A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Na én épp az előbb rendeltem meg egy adag karácsonyi játékot :)
Hédi kap orvosos táskát, játék edényeket, állatos memória kártyát, nyomda készletet ( ilyenünk már van -imádja,de nem adhatom neki felügyelet nélkül,mert a hülyeanyja mini készletet vett).

apának vadászom a bakancsot, a család többi tagjának meg csak apróságokra futja. Gyerekek kapnak még játékot, többiek csak jelképes ajándékot.

Én egyébként karácsonyimádó vagyok, bár az utóbbi években elmaradt az érzés ami gyerekkoromban megvolt :roll:
Amikor beköltöztünk az igazán szépre sikeredett, bár ebben nagy szerepe volt a szenteste leesett 60 cm hónak. :lol: Akkor voltam életemben először éjféli misén ( megfogadtam,ha beköltözünk elmegyek),tavaly nagyon készültünk és mégsem lett olyan mint amilyennek elképzeltem. Nálunk volt az egész család és mindenki Hédit akarta :twisted: :arrow: Szóval idén nem hívunk vendégséget.

Szerintem is felfogják már, hogy valami más. Mi mondjuk elkezdtünk ráhangolódni, tegnap felraktam a szobájába egy télapós ablakmatricát. kb 56x szaladt oda, húzta el a függönyt és mutogatta :lol: :lol: Éneklünk már télapós dalokat is :lol:

Lois: tescóban láttam plüsshernyót, meg akartam venni Hédinek, mert odáig van érte, de egyenlőre nem tudtam nélküle menni vásárolni...

térddoki érdekelne mindenképp :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Lois!

Most láttam, hogy gyakorlatilag ugyanazt írtuk a tv-ről :lol: .

Tike!

Nálunk mindig "komoly" karácsonyi dekoráció szokott lenni, idén legalább már a gyerekre foghatom :twisted: :lol: . Mondjuk nem tudom mikor tudnám megvenni/megcsinálni, mert dec. 7-én államvizsgázom,addig meg vizsgák, beadandók...stb. :?
Addig ajándékok se lesznek :oops: . De azért a dekort addig vhogy összehozom.

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 10:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Karácsony nekem is alapünnep, mondjuk nekem pont fordítva van, gyerekkoromban csupa gáz karácsony, Anyám képtelen volt bármilyen ünnepi fílinget varázsolni, ezért én teremtettem meg felnőttként, miután elköltöztem otthonról. Később mikor valahogy még rá is ragadt valami, felvette a mi karácsonyi szokásainkat, komplett kis szertartásaink vannak, pl. az ajándékozásnál. Azóta nagyon heppi ünnepeink vannak 8)
Én is már rágom enyémFérj fülét, hogy legalább a fényeket szedje le, hogy átnézhessem, hogy kell e pótolni valamit. Kívülről én nem dekorálok vadul, csak az ablakok, meg a teraszkorlát van csilivilizve, azt is vissza kellett venni, mikor Kutty lett, mert féltem, hogy belerág a 220-ba :oops: Karácsonyfát illetően elég ötlettelen vagyok, miként kivitelezzem, hova tegyem, hogy ne landoljon 5 perc múlva az egész izgága Sarjam fején :?

Dodi!
Igen, én is így vagyok vele, úgy vélem képmutató dolog lenne a gyerekkel szemben, ha eljátszanám, hogy nem vagyunk tv-függők :oops: Nagyobb gyerekeknél nekem pl. tetszik az a megoldás (tesóméknál így van), hogy bár van a gyerekek szobájában tv, de csak dvd van, nincs kábel, és csak dvd-meséket lehet nézni. TV-zni csak a nappaliban lehet, és ott meg csak azt, amit szülőként jóváhagynak. Pl. Cartoon Network le van kódolva. Én is így tervezem a jövőben.

Tike!

Tescós hernyó jött velem is haza, szóval szerintem egyről beszélünk :wink:

Na jövök még, csak a Pasik megfürödtek :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.11.10 21:58-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Most csak gyorsban...
Nem tudunk holnap jönni, mert én megaszarul vagyok. A torkom hétvége óta még szarabb, most már nincs hangom se, pláne, hogy egész nap erőltetem munka közben. :oops: Nem tudom, hogy vírusos-e vagy sem, de inkább nem kockáztatok. Petrát is Apa fürdeti, eteti, nehogy valami kórságot átadjak neki.

Úgyhogy Lányok sorry, de gyermekeitek érdekében nem csatlakozunk. :( :(

Kép
katy76

Katy! Gyógyuljál!! Akkor jól is fog jönni a szombat esti pihi :wink:

Tali: Ma Lili déltől 2ig aludt,jó lenne,ha holnap is ezt produkálná,de hát ezt nem én döntöm el :lol: Mindenesetre felkel,kajál és megyünk. Max.3ra ott vagyunk

Boo! Ügyesek vagytok a pisivel :D

Karácsony nálunk most annyiban lesz más,hogy nem vacsora lesz,hanem ebéd anyóséknál az egész családdal,hogy Lili is bírja a gyűrődést,és este ha hazajöttünk,akkor fogunk itthon ajándékozni. Nálunk is lesz díszítés,alig várom :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Katy: Jobbulást! Homeogene9 nekem bevállt, küldjek egy kis somogyi akácmézzel spékelve :wink: Van valami vírusos torokgyuszi mifelénk, legalábbis jópár ismerősön átment ( rajtunk is :twisted: )

Lois: Akkor biztos, egyébként hernyó nekem is tetszett, remélem még lesz belőle a hétvégén. Tv - nem rossz ötlet ez a kábeles megoldás
Karácsonyfára esetleg megoldás lehet,hogy egy vékony damillal kikötitek valahová :roll: Én sem tudom,hogy hol lesz,mert van ugyan bazi nagy nappalink, ahol a karácsonyfa szokásos helyén most játszósarok van :roll:

tike

Tike!
Nem akarok a diavetítő mellett kampányolni, csak írtad, h felgyorsult világ, stb. Az én két nagyobbacskám imádja ha diázunk (és mi is apával). Szóval ne mondj le róla végleg, de ebben a korban még tényleg korai.
Én is imádom a karácsonyt, de bevallom gyerekként jobb volt.

Dodi!
Baby Einstein egy szupi, babáknak való program, direkt úgy van megcsinálva, h az ő korosztályuknak megfelelő. Pl.:
http://www.youtube.com/watch?v=0Yw__2Sey1s
Enyémgyerekeknek is bejövős.

Boo!
Pisihez gratula ;)

Holnapi talira szívesen mentünk volna, de látom, h du.-i progi, az meg nekünk nem jó, így megint kimaradunk :(

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Milyen hernyóról folyik itten az eszmecsere? Mindjárt jól kinyomozom :)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 10:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

lois!
azért kaptam ilyen hamar időpontot,m a kismamákat sürgősen előre
veszik...
hát régen nekünk is kint volt a harisnya,aztán inkább body alá tettem,m
akkor legalább nem csúszik le róla...

hernyón nekünk is van már lassan egy éve,de mi auchanba vettük...

katy!
jóbbulást!!!

Boo!
de jó,h sikerült produkálni végül pisit...

tike!
mennyiért nézel bakancsot maximum???
mert van egy olyan oldal,h www.brands.hu és ott pont most láttam 20ezerért
egy bakancsot...helly hansent
Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csibe83 2010.11.10 21:55-kor.

Kép
Kép
csibe83

Boo!
IP park sincsen???
mi most váltottunk és nagyon jó...
pont ma szerelték be...tv,internet,telefon :arrow: 7800ért.
tvasszem 64 csatorna,internet 80megás,telefon csak percdij van és havidij nincs...

Kép
Kép
csibe83

jim jam is van,asszem 5 mesecsatorna összesen.

Kép
Kép
csibe83

ja és ma a nagy felfordulás közepén még a babakocsi is megérkezett...

Kép
Kép
csibe83

Csibe. köszi, mindjárt meg is nézem őket!
Szonibaba: Még meg vannak a gyerekkori diafilmjeim, akkor még őrzöm őket tovább :wink:

Ja és meghazudtolva önmagam tv ügyben, mostanában ( óraátállítás óta), főleg a fogzásos éjszakák után reggel a hálóban benyomtam Hédinek a minimaxot :roll: :arrow: MA reggel is hozta a távirányítót és mondta hogy me-me ( mese)Az a 20 perc amit még ezzel ki tudunk csalni naggyon kell reggel 6kor :oops: :oops: :oops: ( Vasárnap a buborékfújót hozta, apa csak röhögött én meg fújhattam a bubit hajnalban :twisted: )

KArácsonyi szokások:
tavaly úgy csináltuk, hogy 23-án este, miután Hédi elaludt díszítettük a fát, mert másnap vendégeket vártunk. Ezt azt hiszem megtartjuk a későbbiekre is, így 24-én meglepi lesz a fa és lesz idő mindenre nyugiban.

menü: Nálunk húsleves lesz, és a belevaló fácán már a fagyasztóban figyel :wink: Hal nálunk nem volt szokás,apáéknál igen, így a rántott süllő kaszinótojással is felkerült az étlapra. Valami vad lesz még, hogy mi az egyenlőre passz.. Sütiből a nagyim képviselőfánkja elmaradhatatlan, bejglit nem szeressük :roll: Aszaltgyümis püspökkenyér már ünnepek előtt elfogy, mézeskalács hasonlóan

tike

tényleg...
reggelente eddig disney channelre raktam,m asszem 8ig kicsiknek
való meséket adnak...
de sztem most kipróbáljuk mi is ezt a jim jamot,ha már van :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

tike!
sztem jó ez az oldal csak ajánlani tudom,m ha bakancsot nem is vesztek,
de hátha találsz valami mást...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Dodi

Cumi :arrow: szuper! Ügyesek vagytok! :wink: :lol:

Karácsony:
Khm..akkor csak mi vagyunk ünneprontók. :oops: Én nem szeretem a karácsonyt. Utálom, hogy kényszerből vennem kell ajándékot, mert így illik. Utálom a karácsonyi tömeget és utálok csomagolni.
Anyám nagy karácsony fun. És ezt tiszteletben tartom. De sajna én nem vagyok az.
Lehet, hogy valamicskét felfog belőle, de sztem jövőre sokkal többet és jobban értékeli. Bár idén lesz fánk és díszíteni is fogunk, a kari ajándékok meg lesznek máshonnan :lol:

Lányok mit láttam tegnap! Voltam úszni és az öltözőben ott volt egy 4-5 éves kisfiú meg az anyukája. A kisfiúnak álló cerka mellett tépni kezdi az anyja ingjét, hogy cici cici. Az Anyuka full zavarban(mellettük voltam) közli, hogy nem Ákos nem lehet majd otthon..stb..persze a gyerek toporzékol, hiszti kezdődik..aztán nagy nehezen anyuka eltereli a figyelmét. Én annyira lehűltem. Oké, hogy szoptassunk világban élünk, na de ez nekem egy picit túlzás már! Na de hát mindenki maga alakítja ami neki jó... :roll:

Boo

Baby Einstein
Én se tudom, mit néznek rajta, de van benne vmi ami vmiért leköti őket. :wink: Például a gyerekdalok mondókákat nem tudja végig ülni, ezt meg igen....pedig én úgy szeretem azt a gyerekdalosat..
De elég régen néztünk már..

Fúú jól hangzott volna az ELevenpark, enegem érdekelt is volna, de csak délelőtt! Mi 13-16ig alszunk általában. Ti nem?
Vagy miért nem délelőttre szervezitek? Nem lenne jobb? :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Katy!
Ejdesajnálom :( Jobbulást!

Nyuszi!
Királyság, iparkodjatok majd :wink:

Tike!
Köszi, jó az ötlet, van is karnisom (kovácsoltvas), ami adja magát a kikötözésre :D
Hétvégén tuti találkozom térderottyant barátnőmmel, kifaggatom orvosilag. Ő is egészségügyis, a pasija meg orvos, szóval elég jó rálátása van a dolgokra.

Szonibaba!

Babyeinstein lementettem, megmutatom a Dednek, miután ezt lekörmöltem :)

Délelőtti vagy délutáni tali :arrow: Az elmúlt cca fél évben ez kiforrta magát, többségünk csak a délutánt tudja kivitelezni (köztük én is ). Én ilyenkor kicsit kibillentem a fiam, rövidet alszik délben, és miénk az egész délután bandázni. Olyan délelőtti programok nekünk nem férnek a napirendünkbe, amik 100 km-re vannak.
De a délelőttös brigád csináljon ellentalit :wink:
Már csak a gyerekek miatt is érdemes lenne, mert az ElevenPark nagyon kúúúl. Tuti bejövős lenne :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Neked nem is kell érteni :)
Amúgy a zene, a színek, fények...
Sok rész van, van amelyik az enyémeket is jobban érdekli, van amelyik kevésbé.

Tike!
De jó neked. Az én diáim sajnos nincsenek meg (anyunak köszönhetően), pedig volt pár, amit nagyon szerettem és jó lett volna a gyerekeimnek megmutizni :(
A fa elalvás utáni díszítése tök király, de csak olyan gyereknél, aki még bentmarad a rácsok között :)
Nálunk ez kivitelezhetetlen, elég gáz lenne, ha Szonji kitipegne pisilni, mi meg nagyban angyalkodunk :S

Ronmay!
Bár Marci még csak 3, de már nála sem tudnám elképzelni, h tépi a ruhámat a csöcsömért (álló kukaccal meg végkép fújjj). Én ugye relatív sokáig szoptattam mindegyiket,mert de jó nekik, de azért a 4-5éves gyerek ne szopjon már!

Délelőtti ellentalin akkor asszem ketten leszünk :)
Lehet,h direkt du.-ra rakták, h mi ne menjünk :) :oops:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Hernyókukacról én is kérek képet, ha vkinek van, mert nem leltem meg tegnap este a világhálón.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ronmay!

Mi 1-3-ig szoktunk aludni kb. de ez elég képlékeny, mert van hogy felülírja az élet (vagyis én :twisted: :lol: ).
Amúgy múltkor 7-ig voltunk, és sztem ma sem jövünk haza hamar, szóval ha gondolod, és véééletlenül előbb kelne Roló, mi ott leszünk... :wink:
(Délelőtt: fél8-kor kelünk, fél 9-9 előtt tuti nem indulunk el, 1-1,5 óra az út, ergo 2-2,5 óránk lenne játszani, úgy hogy ennyit is utaztunk :? . Így van kb 5 :wink: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ezt mutassátok meg a dedeknek:
http://www.youtube.com/watch?v=we8GRCHwuuM
Bodzi nagyon élvezte, végig riszált és mutogatta, amiket a figurák csináltak :)

Dodi!
Köszi, h minket meg jól nem hívtál, pedig én is írtam, h mentünk volna szívesen :cry: :oops:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Dodi, Lois!

Megértem én az utazás miatt..5óra a meg nem sok? :shock:
Amúgy sok szempont miatt sem jó a délután. Ugye ti Apáitok zömében otthon van és akkor talizik a gyermekkel amikor akarnak. Én Apa jóó esetben 18kor jön haza, rossz esetben már alszik a gyerek. Ha mi négykor kelünk ötnél hamarabb nem is tudnánk oda érni, és akkor fordulhatok vissza. Hisz ezt a kevéske időt nem venném el se a Rolótól, se az apjától amit együtt tölthetnek. :roll: A délután sitty sutty elrohan, de a délelőtt nekünk nem, hisz 7-7,30körül kel és 13 kor alszik...Így mi mindig délelőtti progit csinálunk, jobban is alszik délután, meg én se ülök itthon..
Arról nem is beszélve, hogy nekem/ünk kedd csüti mászás, szerdán meg úszni járok... :oops:
De talán egyszer összejön :wink:

Szonibaba

Sztem Dodi minket egy kalap alá vesz, hisz "egy család" :wink: :lol: Ezt a Bogyó és Babócát nem lehet letölteni? Kedves férjed nem tudja megszerezni? :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Nem tudom végül a többiek mentek-e, de mi sajna itthon kellett, hogy maradjunk :( . Botond belázasodott :( . 8 napja kapta az oltásokat, biztos annak a hatása. Ez persze nem fertőz, de most le van gyengülve az immunrndszere, és könnyebben össze tudna nyalni vmit :? . Meg nem is akartam így hurcibálni.

Ronmay!

Még neked akartam írni, hogy 5 éves kisfiú: anyáááám, fúúúúj :shock: :evil: :evil: . Nekem eleve rögeszmém, hogy a "kései szoptatás" igenis hatással van a gyerekek szexuális fejlődésére, de ennél nincs is jobb bizonyíték! Brrr.....a hideg kiráz, ha belegondolok a szituba :? .

KIslányt vártok még? Nem nőtt kukija? :lol: Neve van már? :roll:

Szonibaba!

Csak azért írtam elsősorban Ronmaynek, mert ő "firtatta" a délelőttöt, és hozzá címeztem azt a hsz-t. Te csak annyit írtál, hogy nektek az nem jó, de nem derültki, miért. Gondoltam mész a nagyokért, vagy ilyesmi, és ezért nem jó, vagy programotok van konkrétan ma délutánra, és ezért :roll: . Ronmaynél tudtam, hogy miért nem jó, mert leírta.
Másokat se szoktunk egyenként hívogatni :roll: , ilyenkor aki jön, jön, aki nem, nem. ebből nem szokott sértődés lenni :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Sejtettem, h kevés volt az emotikon amit beszúrtam :)
Nem sértődtem meg, jól van? :wink:
Amúgy a du.-ok nekünk azért nem jók, mert Bodzi, Marci min. 4-ig alszik (de van, h keltenem kell őket v. a szomszédot kell megbíznom,h szittelje a bébijeimet), utána rongyolunk Szonjiért. Szal úgy néz ki, h a du. talikat megúsztátok ami a társaságunkat illeti :wink:

Ronmay!
Rolónak is bejött v. csak neked?
Sztem ennyi van fent a neten, mert elég új, mostanság jelent meg. De én meg fogom venni, azt meg duplikálhatjuk (sztem :oops: )
Tudod, Marci már kétszer látta moziban, imádja. Elég sok könyv is van, van karácsonyi rész is, azt sztem a Télapótól megrendeljük, h 24-ére meglegyen alapozva a karácsonyi fíling.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ja, Dodi!
Küldenék Botondnak gyógypuszikat, de nem menne vele sokra, mert köhögöööök.
Gyors láztalanodást!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba

CSak nekem jött be, Roló nem látta..még :oops: :lol: de cuki sztem :lol:

Dodi
Még mindig kislány! :lol: Natali lesz a neve, mint Natali Portman :lol:
sima i-vel.
Roló 3 este volt lázas, napközben tünetmentes. De lehet ti pikk pakk letudjátok :wink:

Ja és Csibe neked akartam írni hogy a G1-es intézetben akciós a 4D dec 23.ig 6000Huf...ha érdekel jelentkezz most mert még van hely későbbre is aszem akkortájt leszel 16 hetes körül..Mi megyünk dec 22.-én, ugyanis azt se tudom hogy terhesgondozáson, ahogy haladok lesz-e UH vagy sem. Így meg akkor leszek 29. Még jó csekkolni hogy minden okés :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Szonibaba!

Tényleg kevés volt :lol: . Ezekből ( :oops: :( ) nekem nem az jött le, hogy nem mondtadegész komolyan. De akkor örülök, hogy nem vetted ezt magadra :wink: .

Köszi a puszikat (a köhögés nem jön át az éteren, csak a puszi, te buta :roll: :lol: :lol: ). Nem mértem neki azóta, de délután is éreztem, hogy megy föl, akkor is kapott egy kevés Nurofent, most meg éjszakára Germicid C-t. Szegény tök álmos volt, de nála is mérgezett egér-szindróma volt, fél órátaludt reggel 10 óta, "betegen" :( . Demost már alszik, remélem nyugodt éjszakája lesz.

Ronmay!

A Natali nagyon szép név :D . (Natali-nak, vagy Nátáli-nak kell ejteni?). Sztem Pagikának is bejön :roll: :lol: .

Na mizu mamikák? Voltatok zúzni? :lol: :lol: :lol:
Arra gondoltam, (mivel tegnap megjött a GYED-em :lol: ), hogy itt az ideje a mamatalinak :wink: . Ode ráadásul Boo is tudna jönni, és biztos jól esne neki egy kis kikapcsolódás :roll: . Neeeem?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Talit jövő hét elejére elnapoltuk :wink:
Nekem jó minden nap a szerdát kivéve. Ez a kitétel áll a mamatalira is :wink: De szerintem Boo jövőhéten nem fog mamatalizni, hisz hétfőn műtik Miront, a köv. héten már esetleg.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 10:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 10:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 10:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én szeretem a beiglit... egész decemberben azt eszem... :oops:

Boo!

Akkor jelöld ki te a babás és mamástali napokat :wink:
Hernyót majd lefotózom, de akkor jut eszembe mikor elalszik és ide tudok ülni, de akkor nem tudom kivitelezni, mert rutinosan a gyerekszobájában rejtettem el, lévén ott kutakodik a legkevesebbet :roll: De majd szerét ejtem.
Szóval mondjak karácsonyi szertartásokat? Hehehe, mi készítünk családilag szenteste délután egy vajling forralt bort, így az igen széles jókedv garantált :wink:
Spéci ajándékozási szokásunk, hogy mindenki neve egy kalapba kerül, és úgy húzunk neveket, minden egyes ajándéknál. Sok ajándék van, minden külön csomagolva, nevek visszakerülnek folyton, nagyon mókás, gyerekek nagyon élvezik...meg mi is. Ezzel órákig elszórakozunk, lévén 10-en vagyunk :D
Kaja :arrow: Khömm, az nem nem az én asztalom ugye... :oops:
Szenteste, ált. tesóméknál vagyunk, régen felváltva voltunk náluk, majd köv. évben nálunk, de pár éve ott becsatlakozott a mókába a sógoromtól egy nagyi meg egy dédi, így ott vagyunk 24.-én. Náluk töltött káposzta meg újházi a menü. 25.-én nálunk vagyunk, akkor halvacsora van. Nincs nagy húdebezabálás egyáltalán.

Zétény napját amúgy egyáltalán nem arányosan osztja meg a déli alvása, délelőtt úgy 3 max. 4 órát van fenn, szemben a délutáni 6-7 órával. Szóval nálunk a délután adja magát a programokra.

Dodi!
Szegény Botond, remélem holnapra nyoma se lesz :)

Ronmay!
Uszodás sztorid húúúdebizarr :shock: :shock: :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

Dodi!
Botond gyógyuljon gyorsan...

ronmay!
köszi,h szóltál...eléggé aktuális lesz...olyan mikulás környékére
terveztem az első 4D uhut...
viszont belinkelnéd az oldalt,m nem ismerem én a hepinethez jártam...

Kép
Kép
csibe83

ronmay!
megtaláltam az oldalt,köszi szépen...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 10:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Én nem akartam semmit se odaböffenteni, hisz talán nem is tudtam volna annyira lefagytam. Meg nem is az én dolgom, ha az Anyukának ez jó és így jól érzi magát szíve joga. Én nem érezném jól magam...de sztem már őt is zavarta, hisz azért nem hangosan mondta...na mindegy. CSak gondoltam hogy megosztom van ilyen is :lol:
Háát Apával sokat beszélünk erről hogy Natusnak nagyon bele kell húznia hogy utolérje a bátyját :lol: Mi Natalinak ejtjük :wink:
Ja tom, hogy gáz hogy nálam ilyen a Karácsony, lehet gyerekkoromban csesztek el vmit, de nem tom mit, mert mondom anyám nagy karácsony fun. Mondjuk lehet közrejátszik az is, hogy mi nagyon szegények voltunk, így az az ajándék mértékén és minőségén is megmutatkozott. Sokszor nem is kaptam azt amit kértem, ruhákba meg megörököltem a bátyám ruháit... :twisted:
Bár mai fejjel nem gondolnám, hogy egy szegény családban feltétlenül szar a karácsony... :roll:
Mi se szeretjük a bejglit :lol:
Miron még délelőtt alszik? :shock: tök furi nekem, mi július óta délután egy nagyot..

Dodi

milyen volt az este?

CSibe

Sztem telefonon jelentkezz be mert neten vmi miatt nem lehet a decemberi időkre foglalni.. szivi :wink:

Lois

Nekünk ha így vesszük arányos mert délelőtt 5-6 órát van fenn délután meg 5-öt. ha összeadom mind a két verziót akkor kijön a napi 10-11 óra fent lét :wink:

Na lépek főzni, gyermek bőőcsiszerűben van..

KépKép

KépKép
ronmay

Lois!

Juhhuu :D . Nem szívesen maradunk le a talikról :wink: . Mondjuk én áttetettem a holnapi vizsgám, mert nem készültem, meg a szombat az szombat na :roll: . Nem vizsgázom! :twisted: De az úgyis vmelyik délelőtt lesz...

Boo!

Hú, nekem ez a meztelen bevackolás is kicsit bizarr :roll: . Tudom, tudom akkor nagyon pici még, de ha Botonddal együtt aludtunk (ő cicin aludt el), mikor kiköpte, én akkor is ráhúztam a melltartót. Nekem olyan fura volt, hogy csak úgy lógatom a fejébe az orbitális méretű csöcseimet :? :lol: . Ha éhes volt, bármikor ehetett, és szerettem szoptatni, de ha nem eszünk, az ételt el szokás pakolni :twisted: :lol: . Azt meg hogy miért ne legyen rajtam más ruha, egyáltalán nem érem :shock: .
Ma reggel beszaladt a hálóba, megcsípte a bimbómat, közölte, hogy "sziszi" majd röhögve elszaladt :lol: . Ezen jót mókáztam, de olyan furi volt belegondolni, hogy mondjuk odaszalad és beleszív egyet :roll: . Tudom, páran még szoptattok, de nekem már az is furi. Persze ez nem bizar még, csak furi és kész. Én már fél éve nem szoptatom, elszoktam tőle :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay!

Köszi, rendben volt :wink: . Hajnalban nyöszörgött kicsit, de visszaaludt magától. Reggel kicsit korábban kelt, és kicsit meleg is volt, de most már megint jól működik :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo$
hehe, gondoltam hogz ey lesy neked a bej0v[s

Eyt a gzerekem csin'lta, hogz \gz \rok, hogz csin'lom vissya<<<<<<<<<<< Hilfe$$$$

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Oké, megfejtettem, rafkós Kölke :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ronmay!
Akkor Rolónál máshogy van. Nálunk sem én alakítottam így, hanem ő. Azt hittem, hogy az óraátállítással változik valami, de nem. Akárhánykor kel (ami nálunk nincs korán), délben le kell fektetnem, és az esti alvás is fix.

Dodi!

Aztán nehogy elbízd magad hogy nélküled nincs is tali :wink:

Szoptatás :arrow: Meztelenül nem vackoltunk be, szerintem az nem is túl praktikus, csak fullra összeizzadtunk volna a bazi nagy nyárban.
Zétényt éjszaka én is fekve etettem, de én nem öltöztem vissza utána, lévén aludtam. Ált. arra ébredtem, hogy már alszik mellettem, vagy arra hogy újra eszik önkiszolgáló jelleggel :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hédi még napi 2x szopizott, de a reggelit lassan elhagyjuk. Ő kéri, de nincsből nem lehet, ezért mostanában érdekesek a reggeleink. Ma pl. 5kor ébredt, jött a nagyágyba, próbálkozott cicit kérni, sírt, bújt, stb- eddig jó 15 perces kesergés után vagy visszaaludt vagy nem :twisted: Ma azonban lemászott az ágyról és útnak indult...kíváncsian követtük, kicsattogott a konyhába, körbenézett, hogy van-e valami fogára való, mivel nem talált visszacsattogott a hálóba :lol: :lol: :lol: Gyorsan csináltam neki babatejet, hátha - hát nem. Fél 7 előtt nem sokkal visszaaludt és dupla adagot reggelizett :shock: :lol:

Az esti szopi még egy ideig marad, de mire bölcsis lesz teljesen le szeretném szoktatni

tike

Dodi! Szegény Botond! :cry: De ahogy olvasom már jobban van,örülük neki :wink:

Szopi! Lili augusztus óta nem szopizik,az esti,utolsó szopit már én nem adtam neki a végén,mert csak bohóckodott,de nem nagyon viselte meg,mert apa múltkor hülyéskedett és felhúzta a pólómat neki,várva,hogy a gyereknek mi a reakcója,de csak annyit mondott,hogy: cici és elkezdett röhögni. Szóval nem sérült a kis lelke,hogy nem egészen magától hagyta el :roll:

Alvás: nálunk úgy tűnik,visszaállt a régi rend,délben alszik el,fél 2-2ig és este fél 9kor megy aludni. Nekünk ez működik,remélem nem írja felül az élet :D

Karácsony: nekem is anyukám nagyon imádja,már november vége felé elkezdi díszíteni a lakást,így én is mindig ráhangolódom gyorsan. Nem vagyok édes szájú,így sütit nem is eszem,de Zoli imádja a zserbót,azt mindig sütök neki,a többi sütit anyu csinálja.

Mamatali: mikor megyünk? :lol: És HOVA????

KépKép
KépKép
nyuszi81

Tike!
Amíg volt szopi (még ha szimbolikus is, szerintem érdemben nem volt már tej) addig Zétény sem fogadta el a babatejet. Ahogy elhagytuk aug. végén (ő választotta le magát) rögtön elfogadta és a szerelem azóta is töretlen. Kábé 5-6 decit iszik meg egy nap.

Nyuszi!
Lili alvása :arrow: :D
Mamatali :arrow: nekem mindegy hova megyünk, csak:
1., Lehessen parkolni
2., Halljuk egymást
Más óhajsóhajom nem van :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 10:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 10:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Képzeljétek, megszületet a bnőm kislánya Nóra Petra :D :D :D . (Náluk van a mieinkkel egyidős nagytesó, Roni, akinek az alvásgondjai voltak). 10:50-kor mentek be a kórházba, és 11:50-kor megvolt a csajszi :shock: :lol: . 2980g, és 52 cm. A piszok mázlista, mi? :twisted:
Bár remélem az nem lesz majd gond, hogy ilyen pikkpakk kijött :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 10:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: