A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

judit
én még várnék vele amig a doki mond valamit, mert nehogy baj legyen a főnök ha eddig kibírta akkor azt a pár napot már kibírja vagy ha nem jó neki jövő hét utána is találkozhatsz vele, pláne ha csak neked fontos a kapcsolattartás neki nem annyira.... addigra meg a baba is nő egy kicsit és erősebb lesz, ne aggódj feleslegesen, tegnap írtam le nektek, mindenki megvár nem szalad el, és a baba az első..... és mint írtad már te sem vagy 18 :)
ágynyugalom az ágynyugalom.....

mi jól vagyunk ma megyünk vissza délután a dokihoz és meglátjuk mit mond. Hanna ma szó szerint nyakig szaros volt úgyhogy ma volt egy napközbeni fürdés is, a fürdőkádban öltöztettem le mert annyira szaros volt, hogy a body nyakán is olyan volt, hogy ezt hogy hozta össze nem tudom.....

tegnap délután itt volt a tesóm kisfia is aki 7hónappal idősebb mint Filip most kivételesen tök jól elvoltak nem volt velük semmi baj, aztán Hannát elvitték a szomszéd ismerősök és vittem a két fiút kézművesre, utána haza és elmenni Hannáért.
kipróbáltam a 3 gyerekes életet egyenlőre elég nekem a 2is úgy döntöttem, várunk még vagy 1-3 évet a harmadikkal.
viszont nekünk is jelenésünk van a BMC-be ebben a hónapban mert alá kellene írni a kistesókat hogy őrizzék még nekünk.

mindenkinek drukkolok a holnapiaknak nagyon nagyon majd tessék jönni a végeredménnyel....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: mindenképp jövünk majd beszámolni a holnapi sikerekről :D
Vendég

Judit!

én ha ilyen cipőben járnék, akkor asszem befelé fülelnék és a megérzésemre hallgatnék!!!
Ha az a kis hang legbelül azt mondogatja, hogy nem kéne, akkor maradj otthon!!!
Elvégre most a kis picúrkátok szempontja a legfontosabb!!! :)

Béku!
nagyon drukk holnapra!!!! :D
nyugi!
Tudod, nem kell hasonlítgatni a tüsziket!!!! Úgy jó, ahogy van! :D
Nekem 20-28mm köztiek voltak mikor leszívta K ügynök, de nem vagyunk egyformák!!!!
Nyugi! Lesz ott is babó hamar :D :D :D ... úgy 4-6 nap múlva :D :D :D

most ismét meló... jövök még! :P

eszter82
Budapest

Köszi Eszter! :D

Tegnap még kaptam a tüszőrepesztő előtt Gonalt,és 3 adag Merionalt,így holnapra még történhetnek csodák! :D

Ahogy mondod,4-6 nap,és a babácská(k) a pocakban lesz(nek) :D
Vendég

Judit
Én nem mennék a helyedben...
/Mondjuk nekem a vezetés is plusz stressz, de nem kockáztatnék/

Vicky
Hát nem is tudom, mit szeretnék...
Az fontos, hogy autóba be lehessen tenni!
Mi Vörösváron lakunk, normálisak az utak, nem nagyon van földút, szóval ottani sétáláshoz, dokihoz, vásárolni menni...
Ha Pestre megyünk, akkor kocsival (bár akkor meg minek a babakocsi?!), illetve én nem vezetek, vagy addigra összeszedem magam és volán mögé ülök, vagy ha bemegyek pl Pestre anyuhoz, akkor BKV-zok vele, odáig meg új, Siemens vonat megy, az nem vészes.
Mózeskosár jó ha van, vagy nektek miért nem volt fontos?
Ti milyet vettetek?
estrella22

Hajni..!

nagyon el vagy tűnve!!!!
Mi a helyzet???
Beszéltél dokival a Rutascorbinról?

Adj életjelt, hogy tudjunk rólad!!! :D

eszter82
Budapest

Judit,
én biztos nem mennék a helyedben.
Szerintem pihenj otthon mindenképpen.
Most te és a picur vagytok a legfontosabb!!! Semmi más!!
ann74

Judit,
talán emlékszel én elég nehezen hagytam ott a melót az elején, de most úgy gondolom jól tettem hogy itthon maradtam.
én nem mennék a helyedben. nem hiszem hogy bármi gond lenne, ha már napok óta jól vagy, de épp elég lenne az a több óra stressz, amíg aggódsz a baba miatt.

Andi,
én még tipródok az IR-en, de látom Vicky és Woody már megnyugtattak.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Woody: okés, akkor vélhetően nálam sincs gond.... Csak mondta volna Sz. a telefonban ha úgy lenne ........ :shock: :shock: :lol: :lol:

Zsuzsó.. már nem emlékszem... Neked még a baba előtt milyen értékeid voltak??
Egyébként ne tipródj!!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Kisbéka, Zsuzska, Ancsi,
holnapra már most indítom a drukkokat nektek!!! :arrow: :arrow: :arrow:
remélem mindannyian jó hírrel jöttök utána.

Breki,
te ugye üzensz majd valakinek amíg nem tudsz netezni? nehogy eltűnj!!!!

Zsuzska,
ha tudok megyek reggel, bár ha a mai Vuk-os reggelemből indulok ki... :? szóval nem ígérem tutira, attól függ hogy leszünk...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi,
én előtte nagyon rég voltam az endokrinológusomnál, már én sem emlékszem, de elvileg a tavalyi évben javult mindig. a gyógyszert is csökkenthettük, meg lefogytam több mint 10 kilót, az is sokat számított.
kíváncsi vagyok milyen lesz a mostani, csak zavar hogy pont az inzulint nem nézik :? mert az is fontos lenne.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csajok,
rátok meg a biztonságosabb énemre hallgatva áttettem az autót a jövő szerdára, akkor a párom is el tudja vinni ha esetleg én nem mehetek.
Most próbálok aznapra főnökkel ip-ot egyeztetni, aztán ha nem megy, és érdeklem mondjuk ő is felhívhat a céges mobilon ingyen :roll:

Ééééés KÖSZÖNÖM a tanácsokat, megerősítést :)

Holnapi csapatnak csupa-csupa drukk :arrow: :arrow: :arrow:

Brekit majd én próbálom néha elcsípni telón hogy tudjuk mi van vele :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Judit le a kalappal, nehéz döntés lehetett. Amikor az ember nincs benne ilyen szituban egyértelműen mondja GYEREK AZ ELSŐ!
Egyébként a gyakorlatban mindig ott van az a fránya de........
Én is vezető beosztásban vagyok és most azon töröm az agyam, hogyan jelentsem be hogy januártól lehet nem jövök. Nekem napi szinten összesen 3 és fél óra vonat busz villamos a munkahelyem és nem biztos hogy a januári beültit követően úgy viselem a terhességet, ahogy szeretném. Ez viszont csak akkor derül ki!
Juditot megerősítve nagyon nehéz döntés mit is csináljon az ember lánya, pedig az agyad tudja hogy a gyerek az első.
Na egy a vége nehéz, de a döntést meg kell hozni!!!!

Egy jó hír sikerült az Uramnak kiskatonákat fagyasztatni, 3 beültire elegendőt!!!! Már csak rajtam a sor!!!!!!

Mindenkinek szép délutánt!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia!

Szuper hírek!!!!
Én anno amikor elkezdtük a lombikozást, leültem négyszemközt a főnökömmel, és elmondtam hogy mivel jár, hogy leszívástól számítva min. 2 hét betegácsi, de ha sikerül, akkor hosszabb ideig is itthon leszek.
Megbeszéltük hogy keres helyettest, meg hogy amit lehet azt táppénz alatt itthonról dolgozgatok.
Most ugye ezt kellene felülbírálnunk, így hogy már tudjuk, nem megyek vissza majd csak TGYÁS után.
De végülis helyettes dolgozgat, a munka elkészül, így aztán neki már nem annyira sürgős ez a megbeszélés, csak én szeretném tudni milyen ütemben húzhatom ki magam az itthoni melóból is, meg mi az a juttatás amit esetleg a táppénz-tgyás idejére vissza kell adnom (ha van ilyen).

Kép
judit0713

Köszi Judit!

Szerintem holnap ejtem meg a megbeszélést a főnökömmel, legalább megtudom mit szeretne a "helyemmel".

Segítsetek, ma voltam megbeszélésen a nőgyógyászomnál, nekem nem rendszeres a Mary, de a hsg-nél mary előtt 1-3 nappal kell hüvelyváladék vizsgálat!
Honnan tudjam mikor jön Mary? Valaki tud segíteni? Volt már valaki ilyen szituban?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia,
én erről még nem is hallottam :shock: Nekem nem kellett semmi a hsg előtt, csak mary első napján telefonálni hogy mikor mehetek hsg-re.

Kép
judit0713

Zsuzsi: persze,mindenképp üzenek majd :)
De beültiig még leszek,utána tűnök el majd 3-4 napra,mert nem sikerült elintézni,hogy a laptopra átvarázsoljuk a netemet.

Majd megkérem emberemet,hogy írja meg Nektek,hogy mi újság :D

Ja,és persze Judittal is tudok üzenni,bár akkor még nemigen lesz miről :roll: :roll: :roll:

Hacsak nem arról,hogy szúrkálódik a pocakom,feszül a cicim,meg ilyesmi :D
Vendég

Hááát,ma nem nagyon tudtam takarékon lenni,de óvatos voltam!
Reggel 2 adag piskótát kellett sütni,aztán tortakrémet főztem,elkészítettem a tortát,majd 1 busszal elmentem nővéremig,ahol felvett kocsival,és megleptük pár barátjával a párját 30. szülinapja alkalmából :D

Jól sikerült,csináltunk pár csoportképet is.
Picit hideg volt,és mivel vidékiek,visszafelé buszoznom kellett,most értem haza 5 perce.

Remélem nem tettem ezzel rosszat...
Vendég

Sziasztok!

Probalok en is hirt adni magamrol. En meg dolgozom, de szerencsere csak heti 2-3 nap megyek be az irodaba, egyebkent itthonrol tudom csinalni a munkamat. Ez nagy segitseg. Mar keressuk az utodomat, egyet mar el is fogyasztottunk, nem birta a kikepzest... Ugyhogy estenkent olvaslak titeket, de irni meg nem volt idom!

Andi, kerdezted milyen volt az Istenhegyin a kombinalt teszt: szerencsere negativ lett a szures eredmenye! Irtad elotte, hogy igyak sokat, hat sikerult. Kepzeld, kikuldott a dokino, hogy eresszek le belole, mert beteriti az uh kepet a holyagom...: ) Jo volt latni a Babot, bar nem nagyon mutogatta magat, a vegere hasra fordult es nem is mozdult ki ebbol a pozbol. A nyaki redo meresnel megijedtunk elsore, mert kicsit vastagabbat mert (2,6 mm-t es 3 mm a hatarertek), de mondta, hogy a vereredmennyel egyutt kapunk vegleges eredmenyt, es azzal negativ lett!!! Hat megkonnyeztem...!

En is megyek terheleses cukor vizsgalatra 1-1,5 het mulva + TSH kontrollra. Utana a kov. vizsgalat az AFP lesz dec. 10. korul. Ezt mar a Janos korhazban fogjak csinalni, ott fogok szulni.

A rosszullettel szerencsem van/volt:) komolyabb hanyingeren nem volt, max. emelyges es szedules. A faradekonysaggal en is kuzdok, meg most is, de osszessegeben nem panaszkodhatom!

Holnapra mindenkinek szoritok:)

Kisbeeka: meg egy 13-as, en ma toltottem be a 13. hetet:)

Oroszlan

Kép
oroszlán

Béku!!!!!!!!!!!!!!!!
megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok!
nem ciki,h zavarba jövök mikor Sz vizsgál?! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
vikus82

Még fürdetés előtt gyorsan...
Béku, holnapra nagyon drukkolunk neked Lilivel!!!
Várunk majd a szuper jó hírekkel!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: de drága vagy!! :D
Puszilom Tündér-Lilikét!!! :) (persze Téged is!)

vikus: köszönöm a drukkot! Milyen értelemben jössz zavarba?
Én se lelkesedek a nőgyógyászati vizsgálatokért,de szerintem ez normális.

Oroszlán: Neked hatalmas gratula a 13-ashoz!

Azt nem is írtam a 13-asokhoz,hogy a BMC-s sorszámom úgy fest,mint egy matematikai feladvány,amibe a műveleti jeleket kell behelyettesíteni:
13*2=26 :lol: :lol: :lol: :lol: No ebben is ott a 13-as,sőt még duplán is!!! :D

Holnap kiderül,elég nagyok-e a tüszőim ahhoz,hogy legyen bennük petesejt... :D
Nem is igazán az érdekelt,milyen nagyok lehetnek a tüszők,hanem hogy az én méreteimmel mennyi esély van rájuk :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.16 20:22-kor.
Vendég

Judit

Nőgyogyóm azt mondta azért kell hüvelyvál. vizsgálat, ha véletlenül van valami hüvelyi fertőzésem ne vigye fentebb a vizsgálat során és nehogy kismedencei gyulladás legyen a vége! És maga a váladék minta nem lehet régebbi 2 hetesnél, amikor a vizsgálatot csinálják!
Na ez van, de hogy hogy számolom ki az szép lesz, hol 26, hol 50 napra jön Mary!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Kisbeeka holnapra mennek a drukkok szép sok petesejtet!!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Köszönöm Mia!! :)
Én is örülnék,ha sok lenne :)
Vendég

Mia: gratula,hogy 3 beültire való kiskatonátok van lefagyasztva!! :D

Remélem párom is jól produkál holnap,jó lenne,ha megint 100 %-os lenne a megtermékenyítési arány :D
Amúgy ezt miért nem ellenőrzik ilyenkor még a leszívás előtt,hogy vele is minden okés-e?
Mondjuk szuper eredményei voltak,de hát ugyebár sose lehet tudni.
Vendég

Ez fura.
Nekem anno S. vette le a hüvelyváladékot amiből Chlamydia-t is néztek, és mivel ennek a tenyésztése 2 hét, így pont emiatt csúszott 1 ciklust a hsg. Ugyanis amíg a chlam. nincs meg, addig időpontot se adnak a bmc-ben hsg-re.

Kép
judit0713

Judit

Nekem az amit leírtál már megvolt, de Én bonyolult vagyok képes vagyok minden ok nélkül mindenféle fertőzést összeszedni, mintha minden nap mással szexelnék legalább. Már olyan ciki, de a nőgyógyászom vigasztal sajna ilyen vagyok. Ezért megy szerintem biztosra. Hozzáteszem strandra nem is mehetek mert utána rögtön alsó fertály kezelés..... Úgy utálom....... :twisted: :evil:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

[quote="estrella22"]
írta:
estrella22Hát nem is tudom, mit szeretnék...
Az fontos, hogy autóba be lehessen tenni!
Mi Vörösváron lakunk, normálisak az utak, nem nagyon van földút, szóval ottani sétáláshoz, dokihoz, vásárolni menni...
Ha Pestre megyünk, akkor kocsival (bár akkor meg minek a babakocsi?!), illetve én nem vezetek, vagy addigra összeszedem magam és volán mögé ülök, vagy ha bemegyek pl Pestre anyuhoz, akkor BKV-zok vele, odáig meg új, Siemens vonat megy, az nem vészes.
Mózeskosár jó ha van, vagy nektek miért nem volt fontos?
Ti milyet vettetek?

Nekünk Ilyen van:

http://giraffeclub.hu/babakocsi.php és ezen belül a Giraffe Club SH-269A modell narancssárgában. Mi még kaptunk hozzá hordozót is. Vannak gyengéi, de nem rossz kis kocsi és nem volt drága. Az átfordítható tolókart most is irigyelni szokták, bár úgy nem a legkényelmesebb tolni, úgyhogy nyáron volt napernyőnk. Viszont az új modellek a tetején tök jók. Én nem gondoltam annyira fontosnak hogy vízszintesen legyen a gyerek, szerintem az anyaméhben sincs teljesen úgy, mi a hordozót használtuk a sétákkor. Nem a legkisebbre összecsukható, de a csomagtartóba befér. Mi ültetve is ezt használjuk, de vettem egy könnyebb babakocsit későbbre és én bkv-zni is azzal szoktam (a giraffe-s nehéz ehhez) vagy mei tai-val (de inkább ez utóbbival, nagyon szeretem).

judit: Te tgyás után rögtön vissza akarsz menni dolgozni? Jó hamar jelentsd majd be a bölcsibe. Én márciusban voltam bent és így lesz helye jövő szeptemberben remélhetőleg. Vagy ha vált valaki annak sem lesz könnyű, utána jön az az időszak, amikor felfedezi a lakást.

kisbéka: Nagyon szorítunk hogy holnap minden rendben legyen.

kecsmary: Nálam sem volt hüvelyváladék-vizsgálat hsg előtt, pedig nekem nem is a bmc-ben csinálták. Logika van benne, de ha 2 hétig jó, akkor miért kell rögtön előtte? Elég macerás lett volna nekem is.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: köszi! :)

Nagyon tetszik ez a fajta babakocsi :D
Erről az oldalról a sárga tetszene nekem,talán húgom is olyat kap majd ajándékba,ha itt lesz az ideje,hogy jobban idegesíthesse anyósát,aki kitalálta,hogy sárgát a kisbabáknak tilos venni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na csajok amit itt írtok a hsg-ről lehet inkább mensi 1 napján bejelentkezek a BMC-be, ha nem sikerül a számolgatás és a vele kapcsolatos vál. vizsgálat nem fogok itt hónapokat szenvedni!
Egyébként csütörtökön megyek K-hoz aki azt mondta nőgyógy vizsgálatot csinál UH-t meg VÁLADÉKOT is vesz, hátha ez is jó lesz!
Tudtam Én már az elején, hogy ez a hsg nálam bonyolult lesz :shock: :D :shock: :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia,
hát ez így tényleg bonyolult :roll:

Viki,
nem lesz bölcsi, apa lesz itthon gyed-en. Mivel drága kormányunk nevetséges összeget fizet diplomás, 24 órás szolgálatot teljesítő tűzoltótisztjeinknek, így nálunk csak ez a megoldás jöhet szóba.
Bár igazság szerint nem biztos hogy ehhez a céghez megyek vissza ha a közelben találok hasonló szintű állást, mert ez elég messze van.

Kép
judit0713

judit: Apa előtt le a kalappal, nekem is volt kollégám gyeden a gyerekkel 1 éves koráig. Utána ment bölcsibe. Hááát azt mondta hogy a következővel nem vállalná be. Nagyon fárasztó. Persze nem akarom eltántorítani, de kösse fel a gatyát. Már az elején ketten kell hogy csináljatok vele mindent, hogy ne legyen gond amikor egyedül marad majd a babával. Bölcsi szóba sem jött? Szerintem Barbus szeretni fog járni, imádja a gyerekek társaságát. Talán vittem volna 1 évesen, ha tudom hogy ilyen jól el lesz nélkülünk. Remélem kedden is jó kis lány lesz, a barátja szülei vigyáznak rá amíg én vizsgázok. Izgulok azért emiatt, de nincs mit tenni.

kisbeeka: Szerintem meg tök jó a narancssárga kocsi, uniszex.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: nekem is nagyon tetszik a narancssárga szín!! :)
Vendég

Viki,
nem is volt kérdés, nagyon szívesen vállalja. Aztán 2 éves kortól bölcsis lesz, mert akkor már beveszik őt itt maroson, és innen már akármelyik nagytesó is hazahozza majd.
Egyébként mivel 24/48-ban dolgozik, sokat lesz velünk a kezdetektől, tehát a babának se lesz nagyon furi a váltás.

HOLNAPRA MINDENKINEK EGY ÓÓÓRIÁSI NAGY KALAPPAL!!!
Gyertek majd a jó hírekkel!

Kép
judit0713

Mia,
én a bmc-s megoldást javasolnám, mert ott azonnal megtudod az eredményt és bekerül a mappádba, nem kell ide-oda szaladgálnod a leletekkel.
És mivel általában ez az utolsó vizsgálat, érdemes ugyanarra a napra konzultációt is kérni, ahol eldőlhet, mikor indul a mandula :wink:

Kép
judit0713

Hahó!,

Olvaslak titeket napkozben de irni nem tudok.Nagyon nehéz napok vannak mögöttem, holnap pedig 2x fogdokker - reggel rtg. este megbeszéljük, mit hogyan tovább. Kérek szurkolni, mert több fogbeülti vár rám, szerintem jövő Karácsony lesz a vége - belegondolni is félek, hogy fogok addig enni és mivel.
Az anyósom is jól megkeverte itt a dolgokat, mindenki jót akart állítólag - de a kicsi fiacskámtól ma megkaptam kioktatás gyanánt, hogy is kell viselkedni. Hát én is leírtam, hogy jó lenne ha már mi tudnánk róla valamit és ne csak a nagy semmit. Mostanában nem lesz látogatás, csak ha ő jön el, tanulja meg, hogy kik a szülei, eleget utaztunk több száz km-t érte.

Holnapi csapatnak nagy drukk. Breki: velem is üzenhetsz, de csak este tudom feltenni sajna. A számom már megírtam korábban.

Oroszlán: milyen utódot kerestek? Igazán én még mindig keresek állást, mert azért ez nem tökéletes.

Judit: olvastam egész nap a kétkedéseid, jól döntesz ha magad képviseled és a babádra gondolsz, csak igy tovább!!

Huh irtok itt a bölcsöde kérdésről, senkit nem akarok lebeszélni róla. Szerencse akinek beválik, de én kicsi fiam 2 éves korában kezdett járni egy pár hónapot, utána bizony itthon kellett maradni, majd később visszamehetett, de 3 nap böli és 3 hét itthon. Most egy másik fórumon hasonlókat olvasok. Pici gyerek böliben, mert már uton a következő és nagyobbacska bizony fullad, és kruppos és hát nem birja. Aki teheti, ameddig teheti maradjon otthon. Judit: 1 éves kor alatt apa mehet GYED-re, biztos ez? Nem csak anya lehet vele 1 éves korig? Szopi meddig lesz?

Szurkolok mindenkinek

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Csak tgyásra nem mehet apa, utána cserélhetnek. Akkor már majdnem fél éves a gyerek, ha csak a szüléstől indítja valaki a tgyást. Szerintem ha valaki szoptat, az első fél év a legfontosabb. Ha én még mindig szoptatnék akkor is csak reggel és este kapna Barbus cicit, nap közben más kaját. Azt kell megszervezni, ahogy reggel és este tudjon szopizni. Mi is gondolkoztunk ezen a megoldáson, csak mire oda kerültünk apa is annyit keresett mint én és akkor inkább maradtam én. Egyébként nálunk a húgom is fulladós volt, de 3 éves korától volt bölcsis volt és nem volt állandóan beteg.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
A holnapi csipet-csapatnak mennek a drukkok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Ma voltam uh.-n,hát még mindíg v-mi nem okés,mert a CRL3mmről.7mmre nőtt egyhét alatt.Ma vagyok 7+3
Nagyon elkeseredtem,egy hét újabb várakozás.
Lehet szerintetek ilyen lassú?Gyönyörűen ver a szíve.
Olyan boldogan jöttem el Sz-től pénteken!Ő nyugodt volt és tessék!
Estrella !
már nem emlékszem pontosan,de nálatok nem hasonló volt?Leírod nekem,?
addig is kérek szépen növesztőket a picurunknak. :roll: :roll: :roll:
Lehet a sors nem akarja azt a vonalzót!

Kép
Kép
ritabmc

Sziasztok!

Megvagyok ám. :wink:

Kecsmary:
Én sosem voltam minden cart alulról összeszedős, de nekem is volt anno hüvelyváladék vizsgálat anno 1945 ben :), pont az általad említett okok miatt.
Az is igaz, hogy nekem nem a BMC ben csinálták, hanem a saját nőgyógyászom végezte, ismételni nem kellett beavatkozás előtt, mert ott kiderült, hogy nem átjárható egyik sem. :( arról nem is beszélve, hogy egymás után ki is kellett venni őket, de ez egy másik történet.

Béku!
Megy a drukk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: ne hasonlítgasd a tüszők mérteét, mindenkinél más és más. Mhnyh "csak" 14 mm????? Óh te szegény, hogy éled ezt túl??? :lol: :lol: :lol: Sokan még egy 10 eskének is örülnének, NO PARA!!!!!!! Minden rendben lesz, nem attól függ, hogy hány milis a nyh ád!!!

Judit!
Jól döntöttél, hogy nem mentél el kocsival, pihi pihi!!!!

Rita!
Szerintem jó ez a növekedés, bár nem értek hozzá, de amíg azt mondják, hogy minden OK, addíg ne parázz!

Andikám!
te is nyugodjá' meg, jó az a cukor, majd rádkiabálnak ha mégsem. Na és akkor is mi van ha netalántán inzulin lesz a vége??? Látod Vicky és Barbus is túlélte. persze nyugodtabb az ember, ha nem kell, de ne vonzd be magadnak!!!!! Puszillak

Rólam:
Tegnap voltam újabb IR kontrollon, nagyon kíváncsi vagyok ez eredményre! Majd megírom. Ha valakit érdekel a Krama egészségkp ban csináltattam 5500 Ft ért, na azért mégsem 10-11 000. Jövőhéten meg megyek a Mens be Tűű dokihoz, annyira kíváncsi vagyok mit mond, emel e a Met adagomon meg ilyesmik. Illetve mikorra vár úgymond teljes javulást tőlem. Csak tavaly nyár óta szívok ezzel a köcsög IR rel.

Sajtikám!
tegnap emlegettelek jó és rossz értelemben is :)
Voltam a Humana ban, 250 Ft!!!! / db ért olyan jó cuccokat vettem, 2 pulcsit, meg egy félpufi mellényt ( ez a jó értelemben vett emlegetés :) ) a rossz meg az, hogy annyian, de annyian voltak, hogy kőkeményen harcolni kellett a nyugdíjasokkal, azt hittem megőrülök. Na ismét rájöttem, hogy ezért utálok én vásárolni.

Lukácsné!
Olyan szééép Hannácska, abban a kis nekem csak "vödör" ben :)

Eszter!
Lassan elvesztem a fonalat veled kapcsolatban. :wink:
Most egészségügyben melózól, vagy rendezvénytszervezel? Eü-i rendezvény?????? :) :) :) olyan van?

Swanny!
Mirelit kistesó lesz, vagy friss?

Ja meló!
Kérdeztétek, nagyon szeretem , nagyon jó, a lóvé is több, mint amit valaha életemben kerestem, főleg, ha megdobjuk havi 1-2 nap túlórával. Na azért nem keresek félmillát ( illetve keresek, de nem találok :) ) de nagyon szupi. Ismerős által van, aki itt a félisten, kár, hogy nem jöttem előbb már ide. Picit jobb érzés, hogy azért már látom az anyagi oldalon is, hogy előbb-utóbb tudunk kezdeni, mostmár nem ez szab gátat a kezdésnek, és ez annyival jobb érzés, mint mikor a pénz miatt gondoltam lehetetlennek a kezdést. Nyáron itt fő szezon van, úgyhogy szerintem majd úgy beszélem meg a sráccal, hogy szept körül kezdünk, ha az IR és a majd következő ( 3 sikertelen lombik után kötelező vizsgálatok ) is engedik.

na jó szóf@sásom volt, mára ennyi

Puszi mindenkinek, HAJRÁ, nem feladni!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Jó reggelt Mindenkinek!

Rita!
nagyon gratulálok és szoritok a picinek és Neked!

Béku!
már biztos ott vagy....meg az energi!
úgy vagyok zavarban,h Sz olyan csini :? ember.... :oops: :oops: :oops:
vikus82

Heni!

a rendezvény bizniszből kiugrottam mikor már babók laktak a pociban :D Mér a 12. hét előtt bevállaltam néhány melót, de utána nem!

Szülés óta már egészségügyben nyomulok, azon belül is SOTE oktatás! :)

Igen, vannak eü rendezvények is :D nekem volt az is :D :D :D

Rita!

Ne aggódj előre!
Minden rendben lesz!!! :D

eszter82
Budapest

Békuuu, gondolatban veled vagyok én is!!!!

Lányok, bocsánat de csak ezt az oldalt futottam át :oops: Kisasszonyka alszik, azaz kicsit nézelődik, de egy tündérvirág, ha nem fáj a poci... na persze akkor is az ám, ha fáj :D

Woody, nálatok Lili baba hasfájós?
Illetve Kubunál Liza,
meg Lukácsnénál Hanna???
Tippeket kérnék szépen! :wink:

Majd próbálok olvasni, aztán jövök még! Puszika mindenkinek! :)

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Először is Békus és Ancsi... mai drukkjaim elindítom!!!:) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Biztosan ügyesek lesztek, majd gyertek a beszámolóval.

Rita: Bízz kérlek.... ahogy Eszter is írja, előre ne aggódj... a szívhang bíztasson!!!! Lehet, hogy ő csak egy picit "lustibb" baba, mint az átlag... és ennyi!! :)

Henikém: De jó hallani felőled!!!! :) Remek, hogy így bejött a melódia.... IR eredményeidet is majd megosztod velünk????
Turkákba én egyelőre már bemenni sem tudok az ottani szagok miatt.... de Te ügyes vagy, hogy találtál cuccokat!!!! :)
Nem akarom én bevonzani a bajt, isten őrizz... sőt!!! :) Azért érdeklődtem erről a vv-s dologról, hogy ha necces, akkor esetleg megelőzhessem a nagyobb gázt.... A tű meg én köszönő viszonyban sem vagyunk egymással... Aki látott már a bmc-ben pl. vv után, tudja miről beszélek :lol: :lol: :lol:
Én még tv-ben sem bírom nézni a tűvelszúrást.. nemhogy még magamat..????? képtelen lennék még a legegyszerűbb tollas izével is szúrkálni, Rajó meg nem lehet mellettem mindig, hogy ha úgy alakul... na ezért az óvatosság... :oops: :oops: :oops:

Vikus: Ne legyél zavarban...bár könnyű mondani ezt egy kívülállónak :) Édes, hogy így bejön Sz..... :lol: :lol: :lol: :lol: Próbáld terelni a gondolataid :wink:

Lukácsné: Néztük ezt a fürdetős-vödröt mi is... Megkérdezhetem hol és milyen paraméterekkel sikerült beszereznetek?:)
Hogyvagytok?

Estrella: Mi is elkezdtük nézegetni a dolgokat a gyereknek... de totál káosz lett, mit-milyet lenne érdemes...úgyhogy jegeltük is a témát :).... na és az áruk?????? Horror... a százhuszonvalammenyi ezres kiságy verte ki a biztosítékot... bakker, mi a szart tud az, amit a sima ikeás nem????????? :twisted: :twisted:

Zsuzsó: Mivolt tegnap??? Remélem nem rágódsz már nagyon az IR dolgon... Amúgy az jutott eszembe, hogy ha mész a 12. hetesre a beutalóért, kérdezz rá, hogy lehetne-e nézni inzulint is, ha már úgyis leveszik a véreket? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

navi
liza volt hasfájós itt a topikba Hanna nem, nekem Filip volt és a vedérbe fürdetés tetszett neki amit tegnap raktam fel képeket azon van, meg nekünk az espumisan jött be infacol nem, meg a gripe water de azt hiszem az csak 1hónaptól adható nálunk az tette meg a hatását.
meg szinte mindig hason alszik Hanna is.

béku
már biztos túl vagy a leszíváson

ancsi
te meg várod a pocaklakókat majd gyertek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andrea!
Igen kicsit ciki,de a babára gondolok és,h profi orvos Sz! :D :D :D

Csajok!
Az IR diétát mindenki tartja??
vikus82

Kecsmary
Kíváncsi vagyok, mit mond a főnököd!

Nekem semmi ilyesmit nem kértek HSG előtt, csak addig nem csinálják meg, míg nincs kész a chlamydia és rákszűrés.

Mitől van ez, hogy ilyen könnyen elkapsz mindent? Lehet, hogy hülyeség, de mióta Sába intim mosakodót használok, semmi bajom nem volt, pedig előtte...

Judit
Nem lesz neked rossz, hogy apa lesz otthon a picivel? Amúgy jó megoldás, ő biztos fogja élvezni...

Vicky
Jól néz ki a babakocsitok, ezt még nem ismertem, tetszik!

Rita
Igen, nekem is hasonló volt...
Az első UH-nál 2,5 mm volt (ami 5+3, 5+4-nek felel meg, amúgy meg a 6. héten kellett volna bőven lennem), életjel nem volt.
Rá egy héttel 6 mm volt és pulzált a szíve, ez meg 6+2-nek felel meg...
Mondjuk ha így nézem, egy hét alatt nem egy hétnyit fejlődött...
A doki erre azt mondta, hogy vagy 1 héttel később volt peteérés, vagy beteg és lassan fejlődik, 3 hét, mire kiderül.
Na pont ma telt le ebből kettő... :(
Most kéne 19 mm-nek lennie, jövő héten meg kb 26-nak, hát nagyon kíváncsi vagyok...
Nem tudom, mi lesz, ha kitalálják, hogy beteg :(

Andi
Hát nagyon durvák az árak, az tény...
Azért is kezdtem el kocsikat nézegetni, mert az a leghúzósabb. Én még annál is sokallom az árat, 150e-ért babakocsit?! De a kiságy se semmi ennyiért :)
estrella22

Vikus,
én tartom a diétát, de kell is a baba miatt!
estrella22

Én is tartom a diétát, rengeteget fogytam már, mondjuk volt/van is miből :oops:
De sajna néha becsusszan 1-1 oda nem illő dolog :oops: :lol:
Na meg a sport, amit lelkisebben nem ártana nyomnom, de amúgy tartom
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára heni77 2010.11.17 11:04-kor.

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok lányok!

Én már nagyon régen jártam erre... lehet hogy csak páran emlékeznek rám.

Kiváncsi voltam mi újság veletek :-) ??

Heni :-) de jó olvasni téged!
Eszter! Minden tiszteletem a Tiéd :-) Nagyon nehéz lehetett Nektek és ennyi nehézség után is tudsz erőt adni másoknak.. hatalmas dolog. :-)

Rólam: Tanár Úrhoz járok. IR+PCO még most is jelen van. a fogyás nem nagyon megy :-( 172cm és 70 kg vagyok .. sajna
Nálunk a megtapadás nem műkszik rendesen :-( a nyh: 12-15 mm

Olyan jó lenne személyesen találkozni :-) Én kedden 23-án bent lezsek... hátul fekszem valamelyik szobában. Ha valamelyikőtök arra jár keressetek meg.

Heni ??? :-) :-)

Minden jót Nektek. Üdv

Üdv!
Andi
kisborso

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: