Anyum elvitte kicsit Kristófot, Bálint alszik...
Köszi a megértő szavakat!
Ez a hisztizés Kristófot is megviseli...
Este lefekvéskor megbeszéljük, hogy így meg úgy szeretjük egymást, akármi történt is aznap. Aztán reggel minden kezdődik előlről...

Tegnapelőtt legnagyobb meglepetésemre a hiszti végén megszólalt sírva, hogy "anya, én szeretlek" - hát most is elérzékenyülök rajta...
Claire, Joninak sok gyógypuszit küldök! Fülfájós gyerekkor: nekem a mai napig a fülem irtó érzékeny a szurkálásoktól, nem tudom, mivel lehetne elkerülni...
Woody, mit kap karácsonyra Lili? Volt olyan játék, ami megtetszett?
Bévi, tündéri Lili ezekkel a nagy bogárszemekkel!
Ircsi, nem tudom, lehet, hogy lehet fogyni szoptatás alatt. Nekem egyszer volt időm mérni magam az elmúlt 3 hónapban: + 4 kiló az eredetihez képest. Ha nem eszem és iszom sokkal többet, mint egyébként szoktam, akkor kevesebb a tej.
Meg most már két személyi edzőm is van, akik miatt nem lehet nyugodtan enni...
Neked biztos az úszás is segít, nem? Valami mozgást nekem is be kéne vetnem, mert a hurcibálástól és görnyedezéstől kezd fájni a hátam... Azt hiszem, keresek is mindjárt valamit...
Zoé nagyon vicces lehet

Pont a napokban tanakodtam rajta, hogy nem emlékszem, Kristóf is szórakozott volna-e a nyelvével, de Bálint tök mókás látványt nyújt, ahogy nyújtogatja.
Novemberi lányok, boldog névnapot utólag és előre is (Réka, Szilvik, Katka), meg a születésnaposoknak (Vanilla, Évi, és

) is sok boldogat!
Tina, ez a Beney Zsuzsa-vers annyira szép!
Hát, komolyan, ez a jó hír... igazi ajándék a topiknak (is)!