A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

JUDIT, DRÁGA!
NEKEM VAN CRINON RECEPTEM, AMIT NEM VÁLTOTTAM KI! HA GONDOLOD, DOBD ÁT PRIVIBEN A CÍMEDET ÉS FELDOBOM ELSŐBBSÉGGEL POSTÁN! :D

bocsánat csajok, minden nap készülök rá, hogy végre visszaolvasok és írok, de egyszerűen itt bent a melóhelyen nem megy...annyi meló van, hogy nem voltam a sok UH-ra járás miatt megint 1 hétig :?
még azóta sem sikerült elfogyasztanom a kupacot az asztalomról :(
de igyekszem...mikor valahol úgy kell 5-10 percet várnom, hogy van lehetőség, akkor mobilon próbálok visszaolvasni, de még sok van hátra...remélem szerdáig a végére jutok a kupacoknak és tudok végre jönni! otthon meg még mindig küzdünk a nettel...no comment! A mobilinternet elég érdekes elven működik és most ennek a csapdájába estünk :? de Lac rendíthetetlenül dolgozik rajta, hogy legyen net mielőbb :)
Mert nagyon hiányoztok ám :D

Mindenkinek nagyon drukkolok!!!!!
Vaya kismami! Neked aztán már nagyon nincs sok a szülésig :D
drukkkkkkkkkk :D

eszter82
Budapest

Hahó csak gyorsan!

Vbeni:kinek a száma kellene?

kispatak
Vendég

Eszter,
mi újság veled?
hormonok ezek szerint rendeződtek hogy már dolgozol?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Eszterkém,
nagyon-nagyon köszönöm! Ment a pü.
Jól vagy? Mikorra várható a köv. vizsgálat?

Kép
judit0713

Halihó!

Remélem csupa jó híreitek vannak! :)
Nem ígérem, hogy az összes elmaradásom vissza tudom ma olvasni, de igyekszem.

Pénteken és szombaton dolgoztam, süttem-főztem, mint a güzü, mert vendégeink jöttek szombatra. Egy vegás család és anyósék, nagyon szerettem volna jól telerakni a pocijukat. Hát sikerült :lol: , asszem kissé túlságosan is...

Menü:

Avokádókrém, pita

Majonézes-répás-almás-narancsos céklasali

Falafel

Zöldségpakora (bundázott zöldségek: kelbimbó,padlizsán,brokkoli,gomba)

Sütőtökkrémleves

Dal Makhani (indiai egytálétel fekete lencséből és vörösbabból)

Són sült csirke

Grillzöldségek

Magokba forgatott grillezett camambert és grillsajt

Stambul rózsája (süti) - vele meggyűlt a bajom, mert az újságban elírták a receptet és szinte újra kellett kezdenem, mert magamtól rájöttem, hogy vmi nem ok. Irány a net, ahol megvolt a tuti recept. Ráadásul a végén rá kell tenni a sütire a fölső tésztalapot :arrow: na ezt sikeresen a földre ejtettem, úgyhogy újra meg kellett sütnöm a tetejét. DE MEGCSINÁLTAM AZÉRTIS!!! :lol:

Szóval jól ki kellett pihenni magam vasárnap, de nagyon megérte ennyit dolgozni, szuperül éreztük magunkat! :lol: Imádom látni, ha ízlik a kaja és elégedettek a vendégek!!! :)
Még csomagoltunk is nekik, de még ma sem főzök, talán holnap se, mert annyi étel maradt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.11.08 20:06-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Béku
Köszi a linket, jó kis oldal!

Vicky
Köszi, én most úgy érzem, állandóan szopogathanám a gyógyszert...

Sajti
Jaj, nem is írtam, hogy szombaton és vasárnap is megsütöttem a sajtos tekercsedet, nagy sikere volt.
Szombaton vendégek jöttek hozzánk, nem tudom, írtam-e, vasárnap meg mi mentünk babanézőbe.
Hú, nagyon finomakat csináltál...

Csajok, nem tudom, hogy fogom túlélni ezt az esti céges vacsit...
Annyira szarul vagyok.
Főztem még este gyömbérteát, tettem bele citromlevet, most ezt kortyolgatom, eszem a homeos bogyót, de el sem tudom képzelni, hogy én ma még egyek...
Pedig az IR miatt is muszáj lenne...
Na nem panaszkodom, mert jó a hányinger, csak még jobb lenne otthon elnyúlni, ehelyett majd nézem, ahogy a többiek mojitoznak és caipirinhaznak :)
estrella22

Jóég Sajti!!!
ezt hány nap alatt főzted, sütötted? nekem egy hét is kevés lett volna... :oops:
nem csodálom hogy eltűntél. 8) volt valami alkalom?

Estrella,
próbálj valami kis húsleveskét enni, hátha az lecsúszik.
a piát meg ne bánd, neked helyette babád van. :wink: :D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

A piát nem bánom, a baba sokkal fontosabb :)
Mexikói étterembe megyünk, szóval minden csípős lesz, na de majd találok valami kedvemre valót!
estrella22

Hahó!

Remélem Estrella találtál valamit magadnak.

Nekem ma nem hozták a menüs kaját, azt hittem felrobbanok. Ki kellett menni sokkal drágábban enni. Na mindegy.

Látom sajti megkerültél és nagy vendégjárás volt. Meddig dolgoztál ezekellel? Valami receptfélét lehet kapni belőlük?

Eszter: remélem egyszer minden sikerül és nem lesz hiábavaló a sok látogatás a baba miatt, kivánom nagyon!

Na most irány fogdokker, remélem a hiddal jövök vissza

üdv kispatak
Vendég

Holnap megy vki BMC-be? Csak kíváncsiskodom... :D

Woody:
Lilikének vhogy tereld el a figyelmét a szuriról, lehet észre sem veszi, csak a végén.
Édes lehet, ahogy mosolyog! :)

Lukácsné:
Köszi a Ferrerós tippet, ilyesmiben gondolkodtam én is. :wink:
Örülök, hogy javulsz, remélem Hanna is már. Filipnek musz aludni az oviban? Amikor én ott dolgoztam, az volt az irányzat, hogy aki nem akar aludni, azt nem erőltetjük. Csöndben játszhat, rajzolhat távol a többiektől. A te fiad pedig annyira jólnevelt, nemhinném, hogy hangoskodna...

Judit:
Gratula a 4mm-es bébihez!!! :)
Mázlista vagy a dokiddal és a vizsgálatokkal!
Kűttem priv!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!!!!!!!! :lol:

Gyermekkel minden rendben!!!!!!! :) Nagyon jó volt látni, golyófej még mindig, de már ufós verzió .... már van keze-lába és mocorgott is.. kalimpált a kis kezivel... megzabáltuk! :)
Egy baj volt csak, ami tulajdonképpen nem baj egyáltalán, csak fotogénség szempontjából: melső fali fekvésű a placenta és úgy feküdt most a Pici, hogy függőlegesen volt és a hasfalamnak pont háttal dőlt végig, a popója meg valahol a hátsó méhfal fele volt épp... néha bökdöste, akkor el-el moccant, de aztán gyorsan vissza alapállapotába... szégyenlős a lelkem..... azért a hátulnézeten kívül el lehetett csípni néhány pillanatig (majd megpróbálom kikockázni a dvd-ről.. de pl. mikor 4-d re tette át, akkor csak oldalról látszik, kis keze az arca elé húzott pózban :)...) de nekünk így is megfelelt!!!!!! :) És már a vv eredmény előtt, az uhukor mondta H.K. , hogy itt nagyon úgy tűnik, hogy minden rendben lesz! :)

És akkor az adatok:
Ülőmagassága: 62,2 mm
Szívműködés szabályos: 162/perc
Nyakiredő: 1,5 mm !!!!! :) többször is megmérte:)
Koponya ép, hasfal és mellkas zárt, normál hasi echogenitás (ez nem tudom mi...)... 4 végtag látható.
A biometriai adatok alapján a terhesség 11 hét +6 napnak felel meg... tehát H.K. szerint 2-3 nappal később fogant, mint az elsőre gondoltuk volna Sz-szel..... :shock: (talán mégiscsak lány lesz???) ... ja, kukit v. nunust még nem lehetett látni, merthogy még túl picike, meg a fekvése se olyan.... talán legközelebb.... :shock: :lol:

Down életkori kockázat: 1:160.... vv.szerint számított kockázat: 1:3207

Edwards életkori kockázat 1:1892..... vv. szeirnt számított kockázat: 1:37846

Patau életkori kockázat 1:4455..... vv. szeirnt számított kockázat 1:89091

Ezekre az értékekre fülig érő szájjal azt mondta a biológus, hogy jobb nem is lehetne ebben az életkorban, mert az életkori tényezőhöz képest jelentősen javít a vv-s eredmény és ez mindenképp jót jelent!!! :) És nagyon örül neki, hogy ilyen jó hírekkel szolgálhatnak.... :lol:

Lányok, én mindenkinek ezt kívánom, hogy így láthassátok és legalább ilyen jó eredményeket halljatok minél előbb!!!! Sajna Macsi pálcás suhintását nem tudom idetenni....de gondoljátok a mondat utánra!!!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Rita:
18mm-es petezsák embriókezdeménnyel? Keddre Hiper-mega-giga drukkjaim nektek!!! Vszinű, hogy a HCG miatt is vannak tünetek.
Nagyon szorítok!!!

Kispatak:
Ez az állatkerti körséta zebrákkal és gólyaszomszédokkal nagyon vicces, köszi, hogy leírtad! :) Kívülálló embernek ezen állatokhoz, pláne egymás mellett - nem jutna semmi összefüggés az eszébe, bezzeg neked! :D
Örülök, hogy haladtok a báránykával, remélem anyósoddal minden rendben lesz.
Mindjárt csütörtök, akkor avatunk?
Melyik receptet kéred?

Kahlan:
Amikor a mi "lányunkat" kellett ivartalanítani, engem is megviselt, nem kicsit. Éppen elkezdte szúrni a doki a bökőt, kezdett bódulni, én meg zokogni... Nem bírtam nézni és kimentem az utcára, hátha ott már nem bőgök annyira, de nem így volt. Akkoriban már mi is gondolkodtunk a gyerekvállalások és rém rosszul esett, hogy a kutyinknak még egyszer sem adatott meg az anyaság élménye, ráadásul egy idióta helyzet (amiről nem mi tehettünk) miatt már nem is lehet.

Valyoni:
Tündéri lehetett a lányod, ahogy verselt! :)

Estrella:
Ezt most jól megkaptad, más munkáját is el kell látnod, nem irígyellek. Azért megnéztem volna az arcod szombaton, amikor lelepleződtél! Szuperügyes vagy a "sajt@"-csel, általában tuti vendégváró kaja.
Kíváncsivagyok, hogy vészeled át a céges bulit, pláne mexikói?!

Andrea:
Örökbefogadtad a kis vöröst? Menjen már máshoz (akár hozzám :wink: )!
Haláli a genesises film, köszi! :)
Húúúú, már 12 hetes uhu? Jujj de izgi!!! :D
Gratula a 10 éves évfordulóhoz és a 7 éves házasságihoz is! :)

Timi:
Figyu! Mi pont ezért házasodtunk meg, mert az ingyé volt. :lol: És úgy hallottam, hogy a közjegyzős nyilatkozatot időnként meg kell újítani, tehát annyiszor X Ft. Nekünk így sokkal egyszerűbb volt.
Életem legszebb napja és legjobb bulija volt, titokban, 2 tanúval. Nem kértünk zenét sem, de olyan rendesek voltak, hogy adtak grátisz! Szerinted melyik dalt? A "Time to say goodbye"-t!!!! :lol: :lol: :lol:
Na, de ajándék lónak ne nézd... :lol:

Mia:
Sajnálom a fogadat, hasson hamar az antibotikum!
E hét közepén műtenek? Drukkjaim mennek!!!

Zsuzska:
Ne utáld magad ezért az irígység-szerű érzésért, szerintem ezen sokunk átesett már, akár egy kötelező víruson. Egy a lényeg, ne hagyd elhatalmasodni magadon, hanem inkább próbáld átírni magadban a kódját szeretetté. Nekem is nagyon furcsa volt, hogy barátnőim, hugim és még az öcsém csaja is pocakos lett simán, én meg itt bénázom már legalább 4 éve... Aztán hamar elmúlt és nagyon örültem nekik.

Navi:
Zorka egyre nagyobb és gyönyörűbb, nem lehet vele betelni!!! :)

Béku:
Szuper, hogy már szúrsz, nemsokára puncijóóóóó, aztán meg jöhet a 2csíkos!!! :wink: Szorítok nagyon!!! :)

Macs:
Örülök, hogy Kittike már picit jobban és komfortosabban! Kis tündércsomag, ahogy néztem a képeken! :)
Baluci is gyönyörű és milyen szépen gyarapszik a drága! :)
Apa is dicséretet érdemel, olvastam, hogy sokat segített.

Számos Pancsi:
Nekem volt, hogy 5 egész vmiről indult a HCG-ém... Mikor is mész legközelebb? Addig drukkolhatok?

Ann:
Mindjárt november vége és jöhet a vv! :)
Neked is csak azt tudnám mondani, mint Zsuzskának a babás ismerősökkel kapcsolatban.
Kűttem priv.

Pá Drágáim!
sajt@

Ja az egyik lényeg kimaradt: orrcsont látható!!! :)

andrea-1

Andi,
szuper hírek, örülök hogy minden oké. :-) csodálatos évfordulós ajándékot kaptatok. :-)
mikor mentek legközelebb?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszi szépen! :)
SZ-hez szerdán a bmc-be.. aztán majd rákérdek, hogy mi lesz a köv. lépés... :)

andrea-1

Sziasztok! Írtam egy könyvet, amivel segítőkezet szeretnék nyújtani az úttalan utakat járó, babára hiába váró embereknek és a környezetüknek. A saját történetemet osztom meg, csupasz-őszinteséggel, mert hiszem, hogy csak így lehet adni. :) Akik olvasták azt mondják, együtt sírtak és nevettek velem. Hosszú, túl hosszú ideig éltem(éltünk) a gyermek utáni sóvárgásba, és szeretném, ha másnak nem kellene éveket várnia a kisbabájára, ha valamilyen egészségügyi, vagy lelki okból várat magára a gyermekáldás. A könyv címe: Soha fel nem adni! a neten is több helyen megvásárolható, csak be kell ütni a keresőbe és feljönnek a lehetőségek. Segíts, hogy segíthessek. A könyv bevételéből pont a kiadását finanszírozom, a célom, hogy minél több emberhez eljusson!!!
ilduci76

Zsu:
No, akkor 2 alatti a HCG-éd, legalább a műtétet megúsztad.
A méhtükrözés nem nagy ügy, bealtatnak, utána még pihenni kell egy-két órát és megkapod a záród (ezt én egyből átvittem Sz ügynöknek), aztán mehetsz haza. Lehet vérzés tőle, ezért a beavatkozás előtt célszerű betétet tenni a bugyidba, hogy utána egyből fel tudd venni.
Ha a Jánosban végzik, askkor jóval a megbeszélt idő előtt (nekem reggel 7-re kellett mennem) érj oda, nehogy úgy járj, mint én :arrow: először nem volt ágyam sem, mert picit késtem.

Mieza:
Örülök, hogy tetszett a tök-mami! :)
Mizu veletek? Albi jól van odabenn, csinál már vmi vicces-mozgós figurát?

Kolibri:
Üdv köztünk, mossál hamar @aros pelust! :wink:
A dokikról bővebben a 1020. oldalon olvashatsz az első 8.43-as hsz-nál.
Ha további kérdéseid lennének, uccu neki! :)

Vaya:
Azt a túlhordós mindenit, huncut kislány Nonika! :)
Már nagyon várjuk pedig, hogy kibújjon, biztos nagyon szépséges!!! :)

Eszter:
Te is hiányzol nekünk! :)
Remélem hamar megoldódik a net-gond mostmár és a kupac-probléma is, de legalábbis csökken!!! :)

Zsuzsó:
Hááát, pénteken melóból hazafelé nagybevásároltam, aztán neki is estem a munkálatoknak, amit szombaton fejeztem be. Ja, azért aludtam is közben. :lol: Nem volt külön alkalom, csak a párom unokatesóját meghívtuk és az ő lányát, ill. anyósékat, mert kb.: 20 éve nem látták egymást.

Pá Drágáim!
sajt@

Jelentem, amióta spontánkodási-licence -ünk van, azóta 2 x áldoztunk élesben az oltárán... :oops: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok csajok!

Tiszta boldog vagyok nincs már gyulladásban a fogam, használt az antibiotikum :lol:

Sajt
szerdán megyek BMC-be, nem műtét csak megbeszélés, leletek kiértékelése K ügynökkel remélem minden ok lesz és minél előbb kezdhetjük a lombikot, mielőtt apának teljesen eltűnnek a katonái!!!
Főzéssel így tovább, le a kalappal!!

Andi
Nagy gratula, vigyázz a babucira!

Judit, Estrella
émelygés hess

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Andrea:
Wáááóóó!!! Igazi örömhírek!!!
Gratulálok tiszta szívből, tényleg szép ajándék az évfordulóra! :)

Lehet, hogy Macsiéra nem hajaz, de hátha segítenek ők is:
Kép

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Mia:
Akkor nagy drukk szerdára!!! Hála a gyogyónak, fogad gyull.mentes! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.11.08 22:17-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Hahó!

Ismét gyors leszek:

Kész a hid! Szuper, igaz elóször azt hittem kirepülök vele ill. elsüllyedek, piszkosul fájt de 10 perc után minden ok-s. Fizettem, számlát kértem, holnap már be is küldöm.
Jövő héten kezdődik a nagy tura, akkor kiderül mi hova hogyan tovább. Talán jövő nyárra készen leszünk - ez nem vicc. Fogbeülti után 22 hetet kell várni. Na de ne igyak előre a medve bőrére.

Sajtikám: jaj de jó, hogy itt. Hát igen nagyon gondoltam rátok állatkertben, egymás mellé tették a zebrát és a gólyát, nem véletlen!
Anyós kérdés: hát ez majd kiderül, szorítok neki, de sajnos nem olyan egyszerű. Báránykám az nem igazán akar irni, pedig leírtam mik az eshetőségek. igaz beszélt a mamájával, de szerintem nem igazán fogta fel, hogy mi a helyzet.
Mit kellene avatni csüt-n, azt nem tudom? Recept bármelyik jöhet.

Andi: szuper hirek a babáról, csak igy tovább.

No mára lelép. Remélem, holnap jókat olvasunk itt. Tegyétek, ugy hallottam lesz mit!

üdv kispatak
Vendég

No,megjöttem!

Vnbeni: tökéletes volt a szűkszavú válaszod,mert a lényeg benne volt,köszönöm is,mert megnyugtattál! :)

Lányok,köszönöm mindenkinek a drukkokat,nagyon rám fér,kissé kész vagyok most lelkileg...!!

hogy a hormonoktól,vagy amúgy a költözés és a sok munka tett be ennyire,nem tudom,de nagyon gyorsan kiakadok mindenen...

Most már valami nagyon jónak kell következni,hogy ezeket felejthessem :)

Ugyebár most 50 órát dolgozok le "egyfolytában",erre a főnököm kitalálja,hogy menjek be a 6. napomon hosszúra,azaz ne 8 órát legyek,hanem 11-et,így már 53 óra szünnap nélkül,és utána a 7. napon 3/4 8-ra is menjek be,mert a területi vezető el szeretné mondani az előző időszak eredményeit...

Na hát itt akadtam ki,mert előtte ledolgozom ezt a nem kevés órát,közte egy teljes 7végével (napi 9 órában),és akkor még a szabadnapomon is ott rohadjak (bocsi :oops: ) annak a szemétnek a monológján...
Miközben terveim szerint Sz-nél leszek épp vizsgálaton!!!

Szóval ma többszörösen is felhúztak :?

Most meg emiatt fájt is a szuri,gondolom feszült vagyok :(

Küldjetek nekem energiát...hogy elviseljem a maradék 3 napot! :)

Andi: gratulálok a tüneményhez,annyira jó lehetett ezeket látni/hallani!!! :D :D :D
Nagyon szép várandósságot kívánok Neked!

Mindenkire gondolok ám,csak megírni nincs erőm...időm... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja,és Sajti: én megyek holnap Sz-hez BMC-be!!! :D :D :D

(ugye Te kérdezted? :roll: :roll: )
Vendég

Ja,és egy kis Maccs-féle varázs:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Szóval Róla beszéltem.... :)

Kép

andrea-1

Jujj,de gyönyörűséges Golyófej!!! :D :D :D

De szeretnék én is ilyet!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Békus, már bocsi, de a főnököd időnként nem lő túl a célon...???? Bocs, hogy kijön belőlem....de szeirntem már a mikor lombikozhatsz és mikor legyél bent megállapodásotok sem igazán volt korrekt, bár tudom, hogy Te a dolog korrekt oldalát nézted!!! :) De nekem már az is sántított, mert kb. úgy állt hozzá, mintha a műkörmöshöz lenne időpontod.... :shock: :shock:
Most meg ez... és mit mondtál erre Neki???

Na de nem basztatni akarlak.... hanem nézd a bab fotóm, vizualizáld.. remélem eltereli a figyelmed arról a dög főnökről..... és ehhez küldök még egy adag pozitív erőt is :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

És még ezt:

Kép

andrea-1

Kispatak:
Hát régebben írtad, hogy talán csüt-ön kész lesz a hidad. Gondoltam felavathatnánk virtuálisan. :wink: De látom, hogy ma már megvan, gratula. Hosszú a gyógyulása, de biztos megéri majd. Miért kell ennyit várni, nem értek hozzá... :oops:

Béku:
Dejó-dejó neked megvan a hókusz! :)
Küldök neked sok-sok pozitív enrgiát, hogy átlendülj ezen a sok vacakságon, a monológos meg monnyon le!!! :lol:
Holnapra megadrukkok! :D

Andi:
Hát valami gyönyörűűű!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ez komoly, hogy már így látszik a pofija? Nem is ufós egyáltalán, lehet hogy a sokD-sen neked úgy tűnt, de ezen nem látom. Olyan, a hasikája, mintha jól bekajolt volna. :lol: Nagyon ééédi!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Andi: tudom én,hogy igazatok van,én csak próbáltam megtartani a viszonylag jó kapcsolatot,a rosszabbik esetre...

De a pénteki (7.napi) dologra megmondtam,hogy nem megyek,mert az lesz 6 nap után az első szabadnapom (nem is dolgozhatnánk 6 napot egyfolytában!!!),és különben is,tuti,hogy Sz visszahív arra a napra,így eleve ezt mondtam bent,hogy orvosnál leszek fél8-tól,így bocsi,de nem megyek...
Mondta,hogy kiment a szemétarcú előtt...
Megmondja,hogy az már a 7.napom lenne,és különben is,mégis hogy gondolják,hogy a szabadnapomon bemegyek???!
Csütörtökön megyek utoljára,utána majd csak dec. 1-én.

Totál igazad van,hogy para bemenni,főleg ha sikerült a dolog,de egyetlen rossz szó,és otthagyom őket!!

Szóval nem ajánlom,hogy bármivel is szívassanak,mert én utána még sok hónapig lehetek táppénzen,ők viszont nem találnak embert helyettem 1 nap alatt,főleg,hogy nem engedélyeztek a helyemre felvenni újoncot...!
Így aztán kénytelenek engedni nekem mindenben,különben fel is út....

Nem veszem csesztetésnek Tőled,emiatt ne izgulj,és teljesen jogos a felháborodásod,én is így éreztem magam,meg azóta is.
Most meditációs zenét hallgatok :D

Ezt a 3 napot kell már csak kibírnom,aztán már csak a baba lesz a gondolatomban :D
Vendég

Sajti: köszönöm Neked is a drukkot,majd holnap este kb. ilyenkor :? jövök mesélni,hogy mi volt :D

remélem van jóóópár tüszőcske,benne sok petesejttel :)

de a 3-4 is jó lesz,csak legyen!! :D
nem vagyok én telhetetlen :D
Vendég

Még bekukkantottam :) Köszönöm a dícsérő szavakat :)

Sajtikám: Hiddel ufó még a Drágám, ezt a kép a kevés kivételek egyike, amin nem is tűnik tényleg annak, csak tudod, hogy van vele az ember, a legelőnyösebbet próbálja közzétenni :)))...
Á, csak viccelek... azért ez került ide, mert itt legalább egyben látszik, bár így oldalvást a feje tényleg egész frankón néz ki..... Szóval csomó helyen csak vagy a feje, vagy a lába, ill. egy fél test látszik... itt meg úgy egybe van, nem kell beleképzelni, hogy mit is lát az ember... de hihetetlen egyébként, hogy pl. a kis kezén az öt ujjat is lehet látni ilyenkor már!! :) Na ott pl. viszont csak azt látni...fejét-testét elbújtatta közben :)

Békus: Okes, a világért nem akartalak volna megbántani... :wink: Ezt a pár napot kibírod.... aztán meg már úgyis máshogy fogod a fontossági sorrendet látni, ha ott lesz a babótok a pocakodban!!!! :) Dehogy fogsz Te bemenni, decemberben, télen, kehes-krákogós népek közé??? :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Kispatak: Éljen az új híd!!!! :)

andrea-1

Jó reggelt!

Andi, micsoda kis Padavanod van, kérem szépen!!!!Leveszem a mintát jó? :D

Béku, hát nekem is kinyílt a bicska a zsebemben, miért szórakoznak Veled? Tessék nemet mondani, én is nagy áldozatok árán tanultam meg a nem-et!

Estrella, próbálj meg feltűnés nélkül a babáddal foglalkozni a partin, eltereli majd a gondolataid. A mexikói kaják között hátha lesz olyan, ami kevésbé csípős...

szép napot csajok!
Vendég

kukk,
nálunk havazik, nem tudom valaha beérem e saját magamat :cry:

mindegy

Rita,
drukkolok naon naon.

Kisbeeka,
rengeteget gondolok Rád, és tényleg lecarom tabletta !

Kispatak,
éljen a híd.

Andrea,
óóóóó de dönörű !!!!!
és remek értékek !

Vaya,
drukkolok nagyon :-)

cupp Nektek

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Kispatak
Gratulálok a hídhoz, haladsz szép lassan!
Fogbeültit mennyiért csinálnak? Férjnek kéne egy...
Nekem meg van egy lyukas fogam, meg akartam csináltatni, csak aztán jött a spontán baba...
Ilyenkor azt sem tudom, adnak-e érzéstelenítőt, de a nagyobb „baj” az, hogy az asszisztens a bátyám sógornője, és nagyon pletykás, szóval tuti tőle tudnák meg a bátyámék, amit nem szeretnék. De ugye kénytelen lennék szólni, hogy babát várok...
Meg amúgy is kötelező majd fogorvoshoz menni, csak kérdés, hogy hanyadik héten... Felesleges kéne kétszer menni.

Andi
Jaj, nagyon cuki a gyerek :)
Jó nagy már...
Elvileg lehetne már tudni, hogy fiú, vagy lány, ha nem lenne szégyenlős?
Megnyugtatóak ezek a jó leletek...

Sajti
Tegnap nem volt olyan vészes a plussz munka, csak hát a csajnak kint nincs túl sok dolga... Csókos, na.
Tegnap nem buktam le a vacsinál, előtte megittam egy csomó gyömbérteát, bevettem homeós bogyót... Kaptunk közösen előételt, na nekem kb annyi volt a gyomorkapacitásom, így a főételt kb csak megpiszkáltam, talán másfél királyrákot tudtam megenni nagy nehezen 1 óra alatt, de azt is magában...
Az elején mindenki mojitozott, én ittam egy virgin mojitot, így senki nem kötözködött /mondjuk cukor volt benne :(/, utána meg rendeltem fél liter limonádét cukor nélkül, azzal jól elvoltam, meg hányingerre is jó.
Viszont lelkiismeretfurdalásom van, mert a végén ettem egy pici fagyit, nyilván nem cukormenteset, remélem a picinek nem ártok, csak magamnak az IR miatt.

Nekünk is így indult a polgári házasságunk, hogy 2 tanú, szülők sem lesznek és elég a pici terem, az ingyenes, de az is szép (a Várban volt). Aztán csak meg kéne hívni a szülőket meg a tesókat, de erről valahogy elfelejtettem szólni a hivatalban, így beállítottunk tizen :)
De jó fejek voltak, ingyen megkaptuk a nagyobb termet, úgy is volt ott előttünk esküvő és be volt rendezve.

Béku
Biztos most jön ki rajtad a feszültség, na meg a hormonok...
Kitartás a maradék 3 naphoz, jó nagy szemét a főnököd!
estrella22

Sziasztok!

Legelöször is, hipergigamega drukkok mennek a mai két versenyzőnek, Ritának és Brekinek :arrow: :arrow: :arrow:
Remélem még odaértek :oops:

Estrella,
klassz voltál tegnap, én tuti lebuktam volna :roll:

Sajtom,
már a múltkori főzőmániád után is említettem hogy szívesen lennék kosztos a 4évszak panzióban...továbbra is fenntartom! Bár most nagyon vacak a gyomrom, de ezek a kaják még így is megmozgatták a fantáziám!
Apropó, sajtos tekercs: volt itt közkézen a recept csak én csúsztam le? Megkaparinthatnám valahogy? (oldalszám is jó, ha már be volt pötyögve) Hálás köszönet :)

Andikám,
tökéletes kisfickó :D
Bocs, de én azonnal hímneműre asszociáltam a képből :oops: Na majd hamarosan azt is megtudjuk!
Szuperek az eredményeid!!! Ezek után azért megcsináltatod még az integráltat is, vagy erre azt mondták, hogy ennyi elég?

Kispatak,
éljen az új híd!!! Fél siker tehát már van, a többi viszont úgy látom igencsak időigényes lesz...nade addig meg majd jönnek még jó hírek, pl. bárányka látogatás v. legalább levél szinten :)

Mia,
hajrá foggyuszi mentes konzultáció!

Kép
judit0713

estrella: Fogorvosnál én tömettem terhesen és kaphattam érzéstelenítőt. Ha nem alarod mondani hogy terhes vagy, akkor mond hogy rajta vagytok a témán és nem tudhatod hpgy nincs-e baba.

kispatak: Gratula a hidadhoz. Legyen a neve mondjuk Bárány-híd? Vagy Kispatak-híd. Mind a kettő jól hangzik. :)

HÓÓÓ??? Itt hét ágra süt a nap. Igaz hogy Bp. két szélén vagyunk, de ennyire?
vicky79
Budapest III. kerület

kisbeeka: Már csak 3 nap! Főnököd meg mondjon le. Azt szokták mondani, hogy azt a lovat ütik, amelyik húz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mieza, Vbeni, valamelyikőtök meg tudná adni a munkajogász nevét, elérhetőségét priviben? Sikerdíjas, vagy előre kér pénzt?

A páromat ki akarja rúgni a főnöke rendkívüli felmondással, bár nem csinált semmi olyat, ami ezt indokolná. (A kisfőnök hívta fel, hogy figyelmeztesse) Az az indok, hogy egy lakónak, amikor kereste a csajt, azt mondta, hogy betegállományban van, nem bírta a gyűrődést. Hogy ebben mi a rossz, amikor tényleg betegállományban volt, azt nem tudom... Bár rebesgetnek olyat is hogy valaki azt állítja, hogy azt is mondta rá, hogy ostoba geci, de ilyet nem mondott. Na mindegy, a lényeg, hogy nem akarjuk annyiban hagyni, és még a "beszélgetés" előtt ránk férne némi ügyvédi háttér...
aktucs

Na, közben olvasgattam is.

Béka, igazuk van a lányoknak, leszarom tabi... Ha vissza kell menned, mert nem sikerült (ami ugyebár nem fordulhat elő), akkor sem csinálhat veled az ég egy adta világon semmit. Nyugi, és ne hagyd magad felidegesíteni, te csak ágyazz a babócáidnak. Most ez a legfontosabb!

Andrea, de jó, már teljesen emberformájú a kis Golyófej :) Énisénisénis.

Judit, Estrella, nem sok van már a vukos időszakból, ezt már fél lábon is kibírjátok.

Sajti, akkorát nevettem az esküvőtökön felhangzó számon, hogy a párom beszaladt az udvarról. :lol:

Kispatak, gratula a hidadhoz, meg az új melóhelyhez is, azt hiszem még nem mondtam... :oops: Hó? Jujj, azt én még nem kérek.
aktucs

Andikám!!! Ezt (azaz őt) nem hagyhattam szó nélkül... Gyönyörűséges a kis babci!!!! :D

Köszönöm a Zorka dicsiket!!! :lol:

Sajna ma nem nagyon vagyok képben, mert a nemalvás tünetei kezdenek elhatalmasodni rajtam :?
Most is alhatnék, ha nem az anyósékat kellene várnom, akik állítólag fél 11-re jönnek/ttek :(
Kicsit elegem van :roll: Bocsi... hogy nyavalygok!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Judit
Csodálkoztam is, hogy nem tukmálta nekem az ügyvezető a koktélokat, mondjuk mondtam neki múlt héten, hogy IR-em van és olyasmi a diéta, mint a cukorbetegeknek...
És azért a koktélokban jóóó sok cukor van...

Vicky
Ez tök jó ötlet, hogy azt mondom a fogorvosnak, hogy nincs kizárva, hogy terhes vagyok, okos vagy :)
Amúgy a védőnő küld el fogorvoshoz? Kell majd valami igazolás is?

Aktucs
Basszus, sajnálom a párodat :(
Remélem tud segíteni a munkajogász!

Persze, hogy kibírom Vuk-ot, sokat elcserélnék most ezt velem, tudom és én is örülök neki, mert tudom, hogy dolgozik a baba...
Megijednék, ha hirtelen eltűnne

Lányok, holnap le is telik egy hét a háromból, fog ez menni!
estrella22

csajok,
jaj félreérthető voltam, mea culpa, mármint én vagyok elhavazódva, rengeteg a teendő, a suli, a gyerekek, Marci 5-kor kel, 7-ig tombol, persze akkor már elfárad de nincs mit tenni visszük bölcsibe :lol:
brutál
most voltam bőrgyógyinál anyajegynézésen, minden okés, a legmókásabb hogy egy ugyanolyan nevű csaj volt a váróban mint én, (aránylag nem sűrűn találkozok ezzel a vezeték-keresztnév kombóval)
veszek egy lottót :-)))))))

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Rita!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a babócával!

Béku!
Remélem jó híreket mondott ma Sz, és együtt biztos nagyon ügyik voltatok.

Andi!
Nagyon helyes Golyófej! Szerintem is olyan kispasis.

Judit!
Remélem jó a homeos bogyó és már sokkal, de sokkal jobban vagy.

Estella!
Örülök, hogy túlélted a tegnap estét. Ügyesen megoldottad a dolgokat.

Kubu!
Sajnálom, hogy el vagy havazódva!
Figyu csak: Te véletlen nem v agy fen t a fészbúkon? Mert ha igen és tényleg Te vagy az akkor van egy közös ismerősünk. Talán 1 fénykép van fent Marcusról??? Kicsit bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban, de a név stimmel :lol: :lol:

Sajti!
Örülök, hogy jelentkeztél! Nem semmi menüt csináltál. Ezt még felsorolni is sok volt nem még megcsinálni.

Kispatzak!
Tök jó, hogy kész van a hidad. Kitartást a munkához.

Később még jövök.
Pusza

gyoreneildi

Timi, Kolibri!
Mielőbbi pocakosodást kívánok!

Navi!
Zorka gyönyörűséges baba. Mindig szoktam nézni a wiw-en. Próbálj meg egy kicsit pihenni, mert sokáig nem fogod bírni. Anyósék meg mondjanak éle, ha nem tudnak időben menni :twisted: :twisted:

Vicky!
Vezetéssel hogy állsz? Mikor lesz a következő vizsga???

Aktus!
Sajna én ebbe nem tudok segíteni neked, de majd jönnek a csajok és jól megmondják az ügyvéd elérhetőségét. Férjednek kitartást!!!

Vaya vajon megszült már, Tud valaki valamit róla?

gyoreneildi

Eszter!
Hogy van már a lelkecskéd?
Sajnálom, hogy sok a munkád és még a neted is sz@rakszik. Mary bekopogtatott már hozzád?

gyoreneildi

estrella: Örülök, hogy jó ötletet adtam. Ez nem annyira konkrét, hogy megérje pletykálni. A kiskönyvben van hogy milyen vizsgálatokra kell elmenni és oda fogja a fogorvos is beírni amit talál.

kubu: Meglepődtem a reggeli havazásodon. :D Az én nevem nem annyira ritka, de a bmc-ben hárman is voltunk ugyanazzal a névvel.

gyoreneildi: Most egész jól ment legutóbb, 19-én lesz valamikor a vizsga. Még megyek most pénteken, aztán meg majd meglátom. Pénz függő hogy tudok-e még menni vizsgáig.

vaya: Remélem már túl vagy a szülésen és a kezedben Noni baba.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Az még jó sokára van, de biztos sikerülni fog. Ügyes csaj vagy Te. Én mikor anno vizsgáztam hááát az sem volt mindennapi. Vizsga közben jött meg mary és rohadtul görcsöltem. Mikor lehúztam az ablakot egy kicsit hogy kapjak levegőt rámszólt a vizsgabiztos hogy huzzam föl, mert hátul huzatol- én meg egyre sz@rabbul voltam. Igaz sikerült, de jó le lettem szurva oktató által, hogy sokat bénáztam. Ja köszi, próbáljuk már meg, hogy Te görcsölsz. De Te most nem leszel rosszul és sikerülni fog.

gyoreneildi

Rita!
Annyira izgulok érted, hogy csak na. Remélem jókat mondanak ma neked. Addig is csuriban a kezem.

gyoreneildi

Laptetőmből mindenkinek ajánlok fel akinek kell, de magamnak is megtartanék egy picikét belőle. Ja és küldök Macséknak is.

gyoreneildi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: