A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vaya,
gratulálok!!! sok örömet és boldogságot Nektek!!!

Csucsu,
köszi a hírt, jól indul a nap. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu: mit olvastál a telefonod kijelzőjén? :D
Vendég

Kisbeeka,
hát Vaya híreket, de úgy volt hogy Sajti lesz a hírhozó :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa laptetűm kicsi tündérlányé !

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Hahó!

Nézzétek csak milyen gyönyörűségesen alakul a táblánk!
A Kismamáink kettővel szaporodtak, két hét múlva követi őket Zsuzsó is, aztán majd mi jövünk Ritával és Estrellával... szóval törpéletes a fejlődés!
Csak így tovább kis csapat :D

BABAÁLMOK

Oroszlán,
légyszi majd egy dátumot, meg ha lesz név azt is adj hogy beírhassam!
És természetesen ismeretlenül is nagyon-nagyon örülök a sikereteknek :)

Kép
judit0713

sajtikám
voltál tegnap a dokinéninél? mit mondott?

vaya
gratulálok én is a nagylányhoz.

béku
növesztgesd a tüszőidet jó lesz az :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Drága Noni baba!
Isten hozott köztünk! Kívánom hogy érezd magad nagyon jól ebben a kaotikus földi létben!

Kép
judit0713

sziasztok

tegnap estére sajnos kicsi Hanna is beteg lett... elkapta tőlünk csúnyán hörög szegény de nincs tüdőgyuszija, kap köptetőt és kedden megyünk vissza a dokibácsihoz.
és Apa is kezd köhögni de sós vízzel gargarizál....remélem hogy nem robban le.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné,
ezek nem valami jó hírek...millió gyógyhullámot küldök az egész családnak :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Vaya,szívből gratulálok Noni babához!
Sok-sok tejcsit!!!

Lukácsné, jobbulást nektek!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Vaya!
Én is szívből gratulálok a kislányod, akarom mondani a NAGYLÁNYOD megszületéséhez!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Sok tejcit és nagyon-nagyon boldog és egészséges életet kívánok Nektek!!! :wink:

Juditkám!
Hogyvagy??? Remélem jól!!! :wink:
Látom áttettél a táblában.... :wink: .... amúgy Baba, Janka és Muzsi is megszült már :) Remélem Ritával Magadat is hamarosan egy hellyel odébb írod! :)

Rita: tényleg, hogyvagy??? Sokat gondolok Rád/Rátok!!!!!!!! :)

Lukácsné: Jobbulást kívánok az egész családnak... főleg a Pici Lánynak!!!! Gyógyhullámokat küldöm: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andikám,
javítottam a táblit!

És képzeljétek, Rodina a következő :shock: :shock: :shock:

Hogy jól vagyok az túlzás...fránya émelygés nem akar eltűnni :?
De legalább jó sokat alszok 8)

Kép
judit0713

Juditkám: Na akkor Te is szintén zenész........ :shock:

andrea-1

Andi,
ne mondd hogy még mindig rosszul vagy :shock:
Én abban reménykedtem hogy ez a 12. hét körül abbamarad :oops:

Kép
judit0713

Hát... ma még nem volt csanda.... de egyébként úgy kb. 1,5 hete mindennapos..... :roll: Sz-szel meg is beszéltük tegnap, hogy én valszeg fordítva vagyok összerakva...... :lol:

andrea-1

Judit,
neeem, Andi biztos arra gondol, hogy rosszul VOLT. remélem. engem is mindenki azzal biztat, hogy már "csak" 2hét...
vérzés elmúlt?

Andi,
ugye jól gondolom és Vuk a múltté? mi lett a vv eredményed?

Lukácsné,
jobbulást mindenkinek a családban. gyógyhullámok. :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszi Zsuzsó!
Én is nagyon remélem hogy már csak pár hét :roll:
Vérzés azóta nincs, sokat fekszem, csak enni-inni nem nagyon tudok...de legalább ez jelzi hogy jól van a kis drágám :)

Kép
judit0713

Judit,
tudod én nem vagyok egy nagy ivó, de inni muszáj, ha nem is nagyon eszel. én napi 1,5 litert céloztam meg és azt legalább próbálom tartani. nekem a legrosszabb időszakban úgy ment hogy sokszor egész keveset.

csajok,
ma én is elmondtam a melóhelyen a babát. nem nagyon halogathattam tovább a munka pótlása miatt.
a csajok nagyon aranyosak voltak, örültek nekünk, a főnököm is nagyon rendes.
most már "csak" az kell hogy minden oké legyen velünk. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ez nem is kérdés, minden rendben lesz!!!
A tavaszi fórumtalira már óóóriási pocakokkal érkezünk :wink:
Inni én is igyekszem, de csak anyukám ribizliszörpje vagy citromos víz megy le...ezekben nem túl sok tápanyag van. De remélem beéri a testemből kapott energiával a csöppség az első harmadban, aztán majd pótolom a kaját...úgy számoltam, hogy karácsonyra már jobban leszek és végigehetem a menűt :lol:

Kép
judit0713

próbáltad már a piritóst? nekem az még elég jól bejött. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kétszersültet szoktam rágcsálni, az működik :)

Ja, képzeljétek olyan kis bimbó vagyok, hogy csak most olvastam át jobban miket írt a dokibá a papíromra az ügyeleten, éééés, már 7,6 mm-es a kis babócánk :D

Kép
judit0713

vaya: Gratulálok és jó egészséget nektek.

Kismamik, kitartás. El fog ez a fránya émelygés múlni.
vicky79
Budapest III. kerület

Nem csajok, nem múlt még el... sőt, nálam most van a legintenzívebb időszaka.... :shock:
Sz. mondta, hogy tartsak még ki... és mivel enni-inni tudok, csak van hogy ismételni kell az esemény után... ígybaj nem lehet belőle, mert megvan a kellő bevitel :wink:
Szedjem a Magneb6-ot... házidokinál a sima b6-ot is javasolták... és el fog majd múlni...
Én jó házigazda szoktam lenni, így Vuk, míg akar marad, de ha menni akar, nem tartóztatom...

Hívtam délben Sz-t az eredmények miatt.... annyit mondott hogy minden labor negatív!!! Hétfőn majd tervezem, hogy ügyintéző körútra megyek... úgyhogy útbaejtem majd a János-labort is és kérek egy nyomtatást lent a leletekből :)

andrea-1

Vicky
Köszi, neked is boldog szülinapot!!! Szintés skorpió :)
Én is majd a babával ünnepelek, csak még a pocakban :)

lukacsne
Hát úgy tűnik, papa nem örül a nagypapaságnak, nagyon aktív életet él, még bőben csajozik, politizál, barlangászik, szóval hogy merem én a 30 évemmel nagypapává tenni :)

Hát nem alszotok túl sokat, nem lehet könnyű!

Andi
Jó gyakran jártok vizsgálatokra... Most már magánba Sz.-hez, vagy még a kórházba?
Sajnálom, hogy ennyire rosszak a vénáid, sajnos rám is ez vár, a kórházban csak a kézfejembe tudtak infúziót bekötni...
Remélem Vuk már hamarosan békénhagy!
Tegnap vettem én is Magne B6-ot, meglátjuk, segít-e... Eddig nem :(

Woody
Szegény, szülés előtt még gyökérkezelés, jó lehetett! :(
Jó pihenést Ausztriában!

Kecsmary
Örülök, hogy megvan az ügynökötök!
ICSI ügyben nincs tapasztalatom...
Kitartást a HSG-hez, mondjuk én nem bánom az enyémet, mert szerintem az is kellett a sikerhez...

Zsuzska
A Te apud biztos jó fej lesz, ha örömhírrel lepitek meg, én majd a férjem apjára koncentrálok, ő már évek óta nagyon várja...
Még nem tudja a hírt, vasárnap lesz közös ebéd, de ugye nekem akkor még másfél hét, hogy biztosan tudjam, nincs-e baj, így most úgy gondolom, hogy nem mondom még el...
Aztán ki tudja!

Kispatak
Este 7-ig azért ritkán dolgozom...
Mondjuk tegnap nem volt semmi az ügyvezető, idejött, hogy most biztos nagyon unatkozom...
Mondtam, hogy hogy unatkoznék, tele vagyok munkával...
De hogy nincs itt az új asszisztens és egyedül vagyok az asztalnál...
Mondtam, hogy ja, nagyon unatkozom, hogy még az ő munkáját is végzem, tényleg...
Amúgy délelőttig egész jó, ebéd után leszek nagyon rosszul. Hányinger és iszonyú álmosság, nem tudom, mi lesz így még legalább 1 hónapig...

Oroszlán
Nagyon gratulálok a picihez!!!

Béku
Kitartás az utolsó munkanaphoz!
Sajnálom, hogy ennyire szenvedsz a szurival :(
Tüszőnövesztők mennek!

Aktucs
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a férjeddel, örülök, hogy így kiálltak mellette a többiek!

Vaya
Szívből gratulálok!!!! :)
Hú, jó nagy baba, nem lehetett könnyű!

judit
Beírnád hozzám az okokhoz, hogy IR?
Aztán remélem lassan átkerülünk a másik oszlopba, de jó lenne már ott tartani...
Én ugyanolyan sz*rul vagyok, mint te, vagyis délig még OK, de onnantól kezdve...
Alig tudok a munkára koncentrálni, állandó émelygés, fáradtság, este már úgy ájulok be az ágyba...

Zsuzsi
Felvesznek helyetted valakit, vagy mi lesz a munkahelyen?
Én még nem mondom el...

Lányok,
Ma estére is kérném a drukkokat picit...
A kollégákkal megyünk vissza az egyetemre szülinapozni, az egyik csarnokban van egy pasi, aki bedolgozik nekünk és ott találkozunk évente kétszer...
Mindig jó nagy ivászat szokott lenni, én vagyok az egyetlen nő, hát ez akkora lebukás lesz, mint a ház! Nem hiszem, hogy az IR dumát beveszik, de próbálkozom...
A terhes kolléganőm azt mondta, hogy az ő dokija 1 dl száraz vörösbort engedélyez, szerintetek annyit szabad alibiből, vagy ne kockáztassak?
Amúgy meg azt hiszem, mindenki hülyének fog tartani, de ezt kértem a szülinapomra:
http://epitkezes-otthon.vatera.hu/butor ... 95610.html
Tudom, hogy babona, meg minden, de ha most baj lenne, majd félreteszem...
Ha tudnék képet feltölteni, megmutatnám a gyerekszobát, egy éve költöztünk, oda már akkor is olyan padlószőnyeg került, ott is jöttek babonával a rokonok...
Hülye vagyok, mi?! :)
estrella22

Sziasztok! Volt ma valaki a BMC-ben?
zizuka
Budapest

Estrella,
dehogy hülyeség, nagyon is jól néz ki az a babaágy :D
És tudod, a babonákkal szemben a Titok éppen azt tartja, hogy érezd magad úgy, mintha kívánságod már teljesült volna! Tehát a berendezett babaszoba csak odavonzza a kis lakót!!!
Mi még alakítgatjuk a szobát (tetőszigetelés, burkolás, stb. mert egy picike tetőtéri szobácska az, és még sosem volt használva), de amint kész mi is berendezzük :)
Sőr, már alig várom hogy jobban legyek, és mehessek a sógornőmhöz babacuccot turizni...hordozónk már van, vettem a teszveszen :lol:

Andikám,
most kicsit lelomboztál :( :( De majdcsak túléljük mind, hiszen eddig meg ezért nyavalyogtunk 8)

Kép
judit0713

Vaya:
Szivböl gratulálok Noémi babához!!!!

Lukácsné:
Ó Te szegény,van elég bajotok azzal a fránya betegséggel.
Gyógyulást az egész családnak!

Zsuzsó:
Jó fej kolégáid vannak.Dolgozol vagy már nem?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Huh micsoda hirek!

Megjött a jó hirek Oroszlán hozta: nagyon örülök még egyszer és minden-minden jót kivánok!

Breki: remélem hamarosan te is zebrás tesztet hozol nekünk!

Vaya: isten hozta lánykádat, nem semmi méretek! Hogy sikerült megszülni?

Rodina: vajon veled mi lehet, ki hozza majd a hireid? A csoda hamarosan beteljesedik amit már nagyon régen vársz -

nem veszitek észre mennyi kislány születik? Vár valaki fiút Mieza-n kivül? Tényleg hol vagy????

Estrella: sajnálom a fáradtságot. Na hallod nem semmi helyed van! Kitartás, de ha végképp nem megy, akkor menjél tp-re kérlek!

Lukácsné: gyógyhullámok a családnak!

Sajti, Mieza: merre jártok?

Ma is volt feladatom, egy beadványt kellett irnom a férjem nevében. No ez nekem nem gond. Kivágtam semmi perc alatt, hiába az élet nagy iskola. A melóhelyemen is ezt teszem, csak lenne több ilyen jellegű dolog. Ezt szeretem.

üdv nektek

kispatak
Vendég

Oroszlán,
gratulálok és problémamentes babavárást nektek.

Estrella,
szép a kiságy és milyen praktikus, hogy levehető az első rész, tök sokáig lehet majd használni. ha nem vagy babonás, kár törődni vele. egy barátnőm már ezer évvel a babái születése előtt vett babaruhákat, takarókat, azóta 3gyerekes boldog anyuka...

Zsuzska,
nem dolgozom. de ha jól leszek az álom-álom 12.hét után akkor még lehet hogy pár hétre visszamegyek betanítani.

Andi,
ezek szerint a terheléses inzulin is oké? az tök jó hír. :-) néha Sz. olyan szűkszavú tud lenni... mennyiről mennyire csökkented a gyógyszert? én a héten 2X500-ról 2X250-re.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó!

Nem nyugodtam és kerestem, találtam hireket. Remélem nem haragszik meg senki, főleg nem az ujdönsült mami és kicsi lánya:

Ime:

Nov- 7-én 12:45-kor megszületett Déri Kitti Anna, 2400 grammal és 50 centivel". baba és mama jól vannak!

Rodina: Isten hozta a lánykádat, a csoda beteljesedett. Várunk mielőbbi hireket felőletek

üdv kispatak
Vendég

Estrella:
Az IR diéta engem is érdekelne,küldök privit!
Jó bulizást,de csak ovatosan!
A lebukással kapcsolatban nem sok tanácsom van,de ha mind pasik,hátha nem tünik fel az egész babás dolog.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Szisztok!

Még egy bekukk.

Most kezdem felfogni, hogy miért nem szeretem ezt a téli lakot. Itt van minden holmija az elment báránykámnak. Pakolnom kell(ene) - van amihez évekig nem nyultam, nincs hozzá erőm. Most is folynak a könnyeim, és még csak hangosan se tehetem, mert a férjem nem szereti. Hát majd lesz valahogy. Jobb volt, mikor még a helyét készítettük, de régen volt.
De arra gondolok, talán lesz még valaha jobb is, csak tudnám, hogy mikor -reménykedek, csak nincs egy dátum.

üdv kispatak
Vendég

Kispatak:
Annyira sajnálom ezt a rossz helyzetet,de nyugodj meg és csak pozitivan állj a dolgokhoz,meglátod nemsoká jelentkezik a báránykád.Tudom,ne könnyü,de türelem,türelem....

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzsó,
Igen szűkszavú volt, ráadásul ahogy felvette, hallottam hogy valaki van is nála, mert még befejezte amit mondott neki, és úgy köszönt be a telóba... Így megelégedtem azzal, amit mondott... hétfőn majd kikérem a leleteket, a toxon kívül elméletlieg minden meglesz...aztán majd abból úgyis látszik.... Viszont ha a terhelés rossz lett volna, csak mondja, nem?
Én amúgy 3x850-ről vittem le 3x500-ra... és asszem 2x500 lesz a vége... de nem tudom, majd decemberben rákérdezek...
Amúgy rábeszéltem Rajót, hogy decemberben menjünk el egy korai időszakos 4d-re és akkor lehetne majd az kari-ajándék a nagyszülőknek :)... A 4d Genesist néztem, dícsérik a neten....

Juditkám: Ne lombozódj le... Sz. szeirnt én a ritka kivétel vagyok, az átlagra nem ez a jellemző egyáltalán.... :)... Amúgy ma JOBB volt a helyzet!!!!!!!! Sokkal jobb mint az elmúlt időszakban..... :wink: Szóval no para... én is így gondolkodom :)

andrea-1

Hahó!

Kösz a vigasztalást, reménykedek - más nincs.

Bocsi, ha érdekel valakit (küldjön privit)

Nevesítetlen üdülési kupon családi okok miatt eladó:

Helyszin: www.hotelsaphir.hu Sopron

Felhasználhatóság: 2011. 03.19
(Idén már csak korlátozott számú hely van)

3 éjszaka 2 főnek reggelivel vagy 4 főnek ellátás nélkül apartmanszállóban (felszerelt konyha, tv, hajszárító)

Wellness: Benti mendence, pezsőfürdő, szauna, gőzkabin

1 gyermek 6 éves korig ingyen (2 fő szállása esetén),

ingyenes parkolás

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok! :)

Breki lejelentkezik :D
Szóóóval,ma megvolt az utolsó munkanapom...
Olyan vagyok,mint akit kifacsartak. :?

Most jön a 3 Merional... Reggel még 1 Cetrotide,aztán megyek Sz-hez,plusz vv...

Remélem már nem sokat szúrunk...
Vendég

sajti
merre vagy? csak nem a matisz klinikán vagytok??? akkor megbocsátjuk hogy nem jössz, azért holnap jelentkezhetnél hogy mi van veled?

mieza
téged is régen hallottunk...

köszi mindenkinek a gyógyhullámokat remélem hamar meggyógyul a kis beteg család , Filipnek megigértem hogy holnap elhozom ebéd után az oviból, hát tisztára belelkesült hogy itthon lesz délután.
Hanna elég csúnyán köhög meg hörög szegénykém de most alszik úgyhogy én is lépek amíg lehet aludni mert eléggé fáradt vagyok.

béku
holnapra szoritok hogy minden rendben legyen

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Békú:
Holnapra szorítok nagyon-nagyon.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Lukácsné: köszönöm,annyira aranyos vagy,hogy drukkolsz! :D
Igyekszem jól teljesíteni holnap,mert jó híreket akarok hozni ;)

És nem utolsósorban tartani akarom a tervemet :D
Aszerint hétfő-kedd egyikén jó lenne a leszívást megejteni,amit szintén nagyon várok...!
Meg persze a beültetést is.

Nektek jobbulást kívánok,remélem hamar kijöttök abból a csúnya kórságból!!!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Filip nagyon boldog lehet,hogy együtt töltitek majd a holnap délutánt :)

Judit,Andi: Nektek küldök egy kis Vuk-távoltartó varázst,hátha felém kanyarodik ;)
Kép

Aki jön holnap a BMC-be,engem megtalál,de nagyon kómás leszek,ezt már előre jelzem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzska: köszönöm Neked is :)
Hogy áll a Ti ügyetek? :D
A vonalzót látom,de mi mikorra várható?

Képzeljétek,én szenvedek mindig azzal,hogy sokat igyak,mert kb. 1 litert iszom egy nap alatt,ami tudom,hogy nem sok,de ennyi megy le (max.)...

Ma picit próbálkoztam,és eddig már 3 liternél tartok!!! :D :D :D

Tudom,hogy többet kellene,de nagyon büszke vagyok magamra,hogy ennyit is bírtam :)
Vendég

Ja,és kérdeztétek a Cetroide-ot,hogy hogyan ment.
Ma reggel beadtuk,és nagyon jól ment!!!

Piros lett picit,de nem csípett szerencsére,viszont másik tűvel adtuk be,egy kisebbel :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon ügyes voltam ismét :D :D :D

ma picit jobban viseltem a szurikat,de valamiért veszettül érzékeny vagyok...
már a hasam összecsippentése is nehézkes,foltos a hasam,úgyhogy úgy festek,mint akit jóóóól helyben hagyott az ura :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kispatak: Andinak is fia lesz ;)

Igyekszem akkor hozni a zebrás tesztecskémet!! :D
Remélem most olyan lesz,ami fotózva is értékelhető lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szióka!

Gyors leszek, rohanok:
Voltam szerdán nőnemű nődokinál, akit Lukácsné is ajánlott.
Úgy tűnik nagyon ott van a spiccen, baromi aranyos és kedves, pörgős, nem unott, alapos. Szerintem kb.: 30 percig bent voltam nála, mert ugye új vagyok és jól ki is kérdezett. Ami még csak dobott a hangulatomon, meg is uhuzott, amúgy is nagyon nyilallottak petefészkem tájékán, kicsit felfáztam....éééés!!! Jobb oldalon van egy repedni készülő dominám, amire jól rágyúrunk, hátha spontán is megy!!! Annyira örülök ennek a drnőnek, már most nagyon bízom benne. Megvolt a citólógia, chlamydia és bakterológia, eredmények 2 ill. 4 hét múlva.
A helyben lévő uh-nak igencsak örvendeztem, mert nálunk a XX-ban le kellett menni a fszt-re külön helyiségbe, ott is kivárni a soromat, újra öltözni-vetkőzni és nem is mindig volt szinkronban a nődokim rendelési idejével, előfordult, hogy csak másnap tudtam uh-ra menni.

Lukácsné:
Kimondhatatlanul köszönöm! :)

Akinek itt is nagy-nagy gratula: VAYA ANYUCI, VAYA APUCU és NONI BABA!!! :D Sok boldogságot mégegyszer!!! :D

Tűzök, remélem holnap tudok netre jönni.

Pá Drágáim!
sajt@

Jó reggelt Mindenkinek!

sajti!
sok sikert a spontán bulihoz :wink: :wink:
Te már nem Sz-hez jársz?
vikus82

Sajti: hajrá matisz-baba!!! :D :D :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sajti,
ez a nődoki is a 20kerben van?

Lányok, olyat szeretnék kérdezni, hogy ti adtatok-e egyáltalán, ha igen mikor, hogyan pénzt Sz-nek. Nálunk ugye március óta voltak a vizsgálatok, műtét, 1 félbeszakított stimu, más egyéb nem, és remélhetőleg hónap végén indul újra a lombik. Erősen gondolkodom, hogy adjak-e valamennyit így előre, vagy csak valami figyelmességet, vagy az hülyeség? Meg ha adnék is, egyáltalán hogyan, mi módon, ott az asszisztensnő is, akkor neki is illene...temtom. Kérlek akinek van erről tapasztalata írjon lécci priviben.

Béku, amúgy ma veled álmodtam, vártál a beavatkozásra és nagyon izgultál...Én is ott voltam, de én csak vártam. Ott volt Kubu is Marcival, Marci szórakoztatott bennünket, halálra röhögtük magunkat rajta, ő volt a mókamester és feledtette velünk az izgalmakat. Kubu meg ott ült pironkodva, hogy hogy produkálja magát a kicsi fiacskája :)) Hát ennyi volt az álom.
ann74

Sziasztok!

Judit
Igazad van, érezze csak a baba, hogy nagyon várjuk, nem leszek babonás a kisággyal.
Nekünk is pici, tetőtéri szoba lesz, kb 10-12 nm.
A padlószőnyeg már megvan, „village” a neve, kis utak vannak rajta, meg házak, ha fiú, majd autózik rajta, ha lány, babázik :)
Sógornőtől majd én is nyúlok gyerekruhákat, csak azzal meg kéne várni, hogy fiú-e, vagy lány... Gyanítom, fiú, és nekik lányruhájuk van :)

Zsuzsi
Barátnőm tavaly szült, és még ő mondta, hogy neki két fontos szempont volt a babaágynál, levehető legyen az oldala és állítható a matrac magassága...
Nem vagyok babonás...
Amúgy meg gőzöm sincs, mi kell feltétlenül egy pici babának...
Jó lenne minden hónapban venni valamit és akkor nem a végén kell kiadni egy csomó pénzt. A fő dolgok fehérek lesznek és akkor nem lőhetek nagyon mellé a baba nemével :)
Mondjuk ez az ágy újonan sem drága, tavaly 25e volt, idén 20e, de 13e-ért szerintem nagyon jó...
12.hétig otthon vagy? Az jó, én délutánra olyan fáradt vagyok...

Zsuzska
Küldtem a diétát, szólj, ha nem kapod meg!
Jól sült el az este, nem buktam le!
A fiúk elfogadták, hogy a betegség miatt van, csak az nem értetteék, milyért vagyok ennyire visszafogott és jókislány, de majd megértik :)
Az egyik kolléga hazahozott kocsival, nagyon rendes tőle, mert én Pesttől 20 km-re lakom, mondjuk ő közeli kerülteben, de akkor is nagy kitérő neki...

Andi
Szép kis ajándék lesz a nagyszülőknek a kép!

Amúgy ti szedtek valamit hányingerre?
Én most egyszerre nyomom a Magne B6-ot és a homeós bogyót (Cocculine) és tegnap egész elviselhető volt.
Hoztam be földimogyorót is, abból is eszem pár szemet, ha kezd fájni a pocim (mondjuk a szénhidrát tartalmát nem néztem), meg a délutáni gyümölcsöt lecseréltem banánra, azt hiszem, abban is van B6 vitamin.
Eddig mandarint ettem, nem volt túl jó ötlet, amúgy is mart a gyomorsav, és még ráküldtem egy kis mandarint...
Na meglátjuk, hosszú távon beválik-e, de tegnap egész elviselhetően voltam!

Breki
De jó, akkor mától pihenés!!!
Remélem már nem kapsz sok szurit.

Sajti
Na tök jó, hogy ennyire bevált az új dokinő!
Hajrá spontánkodás, drukkolok nagyon!!!

Ann
A barátnőm, aki Sz.-nél szült, azt mondta, hogy ők csak akkor adtak neki pénzt, amikor sikerült a beavatkozás, és utána is simán elvállata őket terhesgondozásra.
Nekem nem tűnt pénzéhesnek, bár azt hiszem, már írták mások, hogy apróbb ajándékot vittek neki is és Hildának is.
Én szerintem most nem adnék a helyedben, de amúgy sem vagyok nagy hálapénz-fan...
estrella22

Sziasztok!

Úgy látom sokak szeme átfutott Kispatak rejtett sorain...ezért felfrissítettem a táblit, hogy mindenki lássa:
BABAÁLMOK
Kispatak, köszi a jó hírt!!!

Ééééés:
Köszöntelek Kitti baba itt a Földlakók körében! Hosszú, boldog életet kívánok Neked!

Rodikám,
talán már otthon is vagytok a leánykával!
Remélem könnyű szülés volt, és lesz jó sok tejci a babucinak!
Majd ha lesz időd/erőd gyere légyszi, legalább egy fotóval :wink:

Ann,
küldtem pü-t.

Estrella,
nekem mázlim van, a családban 3-0 éves korig (ketten decemberben bújnak ki) 3 fiú és 3 kislány van, így válogathatok majd bőven, bármilyen nemű is legyen a babucink :)
Álmomban volt már kisfiú is és kislány is, tehát majd az uhu megmondja.
Te fiút érzel?
Hányingerre a magneb6 mintha nekem is kicsit jobb lenne, de esténként én is nagyon szenvedek...méghogy reggeli rosszullét!

Béku,
nagyon várunk a jóóó hírekkel!

Zsuzska,
tündéri a vonalzód!

Sajtikám,
nagyon kis szaladós voltál tegnap!
De dokinéni hír jó, domina meg mégjobb, drukkolok :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Ann,
írtam priv.
álom fura, de babával álmodni tuti biztos szerencsét hoz. :-)

Sajti,
hajrá matisz-baba!!!!! nagyon drukk!!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Brekk,
neked is drukk, hogy teljesüljön az ütemezés szépen rendben!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Estrella,
igen addig biztos itthon leszek, aztán meglátjuk.

Kispatak,
köszi a hírt Rodiról. :-)
Bárányka miatt drukk, hogy az ünnepek jól teljenek majd!!!

Rodina,
Gratulálok a kislányodhoz, jó egészséget, sok örömet vele! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

laptetőm most a pocakban lévő babáké és a várakozóké meg természetesen Macséké.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: