Tegnap este fürdetés után 8kor elaludtam, párom megetette 10kor és letette aludni. Engem 1kor ébresztett a baba, azt sem tudtam hol vagyok
Nagyon ki vagyok merülve... És délutánra már idegbeteg is vagyok pont ezért. Nem tudom, meddig fogom bírni...
Az a baj, hogy amikor alszik, én nem tudok aludni, mert dolog van. Ebéd után sem lehet már, mert akkor meg mindig sokáig eszik, és kifutunk az időből.
Ma bekeményítettem. Nagyon sokakat evett már és nem várta ki a 3 órát. Védőnő azt mondta, nem lesz így jó. (tegnap felhívtam, mert már 140nél járt a gyerek és még akart) Mától, kihúzom a 3 órát és 30-40 anyatej (nem tápláló) és 60 tápot csinálok. Ha nincs anyatej, 70 táp. Érdekes, hogy így nem tart 1-2 órát az evés, és hamar el is aludt. Volt sírás etetés előtt negyedórával, de lekötöttem a figyelmét.
Meg még mindig porszívózni kell az orrát. Már vettünk neki orrsprayt, ami feloldja és könnyebben kijön, de nem jön ki semmi. Viszont ott van, mert szörcsög és nem alszik nyugodtan. Gondolom bedugul neki.

[/url

Ez pedig egy mostani kép, előbb készítettem