Rodina és Muzsi!
Hatalmag gratuládé a csöppségekhez, sok tejcsit kívánok és szép, hosszú, boldog életet nekik!
Andrea:
Ez a Vuk elég szívós fajta... Csak elkopik már nemsokára, nagyon remélem!
A vv-es eksön miatt sajnállak nagyon, de legalább nem volt hanyattka-műsor. A lila fóttyaidra ajánlom a fekete-nadálytő krémet, nekem bevált. Gondolom fáj is a helye... Gyógysimi mindegyikre!!!
Szerintem a többi képen is szép lehet a babátok, milyen gyorsan növöget becarás!
Na hallod a kakás-gyertyatartós sztorin kifeküdtem, de a kula-befőtt se semmi! Micsoda konyhatündér lehett a leadója!!!
Estrella:
Apukád nem semmi, ne törődj vele, inkább szívd magadba az apósod szeretetét. Talán azért kaptad őt az élerttl, hogy kárpótoljon apukád miatt.
Az ici-pici bűnözés (kevéske fagyi) megengedhető a diétában szerintem, úgysem naponta fogod magadba tolni a 2l-es gazdaságos fagyit!
Jómúltkor kfeltettem egy linket a várandós nők borozgatásáról, újabb kutatások alapján a napi kis mennyiségű minőségi száraz vörösbor kifejezetten jót tesz a pocakban növekvő csodának, no és anyucinak is. Úgy gondolom, hogy napi fél - egy dl vörösbor az pont jó. Tehát no para a bulin!
Önkormányzatban nagyon megértőek és rendesek voltak anno veletek, biztos szép emlék netek is az esküvőtök.
A kiságy nagyon tecc!!!
Ééééssss!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70
JóIstenke Éltessen azzal a 3X-szel!!!
Judit:
Jöhetsz bármikor enni!
Küldtem priv, megkaptad? Ha még kószálna az éterben, akkor itt is leírom, hogy szívesen elpostázom a 2 db Crinone-omat elsőbbségivel.
Vukot száműzni, ágyat helyretenni
Amiért kérted, nagyon-nagyon drukkolok és fő az ágynyugalom!
Vicky:
Neked is Boldog Szülinapot!!!
Kispatak-hí
Csutka:
Úúúha!!! Párod kollégái milyen rendesek, én is kíváncsi vagyok mi sül ki belőle, csak jó dolgokat kívánok!!! Nem fáj a műtét helye? Begyógyult már szépen? Gondolom még nem szabad nagyon mozognod vele...
Jövő hétre szövettanért ezerrel szorítok!
Navi:
Voltak a végén anyósék? Alvással hogy álltok?
Kubu:
Én vágtam, hogy te vagy elhavzva. A másik "Kubu" mit szólt a rendelőben a névrokonsághoz?
Marci fenomenális!!! Ilyenkor mindig rádöbbenek, hogy érdemes élni és anyukává, szülővé válni!!! Minden bajával-nyűgével együtt, hiszen ezeket a csodababákat semmi sem múlhatja felül!
Ann:
Hááát, van hely bennem egy-két főszakácsnak, elég szép darab vagyok!
Nagyon rendes volt a fogdokkered.
A nődoki a nyóckerben rendel.
Menta priv.
Rita:
Szuper a HCG-d!!! Gratula KISMAMI!!!
Végre hivatalosan is le merem írni, sokat vártál rá te is, ennyi kétség közepette most itt a nagy boldogság! Zsozsó:
De gyönyörűűű, csodaszép baba!!!
Gratula, hogy a mh-ed is sikeresen fogadták!!!
Vikus:
Betömték a fogadat?
Sz-hez járok a BMC-be, de az nem nőgyógyászat, hanem meddőségi sentrum.
Zsuzska:
Dejó dejó, dejóóó!!! Már szurkáltok, üdv a klubban!!!
Kahlan:
Csak maradjon is fenn a hőmérsékleted szépen, most ezért szorítok neked egy csillagrombolónyival!!!
Béku:
Ezek fantasztikusan remek eredmények, micsoda mnyh!!!
Mia:
Gratula K ügynökhöz, biztos csinál nektek gyereket, ő a babagyár feje!
Az ICSI-nél én úgy tudom, hogy meglézerezik a petikét (remélem jól írom), hogy könnyebben menjen a megtermékenyülés, ez elég biztos módszer. Nekünk is ilyenek voltak a kis fagyisaink.
Vnbeni:
Valami jó hír is van legalább, eladtad a kocsit, kedden mehetsz Fülöpkéhez, mi kell még?
Ja! Persze, gyerek!
Macs:
Jaj, egyre szebb Baluci és Kittike is olyan édes - kicsi virágszál!
Zizuka:
Zsolnay végezte a méhtükrözésem.
Lukácsné:
Az egész családnak jobbulást kívánok, már csak te vagy talpon 100%-osan.
Hurrá albérlők, soha jobbkor!!!
Woody:
Örülök, hogy Lilike és az anyucija is
Eszter:
Nehogymá lelkiismeretfurdalásod legyen, majd jössz, ha tudsz (bár nagyon hiányzol, de te vagy a fontosabb).
Szerintem lazíts, nem kötelező mindig írni. Úgy tűnik most igen fárasztó periódusban vagy, nem musz minden teendődet kipipálni egyszerre, hagyj későbbre is és pihenj te is!
Oroszlán:
Gratulálok, hogy sikerált a 2. lombikod, ráadásul fagyasztottból, ez újabb remény azoknak, akik fagyisokkal kezdenek!
Missancsi:
5 petikéd lett? Ez nagyon klassz, termékenyüljön meg mind!!!
Pici vérzés természetes, ne aggódj, elmúlik.
Swanny:
Szííííjjjaaa!!!!

-öm van velem. Mire megvizsgált, kiderült, hogy ciszta, de odamenet a dokihoz már el is durrant. Csak annyi teendőm van a helyén keletkezett lukkal, hogy kamillázzam a nunust és steril gézlapot teszek oda, hétfőn kontroll. Volt már nekem régebben bartholin-mirigy cisztám, de az egyáltalán nem fájt, csak olyan hülye helyen volt, hogy műteni kellett. A mostani kicsit máshol helyezkedett el, viszont éles fájdalmaim voltak/vannak. A legszebb az egészben, hogy le vagyunk tiltva Matisz Klinikába járásról