatt tűnik ilyen napbarnítottnak. Én mondjuk örülnék annak, ha nem lenne annyira érzékeny bőrű, mint Bencus. A szeme egyébként világosabb kék, a haja pedig ugyanolyan színű, mint amilyen volt Bencének, ha rásüt a fény, akkor szőkésen csillog. Amikor megszületett, a dokim is mondta, hogy szöszi baba.


Cham, sajnálom a ruhát...

Nita, szót fogadtam ám tegnap és mentem gyorsan aludni. :)
Barni hogy van?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Pedi hogy vagy? Igen én csináltam elejétől a végéig az aranygaluskát, imádok főzni, sütni.

Rita érezzétek jól magatokat, aztán hozz majd fotót a szerzeményekről!

Virág nagyon cuki Gergő, hogy hagyja az anyukáját pihizni :)

Kati, Bettike, Mia ??????

Dike mennek a drukkok az uh-hoz!

Én nemrég keltem fel, olyan jót aludtam:) Most megyek takarítani egy kicsit!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


csajok még mindig lehet szavazni:):) nem tudom miért igaz harmadikok vagyunk behozni már nem tudunk 2000 szavazatot de amig lehet nyomjatok már rá légyszí

Dike : szerintem is elég a szülésznő :):) mondjuk nekem egyik sem volt :)mármint fogadott :)

Csillag örülök,hogy jól vagytok :)nagyon édes Gergő baba:) nagyon barna de látszik hogy kicsit sárgás a bőre :)

Nita jobbulást kicsi fiadnak :)

nika70
Salgótarján
 
 


cham! sajnálom a ruhát:(

csillag!örülök h jó éjszakád volt:) így tovább!!! családi fotót ne felejtsd!

na voltam uhun...annyira de annyira megható volt 28.3mm és nagyon mozgott rugdalt,boxolt,majdnem sírtam..olyan édi!!!!minden ok volt,de 10 hetet írt már, ennek is nagyon örülök..mindjárt meg van a 12.:)) dec 6án kell mennem 12.uhura.
mondtam h milyen későn kaptam a lakóhelyemen időpontot vérvételre és mondta h az nem jó....vagyis inkább az asszisztensnő-leendő szülésznőm:) mondta h jöjjek be jövőhéten ad beutalókat és ott helyben aznap le is veszik.azaz Fehérváron.szóval hétfőn megyek is.a bromocriptint szépen lassan leépíthetem azt mondta. a 12.héttől elhagyhatom a reggeli crinone gélt de az utrot még utána 2 naponta csökkentsem..2 napig 2 2 napig 1 aztán ennyi..:))
felkértem a dokit szülészemnek és a szülésznőt is.

kérdés: a kis könyv legszélében a pecséten van egy olyan dátim h 12.17. 11 30 az mit takarhat nem emlékszem h mondta volna..talán h hozzá mikor kell mennem legközelebb??

KépKép
dike
 
 


Kép babókánk:)))))

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!!!!

Virág:várjuk a családi fotót!!! :D

Dike: dobnák képet,de már nincsen meg :roll: kitöröltem őket a gépről...de még szétnézek,hátha találnák...

Bogárka?Kati?

Lyly:köszike :wink:

jajj Dike,örülök hogy minden oké veletek,és nagyon cuki a pocaklakód :wink:

Brita,Nika:köszi a dicsit :wink:
Vendég
 


Mona:hogy vagytok?
Vendég
 


Cham:sajnálom a rucit,gyere nyugodtan és nem rontod a levegőt!!!!!!!!!!!!ejnye-bejnye!!!! :D
Vendég
 


Dike, SZUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A dec. 17. biztos, hogy az a dátum, amikor legközelebb menned kell a dokidhoz. :wink:

A családi fotó rólunk nincs elfelejtve, csak Apa lelépett Bencussal az élményfürdőbe hogy én egy kicsit pihizhessek. Remélem holnap sikerül pár közös fényképet csinálnunk.

Bence ma már nyűgösebb volt, most kezdi igazán felfogni hogy vége az Ő egyeduralmának. Próbálok minél több időt kettesben tölteni Vele, hogy ne érezze mellőzöttnek magát. Éjszaka hallottam, hogy felébredt minden alkalommal amikor Gergő nyöszörgött, de szerencsére csak félálomban lehetett ilyenkor, mert nem jött ki sem a szobájából, sem az ágyából. Tudom, hogy idő, türelem és legfőképp nyugodtság kell a következő hetekben. De bízom benne, hogy idővel minden szépen kialakul majd. :)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Dike gratulálok! Nagyon cuki pocaklakód van!

Mia, minden ok, éppen palacsintát sütök :)
Néha szurkál a hasam, fájnak a cickók, más tünetem nem nagyon van!
Tomika?

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Még valami...

Nagyon szívesen elküldeném valamelyikőtöknek a megmaradt homeopátiás bogyóimat, amiket a 36. héttől kezdtem szedni. Van olyan bontatlan is, amit a kórházban vajúdás alatt ill. szülés után kellett volna szedni, de nekem teljesen kiment a fejemből.
Ha valakit érdekel, címet kérek priviben és már küldöm is! Természetesen ingyen.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mona, olyan jó nézni az új vonalzódat!!!!!!!!!!!! Puszikázlak!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Dike: nagyon édes a kis pocaklakód :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


A laptetőmet szétdaraboltam annyi felé ahányan itt vagyunk!!!!!! Mindenkinek elkél majd valamire!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok

Csillag! Teljesen normális Bence reakciója, és Te nagyon okosan kezeled a helyzetet. Én amondó vagyok, hogy inkább törjön ki a féltékenység ilyenkor a tesóból, minthogy magába fojtsa, és később legyen bármi lelki probléma ebből. Nagyon várjuk a fotót! Te pedig pihenj csak! Egyébként, jobb már a gátseb, vagy még mindig nagyon fáj?

Dike! Nagyon édes a babucid, tök jól látszik a formája.

Mona! Köszi, jól vagyok. Délelőtt festettem egy két órát, utána pihiztem egy kicsit, ebéd, egy kis vásárolgatás, most pedig kezdem sütni a másik sütit, amit a holnapi búcsúra terveztem. Fekete rózsa a neve, nagyon jól néz ki, remélem jól is sikerül. Amúgy én is nagy sütő mániás vagyok. Már most a karácsonyi sütis újságokat bújom. Imádom a Karácsonyt. Már meg is van az idei menü! 24-én nálunk lesz a család!

Brita! Remélem, eredményes vásárlás volt a mai! Megkérdezhetem, hogy Neked Regivel mekkora volt ilyenkor a pocid, akárhogy is nézem a múltkori képeket, olyan csini vagy rajtuk. Én most érzem, hogy híztam. (és szerintem az elmúlt egy hónapban lehet, hogy 3kg-t is :evil: ) A pocakom is egyre nagyobb, kezd akadályozni ebben-abban. Meg most pl vissza kellett térnem a sokszor eszem keveset elvre, mert néha azt érzem, hogy szétdurran a hasam, és szörnyű teltség érzetem is van. A ro...dt savról már nem is beszélve. :(
pedi
Kalocsa
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: