A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kriszto,

nagyon sajnálom, én sem értem, ez hogy történhetett- még nem is hallottam ilyenről!! Mit mondott Dévai, szokott ilyen másnál is előfordulni, vagy csak a Te szervezetednek nem tetszett valami???
leeda

Melcsi!
Elvileg kezdhetünk még az idén, azt mondta, de mivel 12 mm-esek a tüszők, ki a fene tudja mikor lesz peteérésem, vagy lesz-e egyáltalán... és ha lesz akkor még onnan minimum 2-3 hét mire megjön...ha meg nem lesz akkor.... szóval szerintem nem kezdünk és a legeslegborzasztóbb, hogy ha megjön az ünnepek alatt, akkor meg megint csúszunk egy mensinyit, ami az én esetemben simán 2 hónap.... igazából ezért is vagyok ki teljesen! Egyébként Apánk azt mondta, hívjam mihelyt megjön és kezdünk, megoldja, hogy jó legyen.... de tudjátok 2-3 hét múlva lehet, hogy erre sem fog emlékezni, (amit nem szemrehányóan mondok, hiszen ennyi emberke mellet nem is csoda) és akkor majd simán azt mondja, hogy várjak akkor a következőig.... és bele sem merek gondolni abba, hogy a papírjaink lejárnak lassan, hiszen dec.-januárban lesz egy éve, hogy itt vagyunk.

Leeda! Nem tudott mit mondani, nem hitte volna, hogy ez lesz, annyit mondott, hogy elképzelhető, hogy a pajzsmirigyhormon amit szedek, az kavart be, de ez sem biztos...

Nem tudjátok véletlenül, hogy mit kellene csinálnom, hogy megjöjjön mielőbb? Valami jó praktika kellene!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Aviva torna (de lehet, hogy az pár ciklus után működik) vagy Duphaston gyógyszer. ha jól emlékszem a nevére. :wink:

KépKép
momelcsi

Kriszto Drága, ugyan már beszéltünk, de itt is küldöm a hatalmas léleksimit!!!
Nézz utána az Avivának, látod Melcsi is azt javasolta :lol:
Drukk,h mihamarabb jelentkezzen PIRI ++++++++
bari6

Kriszto,

hát én sajnos nem tudok praktikát mondani, amivel hamar megjön. Nekem is nagyon bekavartak a gyógyszerek, amikor abba kellett hagynom a progeszteront, akkor természetesen rögtön megjött, de azóta semmi - már 48 napja. Ennyi sose maradt ki - és sajnos nem terhesség miatt késik :cry:
leeda

Leeda, a stimu elött neked normális ciklusod volt? Én most várom pirit, elvileg műtét után 4-6 héttel várható, de sajnos az én tapasztalatom is az,h teljesen összekuszálódik a ciklus a stimuktól.

Neked is pirimeghozó drukk!!!
Ti most akkor nem is kezdenétek?,mert kezdés miatt sztem Dévisz meghozná neked Duphastonnal.

Csuti, gyere majd,h mi volt ma Dévisznél :wink:

Kretty, neked szerdán lesz az első reggeli UHUd?

Puszi mindenkinek!

Bari
bari6

Bari,

a stimu előtt kb. 32 naponta (1-2 nap eltéréssel) volt az utóbbi egy-két évben, előtte kicsit kuszább volt, de már örültem is, hogy nagyjából beállt, de ez eddig tartott, úgy látom.
Nem, mi nem kezdenénk most - nincs is itthon a párom, meg még nem is vagyok rá készen. Majd jövőre, talán tavasszal. Eddig januárban szerettem volna, de - eddig úgy néz ki, hogy márciusban elutazunk, és ezért inkább halasztok.
Ti mikor szeretnétek kezdeni megint?

Csuti,
én is várom, mit mondott a doki Nektek! :wink:

Kretty,
drukkolok!

Katapetra,

remélem már sokkal jobban vagy!!! :D

Szép napot Nektek!
leeda

Sziasztok,
Ma elkeztem a szurikat...és teljesen jól vagyok! Mindenféle mellékhatásokat vártam, de semmi... :D Azt hiszem agyamra ment a munka (egészségügyben dolgozom)és mindenféle dolgot beképzelek... :oops:
Szerda reggel lesz az első UHU.

Üdv mindenkinek!
Vendég

Kedves Kriszto....nagyon sajnálom.... :cry:
Gondoltam Rád sokat..... A legrosszabb, hogy okot sem mondtak...egy a fontos: bármi nehéz....NEM SZABAD FELADNOD!

Melcsi tudtok valamit? milyen neműek a trónörökösök?:-)nagyon izgi lehet...

Én elvagyok, a héten kell megjönnie...a cicim olyan mint két dinnye, felvagyok fújodva,mint egy lufi..székrekedés, hányinger...tipikus terhességi tünetek...de nem dőlök be, nagyon sokszor megtréfált már a testem, aminek sirás lett a vége...legkésőbb péntek a napja, hogy beköszöntsön a miki.

Kretty, ez nagyon jó hir....örülök, jól vagy...izgulok érted...nagyon kellene már a jó hir!!!!

bari6!
Jó, hogy itt vagy ...és hogy egyre sűrűbben....hajrá piri:-)

Csuti!! Én is kiváncsi vagyok ám!!:-)

Leeda! neked sok-sok puszi!!!! :wink:

Szép estét!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Nyuszi? Hogy vagy, hogy viseled a pocósodást? Jól vagytok?

nene2? Róka? Manó? "Vendégeskednek" még? Ha van erőd gyere, mesélj nekünk!

Anim, Tuli? Hogy vagytok?Remélem minden O.K.

Loorena? Ti is jól vagytok a babóval?

Mindenkinek puszit küldök, akiket kihagytam!

katapetra

Sziasztok!

Szerencsére, mindkét babával minden rendben. Tüzetesen átnézte a dokibácsi, és nem talált semmi gyanúsat.
Megnéztük a nemeket, nagy meglepetés ért, mert az egyik kisfiam végülis kislány. Dévai se mondta biztosra, meg hogy lehet köldökzsinór. Hát nagyon megörültem ennyi jó hírnek.
Sajnos nem sok 3D-t láttunk, kb. a 36 percből fél perc volt. Abból majd próbálok valamit feltenni.
Úgyhogy visszatértünk a Sári-Samu pároshoz, bár férjem erősen gondolkodik a fiúneven. Én már nem fárasztom magam ezzel, mondtam, ha tud jobbat, akkor megvitatjuk majd.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Kriszto!
Annyira nem vagyok képben, hogy ez Nektek hányadik indulás lett volna, hány évesek vagytok stb., de 2-3 12-es tüszővel a helyetekben belevágtam volna!
A menstruációs ciklus helyrehozatalához ajánlom a cickafark teát. Más "praktikával" ne próbálkozzatok, veszélyes lehet!
Dévai csak tájékoztat, Vele egy kicsit erőszakosnak kell lenni, magától nem fogja felajánlani a folytatást. Ennyi erővel azt is aláírhattátok volna, hogy mentek tovább!
Most már ez így alakult, ne bánkódjatok! Nincs veszve semmi! Türelemmel ki kell várni, míg rendbe jön a szervezeted, belőled lesz a baby, magadat nem teheted tönkre!
A vizsgálatok is megújíthatóak!
Nyugi! Kitartás!!!!!!

Mi ma elmentünk Czeizel doktorhoz, tud-e mondani valamit a kilátásainkról. Rendkívül aranyos volt, nagyon sok mindent elmondott, elmagyarázott. Azt mondta 5 féle probléma adódhat a beágyazódással kapcsolatban, ebből egyről két évvel ezelőtt még nem is tudtak. Hihetetlen milyen iramban fejlődik ez a tudományág!
Vizsgálatokat javasolt a különböző rizikófaktorok kizárására, ehhez adtunk mind a ketten egy kémcsőnyi vért Á / 15.000,-.
A konzultáció díja ugyanannyi mint Dévisznél, ebbe belefér egy ingyenes seregszemle, az anyagot lehet vinni, nem kell helyben leadni.

Beszélgettünk Déviszről is, csak jókat tudott mondani! Dícsérte az alaposságát, korrektségét, amiért mi is szeretjük Őt. Elmondtuk, hogy az utóbbi időben kicsit megváltozott, mire azt mondta, úgy tudja nincs teljesen rendben Dévisz egészsége.
Ez sok mindent megmagyaráz. A rejtélyes mondatokat a visszavonulásról, stb..

Gondoltam megosztom Veletek ezeket az élményeket, gondolom Titeket is érdekel!

Nagyon-nagyon sok erőt és kitartást a továbbiakhoz Mindenkinek!

Sajo
sajo

Sziasztok!

Köszi a kedves szavakat mindenkinek!

Sajo! Kipróbálom a cickafark teát!
Egyébként 28/31 évesek vagyunk (anyajelölt/apajelölt leosztásban :lol: :lol: )
3. lombikunk lett volna, tudod az elsőnél volt egy 8.héten elhalt terhességünk... a másodiknál állítólag elindult valami, de nem lett belőle pozitív teszt... és ez lett volna a 3. Törvényszerű volt, hogy legyen valami galiba, hiszen mi mindezt február óta csináltuk végig. Semmiképp nem akartam folytatni, mert sajna a korábbi tapasztalatok alapján ha 3 tüszőm lett volna, abban tuti 1 vagy kettő petesejt és a fele megtermékenyül... vagy nem... szóval elég rossz ilyen téren a statisztikánk.
Végig beszéltük Dévaival alaposan és ez tűnt a legjobb megoldásnak. Szerencsére nálam a "kicsit erőszakossággal" nincs gond! :oops: :lol: Nem hagyom magam csak úgy! :wink:

Mikor lesznek eredményeitek a vérvételekről? Az idén még mentek Dévaihoz? Mármint ha jól alakulna a következő indulási kép, akkor belevágnátok, nem?

Képzeld! (csak mert mindig mesélsz Sáráról) Gondoltam megosztom veled egy kedves történetemet egy 3 éves kisfiúról, játszottunk a szobájában és teljesen megfeledkezett róla, hogy vendég vagyok náluk valamint az otthoni környezet és a korábban elfogyasztott fincsi vacsi hatására pukizott egyet, majd rámnézett megvonta a vállát és közölte: "Sorry!" és vigyorgott hozzá!!!! Annyira cuki volt, én meg egyszerűen nem tudtam abbahagyni a nevetést! :lol: :lol: Elképesztőek a gyerekek!

Huh, jó sokat írtam, de nagyon örülök, hogy jelentkeztél, ti is picit eltűntetek mostanában.

Mindenkinek szép napot!

Kretty írok neked privit!
:wink:

kriszto

kriszto82

Katapetra, köszönöm kérdésed:
Megvolt a mai ultrahang, minden a legnagyobb rendben van :) Most megnyugodtam és azt hiszem a következő 3 hetet nyugodtabban fogom viselni, egyre inkább úgy érzem, nincsen min aggódnom. :) Eredetileg ma 9+5 vagyok, de a doki 30,3 mm-re mérte a babánkat, így 10+2-nek titulált (és persze ott van a +/-8 nap, ami szerint rendben van a növekedés). Ami "aggaszt", hogy ICSI-nél a magzatvíz vizsgálatot javasolja a doki. Igazából erről még nem beszéltünk a férjemmel. Rábólintottunk, de a doki is mondta, hogy még van egy kis időnk gondolkozni. Mert ugye vagy UH+vérvétel, ami állítólag 60-70%-ban zárja ki a fejlődési problémákat, míg a magzatvíz vizsgálat a 14-18. héten van, és 99%-os. Ezt el kell dönteni, mert nincs sok időnk. És ugye a vetélést növeli a magzatvíz vizsgálat 1%-al. Bár, ha abba belegondolok, hogy 6% esély volt arra, hogy a múltkori 5-6. heti szívhang után most nem lesz (magzatelhalás), hiszem, hogy nem lenne gond a magzatvíz vizsgálattal sem.... De most megvan a program, utána olvasok ennek...

Utrogestant elhagyhatom, ma még marad a 3*2, de holnaptól 3*1 és vége. Marad a Femibion.

Nagyon örülök, mert a doki szerint eddig minden rendben, vannak végtagkezdemények, meg szívverés. Csak sokat nem láttunk a Manóból, mert hátul volt. De a maszatot mutatta a doki és láttam a kis végtagokat, szívverést :) Képet nem kaptunk, sok értelme nem volt, de nem baj, az a lényeg, hogy egészséges és fejlődik :)

Momelcsi, remek párosítás lenne, egy lány, egy fiú. :) Bár édes mindegy, csak egészségesek legyenek :) Képzeld, most el kezdtem vacilálni, mi legyen, maradják Apánknál gondozáson, vagy sem. Fel is vetettem neki, mondtam, hogy lehet, visszamennénk a régi nődokimhoz, de most persze megint nem tudom, mert szeretek hozzá járni.... Egyedül ez a szülési dolog zavar nála......Meg kell álmodnom nagyon hamar.... Te eldöntötted, hogy akkor császár? Vagy hogy vagy ezzel? Én megadnám a Babánknak a természetességet...

Kriszto, szerintem jól döntöttél.. Hátha legközelebb több tüsződ lesz. De kevés petéből, ha nem indul el...

Kretty, csak ügyesen! Ne izgulj, ha a későbbiekben feszítést érzel, vagy mást (fejfájás), mind a sok hormontól van. Amíg nincs panasz, élvezd :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Nyuszi!

Nincs gond a tüszők mennyiségével, mivel mindkét petefészkem multicisztás, tehát a kérdés csak annyi mikor kezdhetek, az nem, hogy lesz-e elég tüsző. Illetve az, hogy most miért nem reagáltak a hormonokra, vagyis, hogy miért reagáltak rosszul...
A peték mennyisége tekintetében pedig gyakorlatilag mindenkinél lutri, hogy a tüszőkben van-e vagy sem petesejt, nagy átlagban azért 70-80%-ban van, de lehet, hogy többen is.

Küzdünk és várunk tovább, egyszer biztosan eljön majd a mi időnk is!

kriszto

kriszto82

Kriszto,

szerintem érdemes lenni kihagynod egy pár hónapot, hagyni kell időt a szervezetnek, hogy regenerálódjon, főleg hogy ennyi mindenen átmentél ilyen rövid idő alatt...utána majd biztos jobban fog reagálni a kezelésre! :roll:

Nyuszi,

örülök, hogy minden rendben van Veletek, azért majd várom a képet, ha sikerül jól megörökíteni a kis Manócskát :wink:

Csuti,

mi volt a dokinál?

Momelcsi,

Örülök, hogy Nálatok is minden rendben van!! :D

Lor,

Veletek mi újság?

Puszi mindenkinek!
leeda

Katapetra, köszönöm érdeklődésedet, szerencsére egyszer sem hánytam, és hányingerem is egyre ritkábban van.
Az álmosság is csökkent valamicskét, de azért még nagyon sokat alszom és a legújabb tünet, hogy rengeteget eszem :?

Mi jövő héten szerdán este megyünk Dévaihoz UH-ra, nagyon kíváncsi vagyok, és türelmetlen :)
Annyira izgulok, hogy minden rendben legyen.

Kriszto, nagyon sajnálom, hogy így alakult, de örülök, hogy nem vesztetted el bizakodásodat, és kitartasz. Reméljük a következő kezdés után már minden rendben lesz.

Kretty, drukk, hogy minden jól menjen, ügyes légy :)

Nyuszika, nekem már a múltkor mondta a doki, hogy meg kell csináltatnom a vizsgálatot, pedig én nem vagyok lombikos, és még nem vagyok 35 éves sem :(
Írok privit, mert hallottam egy új módszerről, ami ugyancsak 98%-os, és mégsem kell magzatvizet venni hozzá.

Momelcsi, gratula!!!! Ennél jobb nem is lehetne, mint egy kisfiú és egy kislány :lol:

Csuti, mit mondott a doki?

Kicsit hoszzúra sikeredett bocsika :?
Ritkán jövök, de minden nap olvaslak Titeket :wink:
nene2
Budapest XXI. kerület

Drága Krisztóm

:( :( :( együtt érzek veled!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem légy nagyon nyugodt, és akkor hamar megjön. Vagyis, én ha ideges vok, akkor késik 2-3 napot :wink: !!!

Leeda és Bari

Voltam tegnap, kevesen voltak, így kb. 15 percet vártam, és Dévisznél is kb. 2 - 3 percet voltam. EKG papír és kenet + clamidia kell (piri miatt nem csinálta most meg, így abban maradtunk, hogy az itteni nőgyógyászommal csináltatom, hogy ne kelljen megint elutaznom ezért Pestre). Megkérdezte a doki, hogy szeretnék - e kezdeni most decemberben? :shock: nagyot néztem, mert szepemberben azt mondta, hogy csak januárban kezdhetünk, hiába dec-ben lejár a 90 nap. Sajnos a vizsgáim miatt nem tudok kezdeni, de ha így tudtam volna, akkkor szeptemberben halasztok. :oops: Na mindegy, hátha majd januárban minden jól alakul, és nem csak nekem, hanem mindenkinek, aki indul :D :P :D

Katapetra

Te melyik stádiumban vagy most? Sajnos nem igazán tudok mindenkit követni! :oops:

Momelcsi

:P :D :P :D :P :D :P de jóóóóóó, egy kisfiú, és egy kislány :lol:

Nene

Én is nagyon türelmetelen, és izgatott vagyok a szerdai UH miatt, nagyon fogok rátok gondolni!!!

Leeda

Biztos nagyon jó lesz tavasszal is kezdeni :D :P :D :P :D :P akkor már virágzanak majd a fák, és a virágok, és mi is termékenyebbek vagyunk :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Csuti, hány körül voltál tegnap, hogy csak ennyit kellett várnod? én holnap megyek este 6-ra, remélem nekünk is szerencsénk lesz.

KépKép
momelcsi

Csuti!

Hát én nagyon biztam abban, hogy januárban indulhatnék, de mivel még konzin sem voltam...hát.....:-)))))
oda egyébbként dec. 7-én megyek...és a vizsgálatok alapján dönt majd D., hogy mikor kezdhetünk.
De igyekszem nagyon optimista lenni!!!!!!!

Köszönöm érdeklődésedet!

katapetra

Melcsi

Én tegnap fél 11-re értem oda, amúgy 11-re volt időpontom, de addigra már végeztem is. Igazából én még soha nem voltam nála este, úgyhogy nem tudom, hogy olyankor mennyien szoktak lenni. Ha holnap mész, akkor este írj egy pár sort, hogy mi volt :D :P :D

Katapetra

Akkor neked még nem volt próbálkozásod? Ha dec. 7-én mész, és mindent rendben talál D, akkor nagy a valószínűsége, hogy januárban kezdhetsz, sőt ez tuti!!! Hátha tudunk együtt kezdeni. Én is nagyon szeretnék akkor, remélem addig letudom a vizsgáimat. :wink:

Kriszto

Hogy vagy? Küldök neked valamit!!!!

Kép Legyen jobb a napod....

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok! Ma megvolt az ultrahang. Nagyon-nagyon-nagyon sok tüszőm van. D vigyorgott is mint a vadalma, azt mondta jól megindultunk (2 napja keztem a stimut). Egy gyógyszert le is állított, a többit a felére csökkentette. Egy kicsit félek is,mert nem tudom, hogy jó-e hogy így megindultak a tüszők (legalább 5 10-es van, 4 8-as, 6-6-os, a többi 5-ös) Nagyon félek, hogy túlstimus leszek. Húst reggelizek, ebédelek vacsorázok.... :( feszül a hasam is. Nektek volt ilyen?
Péntek UH megint és vérvétel....
Vendég

Csuti,

drukk januárra...a karácsonyt legalább szépen, nyugiban tudjátok tölteni, nem lesz min izgulni... :wink:

Kretty,

ez jó hír! Nekem a Closty-t állította le 3 nap után, mert mellékhatásokat okozott, amúgy a szurikból csak az adagot vette vissza. A hasfeszülés szerintem normális, ennyi nagy tüszőtől meg főleg...a mozgást javasolta neked is, ugye??

Szép estét mindenkinek!! :wink:
leeda

Leeda, nem mondta a mozgást az miért fontos? Nah mindegy péntek reggel kifaggatom...:)
Vendég

Kedves Csuti és Nyuszika!
Köszönök szépen mindent!

Kedves Dévais Lányok!
Kívánom mindnyájatoknak, hogy minél hamarabb boldog mamik lehessetek!

Üdv. Manda
manda

Szia Csuti!

Igen én még abszolút "szűz" vagyok e téren:-)!!!!
A gond csak, hogy külföldön vagyok a férjem mellett, és csak 2 hétre megyünk haza decemberre...én maradhatnék, de nem szeretném a férjem nélkül tölteni a karácsonyt....
:(
Igy lehet, hogy nem lesz időm két hét alatt elintézni mindent....de nagyon azon vagyok, hogy januárban kezdhessek, Veled...de jó lenne!!!!!!! :D

Kretty
De jó, hogy ilyen sok, és ilyen szép nagyok ezek a petikék, gratula hozzá!

Szép estét lányok!

(már csak 2 és fél hét...... :P)

katapetra

Sziasztok!

Kretty, inkább több legyen, mint kevesebb. Itt többeknek is ez a meglátásuk, a többet kordában kell tartani, de a nincsből nehéz építkezni. Látod, Dévai is örült, tarts be mindent, és meglátod, jó lesz.
Hát este már sokan voltak, de ismét beelőztünk pont jó pár embert, így végülis vizsgálattal együtt picit több mint egy óra alatt végeztünk.
Rendben minden szerencsére, bár egy picit nehezen viseli az altestem a súlyt, így még többet kell fekvésben töltenem. Meg hát a súly kérdés az állandó, pedig nem is híztam sokat.

Mindenkinek kellemes napot!

KépKép
momelcsi

Melcsi, gratulálok a babókhoz :) Eddig mennyit híztál (ha nem kellemetlen a kérdés)?

nyuszika85

Kretty,

nekem azt mondta D., azért fontos, hogy fokozódjon a vérkeringés, és egyenletesebb legyen a hormoneloszlás. De ha ilyen jól reagálsz a hormonokra, nem biztos, hogy szükség van rá...azért majd kérdezd meg holnap! :wink:

Momelcsi,

örülök, hogy minden rendben van veletek, csak így tovább... :D
leeda

Kretty, nekem a rengeteg tüszőmmel kellett sportolni egy darabig. Amikor már nagyok voltak, leállított. szerintem, nyugodtan kérdezz rá holnap.
Eddig Dévai-mérleg szerint 5kg-ot híztam (bár első mérlegelés nyáron, reggel kis szoknya-top kombinációban), most este 6kor rakás kaja után, wc nélkül, beöltözve. Én reggel még csak 2kg pluszt mértem, és nekem ez a szimpatikusabb.
de a diéta nagyon fontos, ezt hangoztatja egyfolytában.
Meg hogy neki és férjemnek meg fogynia kéne :lol:

KépKép
momelcsi

Melcsi, ez gyönyörű, irigyellek is. Az utóbbi időszakban elszaladt velem a ló, így már magaménak tudhatok 1,5-2 kg-t... És ez nem a baba... Te pedig kettőt is vársz. Ne izgulj, ügyes vagy!!! Csak így tovább :)

nyuszika85

Momelcsi!

Úgy örülök, hogy minden rendben volt! Én is meg akartam kérdezni a múltkor, hogy mennyit híztál eddig, csak nem mertem :oops: .
Akkor tehát most majdnem 20 hetesen 5 kg-ot híztál 2 babóval. Az nem is olyan vészes :wink: . Annyira jó neked!!!!!!!!!!!! Én is szívesen híznék egy kicsit (na csak terhesség miatt :lol: ).

Katapetra!

Én azt tanácsolom neked, hogy teljesen tiszta lélekkel, és idegesség nélkül kezdj bele ebbe az egészbe, mert én sokat idegeskedtem, és meg is volt a baj :cry: . Inkább kezdj később, de a kapkodás, és az idegesség nem haszon. Amúgy nagyon szeretném, ha kezdhetnél velem :wink: !!!

Kretty

Igaza van Melcsinek, inkább több legyen, mint kevesebb. Nekem is 10 tüszőt szívtak le, és 5-ben nem volt sejt, vagy hibás volt. Tehát inkább legyen, mint hogy később baj legyen, és ne legyen egy sem.

Kriszto!!!

Sokat gondolok rád, mikor jössz??????????????

Bari!?

Veled mi a helyzet, te sem jelentkezel.......... :cry:

Csuti
Kép
csuti83

sziasztok, ma reggel is voltam UH-n, ma nem volt olyan jó kedve D-nek, le is tolt, hogy nem eszek elég húst.... de már hányingerem van a hústól... :( és ekkor döntöttem el hogy fehérjeport veszek...remélem ez nem gáz. Hormont már alig kapok, csak 25 puregont reggel. Egy ampullával sikerült kihúznom a stimut. nagyon sok tüszőm van.

Holnap este kell beadatni a szurit az ügyeleten. Valakinek van valamilyen tapasztalata ezzel? hány ilyen szurit kaptatok?
Vendég

Kretty, az ügyeletes szurit este 8-kor kell beadni, a kórházban be is tartják. Mi 7: 50-re értünk oda, kihúzták 8-ig, beadták és nekem rendesen bebucisodott a hasam, piros lett, viszketett... Még az ügyeletes dokit is oda hívták, hogy ez allergia-e. Marhára örültem, volt ez szintén szombaton... Mi lesz, ha azt mondják nem adhatom be tovább?!?! Aztán jött a vidám doki, megnézte és mondta, hogy más bajom van-e (légzés, fájdalom, szédülés...), de semmi. Kinyitottuk a tájékoztatót és ló betűkkel ott voltak ezek a mellékhatások. Elengedtek. Aznap este borogattam, reggelre sokkal jobb lett. Másnap este - mert kérdésedre válaszolva ezt a leszívásig kell adni, azaz mivel Te pont hasonló napokon szurogatod magad, mint én, szerdán lesz a punkciód nagy valószínűséggel - már semmi bajom nem volt, otthon magam adtam be és semmi, csak enyhe pír jött ki. Utána lévő napokon még ennyi sem. Azt hiszem a szervezetem reagált elsőre a szerre így, de utána már "megszokta". Ne izgulj, sokaknak itt a fórumon még ennyi bajuk sem volt. Menjetek el 8-ra vagy ügyeletre, vagy a kórházba (mi a kórházban voltunk, külön élmény volt, valaki éppen szült és ordított, így a férjem egyből rosszul lett :) ), és a szúrás után maradjatok ott vagy 20 percet pont a mellékhatások miatt. Ha normálisak az ügyeleten, nem is engednek el. Loreena volt, aki annó mesélte, hogy félig kiröhögték, minek akar még ott ücsörögni..... :?

nyuszika85

Nyuszi,
Köszönöm a gyorgs válaszod. Én a régi munkahelyemre (kórház)megyek be ma este 8-ra, már meg van beszélve, szóval remélem minden rendben lesz. Igen, D azt mondta, szerdán valószínű punkció. Pénteken voltam vérvételen is az ösztradiol teljesen jó, szóval meglátjuk mint mond hétfőn D.

Mikorra érdemes odamenni? én mindig 7 körül érek oda, de így is vannak vagy 10-en előttem... :x Hétfőre nem tudtam kivenni a szabit, szóval fontos lenne, ha én lennék az első! Tippek?
Vendég

vannak elvetemültek, akik már 6-kor ott állnak:-) én nem tartoztam közéjük, de fél 7-háromnegyed7 fele én is mindig odaértem, de volt, hogy 12-dik voltam. Egyszer megéri, ha menned kell utána dolgozni. Szerdán már úgyis csak fél8 előtt pár perccel kell megjelenni és te leszel az első.
Nekem semmi bajom nem volt a szuritól, a szokásos kis viszketés és pirosodáson kívül. Nekem is halványodott a napok alatt. Én csak a férjemnek engedtem meg, hogy elolvassa a mellékhatásokat, mert ha én tudtam volna, produkáltam volna. (hipohonder voltam tizenéves koromban)
Fehérjepor szerintem ideális kiegészítő, de azért a húst nem váltja ki! azt is edd, amennyit csak bírsz. sajnos ennyi tüszővel neked is muszáj, még a transzfer után is. Én is legalább még két hétig a port is ittam, és ettem a húst félkiló számra.
Kellemes hétvégét!!

KépKép
momelcsi

Momelcsi, én is úgy gondoltam, hogy a por az csak kiegészítés. D azt mondta legalább 15 nagy tüsző van. :(
Vendég

Sziasztok lányok,

most kezdünk a párommal Dévisznél, ICSI-vel, szóval kérlek fogadjatok be kedves tapasztalt kartársnők, mivel rengeteg kérdésem van :wink: most ott tartunk, hogy beszereztünk minden leletet, múlt hét kedden voltunk tájékoztatón, elvileg holnap mensi, szóval hétfő este elvileg irány Dévisz! Lányok, adjatok tanácsot! Punkciónál altatás vagy nem? Olvastam, hogy elvileg nem okoz érdemi minőség-különbséget ha altatnak, de D-n úgy tűnt jobbnak tartja az ébrenlétet. Vélemény?
Vendég

Szia Poszi,

üdv itt :D Én kértem altatást - semmi rossz tapasztalatom nem volt tőle, se hányinger, semmi. Én tuti nem vállaltam volna ébren, már csak azért sem, mert az ember önkéntelenül is megrándulhat, ha fáj valami - az meg ilyen műtét közben nem túl nyerő...én legalábbis így gondolom. Persze vannak "hősnők" itt a fórumon, akik simán kibírták ébren - én viszont nem vagyok olyan kemény, mint ők.... :wink:

Szép estét Mindenkinek!!!!
leeda

Kedves Leeda,

köszönöm a válaszod, valóban gondoltam én is arra, hogy az esetleges önkéntelen összerándulás gondot okozhat..mérlegelem mindenképpen, még van kb 13 napom rá:) legalábbis remélem, minden attól függ, hogy lesz-e holnap piri, és hétfőn Dévai jó hírekkel szolgál-e a kenetemről. Mivel egyik napról a másikra csöppentem az egészbe (viszonylag gyorsan zajlottak az események onnantól, h kiderült miért nem jön a babóca máig, 2 hónap sem), így előre is bocs az amatőr kérdésekért :oops: Nem igazán vágom azt, hogy mikortól lesz oepes a lombik? úgy értem, mikor kedden voltunk Dévisznél, 1-2 lelet híjával, még fizettünk a konziért. (vagy azért minden esetben fogunk?) és majd csak a rendszeres UH és vérvételtől tekinthetjük úgy, hogy benne vagyunk a programban? feltételezem, de erősítsetek meg. Nagyon jó olvasni Titeket, egy ideje már ezt teszem, csak bátortalan voltam csatlakozni...de mivel rajtam és a páromon (meg persze D-n) kívül senki nem tudja, hogy mibe vágtunk bele, így elég magányosnak érzem magam a rengeteg kérdéssel :cry:
Vendég

Szia Poszi, én elejétől fogva a hősnő szerepét kívántam betölteni, de volt egy méhűr vizsgálat, na meg Loreena, ami/aki miatt eldöntöttem, nem, kérek altatást. Nagyon jó élmény volt, semmire nem emlékszem csak arra, hogy felébredtem és a kezemben ott volt a szám. Én nem bántam meg, egyáltalán. Ha most kéne dönteni, altatást kérnék újra!
Hajrá és sok sikert.

Lombik akkortól OEP-s, ha megjön és mész a dokihoz méhszondára és beállításra. Onnantól nem fizetsz!

nyuszika85

Sziasztok, túléltem a tegnap esti szurit, és még be sem pirosodott...:) Remélem a gyerkőcünk is ilyen kemény lurkó lesz, min mamija és elsőre megtapad! :D
Vendég

Hello lányok,

Nyuszika, próbáltam visszakeresni, hogy mi történt Loreenával, de nem találtam (feltételezem, fájt neki...)! Mindenestre most már hezitálok rendesen. Igazából azért gondoltam, hogy nem kérek altatást, mert még a HyCoSy előtt igyekeztem tájékozódni a neten, hogy mi fog történni, és rengetegen negatív élményekről számoltak be, így nagyon tartottam tőle. Ennek ellenére (vagy az én fájdalomtűrő képességem, vagy a doki aranykeze miatt) , semmit nem éreztem. Na de sorjában...először is kérlek szurkoljatok, hogy ma megjöjjön, és mehessek már holnap méhűrire (ma reggel 37,3 volt a hőm, és ez nem túl biztató, ilyenkor már rég a pincehőszerűnek kellene lennem...) Kretty, megkérdezhetem, hogy melyik esti szuriról beszélsz? Kicsit műveletlen vagyok még e téren :oops: Úgy értem, nem magatoknak szoktátok beadni? Még egyszer bocs a hülye kérdésekért... Szép vasárnapot, sok petit, boldogságos és tartós ágyazódást, és (akik már ott tartanak, azoknak:) boldog bébiket kívánok sok szeretettel!
Vendég

Szia Poszi

Üdv köztünk :D !!!! Én is kértem altatást, mint Leeda, és még sokan mások. Nekem elsőre jók voltak a tapasztalataim az altatással kapcsolatban, nem volt róka koma, pedig szokott jönni. Ne aggódj! Én sem hiszem, hogy éber állapotban végig tudnám csinálni, főleg, hogy ha felébredsz, fáj a "megpiszkált terület", így biztos nem tudnék mocorgás nélkül 10 percet sem. :oops: Szerintem is jobb, ha altatást kérsz. :wink: Igen, Nyuszi is írta, attól kezdve nem kell fizetni, hogy pirivel mész dokihoz... már semmiért, csak a gyógyszerekért (de mennyit???? ) :cry:

Kriszto és Bari?!

Kretty

Akkor neked már nincs sok a punkcióig? Szerdán ugye? :wink: Kérsz altatást?

Csuti
Kép
csuti83

Poszi,

már nem tudom, hányadik naptól, de majd este is kell szurit kapnod/beadnod magadnak. Az elsőt mindenféleképpen orvosközelben adasd be magadnak - jobb az elővigyázatosság. Ennek a szurinak a helye be szokott pirosodni, kicsit viszket, de másnapra elmúlik. És majd a punkció előtt valamikor lesz az ún. éjféli szuri - amit a nevéből is adódóan, majd éjfélkor kell megkapnod.
Én amúgy mindegyik reggeli szurit az intézetben adattam be magamnak, az estiket meg a kórházban, ami közel van hozzánk. Én nem vállaltam be az önszurkálást... :D Persze a döntő többség nem ilyen ropi, mint én, és hősiesen elintézte/elintézi magának... :lol:
leeda

Emerenc! Mi újság? Remélem, minden OK! Nagyon drukkolod Nektek!

Sajó! Mikorra lesz eredménye a genetikai vizsgálatoknak? Miket néznek meg? Remélem, a következő ciklusra fordul a helyzet, és Jucus elérhető petefészke lesz tele sok-sok induló tüszővel!

Csuti! Kár, hogy hétfőn pont elkerültük egymást, pedig én nagyon készültem rá, hogy találkozunk! De annak örülök, hogy nem kellett sokat várnod! Egy kalappal a vizsgákhoz, hogy januárban tudjatok indulni!

Kretty! Nagy-nagy drukkok a holnapi UH-hoz!

Katapetra! Szólj, ha kell segítség, hogy mit hol lehet a lehető leggyorsabban elintézni, hogy minden vizsgálat beleférjen a két hétbe, amikor itthon lesztek!

Poszi! Amikor nekem a punkcióm volt, Nyuszika akkor volt méhűr vizsgálaton, és nem azzal befolyásoltam, hogy fájt, hanem éppen ellenkezőleg: számomra annyira csodálatos élmény volt az altatás, én nagyon-nagyon élveztem, és gondolom, ez volt Nyuszikára is pozitív hatással. :D Egyébként Monilla csinálta végig nemrég a punkciót altatás nélkül, de ő is nagyon pozitívan számolt be róla, és ami szerintem megnyugtató lehet egy altatás nélküli punkciónál, hogy az altatóorvos végig ott van, és bármikor, amikor a fájdalom elviselhetetlenné kezdene válni, már adja is az altatót.

Sok puszi mindenkinek!
loreena

Loorena írtam privit! Köszönet! :wink:

katapetra

Poszi, a szurit magadnak kell adni, habár én ápolónéni vagyok, megis teljesen stresszben vagyok, amikor szúrnom kell magam (akasztják a hóhért-szokták mondani)... :lol:

Drukkoljatok, hogy holnap minden rendben legyen....
Vendég

:D :D :D laptető.... :D :D :D jól jön most....
Vendég

Sziasztok! Hálásan köszönöm a tanácsaitokat! :P Annyira megnyugtató számomra, hogy visszaolvasva a fórumot látom, milyen sok Dévai-baba nő már a pocakokban! Remélem, én is nemsokára gyarapítom a klubot, és kívánom mindenki másnak is, aki lombik előtt/közben áll. Én mára vártam pirit, de még nem látogatott meg, pedig már alig várom h kezdhessek...tűkön ülök! Két éve szeretjük egymást, és kb a két év első napjától várunk a babára... Kretty, várom a beszámolód a punkcióról, látom pont előtte állsz! És sok-sok petit kívánok neked!!!! Mindenkinek szép szerelmes estét!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: