A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Judit: köszi!! :D

Igen,a teszvesz nekem is bejött kismama-naci ügyileg :D
egy jó kis fekete kantárosat sikerült onnan szereznem 1200 Ft-ért :D
Vendég

Hahó!

Én is azt mondom nem szégyen a használt holmi, főleg nem a pár hónapig használt kismamiruci. És babaholmi, babakocsi, kiságy stb. nyugodtan lehet használt is, nem megy olyan könnyen tönkre és a gyerekek nőnek, mint a gomba.
Nekem a legszebb bluzaim turkálóból vannak - legalább minőségi holmi és nem ócska valami.

Breki: remélem a leszívás sikeres lesz és hamarosan kismami leszel.

Miezáról ki tud valamit?

Lukácsné: nagyon tündériek!

Ancsi: remélem sikerül a beülti és jégovi is lesz

Eszter: mit kellett intézned?

Jelentem a fogaim ügyében változások lesznek, nem jó irányban. Szerdán meg kell beszélni az uj tervet a dokival, mert ahol sok a hiányom nem tudok enni. A tervezett beültit szerintem napoljuk, és helyette máshová lesz valami. A végét már nem merem számolni anyagilag de azt hiszem, hogy félmilla? Mindig is ettől féltem, hogy egyszer ez vár rám. (A dokkertől persze nem félek) De ennem csak kell valahogy, azt meg nem igazán tudok, mert nincs mivel. Akitől meg csak hallottam kivehető protézissel nem igazán tud, ahhoz meg én még csak fiatal vagyok. Ugyhogy azt hiszem többszörös fogbeülti lesz több helyre. Hát ez van. Remélem jövő Karácsonra már kész leszek - ez nem vicc, a várakozási idő sok-sok hónap, és nekem nem egy lesz, hanem több és több helyen.

Szerdán már okosabb leszek

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: úgy sajnálom ezt a fog-mizériát!! :(
Drukkolok,hogy sikerüljön a legjobb megoldást megtalálni,és ha rá is ment már az a sok pénz,legalább utána elégedett lehess vele!!
Vendég

Lukácsné: az a fürdetős kép tündéri!!! :D
Vendég

Békú:
Szerdán reggel én is megyek a BMC-be,hogy meglessék,hogy mizu a tüszöcskéimmel,mekkorára sikerült megnövesztenem.
Mi kb.8 óra magasságában már ott vagyunk,de lehet,hogy már hamarabb,jó lenne talizni a leszivás elött.

Lukácsné:
Tündériek a gyerekek!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: nekem meg fél 8-ra kell menni,kérte Sz,mert úgy alakult,hogy velem kezdenek :D

Ez persze jó hír,úgyhogy fél8-kor tuti megtalálsz ott toporogva :D

Drukkolok Neked szerdára,hogy szép nagyok legyenek a tüszőcskéid!!! :D

Az enyémek most nem lettek olyan nagyok,de remélem elég ahhoz,hogy sikerüljön ;)
Vendég

Békú:
Mi is a fél 8-at próbáljuk megcélozni.
Akkor szerda reggel talizunk.
Drukkjaim mennek szerdára!!!!

Nekem van egy olyan érzésem,hogy nekünk pontosan hétvégére fog esni az akció,pénteken leszek a 13-dik nap.Ha pénteken nem lehet megcsinálni az inszemet,remélem akkor a hétföig kibirják a tüszöcskéim.
A ciklus 3-dik napján volt egy 7 mm és egy 8 mm-es tüszöm.
Lehetséges,hogy már a 3-dik napon ilyen nagyok a tüszök?
Én egy kicsitt nagynak tartottam ezt a méretet.
Szerintetek?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!
Mindenkinek szép estét!

Kérdésem lenne ismét:

Lehet bankkártyával fizetni a kórházban? Illetve említettétek, hogy bankautomata van az épület falán ahol fizetni kell az melyik bankhoz tartozik?

Előre is köszi!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Zsuzska: nem tudom,milyen a jó tüszőméret,nekem az előző lombiknál emlékeim szerint 18-20 mm-esek voltak,most van 14,15,16,17,20 mm-es,remélem ezek elegendőek :D

Én is drukkolok Neked :)
Majd akkor kereslek a szememmel,de most abban a szerencsés helyzetben leszek,hogy előre cammoghatok a kis motyómmal,nem kell végigállni a sort :D

Amúgy nekem is lehet,hogy szombaton kell megcsinálniuk a beültetést,akkor lesznek 3 naposak a kis bogyókák,bár talán kihúzzák az 5. napig is,és akkor hétfő :D

Szóval ha nem lehet az inszem pénteken,még ott a szombat is :)
Vendég

Békú:
Én úgy tudom,hogy inszemet nem csinálnak hétvégén.
Attol tartok,hogy terminált lesz és nekünk nem valami fényes az eredményünk.Multkor is 2m/ml-es erdményt produkálunk az inszemhez.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Jujj,akkor bocsi :roll: :roll:
nem értek az inszemhez :?

Viszont most adtuk be a 2 adag tüszőrepesztőt,úgyhogy 36 óra múlva pápá tüszőcskék!!! :D
és persze ezzel együtt üdv petesejtecskék!!! :D
Vendég

Megvallom,ezt a terminált dolgot nem értem,miért erőltetik... :?
Nem sok értelmét látom,de végül is ők tudják...
Lehet,hogy valakinek sikerült úgy.
Vendég

Eszter a legönzetlenebb, legcsodálatosabb teremtés, akit valaha is ismertem! Köszönöm! Kép

Maccs
vörösmacska

macs: Olvasom a naplódat, jó lesz hogy végre mondanak nektek valamit Kittikéről. És jó lesz hogy láthatod majd, biztos hogy nagyon nehéz lehez hogy csak egy baba van otthon veletek. Egyébként szülés után én is veszekedtem apával és szerintem ez nem ritka. Játszanak a hormonok.

mieza: Ha olvasol, akkor add át babucidnak névnapi jókívánságaimat.

kispatak: Fogadat sajnálom.
vicky79
Budapest III. kerület

Bizony,olvastam ma én is,hogy Albert napja van,és az első emberke,akit ezzel a névvel fogok ismerni,Mieza babácskája :D
Vendég

jó estét,
nem tudok jönni, pedig annyira szeretnék :-(

most fejezem be a napi teendőimet :cry: és mindjárt reggel megint, mielőtt ágybabújok mindig megnézem Macs naplóját !

Eszter,
potyognak a könnyeim, csudaegyjószívűdrágatündérfantasztikusember vagy !

puszilok Mindenkit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Csajok!
nem ér zavarba hozni... :oops:
Drágák vagytok, de a világon semmi különöset nem tettem, ...egészségügyben dolgozom és néhány kapcsolat megmozgatásával sikerült ezt a helyet és időpontot megszerezni Macsek Babáinak a kivizsgálására. Soha nem mondtam volna, ha Macs nem írja le, illetve itt nem kérdeztek rá :oops: :oops: :oops:
Ez a legtermészetesebb dolog!
És csak remélni tudom, hogy a legjobb kezekbe kerülnek és végre megnyugtató híreket kapnak!!!
Macs!
puszillak! :D

most dolgozom kicsit, de igyekszem jönni még :)

eszter82
Budapest

eszter: Pedig egy tündér vagy, itt lenne az ideje, hpgy a sors meghálálja neked egy babával.
vicky79
Budapest III. kerület

Biztos,hogy Jóisten meg is hálálja!!! :D
Ha nem írod is,Ő látja... ;) :D
Vendég

Vicky!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Segítenél nekem??????

Elmondanád, hogy nálad milyen értékekre kezdték el kongatni a cukros vészharangot mikor Barbust vártad??? Az érdekelne, hogy Te milyen értékre kaptál inzulint??

Nálam most csak cukrot néztek, tegnap hoztam el a leleteimet. Zsuzsóval már néztük, de nem tuduk, hogy mit gondoljunk róla.....

Emlékeztetőül a januári értékek:
cukor 0 perc 5,7............inzulin 0 perc 2,9
cukor 60 perc 9,5..........inzulin 120 perc 34,9
cukor 120 perc 6,2

A májusi értékek:
cukor 0 perc 5,6............ inzulin 0 perc 5,2
cukor 60 perc 10,3.........inzulin 120 perc 27,4
cukor 120 perc 7,4

Májusra az inzulin lejjebb ment, de a terhelt cukrok emelkedtek, így emelték a metemet...

A mostani vérvétel eredménye pedig:
cukor 0 perc: 4,8
cukor 60 perc: 10,8
cukor 120 perc 6,8

Azt tudni kell, hogy kb. 1 hónapja csökkentettem le megint a metet... + a napi 5 étkezést a rosszullétek miatt az utóbbi időben nem igazán tudtam betartani....

Ezekkel a mostani értékekkel van szerited félnivalóm??????????

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

kezdek picit izgulni a holnap miatt...
Anyum tündér,felajánlotta,hogy elvisz a kórházba hajnalban,úgyhogy ne aggódjak az odaérés miatt :D

Csak emiatt felhívott késő este :D
Vendég

Kisbeeka!Holnap ha minden igaz látni fogjuk egymást!
Holnap lesz a beültetésünk! :D

Kép
Kép
missancsi

De jóóó!!! :D
De honnan foglak megismerni?
Iwiw?
Vendég

Akkor a holnap tuti szerencsét hoz nekünk is,meg Zsuzskának is,és reméljük Juditnak is :D
Vendég

Igen, meg tudsz nézni iwiwen! :)
Annyira izgatott vagyok, hogy már 4 óta alig aludtam!Nem tudtam,hogy mi lesz,marad a szerda vagy esetleg hívnak ma, hogy go Pest?!9ig bírtam, aztán rájuk csörögtem, csupán csak kedvesen érdeklődés céljából, nem erőszakosan, hogy mégis mi lehet a kicsikéimmel,megvannak-e mind az öten?!...és akkor ezek szerint marad-e a szerda 10óra??...de kicsit megbántam mert a hölgy aki felvette a telefont,bár kedves volt,de azt mondta,hogy most nem ad felvilágosítást,és ma egyébként sem nézték meg őket!Szerintetek?Nem kellett volna telóznom, ugye?Most tök lelkiismeretfurdalásom van, hogy mi a fenének csörögtem ma is!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi,
ne vedd a szívedre!
Azt tudnod kell, hogy a 4. nap elég kritikus az embrióknál, ezért nem is szokták ajánlgatni a z 5 napos beültit csak bizonyos szám felett.
Gondolom ezért nem tudnak ma semmit mondani, mert épp a mai napon változhat még sokat a picik helyzete, és nem akarnak jóslatokba bocsátkozni.
Holnap reggel ha beérsz, úgyis az lesz az első, hogy megmondják hányan vannak, és beülti előtt még meg is kukkolhatod a kis versenyzőket :wink:

Kép
judit0713

andi: Nekem csak terheléses cukrot néztek, 120 perceset és ez a 15. héten volt 7,7. 7,8 a határ, ami fölött már tuti kell csinálni valamit, de mivel nekem ez túl korán volt, ezért kellett diabetológushoz mennem. A metet is ekkor hagyatta abba a doki, ezért is kellett az inzulin.
vicky79
Budapest III. kerület

Ancsi: 4. napon békén hagyják őket!!!
csak a 3.-on lényeges,akkor van a táptalaj-csere az embrióknál,max. akkor szóltak volna,de 4. napon NEM ültetnek be!
Az 5.-re érik el a következő fejlettségi szintet,de ha nem is maradnak meg mind (nekem 2 maradt 4-ből),akkor is LESZ mit beültetni,ne aggódj!!! :D

És ne feledd,1 petesejtből akár több baba is lehet ;)
Vendég

Hát remélem bírják a drágáim és a telefon másik végén sem "utál"a hölgy, hogy csörögtem?!
Egyébként amelyik napon van a leszívás, azt a napot nem számolják első napnak?Mi esetünkben pénteken volt,tehát akkor most 4 naposak?
Azt várom már nagyon, hogy megmutassák őket, a múlkor is jó érzéssel töltött el!(igaz akkor csak 4 sejtesek voltak)

Kép
Kép
missancsi

Nektek mekkorára nőttek meg leszívás előtt a tüszőcskék?

Mekkorától van esélyem arra,hogy lesz benne petesejt?
Remélem jó híreket kapok holnap a leszívás után!!! :D
Vendég

Már meg is kaptam a választ!Tehát ma 4 naposak! :) Nem tudtam, hogy ilyenkor nem nézik meg őket!Szóval azt mondjátok, hogy tutira marad azért holnapra mit(kit)betegyenek?!Elég 1 is csak sikerüljön!

Kép
Kép
missancsi

Ne aggódj Kisbeeka, biztos jó hírek lesznek,miután felébredsz!Nekem kb.16 tüszőm volt, a legnagyobb 26 mm a többi mind kisebb!Ebből mégis csak 5 petesejtem lett!

Kép
Kép
missancsi

Értem Vicky, és köszönöm.... :)...... akkor azt mondod a 120-as 6,8-cal még nem kell parázni??

andrea-1

Nekem csak 1 db 20-as van,a többi kisebb...
és így is összesen 8-9 tüsző (tegnap már csak 8-at látott,bár ez nem jelentett semmit múltkor sem :D ).

A mnyh. is csak 14 mm,előzőleg 18 volt :?
Vendég

A beülti utánra ajánlotok nekem jó kis vicces és/vagy romantikus filmeket?
Jöhet jóóóó sok!

Úgyis sokáig kell várakozni,abból 1 napot lesz majd velem a párom,a többin sajnos egyedül leszek,úgyhogy le kell foglalnom magam :D
Vendég

Látom csajok teljes a készenlét a holnapi napra!!!!
Mindettőtöknek mennek a drukkjaim!!!! :)

Ancsi: Szerintem mások is hívogatják őket, úgyhogy biztosan nem fognak megharagudni Rád... !!! :)

Békus: Mi tegnap este a Dear John-t néztük... romantikus :wink:

andrea-1

Andi: :shock: :shock: :shock: épp azt kezdtem el letölteni :D :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én meg húú de bénabéla vagyok, egyszerűen nem tudok vonalzót készíteni!Hol a legegyszerűbb elkészíteni?Vagyis elkészül, aztán ennyi, megáll a tudomány! :(

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: jelöltelek :D
Vendég

Békus:
Romantikus, könnyű, kedves film: Görögbe fogadva
Halálra röhögtem magam rajta: Másnaposak
Alap: Üvegtigris 1, 2
ann74

Ann: köszi :D
az elsőt nem ismerem,a többit már igen!
Vendég

Sziasztok!
Andi, nálam is hasonló volt.
Nekem a 13. héten az értékeim ezek voltak 4.17 és 7.02, ekkor én is féltem, hogy magas a cukrom.
Mivel nálam még az is volt, hogy abba kellett hagynom a Met-et.
De a lényeg, azt mondta a dokim, hogy ez még jó. Csak tartani kell a diétát és havonta kellett menni ellenőrzésre. Viszont ez olyan volt, hogy "teszt" (saját) reggelit kellett enni és 60percre rá volt a vérvétel.
Ja és csodák csodája a 24. héten, amikor a legmagasabb a cukorszint és mindenkinek ekkor néznek nekem 4,3 és 6,0 volt.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Lukacsne
Köszi, én most elleszek sógornő újságaival, de úgy emlékszem, sokan vannak a 16. kerületből!

Na ilyen Pocakfürdőről még sosem hallottam, de tetszik! :)
Mennyibe kerül egy ilyen? Hány hónapos korukig használható?
Gondolom az elejétől használható, vagyis amíg köldökcsonk van, addig nem, de utána...

Kisbeeka
Köszi, majd akkor egyszer elnézek a Nagyvárad térre a Hádába...

Teszvesz is jó lenne, csak ott meg annyira lutri a méret, meg az anyaga is.

Drukkolok nagyon holnapra!!!

Judit
Hú, nagyon ügyes voltál ezzel a Brendonos gatyóval!

Anyukák segítségét kérném...
Tudom, hogy még baromi korai, de anyós kolléganőjének van valami eladő babakocsija, de gőzöm sincs, mire kell figyelni, vagy milyen márkát vegyünk...
Próbáltam pár fórumot elolvasni, de feladtam, mert bonyolultabb ez alapján, mint gépkocsit venni! :)
Szóval nem akarom túlkomplikálni, meg tuti használt lesz, mert 100e-t sajnos nem tudok kiadni érte, de azért olyat sem szeretnék, amit 2 hét alatt megbánok...
estrella22

Csajok!

Kellene egy kis segítség!
A múlt héten ugye a vérzés miatt be kellett menni a Jánosba, és a doki ágynyugalmat és 1 hét múlva kontrollt javasolt.
Nos, a dokim nem tud fogani csak jövő hétfőn...
Viszont nekem holnap mennem kellene Tatabányára, 1,5-1,5 órás út oda-vissza és én vezetnék!
Ti elindulnátok a helyemben?
A másik amit kitaláltam, hogy átteszem az utazást jövő hétre, amikor a párom is tud velem jönni és a doki is látott már...DE akkor át kell szerveznem a főnököm programját, plusz új időpontot kérni a kocsira :roll:
Mit csinálnátok???

Kép
judit0713

eszrella: Nézd meg mire használnád a kocsit, ez határozza meg a kerekek méretét. Lehetőleg legyen könnyű, ha emelgetni kell. Nekem a mózeskosár nem volt fontos, de van, aki annak tartja. Ha autóba is be akarod rakni, akkor nézd az összecsukott méretet és a csomagtartó méretét. Nekem az volt a fontos, hogy bele lehessen rakni a hordozót, át lehessen fordítani a tolókart. És mivel egy ilyen kocsi létezik és ez megfizethető áron volt, így ezt vettük. Persze használtan, de szerencsénk volt, most már használtasabb jóval. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Judit: én szólnék, hogy egyelőre ágynyugalom van, míg doki nem lát... de kompromisszumként felajánlanám a jövő hetet, ha a főnöknek is jó lenne úgy ..... :wink:

andrea-1

judit: Nehéz kérdés. Én elég sok mindent bevállaltam terhesen. Talán csak a stressz miatt nem mennék, de az hogy a baba veled marad-e nem attól függ, hogy látja-e az orvos.
vicky79
Budapest III. kerület

Tudod Viki,
pont ez a bajom. Hogy az előző terhességemben még 8 hónaposan lakást festettem meg ilyenek.
De akkor 23 éves voltam egy spontán babával, most meg 39 egy harmadikra sikerült lombikkal...és valahol az egyik felem élné a régi pörgős életét, de a másik mindig ott van és óvatosságra inti.
És hát az autóvezetés éppen azokat a helyeket mozgatja folyamatosan amiket most nem kellene...merthogy ez nem egy felmegyek az autópályára aztán csak a gázt nyomom, hanem jó kis szerpentines, fékezgetős-váltogatós útvonal végig :?

Kép
judit0713

Mellette viszont ott van, hogy az előző lombik óta (szept eleje!) nem voltam bent, csak telefonon, e-mail-en tartjuk a kapcsolatot.
Illetve én tartom, a főnök meg :roll:

Kép
judit0713

Judit: én nem mennék...
és nem azért,mert nem látott az orvos,hanem mert az ágynyugalmat nem véletlenül kérte!!!

Az ilyeneket nem lehet kicentizni,hogy akkor 2 perc múlva letelik az 1 hét,onnantól újra ugrálhatok!!
Vigyázz magadra,és a babókára!

A főnök meg majd megérti,szervezze csak át a programját,Neked most nem kéne a munkával törődnöd!!! :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: