Sziasztok!
Kubu
Hurrikán nagyon édes
Vicky
Tesómék tudják, hogy babát szeretnénk, vagyis a feleségének mondtam és az ő tesója van a fogorvosnál, szóval azt pletykálhatná nyugodtan...
Drukkolok a vizsgádhoz, remélem tudsz még előtte sokat gyakorolni.
Ann
Amúgy betartom a diétát, bár mostanában délelőtt meg délután éhes vagyok, és uzsira az a 3 szem szilva nem segít túl sokat...
Este meg már a rosszullét miatt nincs étvágyam, szóval nehéz azt az esti 40 gr-ot lenyomni...
Drukkolok, hogy jó legyen a vv! Fura, hogy 60 perces értéket néznek, a 120-as szokott lenni a mérvadó...
Andi
Na persze, az a lényeg, hogy egészséges legyen, csak nyilván mindenki minél előbb szeretné tudni, hogy fiú vagy lány lesz-e...
Rita
Jaj, nagyon drukkolok!!!
A HCG gyönyörű, pihenj sokat!
Kispatak
Huh, jó húzós a fogbeültetés ára! Mondjuk kb ennyire is számítottam.
Zsuzsi
Nagyon jó kép, gratulálok a kis 33 mm-eshez
Remélem én is kapok már képet legközelebb
Azt külön kéritek, vagy adja a doki?
Köszi az oltás infot, én hajlok rá, hogy beadassam, férj nem szeretné, de májusig szeretnék dolgozni és a BKV-n bármit össze lehet szedni...
Más lenne, ha otthon ülnék, de így félek.
zsuzska
Remélem a Mikulás meghozza a várva várt ajándékot!
Kahlan
Nagyon drukkolok, hogy baba legyen!
Nekem is a mellfájás volt az első tünet, jobban fájt, mint Mary előtt, viszont a hasam kevésbé görcsölt, de persze nem figyeltem rá, nem gondoltam volna, hogy baba van a dologban...
Macs, gyönyörűek a picik!!!
De jó nektek, hogy szülők ennyire örülnek...
Én mondtam apunak, hogy lehet, hogy nagypapa lesz, tudjátok, mi volt a rekaciója???
Megkérdezte, hogy ki az apja...
És tudta, hogy kórházba is jártunk, szóval k*rva jól esett.
Meg amúgy is kiborított...
Hétvégén leszek 30 éves, megbeszéltük két hete, hogy szombaton ünnepeljük, vasárnap meg apósékkal.
Erre most kitalálta, hogy szombaton barlangász konferencia lesz és milyen érdekes előadásokkal, és tegyük át vasárnapra. Mondtam, hogy nem, apósékhoz megyünk (ők legalább szeretnek), erre az a remek ötlete támadt, hogy akkor péntek este...
Péntek az egyetlen nap, amikor nem kocsival jövök haza, hanem vonatozom, kb 7-re érek haza, túlóra is általában akkor van és amúgy is hulla fáradt vagyok.
Most épp ott tartok, hogy ne is ünnepeljük meg, ha neki ennyire fontos a lánya 30. szülinapja. Férjem nagyon ki van miatta.