A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Bene,Csaba,Márk! Nagyon sok boldog szülinapot!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Benének és Csabinak nagyon boldog születésnapot kívánunk!

puszi

Kata és Márk

katicat
Szigetszentmiklós

BENÉNEK, CSABINAK ÉS MÁRKNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!

Puszi

Judit

Kép
petra09

Márknak, Benének és Csabinak nagyon sok boldogságot kívánunk első szülinapjuk alkalmából! Isten éltessen Titeket és Szüleiteket sokáig!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Bene,Csaba,Márk! Nagyon sosk sok boldog szülinapot kívánunk !

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Bene, Csabi, Márk! Sok boldogságot nektek szülinapotok alkalmából és a fületek érjen bokáig :lol:

Látom, itt ma sincs túl nagy élet...én meg már nem merek írni a tegnapi túltengésem miatt :lol:

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Azta... ma hármas szülinap van:) és mindhárman fiúk.

Boldog Születésnapot Benének, Csabinak és Márknak!!! és sok boldogságot, türelmet meg mindent az Anyukáiknak is.

Mi voltunk ma 1 éves státuszon, D. 1300 gramm és 77 cm, a növekedési grafikon szerint arányos, átlagos... mit írjak még:)

Mangora, örülök, hogy Marci viszontagságok nélkül túlesett az első bölcsis napon:)
Ja, az alvás nem lehet túl könnyű, de csak megszokja. Vagy majd jól lefárasztják a többiek.

Egyezzünk meg, hogy mindig az írjon, akinek van ideje és mondanivalója:)

Velünk most nem igazán történt semmi extra, viszont van fordításom, ezért csak "takarékon"

Ja, ez az indulat-kitörés nálunk is megvan, olyasmiken is felháborodik, hogy pl. egy nagy faágat nem tud kitépni a helyéről, vagy a kábel nem ér el addig, amíg menni szeretne, de persze nem engedi el azért sem, hanem ordít...vagy nem tud felállni már az asztal alatt, mert nem fér el.

Nagy feladat lesz nekik megtanulni kezelni az indulatokat, és nekünk is elviselni...
Sejtem, hogy én most, felnőtt koromban is hadilábon állok az ilyesmivel:)

Szép napot!
Móni
monke

Jaj, Mangora, neked meg jobbulást kívánok!
monke

Nagyon köszönjük mindenkinek, és mi is kívánunk
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT MÁRKNAK ÉS CSABINAK!!!
Szép ünneplést mindenkinek :)

A tortát tegnap megcsináltam, Kata, köszi az ötletet, így ma már nem kell vele kapkodni :) Megdermedt a krémje, szerintem finom lesz és egész csinos, majd hozok róla képet :)

Mangora, tobzódj csak, szívesen olvasom a soraid, ne fogd vissza Magad! Marci ma hogy viselte a bölcsit? Jobban ment az alvás?

Puszi mindenkinek,
Ági

KépKép
gigilina

Köszönjük a köszöntéseket, a nagyszülős szülinap nagyon jól sikerült ma, néhány kép, aztán jön a folytatás szombaton:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Bene, Csabi, Márk! Boldog első szülinapot!

Kata, nagyon jól sikerültek a képek. A kalapos viszi a prímet! :lol:

Sajna már szaladok is, de hétvégén többet jövök. Vigyázzatok!!!

Sok-sok puszi:

Kati

Kép
bfkata

Márk is meglepett minket a szülinapján valamivel:
Elindult!Jupííííííííííí!

puszi és holnap bővebben jövök

katicat
Szigetszentmiklós

Most csak azért jöttem, hogy a mai három kis szülinapos pasinknak gratuláljak:

Márk, Bene, Csabi boldog születésnapot kívánok nektek!

Kata, nagyon jók a képek! Nekem a közeli portrés kép a kedvencem, olyan kis szép rajta Márk. Tényleg hullámos a hajad :)

Én nem nagyon láttam még a babókat, így azokból a méretekből próbálok következtetni, hogy mekkorák, de folyton elfelejtem. Móni drága, bele lehetne venni a táblába az egyéves adatokat?

Az indulatok kezelését egész életében tanulja az ember. Az sem jó, ha nem mutatják ki, sőt...
Ah, képzeljétek Blani több, mint fél évig visított mindenért, most egy pár hete már jobb, de totál kikészített.

Ági, várjuk akkor a képeket :)

Ígérem, hogy én is hozok majd a hétvégi ünneplést követően.

Puszi,
R
34372

Gratula a kis Márknak a járáshoz! Igazi szülinapi meglepetés :)
34372

Sziasztok!

Míra, Bene , Márk, Bibi, Csabi, Dávidka utólag is Isten éltessen benneteket!
Annyira sajnálom, hogy nem tudok gyakrabban jönni, de szombaton megint 2 vizsgám lesz, az elmúlt hétvégén jöttek hozzánk szülinapozni,10 emberre főztem, sütöttem, és még itt volt keresztfiam is, aki Pesten tanul, tehát 2 heti cuccát kellett kimosni, vasalni, főzni neki külön, amit visszavisz 1 hétre való kaját... na szóval sok.
Vince meg le nem szakad rólam! 2 hete úgy nyúz, hogy estére kivagyok. Semmit nem tudok mellette csinálni, mindig mászik rám, ha a lányok az ölembe vannak, akkor féltékeny, tépi le őket, kiabál, mint egy kis sakál. Az én tündér, nyugodt kisfiam egy akaratos kismanó lett. :shock: :shock:
Szóval ezer bocs, de egyszerűen képtelenség mostanság jönnöm.
A szülinap jól sikerült, nyugodt, békés ünneplés volt kedden, a hétvégi kicsit nyüzsis volt, de jó hangulatban.
A lányok nagy lányok már, szerelmesek állandóan. Járnak úszni, már a siklás lábtempóval megyeget.

Fogkrémre reagálnék! 2 éves korban elég elkezdeni a fogkrémet, addig, amíg nem tanul meg simán vízzel öblögetni nem érdemes. Tehát másfél éves kortól öblögetés gyakorlás pohárból, utána a fogkrém. Addig elég a sima fogkefés mosás! ( Vizsgáztam is ebből :D )
Szép napokat mindenkinek és a leendő szülinaposoknak előre is boldog születésnapot kívánok, mert fogalmam sincs, mikor tudok megint jönni!
Puszi

vick
Kép
Kép
ervick

Bfkata
Méretek: a nagyfejűhöz mi állunk közelebb, mert 47.5 cm. :D
Vince amúgy 10230 gramm, 80 centi, mell körfogat 49 cm.

vick
Kép
Kép
ervick

Bene, Csaba és Márk (itt is :lol:) nagyon boldog szülinapot!
Gratula Márknak az elinduláshoz :lol:

És ma nekünk van a nagy nap :)
Elröppent egy év és miből lesz a cserebogár :)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Daninak nagyon boldog születésnapot kívánunk és nagyon szupi a tabló!

pusz

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Daninak nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!
Nagyon aranyos a tabló!

Kata, nagyon jók a képek és a Te hajad is :-)
Gratulálok az elinduláshoz!

Móni, hány kiló Dávid? 10300g?

Mangora, nagyon ügyesek vagytok a bölcsivel. Gratulálok! Azt hittem, hogy ez a beszoktatás lassabban történik.
A napirend azért megvan Zsófinak is, a baj azzal van, hogy ha lekötöm az ágyhoz se akar elaludni, ha nem álmos. Szerintem nála az egy alvásról két alvásra történő átállásról van szó. Van, akinek ez nehezen megy, úgy tűnik, ő ezek közé tartozik. Ha nincs program, akkor sem sanszos, hogy kibírja úgy, hogy tisztességesen megebédeljen és aztán aludjon egy nagyot.

Ági, Nektek hogy sikerült a tegnapi ünneplés?
Megjött a kulcsos ház? Milyen?

Vick, honnan van ennyi energiád? Nagyon ügyes vagy!
Üdv az akaratos kisemberek klubjában :-)

Mi megvagyunk, Zsófinak azt hiszem, jönnek az újabb fogai, gyanús, hogy a rágó készül, mert egyfolytában hátrafelé nyúlkál.
Eddig a héten minden nap babáztunk, nagyon élvezte, kedden és tegnap már úgy látszott, mintha együtt játszana másokkal. Van egy 11 hónapos kislány, akikkel összejárunk és olyan aranyosak, mert amikor találkozunk, megfogják egymás kezét a babakocsiban.

Zsófi is azonnal visít, ha vmit nem kap meg és kinézte magának. Akkor próbálom elterelni a figyelmét mással. Az a baj, hogy még fél óra elteltével is eszébe jut, hogy miről lett eltiltva.

Reni, gondolom, ez egy 3,5 éves nagylánynál még erősebben jelentkezik.

Ja, igen, azt hiszem, először nekem kellene megtanulni az indulatkezelést, aztán jöhetne a lányom :-)

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Drága Dani! Nagyon sok boldog első szülinapot kívánunk neked!

Fleur! Nagyon szuper a tablókép!!!

Kata! Nagyon jók a képek!!! Nekem is a "kalapos" tetszik a legjobban! Hogy viselte a fején Márk?
Szuper, hogy pont a szülinapján indult el!!!! Marci is egyre többet ácsorog úgy, hogy nem kapaszkodik! Már várom én is, hogy elinduljon!

Móni! Nem reklamálni akartam, hogy nem írtok, csak jó olvasni :) Persze, hogy mindig az ír, akinek van ideje!!! Mondhatnátok, hogy most akkor rajtam a sor, de annyi intézni valóm halmozódott fel, amiknek a végre kell járnom, hogy még jól is jött, hogy most Marcimentesen tudok intézni! Kövezzetek meg, de azért élvezem, hogy nem kell a nap 24 órájából csak kb 16-os 1000%-osan figyelnem rá! Fura, hogy nem zsizseg itt körülöttem, de írtó hamar elmegy az idő, rohangálok egész nap és már azon veszem észre magam, hogy mennem kell érte :)
Amúgy jól érzi magát nagyon! És megnyugodtam, nem én rontottam el, nem én csinálom rosszul! Ott is ugyanolyan zizi az evés közben, mint itthon nekem! Úgyhogy ma elmondtam Éva mamának, hogy én hogy szoktam túljárni az eszén :lol: Tegnap pl duplán ebédelt, cserébe nem akart uzsonnázni és itthon korábban a szokottnál, de duplán vacsizott :shock: És olyan hisztit vágott le, hogy ő éhes, pedig még mielőtt hazajöttünk el akartam menni egyet sétálni vele délután, de nem tudtunk, mert akkora hiszti (üvöltés) volt az utcán, hogy gyorsan visszafordultunk, betettem az autóba (hangtompító) és jöttünk haza! Persze mire hazaértünk addigra elaludt és mikor felébredt már farkas éhes volt... :lol: Aludni jól alszik, csak azt nem csípi, hogy nem engedik ki az előszobába meg a konyhába, mert oda a szülők azért bemehetnek cipővel, ő meg még nem jár... Így marad a szoba! PErsze zokon veszi, hogy mindenki más meg mehet kifele is, sertepertézhet, de előbb utóbb csak elindul már és akkor nem lesz ilyen megkötés!

Amúgy ide jár Marci, ha valamit érdekel:

http://mesekucko.bolcsi.info/

Na, repülök tovább, mert ma is intézni való van ezer :)

Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Vick, még neked akartam írni, hogy minden gyerek így romlott el, mint Vince is :lol: Kitartás hozzá!!! Sajna néha rájuk kell hagyni a hisztit, mert különben nem tanulják meg, hogy hol a határ... :cry:
Fogmosáshoz köszi az infókat! Elvégre csak te vagy a legképzettebb anyuka e téren köztünk :wink:
De hogy van neked ennyi időd és energiád??? Azért alszol is néha, ugye???

Mangora

Kép
mangora

Daninak nagyon sok boldog szülinapot!

Most csak ennyi,mert ma egészségnap van a faluban,és ma először és utoljára lesz baba-mama torna,úgyhogy készülődünk....
Api már lassan kiakad,hogy minden nap van torna.... :roll:

Délutáni alvásidőben megpróbálok jönni,addig is írjatok jó sokat,hogí legyen mit olvasni! :lol:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok !

Daninak Boldog Szülinapot, nagyon cuki a tablon ! :D

Mi megvagyunk csak nekem sincs sok időm Máté három napja tök nyügi, sőt éjjel is rosszul alszik többször felsír kiabál h anana ez én vagyok ! hihihi , meg fent vagyuk kb fél órákat mire nehezen de visszaalszik én hulla vagyok persze ő alszik de is meg du 2 órákat !DE foga még továbbra sincs már kezdek kétségbe esni egyik nap már sírtam ez miatt ! :cry: Kitti baba nagyon cuki , imádni való kis apróság ! Minden ruci nagy rá hihi :lol: !

Sokat vagyunk kint a levegőn még kihasználjuk a jó időt , de hát ma nagyon szomorú az idő !

Mangora örülök ,hogy Marci ilyen jól viseli a bölcsit , ma megcsináltam reggelire a te receptedet a tejbegrizt tápszerből kis kakaóval nagyon nagy sikere volt imádja !

VAlaki már ad beba 3 t tápszert, apa tegnap azt hozott kiváncsi leszek megissza e ?

Máténak csináltam túrós banánt , imádja, mióta ehet turót.... stb meg van örülve a túrórudiért, krémturóért, szereti nagyon !

HU már nem tudom ki irta az etetésnél h két kanállal esznek de köszi az ötletet nekünk bejött ... elé teszem a tányért kap egy kanalat azzal ő elvan és nem simán tudod etetni remélem így is marad !

vVick tényleg nem semmi vagy.. gratulálni tudok h ilyen jól bírod !

Szülinaposok akik nem hoztak képet hozzatok !

NÁlunk elmarad a 3 s szülinapozás jövö héten kedden , mert apát beosztották du ra dolgozni így valószinüleg nem lesz rá sok esély de majd megprobálok vmit kitaláni !

Na mennem kell főzni !

Bocsika , de most ennyit tudtam !

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok,

Boldog Szülinapot Daninak!
Nagyon szuper a tabló:)

Kata, ha jól látom, sikerült rátenni a tortára a kockásfülűt:)
Aranyos képek és hajrá a járáshoz!

Zsuzsi, ha jól emlékszem, felajánlottad, hogy csinálnál egy hasonló tablót az 1 éves babákról? Tök jó lenne, ha még vállalod, küldök is egy képet, és köszönjük!

Igen, Dávid 10300, lehagytam egy 0-t:) a feje 47 neki is, de a mellkasa 53!!! hű de dagad anyai szívem a büszkeségtől, eddig mindig egyforma volt a két érték:) "deltásodik" a fiú.

De, jó ötlet nagyon, Reni! CSak én se tudom követni:) ha mindenki túl van az 1 éves mérésen, írjatok nekem légyszi 1 privit, és beteszem a táblázatba a méreteket.

Vick, minden elismerésem a rengeteg energiádhoz, és hajrá a vizsgákhoz!

Mangora, nem is azért mondtam, örülök én is, ha írsz:) Marci meg ha sokat mérgelődik, hogy nem engedik ki, annál hamarabb kezd el járni:) de ez a kaja nem lehet semmi. Viszel neki be a bölcsibe? vagy főznek ott?
.

Fogrémről: engem nem zavar, ha lenyeli, sőt. Tudom, hogy a fluor nagytételben mérgező, de azokban az országokban, ahol fluort tettek az ivóvízbe, 50-70%-kal csökkent a fogszuvasodás....
ha számítana még, én raklapszámra enném:)

Na, mentem, mert kezdek túltengeni.

Puszi
M
monke

Móni! Tengjél csak túl nyugodtan :)
Viszek is be neki a kedvenc üveges kajái közül, de ott van kaja, amit már ehet simán, ha épp akar... hehehe

Szilvi! Sajnálom a nyűglődéseket :( MArci már pár napja a 3-as Bebát eszi (issza), nem volt vele semmi gond! Kicsit más a por állaga, de szagra ugyanaz :lol:

Dy, hajrá torna!!!

Megyek, folytatom a takarítást, csak pihiztem egy kicsit :)

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

a tegnapi szülinap nagyon jól sikerült, a torta is isteni lett, pedig saját kútfőből kreáltam, csak az oetker-es bogyódísz kiolvadt és néhol elszíneződött, Márk imádta tapicskolni.
Kapta az ugri-bugri teknőst, a FP járássegítőt, kapott verdás éjszakai fényt, új bodykat,zoknikat,mellényeket, kapott meg szupi építőt:
http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=22854
Aztán szombaton jönnek még a keresztanyámék, meg Juditék, szombatra rendeltünk macis csokiskeksz tortát, vasárnap meg sógornőmék, tőlük Márk ezt kapja:
http://jatekbolt.hu/vtech-teknos-es-baratai.html
Remélem tetszik majd Márknak, mert a fürdés az utóbbi időben katasztrófa, 2 perc után ki akar jönni a vízből.
Most itt vannak az öcsémék, szombatig maradnak, holnap 3-ra megyünk fotóshoz, este meg buliba apával kettesben, úgyhogy van programunk bőven.
Köszönjük a kép dícséreteket, meg a hajamét is, pedig így nem szeretem hordani.Mondtam Reni, hogy vasalás nélkül kezelhetetlen.
Mangora bölcsihez nagy gratula, többieknek majd vasárnap bővebben.
Szerintem hétvégéig már nem jövök,

puszi mindenkinek

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

DANINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Mangora: köszönöm a biztató és kedves szavaidat, s nagy-nagy gratula a bölcsihez mind a kettőtöknek!!!!

Kata: vasárnap majd jól kipróbáljuk azt az építőt! :) Nagyon tetszik nekem is! A fürdőjáték is szuper!

Móni, Zsuzsi és Ági: gyertek ám!!! Mostanában nagyon el vagytok tűnve!

Móni: egyetértek Veled, ami a fluor utáni vágyadat érinti. ;)

Mi is teszünk egy pici fogkrémet a fogkeféjére. Petra egyelőre a fogkrémes nyálat kifolyatja a szájából. Nagy családi program az esti fogmosás. Valamelyik este egyszerre mostuk mind a hárman a fogunkat. Ma tornán megvolt az első véres baleset nálunk is. Gyorsabb volt mászás közben a felsőteste, mint a végtagjai.... leállazta a padlót. Egész nap a száját eszi, (kibújt a 6. foga) s vagy a száját vagy a nyelvét megharapta.....

Egyre kevesebbet üti magát, de még előfordul. VÁ-nak teljesen igaza van, most már csak akkor csinál ilyet, ha nem úgy történik vmi, ahogy ő szeretné,s ettől mérges lesz. Ezzel szemben viszont nagyon anyás. Mellőle sem lehet elmozdulni fél méternél távolabbra. Kivéve, ha mama úgy ugrál, ahogy ő fütyül, akkor én nem kellek..... AZtán persze hallom, hogy de elfáradtam.... :)

Megyek rakott karfiolt csinálni......

Lehet benézek még!

Puszi Nektek!

J.

Judit

Kép
petra09

Hahó!

Először is:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT DANI, Isten éltessen sokáig!
A tabló nagyon édes, és nagyon megható... hol/hogy csináltad, Fleur?

A szülinapos képek: http://picasaweb.google.com/portoroagne ... directlink
Jól sikerült az ünneplés, a születése perceiben tortáztunk, annyira jó volt :) Nagyon fel volt pörögve Bene, tetszettek neki az új játékok, fújtunk fel lufikat, azok iránt mondjuk nem mutatott túl nagy érdeklődést :)
A gyertyát nem fújta el, a kis csokikat a tortáról viszont bőszen szedegette le, szépen egyesével, két ujjal csippentve, olyan aranyos volt, hagytam neki, hogy megegye, mégis csak egyszer lesz egy éves az ember gyereke :)
Jól telt az este, a Bátyámék voltak itt, majd hétvégén jön a folytatás. Csak hogy ne legyen fenékig tejfel az ünenplés, este szerzett egy jó nagy puklit... már álmos volt, de ha vendégek vannak nálunk, mindig túl pörög, és nem aludt el időben, így már elég koordinálatlanul, de még mindig jött-ment, és leesett a kanapéról, ami még nem lett volna nagy gond, de pont ráesett egy fakockára... szóval így sírva aludt el :( Rossz volt nagyon így befejezni a napot.
A kulcsos ház is megjött délután, nekem továbbra is nagyon tetszik, Bene is jól eljátszott vele :) Jópofa kis játék szerintem.

Ma voltunk a védőnőnel, 9,3 kiló, 78 centi (szerintem nincs annyi mondjuk :)), fej: 46, mellkas 50 centi. Tehéntejet kérdeztem, azt tanácsolta, a tejpépet csináljuk neki feles tejjel (1,5-ös tej+fele víz), ha nincs tőle baja egy hétig, akkor lehet már csak azt is. Hétfőn megyünk a dokinénihez is, majd nála is rákérdezek. Az utolsó pillanatban estünk be a rendelésre, és sietett valahova, így mást most nem tudtam tőle megkérdezni :(
Ja, kuki: azt mondta, most már legyen az esti fürdés része mindig, hogy rutinná váljon számára is a tisztítása.

Mangora, szuper, hogy Marci ilyen jól vette az új helyzetet, nagy megkönnyebbülés ezt most Neked, gondolom! Így mégis csak nyugodtabb az ember, hogy jó helyen tudhatja a gyerekét, és jól is érzi ott magát!

Kata, tök jók a képek, nekem is tetszik így a hajad :) Szép ajándékokat kapott Márk, remélem a fürdést is megszereti az új szerzeményekkel :)
Márk szülinapi meglepetése nagyon megható, remélem azóta is bőszen gyakorolja a lépegetést :)

Judit, balesetet sajnálom :( Nálatok hogy zajlik a baba-mama torna?

Én is adok egy nagyon pici fogkrémet Benének, mi is együtt szoktunk fogat mosni, olyan jó :)

Sziszi, nem lehet ez a rossz alvás annak a jele, hogy Máténak is csak készül már kibújni az a fogacska? Emiatt ne keseredj el, hidd el, semmi baj nincs ezzel! Aztán meg nem győzöd majd figyelni, hogy egyik napról a másikra kijön az összes egymás után :)

Biztos elfelejtettem valamit, bocsánat :oops:
Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

lassan itt lesz az ideje vonalzót is váltani :)

KépKép
gigilina

Sziasztok,

Kata, nagyon jók ezek az ajándékok :-)
A fürdés nálunk is egy perc mostanság, mert élvezi, hogy ki-be száll a kiskádba.
Várjuk majd a holnapi képeket is! Jó bulizást estére!

Ági, nagyon jól sikerültek a Ti képeitek is! Te fotóztál?
Örülök, hogy jó a kulcsos ház, gondolkodom rajta én is.
Milyen szép nagylegény Bene!

Sziszi, ez biztosan a fogzás. Zsófinál is ilyen éjjeli felsírások, ébrenlétek voltak, amielőtt kijött az a sok foga egyszerre. Kitartást lány, nehogy már emiatt elkenődj! Sajnálom, hogy a hétvégén elmarad az ünneplés :-(

Móni, a fluorid nekem is jöhet. Ma este fogorvoshoz megyek. A barátnőm és a férje jönnek Zsófira vigyázni. A Húgom nem ér rá, Miki pedig valami eőadásra megy 4-8-ig. Már kétszer mondtam le, most nem volt képem.

Na, akkor hogy teljes legyen a tábla, zsófi egy éves adatai:
8850 g, 74 cm, fej: 45cm, mellkas: 45 cm, kutacs: fél ujjnyi :-)
A Ti adataitokkal összevetve akkor itt Zsófinak van a legnagyobb feje arányaihoz képest. :shock:

Igen, vállalom a tablót. Én a picasa-n csináltam ilyet Kép Zsófi első éve képekben
A szerkesztést még folytatom. Ez az első remekművem, van még mit fejlődnöm, a programmal is most ismerkedek.

Puszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kankalin79 2010.11.18 16:17-kor.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

hahó,

Boldog szülinapot Benének, Márknak, Daninak!
Csabi nevében köszönjük szépen a köszöntéseket.

Bocs, hogy eddig nem jöttem, de teljesen futkosós napjaink vannak. Tegnap pl. egy egész napos tanfolyamon voltam. Pont a szülinapon :shock:

Zsuzsi, szerencsére Csabi nem sértődős, gyorsan vigasztalódik :lol: Mikor nagyobbak, akkor úgyis fordítva szokott lenni, a fiúk kergetik a lányokat... :wink: Még egyszer köszönjük a meghívást, jól éreztük magunkat.

Már nem tudom ki kérdezett a kisvasútról: FP little people kisvonat.

Mangora, nagyon ügyes vagy Marcival, akkor végülis elég jól megy a beszoktatás.

Kati, Ági, jók a szülinapos képek, aranyosak.

Móni, Csabi 1 éves adatai: 8130 gr, 75 cm, fej, mellkas 45 cm, egyforma.

Vick, nem semmi, mennyi mindent csinálsz egyszerre. Minden elismerésem.

puszi

Szilvi
huszilvia

Na, Móni most olvasom, hogy priviben kérted az adatokat :oops:

Ági, szegény kis Bene, épp a szülinapján egy újabb baleset.

Petrának is jobbulást!

Szilvi, örülünk, hogy eljöttetek :-)
Sajnálom a továbbképzést, pont a szülinapon.

Jaj, lányok, úgy be vagyok már sózva az ünnepek miatt, ma is vettem mindenféle apróságot a lakásba. Zsófinak vettem egy plüssmikulást, hogy szokja :-)

Na, tényleg lelövöm magam.

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi, nagyon édes a Zsófi tablója is :) A picasan belül hol csináltad? A múltkor próbáltam megtalálni, mikor Szilvi mutatta, milyen meghívót csinált, de sehol nem találtam, illetve nem volt aktív az a fül, amivel szerintem lehetne... :(
Igen, én fényképeztem, ezért nem vagyok egyik képen sem... mondtam is Gábornak, hogy azért néha ő is megragadhatná a gépet, mert szeretnék közös képek én is a kisfiammal :)

Remélem a fogdoki csak megdícséri, milyen szépek a fogaid :) Vagy valamilyen konkrét kezelésre mégy most? Remélem az előbbi :) Én is voltam, amikor otthon voltam a szüleimnél, szerencsére nem talált semmi, úgy örültem neki :)

Akkor küldjünk neked képet a tablóhoz?

Karácsonyi lázat megértem, megérkezett a hobbyművész csomagom, hétvégén felkutatom a gyermekkori szalvéta gyűjteményem, aztán jöhet a decoupage! :)

Szilvi, sajnálom, hogy pont mostanra esett a tanfolyam :(
Azért remélem este tudtatok ünnepelni!

Én is lelövöm magam :)

KépKép
gigilina

Sziasztok,

Ági, ellenőrzésre mentem, az egyik fogam gyanús volt kívülről. Szerencsére azt csak polírozni kellett, de kettő másikon talált kis lyukat, az egyiket megcsinálta, a másikkal majd visszamegyek. Azt mondta, egyik sem sürgős, de azért éveket ne várjak.
Ha ennyivel megúsztam a terhességet, akkor elégedett leszek.
De jó, hogy Neked ilyen jók a fogaid. Az enyémek alapból rosszak.

A tablót kollázsként csináltam.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyenek lesznek a díszek, majd megszemléljük őket :-) Hajrá!

Nem tudom, hallottátok, kivonul a Schlecker Mo-ról, a nálunk lévő üzletben 30-50%-os kiárusítás van mindenre. Sok mindent találtam. A babatej pl. 1600.-, 4-es Johnsons törlőkendő 1000.-.

Már voltunk Ringatón, a 9-esen, Zsófi alszik. Persze nem vittünk esővédőt, esernyőt és eléggé esett az eső hazafelé.
Móni, ma nálunk is Annamari tartotta.

Szép hétvégét mindenkinek!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hahó!

Csak rohanva, szerintem Bene nemsokára felkel, és még a pakolást sem fejeztem be a hétvégére...

Zsuzsi, sajnos nekem sem túl jók a fogaim, van már jópár tömött, féltem én is, hogy mi lesz a terhesség alatt, ezért is örültem annyira, hogy nem kellett hozzányúlni egyikhez sem :)
Zsófi jól elvolt a baráti házaspárral?

Picasán a letöltés fül alatt a kollázs? Nekem az nem aktív :( Szóval nem tudok rákattintani :( Valaki nem tudja, hogy lehet aktiválni?

Az adventi koszorút tegnap gyorsan megcsináltam. Egyszerű lett, tavaly rendes koszorút díszítettem fel apró termésekkel, így idén mást szerettem volna. Vettem a Kikben négy nagy tömbgyertyát, van egy aranyszínű négyzetalakú tálam, abba beleállítottam, körültekertem egy szalaggal és üveggyöngyöket, kavicsokat szórtam köré. Akartam még mást is, de már túl soknak találtam mellétéve bármit is. Jövőhét vasárnap már advent, mindjárt itt a karácsony :)
Itt egy kép:
Kép

Na most én tengtem túl, bocsánat a túl nagy karácsony-lelkesédésért, cserébe hétvégére eldugulok :)
Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Danit Isten éltesse!
Adventi koszorút én is mindig csinálok, jó hogy szóltok, hogy jövő héten már 1. vasárnap. Szombaton lemegy az utolsó vizsgám, utána meg is csinálom!
Szép napot mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Ági
Nagyon szép lett a díszetek, ügyes vagy! Bene ezt tűri az asztalon? Nálunk azt hiszem 2 percnél tovább nem lenne ott. :D

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,
először is Bibi, Dávid, Bene,Csabi,Míra,Márk és Dani NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!

Próbáltam visszaolvasni,de sajnos sok mindenre nem emlékszem

:oops:

TSzilvi,ne keseregj Máté miatt...nálunk hasonló a helyzet.Az elmúlt napokban van mikor csupán 3-4 órát alszom éjjel,mert Zsófi végig sírja az éjszakát,és nem győzöm vigasztalni.Valószínűleg nálunk majd a fogacska lesz a ludas,mert még Zsófinak sincs egy sem,pedig elmúlt már 1 éves.De én egyáltalán nem izgatom magam:protézises gyerekem csak nem lesz :shock: 8)
Én már adom a beba 3-at,de semmi különbséget nem találtam az előzőekhez képest,ugyanúgy megissza a magáét Zs.

Mangora,gratulálok Marci beszoktatásához.Nálunk szerintem ez megoldhatatlan lenne,hogy egy idegen helyen ilyen ügyesen elaludjon.Büszke lehetsz a kisfiadra!

Kata, gratulálok Márk születésnapi meglepetéséhez!Zsófi is megy már egy ideje önállóan is,de azért gyakran megfogja az egyik kezemet,ha nem biztos a dolgában.
Nagyon jól sikerültek a fotósnál készült képek.Mi is megyünk majd decemberben/akkorra kaptunk időpontot/.

Ági,nagyon ügyes vagy, az adventi koszorú nagyon szuper.Nekem van még tavalyról egy,de kérdéses nálunk is,hogy egyáltalán előkerül,mert Zsófi szerintem percek alatt szétszedi.

Vick,a kitartásodat továbbra is irigylem....neked a nap nem is 24 órából áll :lol:

Zsuzsi,Fleur nagyon jók a tablók...milyen látványos is az elmúlt év...mintha tegnap születtek volna,és most meg már szinte kiforrott személyiség mindegyik babóca!

Most csak ennyi jutott hirtelen eszembe :oops:

Puszi

Erika

KépKép
verka7

Hahó!

Egy késői bekukk...
ezer cuccal megérkeztünk a szüleimtől, komolyan, mintha mindig költöznénk :) Ez a pici lakás meg csak nyeli el a sok lomot... nagyon kellene egy nagy lomtalanítás már. Persze ez nekem nem nagyon megy, nagyon gyűjtögető vagyok, minden apró papírfecnit képes vagyok eltenni, ha látok benne némi fantáziát valami újabb felhazsnálásra... és hát ötlet mindig van, csak idő nincs meg is valósítani :)

Vick, remélem jól fog sikerülni a vizsgád, úgy, mint az eddigiek :wink:
Á, egy fél perc esélye nem lenne a koszorúnak a dohányzó asztalon, nem teszem én sem oda :D Az ebédlő asztalra gondoltam, ott mégsem érheti el. Nem szeretnék kis apró kavicsokra vadászni a kakis pelenkáiban :D

Verka, remélem kibújik végre Zsófinak is az a fránya fogacska, hogy megkínozza szegénykét, és így Téged is :( Kitartást, remélem a ma éjszaka már jobb lesz!

Elteszem magam én is holnapra...
Jóéjt,
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok,

Kicsit elmaradtam, mert nagyon benáthásodtunk, előbb Dávid, aztán én. Nem tudtunk aludni stb. és nyűgösek voltunk nagyon, nem királyi többes:)

Köszönöm az éves adatokat, próbálom összesíteni. Zsuzsi, mindegy, hogy mailben vagy így. Csak a hosszt meg a súlyt kellene beírni, nem?

Ági, Bene szerintem sincs 78 cm, nem tűnt magasabbnak Dávidnál, de ki tudja. Az új vonalzón tündéri:) és nagyon szép az adventi koszorú! Én idén is veszek egyet, nincs érzékem és kedvem az ilyen kreatívkodáshoz. (még jó, hogy fiam van, jó eséllyel őt se érdekli majd).

Kata, nagyon szépek a képeitek:) ezek szerint ezeket még retusálni fogják, vagy csak néhányat?
Én is most vettem észre, hogy mennyire hasonlít Márk az apukájára.:)

Verka, nem semmi, hogy Zsófi is mennyire beindult:)
Remélem, az alvásgondok gyorsan megoldódnak.

Dávid Tegnap délután Zolival volt, nem tudom, azért-e, vagy eleve rájött a "dili", de semmit nem aludt egész délután, felpörgött és két lábon szaladgált meg ugrándozott az ágyon, még le is ugrott. Közben hangosan kacarászott végig:) nagyon furcsa volt látni, tekintve, hogy még csak egy hónapja jár...

Remélem azért, hogy nem szokik le az alvásról teljesen.

Szép napot:( hátha az eső is eláll.

Puszi
M
monke

Sziasztok,

Móni, jobbulást!
Dávid nagyon édes :-)
Zsófinál sajnos sokszor megesik, hogy csak de. alszik. Ilyenkor 6 után már elég nyűgös. A múltkor pl. 5-kor hagytam aludni 20 percet, cserébe 11-ig ébren volt. :roll:

Ági, szép az adventi koszorú! Ügyes vagy. Én idén is veszek. Egyszer csináltam, mire bevásároltam hozzá, akár két gyönyörű koszorú is vehettem volna. :? Oké, tudom, a saját kézi munka... De nem is vagyok kreatív, nem erőltetem.
Szerintem sincs 78 cm magas Bene, hiszen Zsófi mintha magasabb lett volna mellette, pedig ő 74 cm.

Nagy parám volt ma reggel. Zsófi összetört egy poharat. :shock: Egyszerűen levette az asztalról. Azonnal be kellett tennem a kiságyba, hogy össze tudjak takarítani. Remélem, sehol sem maradt szilánk.

Erika, nagyon ügyes a Te Zsófid is :-)
Biztosan a foga jön neki is. Szerintem több is egyszerre. Nekünk akkor volt ilyen hónapunk, amikor a 4 felső fog és egy alsó egyszerre jött ki. Az nagyon kemény volt. Kitartást!

Vick, nagyon ügyes vagy.

Zsófi már bejárja a lakást kétlábon. Nagyon édes. Cipőt még mindig nem vettem. Még mindig nem tudom, hogy milyet vegyek. Bundásat? És ha valahova bemegyek vele, akkor azonnal vegyem le és húzzak rá még egy zoknit?

Ja, és Zsófinak még nincs overállja sem, pedig mindjárt jön a nagy hideg. :oops:

Ha ma nem esne, elmentünk volna vásárolni, de így???

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Nekünk is jó volt a hétvégénk, pörgős is meg pihenős is! Pihenős csak nekem, az is csak azért, mert vasárnak, miután Marci elaludt, én is kidőltem! Pedig egyáltalán nem szokásom... De nagyon jól esett!
Rájöttem, hogy muszáj kicsit magammal is foglalkozzak, hogy januárra újra formában legyek... Jön a kosztüm és a magas sarkú... Érdekes lesz majd abban hordani Marcit a bölcsibe :lol:
Szóval ma is voltam tornázni, utána elmentem szoliba! Jaj, nagyon jól esett a meleg :oops: Bejelentkeztem műkörmöshöz meg fodrászhoz is... Szóval most nagyvilági dámaként tengődöm, és mint ilyen, megyek is mindjárt vasalni :lol: :lol: :lol:

Móni, jobbulást nektek!!! Azért megnézném, hogy Dávid hogy ugrál le az ágyról! Marci még felmászni sem bír az ágyra, nemhogy lejönni! Hiába mutatjuk, hogy hogy kell tolatni, állandóan fejjel lefelé akar lejutni...
Tegnap az egyik konyhafiókba úgy beleesett, hogy a másik oldalon pont a szájával elkapta a fiók oldalát! Volt nagy bömbi meg vérzett is neki, de semmi komoly!

Erika, Sziszi! Kitartás a fogzáshoz!!!

Zsuzsi! Én a teszveszről vettem az overállokat, nagyon jókat sikerült kifognom!

Vick, egy kalappal a vizsgákhoz! Remélem szombaton túl leszel rajta!!!

Ági! Nagyon szép a koszorú, ötletet adtál, hogy másképp is lehet, mint koszorúként :wink: Már most vasárnap kezdődik az advent???

Képzeljétek, 3-án a cégemnél lesz mikulás ünnepség, 6-án meg a bölcsiben :) Jó gyereknek lenni, azt hiszem :lol:

Puszi mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Mangora, nagyon jól hangzik a mai és jövőbeli szépüléses programod:)
élvezd ki, megérdemled.

A leugrást rossz volt nézni egyébként:(

A céges Mikulásokat hogy irigylem...

nálunk évekig volt, aztán pont most, hogy a cégünk nagyobb irodába költözött, bővült, stb. ezt szüntették meg:( pedig van egy ötvenes konzulens "bácsi", akinek még szakállt-szemöldököt se kellett ragasztani hozzá, annyira autentikus Mikulás volt:( talán nem illik az amerikanizálódott hűdeprofesszionális profilunkba:(

Amúgy az adventi koszorúval kapcs: Zsuzsihoz csatlakozva szerintem is a saját készítésű az igazi, de ha mindent nulláról kell beszerezni hozzá, akkor ezerszer is meggondolja az ember, hogy belevágjon-e.

Pohár... :( hát nagyon vigyázni kell velük, mert egyre fürgébbek és egyre könnyebben elérnek mindent.

Zsuzsi, én minden nap megpróbálom altatni 2 körül, 10-ből 9-szer bejön. Besötétítek, nem hagyom lemászni az ágyról, nem adok a kezébe játékokat, énekelek neki, max. 20 percig próbálkozom, ha nem megy, vagy nagyon ellenkezik, ennyi. Ma bejött, hálistennek.

Az a baj, hogy ha nem alszik kora délután, és este 8-kor kidől, jó eséllyel kialussza magát 11-re, amikor mi is lefeküdnénk:)

Én a Vateráról vettem egy nagyon klassz kis overallt, de még nem volt rajta. Na majd hét közepétől...

Pusz
M
monke

Móni, én is minden nap megpróbálom altatni 2-3 körül, 10-ből ált. 9-szer nem jön be, a mai a kivétel. Ma úgy alszik, mint egy átlaggyerek, de. 2 órát, most pedig 2 óta. Inkább később álmos általában. Ja, megfigyeltük, mindegy, hogy este mikor alszik el, 7-kor vagy 11-kor, 6-fél 7 között ébred :roll:
A legjobb lenne, ha egy nagy alvása lenne ebéd után. Na, majd egyszer...
Most karácsonyi sütiskönyvet lapozgatok és közben overálokat keresek. Nem is tudok mit kezdeni magammal, hogy ennyit alszik. Meg tudnám szokni :-)
Pont most nincs Mikulás, mkor gyereked van. Murphy.

Mangora, jó kis programjaid vannak :-) Megérdemled, kényeztesd csak Magad. Kosztüm, tűsarkú :-) Nekem is jobbára ilyen ruháim vannak.
Mi is 3-án megyünk céges Mikulásra.
Igen, vasárnap már advent.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi, akkor ezt tényleg csak az idő oldja majd meg...

Addig is élvezd ki az ajándékba kapott szabadidődet:)
monke

Sziasztok,

egy fárasztó hétvége után alig élve, de itt vagyok.
Vagy beteg leszek, vagy fáradtság, alig élek.
Jól sikerült a hétvégi szülinapozás, Márk egyre többet megy egyedül, a temérdek ajándékkal nem tud mit kezdeni, most próbálom összeszedni, karácsonyra miket kapjon, a játékokat egyenlőre kihúzom a listáról.

Ági olyan karácsonyi hangulatot hoztál a képeddel...Nagyon ügyes vagy.Én mikor még tanárkodtam elég sok mindent csináltam,kreatívkodtam minden ünnep előtt, de most semmi kedvem hozzá, viszont a lakást mindenképpen ki akarom adventre díszíteni, ehhez sok mindenünk van már,meg kíváncsi leszek, Márk mit szól, aha apa felrakja a házra a kinnti világítást.
Mostanában lámpa mániás lett.
Az új frizuráról képet még nem hoztál...

Zsuzsi,én teszveszről vettem 2 overált, az egyik vadiúj, címkés cherokee volt.

Móni, előre is köszönjük az egy éves adatgyűjtést, itt megírom inkább, 82 cm és 11,4 kg.
Megkaptuk az összes képet (108 db) és ki kell választanunk, melyikeket akarjuk retusáltatni, azokat majd előhívatjuk, karácsonyra szánunk belőle a rokonságnak, meg szeretnék bögréket a nagyszülőknek,dédimamának,ilyesmi.
Dávidka napközben a nagyágyon alszik?Nem gurul le?
Nálunk is sötétíteni kell minden alváshoz.

Mangora, irány a szépítészet, rám is rámférne.
Apának Márk szülinapján volt is egy jó beszólása:
Mondom neki, Márk nem is bújik hozzám, alig foglalkozik ma velem, erre M.:Fura neki,hogy ki vagy sminkelve, szép a hajad és nem szakadt jogging van rajtad.ez részéről dícséret volt.
Anno én is rendszeres szoláriumba járó voltam, 5 évig volt műkörmöm, na de a remény hal meg utoljára...Majd ha visszaállok a munkába.

Erika, nagyon ügyi már Zsófi is a járással.Vettetek babakocsit közben?
Képeket majd várjuk.

Mi már egy ideje 3mas beba-t iszunk, reggel-este 210 ml-t.a junior ital tényleg nem vált be.
Nálunk sajnos nincs céges mikulás, apát még meginterjúvolom, max a szomszéd srác kukkant be idén is, nagyon örülnénk neki.

Akinek nem írtam, elnézést tőle,

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Hahó!

Bene reggel megkapta a meningococcus elleni oltást, negyed 11-kor elaludt, csak 3/4 1-kor kelt fel, és egy fél órája megint elaludt :shock: Pedig amúgy jó a kedélyállapota, láza nincs. Bár szerintem most ez az idő is elég nyomi, az is közrejátszhat.

Zsuzsi, megértem, hogy miért szeretnéd a délutáni alvást, az egy nagyon jó dolog, nekik és nekünk is. Viszont fogalmam sincs, hogy lehetne rászoktatni Zsófit. Valahogy a délelőtti alvást kellene minél jobban kitolni, hogy egyszer csak már délutáni alvás legyen.. na most aztán okosat mondtam :wink: Mert ha alszik délelőtt két órát, érthető, hogy nem fárad el délután 2-ig, viszont így este meg nem bírja már sokáig... hjaj, tényleg nehéz ügy, nem tudok okosat mondani.
És milyen karácsonyi sütit néztél ki? :wink: Én is olyan hálás tudok lenni érte, ha ilyen "luxus"időtöltésekre is hagy egy kis időt Bene :)

Mangora, megérdemled a kényeztetést, élvezd ki ezt az időszakot! Látod, milyen jól feltalálod magad, nem is unatkozol egy percet sem :) Marci hogy van, azóta is minden rendben a bölcsiben? Kedves helynek tűnik, megnéztem a képeket :) Esést sajnálom, az a rossz, hogy most elég sok ilyenre kell készülni náluk :(
Nekem mostanában mindig összeugrik a gyomrom, ha a januárra gondolok, és arra, hogy bölcsibe kell mennie... még a sulitól is elment a kedvem. Mondjuk az tartja bennem a lelket, hogy erre akármikor is kerül majd sor, mindig piszok nehéz lesz.

Vasárnap már első advent! Gyorsan eltelt az az év is.

Jogos, az alapanyag sem olcsó, ha nincs otthon semmi. Nahát ezért szoktam én mindig gyűjtögetni, van több doboznyi kacatom, és évről évre ugyanazokat a dolgokat is felhasználom. Egy koszorú alap nem drága (és azt is elég egyszer megvenni), szalagok maradnak mindenféle ajándékozásból, dekorálni meg mindenféle aprósággal is lehet, toboz, gesztenye, vagy más termések, potpourri.. a mostani üvegkavicsokat pl. ezer éve vettem egy üvegváza aljába, most így hasznosítom inkább őket :) Egyedül a gyertya az, amit minden évben újat veszek, a többi jóeséllyel már megvan, csak meg kell találnom, a sok doboz közül melyikbe raktam el :D

Móni, sajnálom, hogy pont nem lesz már céges Mikulás :( Zoliéknál sem lesz esetleg?
Hogy felpörgött Dávid :) Remélem azért nem riogat Titeket még egy darabig ugyanilyen mutatványokkal, tényleg para lehetett.

Overallt mi szeptemberben vettünk a CundA-ban, kettőt is, 4ezer forintra volt leértékelve mind, gondolom a tavalyi kollekció. Kiváncsi vagyok, jók lesznek-e Benére, 80-asak azt hiszem, és még csak most kezd belenőni ez ekkora ruhákba.

Szép estét!
Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Kata, pihenésterápia legalább két napig, annyit dolgoztál az elmúlt egy héten, hogy most inkább használj ki minden percet egy kis lazításra, a házimunka megvár! Nehogy lebetegedj a kimerültség miatt, az egyáltalán nem hiányozna még most :(

Azok a képek nagyon jók, amiket fb-ra és iwiwre feltettél, persze a többit nem láttam. Amúgy Márk hogy viselte az egészet? A képek alapján kisangyal módjára :wink: :lol: Szép lett az új vonalzód :wink:

Lámpa mánia ismerős :) Állandóan kérezkedik fel és kapcsolgatja le-föl :) Szóval remélem én is, hogy tetszeni fog neki a díszvilágítás :)

Miki beszólása :wink: Én szombaton a szemüvegemet vettem fel, hát úgy nézett rám a gyerekem, mint vmi mesehősre :D És szedte le rólam, természetesen :wink:

Hozok majd képek a hajamról, ha lesz :) Mivel mindig én fényképezek, nem nagyon kerülök bele a képekbe :wink:

Na eldugulok :wink:

KépKép
gigilina

Életjel!
Sziasztok!

Hú, de sok volt a múlt hét! Próbáltam visszaolvasni, de erősen szelektál az agyam! Ez már a vég...

Dani, Boldog szülinapot! Mindig elcsodálkozok, milyen nagyfiú vagy, mikor Anya ír rólad!

Kata, gratula Márknak a járáshoz! A karácsonyi ajándékozással én is gondban vagyok. Az évek során annyi minden felgyűlt... Persze a család engem kérdez és zaklat, mint vegyenek a gyerkőcöknek. :? Magam sem tudom. Legalább abban megegyeztünk, hogy felnőttek nem ajándékozunk. Csak szépen szeretjük egymást, és persze körbeugrálom őket. Minden évben nálunk van, Anya segít sokat, eljön 1 nappal korábban és főzünk, díszítünk. A férjem már az 5. 24-ét dolgozza. Csak este esik haza. :cry:

Ági, tényleg nagyon kreatív az adventi koszorúd! Én nem értek az ilyenhez. Sajnos.

Irigy-irigy a sok járó babáért! Mírának esze ágában sincs járni. 4-5 lépés és ennyi, de ezt is csak akkor csinálja, ha csalogatom, a karjaimig fut. Persze az emberek első kérdése: és mit csinál már? Jár? Mondom nem, akkor jön a sajnálkozó vigasztalás…

Képzeljétek, kipróbáltuk a babatejet. Rámköpte. Utána ha közelített a pohár, előre köpdösött. Pedig már nem bírom sokáig tejjel, jó lenne valami megoldás!

Mangora, de jó neked! Fel kell töltődnöd januárra! Szívd magadba a kényeztetést! 6 hetente én is eljutok fodrászhoz...

Kettős front van. Míra tiszta dili. Reggel óta megy a rapli. Most alszik végre.

Ervick, örülök, hogy ilyen jól megy a tanulás! Sok-sok erőt! Mindjárt vége a vizsgáknak!
Zsuzsi, elkényeztet ma téged ez a lány!
Móni, Dávidka bungee-jumpingos lesz!

Nem tudom mi van velem, én is ki vagyok merülve. Lehet, hogy általános őszi fáradság ütötte fel a fejét közöttünk? Alig vonszolom magam, fájnak az ízületeim az ujjaimban, a gyomrom oda, folyton émelygek, most vettem probiotikumot… Ha nem tudnám, nem lehetek, azt hinném jön a negyedik?!?

Megyek, vár az angol. Van egy kis nyugi, kihasználom.
Puszi:

Kati

Kép
bfkata

Jaj, de agyament vagyok, Móniék betegségére elfelejtettem reagálni, hát sajnálom,főleg hogy ti is nemrég voltatok :-(

Meg Áginak akartam írni Bene szülinapi esti esésére, szegényke,és ez után aludt el a drága.Meg kérdezni ezzel kapcsolatban,nálatok szoktak-e olyat a gyerkőcök hogy pl megüti magát (nagyon) vörösödik a feje, pár másodpercig alig kap levegőt és aztán ordít marhára.Ez olyan szívszorító, mikor vígasztalhatatlan.

ToldiSzilvi, Kitti babás képekkel lógsz még nekünk...

Kati, én is pont ez mondtam Juditnak ma, ha nem tudnám hogy nem-e jön a következő baba, arra gondolnék,hogy ilyen sz@rul vagyok...No, de nem jön.vmi van a levegőben.
Beindul Míra, a saját kis ütemterve szerint, és én is utálom ha kérdezik tud-e járni meg mit tud.
De most már keményen osztom a lapot és harapok :-)
Legutóbb M. távoli rokonainál voltunk, ahol a nőnek és férjének van amúgy már 8 unokája és még sose látták Márkot ezelőtt csak képen és ahogy beléptünk már kérdezte a nő hogy ugye jár már egyedül.
Na ugyanez a nőci kérdezte anno mikor jön a baba 1 hónappal rá hogy elvesztettük az előző babát és tudott róla...

Na, eldugulok,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: