Sziasztok!
Kicsit eltűntem, folyamatos hólyaghurut kinoz, néha semmi, néha meg borzasztó kellemetlen...már megittam két csomag tőzegáfonyateát, de újra kiújul...szenvedek, majd 5-én megyünk haza Magyarországra addig megpróbálom kihúzni...antibiotikumot NEM szeretnék beszedni, mert lehet, hogy a vesehomokom miatt van, arra pedig más kell.
De nagyon várom, hogy otthon legyünk, és mehessek konzira
Kb. mennyi időt vehet igénybe a kivizsgálások sora? Tudom, hogy ez nagyon relativ, de mégis?:-)
Nyuszi, Momelcsi, Csomee, Loorena, nene2
Ha bármilyen képetek van...zebrás csik, Uh-os kép, babás fotó mindent megnéznénk, olyan nagyon kell ide most a bátoritás!!!!!
Anim! Kérlek ne szomorkodj, inkább gyere és meséld el a napjaidat, minket az is érdekel!
Tulipán! Mikor is kezdetek újra?Remélem jobban vagy!puszi
Leeda! Vauuu

Hát ez nagyon király!!!!Mármint Las Vegas!!!! De kicsit önző leszek, és nagyon örülnék ha januárban kezdhetnél velem...olyan sok lelki erőt adtál nekem eddig is! Köszönöm
Csuti! Akkor lehet, hogy mi is sorstársak leszünk? nagyon jó lenne!!!!!
Kriszto! Nagyon drukkolok, hogy a kis petikék szépen növekedjenek, hajrá!
mné? mi újság az átjárhatóságival? mesélj
zs76, a következő ciklusra kivánok nagyon sok sikert!!!!!!
Emerenc, Kretty,hogy vagytok? mi újság veletek?
Csibi, Szurikáta??????
Szélkisasszony, Szélúrfi! Gondolom nehéz időszakon vagytok túl, dönteni...más megoldást találni...reméljük, hogy a hónap végén jó hireket kaptok!!!!nagy ölelés
Bari! Én is örülök, hogy itt vagy!!!!!Aggódtam érted!

Jó hogy visszatértél!Nemsokára itt a február hidd el!!!!!puszi
Monilla????Veled mi újság?
sajóék? Hogy vagytok? Mi történt veletek az elmúlt napokban?
Lehet hogy kihagytam valakit, őket esetleg csak azért, mert nemigazán tudom a múltjukat....bocsi
Üdv mindenkinek!