Sajnálom hogy megharapták a fiadat.Barátnőd meg tényleg nagy butaságot csinált.Ha tudva tudta hogy PCOS akkor neki is tudnia kellett volna ha egy kicsit is utána olvas itt is a csajok a megmondhatói hogy kell a gyógyi első pillanattól kezdve.És ha valaki terhes akkor nem viccelünk a görccsel azonnal doki.Szóval ismeretlenűl is neked adok igazat amiért kiborultál és veszekedtél vele.
Bogi,Cham: nem semmi életetek volt és nem semmi kapcsolat a szülőkkel.Sajna nálunk is apuka alkoholista de nem a rosszabbik fajtából.nem verekedős hanem csendes volt de a cigi meg a pia elvitte minden pénzünket.Egyik napról a másikra éltünk.Aztán hogy elkezdtem dolgozni persze haza kellett adnom.Aztán mikor megismerkedtem mostani párommal ugye elköltöztem otthonról és minden plusz pénzforrás megszűnt tőlem.Igaz már előtte 5 hónapig sem tudtam már azt a pénzt haza adni amit előtte.de mikor elköltöztem én voltam a szemétláda mert otthagytam őket a córeszban. És úgy lett beállítva mintha én soha nem adtam volna haza egyetlen fillért sem pedig ha leírnám mennyit adtam haza akkor elcsodálkozna mindenki és egy szóval sem kérkedtem érte .Anyuék is úgy voltak mint Bogi szülei hogy ők felneveltek most tartsam én el őket.Csak én nem tudtam elköltözni egyedül ezért maradtam otthon olyan sokáig.Meg mondjuk engem nem bántott annyira a dolog.Most visszagondolva már másként látom.Ma már anyukám nem él

A III. trimeszter kapujában - 28. héten
27+5 naposan