A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Mi benne vagyunk!!! :lol:

Kép
napsugar1123

sziasztok!

Cicc boldogat! :)

Réka baba
Kép

Évi fogad :arrow: nem irigyellek! szegénykém! szép kis kálvária vár Rád... :(
Tomi fogdos :arrow: ugye-ugye... nem is kellett egy hetet várni! :wink: :lol:
Boldog 3. hónapot Neki! :lol:

Claire mit érzünk az EKF-ből? a város főbb részeit újjáépítették és gyönyörű lett (lesz... még nincs minden kész)... nagyon ráfért már a városra, hisz olyan lepukkant volt! egy dolog hiányzik még :arrow: egy normális strand... mert az nincs... :(

tegnap összeomlott a babanaplónk szervere :( még szerencse, hogy apa hétfőn csinált egy mentést, de így is most hajnali kettőig dolgozott rajta és még mindig nincs teljesen helyreállítva... szegény... dolgozhat rajta eleget...

Kép
gtunde75

Nekünk is a poz.teszt volt a szülinapi ajándék!(egy nagyon halványat teszteltem nov.22,és 26-án már szép erőset úgy emlékszem :) )

Réka babának boldog névnapot!

Tündi,remélem sikerül helyrehozni!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]a írta:evilany pálcikás vasárnapi,a másik most esti....
Kép
:D

(majdnem)1 éve :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi még a hideg is kirázott, olyan jó visszaemlékezni azokra az időkre...

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Ez az oldalt kb elolvastam többire nem sok esélyt látok ... :(

Gergő ma nagyon nyügike, alig aludt a szopik után, pedig cicin azonnal elalszik, de ha leteszem felkek...

Tündi: ma én picit hagytam sírni, de nem jól tettem , kis bukás és könnyes szemek, vörös fej a vége, pedig többször felvettem megnyugtattam visszatettem de nem aludt.... én is akkor elrontom?? de ha üvölt és a mellkasomon megnyugszik, akkor az nem jobb mind2önknek?

Clárika: Réka milyen ügyes hogy már napirendetek van!!!

Évi: Tomika milyen nagy baba, nagyon szépen formásodik!!!

Csillag: még nem is ebédeltem, nyámi a kép láttán...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares nyugi,nem fogod elrontani..olvasd el amit erről írnak,Ranschburg Jenő szerint se romlik el a gyerek ha kézben van ilyen kis korban.Egyszerűen szüksége van az anyjára,a testközelre,a szívdobogás hallására,nekik a testközel,az ölelés ugyanolyan fizikai szükséglet szerinte mint az evés,ivás..
Használd ki az időd élvezd ki ezeket a meghitt perceket vele,hidd el,alakulni fog ez.
A mi babáink is sokszor kismajmok még,olvashatod :)

evilany

Évi: csak jó lenne már néha tervezni 1 napot, mondjuk talit veletek, de Gergő lehet ott is üvöltene :((((

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok...
Megvagyunk. :-) Eni nemigen alszik, de nem is nyűgös, a játszószékben bohóckodik. Én meg tök álmos vagyok...
:roll:

Évi. Ahogy ideszúrtad a teszted képét.... :-) hülye hormonok... vigyorogtam, és elkapott egy nosztalgia-hullám. Visszaolvastam az első oldalakat... :-) a parák, a tesztek, petezsákok, majd szikhólyagocskák... :wink: 8)

szilvás76

[quote="kfmares"] írta:kfmaresvi: csak jó lenne már néha tervezni 1 napot, mondjuk talit veletek, de Gergő lehet ott is üvöltene :((((

szerinted Tomi mit csinál a talikon? :lol: :lol: :lol: :lol:
Épp emlegettünk h.reméljük hamarosan csatlakozol!

Szilvás
:wink: hát igen.Ha emlékszel Bettikére,épp benéztem a blogjába már 31.hetes :lol:

evilany

Sziasztok!

Rékának Boldog Névnapot!

Cicc-boldog szülinapot :)

Évfordulósoknak is nagyon boldogat!!!

Tominak hatalmas cuppancs :D

Ha valakit kihagytam volna-neki is nagyon boldogat!!!! :oops: :oops:

Mares drága,nem baj ha sír...vagyunk páran így ezzel-nem kényezteted el!!!...és a következő talin akár már ott is lehetnél...majd dajkáljuk Gergődet is! :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

boldog névnapot Rékának, Tivának...

Évi, igen, az aláirásában láttam, hogy 31 hetes...

szilvás76

Clárika, Rékának Boldog névnapot!!!

Évi, nagyon sajnálom a fogad. De legalább már nem fáj.
Tomi nagyon ügyes.:lol:

Csibuc, Korinnának jobbulást kívánok!

Cicc, Boldog Szülinapot!

Voltunk Lilivel oltáson. Az elején nagyon magyarázott a doki néninek, de a szuri után volt egy kicsi sírás. De anya kezében azonnal megnyugodott. Utána elmentünk sétálni egy kicsit és még most is a babakocsiban alszik, nem akarom kivenni, így legalább pihizik egy kicsit.
Ja és 5400g és már 61cm!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Cicc
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Betegeknek gyors gyógyulást!

Évi
Tavalyi tesztek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én tavaly ilyenkor már javában szuriztam magam. Nov. 13-án szívták le az érett petesejteket (akkor fogant a biológus mikroszkópja alatt Katus)... :wink:

Mares
Én sose hagyom sírni Katust. Max. annyi ideig, amíg végzek bizonyos dolgokkal :oops: :wink:
Kismajmokkal is lehet tervezni, társaságban mindig akad, aki szívesen hurcikálja... :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag: köv talit mikor-kinél tervezitek?

na eljutottam Gergőstől leszedetni zselés körmömet, kb 7 -8 hetes volt, fúúú gáz volt már, egyik kezemet csinálta a lányka, másikkal Gergő-mobilt tologattam :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ircsi: nem sok amíg sír, csak felhergeli magát, de wc-re el kell mennem.... meg én csúnya anyuka +pucolam a tervezett leveshez 3 sárgarépát, 1 fehéret, meg 4 szem krumplit 3 részletben(mindig bementem hozzá megnyugtatni)... ez sem tetszett neki...

Kimondhatom: Gergő cici és anyafüggő :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
Következő tali 3 hét múlva Tündénél :)
Pontos időpontot még nem fixáltunk

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="kfmares"]I írta:kfmaresrcsi: nem sok amíg sír, csak felhergeli magát, de wc-re el kell mennem.... meg én csúnya anyuka +pucolam a tervezett leveshez 3 sárgarépát, 1 fehéret, meg 4 szem krumplit 3 részletben(mindig bementem hozzá megnyugtatni)... ez sem tetszett neki...

Ez így teljesen rendben van! :)
Sajnos még egy ideig így is maradnak a dolgok-hozzá kell szoknod :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="kfmares"]I írta:kfmaresrcsi: nem sok amíg sír, csak felhergeli magát, de wc-re el kell mennem.... meg én csúnya anyuka +pucolam a tervezett leveshez 3 sárgarépát, 1 fehéret, meg 4 szem krumplit 3 részletben(mindig bementem hozzá megnyugtatni)... ez sem tetszett neki...

Katus is az :lol: :wink:
Hordozóban, pihenőszékben viheted magaddal...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi?Fogad?

Tünde-vonalzó :) köszike :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Fogam jelenleg rendben köszi...de korona kéne rá...ami nem hiszem h.összejön.Pff.

Fürödtünk
Kép

Kép

imádom:

Kép

Kép

evilany

Évi-fogadat sajnálom :(
Már megint nem adsz ennek a pici fiúcskának enni? :wink:
A textilpelust kell rágja? :)
Tomi ennivaló ezekkel a nagy szemekkel :) :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mai miamanó: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
gtunde75

Sziasztok!
Enyémek nem sokat vannak a kiságyban, inkább kint a nappaliban szopispárnák közt a szivacson, vagy játszószőnyegen, vagy autós ülésben. Konyhából rájuk látok vagy ott csücsülnek mellettem a konyhában. Napközben gyakran alszanak kint az erkélyen.

Alvás: tegnap felébredtek az esti szopi után elaléltam a TV előtt,12kor szopi. mire végre bemásztam az ágyamba, jött az ovis fiam, h lepisilte a gatyáját, szerencsére nem úszott a WC...gatyacsere, beáztatás. Aztán bebújt hozzám, ez úgy 3tájban lehetett. F4kor felébredtek a kicsik.... Nem részletezem tovább... :)

Tök kiváncsi vagyok, h milyen lett Pécs! Szerintem régen is szép volt, de biztos klassz, ahogy fektettek bele!

Claire
claire

Ja! Boldog szülinapot a sok novemberi skorpiónak és nyilasnak!
A nővérem nov 5, a párom nov 11, egyik sógor nov23, nagynéném nov 24, és akkor még a névnapok, stb...

A nagy össznépi találkozóban mi is benne lennénk, tavasszal tutibb, de biztos ilyenkor is lehet alkalmas helyet találni. Jó idő esetére javaslom , amennyiben Bp, a máltais játszótereket, játszóház, pelenkázó van.... ötleteljünk, hogy lehetne összehozni, és hol!!!!
Ircsi!Nálatok?? :lol:

Claire
claire

Szép jó reggelt!

Zoé tüneményes!
Nagyon cukkkkkkkkker :)

Mi a decemberrel vagyunk(voltunk) így :)
Ha van ma is ünnepelt,Boldogat neki! :)

Igazi pasi lettem:
Kép

Itt a lényeg a cumi-kikapta és megröptette :)
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tündi: hát Zoé milyen édes mosolygós :) csodaszép

Évi : Tomika lábai, bakker, megzabálom :)

Csillag: hát igen, a Gergők már csak ilyenek, nálunk is néha csak úgy röpül a cumika

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok!

hol vagytok??? mindenki eltűnt???

Csillag Gergőnek nagyon jól áll a lánc... és micsoda felsőtest!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Mares a mi babáink is sírnak a talikon, de mi hangosabbak vagyunk náluk! :wink: :lol: :lol: a következőre szeretettel várunk Titeket is!

Kép
gtunde75

Zoé nagyon csini!!!

Mares,akkor legközelebb velünk tartotok? :wink:

evilany

Sziasztok

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntést :)

Ma végre nincsenek munkások befejeztek mindent tegnap este fél 12-ig takarítottunk 3-an . Ugy estem be az ágyba de annyira fájt a fejem hogy lüktetett Bence hajnali fél 5 kelt szopizni éppen büfiztetem erre akkorát lottyantott a gatyába teszem tisztába hát nyaki kakis mondom apának vidd ki légyszíves erre apa olyan kómás volt még bele nyúlt pffffffff :shock: amikor Bencust végre rendbe tettem apa vigyázott rá addig én vettem be gyógyszert a fejemre ,erre apját lebujka pffffff :shock: a vállán folyt végig a tej ,utána akkorát tüsszentett hogy apa arcát telibe kapta :) :shock: na mondja párom kész még 5 óra sincs de már a gyerek már lerendezett.Után elmentem tusolni hajnali negyed 6 kor mire megyek be Bencus apa szőrét tépi :shock: akkor kimentem apát a Bencu karmaiból a kis kezébe adok egy csörgőt azzal meg úgy meg dobta tuti belilul a lába. :shock: :shock: jó mi mondja drágám kész vége kimegyek megetetem a kutyát inkább jön vissza erre rám néz megszólal beleléptem a kutya piszokba :) :lol: lányok a könnyeim potyogott a nevetéstől :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Sziasztok! :)

Cicc utólag is boldogat! ;)

Réka nagyon szépen köszöni mindenkinek a köszöntést! :)

Mai jó hír: 31.000.- helyett 19.000.- lesz az éves kötelező biztosításom! :)
Juppíííííííííííííííííííííí

Jövő hónapban műszaki... :S

Gyermekek megzabálni valóak! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="gtunde75"]s írta:gtunde75ziasztok!

hol vagytok??? mindenki eltűnt???

Csillag Gergőnek nagyon jól áll a lánc... és micsoda felsőtest!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Mi vásárolni voltunk (persze olajat ismét nem vettem) :(
Köszi a dícséretet... :D :wink: :oops: Gergő nevében is....beszéltem neki,hogy mit mondtál...és akkorát mosolygott :)
Mindjárt le is fotóztam :)

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ez a hülye idő nem jár jól a fényképezőn :( akár mit állítok rajta...idióta SamsunG :) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi, Évi: igen, nagyon szííívesen elmegyek....addigra talán a helyzet is javul :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="kfmares"]T írta:kfmaresündi, Évi: igen, nagyon szííívesen elmegyek....addigra talán a helyzet is javul :)

nyugi,ha sír majd hát sír! Nem ijedünk meg tőle.Etetés,altatás megoldott :)

Neki és neked is jót fog tenni a társaság.

evilany

Nagyon jó látni a sok-sok babaképet! Mindegyik gyerek más, de egy közös van bennük... mindegyik gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Az olvasást nem lehet elég korán kezdeni :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi hát ez igaz! :wink: mekkora haja van már Katusnak!

Blog hsz-hez:nem keltettem Tomit,végülis ekkora korú
súlyú baba már simán ehet 4 óránként,és ez is csak 4.5 óra volt...máskor meg 2 óránként kér,én se értem.

Kép

Kép

evilany

Sziasztok!

Csak bekukk....

Ünnepelteknek boldogat!

Tünde szerintem azért mondta a védőnő/drnő, mert már ekkora babáknak van akkora gyomra, hogy ha nappal jól lakik, akkor végigalussza az éjsztakát. Szerintem nem elkényeztetés ha éjjel megeteted Zoét amennyiben igényli. :D

Áron délután fél 3 környékén aludt el, azóta szunyál :roll: :D Délelőtt nem igazán aludt mert a városban voltunk, most pótolja :D

Gyerkőcök nagyon helyesek, Petinek azok a szeme! Gergő tiszta mácsó, Tomi nagyon édes a fürcsisronygyival, Zoé meg egyszerűen tünemény a manósapiban. Katus fog majd felolvasni a többinek :lol:

Pussz,

királylány

Lányok, van egy jó hírem... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
xtina75

Tina jupppppppppiiii!

Kép

Kép
gtunde75

TINA!!!!

csodálatos!!!

Kép

Jaj de boldog lettem!!

evilany

Tina, én annyira, de annyira örülök!!! :lol: :lol: :lol:
Fantasztikus, GRATULÁLOK!
Boldog, szép babavárást kívánok!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Köszönöm! :D

Kép

Nosztalgiázhattok... :) Én már nagyokat vigyorogtam tegnap, amikor Évi feltette a teszteket újra...

Kép

Kép
xtina75

Sziasztok, csak bekukk...
....ééééééés Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiina juhééééééééééé! jaj, libabőrös a karom!!!
Úgy örülök!!! Ne csak a 2011 júniusi topikba irj ám, itt a helyed te pocakos pompomlány!!!!!!!!!!!!!!!!!

szilvás76

Tina, már szivhang is volt? 8) :lol:

szilvás76

Szilvi, jövök ám, hogyne jönnék, ez az én őstopikom :D És igen, volt szívhang, addig nem is mertem írni ide erről. 24 mm-es petezsákban egy élő embrió. CRL: 10 mm. Mehetek a védő(támadó)nénihez kiskönyvért :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xtina75 2010.11.11 20:24-kor.

Kép
xtina75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: