Élünk és virulunk Drágáim!
Ééééés Heni nyert! Dógozunk ezerrel!
Egyébként megnéztem a nagykerben a Disney-s ágyneműt, volt három féle, ebből a Némós-t mondanám normálisnak - de annak is tengerkék az alapja. Talán jövő héten már lesz más, ígértek Micimackót is színesebbe - mint amit láttam.
A napjaink eléggé mozgalmasak - de ez ugye a mi dél torinói családunktól már megszokott.
Zsozsit viszem 8-ra oviba, és h4-kor elhozom. Ha apának sok a munkája, Gegivel intézem a dolgokat. Ha tud rá vigyázni, akkor egyedül megyek. Persze itt a háztartás - ami ugye nem kicsi -, és a munka.
Ha Gegi alszik - ha mázlim van lehúz 3 órát!

-, akkor érdemben sokat tudok dolgozni. Délután elhozom Zsozsit és ha tehetjük, kint vagyunk. Amíg ilyen jó az idő, viszem őket - ma is kétszer voltunk kint.
Ha leteszem őket aludni - ovi miatt n9-ig ágyba dugom őket -, 23.00-23.30-ig munka. Ami eléggé húzós, ha azt nézem, hogy reggel f7-ig megszakításokkal alszom a gyerekek miatt. No de ez a mennyiség egyszerre átaludva is kevés nekem.
Skype bekapcsolva, a két dolgozószoba ajtaja kinyitva, és apával vagy írunk egymásnak, vagy átkiabálunk. És így megy a munka.
Apósom ma itt volt, és kerek szemekkel kérdezte, hogy nem nézzük a forma egyet? Mi apával egymásra sem néztünk, csak egyszerre rávágtuk: dolgozunk!
Most jövünk ki karácsonyi akcióval, 24 órán belül fent lesz a honlapon.
Ha rokonyoknak, barátoknak szeretnétek valamit, nézzetek szét, van most sok új szín, a részleteket meg priviben megbeszéljük!
Múltkor ledöbbentem Péterke 28-as cipőméretén. Zsozsinak "csak" 26-os, de Geginek 25-ös! Fél-egy év és teljesen egyformák lesznek.
Azt még el is felejtettem mondani, hogy most már heti 2x járok röpizni.
A karácsonyi ajándékuk egyelőre még nem tudom mi legyen. Jó is, hogy említettétek, mert olyan hamar elmegy az idő...
No mennem kell, Apa előállt egy tervezettel.