Boo!
Én láttam az összes Harry Pottert
Az első ötöt moziban
Most is néztem a végét a Tűz serlegének az RTL-en
Holnapra++++++++++++ Sztem én is hívlak majd akkor ha lehet
Kinyithatós kanapéra nincs ötletem, egyszer aludtam egyedül kényelmesen ilyenen, az ikeás volt, de karfa nélküli, szóval az kilőve.
Bakker a férjemnek van egy olyan hiperszuper minire összecsukhatós horgászéke, ami olyan kényelmes, mint állat, ha szóltál volna, valahogy tuti eljuttattam volna neked holnapra
A menstruáció előtti
(akár napokkal) "barnázás" nagyon gyakori, a ciklus első napját a normál (értsd piros) vérzéstől kell számolni.
Dodi!
Barátnődnek gratula!!
Éjszakák nálunk is furák, pl. tegnap áthoztam, aludtunk együtt, majd felébredt 2 óra múlva, lemászott mellőlem, kirohant a konyhába, és ott nekiállt üvölteni

Nem sikerült megfejtenem mi volt a gond, szenvedtünk egy darabig, aztán visszazsuppoltam az ágyába és nyugiban aludt reggelig.
Ja, és csüt. este találtam a gyerekem szájában két őrlőfogat

Mentségemre szóljon mostanában cseppet sem hagyja hogy benézegessek neki, benyúlni meg nyúljon a rosseb. Múltkor is majdnem bennmaradt egy fél ujjam
Ronmay!
jahogyúgy...így már értem. Pedig ennek utána is néztem Boo miatt pár hete, de azóta már totál elfelejtettem....eszi az agyamat az anyaság
A mi esküvőnk is gyakorlatias szempontok miatt jött csak létre, a kivitelezése meg valahol a dodi-szonibaba-lagzi és a ti minimalista frigyetek között volt félúton
A mi hétvégénk tök jó volt, itt csúúúdálatos idő volt végig, ma a kocsim 24 fokot mutatott

Mászkáltunk sokat, játszóztunk, fesztiváloztunk, voltunk Halász Judit koncerten, Zétény a vártnál is jobban teljesített, utolsó két számról jöttünk csak el, mert az már nagyon belecsúszott az alvásába, és elfogyott a cérna. De egy órán keresztül ült mint a kisangyal, ugribugri, meg tapsikolás