A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Ircsi nem szopizott keményen 1,5 órát... asszem bealudt, de közben járt a szája (volt már, hogy ilyen módszerrel 100-at evett)... ha éber és nincs tejcsi, akkor reklamál :arrow: tépi, húzza a bimbót és hangosan kifejezi (nem sír, de nem tudom elmondani, hogy milyen hangot ad ki...) mintha malacot nyúznánk... és vörösödik a feje... ha sokáig hagyom így szenvedni, akkor természetesen elkezd sírni...

Katusnak ez a mosolya :arrow: nagyon huncut! :lol:

Kép
gtunde75

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Elszámoltuk magunkat,Praktiker közepén balhézott Tomi,kocsiból ki,karban séta,anyáról szakad a víz,nadrágja folyton lecsúzik,magassarkú( ehh) csizmája szorít,de nagyon,mert a terhességgel kicsit a lába is nőtt,baba bekakil de rettenetest, közben éhes is lesz...áhhhh rohamszerűen közelítettük meg a pelenkázót(én nem is tudtam hogy van azt hittem át kell rohanjunk a tescoba) mindegy,tisztába tettem és a mozg.sérült wc-n ücsörögve meg is etettem :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tünde
Akkor az a szopi inkább a lelkének kellett Zoénak :wink:
Ha éhes, és nem kut elég tejhez, nem fog bealudni a cicin! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Jár így az ember... :oops: :wink:
Én már nem csinálok belőle gondot, ha Katus megéhezik, akkor bárhol megszoptatom. Ha a nagyok ehetnek az utcán, ha lehet az utcán egymást nyalni-falni, akkor egy kisbabát is meg lehet etetni... és meg lehet úgy oldani, hogy ne is legyen nagyon feltűnő...
Anyuka meg öltözzön kényelmesen! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ébredezik a gyerekem... és a lábujjait rágcsálja... :lol: :lol: :lol:
Talán kellene neki enni adni? :roll: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ja,1xjól akartam kinézni :oops: :lol: körülményekhez képest :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi
Fiatal vagy, szép vagy... van egy nagyszerű férjed, egy gyönyörű kisfiad... Tessék ezt elhinni magadról!!!! Pozitív gondolatok.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:oops: :lol: Csak vicc volt(félig...)

A lábujjait??? Húú de hajlékony a kisasszony :lol:
Mi még nem tartunk ott :)

Na de azért megérte,vettem neki Micimackós rizslámpát meg dobozt,meg függönyt :wink: meg apának csavartornyot :roll:

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.11.07 15:02-kor.

evilany

[quote="clárika"]H írta:clárikaogy még inkább felfedezhesd a kisbabádban rejlő csodát...
Az OkosBaba új ingyenes e-mail tanfolyama szülőknek!

http://www.okosbaba.hu/e-mail-tanfolyam

ez nagyon jó!!! köszi!
elolvastam a dicséretes cikket... huh... új szavakat kell feltöltenem a szótáramba...

Kép
gtunde75

Lassan indulok az Aldiba, veszek mikulásos filc adventinaptárat :)
Mától akciós 1500 .- nagyon tutin néz ki. :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Kép

evilany

Hát persze h nem volt már egy db se.... :(

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi szuper ez a kép! :)

Clárika
Kép
clárika

Clarika
Lehet olyan adventi naptárt házilagosan is gyártani... egy kis kreatívkodás :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

http://www.kreativ-kezimunka.com/kezimu ... munka.html

Szerintem olcsóbb is otthon megcsinálni... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Olyan jó látni, hogy a nagy, kemény férfiak (apukák), hogy elolvadnak a csemetéktől :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi :) igaz :) leveszi a lábáról a Töki :)

Na jól elfáradtam,vacsorát csináltam,sütöttem,mosogattam,pakoltam,ettünk,még kell mosogatom egyet,elmosni és szendvicset csinálni...asszem csak muffint viszek,a kefíresre nem jut most idő,energia...max reggel de az meg annyira kétséges :?

evilany

sziasztok!
a gtépem letiltotta a netet, mire helyreállítottuk, ti 100 oldalt teleírtatok! :D
enyémek tegnapelőtt voltak 3 hósak, Jonatán 5810g, és kb 62cm, Noémi 4610g és 57-58cm. A héten végre újra híztak, mert a kórházas héten nem. Meg azt hiszem az antibigyó (Joninak jó sok) megviselte a még alig kialakult bélbaktérium flórájukat. igyekszünk most probioval helyrehozni.
Ami a táplálkozási kérdést illeti: én igyekszem odafigyelni, hogy lehetőleg értékes kaját kapjanak a nagyobbak is. Minden gyerekem 6hós korig csak szopott, bébi kajából csak a 4hósaknak valókat vettem, a nagyobbakéban már annyi vacak volt, meg összetettebb kajcsikat inkább adtzam hazait. _DEŰ: ha csak nem adjátok majd őket magán-bio bölcsibe-oviba-suliba, akkor nehéz lesz a menzát kikerülni, meg a gyerekzsúrokat, stb. Ezért én mértékkel, mindenféle kaját adok nekik. űPersze amit mi sem fogyasztunk, pl csipszeket, azt ők sem kapnak, nem is veszünk. De ha egy zsúrban szembejön, és eszik belőle, nem lesz semmmi baja. Nem járunk pl Mc döncibe, de előfordultunk már velük is ott, amikor pl sírelésből hazafelé az autópályánál azt lehetett enni, stb. És szülinaspkor van kóla is... Nem hiszem, hogy ennyi ártana. Ja, meg én pl csak olajjal főzök, de eszünk a nagyszülőknél, és anyósom pl zsírral. Nyilván nem fogom megváltoztatni azt, ahogy 50 éve főz, de visszautasítani sem fogom. Szóval érdemes odafigyelni, de rugalmasan kezelni. És ha te nem is veszel nekii, de fognak kapni csokimikulásokat és nyuszikat, ha a családban le is kártyázod, h inkább aszalt gyümit, stb, majdf kap az ovi, meg a munahelyi mikulástól!
Adok nekik aloét, h ami méreg bemegy, az némiképp kipucolódjon.

Ja, FOG. fontos a jó fogápolás, dühös is vagyok, h a suliban már nem mosnak ebéd után, de azért a genetika is ludas a dolgokban. Nekem a 4ből 2nek jobb 2nek rosszabb a foga, sőt ez úgy jön ki, h az ikrekből a kislánynak jó, a kisfiúnak már 2,5 évesen tömettük. Ugyanazt eszik....

Szoptatós kaja: én hüvelyeseket nem eszem, annak nemcsak a rost taratalma a gond, meg egy ideig a K betűsöket, de ubi, paradicsom, paprika megy befele rendesen, nem vettem észre, h gond lenne, én viszpnt nem üzemelek sali, sok-sok zöldség nélkül. :lol:
Hagyma terhesen nem ment, de most örülök, h újra OK. Az nem baj, h változó az anyatej íze, később is változatos ízeket akarunk neki adni. Nem vettem észre, h ezért elutasítanák as tejcit. Az tény, h az édesebb anyatejet jobban csíppik a csecsemők, sőt már a magzatvízből is akkot isznak többet, ha jó édes. :D

Gratula a sok szép babához. ha eljutok a kicsinyítésig, teszek fel képet.
Claire
claire

Sziasztok
Kép
ma végre tali!

Baj van...fáj a fogam...eléggé...és a fogorvostól rettegek...(terhesség alatt se mentem el :oops: :oops: ) éjjel rákapcsolt,Algopyrint valamelyest segített...ebből fogdoki lesz...de max az ügyeletre jutok el ugye...hova tegyem Tomit :?
Lehet a tejem is ezért csappant meg?...

evilany

Évi te szegény neked is kijut mindenből,szerintem kérd meg valamelyik pécsi lány Tomira míg bemész,nem olyan sok időt van bent egy ember max15-20 perc.Akinek kocsija van addig csap velük egy kört,a babák szeretnek autókázni!

Dia pehes vagy :lol: :lol: jó fiúk tudsz tőlük mindent csinálni,kívánom nagykorukra is ilyen jók maradjanak.

Tina :wink: :wink: :wink: ügyes

Ircsi Katus nagyon cuki,és az a huncut mosoly nagyon jó :lol:

Clarie örülök,hogy jól vagytok és minden rendben a picurokkal....

Apucit nálunk is leveszi a lábáról Lili ül be hozzá hátra az autóba én vezetek nagyon mókás.....
Szilvás.Barbcsi,Maccs,Melisch????????????

Pécsiek jó talit irigy vagyok :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Jó reggelt!

Bocsi, hogy nem írtam. De köszi a síelős tanácsokat. Ha a férjem munkája engedi, akkor azt mondta, hogy elmehetünk majd februárban síelni.
Szombaton nagyon szép idő volt, nagyot sétáltunk Lilivel. Csak akkor jöttünk haza, ha már megéheztünk (mi). Lili persze végig aludt, imád levegőn aludni.

Claire, nagyon örülök, hogy híznak az ikrek. Joninak szép súlya van már.

Évi, nekünk is Micimackós rizslámpánk van, csak ennek a fehér változata. Szerintem nagyon szuper, mert nem ad nagyon erős fényt.
A fogad nagyon sajnálom, de a gyulladástól lehet, hogy kevesebb a tejed. A lényeg irány a fogdoki, de tényleg!

Olyan édes az összes baba!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Évi! Irány a fogdoki, legfeljebb beviszed magaddal a rendelőbe, csak próbálj nem túl zsúfolt időpontot kifogni, nehogy benyeljen vmit. Vagy nem tudsz megkérni vkit, hogy tologassa a rendelő előtt Tomit, amíg téged kínoznak!? A rossz fog, ronda dolgokat okozhat, meg egyre nagyobb baj van ott, egyre nagyobb a beavatkozás is! Te, aki olyan erős, hogy a cigit is letetted, túl fogod élni!!!! Hajrá!

Tina! Nem semmi, hajrá!

Bévi! Igyekszünk, igyekszünk jól lenni!

Pécsiek! Minden jót a talira! Egyszer úgyis lemegyek Pécsre, mert nagyon szeretem, és akkor Rátok török :lol: :lol: !

Claire
claire

[quote="lombikbaba"]h írta:lombikbabattp://www.ketnyelvugyerek.hu/

Ez is jó! :lol:

Sziasztok!

Ircsi, ez tényleg nagyon jó! :-)
Nálunk ugye Apa többnyire oroszul beszél Boriszkához, én magyarul és németül szoktam. A tervek között pedig az szerepel, hogy angol nyelvű oviba fogjuk küldeni.
De szerintem nálatok sem lesz a többnyelvűséggel gond... :wink:

Kép
napsugar1123

Az okosbaba is szuper!!! :wink:

Már lassan annyi e-mailt fogok ilyen helyekről kapni, hogy nem győzöm őket elolvasni... :)

Kép
napsugar1123

Sziasztok!

Látom szépen fejlődik minden baba...Katus, mint mindig, most is tüneményes...:)

Mi megvagyunk...Petra 2 napja 5930gr volt és 64-65cm...nagyon sokat magyaráz nekünk...veszekszik velünk, kiabál sikongat, meg nevetgél...tündér egy kismanó...:)

Jön a foga is, úgyhogy mostanában van pár nyűgösebb óránk, de anyu és apu ujja mindenre gyógyír (egy ideig)...

Az esték is elég jól telnek...általában 6-8 órát alszik éjjelente, úgyhogy nem éehet egy rossz szavam sem...

Most már apa sincs itthon, így igyekszem megint sűrűbben benézni (ősziszünet volt és itthon volt velünk)

Évi, kipróbáltad azt az italt?

Ilus

KépKép
badzsulka

Jelentem jól vagyunk csupán péntek délután apa hamarabb hazajött, hétvégén is itthon volt így nem tudtam csak olvasni benneteket, mert nem volt sok időm. Szombaton ismét városba voltunk Petra jól viselte, igaz a szoptató szobába aludt szopi közben, míg egy másik 1 év alatti kislány el sem sírta magát :arrow: megijedt, lett nagy zenebona hol ő, hol a lány sírt fel :lol: anyukájával csak mosolyogtunk és vigasztaltuk lánykáinkat. Aztán miután elmentek végre evett rendesen. Másképp jól viselte a plázázást :wink:

Most sincs sok időm, Petra elaludt de fél óra múlva ebédidő, ezért nem tudok visszaolvasni és úgy reagálni.

Egészséges életmódra akarom én is nevelni Petrát, de addig mi is meg kell tanuljuk :oops:

Szoptatás nekem most már nem okoz gondot, bár már 20-25 percet eszik, régen max 18 percet szopizott (én ezért gondoltam, hogy erős a tejem, mivel mint 4-7 hetes baba 30-40 percet kellett volna szopiznia). Évi remélem megint lesz elég tejed. Amúgy én este 5-6 órától 2 óránként etetek, ő kérte így nem is akartam az elején etetni annyira fura volt, most már megszoktam ezért estére nem sokat tervezek, hogy nyugodtan nekiszenteljem az időm.

Dia de jó neked, hogy ilyen tündéri fiad van. Én csak a szobát furcsálltam a képen, de én is azt gondoltam mind a két képen Áron van :lol: két tojás.

Szilvás remélem még megajándékoz Eni 6 óra alvással, ők is nagyon hasonlítanak :shock:

Csibuk patika :evil: :evil: remélem meggyógyultál már.

Napsi férjed meggyógyult :?: Nehéz a reformkonyhát megszokni, vagy csak elhatározás kérdése? Nekünk nagyon nem megy egy lépés előre 2 hátra :oops:

Clárika hajhullásra valami tipp, nekem is hullik marokszámra, szopikor meg mindig Petrára hullik :twisted: :twisted: mindig a kezéből kell kivegyem, meg figyeljem nehogy a szájába kerüljön. Hajvágás segítene?

Tina nagyon csini lettél 27 kg??? :shock: nem semmit, ügyes vagy!

Babák ennivalók :!: :!:

Pécsiek jó talit, most tuti traccsoltok :lol:

Na egyéb nem jut most eszembe :oops:

Kép
Kép
melisch

Claire jó olvasni, hogy jobban vagytok, végre!

Ilus, Woddy jó, hogy jöttetek ti is, többiek?

Na egy kép Petráról :wink: Kép

Kép
Kép
melisch

Katus de laza a képeken!!! :lol: :lol: :lol:

Tomikának mindig megcsodálom a hatalmas szemeit... :-)

Petra meg édesen el van a bogárkával! :)

A férjem már sokkal jobban van, már köhögni sem köhög annyira, bár még nem 100%-os...

A reform életmódot egyáltalán nem nehéz megszokni, bár igaz ami igaz, leginkább elhatározás kérdése. Egyébként nem drasztikusan kell a dolgokon változtatni, hanem szépen fokozatosan. Így van idő hozzászokni az új dolgokhoz. És egy idő után már furcsa, ha a "hagyományost" eszed-iszod...

Pécsi anyák most, hogy "buliztok" ki van halva a fórum... :lol:
Most persze irigykedek, hogy trécselhettek a sok babával!!! :roll: :lol:

Kép
napsugar1123

Sztem sem nehéz úgymond egészségesen élni, ha azt szokta meg az ember. A megrögzött szokásainkon mindenképp nehéz változtatni, szerencsére akkor is, ha vmi jót szoktunk meg. Én nagy sali-zabáló vagyok, szeretem a különféle fincsi kernyereket, mézen nőttem fel, és most is nagy felhasználó vagyok, ráadásul ismerős termelőtől van, tuti minőség. És a ciomkéket is olvasom a boltban, igyekszem tudatosan válogatni. De nem akarok totál rágörcsölni a témára, nem akarok biobúzát termelni a kert sarkában, és őrölgetni. Ellenben igyekszem jó lisztet venni, és ha módom van rá kenyeret sütni , igaz inkább géppel. 1szó mint 100, sztem is fokozatosan sok jót meg lehet szokni, és érdemes a lovon megülni, egyik oldalra sem átesni.

Na, majd még jövök bölcsködni :lol: Claire
claire

Sziasztok!
Jelentem élveztem a talit :)
Képek g-n :D

Remélem mindenki jól érezte magát!?

Köszönöm,hogy megtiszteltetek azzal,hogy kijöttetek hozzám.
Babák egyszerűen zabálnivalóak.
A legkönnyebb Réka,utána Tomika,majd Zoé és Bercibó...persze Gergő tűnik a leg nehezebbnek nekem...aztán lehet,hogy Bercibó az?
Holnapi mérésen kiderül mennyire tévedtem :wink:

Puszim.
Évi - képeket várom :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Húúú Csillag, nem semmi menü... csorog a nyálam! :lol: Babákok gyönyörűek!
xtina75

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.
Pécsiek: még mindig csupa irigy vagyok :)

melisch: köszi már jobban vagyok, de még mindig nem 100 %-os :(

Évi: na ma nekem is letört egy fogam, úgyhogy mehetek én is a fogdokihoz...

Korinna ma alig evett, minden kajánál üvöltött, tekergett, hasa morizott ezerrel, irtó nagy és büdi pukik jöttek és többször bukott szegénykém. Délután végül kihívtam a doktor néninket és most megfigyelés alatt van a kisasszony. Doki nénink szerint túlette magát, de én ezt nem tudom megítélni, mert nem evett az utóbbi napokban sem többet sem kevesebbet a megszokottnál. Reméljük holnapra jobb lesz a helyzet, reggel megint orvosvizit, délután detto, ennek függvényében dönt a doktor néni a továbbiakról. Tápit lecseréltük, laktózt kiiktattuk, de egy kaja (ami nyúlfakrnyi mennyiség volt csak) után még nem lehet eldönteni, hogy jó lesz-e vagy sem... Ragadnak le a szemeim a fáradtságtól, mert éjszaka többször felsírt, sőt inni is kért. Egy biztos: ma nem kell engem sem altatni :oops:

clárika: hajhullás nekem is van, reggel hajmosás után csomókban jött :(
Jah és piri is kopogtatott szombaton, koppra 10 héttel a szülés után.

Többnyelvűség: irigylem a külföldi anyanyelvű szülőkkel megáldott babákat. Mi mindketten jól tudunk németül és viszonylag jól angolul is, de nem mernék idegenül beszélni a gyermekemhez, mert az nem ugyanolyan mint amikor egy született külföldi beszél hozzá. Idegennyelvi ovi és suli viszont nálunk is tervben van, oviban már voltam érdeklődni, hát nem egyszerű bejutni. Addig is kerestünk egy külföldi egyetemistát, aki hetente egy-két alkalommal eljön hozzánk és nem csinél mást mint beszél Korinnához. Tán csak ragad rá valamicske.

Nah megyek ledőlök egy kicsit, remélem Korinna is szundít egy kicsit és ébredés után végre nem csak madáradagot lesz hajlandó enni.
Szép estét mindenkinek!
Vendég

Fürcsiztünk már :) apa tortát eszik :)

Csillag,a ma estére 10 pontot adnék :lol: :lol: én nagyon jól éreztem magam!
Remélem Tomi "ikre"jól pihen :)

evilany

Én is nagyon jól éreztem magam, Réka már bekómált.... nem is csodálom, majd fürcsizni keltem lassan :)

Clárika
Kép
clárika

sziasztok!

szupi volt a tali! :lol: Csillag ezt itt is megerősítem!

szegény Évi, lehet, hogy már a fogát nyúzzák!! :(

csibuc sajnálom ezt a mizériát! mi lehet ez?! :shock:

Kép
gtunde75

Nincs fogorvosi ügyelet hétközben este(csak hétvégén napközben a Lánc utcában)...így kibírjuk holnapig...legfeljebb virrasztok..drukkoljatok hogy ne.

Tomi esti evése 40 ml anyatejet eredményezett.Egyre kevesebb a tejem.More Milk...
Cumisüvegbe töltöttünk 50 tápit és benyelte,most elégedett.
Nem örülök,de ez van.

evilany

Évi reméljük ha a fogad rendeződik a tejcsi is visszatér!

Kép
gtunde75

Sziasztok szép estét !

Csak azért ugrottam be mert át szeretnék adni nektek egy üzenetet Briktől . idézem :

Ha felmész a fórumra mond hogy mindenkit puszilok, csak gondjaim vannak és egyenlőre nem tudok felmenni, muszáj megnyugodnom.

Hát ennyi lányok elmondani egyenlőre nem szeretném a gondjait Briknek mert nem adott rá felhatalmazást elnézést ezért , de annyit elmondhatok nem könnyű helyzet alakult ki náluk és nagyon nagy szűksége van ránk mint barátokra és szerintem rengeteg erőre és szorításra enegriára tőlünk csak ennyit akartam

puszi nektek sziasztok .

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Köszönöm szépen lányok!

Mikinek ízlik a torta?

Mi is nemrég fürcsiztünk...most etetett apa-büfiztet :)ű
Tomi ikre jól van.8 ig aludt a drágám :D
Nagyon nagy a hasonlóság köztük :)

Szegény Rékám :(
Sajnálom...remélem este jó nagyot alszik :wink:

Örülök,hogy jól éreztétek magatokat! :D

Évi-köszi a 10-est :)

Zoé és Réka kis angyalkák (Gergő megsúgta hogy rá van kattanva Zoéra...a közös járókázásuk óta) :D

Brik :(
Kitartás!Minden jóra fordul!!!!
Gyere nyugodtan!!!

Mindenkinek jó éjt!
Pusza

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Miki nézte a képeket meglátta a tortát "abból hoztál????" kérdi :) mondom igeeeen :) ízlett neki!

Briknek sok erős kitartás küldök,remélem orvosolható a gond!!!

Tomi már benyomta a szunyát,a tápi jól elnyomta.

evilany

Ilus még nem vettem Karalmatz-ot(vagy mi is)de tervben van

Meisch,plázázás jól sikerült akkor :) szépen nő Petra

Csibuc remélem Korinna jobban lesz.Fogad: :(

Pécsiek küldöm a képeket :wink:

Tettem képeket a g-re

evilany

CSajok, képek jók lettek :)

Korinna továbbra is sztrájkol, így doki nénit felhívtam 8kor, hogy mi légyen :?: :?: Azóta sikerült 40 tápit belediktálni a lánykámba, de erőltetni tovább nem vagyok hajlandó... Nem hány, nincs hasmenése, éjszaka elvileg 1x úgyis kel. Holnap reggel 7kor randi ismét a doktor néninkkel.
Folyamatosan pukkantgat óriásiakat, pocak továbbra is morizik, nem tudom mi lehet ez :shock: :shock: Ilyesmi még nem volt, mindenesetre meglepően higgadt tudtam maradni a körülményekhez képest. Holnap talán már többet tudunk, addig meg bízom abban hogy időközben megjön a kis kincsem étvágya.

Évi: háát remélem kihúzod gond nélkül az éjszakát. Nekem (még) nem fáj, szerdára van időpontom a fogdokkerhez.
Vendég

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Gyerekek gyönyörűek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Brik
Nagyon sokat gondolok rátok!

Pécsi csajoknak jó, hogy tudnak találkozgatni :wink:

Claire
Behozzák majd a kórházas lemaradást a csemetéid!

Évi
Fogad :cry:

Napsugár
Mi itthon magyarul beszélünk, lakáson kívül angol szót hall Katus, ha bemegyünk a városba, akkor a németet... :wink:
Az USA-ban meg a spanyol mostanában szinte 2. hivatalos nyelv...
Az én emilem is megtelik ilyen okosságokkal :wink:

Badzsulka
Aranyos lehet a veszekedős Petra :lol: :lol: :lol: :wink:

Melisch
Nem olvastattad el a lányoddal a tudományt, hogy mennyi ideig kell szopiznia? :roll: :wink:
Este nyugodtan lehet babázni, olyan hamar sötétedik, hogy az embernek nagyon kedve sincs máshoz :?

Csibuc
Hogy van Korinna?
Szerintem, ha idegen nyelven tanítgatsz mondókákat, kis meséket, alapszavakat majd Korinnának, akkor te is segítheted a nyelvtanulását.

Hajhullás
Hormonális változások, vitaminhiány, vashiány miatt lehet...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Korinna végigaludta az éjszakát, 5kor azoban nem vártam tovább, felkeltem és elkészítettem 1 adag kaját neki és gondoltam felébresztem. Az mégsem járja, hogy gyakorlatilag 20 órája nem evett rendesen. Nem kellett ébreszteni, negyed 6kor magától kelt, orra tele volt trutymóval és köhögött. Nózit leszívtam, utána kért enni és 70et jóízűen megevett (többször megálltam de követelte vissza az üveget :D ) és utána megint köhögött. Egy nagy köhögéssel emberes méretű slejm szakadt fel, amit szegénykém ki is köpött egy óriási grimasszal (örülök hogy nem nyelte le szegénykém). Szégyen vagy sem, itt már nálam is eltörött a mécses, mert megkönnyebbültem kicsit.
A lányom beteg :( Elkapta ezt a nyamvadt betegséget tőlünk, ami végigsöpört az egész családon. Úgy megpuszilgatnám, de szájmaszkon keresztül nehéz. Jól megölelgettem, vigyorgott nagyokat és kaja után visszaaludt. Legszívesebben csak állnék az ágya fölött és simogatnám, de inkább hagyom pihenni, doktor nénink pedig megmondja mit adjunk neki. Gondolom köptető, kalcium és esetleg Cebion lesz :roll:
Jah és láztalan egyelőre. Bocs de most csak ennyire futotta :cry:
Vendég

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbaba
Hajhullás
Hormonális változások, vitaminhiány, vashiány miatt lehet...

Meg bármiféle gyulladástól, na meg nem kell elfelejteni, hogy ősz van :arrow: hajváltás!

Clárika
Kép
clárika

Jó reggelt!

Boldogat Tiva babának! ;)

Clárika
Kép
clárika

Csibuc

Jobbulást a kicsi lánynak! ;)

Clárika
Kép
clárika

clárika: köszönjük :) Végre eszik rendesen :!:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: